Troy Gentry Haberleri

Troya Müzesi'nin dijital dergisi Troy Museum Journal yayın hayatına başladı

Çanakkale merkeze bağlı Tevfikiye köyünde, Troya Antik Kenti'nin girişinde yer alan Troya Müzesi'ne ait dijital dergi "Troy Museum Journal" araştırmacıların hizmetine sunuldu.

Yurthaber 2024-03-29 10:50:52

Yerli kart TROY'a talep artıyor

Türkiye Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşları Birliği (TÖDEB) Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Bilgetekin, "Kredi kartı kullanan her birey, TROY logolu kartları, çalışmış olduğu bankalardan istiyor. Gelecek dönemde TROY teşvikleriyle beraber bunun terse döneceğini ve gelecek 5 yıl içinde ciddi bir büyüme sağlayacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Finans 2024-02-27 12:13:32

Kredi kartı ve banka kartlarında ödeme yöntemi değişiyor! EKK'den karar çıktı: TROY kullanımı yaygınlaştırılacak

Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) Külliye'de bir kez daha toplandı. Toplantı sonrası yapılan açıklamada, "Finansal altyapımızı güçlendirmek üzere teknolojisi Türkiye'de geliştirilen ve kartlı ödeme sistemleri alanında ülkemizin markası olan Türkiye'nin Ödeme Yöntemi'ne (TROY) ilişkin son dönem gelişmeler Kurul üyeleriyle paylaşılmıştır" denildi.

Finans 2024-02-19 10:38:55

İstanbullu o belediye adım attı! Bir ilçeye özel kart

İstanbul’da Çekmeköy Belediyesi ilçede yaşayan vatandaşlar için Moneytolia iş birliğiyle Çekmeköy Kart’ı kullanıma sundu. TROY altyapısını kullanacak kart ilçenin birçok yerinde yapılacak alışverişlerde geçerli olacak. İndirim ve özel seçenek imkanları sağlanacak.

Finans 2024-01-31 15:18:49

Borsa İstanbul: Troy kart ve 100. yıl milli mücadele dönemi

2 milyar kredi kartı var ve Türkiye’de 200 milyon kredi kartı var. Bunların hepsi Troy karta geçerse yurt dışına 100 lirada 1.5 lira göndermek zorunda kalmayacağız. Kendi aramızda işi çözeceğiz ve güçlü Türk lirası olacak. Güçlü Türk lirası demek daha çok alım gücü, daha çok alışveriş yapabilmemiz ve Türk tüketicisinin bileğinin bükülmemesi, çalışan ve ev hanımlarının istediği ürünü daha rahat alması demek.

Finans 04-12-23 09:42

Giresun Belediyesi maaş ödemelerini TROY kartla yapma kararı aldı

Giresun Belediyesi, personelinin maaş kartlarını Bankalararası Kart Merkezince geliştirilen yerli ödeme sistemi TROY'a taşıma kararı aldı.

Yurthaber 21-11-23 14:01

Samsun Büyükşehir’den TROY Kart’a geçiş kararı

Samsun Büyükşehir Belediyesi, kendisine ait tüm ödeme sistemlerini yerli ve milli ödeme sistemi olan TROY Kart’a taşıma kararı aldı.

Yurthaber 17-11-23 14:14

İstanbul'daki 8 ilçe belediyesi maaş ödemelerini TROY kartla yapacak

İstanbul'daki 8 ilçe belediyesi, personelin maaş kartlarının Bankalararası Kart Merkezince geliştirilen yerli kart TROY'a taşınması kararı aldı.

Yurthaber 10-11-23 07:42

İstanbul'daki 8 ilçe belediyesi maaş ödemeleri için TROY karta geçti! Ekonomik hegemonyayı boykot ediyoruz

İstanbul'daki 8 ilçe belediyesi, personelin maaş kartlarının Bankalararası Kart Merkezince geliştirilen yerli kart TROY'a taşınması kararı aldı. Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ise sosyal medyadan "Ekonomik hegemonyayı boykot ediyoruz!" başlıklı bir paylaşımıyla kararı duyurdu.

