Tribunal Supremo De Justica En El Exilio Haberleri

Bebeğinizin diş çıkarma sürecini kolaylaştıracak en iyi diş kaşıyıcılar ve kullanım tavsiyeleri

Diş kaşıyıcıları, bebeklerin diş çıkarma dönemini daha rahat geçirmelerini ve yaşadıkları problemleri hafifletmeyi sağladığı gibi bebeklerin el ve ağız koordinasyonlarını geliştirmelerine de yardımcı oluyor. Bunun için bebeklerin farklı yaş ve gelişim seviyelerine uygun diş kaşıyıcılarından oluşan bir liste oluşturduk. Bebeğinizin diş çıkarma sürecinde ihtiyaç duyduğu rahatlamayı sağlamak için farklı dokulardaki ve şekillerdeki diş kaşıyıcılarını seçtiğimiz listeye gelin, birlikte göz atalım.

Kadin 2024-04-18 13:20:37

Koku kaybı ve kabızlığa dikkat! O hastalığın habercisi olabilir

Nöroloji Uzmanı Dr. Güven Arslan, Parkinson hastalığının detaylı inceleme ile teşhisinin erken konulabileceğini belirterek, “Hastalığın en erken bulguları arasında koku kaybı ve kabızlığın olduğu biliniyor. El titremesi de yine erken bulguların başında geliyor” dedi.

Haber 2024-04-13 07:30:43

Canlı Pendik seçim sonuçları! Pendik'te heyecan dorukta! Yerel seçimi Ahmet Cin mi Süleyman Tarık Balyalı mı kazanacak?

31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul'da en fazla merak edilen ilçelerden biri de Pendik. Pendik'te yerel seçimin son ana kadar nefes nefese gitmesi bekleniyor. Peki Pendik'te belediye başkanlığı koltuğu el değiştirecek mi? AK Parti'nin adayı mevcut başkan Ahmet Cin mi yoksa CHP'nin adayı Süleyman Tarık Balyalı mı kazanacak? İşte Pendik yerel seçim sonuçları ile ilgili merak edilenler ve tüm detaylar...

Haber 2024-03-30 22:22:21

Rafta 15,65 lira, kasaya gelince 17,95 lira! Aradaki fark 2 bin 172 lira... Pişkin savunması kendini kurtarmaya yetmedi

Ramazan ayının gelmesiyle bazı marketlerde fiyat değişiklikleri görülmeye başlandı. Ekiplerin ise market denetimleri hızlandı. Erzurum'da bir markette rafta 15,65 olan makarna kasaya gelince 17,95 lira çıktı. Usulsüzlüğün tespit edilmesinin ardından ürün başına 2 bin 172 lira ceza kesildi. Market sahibi ise, "Bir tane makarna için vicdanın el veriyor mu ceza kesmeye? Bir sürü ürün var, neden en alttakini buluyorsun?" dese de cezadan kurtulamadı.

Finans 2024-03-14 10:18:50

Diğer Haber Etiketleri

alara eo Göz ilik vf diş kaşıyıcı kabızlık koku alamıyorum parkinson Pendik Seçim 2024 ahmet cin market fiyat kasa raf bitkiler kekiğin faydaları kekik ipotek ikinci el araba senet ayak damarlar raynaud fenomeni raynaud hastalığı raynaud sendromu raynaud hastalığı nedir balık İskenderun balon balığı zehirlenme El Salvador Oğuzhan Uğur Feyza Altun fenomen kara para sıfır otomobil fiyatları cinayet Büyükçekmece sosyal medya Dilan Polat ikinci el otomobil Ukrayna doğum günü doğum günü pastası el bombası Muğla trafik kazası felç magazin söyledi nez demir Pınar İsrail Gazze Filistin Pınar Deniz İlker Kaleli el nino Türkiye kuraklık sıcaklık hava durumu Fiat egea change dolandırıcılık ele Oyuncu sevgilisi buray Ezgi Şenler araba fiyatları araç fiyatları ikinci el ikinci el araba fiyatları ikinci el araba piyasası ikinci el araç ikinci el araçlar taşıt kredisi kadın ifşa tiktok çiş idrar hijyen temizlik misafir tuvalet sıfır otomobil Ramazan dua deprem ÖTV daire testere testere bıçak Adıyaman duş başlığı duş başlığı seti Avrupa Birliği batarya Recep Tayyip Erdoğan ötv düzenlemesi ito ibni sina ibn-i sina Doktor hekim öksürük tarif öksürük nasıl geçer? öksürük için ne yapmalıyız keten tohumu bal üzüm Otomobil Bilal Erdoğan etnospor Mehmet Muharrem Kasapoğlu Adnan Menderes Yassıada Meksika İkinci el eşya yapıştırıcı yapıştırıcılar hızlı yapıştırıcı konut ikinci el otomobil satışları gemi Altın abd Rusya kurlar piyasalar altını fiyatlar

