Tremblement De Terre Haberleri

Tokat'da korkutan deprem: Çevre illerde de hissedildi (AFAD-Kandilli son depremler)

Son dakika haberine göre Tokat'ta bir deprem meydana geldi. AFAD, depremin büyüklüğünü 4.7 olarak açıkladı. Deprem Sivas ve Yozgat başta olmak üzere çevre illerde de hissedildi. AFAD yaptığı açıklamada olumsuz bir durumun bulunmadığını açıkladı.

Haber 2024-04-18 01:19:18

Sarıyer'de korkunç cinayet! Taksi sürücüsünü bıçaklayıp yol kenarına attı! Gasbettiği taksiyle birlikte Maslak'ta yakalandı

Sarıyer Tarabya Mahallesi'nde korkunç bir olay yaşandı. Taksici Yaşar Yanıkyürek, aracına aldığı bir kişi tarafından gasbedildikten sonra bıçaklanarak hareket halindeki taksiden atıldı. Olay yerinde hayatını kaybeden Yanıkyürek'in cansız bedeni yol kenarında bulundu. Polis ekipleri, gasbettiği taksiyle birlikte kaçan İran uyruklu şüpheliyi Maslak civarında yakaladı. Araçta cinayette kullanılan kesici alet de bulundu.

Haber 2024-04-17 21:48:00

İkinci kez anne olan Azra Akın bebeğinin cinsiyetini doğumda öğrendi! İsmini bakın ne koydu Bize de sürpriz oldu

Aynı yıl hem Türkiye güzeli hem de Miss World'de Dünya Güzeli seçilen Azra Akın, ikinci kez anne oldu. Atakan Koru ile 2017 yılında hayatını birleştiren Azra Akın, 2018 yılında da oğulları Demir'i kucağına almıştı. İkinci kez anne-baba olmanın sevincini yaşayan çift bebeğine bakın hangi ismi verdi.

Magazin 2024-04-17 21:33:07

'Şahinler' Organize Suç Örgütü lideri Mehmet Şahin hakkında istenen ceza belli oldu

Kamuoyunda "Şahinler" olarak bilinen organize suç örgütünün elebaşısı Mehmet Şahin'in de aralarında bulunduğu 31'i tutuklu 59 sanık hakkında hazırlanan iddianame tamamlandı. İddianamede sanıklar için 12,5 yıldan 305 yıla kadar değişen oranlarda hapis cezası isteniyor.

Haber 2024-04-17 19:27:13

Diğer Haber Etiketleri

Tokat deprem Sarıyer Azra Akın atakan koru Azra Akın Koru şahinler ligi maçın UEFA real madrid Arda Güler son dakika futbol antrenman manchester city asgari ücret temmuz emekli en düşük emekli maaşı Edirne Doktor Tehdit darp Balıkesir Özgür Özel İYİ Parti YSK Ordu Fahrettin Koca hastane randevu sosyal medya tiktok düğün Dans İbrahim Tatlıses söyledi zayıflama Kilo vermek Göz isim Tunceli gulik ödül komedi Adana gökyüzü tavla yamaç paraşütü dolar Euro ne kadar Pınar Müge Anlı Metin Akpınar Brezilya Araç gecesi mücevher Ali Koç mesai saati Türkiye ücret Meral Akşener müsavat dervişoğlu Mehmet Tolga Akalın Koray Aydın NATO Asker Karadeniz tatbikat Birleşik Krallık polis ak son dü şampiyonlar ligi dortmund barcelona psg Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı hakemi s lig fenerbahçe olympiakos Hakem Dubai yağış erden galatasaray galatasaray başkan tff, tff Dursun Özbek Uzman Çavuş Tekirdağ 5 yaş ilik ishal yemek borusu endoskopi kolonoskopi Çarşamba Samsun trafik kazası dava hücreler baharat zencefil karabiber tarçın zerdeçal 15 milyon euro sezon zaniolo karakteri magazin Neslihan Atagül Türk Hava Kurumu altın fiyatları gram altın 22 ayar 24 ayar gelin damat ev sahibi Kiracı Diyarbakır İntihar plaza çocuğun Ahmet Tatlıses fuzul fuzul ev Fuzul Gayrimenkul FuzulEv fuzul oto fuzul otomotiv fuzuloto satış e ticaret nasıl yapılır Pazarlama erdoğan şimşek açıklama iddia Otomobil ÖTV balık hamsi palamut trafik sigortası prim kaza

Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City ile karşılaşacak Real Madrid'de oyuncuların sahaya çıkarken yaptıkları gündem oldu!

