Transit Custom Haberleri

Nefes kesen gösteri! Kadın komandolar, 8 Mart'ta 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden halatla iniş yaptı: İşte o anlar

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dünyanın dört bir yanında kutlanırken, Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığında (JÖAK) görevli 6 kadın astsubay, 8 Mart dolayısıyla 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden iniş yaptı! Program boyu İstanbul Boğazı transit gemi geçişlerine kapatıldı. Jandarma Üsteğmen Seher Cingöz, "Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde hanımefendi başta olmak üzere, şehit annelerimizin ve mücadeleden asla yılmayan kahraman Türk kadınlarımızın kadınlar günü kutlu olsun" dedi.

Haber 2024-03-08 17:44:09

Akraba ziyaretine giden anne ve oğlunu taşıyan araç uçuruma yuvarlandı: 1 ölü, 1 yaralı

Denizli’de akraba ziyaretine giden anne ve oğlunun içerisinde bulunduğu transit araç şarampole uçtu.

Yurthaber 2024-02-21 08:03:56

Bakan Uraloğlu rekoru açıkladı: Hava yolu yolcu trafiğinde tarihi artış

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadır Uraloğlu 2024 Ocak ayı rakamlarını açıkladı: Ocak ayında transit yolcular ile birlikte toplam 14 milyon 739 bin 696 yolcuya hizmet verildi. 2023'ün aynı dönemine göre ocak ayında yolcu trafiği yüzde 8,1 arttı.

Finans 2024-02-07 15:09:15

Yemen'de Husiler ABD gemisini hedef aldı!

İngiltere Deniz Ticaret Organizasyonu (UKMTO), Yemen açıklarındaki bir geminin füzeyle vurulduğunu duyurdu. Açıklamada, civardaki gemilere dikkatlice transit geçiş yapmaları ve herhangi şüpheli bir faaliyetin kuruma bildirilmesi tavsiyesinde bulunuldu. Reuters'ta yer alan habere göre ise Yemen'in Hudeyde havalimanına yakınlarında da patlama sesi duyuldu.

Haber 2024-01-15 18:02:37

Fırtına nedeniyle transit gemi geçişlerine kapatılan Çanakkale Boğazı'nda feribot seferleri de durduruldu

Çanakkale'deki olumsuz hava koşulları nedeniyle Çanakkale Boğazı transit gemi geçişlerine kapatıldı, Boğaz hattında feribot seferleri durduruldu.

Yurthaber 09-01-24 15:15

Çanakkale Boğazı yoğun sis nedeniyle transit gemi geçişlerine kapatıldı

Çanakkale Boğazı yoğun sis nedeniyle çift yönlü olarak transit gemi geçişlerine kapatıldı.

Yurthaber 03-01-24 07:35

Yolun karşısına geçerken aracın çarptığı yaya hayatını kaybetti

Samsun’da yolun karşısına geçmek isterken transit aracın çarptığı bir kişi hayatını kaybetti.Kaza, Ayvacık ilçesi Sefalı Mahallesi’nde meydana geldi.

Yurthaber 14-12-23 23:27

İsviçre’den Anadolu topraklarına getirilen 37 tarihi eser Anadolu Medeniyetleri Müzesi’nde

Arkeolojik Kültür Varlıklarının Yasa Dışı İthali ve Transit Geçişinin Önlenmesi ile İadesine Yönelik Anlaşma sonucunda İsviçre’den Türkiye’ye getirilen 37 tarihi eser, Ankara’da bulunan Anadolu Medeniyetleri Müzesi’nde sergilendi.

Yurthaber 19-10-23 12:09

Savaştan kaçan İsrailliler, Tel Aviv'den kalkan son uçaklarla Türkiye'ye geldi!

İsrail ve Gazze'de yaşanan çatışmalardan kaçarak Tel Aviv'deki Ben Gurion Havalimanı'na ulaşan İsrailliler uçaklarla Türkiye'ye geldi. Aralarında çok sayıda çocuk ve kadının bulunduğu bazı yolcular İstanbul Havalimanı'nı transit olarak kullanarak ABD ve Avrupa'daki ülkelere gitti. Bazı yolcular ise Antalya ve İstanbul'u tercih etti. THY ve Pegasus ise yoğun çatışmalar nedeniyle İsrail'e yapılan uçuşları durdurma kararı aldıklarını duyurdu.