İbn-i Sina'dan bu yana el üstünde tutuluyor! Saç dökülmesini şıp diye kesiyor, saçları güçlendiriyor... Her derde deva

Bitkilerin ve doğal besinlerin vücuda sayısız faydası ve çeşitli rahatsızlıkları önlemede yararı bulunduğu biliniyor. Dünyanın en büyük hekimlerinden ve modern tıbbın temel taşlarını koyan İbn-i Sina'dan beri el üstünde tutulan bitkilerden bir tanesi de kekik. Kekiğin insan sağlığı için çok çeşitli faydaları var. Özellikle adet sancıları, öksürük ve saç dökülmesi gibi problemlerde kekik kullanılabilir.

Kadin 29-02-24 12:40

Kredi çıkmayan bu yönteme başvuruyor! Evini ipotek ettiren bile var: Mecbur bırakılıyoruz

İkinci el araç satışında piyasanın bir süredir durağan olduğu herkes tarafından bilinen bir gerçek. Bundaki en büyük etkenlerden biri de bankaların kredi musluğunu kısması ve faiz oranlarını artırması. Bu durum galericileri senet yapmaya, araba almak isteyenleri de o senetleri imzalamaya mecbur bıraktı. Bu uğurda evini ipotek ettiren bile oldu. Hem galericiler hem de araba almak isteyenler bankalara kredi çağrısında bulundu. İşte detaylar...

Finans 23-02-24 06:21

El ve ayaklarınızda renk değişimi varsa dikkat! En sık genç kadınlarda ortaya çıkıyor 'Tehlikeli' diyerek uyardı

Bazen stresli günlerde bazen de soğuk havalarda el ve/veya ayak parmak uçlarında oluşan mavi-mor renk değişikliklerin raynaud fenomeni (Sendromu) belirtisi olabileceğini söyleyen Romatoloji ve İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Sayarlıoğlu, önemli uyarılarda bulundu.

Kadin 08-02-24 15:10

Kayınbabanın tuttuğu balık tüm aileyi hastanelik etti! Damat: Dünyadaki en zehirli balıkmış, hayatımda böyle lezzetli balık yemedim

Hatay'ın İskenderun ilçesinde balık keyfi yapmak isteyen bir ailenin tamamı hastanelik oldu. Yarım saat içinde ağız ve dilde şişme, el ve ayaklarında uyuşma olan aile zehirlendiğini anlayınca hastaneye koştu. Kayınbabasının balığı tuttuğunu belirten damat, "Ben de yedim ama bana bir şey olmadı. Ben az bir miktar yemiştim. Bu arada balığın tadı aşırı derecede lezzetliydi. Hayatımda böyle lezzetli bir balık yememiştim ama zehirliymiş işte bilemedik." dedi.

Haber 04-01-24 12:12

Amerika kıtasının en büyük hapishanesini yapmışlardı! El Salvador'da cinayetler yüzde 70 azaldı

El Salvador'da çetelerle mücadele amacıyla Mart 2022’de ilan edilen OHAL, geçtiğimiz yıl cinayetlerin yüzde 70 oranında azalmasını sağladı. Ülkede Amerika kıtasının en büyük hapishanesi inşa edilmişti.

Haber 04-01-24 00:17

'Bebekleri paylaşabilmek için ailelerden 150 bin TL para istediler' Mevzular Açık Mikrofon'da 'fenomenler' ve 'kara para' masaya yatırıldı Siz şerefsizsiniz! Kesmeyin bunu

Son dönemde Türkiye'nin en çok konuştuğu konu fenomenlerin yaptığı işler, mal varlıkları ve kara para aklama iddiaları! Dilan - Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından çok sayıda fenomen de incelemeye alınmış ve mal varlıklarına el konulmuştu. Feyza Altun, Murat Ağırel ve Emrullah Erdinç'in konuk olduğu Mevzular Açık Mikrofon programında bu konular ele alındı. Salonda söz alan bir kişinin "Fenomenler bebekleri paylaşabilmek için ailelerden 150 bin TL para istediler" sözleri dikkat çekti.