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Manchester City'e konuk olacak Real Madrid, karşılaşma öncesi Etihad Stadyumu'nda antrenman yaptı. Arda Güler'in de içinde bulunduğu Real Madrid'li futbolcuların antrenman için sahaya çıktığı anlar ise kısa sürede gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 17-04-24 17:07

Bakan Işıkhan son noktayı koymuştu! SGK Uzmanı Özgür Erdursun'dan dikkat çeken 'asgari ücrete ara zam' yorumu: 'Diğer ücretlerde de...'

"Asgari ücrete ara zam gelecek mi?" sorusuna net yanıt bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan'dan geldi. Işıkhan, "Başta nasıl bir karar aldıysa şu an öyle devam edecek" açıklamasıyla asgari ücrete temmuzda ara zam yapılmayacağını ilan etmiş oldu. Bakan Işıkhan'ın asgari ücret ve emekli açıklamalarını SGK uzmanı yorumladı.

Finans 17-04-24 17:02

Doktora kabusu yaşattı, tahliye olur olmaz yaptığı 'pes' dedirtti!

Edirne'de Volkan Kuşçu, doktor B.B.Ö.'yü darbettiği gerekçesiyle tutuklandı. Hakkında açılan davanın ikinci duruşmasında tahliye edilen Kuşçu, aynı hekimi bu kez de sosyal medya üzerinden dizi repliğiyle tehdit ettiği gerekçesiyle tutuklandı. Edirne Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Gürcan Altun, Kuşçu hakkında darp davasının yanı sıra tehditle ilgili ikinci davanın açıldığını söyledi.

Haber 17-04-24 16:59

Burhaniye polisi suçlulara göz açtırmıyor

Burhaniye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin son iki gün içinde yaptığı uygulamalarda çeşitli silahlar ve uyuşturucu ele geçirilirken, aranan 7 kişi de yakalandı.

Yurthaber 17-04-24 15:57

Erdoğan Kapımız açık demişti, Özgür Özel'den yanıt geldi! Cumhur İttifakı ortağının yorumu dikkat çekti

Seçimlerin ardından gözlerin çevrildiği en kritik temaslardan biri de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasındaki görüşme oldu. Erdoğan'ın "Sayın Özel'e kapımız açık" mesajının ardından Özgür Özel'den de bir açıklama geldi. İki liderden gelen bu mesajlara Cumhur İttifakı ortağı Mustafa Destici'den gelen yorum da dikkat çekti.

Haber 17-04-24 15:35

Son dakika | Hatay ve Ordu için karar verildi! CHP ve İYİ Parti'nin itirazları reddedildi

Son dakika haberi: İYİ Parti'nin Ordu, CHP'nin de Hatay için için yaptıkları 'tam kanunsuzluk' başvuruları Yüksek Seçim Kurulu tarafından reddedildi. Ayrıca AK Parti'nin Ardahan'daki itirazı da reddedildi.

Haber 17-04-24 15:00

Randevu alıp gitmeyenler dikkat! Bakan Koca duyurdu: Hastanelerde yeni dönem!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni bir randevu onay sisteminin faaliyete alınacağını duyurdu. Bakan Koca'nın duyurusuna göre artık hastane randevusuna gitmeyenler, aynı bölümden 15 gün içinde yeni randevu alamayacak. Ayrıca aldığı randevuya iki defa üst üste gitmeyenlere ise tüm branşlarda 15 gün randevu yasağı getirileceği de öğrenildi.

Haber 17-04-24 14:16

Gelin ve damadın ilk dansı korkunç bir şekilde bitti! Kendisini dansa kaptıran gelinin dizi çıkınca hastanelik oldu

Her gelin ve damat düğün günlerinin unutulmaz olmasını ister ve bir gelin de talihsiz bir tıbbi kazanın ardından kesinlikle unutulmaz bir gün geçirdi. Julie Benn ve Paul Richter çifti Pensilvaya'da yaptıkları düğün töreninde ilk dansları sırasında korkunç bir kaza yaşadı. Gelin Julie'nin ilk dans sırasında dizi çıkınca ikili soluğu hastanede aldı.