Haber 10-10-23 16:36

Kıvılcımlar saçarak ilerledi! O kadar sarhoştu ki araba lastiklerinin olmadığını bile fark etmedi...Kilometrelerce gitti

İngiltere’nin Gateshead bölgesinde sarhoş bir sürücü transit minibüsünde iki lastiğin eksik olduğunu fark etmeden kıvılcımlar saçarak 45 kilometrelik yolu gitti. Seyir halindeki aracın lastiklerinin olmadığının diğer sürücüler tarafından fark edilmesi üzerine durum polise haber verildi. Sarhoş sürücü Tony Holmwood aracının lastiklerinin olmadığının farkına varmadığını söyledi.

Trend 03-08-23 08:11

Akılalmaz yöntem! Bakan Bolat duyurdu: İstanbul'da böyle yakalandı

İstanbul'da 427 kilogram uyuşturucu ele geçirildi. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Güney Amerika'dan Asya ülkelerine transit edilmek üzere İstanbul Havalimanı'na ulaşan iki hava kargo gönderisinde metamfetamin cinsi uyuşturucu madde ele geçirildiğini bildirdi.

Haber 22-07-23 10:12

Çanakkale Boğazı sis nedeniyle transit gemilere kapatıldı

Çanakkale Boğazı yoğun sis nedeniyle çift yönlü olarak transit gemi geçişlerine kapatıldı.

Yurthaber 20-04-23 07:39

İstanbul Boğazı'nda sis! Gemi trafiği durdu... Birçok vapur seferi iptal edildi

İstanbul Boğazı'nda öğle saatlerinde aniden bastıran sis nedeniyle transit gemi geçişleri askıya alındı. Şehir Hatları bir çok seferin iptal edildiğini duyurdu.

Haber 25-03-23 15:54

Çanakkale Boğazı kar yağışı nedeniyle transit gemilere kapatıldı

Çanakkale Boğazı kar yağışı nedeniyle çift yönlü olarak transit gemi geçişlerine kapatıldı.

Yurthaber 06-02-23 09:43

Sis altında kalan 1915 Çanakkale Köprüsü dron ile görüntülendi

Çanakkale Boğazı'nda sis etkili oldu.Gece yarısından itibaren etkili olan sis nedeniyle Çanakkale Boğazı, çift yönlü transit gemi geçişlerine kapatıldı.

Yurthaber 03-01-23 09:39

Çanakkale Boğazı'nda yoğun sis etkili oluyor

Çanakkale Boğazı yoğun sis nedeniyle çift yönlü olarak transit gemi geçişlerine kapatıldı.

Yurthaber 03-01-23 07:26

Çanakkale Boğazı sis nedeniyle transit gemilere kapatıldı

Çanakkale Boğazı yoğun sis nedeniyle çift yönlü olarak transit gemi geçişlerine kapatıldı.

Yurthaber 02-01-23 07:13

Son dakika: Çanakkale Boğazı transit gemi geçişlerine kapatıldı!

Son dakika haberi: Çanakkale Boğazı sis nedeniyle transit gemi geçişlerine kapatıldı. Sisin etkisini kaybetmesinin ardından gemi trafiğinin normale döneceği belirtildi. Gelibolu-Lapseki feribot seferlerinin de sis nedeniyle geçici olarak durdurulduğu bildirildi.

Haber 31-12-22 23:32

Çanakkale Boğazı sis nedeniyle transit gemilere kapatıldı

Çanakkale Boğazı yoğun sis nedeniyle çift yönlü olarak transit gemi geçişlerine kapatıldı.

Yurthaber 30-12-22 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Türkiye’den Macaristan’a vize muafiyeti

Macaristan kimlik kartı hamili vatandaşların Türkiye'ye yapacakları her 180 gün içinde azami 90 gün ikamet süreli turistik amaçlı seyahatlerinde ve transit geçişlerinde vize muafiyeti sağlanacak.