Haber 06-12-23 11:23

Kimi sıfır faizli kredi verdi, kimi akaryakıt desteği sundu! Otomobil alacaklara ‘son bulacak’ çağrısı: ‘Daha fazlasını beklemiyoruz…’

Hem sıfır otomobil fiyatları hem de ikinci el araba fiyatları için indirim ve kampanya fırsatları devam ediyor. Bazı markalar sıfır faizli kredi imkanı sunarken, bazıları ise akaryakıt desteği sunuyor. Ancak otomobilde kampanya döneminin sonuna yaklaşıldı. Konuya ilişkin detayları paylaşan İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, araç almak için en avantajlı dönemde olunduğunu, yeni yıldan itibaren fiyatların yeniden artabileceğini dile getirdi.

Finans 27-11-23 14:24

Tartıştığı arkadaşını öldürdü, savunması 'pes' dedirtti! 'Şeker gibi adamdı'

Büyükçekmece'de Alper Uygun, tekne yanaştırma tartışmasının büyümesiyle 'Ağabeyim' dediği Ümit Büyükgöze tarafından 2 el ateş edilerek öldürüldü. Eşini öldürenlerin en ağır cezayı almasını isteyen Burçin Uygun, "Eşim için duruşmada 'Şeker gibi bir adamdı' diyor, hakim de 'Neden yaptın o zaman' dediğinde 'Kaçacak yerim yoktu, iri yarı olduğunu düşündüm, iki tarafım denizdi, yaptım' diyor. Suçunu hafifletmek için bir sürü şey söylüyor" dedi. İşte detaylar...

Haber 26-11-23 11:20

Dilan Polat cezaevinde de gelir kapısı buldu! Bomba iddia: 300 kişiye...

Cezaevinde sürekli ağladığı haberleriyle gündemden düşmeyen Dilan Polat kendisine orada da bir gelir kapısı buldu. Tutuklanmadan önce mallarına el konulan Polat iddialara göre kendisine hakaret eden 300 kişi için suç duyurusunda bulundu. Dosyalar açılıp ve uzlaşmaya gidilirse tek dosyadan en az 30 bin TL kazanacak.

Magazin 23-11-23 07:34

İkinci el otomobilde yeni dönem: Çareyi böyle buldular! Dolandırıcıların yeni yöntemi deşifre edildi

Otomobilde fiyatlar yüzde 30 düştü ama nakit sıkıntısı ve kredi faizlerinin yüksekliği nedeniyle piyasada yaprak kıpırdamıyor. Galericiler de çözümü araçları kiralamakta buldu. Bazı araçlar günlük, bazıları ise segmentine göre aylık kiralanıyor. En düşük fiyat ise 30 bin TL. Öte yandan dolandırıcıların ikinci el araç satışında kullandıkları yeni bir yöntem daha ortaya çıktı.

Finans 17-11-23 07:19

Rekor bu kez ilan sayısından! Otomobilde beklenmedik durum: İkinci el araba fiyatları da satışı da düştü

Türkiye'de ikinci el çevrim içi binek ve hafif ticari araç pazarında satış sayısı, Ekim’de Eylül’e göre yaklaşık yüzde 5, geçen senenin aynı dönemine göre de yüzde 7 azalırken, araç perakende fiyatları ortalama yüzde 1,54 düştü. Aynı zamanda geçtiğimiz ay yılın en yüksek ilan adedine de ulaşıldı.

Finans 13-11-23 13:52

En kanlı doğum günü: Ailesiyle kutlama yaparken el bombası patladı! Asistanını feci şekilde kaybeden Genelkurmay Başkanı Zalujnıy'dan açıklama geldi

Yeni yaşını kutlayıp hediyelerini açtığı sırada Genelkurmay Başkanı Asistanı bir anda el bombasının patlaması sonucu akılalmaz bir şekilde can verdi. Ukrayna halkına şok geçirten olayın üzerine polise haber verildi. Gennadiy Çastyakov evinde korkunç halde bulundu, patlamadan etkilenen tek kişi kendisi de değildi. İşte Çastyakov'un hayatına mâl olan kanlı doğum günü!

Haber 07-11-23 08:52

'Benim acım bitmeyecek' Direksiyonda tatil için Bodrum'a gelen ABD'li NATO görevlisi vardı... Bir kazayla her şey değişti 'En azından ortadan kaybolmayacak'

Muğla'nın Bodrum ilçesinde otomobili ile Ezgi Aydındağ'a (20) çarpıp, felç kalmasına neden olan ABD'li NATO görevlisi Reginald Thevenin (37), tutuksuz yargılandığı davada indirimsiz 3 yıl hapse çarptırıldı. Hakim, Thevenin’in yurt dışı yasağının devamına karar verip, ehliyetine de 2 yıl süreyle el koydu. Duruşma çıkışında açıklama yapan Ezgi Aydındağ, "3 yıl sonra her şey bitebilir ama benim acım bitmeyecek" dedi.