Trend 17-04-24 13:42

İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet Tatlıses'e ateş püskürdü! Kardeşlerinin de malına çökmüş deyip miras kararını duyurdu

Türkücü İbrahim Tatlıses, torunu Mert Tatlıses ile mahkemelik olmuş, oğlu Ahmet Tatlıses'e de “Babalık nasıl yapılır onu öğrensin" demişti. İbrahim Tatlıses şimdi de oğlu Ahmet Tatlıses'i mirasından men edeceğini açıklayarak olay sözler söyledi.

Magazin 17-04-24 13:13

'11 gün boyunca dışarıda yemek yedim ve hiç kilo almadım' Basit hilesini paylaştı 'Siz de yapabilirsiniz'

Instagram fitness ve beslenme ile ilgili verdiği tavsiyelerle tanınan Shannon Collins, son zamanlarda dışarıda çok fazla yemek yediğini ancak bunun kilosunu etkilemediğini açıkladı. Uyguladığı basit hileleri paylaşan Collins'in önerilerine yorum yağarken pek çok kişi bu tavsiyeler için kendisine teşekkür etti.

Kadin 17-04-24 12:50

Yoğun talep var! Kendiliğinden yetişiyor, zor şartlarda toplanıyor... Romatizma, şeker ve tansiyona birebir

Tunceli’nin yüksek rakımlı dağlarında kendiliğinden yetişen, bölgede ‘gulik’ otu diye isimlendirilen çiriş otu tezgahlardaki yerini aldı. Bu organik şifalı bitki, hem lezzeti hem de şifalı olması sebebiyle vatandaşlardan yoğun talep görüyor.

Kadin 17-04-24 12:13

Amerika’da genç Türk yapımcıya ödül!

1979’dan beri bünyesinde Emmy ödüllerini de bulunduran Television Academy Foundation tarafından düzenlenen College Television Awards’da Kaan Berkant, yapımcılığı üstlendiği Slobopoly ile en iyi komedi ödülüne layık görüldü.

Haber 17-04-24 12:12

Adana'da yamaç paraşütü yapan iki pilot gökyüzünde tavla oynadı

Yamaç paraşütü pilotları Mehmet Ağırman ve Furkan Nizamsever gökyüzünde tavla oynadıkları anları aksiyon kamerasıyla kayıt altına aldı. - Ağırman: - "Sürekli bu manzaraya karşı uçuş bittikten sonra tavla oynuyorduk. Biz de tavlayı 'Neden gökyüzüne taşımayalım?' dedik. Muhteşem bir deneyim oldu"

Yurthaber 17-04-24 11:36

Orta Doğu'da gerilim, Fed Başkanı'nın açıklamaları... Dolarda yükseliş sürüyor

Orta Doğu'da İran-İsrail arasındaki gerilim ve Fed Başkanı Jerome Powell'ın şahin açıklamalarının ardından dolardaki yükseliş de sürüyor. (17 Nisan 2024 Çarşamba günü dolar kuru ne kadar oldu?)

Finans 17-04-24 11:08

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu Müge Anlı'da annesini arıyor! Meğer İbrahim Tatlıses'in filminde oynamış... İşte o fotoğraf

Metin Akpınar'ın yıllar sonra ortaya çıkan kızı Duygu Nebioğlu şimdi de Müge Anlı canlı yayınında annesini arıyor. Annesi ile 10 yıldır görüşmediğini dile getiren Duygu Nebioğlu açıklamalarıyla ağızları açık bıraktı. Annesinin İbrahim Tatlıses filminde de oynadığını dile getiren Duygu Nebioğlu'nun annesinin fotoğrafı ilk kez canlı yayında verildi. İşte o fotoğraf...