Finans 09-11-23 23:45

Troy kart nedir, ne işe yarar? Troy karta nasıl geçilir, hangi bankalar kullanıyor? Türkiye’nin ilk yerli ödeme sistemi

Troy kart; Visa, MasterCard gibi diğer ödeme sistemleriyle uyumlu olan ülkenin ilk yerli ödeme sistemidir. Bankalararası Kart Merkezi A.Ş (BKM) tarafından kurulmuştur. Birçok kişi arama motorlarında konuya dair araştırma yapıyor. Peki, Troy kart nedir, ne işe yarar? Troy karta nasıl geçilir, hangi bankalar kullanıyor?

Finans 08-11-23 08:04

Her satırı korkunç! Kız öğrenciye tecavüz edip uçurumdan aşağıya attı... Yardım etmeye çalışan kızı da yaraladı

Troy Bohling isimli Amerikalı bir turist Almanya'da 21 yaşındaki Eva Liu'yu öldürmek ve 22 yaşındaki arkadaşı Kelsey Chang'ı Almanya'daki bir 'Külkedisi' şatosunda öldürmeye teşebbüs etmekle suçlanıyor. 21 yaşındaki Liu'ya tecavüz ettiği iddia edilen Bohling'in iki kadını da uçurumdan aşağıya attığı belirtildi. Almanya'da yargılama devam ediyor.

Trend 27-10-23 09:27

Sinirler bir anda gerildi! Bacağına doğru tuvaletini yapan adamı bar taburesiyle döverek öldürdü

Endonezya'nın Bali kentinde bir alkollü mekan sahibi olan Gede Wijaya ile alkolü fazla kaçıran müşteri arasında şiddetli bir tartışma çıktı. Avustralyalı turist Troy Scott Johnston’un tartışma anında bacağına idrarını yaptığını fark eden Wijaya sinirlerine hakim olamadı ve turistin kafasına bar taburesiyle vurdu.

Trend 29-08-23 08:22

Çanakkale Kordon Boyu'ndaki ünlü Troya Atı FPV dronla görüntülendi

ABD'li ünlü aktör Brad Pitt'in başrolünde oynadığı "Troy" filminde kullanılan ve 19 yıldır Çanakkale Kordon Boyu'nda sergilenen "Troya Atı", Anadolu Ajansı (AA) ekibince FPV dronla kayda alındı.

Yurthaber 26-04-23 11:20

Rapor yayımlandı: Altın için yeni rekor tahmini! (Gram, çeyrek, 22 ayar bilezik, Cumhuriyet altını fiyatı)

Altın fiyatları düşüşün ardından toparlanma çabalarına girdi. Ons altın fiyatlarının dün yükselmesiyle gram altın fiyatı yeniden 1.100 lira seviyesinin üzerine çıktı. Altın fiyatlarında görülen zayıf performans yatırımcıyı endişelendirirken Troy Kıymetli Maden Ticaret AŞ tarafından yayımlanan raporda yeni bir tahmin yapıldı. Peki altın fiyatları düşecek mi? Kapalıçarşı'da gram, çeyrek, 22 ayar bilezik, Cumhuriyet altını fiyatı ne kadar oldu? İşte son dakika gelişmeleriyle canlı altın fiyatları..

Finans 02-03-23 07:19

Troy Kotsur kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Oscar'da En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü alan Troy Kotsur hangi filmlerde oynadı?

Troy Kotsur kimdir? sorusunun yanıtı 2022 Akademi Ödülleri Töreni'nin ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ünlü aktör, Oscar Ödül Töreni'nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü aldı. Bu kapsamda Troy Kotsur kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Oscar'da En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü alan Troy Kotsur hangi filmlerde oynadı? soru ve konu başlıkları internette araştırılmaya başlandı. İşte ünlü oyuncunun hayatı ve biyografisi...