Haber 01-11-23 14:31

Bir zamanlar en yakınıydı... Dilan Polat'ın eski ortağı Nez Demir'in de mal varlığına el konuldu! Ağlayarak açıkladı: 'Arkadaş kurbanı oldum'

Son günlerde özellikle magazin gündemini meşgul eden soruşturmalar Dilan Polat'ın eski ortağı ve arkadaşı Nez Demir'e de sıçradı. Nez Demir'in de mal varlığına el konulunca fenomen isim gözyaşlarını tutamadı. Nez Demir açıklama yaparak "Tamamen arkadaş kurbanı oldum" dedi.

Magazin 23-10-23 15:48

Ünlü isimlerden İsrail'in Gazze’deki hastane saldırısına tepki! Pınar Deniz, Fahriye Evcen, Hadise, Oğuzhan Uğur...

Gazze'de el-Ehli Baptist Hastanesi'ne düzenlenen saldırı, dünyada yankı uyandırırken ünlü isimlerden de İsrail'e tepki yağdı. En az 500 kişinin hayatını kaybettiğinin bildirildiği saldırıyı kınayanlar arasında Pınar Deniz, Hadise, Oğuzhan Uğur, İlker Kaleli, Alişan gibi isimler de yer aldı.

Magazin 18-10-23 07:43

Son Dakika | İsrail'den katliam gibi saldırı! Gazze'deki hastane vuruldu: En az 500 kişi öldü...

Son dakika haberi: İsrail Gazze'de katliam gibi bir saldırı yaptı. Savaş uçakları Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesi'ni hedef aldı. Gazze'deki Sağlık Bakanlığı, ilk belirlemelere göre 500 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Hamas yaptığı açıklamada "Gazze'deki hastane saldırısı soykırımdır" ifadelerini kullanırken, İsrail cephesinden de ilk açıklama geldi. Bölgeden korkunç fotoğraflar gelirken; ölenlerin çoğunun bebek, çocuk ve kadın olduğu belirtildi. Filistin, 3 günlük yas ilan etti.

Haber 17-10-23 20:34

Meteoroloji'nin raporunda El Nino kabusu... Türkiye'nin neredeyse tamamı 'acil durum'a geçti: Son 33 yılın...

Dünyayı etkisi altına alan El Nino hava olayı, Türkiye'de de ekstrem hava koşullarının oluşmasına yol açıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan 2023 Yılı Ağustos Ayı Alansal Yağış Raporu'na göre, Türkiye genelindeki yağışlar yüzde 57 azaldı. Raporda, Marmara ve Karadeniz'in neredeyse tamamı, diğer bölgelerin de büyük kısmında 'şiddetli kurak (acil durum)' ifadesi dikkatleri çekti. Raporda en çok ve en az yağış alan iller de açıklandı. İşte bütün detaylar!

Haber 14-09-23 10:30

Hem Arabistan hem de Afrika üzerinden geliyor, Türkiye'yi etkisi altına alacak! İstanbul ve Ege için o günler tehlikeli: '45 dereceleri görecek'

Dünya geçtiğimiz hafta tarihinin en sıcak günlerini yaşayarak rekor kırarken Türkiye ise Karadeniz'de sellerle mücadele etti. Önümüzdeki günlerden itibaren ise bambaşka bir tablo bekleniyor: Termometreler 45 dereceyi gösterecek! Arabistan ve Afrika üzerinden 'El Nino' etkili sıcak hava dalgası geliyor. İstanbul ve Ege bölgesi için uyarı geldi.

Haber 12-07-23 08:27

Sıfır otomobilde dünyada ilk olacak! Fiat, üretimi bitirme kararı aldı: O renkte aracı olanlar dikkat!

İkinci el arabada üçüncü yılın sonunda en az değer kaybeden araçların sarı, bej ve turuncu renklerde olduğu ortaya konuldu. Bu araştırmanın ardından sıfır otomobilde dünyada ilk olacak radikal bir karar alındı. Türkiye’de de fabrikası bulunan İtalyan Fiat ‘No grey’ sloganı ile artık gri renkte araç üretmeyeceklerini açıkladı. Bu kapsamda Türkiye’de üretilen Fiat Egea’nın da gri renklerinin üretiminden vazgeçilmesi bekleniyor.

Finans 27-06-23 11:44

Araç alacakları Kesinlikle diyerek uyardı: Dikkatten kaçabiliyor! Dolandırıcıların 'change' hilesine takılmamak için 'kaporta' ve 'şasi numarası' detayı...

