Trt Genel Muduru Ibrahim Eren Haberleri

Ayhan Bora Kaplan'ı mahkemede sinirlendiren iddia: Ben geri zekalı mıyım? TRT önündeki fotoğrafı da soruldu

Türkiye'deki en azılı çetelerden birine ismini veren Ayhan Bora Kaplan, hakkındaki 'Süleyman Soylu' iddiasına mahkemede yanıt verdi. Kaplan'a ayrıca 15 Temmuz 2016'da TRT Genel Müdürlüğü önünde çekilen ağır silahlı fotoğrafı da soruldu. Türkiye'den kaçmak üzereyken yakalandığı iddiasını reddeden Kaplan, "Ben geri zekalı mıyım?" diye çıkıştı.

Haber 2024-04-16 16:04:38

Son dakika | İsrail tank atışıyla TRT Arapça ekibini hedef aldı! TRT Genel Müdürü'nden sert tepki

Son dakika haberi: İsrail ordusu, Gazze'de TRT Arapça ekibine yayın hazırlığı yaptıkları sırada saldırdı. Sahada çalışan bağımsız kameraman Sami Şahada yaralandı, TRT Arapça muhabiri Sami Berhum saldırıdan sağ salim kurtuldu. Saldırıyla ilgili tepkiler peş peşe geldi. Saldırının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile görüştü.

Haber 2024-04-12 14:55:21

Antalya'da selden etkilenen bölgede DSİ ve OGM’ye ait 130 iş makinesi aralıksız çalışıyor

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Antalya'daki sel felaketinden etkilenen bölgede, Devlet Su İşleri (DSİ) ile Orman Genel Müdürlüğü'ne (OGM) ait 130 iş makinesi ve ekipmanla çalışmaların aralıksız sürdüğünü bildirdi.

Yurthaber 2024-02-14 07:53:45

Vatan Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Okan Özkan oldu

Vatan Partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı İl Başkanı İbrahim Okan Özkan oldu. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek "İstanbul'da ve bütün Türkiye'de o mahalle kültürünü, dayanışmasını, kardeşliğini, sevgisini ayağa kaldıracağız. İnsancıl kentler ve insancıl belediyeler kuracağız" açıklamasını yaptı.

Haber 2024-02-04 22:19:44

Kılıçdaroğlu'nu destekleyenlere tasfiye iddiası CHP'yi karıştırdı! İlgezdi tartışmanın fitili ateşledi, Eren Erdem itiraf diyerek paylaştı

CHP'de sancılı geçen aday belirleme sürecinde Ataşehir kararı verilince Battal İlgezdi isyan edip partisinden istifa etmişti. "Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verenlerin tasfiye edildiğini" öne süren İlgezdi'nin sözlerinin yarattığı tartışmada gerginlik yükseliyor. Eski CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, "itiraf" olarak nitelediği bir paylaşımı alıntılayıp "İnkara gerek yok, dürüstlük iyidir" dedi.

Haber 30-01-24 14:40

Avrupa maçları TRT'de yayınlanacak! Fatih Portakal'dan gündem olacak sözler: 'Acun fena gol yedi'

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nin artık 3 yıllığına TRT'de yayınlanacak. TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı yaptığı açıklamada "Bizler için bir gurur vesilesi" yorumunu yaptı. Gelişmeyle ilgili olarak gazeteci Fatih Portakal'ın "Acun da fena gol yedi burada" sözleri ise gündem oldu.

Trend 25-01-24 23:16

Akşener için olay yaratacak 'Togo Kuleleri' iddiası! AK Partili iki isimle görüştü, 180 derece döndü diyerek açıkladı: Duyunca şoke oldum!