Haber 10-11-22 08:44

İstanbul Boğazı'nda yoğun sis! Vapur seferleri iptal oldu

İstanbul'da gece saatlerinde başlayan sis, sabah saatlerinde de etkili oldu. İşe gitmek için evden çıkan vatandaşlar yoğun sisle güne başladı. Öte yandan sis nedeniyle bazı vapur seferleri iptal edilirken İstanbul Boğazı'ndaki transit gemi geçişleri de durduruldu.

Haber 01-11-22 08:09

Gümrük Muhafaza ekiplerinden uluslararası kaçakçılığa darbe

Ticaret Bakanlığına bağlı Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen uluslararası operasyonlarla birçok kaçak eşyanın yurda sokulması veya transit olarak diğer ülkelere taşınması engellendi.Ticaret Bakanlığına bağlı Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğü’nce sınır aşan suçlarla mücadele çerçevesinde pek çok uluslararası operasyona katılım sağlanarak, birçok kaçak eşyanın yurda sokulması veya transit olarak diğer ülkelere taşınması engellendi.

Haber 20-10-22 18:00

Çanakkale Boğazı yoğun sis nedeniyle transit gemi geçişlerine kapatıldı

Çanakkale Boğazı yoğun sis nedeniyle transit gemi geçişlerine kapatıldı

Yurthaber 20-10-22 07:19

THY'nin transit yolcuları Tourİstanbul projesi ile ücretsiz Boğaz turuna katıldı

THY'nin transit yolcuları "Tourİstanbul" projesi ile ücretsiz Boğaz turuna katıldı

Yurthaber 11-09-22 10:01

Kocaeli fabrikalarında üretilecek E-Transit Custom tanıtıldı

Ford Otosan’ın geçen yıl duyurduğu 2 milyar avroluk yatırımın en önemli adımlarından biri olan E-Transit Custom’ın üretimine 2023'ün sonbaharında başlanacak - Ford Motor Company Başkanı ve Üst Yöneticisi Jim Farley: - "Ford Pro ve E-Transit Custom, ticari bir aracın neler yapabileceğini yeniden tanımlıyor ve ticari hayatı yeni bir dijital çağa taşıyor"

Yurthaber 08-09-22 12:07

Craiova fabrikasının Ford Otosan'a devri gerçekleşti

Ford Otosan Genel Müdürü Güven Özyurt: - "Ford'un kısa süre önce açıkladığı Avrupa elektrifikasyon planı ve Ford Otosan'ın Custom PHEV ile başlayan, E-Transit ile devam eden elektrifikasyon konusundaki geniş deneyim ve bilgi birikimi göz önüne alındığında, Craiova'nın Ford'un elektrifikasyon ve ticari araç büyüme planlarında daha da güçlü bir rol oynayacağına inanıyoruz"

Yurthaber 01-07-22 10:52

Ford Otosan, Türkiye'nin en büyük ikinci sanayi kuruluşu

Ford Otosan Genel Müdürü Güven Özyurt: - "2011 yılından bu yana otomotiv sektöründe ihracat lideriyiz. Bu yıl da ilk 6 ayda elde ettiğimiz başarılar, gerek Ford’un Romanya’daki Craiova fabrikasını bünyemize katarak yurt dışı operasyonlara açılmamız gerek kısa süre önce Transit efsanemizi elektriklendirmemiz, önümüzdeki yıl da şampiyonluğu elden bırakmaya niyetimizin olmadığını gösteren gelişmeler"

Yurthaber 18-06-22 10:19

Transit ne demek? Transit kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Dil, insanoğlunun hem ürünü hem de üreticisi olduğu tek alandır ve insanlar arasındaki ortak noktalardan biri olarak bilinir. Bir dili bilmek, aynı zamanda belirli ses dizilerinin belirli kavram ya da anlamları gösterdiğini bilmek anlamına gelir. Bu nedenle Türkçe öğrenmek veya dilbilgisi anlamında farkındalıklarını artırmak isteyen kişilerin merak ettikleri ilk şeylerden biri dilde bulunan sözcüklerin anlamlarıdır. Anlamı merak edilen sözcüklerden bir tanesi olan Transit ne demek, TDK sözlükteki anlamı nedir? Transit TDK sözlük anlamı ve kökeni…

Egitim 23-05-22 17:54

Transit geçmek ne demek? Transit geçmek TDK sözlük anlamı nedir?