Yeni araç alacaklar için özellikle de ikinci el sektöründe en büyük mağduriyetlere yol açan dolandırıcılık yöntemlerinden biri olan 'change' hilesinden mağdur olmamaları için uzmanlardan uyarı geldi. Geçtiğimiz günlerde bu yöntemle bir çetenin 240 milyon lira haksız kazanç elde ettiği öğrenilen çete çökertilmişti. Oto ekspertiz uzmanları, dikkatten kaçabilen bu dolandırıcılık yönteminden mağdur olunmaması için öncelikle aracın kaportasına bakılması gerektiğini ifade etti ve ayrıntıları anlattı.

Haber 15-06-23 11:27

Yılın aşk bombası belgelendi! Yeni sevgilisinden Buray'a ilan-ı aşk öpücüğü

Şarkıcı Buray, bu akşam katıldığı bir etkinlik ile yeni aşkını ilan etti. Buray davete, en son TRT1'de yayınlanan Teşkilat dizisinde rol alan Ezgi Şenler ile el ele geldi.

Magazin 13-06-23 23:15

Biri azaldı diğeri arttı! Satışlar ve fiyatlar... İkinci el araba piyasasında son durum

Türkiye ikinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar, nisanda geçen yılın aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 10 azalarak 172 bin 450 adet oldu. Öte yandan 2. el online pazarında en çok satışı gerçekleşen ilk 21 markanın 253 modeline ait 2 bin 23 varyantının 2010-2022 model yıllarındaki 118 bin 815 adet ilanın fiyat değişimleri incelendiğinde de nisanda ikinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında perakende fiyatların bir önceki aya göre yüzde 7.7 arttığı görüldü.

Finans 18-05-23 12:00

Otomobilde en büyük sorun şimdi de krediler! Hem sıfır hem ikinci el: 3 ay içinde yüzde 12...

Sıfır otomobilde kurdan kaynaklı yüzde 3 ila 5 arasında zam yapılması gündemde. İkinci el araçlarda ise önümüzdeki 3 ay içinde yüzde 12’lik artış gündemde. Sektör temsilcileri ise fiyat artışı ile hala çözüme ulaşamamış ikinci eldeki kredi sorunu ve sıfır araç probleminin satışları zora sokacağına değinerek, “Bu iki problem çözülmedikçe hedeflerin üstüne çıkmak oldukça zor” dediler.

Finans 02-05-23 09:53

Tuvaletten sonra elini yıkamadığını söyleyerek kendini ifşaladı! Misafirlerim gelince...

Kişisel bakıma gösterilen önem sadece kişiyi değil çevresini de etkileyebiliyor. Tuvaletten sonra el yıkamak en temel temizlik olarak görülüyor. Ancak toplumda tuvaletten sonra ellerini yıkamayan birçok kişi bulunuyor. TikTok'ta ellerini yıkamadığını ve misafirleri geldiğinde bulduğu çözümü paylaşan bir kadın tepkilerin odağı oldu.

Kadin 31-03-23 17:07

En son 2017’de olmuştu: Sıfır otomobilde yeni rekor! İkinci el araçta ise yüzde 32…

Sıfır otomobil fiyatları her ay yüzde en az yüzde 5 zamlanması ve bulunurluk sorununa rağmen Ocak, Şubat aylarında rekor satış rakamlarına ulaştı. Mart 2023 içinse 2016 ve 2017 Kasım aylarının ardından 100 bin bandının aşılarak yeni rekor kırması bekleniyor. İkinci el araç piyasası da Şubat ayında yüzde 32,4 büyüdü ancak yaşanan deprem felaketi nedeniyle rakamlar geçen senenin çok altında kaldı.

Finans 21-03-23 14:39

Furkan suresi 74. ayet tefsiri ve meali nedir? Furkan suresi 74. ayeti okunuşu ve anlamı

Pek çok erkek çocuğun ismini aldığı Furkan suresi, Kuran-ı Kerim’in en bilinen ve en araştırılan surelerinden biridir. Bu surede ilk ayette bulunan “hak ile batıl olanı birbirinden ayırma” anlamına gelen “el-Furkan” kelimesi, sureye ismini vermiştir. Furkan suresinin 74. ayeti ise hem anlam hem Türkçe ve Arapça okunuş hem de tefsiri açısından merak edilen bir konudur. Furkan suresi 74. ayeti ezberlemek isteyenler için Furkan suresinin 74. ayetinin tefsiri ve meali nedir?