Magazin 17-04-24 11:06

Ölen amcasını tekerlekli sandalyeyle bankaya götürdü! Kredi çektirmeye çalıştı... Çok solgun görünüyor

Brezilya'nın Rio de Janeiro'nun batı bölgesinde bir mahalle olan Bangu'daki banka şubesinde ilginç bir olay yaşandı. Erika de Souza Vieira Nunes isimli bir kadın vefat eden amcasının cansız bedenini tekerlekli sandalyeye koyarak bankaya getirdi ve kredi çektirmeye çalıştı. Bankada çalışan görevlinin durumu fark ederek polise haber vermesi üzerine Nunes tutuklandı.

Trend 17-04-24 11:06

'Görenler şaşırıyor! Robot, uzaylı diyorlar' Türkiye'de sadece 200 kişide var! Motosiklet alacakken masrafı düşünüp onu almaya karar verdi

Fekeli maden işçisi Harun Karaca İstanbul’da engelli bir arkadaşından ilham alarak öğrendiği elektrikli tek teker ulaşım aracı ile Adana ve çevresini geziyor. Trafikte kendisini robot zannettiklerini söyleyen Karaca, tek teker üzerinde hem ulaşımını sağlıyor, hem de yolların keyfini çıkarıyor. Karaca, Türkiye'de bu aracın sadece 200 kişide olduğunu belirtirken "Adana ve çevresinde tek bende var. Günlük gezme aracım bu" dedi.

Haber 17-04-24 10:49

Rahmi Koç'tan sonra Ali Koç'un eşi Nevbahar Koç'un parti paylaşımı gündemde! Efsane şarkıcıyla buluşup...

Geçtiğimiz günlerde Rahmi Koç katıldığı Küba gecesindeki keyifli anlarıyla gündeme gelmişti. Bu sefer de Ali Koç'un eşi Nevbahar Koç'un şarkıcı Cher ve mücevher tasarımcısı Lore Rodkin ile birlikte parti öncesi halleri dikkat çekti.

Magazin 17-04-24 10:35

Sosyal medyadan Türk kızlarının egosunu eleştirdi! Sözleri gündem yarattı... Allah'tan erkekler için Slav ırkı var.

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımında Türk kızlarının egosunu eleştiren bir kişi kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekti. Sosyal medyada 'nuresin34' kullanıcı adıyla paylaşım yapan genç kadının sözleri hem eleştirildi hem de takdir edildi.

Trend 17-04-24 10:12

Çalışanlar dikkat! Türkiye'de de başladı: Haftada 4 gün çalışmada sektörler belli oldu

Çalışanlar dikkat! Haftada 4 gün mesai dünya çapında yaygınlaşırken Türkiye'de de bir şirket haftada 4 gün çalışma 3 gün izin sistemine geçti, yeni dönemin ilk sonuçları geldi. 4 gün çalışma hangi sektörlerde yaygınlaşabilir, 4 gün çalışma sistemiyle ücretlerde düşüş yaşanır mı? İşte merak edilenler...

Finans 17-04-24 09:35

İYİ Parti kulisleri bu iddiayla kaynıyor! Akşener'in çevresinden telefonlar açılıyor: Cihan abi formülü rafa kalkıyor

Üzerinde kara bulutlar dolaşan İYİ Parti'nin miladına günler kaldı. Meral Akşener'in koltuğunu bırakmasından endişe duyan bir grup İYİ Partili iddiaya göre partinin parçalanmasından korkuyor! Üstelik Akşener'in yerine kim seçilirse seçilsin bunun önüne geçemeyeceği düşüncesi hakim. Akşener'in "mola" vermesini de içeren "Cihan abi" formülü çok konuşulmuştu. Bu formül rafa kalkacak gibi gözükürken Akşener'e yakın isimlerden giden telefon iddiası kulisleri hareketlendirdi.

Haber 17-04-24 09:34

8 Nisan'dan bu yana Karadeniz'de eller tetikte! Türkiye de katılıyor... NATO’dan büyük tatbikat: Deniz Kalkanı

NATO’nun Karadeniz’deki en büyük tatbikatı olan “Deniz Kalkanı” devam ediyor. 8 Nisan'da başlayan dev tatbikata 13 ülkeden onlarca savaş gemisi ve binlerce asker katılıyor. Söz konusu tatbikat Ukrayna ve Rusya'dan sonra İran ve İsrail arasındaki gerilimin tavan yaptığı günlere denk gelmesi ise dikkat çekerken "NATO'dan gövde gösterisi" yorumlarına neden oldu. Söz konusu tatbikata Türkiye de katılıyor.