İYİ Parti'deki istifa dalgasında partiden ayrılan isimlerin başında gelen İBB Grup Başkanvekili İbrahim Özkan'dan Genel Başkan Meral Akşener'le ilgili çok konuşulacak yeni açıklamalar geldi. Akşener'in Togo Kuleleri'nde eski AK Partili iki isimle yaptığı görüşme sonrası tamamen farklı bir tutum sergilediğini iddia eden Özkan, "Benim kafam buradaki görüşmeye takılmış durumda. Fatih Altaylı'nın programında yaptığı açıklamalara tamamen şoke oldum." diye konuştu.

Haber 25-01-24 10:08

Fenerbahçe'den Icardi'nin gözünün morarmasıyla ilgili açıklama! ''Penaltı pozisyonuyla alakası yok, Galatasaray ile aynı masaya oturmayacağız!''

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Kızılhan, TRT SPOR' a açıklamalarda bulundu. Kızılhan,"Galatasaray kulübü olmayan bir pozisyonda mağduriyet yaratmak istiyor. 3 gün sonra Süper Kupa maçı oynayacağız. Ortak basın toplantısına nasıl baktığımız sorusu geldi TFF'den. Galatasaray sıcak bakmış. Biz bu zihniyetle yan yana, ortak, aynı masada hiçbir şey yapmayacağız. Basın toplantısı da dahil buna" ifadelerini kullandı.

Spor 25-12-23 17:08

Fenerbahçe'den Icardi'nin gözünün morarmasıyla ilgili açıklama! ''Penaltı pozisyonuyla alakası yok''

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Kızılhan, TRT SPOR' a açıklamalarda bulundu. Kızılhan,"Galatasaray kulübü olmayan bir pozisyonda mağduriyet yaratmak istiyor." açıklamasını yaptı.

Spor 25-12-23 16:56

Tüm Türkiye şehitlerini konuşurken TRT Müzik'teki yayına çok sert çıktı! Cemal Enginyurt'tan canlı yayında istifa çağrısı: Yazıklar olsun!

2 gün üst üste gelen şehit haberleriyle Türkiye derin bir yasa boğulurken TRT Müzik, canlı yayında müzik yayınını devam ettirdi. Bu durum tepkilere yol açtı. DP'li Cemal Enginyurt Suudi Arabistan Kralının ölümü ve Gazze'de yaşananlar sonrası milli yas ilan edildiğini anımsatıp TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı'yı istifaya davet etti.

Haber 24-12-23 10:03

Devam eden istifa rüzgarına İYİ Partili Süer'den sert çıkış: Mevzu makamsa hepiniz ölün

Son günlerin en hareketli partisi olan ve peş peşe istifalarla gündemden düşmeyen İYİ Parti'de kazan kaynamaya devam ediyor. Diyarbakır'da 12 bin 750 istifa ardından Eski İYİ Parti İBB Grup Başkanvekili İbrahim Özkan ve beraberindeki 5 ismin istifası hareketliliği daha da artırdı. İstifa rüzgarına değinen partinin Genel İdare Kurulu Üyesi Raşit Emir Süer'in paylaşımı dikkat çekti.

Haber 17-12-23 17:25

İYİ Parti'de 'İmamoğlu' krizi! 'Seni başkan yaptırmayacağız' paylaşımı olay oldu, istifalar peş peşe geliyor

Yerel seçimler öncesi İYİ Parti'de İstanbul krizi patlak verdi. Genel Başkan Meral Akşener'in isteğiyle görevinden istifa eden İBB Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, yapılan oylamada yeniden seçildi. Bunun üzerine "CHP'nin Eş Genel Başkanı operasyon çekiyor. Seni başkan yaptırmayacağız" paylaşımı gündem oldu. İmamoğlu'ndan açıklama geldi. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcılarından Ece Güner, partisinden istifa ederken Ahmet Zeki Üçok ise Akşener tarafından görevden alındı.

Haber 14-12-23 14:49

CHP'nin 'TRT Haber' şikayetine RTÜK'ten ret geldi

CHP Medya ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, TRT Haber kanalını RTÜK'e şikayet etmişti. RTÜK Bulut’un başvurusunu usul hatası yaptığı gerekçesiyle reddetti.