Deyimler, cümle veya söz öbeği olarak bulunabilirler. Deyimler, tıpkı atasözleri ve birleşik fiiller gibi kalıplaşmış ifadelerdir. Eski zamanlardan günümüze kadar gelmişlerdir ve söyleyeni belli değildir. Atasözlerinin ve birleşik fiillerin de oluşma zamanı bilinmez. TDK; deyimler, atasözleri ve birleşik fiilleri sözlükler yardımıyla listeler. Böylelikle bilinmeyen sözleri bulmak kolaylaşır. Transit geçmek ifadesi de yaygın olarak kullanılan ve anlamı araştırılan sözlerden biridir. TDK sözlüğe göre Transit geçmek ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 19:29

Kazakistan ile transit geçiş belgesi kotası 15 bine çıkarılacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu: - "İlave belgeler mayıs ayı sonuna kadar teati edilecek"

Yurthaber 11-05-22 12:17

Türkiye'de üretilecek! Ford, E-Transit Custom'un üzerindeki örtüyü kaldırdı

Ford, tam elektrikli ikinci ticari modeli E-Transit Custom'un üzerindeki örtüyü kaldırarak ilk detaylarını paylaştı. Şirket, E-Transit Custom'un dünyadaki tek üretim merkezi konumundaki Ford Otosan Kocaeli Fabrikaları'nda üretileceğini açıkladı.

Haber 09-05-22 15:22

Türkiye'den Polonya vatandaşlarına vize muafiyeti

Polonya vatandaşlarına Türkiye'ye yapacakları turistik amaçlı seyahatlerde ve transit geçişlerde vize muafiyeti sağlandı.

Haber 19-04-22 09:06

Resmi Gazete'de yayımlandı! Polonyalılar Türkiye'ye vizesiz girecek

Resmi Gazete'de yer alan karara göre, Türkiye'den Polonya'ya vize muafiyeti geldi. Buna göre, Polonya Cumhuriyeti'nin kimlik kartına sahip vatandaşlarının Türkiye'ye yapacakları her 180 gün içinde azami 90 gün ikamet süreli turistik amaçlı seyahatlerinde ve transit geçişlerinde vize istenmeyecek

Haber 19-04-22 06:13

Ford Otosan'dan tarihi hamle! İlk elektrikli aracı 'E-Transit' hattan indi

Ford Otosan, Ford'un Avrupa'daki ilk elektrikli ticari aracı Ford E-Transit'i, Kocaeli fabrikalarında düzenlenen törenle hattan indirdi. Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, "Gururla ifade edebilirim ki Ford'un ilk elektrikli ticari modeli E-Transit'in ülkemizde Türk mühendisleri ve işçileri tarafından üretilmesi Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk yıllarından itibaren adım adım büyüyen sanayi hamlelerinden hepsinin topyekûn bir neticesidir." dedi.

Finans 07-04-22 16:47

İstanbul sise gömüldü! Boğaz gemi geçişlerine kapatıldı

İstanbul'da gece saatlerinde başlayan sis, hayatı olumsuz etkiledi. Görüş mesafesinde sürücüler zor anlar yaşarken güvenlik nedeniyle boğaz, transit gemi geçişine kapatıldı.

Haber 06-04-22 07:09

Ukrayna'dan dönen taşıtlarda Romanya'ya girişte transit geçiş belgesi aranmayacak

Ukrayna'dan dönen taşıtlarda Romanya'ya girişte "transit geçiş belgesi" aranmayacak

Yurthaber 26-02-22 16:36

EKOTÜRK Stüdyo VOA 17 Aralık

ABD tatil dönemine Omicron gölgesinde giriyor. Başkan Biden, "aşılanmamışlar için ağır hastalık ve ölüm kışı" uyarısı yaptı. CDC Johnson&Johnson'ın tek dozluk aşısı yerine en az ikişer dozluk Pfizer ya da Moderna yaptırılmasını önerdi. ABD'de hastaneye yatışlarda da yüzde 20 artış. ABD Dışişleri Bakanlığı raporu Türkiye'yi uluslarararası terör örgütleriyle mücadelesinden dolayı övüyor ancak yabancı teröristler için kaynak ve transit ülke olarak tanımlıyor....