Magazin 28-03-22 08:55

Oscar Ödülleri: En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü Troy Kotsur'un

Los Angeles'ta devam eden 94. Oscar Ödülleri'nde, ABD'li aktör Troy Kotsur, Coda filmindeki rolüyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü alan ilk işitme engelli aktör oldu.

Haber 28-03-22 04:59

Formda kalmasının sırrını paylaştı! Su gibi her gün kendi idrarını içiyor

Eskiden model olarak çalışan Troy Casey, her gün kendi idrarını içtiği için 55 yaşında hala formda olduğunu iddia ediyor. Yaklaşık yirmi yıldır ise cildinin daha güzel ve pürüzsüz olabilmesi adına haftalık olarak idrar sürmeyi tercih ediyor.

Trend 22-12-21 10:38

Love Island bitti olayları bitmedi! Kaila Troy yapımcıların o anları kestiğini söyledi

Love Island son dönemlerde İngiltere'nin en çok konuşulan programlarından bir tanesi. Final yapan yarışma konuşulmaya devam ediyor. Yarışmacı Kaila Troy ilginç iddialarıyla dikkat çekti.

Magazin 26-08-21 15:40

Sivasspor, Troy Deeney’e teklif götürecek

DG Sivasspor, İngiltere 2. Lig ekiplerinden Watford'da forma giyen 32 yaşındaki santrfor Troy Deeney’e teklifte bulunacak.

Spor 29-05-21 12:42

A Total War Saga: TROY ile bitmedi: Epic Games Store'da 4 oyun daha ücretsiz!

Epic Games Store bu hafta ücretsiz oyun sayısını arttırdı. A Total War Saga: TROY'u 24 saatliğine ücretsiz yapan Epic Games Store, bunun dışında 4 oyunu daha ücretsiz hale getirdi. İşte haftanın Epic Games Store ücretsiz oyunları.

Haber 14-08-20 12:03

Bekleyiş sona erdi: A Total War Saga: TROY Epic Games Store'da ücretsiz olarak yayınlandı!

A Total War Saga: TROY Epic Games'e ücretsiz olarak sunuldu. SEGA'nın aylardır beklenen oyunu A Total War Saga: TROY'u ücretsiz olarak indirmek için ise acele etmeniz şart. Peki A Total War Saga: TROY ücretsiz indirmesi nasıl yapılır?

Haber 13-08-20 18:25

Ne zaman altın alınır? Altın fiyatları yükselecek mi?

“Ne zaman altın alınır?” sorusu uzun süredir vatandaşların gündemini meşgul ediyor. Düğün sezonu nedeniyle altın alacaklar “Altın fiyatları yükselecek mi?” sorusuna yanıt arıyor. Troy İş Geliştirme Yöneticisi Doğukan Çiçek, alım fırsatı ile ilgili görüşlerini belirtti. Citigroup analistlerine göre ise altında rekor an meselesi.

Finans 21-07-20 10:52

Total War: Troy için resmi tanıtım videosu yayınlandı

13 Ağustos 2020’de yani çıktığı günde Epic Games Store’dan ücretsiz olarak dağıtılacak olan Total War: Troy için resmi tanıtım videosu yayınlandı. Videoda Truva’nın unutulmaz savaşçısı Hector ve ölümsüz savaşçı Achilles’in mücadelesine konuk oluyoruz.

Haber 08-06-20 12:18

Troy Deeney'nin erken doğan bebeğiyle ilgili şok mesaj: Umarım korona kapar

Premature doğan ve nefes almakta zorluk çeken 5 aylık bebeği olduğu için koronavirüs nedeniyle antrenmanlara çıkmayacağını açıklayan Premier Lig ekibi Watford'un forveti Troy Deeney, kendisine "Umarım oğlun koronavirüs kapar" şeklinde mesajların geldiğini dile getirdi.