Haber 13-12-23 10:48

İYİ Parti'de bir istifa daha! İbrahim Özkan Artık hür ve müstakilim diyerek duyurdu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İYİ Parti Grup Başkanvekilliği İbrahim Özkan, görevinden istifa etti. "Artık hür ve müstakilim" diyen Özkan, talebin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den geldiğini belirtti.

Haber 12-12-23 16:21

İbrahim Saraçoğlu'ndan mucize kür! Ne yaparsam yapayım kilo veremiyorum! diyenleri iğne ipliğe çevirecek

Beslenme düzenine dikkat edip düzenli egzersiz yapan kişiler kilo sorunundan kurtuluyor. Diyet yapan birçok kişi ya hiç kilo veremediklerini ifade eden kişiler için dikkat çeken bir açıklama yapıldı. Prof. Dr. Saraçoğlu düzenli tüketildiği takdirde zayıflama sürecini hızlandıran ceviz kürünü önerdi. Uzman ismin açıkladığı ceviz suyu zayıflamaya yardımcı olmakla kalmıyor genel vücut sağlığına da katkı sağlıyor.

Haber 27-11-23 14:44

Bir süredir gözden uzak olan Kemal Kılıçdaroğlu Eren Erdem'i ziyaret etti!

CHP eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 38. Olağan Kurultay sonrasında genel başkanlığı Özgür Özel'e kaptırmıştı. Kurultay sonrası Eren Erdem de Medya, Planlama ve Sosyal Medya Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa etmişti. Kılıçdaroğlu Erdem'i ofisinde ziyaret etti. Kılıçdaroğlu'nun takım elbise giymemesi dikkatlerden kaçmadı.

Haber 18-11-23 19:35

Özel sektöre promosyon teklifi! Bir yıldır Meclis'te bekliyordu, Özel seçilince gündeme geldi: Yıldan yıla olsun!

Özel sektör çalışanlarının banka promosyonlarını yasalaştıracak yasa teklifi bir yıldır Meclis'te bekliyor. Özgür Özel'in genel başkan seçilmesinin ardından gözler CHP'nin sunduğu yasa teklifine çevrildi. Kasım 2022'de Meclis'e gelen promosyon yasasına dönemin AK Partili Milletvekili İbrahim Aydemir'in de destek verdiği hatırlatılırken, çalışanlar ise yıldan yıla promosyon almayı; bunun da en az enflasyon oranında artırılmasını talep ediyor.

Finans 08-11-23 10:46

WhatsApp mesajıyla duyurdu! Eren Erdem görevinden ayrıldı

CHP'de Özgür Özel'in Genel Başkan olmasının ardından ilk istifa haberi geldi. CHP Medya, Planlama ve Sosyal Medya Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan Eren Erdem görevinden ayrıldığını belirtti. Erdem istifa haberini gazetecilerin olduğu WhatsApp grubuna gönderdiği mesajla duyurdu.

Haber 06-11-23 15:02

VGM BURS SONUÇLARI 2023 SORGULAMA EKRANI: VGM burs sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

VGM burs sonuçları için son dakika açıklaması Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak. 15 Ekim tarihinde sona eren başvuru süreci sonrası birçok öğrenci arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Yapılan açıklamaya göre sonuçlar, T.C. kimlik numarası, isim, soyad, doğum tarihi ve baba adı ile sorgulanabilecek. Peki, 2023 - 2024 VGM burs sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte VGM burs sonuçları sorgulama ekranı...

Finans 19-10-23 13:53

Halka arzlardan borsaya 93 milyar liralık kaynak: Altını doları bırakıp oraya koştular: ‘Yarısı 10 bin TL’nin altında…’

Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Ergun, "Son üç yılda gerçekleşen 130 şirketin halka arzında yaklaşık 93 milyar TL kaynak sağlandı” dedi. Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) Başkanı İbrahim H. Öztop ise, “Pay piyasamıza yatırım yapanların yarısının portföyünün 10 bin TL’nin altında olduğunu görüyoruz. Diğer bir deyişle sermayenin tabana yayıldığını söyleyebiliyoruz” ifadelerini kullandı.