Haber 17-12-21 23:38

ABD: Türkiye'de terörün tanımı geniş

ABD Dışişleri Bakanlığı'nın 2020 Terörizm Raporu'nda Türkiye'nin "yabancı terörist savaşçılar için bir kaynak ve transit ülke" olduğu belirtildi.

Haber 17-12-21 10:09

ABD Dışişleri Bakanlığı 2020 Terörizm Raporu: Türkiye yabancı terörist savaşçılar için kaynak ve transit ülke

ABD Dışişleri Bakanlığı'nın her yıl yayımladığı ve her ülkeyi tek tek inceleyen "Terörizm Raporu" yayımlandı. Raporun Türkiye bölümünde, "PKK, DHKP/C ve IŞİD gibi terör örgütleriyle mücadele edildiği" belirtiliyor; ülkenin "yabancı terörist savaşçılar için bir transit ve kaynak ülke olduğu" ifadesine yer veriliyor. Raporda, Gülen yapılanması için "ABD'nin terör örgütleri listesinde değil" deniliyor.

Haber 17-12-21 06:55

ABD Terör Raporunda Türkiye’ye Övgü ve Eleştiri

ABD Dışişleri Bakanlığı, 2020 yılı terör raporunu açıkladı. Raporda, Türkiye’nin uluslararası terörle mücadeleye aktif katkı sağladığı belirtilirken, Suriye ve Irak’taki yabancı terör savaşçıları için kaynak ve transit ülke konumunda olduğu kaydedildi

Haber 16-12-21 23:00

Çanakkale Boğazı’nda gemi arızası: Boğaz çift yönlü trafiğe kapalı

Çanakkale Boğazı’nda makine arızası yapan Liberya bandıralı buğday yüklü gemi nedeniyle, boğaz çift yönlü olarak transit gemi geçişlerine kapatıldı.

Haber 07-12-21 22:02

AFAD'dan İstanbul'daki fırtınaya ilişkin bilgilendirme:

"İstanbul genelinde şu an itibarıyla 46 vatandaşımız yaralandı, 4 vatandaşımız ise vefat etti" - "528 çatı uçması, 839 ağaç devrilmesi, 39 araç hasarı, 44 trafik ışığı ve yön tabelası devrilmesi, 12 istinat duvarı ve yol çökmesi yaşandı" - "Kuvvetli yağış neticesinde deniz ulaşımında aksaklıklar, enerji hatlarında kesinti, tramvay seferlerinde aksamalar, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde trafiğin iki yönlü fakat tek şeritten sağlanması şeklinde olmuştur. Boğaz'daki transit gemi geçişleri trafiğe kapatıldı"

Yurthaber 30-11-21 15:02

Yeni göçmen rotası: Belarus krizi Türkiye'ye sıçrar mı?

Polonya-Belarus sınırındaki göçmen krizinde Türkiye'nin de transit ülke olarak adı geçerken THY iddiaları yalanladı.

Haber 10-11-21 14:03

İstanbul Boğazı, sis nedeniyle transit gemi geçişlerine kapatıldı

İstanbul Boğazı'nda etkili olan sis nedeniyle transit gemi geçişleri askıya alındı.

Haber 08-11-21 16:23

İstanbul Boğazı, sis nedeniyle transit gemi geçişlerine kapatıldı

İstanbul Boğazı, sis nedeniyle transit gemi geçişlerine kapatıldı

Yurthaber 08-11-21 15:48

Çanakkale Boğazı yoğun sis nedeniyle gemi trafiğine kapandı

Çanakkale Boğazı yoğun sis nedeniyle çift yönlü transit gemi geçişlerine kapatıldı.

Haber 06-11-21 07:20

Ford Otosan'ın Türkiye'de ürettiği Transit Custom'a altın ödül

Ford Transit Custom, ileri sürüş destek teknolojileriyle bağımsız araç güvenliği kuruluşu Euro NCAP tarafından "Altın" ödüle layık görüldü

Yurthaber 05-11-21 16:03