Haber 17-04-24 09:11

Karakoldaki yasak aşkın altından uyuşturucu çetesi çıktı! Polis memurları görevi kötüye kullanmak suçuyla karşı karşıya

Birleşik Krallık'ın Batı Yorkshire bölgesinde görev yapan 41 yaşındaki Şef Supt Daniel Greenwood emri altındaki 24 yaşındaki PC Caitlin Howarth isimli polis memuruyla yaşadığı yasak aşkın ifşa edilmesinden sonra görevinden uzaklaştırıldı. Kendisi de uzaklaştırma cezasına çarptırılan Howarth, hapisteki bir uyuşturucu baronuyla bağlantısı nedeniyle yargılanıyor.

Trend 17-04-24 08:57

SON DAKİKA: Şampiyonlar Ligi'nde tarihi gece! Borrussia Dortmund 3 dakikada geri döndü, Barcelona evinde dağıldı... Devler Ligi'nde yarı final eşleşmesi belli oldu

Son dakika... UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final eşleşmesinde oynanan 2 dev maç muhteşem mücadelelere sahne oldu. Borussia Dortmund sahasında Atletico Madrid'i konuk ederken, Katalan devi Barcelona PSG ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmalarda son düdüklerin çalmasının ardından yarı finalin ilk eşleşmesi de belli olmuş oldu. İşte detaylar...

Spor 17-04-24 00:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan OVP açıklaması! 'Yakında duyuracağız' diyerek açıkladı: Ekonomi ekibimiz çalışmaları hazırladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimler sonrasında yapılan ilk kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada Parlamenter sistem tartışmalarının kapandığını ifade etti. OVP ile ilgili de konuşan Erdoğan, "Ekonomi ekibimiz çalışmaları hazırladı. Yakında duyuracağız" diye konuştu.

Haber 16-04-24 18:50

Fenerbahçe-Olympiakos maçına tanıdık hakem! Yönettiği 3 maçta da yenilmedik

UEFA Konferans Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe rövanş karşılaşmasında perşembe günü Olympiakos ile karşı karşıya gelecek. Mücadelenin oynanmasına kısa bir süre kala maçın hakemi de belli oldu. İşte detaylar...

Spor 16-04-24 17:50

Şiddetli yağışlar hayatı esir aldı: Havalimanı resmen göle döndü!

Görüntülerin adresi Dubai Uluslararası Havalimanı. Kentte etkili olan şiddetli yağışlar hayatı olumsuz etkiledi. Hava trafiğinde de aksamalara yol açan yağışlar sonrası Dubai Uluslararası Havalimanı adeta göle döndü.

Haber 16-04-24 17:34

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten TFF seçimlerine dair açıklama! Mehmet Büyükekşi'yi ikna etmeye çalışıyorum

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Kulüpler Birliği toplantısı öncesi yaptığı açıklamada dikkat çeken ifadeler kullandı. Özbek son günlerin gündemi olan TFF seçimleriyle ilgili de konuşurken seçimin erken yapılması gerektiğini dile getirdi. İşte detaylar...

Spor 16-04-24 17:24

Uzman çavuştan sağlık çalışanına saldırı! Sarılır gibi yapıp ısırdı

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde jandarma uzman çavuş, trafik kazasına müdahale eden 112 Acil Ambulans personeline saldırdı. Açığa alınan ve hakkında soruşturma başlatılan uzman çavuş, sağlık ekibinden özür dilemek için geldiği hastanede, ambulans şoförüne sarılır gibi yaparak ısırdı. O anların güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. İşte o görüntüler...