Spor 28-05-20 23:00

Taraftarlardan antrenmana çıkmayan Watford kaptanı Deeney'e sözlü taciz: 'Umarım bebeğin koronavirüse yakalanır'

İngiltere Premier Ligi takımlarından Watford'ın kaptanı Troy Deeney, solunum güçlüğü çeken beş aylık oğlunu riske atmamak için antrenmana çıkmayınca taraftarlardan "Oğlun koronaya yakalansın" diye beddualar aldığını söyledi.

Haber 28-05-20 15:22

Banka ve kredi kart pazarının 5'te biri TROY logolu olacak

BKM Genel Müdürü Soner Canko: - "TROY logolu kart adedi 10 milyonu aşmış durumda. 2026'da ise TROY logolu kart adedinin pazarın yüzde 20'sini oluşturmasını hedefliyoruz" - "7 yıl önce hayata geçirdiğimiz ve 40 binden fazla iş yerinde 1,8 milyon kullanıcıya hizmet veren Türkiye'nin Dijital Cüzdanı BKM Express’le bugün web, mobil ve mağazalarda kısacası her yerde hem güvenli hem kolay ödeme yapılmasını sağlıyoruz" - "Bilgiguvende.com ile bilgi güvenliği konusunda internete başvuran kullanıcıların karşısına doğru ve güvenilir içeriğin çıkmasını, düzenli olarak kullanıcıları bilinçlendirmeyi hedefliyoruz"

Finans 19-01-20 11:12

ÇOMÜ’de sergi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Kreşinde 5-6 yaş ana sınıfı öğrencilerinin çalışmalarının yer aldığı dönem sonu sergisi Troy Park Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Yurthaber 16-01-20 16:44

Trakya Üniversitesinde milli ödeme yöntemi “Troy” konuşuldu

Trakya Üniversitesinde düzenlenen konferansta Türkiye’nin yerli ve milli ödeme yöntemi olan TROY ele alındı.Trakya Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) işbirliği ile Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi’nde düzenlenen konferansta TROY Temsilcisi Kayhan Akyıldız, katılımcılara TROY hakkında bilgi verdi.

Yurthaber 09-01-20 11:45

Yerli Malı Haftası’nda TROY’la “Tadımız Yerinde”

TROY, her yıl kutlanan yerli malı haftasında kullanıcılarını çok özel indirim ve kampanyalarla bir araya getirecek

Finans 13-12-19 11:45

Türkiye'den çalınan eserlerle Londra'da Troya sergisi

1868'den itibaren Alman tüccar ve amatör arkeolog Heinrich Schliemann'ın üç parti halinde yurt dışına kaçırdığı eserler, bulundukları ülkelerden toparlanarak British Museum'daki sergide bir araya getirildi - Serginin küratörlerinden Lesley Fitton, Schliemann'ın eserleri bulduğu zaman Troy antik kentinden gizlice çıkarıp Yunanistan'a götürmesinin yanlışlığına işaret etti

Magazin 20-11-19 11:02

İş Bankası, TROY'u yurt dışına taşıyor

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen: - "Bu iş birliği sayesinde, yurt dışına seyahat eden müşterilerimiz TROY logolu kartlarını kullanarak Discover ve Diner's Club üyesi kuruluşların ATM'lerinden kolayca nakit ihtiyaçlarını karşılayabilecek, milyonlarca üye iş yerinden alışveriş yapabilecekler"

Finans 08-11-19 13:16

A Total War Saga: Troy resmen duyuruldu!

Sega ve Creative Assembly, A Total War Saga: Troy'u resmen duyurdu.

Trend 20-09-19 16:18

TROY logolu kart adedi 9 milyona ulaştı

Temmuz 2019 itibarıyla geçen yılın aynı dönemine göre TROY logolu kart adedi 2 katına çıkarak 9 milyona ulaştı.