Finans 02-10-23 13:41

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda İran'a büyük şok! Tüm dünyanın gözü önünde bir anda ayağa kalkarak fotoğrafı açtı... Herkes şaşkına döndü

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu'na "Mahsa Emini" eylemi damga vurdu. İsrail'in Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Gilad Erdan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulundaki konuşması sırasında bir anda ayağa kalkarak Mahsa Emini'nin fotoğrafını çıkardı. Erdan, BM yetkilileri tarafından salondan çıkartıldı.

Haber 20-09-23 10:59

Son dakika: İzmir'de yangına müdahale eden helikopter Tahtalı Barajı'na düştü! Bakan Yumaklı'dan açıklama

Son dakika: İzmir'in Menderes ilçesinde Orman Genel Müdürlüğü tarafından kullanılan yangın söndürme helikopteri Tahtalı Barajı'na düştü. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yaptığı açıklamada, helikopterdeki 1 mürettebatın sağ olarak kurtarıldığını, 3 mürettebatı ise arama çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Haber 17-09-23 11:15

CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem'den canlı yayında dikkat çeken sözler! 'Kemal Bey susarak kan davasını önlüyor'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Erdem, Kılıçdaroğlu'nun susarak kan davasını önlediğini ifade ederek "Aslında Kemal Bey, yeniden masa kuruyor. Siyaset okuyucuları bunu iyi değerlendirecektir" dedi.

Haber 09-09-23 21:52

Canlı yayına damga vurdu! Tanju Özcan ile Eren Erdem birbirine girdi... İnanılmaz seviyesiz bir adamsın

CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, canlı yayında birbirine girdi. Erdem, Özcan'ın kendisine yönelik "2'nci sınıftan terk" iddiasını anımsatarak onu muhatap almadığını söyledi. Bolu Belediye Başkanı ise Erdem'e, "İnanılmaz seviyesiz bir adamsın." ifadelerini kullandı.

Haber 04-09-23 08:10

SERHAT DİZİSİ KONUSU VE OYUNCULARI: Serhat dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Serhat dizisi konusu ve oyuncuları merak konusu haline geldi. Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atanan Tamer Karadağlı'nın başrolünde yer aldığı Serhat dizisi bu akşam TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Dizi saat 20:00'da başladı. Peki, Serhat dizisi konusu nedir, oyuncuları arasında kimler var? İşte merak edilenler

Magazin 14-08-23 20:02

CHP'li Erdem'den yerel seçim ve ittifak açıklaması! Kılıçdaroğlu ile ilgili dikkat çeken 11 saat 20 dakika detayı

CHP Medya, Planlama ve Sosyal Medya Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem canlı yayında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Kerimoğlu-İmamoğlu tartışmasına değinen Erdem CHP'de kriz olmadığını belirtti. Yerel seçimler için ittifak yapılması gerektiğini savunan Erdem'in Kılıçdaroğlu ile ilgili söylediği sözler dikkat çekti.

Haber 25-07-23 20:48

CHP'li Eren Erdem'den Halk TV açıklaması! Sansür uygulaması...

CHP'den dün yapılan duyuruda Halk TV ile yapılan tüm anlaşmaların feshedildiği açıklanmıştı. Gündem olan bu gelişmenin ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, Halk TV'yle ilgili bir açıklama daha yaptı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Erdem, "Partimizin yayınladığı genelge açıktır. Bu genelgede hiçbir koşulda Halk TV kanalının iddialarının aksine, 'sansür uygulama ifadesi' yoktur." ifadelerini kullandı.

