Tren Istasyonu Haberleri

Trenden iner inmez karşılaştığı manzaraya inanamadı! Tren istasyonun ortasında cinsel ilişkiye giren çifti böyle görüntüledi

Marie Lumiere isimli bir kadın Birmingham’e giden bir trenden indikten sonra istasyonda hayatının en büyük şaşkınlıklarından birini yaşadı. Lumiere istasyonun ortasında cinsel ilişkiye giren bir çifti görüntüleyerek o anları sosyal medya hesabından ifşa etti.

Trend 06-07-2023 11:18

Tren istasyonunda şaşkına çeviren görüntü! Hackerler iş başında... Bir anda ekranlarda yetişkin filmi oynatıldı

Hindistan’ın kuzeyindeki Bihar bölgesindeki Patna tren istasyonda normalinde reklam görüntüleyen ekranlarda bir anda yetişkin filmi oynamaya başladı. Şehrin en işlek tren istasyonlarından birinin hacklenmesinin ardından ortaya çıkan görüntüler şaşkına çevirdi. Tren bekleyen yolcuların şaşkın bakışları altında sorumlu kişinin olay yerinden kaçtığı ifade edildi.

Trend 24-03-2023 08:24

Elazığ'da kuraklık nedeniyle su çekildi! Baraj sahasındaki 83 yıllık tren istasyonu gün yüzüne çıktı

1974 yılında Keban Baraj Gölü'nün su tutmasının ardından Elazığ'da su altında kalan yaklaşık 83 yıllık tren istasyonu gün yüzüne çıktı. 4 farklı binadan oluşan tren istasyonundaki yapıların sadece bazı duvar kısımları ayakta duruyor.

Haber 23-03-2023 21:58

Herkesin gözünün önünde 3 yaşındaki kızı tren raylarına attı! Dehşete düşüren anlar saniye saniye kameralara takıldı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Oregon eyaletinde yaşanan bir olay herkesi dehşete düşürdü. Bir tren istasyonunda yeni yürümeye başlayan 3 yaşındaki bir kız çocuğu annesinin yanında ayakta trenin gelmesini bekliyordu. O sırada annesine ve kız çocuğuna yaklaşan bir kadın küçük kızı tren raylarına itti. Küçük kız raylara düşerek yaralanırken 32 yaşındaki saldırgan tutuklandı.

Trend 31-12-2022 14:52

Tren Istasyonu

Tren İstasyonu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tren İstasyonu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.