Haber 28-08-19 13:41

TROY logolu kart adedi 9 milyona ulaştı

Türkiye bankacılık ve finans sektörünün ortak çabalarıyla Nisan 2016’da BKM çatısı altında hayata geçirilen Türkiye’nin Ödeme Yöntemi (TROY) logolu kart adedi 2 katına çıkarak 9 milyon oldu - BKM Genel Müdürü Soner Canko: - "BKM olarak kart kullanım bilincinin oluşturulmasına büyük önem veriyoruz. Hedefimiz, sistemin içinde henüz yer almayan yaklaşık 20 milyon kişiyi sistem içine almak" - BKM Genel Müdür Yardımcısı Cenk Temiz: - "Temmuz sonu itibarıyla son bir yıllık dönemde TROY logolu kartlarla 143 milyon adet işlem gerçekleşti, işlem hacmi ise 36 milyar TL’ye ulaştı"

Haber 28-08-19 12:44

Aşıklar, 75 yıl sonra birbirlerine kavuştu: Hep geri dönmeni bekledim!

Şu anda 97 yaşında olan ABD’li Troy Robbins, Normandiya Çıkarması sırasında aşık olduğu Jeannine Pierson (92) ile tam 75 yıl sonra buluştu. Gözyaşlarının sel olduğu buluşmada, iki aşık geçen yılların ardından aynı cümleyi kurdu: Seni seviyorum.

Trend 13-06-19 16:10

Troy Apple İş Geliştirme Direktörü Aslı Aras Arka Koltuk King Size'da

Kent FM ve Mynet işbirliğiyle hazırlanan 101.4 Saatlik Arka Koltuk King Size Programına Troy Apple İş Geliştirme Direktörü Aslı Aras konuk oldu.

Trend 25-04-19 10:53

İstanbulkart'ın uluslararası alışveriş kartı olması için ilk adım atıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki BELBİM AŞ ile Bankalararası Kart Merkezi arasında İstanbulkart'ın yerli ve milli ödeme sistemi TROY ile entegre edilmesi için iyi niyet protokolü imzalandı.Böylece 18 milyon aktif kullanıcısı bulunan İstanbulkart'ın, market, restoran, kafeterya gibi yerlerinde alışveriş kartı olarak kullanılması için ilk adım atılmış oldu.

Finans 12-04-19 13:58

İstanbulkart'ın uluslararası alışveriş kartı olması için ilk adım atıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki BELBİM AŞ ile Bankalararası Kart Merkezi arasında İstanbulkart'ın yerli ve milli ödeme sistemi TROY ile entegre edilmesi için iyi niyet protokolü imzalandı - Böylece 18 milyon aktif kullanıcısı bulunan İstanbulkart'ın, market, restoran, kafeterya gibi yerlerinde alışveriş kartı olarak kullanılması için ilk adım atılmış oldu - TROY özellikli İstanbulkart çalışmalarının bu yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor

Haber 12-04-19 13:10

İstanbulkart’ın uluslararası alışveriş kartı olması için ilk adım atıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki BELBİM AŞ ile Bankalararası Kart Merkezi arasında İstanbulkart’ın yerli ve milli ödeme sistemi TROY ile entegre edilmesi için iyi niyet protokolü imzalandı.İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki BELBİM AŞ tarafından geliştirilen İstanbulkart’ın yurt içi ve yurt dışı alışverişlerde kullanılabilmesi için ilk adım atıldı.

Haber 12-04-19 12:33

TROY logolu kart kullanımı 7,5 milyona yaklaştı

Bankalararası Kart Merkezi Genel Müdür Yardımcısı Cenk Temiz: - "Türkiye'nin ödeme yöntemi TROY logolu kart kullanımı geçen yıl sonu itibarıyla 7 milyona dayanmıştı. Bu sayı yılın ilk ayında ise yaklaşık yüzde 6 artarak 7 milyon 400 bine ulaştı. 2019 yılı için de hedefimiz 17 milyon kartın sağ alt köşesine yerleşmek" - "TROY ile yapılan işlemlerin yüzde 70'ini 'mikro ödemeler' olarak adlandırdığımız 50 lira ve altı tutarlar oluşturuyor. Bu da TROY kullanımının tabana yayıldığını gösteriyor"