Haber 23-07-23 16:33

CHP'li Erdem duyurdu: CHP'nin Halk TV ile ilişkisi sona ermiştir

CHP, Halk TV'yle yapılan tüm anlaşmaları feshetti. Fesih anlaşmasını CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem duyurdu.

Haber 22-07-23 18:55

Bakan Fidan'dan peş peşe 'tahıl koridoru' temasları! Rus mevkidaşı Lavrov ve BM Genel Sekreteri Guterres ile görüştü

Türkiye'nin süresi sona eren ve Rusya'nın askıya aldığı tahıl koridoruna anlaşmasına ilişkin girişimleri devam ediyor. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan bu kapsamda Rus mevkidaşı Lavrov ve BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ile görüşmeler gerçekleştirdi.

Haber 18-07-23 12:44

CHP'li Eren Erdem'den ses getirecek çıkış! 'İmamoğlu aday olursa' dedi ve ekledi: Alacağı oy oranı...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, katıldığı bir televizyon programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Erdem, "Sayın İmamoğlu İBB'ye aday olursa tekrar yüzde 65'le seçilir. Meclis'te de en az yüzde 70 alır." ifadelerini kullandı. İşte haberin detayları ve Eren Erdem'in açıklamaları...

Haber 18-07-23 00:01

CHP'li isimden AYM'ye TRT hakkında 'hak ihlali' başvurusu! Seçim döneminde yeterince yer verilmedi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeynel Emre, TRT yayınlarıyla ilgili Anayasa Mahkemesi'ne "hak ihlali" başvurusu yaptı. Emre, yayınların adil ve tarafsız olmadığını öne sürdü ve seçim döneminde CHP'ye yeterince yer verilmediğini ifade etti.

Haber 11-07-23 14:41

Fatih Portakal'dan canlı yayında Kılıçdaroğlu, Eren Erdem ve CHP çıkışı: Günaydın, şimdi mi aklınıza geldi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem'in "Bugünden itibaren Babala TV'de izlediğiniz Kemal Kılıçdaroğlu’nu göreceksiniz" sözlerine Fatih Portakal'dan tepki geldi. Erdem'e seslenen Portakal, "Günaydın, şimdi mi aklınıza geldi. Sevgili Eren sen mi yazdın bu cümleleri. 80 yaşına gelen birisinin arkasından mı gidecek bu millet" ifadelerini kullandı. Portakal, "Kılıçdaroğlu'ndan geriye sevgi dili kalmıştı. Ama onu da inatla görevde kalarak yok ediyor" şeklinde de konuştu.

Haber 07-06-23 20:07

'Bugünden itibaren Babala TV’de izlediğiniz Kılıçdaroğlu'nu göreceksiniz' CHP'li Eren Erdem'den dikkat çeken sözler 'Ön seçimle belirlenmesi yönünde karar aldık'

CHP Sosyal Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem dikkat çeken açıklamalar yaptı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve tüm MYK üyelerinin ortak mutabakatıyla olağan kongrelerinde gündeme tüzük değişikliği maddeleri alarak bundan sonra adaylarının üyelerin katılacağı ön seçimle belirlenmesi yönünde karar aldıklarını söyledi. Erdem ayrıca "Bugünden itibaren sosyal medyada Babala TV’de izlediğiniz Kemal Kılıçdaroğlu’nu göreceksiniz" sözleriyle dikkat çekti.

Haber 07-06-23 16:10

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sert tepki

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TRT canlı yayınında kendisiyle ilgili yaptığı açıklamalara sert tepki gösterdi. Ekrem İmamoğlu da yaptığı paylaşımda "Montaja, iftiraya ve kumpasa bu milletin ahlakı, vicdanı ve feraseti geçit vermeyecek" ifadelerini kullandı.