Haber 10-03-23 16:28

Kredi vadesi uzatıldı, masada ÖTV seçeneği de var! Sıfır ve ikinci el otomobilde böylesi görülmedi: Döviz değil, deprem zammı…

Yılın en kısa ayında sıfır kilometre araç satışlarında yaklaşık 80 bin adet ile yeni bir rekora imza atılması bekleniyor. İkinci el araçlarda da deprem felaketi sonrası fiyatlarda yüzde 4-5, ilan sayılarında ise yüzde 7-8’lik bir artış söz konusu. Sektör temsilcileri Mart ayında sıfır araçlara dövize bağlı olarak fiyat artışı beklenmediğini dile getiriyor. Deprem bölgesindeki vatandaşlar için ÖTV kolaylığı dahil birçok desteğin masada seçenekler arasında olduğu konuşuluyor.

Finans 28-02-23 06:44

Daire testeresinin bıçağını yenilemek isteyenler için en iyi daire testere bıçağı ve markaları

İster hobi ister iş amaçlı edineceğiniz el aletleri, hayal ettiğiniz ürünleri ortaya çıkarmanıza yardımcı olur. Ahşap, plastik, metal ve benzeri pek çok materyali rahatlıkla kesmenize yardımcı olan daire testereler de birçok alanda son derece başarılı işler çıkarır. Daire testereler, güçlü ve keskin bıçakları sayesinde işlerinizi hızlıca halletmenizi sağlar. Daire testeresinin bıçağını yenilemek isteyenler için en iyi markalara ait ürünleri araştırdık!

Haber 17-02-23 17:58

7 katlı apartman enkazının en dibindeydiler! 203 saat sonra karı-koca çift kurtarıldı: Yeni mucizeler geliyor...

Son dakika haberi: Kahramanmaraş merkezli depremin 9. gününde arama kurtarma çalışmaları ara vermeden sürüyor. Bölgede gerçekleşen mucizelere ise yenileri ekleniyor. Kahramanmaraş'ta 17 yaşındaki Muhammed Enes ve abisi 21 yaşındaki Abdülbaki enkazdan sağ olarak çıkarılırken, kardeşlerin Türkiye'ye 198 saat sonra el salladığı görüntüler 85 milyonu ağlattı. Bir güzel haber de 203. saatte Polat çiftinden geldi. Deprem bölgesinden yeni mucizelerse gün boyu gelmeye devam etti.

Haber 14-02-23 17:12

Fonksiyonelliğiyle duştan aldığınız keyfi artıracak en iyi duş başlığı modelleri

Duş başlığınızı değiştirmek istiyor ancak geniş ürün çeşitliliği arasından seçim yapmakta zorlanıyorsanız doğru yerdesiniz. El duşlarından tepe başlıklarına kadar geniş çeşitlilik içindeki pek çok ürünü bir araya getirdik. Siz de birbirinden kaliteli ve işlevsel duş başlığı modellerine göz atarak ihtiyacınız olan ürünü hızlı bir şekilde bulabilirsiniz.

Haber 31-01-23 17:08

Çıkarılabilir bataryaları özlediniz mi? Çünkü geri gelebilirler!

Bir dönem en yeni akıllı telefonların çoğu çıkarılabilir batarya ile geliyordu. Ancak artık çoğu akıllı telefonun bataryası çıkarılamıyor. Çıkarılabilir bataryaları özleyenler de yok değil. Avrupa Birliği ise son dönemde akıllı telefon endüstrisine yönelik önemli çalışmalarla adından söz ettiriyor. AB, akıllı telefonlara tek tip şarj girişi şartı getirdikten sonra bu duruma da el atacak gibi görünüyor.

Haber 21-12-22 18:34

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan kara harekatı için net konuştu! Sadece başlangıç diyerek açıkladı: Tel Rıfat, Münbiç, Ayn El Arab...

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Düzce'deki depremle ilgili "Vahim bir yıkım ve kayıpla karşılaşmadık" dedi. Erdoğan ayrıca kara harekatı yapılmasına ilişkin de bir mesaj vererek "Uçaklarla, SİHA'larla yaptığımız operasyonlar sadece başlangıçtır. Bizim için en uygun olan vakitte karadan da teröristlerin tepesine tepesine bineceğiz" dedi ve "Tel Rıfat, Münbiç ve Ayn El Arab'dan başlayıp temizleyeceğiz" diye konuştu. Erdoğan Esad ile olası bir görüşmeye ilişkin de konuştu.

Haber 23-11-22 12:38

Türkiye'ye gelirse olay olur! Elektrikli otomobil için herkes bunu konuşuyor! Yüzde 40-45 daha hesaplı

İkinci el otomobilde fabrika çıkışlı yenilenmiş araç dönemi yeni yıldan itibaren hayata geçecek. Bu kapsamda en çok merak edilen konulardan biri de dönüşüm. Özellikle Asya ülkelerinde bir trend olan benzinli ve dizel otomobillerin elektrikli araca çevrilmesi ilerleyen günlerde gündeme gelebilir. Dönüşümün sıfır elektrikli araç fiyatlarına kıyasla yüzde 40-45 daha ucuz olabileceği öngörülüyor.