Yurthaber 03-03-19 11:29

TROY logolu kart kullanımı 7,5 milyona yaklaştı

Bankalararası Kart Merkezi Genel Müdür Yardımcısı Cenk Temiz: - "Türkiye'nin ödeme yöntemi TROY logolu kart kullanımı geçen yıl sonu itibarıyla 7 milyona dayanmıştı. Bu sayı yılın ilk ayında ise yaklaşık yüzde 6 artarak 7 milyon 400 bine ulaştı. 2019 yılı için de hedefimiz 17 milyon kartın sağ alt köşesine yerleşmek" - "TROY ile yapılan işlemlerin yüzde 70'ini 'mikro ödemeler' olarak adlandırdığımız 50 lira ve altı tutarlar oluşturuyor. Bu da TROY kullanımının tabana yayıldığını gösteriyor"

Finans 03-03-19 11:28

TROY 2018’de 8 kat büyüdü

Bankalararası Kart Merkezi (BKM) çatısı altında hayata geçirilen TROY, 2018’i 8 kat büyümeyle kapatarak 7 milyonun üzerinde kişiye ulaşarak önemli bir başarı elde etti.

Haber 30-01-19 03:50

BKM/Canko: TROY 23 milyar lira işlem hacmine ulaştı

  Bankalararası Kart Merkezi (BKM) Genel Müdürü Dr.

Finans 17-01-19 12:22

2018'de 8 kat büyüyen TROY, Türkiye'nin her yerinde

Türkiye'nin Ödeme Yöntemi TROY, 2018'de 8 kat büyüyerek 7 milyonu aşkın kart adedine ulaştı - BKM Genel Müdürü Dr. Soner Canko: - "Bugün Türkiye'nin istisnasız tüm illerindeki kişilerde toplam 7 milyon adet TROY logolu kart bulunuyor. TROY'un ulaştığı 7 milyonun büyük çoğunluğu ise daha önce hiç kart kullanmamış kişilerden oluşuyor. 2019 yılı için hedefimiz ise 17 milyon kartın sağ alt köşesine yerleşmek"

Haber 17-01-19 10:38

TROY ve Evrencan Gündüz iş birliğiyle Bu Toprakların Sesleri albümü çıktı

"Bu Toprakların Sesleri" projesi kapsamında seslendirilen türküler, projeyle aynı ismi taşıyan bir albümde toplandı

Haber 07-01-19 11:53

29 ülkeden 90 sanatçı Troya için ÇOMÜ’de buluştu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından “Troya’dan Esintiler-Uluslararası Kültür ve Sanat Şöleni” kapsamında Posters of Troy Uluslararası Çağrılı Afiş Sergisi, 29 ülkeden 90 farklı tasarımcının posterleriyle sanatseverlerin beğenisine sunuldu.Koordinatörlüğünü GSF Grafik Tasarımı Bölüm Başkanı Doç.

Yurthaber 27-11-18 15:25

ADYÜ'den yerli ödeme aracı TROY'a geçme kararı

ADYÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü: - "Milli ve yerli bir davranış ortaya koymak adına 'TROY' sistemine geçmek için bir gayret ortaya koyduk. Tüm çalışanlarımız bu işlemi yapacak"

Haber 28-09-18 12:30

Death Stranding TGS 2018 fragmanı!

Kojima Productions, Death Stranding'in Tokyo Game Show 2018 fragmanını görücüye çıkardı. Dikkat Troy Baker çarpabilir!

Haber 23-09-18 14:34

Abd’ye Finansal Cevap: türkiye’nin Ödeme Yöntemi Troy

Bankalararası Kart Merkezi yerli ödeme sistemini geliştirdi. Banka kartı, kredi kartı ve ön ödemeli kartların...

Yurthaber 18-08-18 11:37