Haber 22-05-23 23:42

Giresun'da İbrahim Yıldız oy kullanırken hayatını kaybetti

Giresun'da Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde oy kullanmak için sandık başına giden 85 yaşındaki İbrahim Yıldız, oy kabininde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Haber 14-05-23 16:08

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan Muharrem İnce açıklaması

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce hakkındaki 'kaset' iddiaları ile ilgili olarak "FETÖ'cülerin bu tür itibar suikastları oluyor" dedi. Açıklamasının devamında Kalın, "Muharrem İnce'nin mesajını gördüm son derece haklı bir haykırış var burada. Kamuoyu üzerinden Sayın İnce'ye yapılan baskının üstüne bir de bu söylemler ortaya atıldı" dedi.

Haber 11-05-23 07:29

Haluk Bayraktar'a bir ödül daha! O ülkenin en üst seviye ulusal nişanı verildi

Baykar'ın Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Burkina Faso'nun barış, güvenlik ve terörle mücadele faaliyetlerine yönelik üstün ve istisnai katkılarından dolayı Burkina Faso Cumhurbaşkanı İbrahim Traore'nin talimatıyla ülkenin en üst seviye ulusal nişanı olan Ordre de L'etalon Officier madalyasına layık görüldü. Bayraktar daha önce Ukrayna ve Azerbaycan'dan da devlet nişanıyla ödüllendirilmişti.

Haber 25-04-23 20:47

TV yayın akışı 18 Nisan 2023 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

18 Nisan 2023 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 18 Nisan Salı Aile, Üç Kız Kardeş, Ben Bu Cihana Sığmazam, Gecenin Ucunda, Kesişme İyi Ki Varsın Eren, Survivor 2023 ve Tetikçinin Oğlu programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 118Nisan Salı 2023 TV yayın akışı...

Trend 18-04-23 07:16

İbrahim Tatlıses 5. kez liste dışı kaldı! Aday olamayan türkücü Cumhurbaşkanı Erdoğan ile pozunu paylaşıp...

14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi aday listeleri ortaya çıktı. İbrahim Tatlıses 5. kez AK Parti'den aday adaylığına başvurmuştu. Listede yer almayan türkücü "Benim meselem sayın Erdoğan" dedi. Tatlıses daha sonra ise Cumhurbaşkanı Erdoğan ile pozunu paylaşıp bakın ne dedi.

Magazin 11-04-23 14:03

Son dakika: Muharrem İnce'den çok konuşulacak Kılıçdaroğlu sözleri! 'Odada davet edilmedik' deyip açıkladı...

Son dakika haberi... Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ne konuştuklarını anlatan İnce, ses getirecek ifadeler kullandı. İnce, "Kılıçdaroğlu giderken Halil İbrahim sofrasından bahsetti. Odamda konuşurken onu da söylemedi. Halil İbrahim sofrasına odada davet edilmedik" dedi. İnce, Kılıçdaroğlu'nun seccade üzerindeki fotoğrafları ile ilgili de konuştu.

Haber 03-04-23 21:33

Eyüpspor'da İbrahim Üzülmez isyan etti! ''Takıma hoca olarak gelmek için başkanımızın ofisine giden bir abimiz var''

Spor Toto 1'inci Lig'de Süper Lig'e yükselme mücadelesi veren Eyüpspor, Play-Off'u hedefleyen Manisa Futbol Kulübü'nü 1-0 yenerek kritik bir galibiyet aldı. İlk yarısı golsüz sona eren maçın 57'nci dakikasında sahneye çıkan Pa Dibba attığı golle konuk takıma 3 puanı getirdi. Bu sonuçla Eyüpspor 53 puana yükseldi, Manisa FK ise 39 puanda kaldı.

Spor 19-03-23 17:07

'Altılı masadan da teklif geldi' itirafı... 'Korkutmaya devam edeceğiz' diyerek destekleyecekleri lideri duyurdu

Seçim takviminin belirlenmesinden sonra Türkiye, iyiden iyiye seçim iklimine girdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Sinan Oğan, Muharrem İnce gibi isimler Cumhurbaşkanlığı için yarışacak. Ayrıca milletvekili seçimleri de oldukça kritik, siyaset kulisleri hareketlenirken Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi'den yeni açıklama geldi.