Finans 16-11-22 12:29

İTO’da başkanlık koltuğu el değiştirmedi: Şekip Avdagiç ile devam

Son dakika: İstanbul Ticaret Odası’nın 24’üncü başkanı belli oldu. Buna göre mevcut başkan Şekib Avdagiç oybirliği ile yeniden seçildi. İTO'nun yeni yönetim kurulu üyeleri listesi de belli oldu. Avdagiç, “Geçen dönem başlattığımız birçok projemizi sizlerle birlikte tamamlayacağız. Yine sizlerle birlikte bu projelerimize yenilerini katacağız. İstanbul iş dünyasını 140 yıldır olduğu gibi en iyi şekilde zirveye taşıyıp, yine zirvede tutacağız” dedi.

Finans 15-11-22 13:03
ito

İbn-i Sina tarifini yıllar önce verdi: Sadece bir kaşığı öksürüğü bıçak gibi kesiyor

Modern tıbbın babası olarak adlandırılan İbn-i Sina’nın tarifleri günümüzde de uygulanmaya devam ediyor. İbni Sina'nın birçok hastalık için oldukça etkili önerilerde bulunuyor. İbn-i Sina'nın bin yıl önce kaleme aldığı ‘’El Kanun Fi' Tıbb’’ eserinde bahsettiği tarifler her derde deva oluyor. Yazdığı en etkili tariflerden olan aşağıdaki karışım yaşadığınız sorunları bıçak gibi kesiyor.

Haber 24-10-22 08:01

Ne galeriler ne ilan siteleri! Sıfır ve ikinci el arabada yeni adres Ticaret Bakanlığı oldu: 100 bin liranın altında bulmak bile mümkün

Hem sıfır hem de ikinci el araba fiyatlarında artış devam ederken ucuz araç almak isteyen vatandaşlar alternatif yollar aramaya başladı. Uygun fiyatlı araba sahibi olmak isteyenlerin yeni adresi araba galerileri ve araç ilan siteleri değil bu kez Ticaret Bakanlığı oldu. Ucuz araba almak isteyenler ihale ile gümrük arabalarına yöneldi. En düşük paketi bile 400 bin lirayı geçen araç fiyatlarına karşın burada 100 bin liranın altında bile araba bulmak mümkün.

Finans 18-10-22 10:40

4. Dünya Göçebe Oyunları'nın tanıtım toplantısı yapıldı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu: "4. Dünya Göçebe Oyunları'nda da çıtayı en yukarıya taşıyacağız. Bu marka da yoluna daha güçlü bir şekilde devam edecek. Hep birlikte heyecanlı ve mutluyuz" - "Göçebe Oyunları, bir kimlik sembolü, kimliğimizi inşa eden önemli unsurlardan bir tanesi. Hem ülkeler hem de halklar için, özellikle gençlik için önemli bir mesaj" - Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan: "Dünyada kültürel anlamda tekdüzeliğe doğru güçlü bir gidiş varken unutulmaya yüz tutmuş renklerini, mutfaklarını, dillerini, folklor, el sanatları, geleneksel spor ve oyunlarının yitip gitmesinin dünyanın zararına olduğunu düşünüyoruz"

Yurthaber 22-09-22 14:50

Haftanın tarihine bakış

Türkiye demokrasisi, 17 Eylül 1961'de tarihinin en kara günlerinden birini yaşadı, 1950 seçimlerinde yüzde 52,7 oyla iktidara gelen ve 10 yıl süreyle başbakanlık yapan Adnan Menderes idam edildi - Ordu, 12 Eylül 1980 darbesiyle yönetime üçüncü kez el koydu - 12 Eylül dönemindeki Milli Güvenlik Konseyi üyeleri ile bu dönemde kurulan hükümetler ve Danışma Meclisinde görev alanların yargılanmasını önleyen maddenin, 12 Eylül 2010'da yapılan halk oylamasının ardından yürürlükten kaldırılmasıyla darbecilerin yargılanmasının önü açıldı

Yurthaber 11-09-22 09:49

Ölü insanların gerçek bedenleri sergileniyor! Dünyanın en korkunç müzesi: El Museo De Las Momias (Mumya Müzesi)

Meksika’nın Guanajuato şehrinde bulunan El Museo De Las Momias (Mumya Müzesi) dünyanın en ilgiç müzeleri arasında yer alıyor. Çünkü müzede 200 yıl önce kolera salgınından hayatını kaybeden kişilerin cansız bedenleri sergileniyor. Bölgenin tarihi hakkında bilgi edinmek için her yıl binlerce turist Meksika’nın Guanajuato şehrindeki müzeyi ziyaret ediyor.

