Trt Genel Müdürlüğü Haberleri

Ayhan Bora Kaplan'ı mahkemede sinirlendiren iddia: Ben geri zekalı mıyım? TRT önündeki fotoğrafı da soruldu

Türkiye'deki en azılı çetelerden birine ismini veren Ayhan Bora Kaplan, hakkındaki 'Süleyman Soylu' iddiasına mahkemede yanıt verdi. Kaplan'a ayrıca 15 Temmuz 2016'da TRT Genel Müdürlüğü önünde çekilen ağır silahlı fotoğrafı da soruldu. Türkiye'den kaçmak üzereyken yakalandığı iddiasını reddeden Kaplan, "Ben geri zekalı mıyım?" diye çıkıştı.

Haber 16-04-2024 16:04

Son dakika: Yayıncı kuruluş sonunda belli oldu! Parayı görenler şoke oluyor

Son dakika haberleri: Süper Lig'de önümüzdeki sezon maçların yayınlanacağı kanalın belli olmaması taraftarları meraklandırmıştı. Aylardır süren bu bilmece sonunda sona erdi. Mevcut yayıncı kuruluşla birlikte yarışan şirketlerden birine verilecek olan yayın hakları artık netleşti. Mevcut yayıncı kuruluş beIN Sports ile 2 milyar 50 milyon TL üzerinden 2 yıllık anlaşma sağlandı.

Spor 02-06-2022 16:24

TRT Genel Müdürü Sobacı’dan Avrupalı yayıncılara terörizme karşı durma çağrısı

Avrupa Yayın Birliği (European Broadcasting Union – EBU), TRT’nin ev sahipliğinde 41 ülkeden yaklaşık 200 üst düzey yayıncının katılımıyla düzenlenen Medya Zirvesi’nde bir araya geldi. Zirvede koşan TRT Genel Müdürü Sobacı, “Küresel terörizmle en güçlü mücadeleyi veren Türkiye’nin kamu yayıncısı olarak, terörizmin kaynağı ve hedefi neresi olursa olsun hep birlikte buna karşı koyma noktasında sağlam bir iş birliği çağrısında bulunuyoruz” dedi.

Haber 23-05-2022 15:41

Yeni sezonda yayıncı kuruluş belli oldu! 70 milyon dolar...

Tüm herkes yeni sezonda yayıncı kuruluşun kim olacağını merak ederken konu netliğe kazandı. Kulüpler Birliği Vakfı ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yayın ihalesi konusunda beIN Sports'la prensip olarak anlaştı. Yeni anlaşma 1+1 yıllık olacak. İsim hakkı dahil ödenecek miktar ise 150 milyon dolar.

Spor 21-04-2022 15:19

Trt Genel Müdürlüğü

Trt Genel Müdürlüğü Hakkındaki Haberler Mynet'te. Trt Genel Müdürlüğü Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Son dakika: Lig maçlarının kanalı belli oluyor! Maçlar şifresiz olacak mı?

Büyük bir karmaşa yaşanan yayın ihalesinde yayıncı kuruluş yavaş yavaş netleşmeye başlıyor. Tüm gözler 4 Nisan'da gerçekleşecek toplantıya çevrilmiş durumda. TFF'nin Saran Group ile anlaşmak istememesinin ardından TRT de ihaleden çekildi. Mevcut yayıncı kuruluşla masaya oturmaya mecbur kalan TFF'nin, sözleşmeyi 1 yıl daha uzatmayı planladığı öğrenildi.

Spor 01-04-2022 09:35

Son dakika: Yayıncı kuruluş değişiyor! Maçlar şifresiz mi olacak? İşte açıklama...

Son dakika haberleri: beIN Sports'un çekildiği Süper Lig yayın ihalesinde Saran Group ve TRT'den yazılı açıklama geldi. Digitürk'ün yıllar sonra bıraktığı ihalede yayıncı kuruluş resmen değişiyor... Paket 1-B, Paket 1-C, Paket 1-E, Paket 2 ve Paket 3 seçeneklerini masaya yatıran Saran Grup, TFF'nin vereceği kararı bekleyecek. Maçlar şifresiz mi olacak, Lig maçları hangi kanalda yayınlanacak? İşte tüm detaylar...

Spor 14-03-2022 16:34

Son dakika: Digitürk yayın ihalesinden çekildi mi? İşte son durum...

Son dakika: Süper Lig'de gözler yayın ihalesine çevrilmiş durumda... TFF'nin belirlediği ücrete en yakın teklif veren Digitürk'ün süresi doldu. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), yayın ihalesinde Digiturk ile sözleşme imzalanmasının söz konusu olmadığını ve yayın hakkı sözleşmesinin imzalanması için hakların, ilgili paketlere en yüksek ikinci teklifleri veren Saran ile TRT'ye geçtiğini açıkladı. Digitürk bu olayların ardından sert bir açıklama yayımladı.