Haber 17-03-23 08:08

Akşener'in adayı eski Devlet bakanı mı olacak? Masadan kalkacağı iddia edilen İYİ Parti için sürpriz iddia!

Dün akşam sona eren altılı masa toplantısı sonrası mutabakat rüzgarı eserken İYİ Parti cephesinden gelen açıklamalar gündem oldu. İYİ Parti lideri Meral Akşener, 50 kişiden oluşan Genel İrade Kurulu'nu topladı. İYİ Parti'nin Kılıçdaroğlu'nun adaylığını kabul etmesi de ilk turda kendi adayını çıkarması da gündemde! Ahat Andican hakkında sürpriz iddia...

Haber 03-03-23 14:31

Son dakika: Trabzonspor resmen açıkladı! Fırtına, 18-19 Mart tarihlerinde yeni başkanını seçecek...

Son dakika haberleri: Trabzonspor Yönetim Kurulu, Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu kararı aldı. Bordo - mavili kulüp, 25-26 Mart 2023 tarihlerinde kongre yapılacağını açıkladı. TRT Spor'un haberine göre ise ilk aday Ertuğrul Doğan olacak. İşte detaylar...

Spor 02-03-23 23:03

TRT dizilerinin oyuncularından depremzedelere ziyaret

TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı ile TRT dizilerinin oyuncuları, Kahramanmaraş'taki depremzedelere ziyarette bulundu.

Yurthaber 28-02-23 11:30

'Bu görüntüyü kabul etmiyorum' O paylaşım olay oldu! 'Genel Başkanıma iftirası ortada dururken...' CHP'den flaş açıklama: İlişiği kesildi

Siyasilerin ana gündemi deprem olurken bir yandan siyasiler arasında da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Yaşar Okuyan'ın Kılıçdaroğlu ile ilgili bir paylaşımı sonrası İYİ Parti'den sert tepki geldi. Paylaşıma o yanıt İBB İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan'dan gelirken Özkan tepkisini "Bu görüntüyü kabul etmiyorum" sözleriyle dile getirdi. Son olarak Yaşar Okuyan'la ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Gelişme CHP'nin sosyal medya hesabından duyuruldu.

Haber 22-02-23 13:16

TV yayın akışı 22 Şubat 2023 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

22 Şubat 2023 Çarşamba günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 22 Şubat Çarşamba akşamı Kılıç Savaşları 2, Üç Kız Kardeş, Kuruluş Osman, 7. Koğuştaki Mucize, Kesişme: İyi Ki Varsın Eren, Çöp Adam ve Survivor 2023 programları olacak. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 22 Şubat Çarşamba TV yayın akışı...

Trend 22-02-23 07:25

TV yayın akışı 20 Şubat 2023 Pazartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

20 Şubat 2023 Pazartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 20 Şubat 2023 Pazartesi akşamı Kılıç Savaşları, Canım Oğlum, Bir Küçük Gün Işığı, Ömer, Kesişme:İyi Ki Varsın Eren ve Yasak Elma programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 20-02-23 07:24

Son dakika | Kılıçdaroğlu SPK binası önüne gitti! Başkan istifa etsin çağrısı: Bu ülkede herkesin soyulmasına seyirci kalmayacağız

Son dakika haberi: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sermaye Piyasası Kurulunun (SPK) önüne giderek SPK Başkanı İbrahim Ömer Gönül'ün istifasını istedi. Deprem bölgesine ziyareti sırasında "SPK konusunda verdiğim sözü unutmadım" diye paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, bugün SPK önündeki konuşmasında "Yeter artık! Bu ülkede herkes soyulacak mı? Biz herkesin soyulmasına seyirci kalmayacağız" dedi.

Haber 13-02-23 14:22