Trend 29-08-22 17:46

Barınmadan sonra sıradaki sorun eşya! Yüzde 50 daha uygun ama ikinci eli bile 2,5 kat zamlandı

Üniversiteyi kazananların barınma sorununun yanında bir de eşya sorunu ortaya çıktı. Devlet ve özel yurtlar yerine kiralık evlerde kalacak öğrenciler eşya fiyatlarının yüksekliğinden şikayetçi. Sıfır mobilya ve beyaz eşyalar el yakarken öğrenciler en ucuz alternatif olan ikinci el eşyalara yöneldi. Geçen yıl 4-5 bin lira olan ikinci el fiyatları bu yıl toplamda 10 bin lirayı aşıyor.

Finans 26-08-22 08:19

Günün birinde mutlaka ihtiyaç duyacağınız el altında bulunması gereken en iyi metal yapıştırıcılar

Metal yüzeylerde oluşan aşınmalar, eğiklikler, çatlaklar veya kırıklar kolaylıkla tamir edilebilir. Özellikle tencere, çaydanlık veya motor yüzeyi gibi sıcak alanların tamir edilebileceği çok düşünülmese de yeni nesil metal yapıştırıcılar sayesinde bu yüzeyler ilk günkü hâline döndürülebilir. Eğer her türlü şartta yapısını koruyacak kuvvetli bir metal yapıştırıcı arıyorsanız derlediğimiz seçeneklere beraber göz atalım!

Haber 10-08-22 15:19

Oto ve konuta fahiş fiyat kıskacı: Bu 7 maddeye dikkat!

Fahiş fiyatların en çok görüldüğü otomobil ve konut için çok sert önlemler alınmaya başlandı. Kiralara yüzde 25 sınırı gelirken, ucuz konut satışı için TOKİ devreye girdi. Hem sıfır hem de ikinci el otomobil satışında da fahiş fiyat artışı kıskaç altına alınıyor. Araç satışında Ticaret Bakanlığı devreye girerken, masada kilometre veya yıl sınırının da olduğu tahmin ediliyor. Sektör temsilcileri ise bakanlığın bu konuda ciddi çalışmalarının olduğunu fakat detayların net olmadığını bildiriyor.

Finans 09-08-22 08:13

Sıfır ve ikinci el otoda dikkat çeken rakamlar! Böylesi olmamıştı… Liste açıklandı: Ucuz araba bulmak artık…

Vatandaşlar hem sıfır hem de ikinci el araba fiyatları ile ilgili son dakika haberlerini araştırırken flaş bir gelişme yaşandı. Otomobil ve hafif ticari araç satışları, geçen ay 2021'in aynı dönemine kıyasla yüzde 9,1 arttı. Geçen ay en fazla satışı gerçekleştirilen markalar sırasıyla Fiat, Volkswagen ve Ford olurken, PSA Grubu bünyesindeki Peugeot, Citroen, DS ve Opel gibi markaların ilk 5'e girememesi dikkati çekti. Öte yandan Ağustos ayı kampanyalı sıfır araç fiyatları listesi de belli oldu.

Finans 03-08-22 12:47

Batan gemiden çıkanlar ilk kez sergilendi! 1 milyon dolarlık altın tuğla

Bir döneme damga vuran "Altın Gemisi"nden çıkanlar ilk kez sergilendi. ABD'nin en büyük hazinesi olarak da ifade edilen ve 1857'de batan gemideki 150 milyon dolarlık mallar görücüye çıktı. İçerisinde 500'den fazla kişi ve 9 ton altınla batan gemiden çıkan el ilginç şey ise 1 milyon dolar değerindeki altın tuğla oldu.

Haber 03-08-22 08:33

Değeri 600 milyon dolardan fazla! Çarpıcı Rusya iddiası

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik müdahalesi sürüyor. Moskova yönetiminin, Ukrayna’nın en büyük çelik fabrikasında ve limanlarda el koyduğu piyasa değeri 600 milyon dolardan fazla olan çeliği, iç piyasada pazarladığı ve Asya ile Afrika’da sattığı öne sürüldü. Azovstal Çelik Fabrikası'nın bağlı olduğu Metinvest’in CEO’su Yuriy Rizhenkov, “Yaptıkları şey yağmacılık. Sadece bize ait olan çeliği değil, Avrupalı müşterilerin parasını ödediği çeliği de çalıyorlar” dedi.

Haber 22-07-22 14:12