Haber 16-04-24 15:59

Uzman isim üstüne basa basa uyardı! “Erken teşhis için endoskopi şart”

Endoskopi ve kolonoskopi gibi işlemlerin erken teşhis ve bazen de tedavi için kullanıldığına dikkati çeken Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Esin Korkut “Erken teşhis amaçlı endoskopi ve kolonoskopi yapılması önerilir. Kolonoskopi, kolon kanseri tanısında en güvenilir yöntemdir. Ayrıca polip ve benzeri kanser öncesi lezyonların saptanıp alınmasını sağlayarak hastaları kanserden korur. Kolon kanserinden korunmak için 45 yaşını aşmış herkese kolonoskopi önerilir” dedi.

Kadin 16-04-24 15:55

Samsun'da otomobilin bariyerlere çarptığı kazada ölü sayısı 2'ye yükseldi

Samsun'un Çarşamba ilçesinde otomobilin beton bariyerlere çarpması sonucu 1 kişinin öldüğü kazada ağır yaralanan kişi de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Yurthaber 16-04-24 15:46

Beşiktaş'taki terör saldırısı davasında tutuklu sanığa 12 yıl hapis cezası verildi

İstanbul'da terör örgütü PKK tarafından 10 Aralık 2016'da Vodafone Park'ta oynanan Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından gerçekleştirilen ve 40'ı emniyet mensubu 47 kişinin şehit edildiği, 243 kişinin de yaralandığı terör saldırısından 7 yıl sonra yakalanan sanık Aydın Ekici, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 12 yıl hapisle cezalandırıldı.

Yurthaber 16-04-24 14:46

4 mucize baharat: Alzheimer riskini azaltıyor, beyin sağlığını iyileştiriyor!

Sağlık uzmanlarına göre baharatlar bilişsel sağlığınızı iyileştirmeye yardımcı olabilir. Faydaları saymakla bitmeyen bu 4 mucizevi baharat beyin sağlığını iyileştirmenin yanında Alzheimer riskini de azaltıyor. İşte detaylar...

Kadin 16-04-24 14:36

Galatasaray'da Zaniolo krizi! Türkiye'ye dönmek istemediğini yönetime bildirdi...

Galatasaray, İtalyan futbolcusu Zaniolo'nun bonservisini belirledi. Sezon başında Aston Villa'ya kiralanan fakat istenilen performansı ortaya koyamayan Zaniolo'nun sezon sonunda Galatasaray'a dönmesine kesin gözüyle bakılırken bonservisi de belirlendi.

Spor 16-04-24 14:24

Neslihan Atagül TikTok'a girdi! İlk paylaşımı sosyal medyayı salladı

Geçtiğimiz yıl eşi Kadir Doğulu hakkındaki ihanet iddiaları nedeniyle magazin gündeminden düşmeyen Neslihan Atagül şimdilerde sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettiriyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan Atagül şimdi de TikTok'a girdi. Ünlü ismin ilk paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 16-04-24 13:28

THK duyurdu: Borçları yapılandırdık, ilk taksidi ödedik

Türk Hava Kurumu Kayyum Heyeti (THK), kurumun borçlarını yapılandırarak ödemeye başladıklarını duyurdu. Kasım 2023’te göreve başlayan THK Kayyum Heyeti Başkanı Vali Kemal Yurtnaç, yaptığı açıklamada "Taksitlendirdiğimiz borcumuzun da ilk yüklü ödemesini de yaptık" dedi.

Finans 16-04-24 13:16

Altın fiyatları İran-İsrail gerilimi sonrası tavan yaptı! Evlenecek çiftlere kuyumculardan uyarı: '1 gramlık altınların....'

Ramazan Bayramı tatilinin ardından yaz aylarının gelmesiyle birlikte çiftler düğün hazırlıklarını yapmaya başladı. Çiftlerin düğün hazırlıklarında en önemli masraflarından biri takı ve altın alışverişi oluyor. Rekor fiyatlardan sonra evlenecek çiftlerin takı alışverişi de erken başladı.

Finans 16-04-24 13:03

Kiracı ve ev sahiplerinin gözü bu kararda: Yüzde 25 sınırı kalkarsa zam oranı ne olacak?

Ev sahipleri ve kiracıların gözü kirada yüzde 25 sınırının uzatılıp uzatılmayacağına ilişkin kararda. Meclis'in konut mesaisi bu hafta başlıyor. Kira sınırı düzenlemesinin de görüşülmesi gündemde.