Spor 07-03-2022 19:43

TRT televizyon yayıncılığında 54. yılını kutluyor

İnsan ve değer odaklı anlayışıyla yayıncılığın hem belleği hem de geleceği olan TRT, televizyon yayıncılığında 54. yıl dönümünü kutluyor.

Haber 02-02-2022 18:47

TRT’nin yeni genel müdürü Mehmet Zahid Sobacı kimdir? Mehmet Zahid Sobacı kaç yaşında ve nereli?

TRT’nin yeni genel müdürü Mehmet Zahid Sobacı oldu. Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) yeni atamaları Resmi Gazete’de yayımlandı. Görev süresinin sonuna gelen TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren, görevinden ayrıldı ve yerine Mehmet Zahid Sobacı getirildi. Yönetim Kurulu Başkanlığı’na ise Ahmet Albayrak atandı. TRT’nin yeni genel müdürü olarak atanan Mehmet Zahid Sobacı kimdir?

Haber 14-07-2021 11:29

TRT'de yönetim değişikliği! İbrahim Eren'in yerine Mehmet Zahid Sobacı atandı (Mehmet Zahid Sobacı kimdir?)

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu'na (TRT) yönelik atamalar ve yönetim yapısına ilişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı. Görev süresi sona eren TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren'in yerine Genel Müdürlüğe Mehmet Zahid Sobacı, Yönetim Kurulu Başkanlığına ise Ahmet Albayrak atandı.

Haber 14-07-2021 07:36

Türk Halk Müziği sanatçısı Ahmet Günday hayatını kaybetti

Türk Halk Müziği'nin usta ismi ve TRT sanatçısı Ahmet Günday, karaciğer rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Magazin 11-03-2021 19:52

TRT'den 'Sıfır Atık' programına ilişkin açıklama

TRT "Sıfır Atık" programına ilişkin, "İçerdiği mesajlar yok sayılarak böyle masum bir programın bile çarpıtıldığını görmek, insanlığın ortak meseleleri hakkında toplumsal farkındalık oluşturma çabaları adına üzücüdür." açıklamasında bulundu.

Haber 07-02-2021 22:48

Müzisyen Engin Ege hayatını kaybetti

Besteci ve TRT İstanbul Radyosu Tango Orkestrası Şefi Fehmi Ege'nin oğlu Engin Ege hayatını kaybetti.

Magazin 31-01-2021 21:56

RTÜK İyi Uykular Çocukları yeniledi

RTÜK, son 8 yıldır televizyonlardan her akşam çocuklara uyku saatini hatırlatan "İyi Uykular Çocuklar" animasyonunu yeniledi - TRT ile iş birliğinde yürütülen çalışmada, animasyonun "göz bebeği" şeklindeki ana karakteri "Tele" çıkarılarak, tek cinsiyet yerine tüm çocukları temsil etmesi için kız ve erkek kardeşler kullanıldı - Ebeveynlerden gelen talepler göz önünde bulundurularak yeni animasyona, yayını bastırmayacak şekilde uykuyu çağrıştıracak anlık bir ses de eklendi - Bir ev ve aile bağlantısının sağlanması amacıyla çocuk odasının mekan olarak gösterildiği animasyon, odaların düzenli olması, uyumadan önce kitap okunması, uyurken ışığın söndürülmesi gibi yan mesajları da içeriyor

Haber 20-12-2018 11:08

Başbakan Yıldırım'dan TRT'ye veda ziyareti

Başbakan Binali Yıldırım: - "Medyanın ne anlama geldiğini 15 Temmuz alçak darbe girişiminde bir kez daha gördük. O gece FETÖ terör örgütünün yapmaya çalıştığı darbeyi sadece Cumhurbaşkanımızın kararlı duruşu, hükümetimizin dik duruşu değil; milletimizle beraber Türk medyasının da aynı doğrultuda kararlı duruşu önlemiştir" - "Rahmetli dedem haberleri dinlerken, bir başka radyodan bir haber duyduğu zaman 'Bir de TRT'ye bakalım' derdi. Teyit için doğru mu eğri mi, haberi oradan teyit ederdi. Bu itibar, bu saygınlık kolay kazanılmıyor. Özellikle seçim süreçlerinde maalesef haksız bazı ithamlara maruz kaldı bu kuruluşumuz"

Haber 03-07-2018 19:56

TRT Genel Müdürlüğü'ne Şenol Göka atandı

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) Genel Müdürlüğü'ne Şenol Göka atandı.

Haber 22-10-2014 00:10

Diyanet TV için protokol imzalandı!

Diyanet İşleri Başkanlığı ile TRT Genel Müdürlüğü arasında, Ramazan ayında TRT Diyanet adıyla yayına başlayacak olan Diyanet TV’nin protokolü imzalandı.

Haber 08-05-2012 17:52

TRT Genel Müdürlüğü için RTÜK'e 16 kişi başvurdu

TRT Genel Müdürlüğü için başvuru süresinin bitmesine üç gün kalmasına karşın RTÜK'e sadece 16 kişi başvurdu.

Haber 06-11-2007 08:55