Finans 16-04-24 12:33

Diyarbakır ve İstanbul'dan kan donduran intihar haberleri! Birisi 5'nci kattan diğeri 14'üncü kattan kendini böyle boşluğa bıraktı...

Diyarbakır'da bunalıma girdiği öğrenilen bir kadın kendini 14. kattan boşluğa bıraktı. Feci şekilde can veren kadının intihar anına dair görüntüler saniye saniye kameralara yansıdı. Ayrıca İstanbul Şişli'de yer alan Cevahir AVM'de de korkunç bir intihar vakası yaşandı. 5'nci kattan atlayan şahıs hayatını kaybetti.

Haber 16-04-24 12:25

Torununu evinden çıkartıp tazminat kazanmıştı... Ahmet Tatlıses babası İbrahim Tatlıses'e ateş püskürdü! 'Ahkam kesecek son insansın'

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses, torunu Mert Tatlıses ile mahkemelik olmuş, oğlu Ahmet Tatlıses'e de “Babalık nasıl yapılır onu öğrensin" demişti. Torununu evinden çıkartıp tazminat kazanan İbrahim Tatlıses'e oğlu Ahmet Tatlıses, adeta ateş püskürdü.

Magazin 16-04-24 12:21

Fuzul Pazarlama ve Marka İletişim Müdürü Burak Salman: Fuzul ev de aldırır oto da!

Bir finans şirketi olarak güven temelli iletişim stratejimizi, daha yalın ve herkes tarafından anlaşılabilir bir hâle getirmeyi amaçladık. Bu yılki ilk reklam filminde tasarruf finansman sisteminin özünü en iyi şekilde tanımladığımızı düşündüğümüz "Fuzul Ev de Aldırır Oto da" sloganını ön plana çıkardık.

Finans 16-04-24 12:13

Evden yapıp satılabilecek 6 ürün! Para kazanmanın kolay yolu

Evde yapıp satılabilecek ürünler, ek gelir elde etmek isteyenlerin dikkatini çekiyor. Bu yöntem, kişinin el becerisini, yaratıcılığını ve yeteneklerini kullanarak gelir sağlamasına olanak tanıyor. Geleneksel iş modellerine göre daha düşük maliyetlerle başlanabilen bu işler aynı zamanda kişinin zamandan tasarruf etmesine de olanak tanıyor. İşte evden yapıp satılabilecek 6 ürün...

Kadin 16-04-24 12:05

İletişim Başkanlığı'ndan sonra Bakan Şimşek'ten de Erdoğan'la gerginlik iddialarına yanıt! 'Bir süredir yalan haberlerle...'

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında gerginlik yaşandığı iddialarına yalanlama geldi. DMM'nin ardından bir açıklama da Bakan Şimşek'ten geldi. Şimşek'ten "Vatandaşlarımızdan istirhamım; üretilen dedikodulara itibar etmeyiniz ve politikalarımız ile ilgili bizden duymadığınız hiçbir haber veya söylentiye lütfen inanmayınız" çıkışı geldi.

Finans 16-04-24 11:41

Araba alacaklar dikkat! Ucuzu da pahalısı da aynı vergiyi ödüyordu: ‘ÖTV artacak’ iddiasının ardındaki gerçek ortaya çıktı

Otomobilde ÖTV’ler artacak mı? Sık sık gündeme gelen sorunun cevabı Ankara’dan geldi. Uzun süre sonra ilk kez Nisan ayında otomotiv pazarında daralma olacağını dile getiren Otomotiv yazarı Emre Özpeynirci, o iddiaların arkasında satışları artırmak isteyen bazı bayilerin olduğunu kaydetti. Hem Ankara’da hem de sektörde böyle bir duyum olmadığını aktaran Özpeynirci, ‘Premium segmentte bir şeyler yapacakmış gibi bir duyum alındığını otomotiv sektörü temsilcileri söylüyor” dedi.

Finans 16-04-24 11:24

Karadenizli balıkçıları palamut üzdü, hamsi sevindirdi

Sezona 1 Eylül 2023'de "Vira Bismillah" diyerek başlayan Karadenizli balıkçılar, aradığını büyük oranda hamsi avında buldu.

Yurthaber 16-04-24 11:15