Trt Spor Haberleri Ve Son Dakika Trt Spor Haberleri

Trt Spor Haberleri Ve Son Dakika Trt Spor Haberleri

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu tarafından yönetilen TRT’nin farkı içeriklere sahip pek çok versiyonu bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi de TRT Spor kanalıdır. TRT Spor kanalı önceden TRT-3 ile beraber yayınlanmıştır. Televizyon ekranlarında iki kanalın logosu da yan yana yer almıştır. Yaklaşık 1 sene kadar süren ortak yayın sonunda iki kanal birbirinden ayrılmıştır. TRT Spor kanalı resmi olarak 11 Nisan 2011 tarihinde kurulmuştur. Türkçe dilinde yayın yapan kanalın merkezi başkent Ankara’da bulunmaktadır. TRT Spor kanalında; İtalya Kupası, Efeler Ligi, Dünya Kupası, Yaz Olimpiyat Oyunları, Kadınlar Basketbol Süper Ligi gibi merak edilen organizasyonları izlemek mümkündür. Kanal 8 Aralık 2014 yılı itibarıyla HD yayın kalitesinde yayınlar yapmaktadır.

Trt Spor Haberleri

Kura çekimine damga vuran olay! Yayına gelen sesler sosyal medyayı salladı

A Milli Takımımızın Euro 2024'teki rakipleri TRT Spor'da canlı yayında belirlendi. Kura çekimi sırasında yayına gelen garip sesler kısa sürede gündem oldu.

Spor 02-12-2023 21:51

Son dakika: Senin benimle derdin var! Canlı yayında büyük tartışma! Emre Belözoğlu ile Cem Dizdar arasında teknik direktörlük polemiği...

Son dakika haberleri: UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulu, Emre Belözoğlu'na 'Shadow coaching' (Gölge Antrenörlük) yaptığı gerekçesiyle ceza vermişti. TRT Spor'da yorumculuk yapan Cem Dizdar; Spor Manşet programında teknik direktörlük lisansı ile ilgili konuşurken Emre Belözoğlu canlı yayına bağlandı. Genç teknik adam, Dizdar ile büyük bir tartışma yaşadı. Tartışmada Emre Belözoğlu, Cem Dizdar'ın kendisiyle problemi olduğunu iddia etti. İşte detaylar...

Spor 01-09-2022 12:34

Ankaragücü Gençlerbirliği TSYD Ankara Kupası maçı ne zaman, saat kaçta? Ankaragücü Gençlerbirliği maçı , hangi kanalda, şifreli mi şifresiz mi?

Ankaragücü Gençlerbirliği TSYD Ankara Kupası maçının ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı olarak ekrana geleceği futbolseverler tarafından merak konusu oldu. İki takım, Eryaman Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak. Bu kapsamda çok sayıda kişi internette "Ankaragücü Gençlerbirliği TSYD Ankara Kupası maçı saat kaçta, hangi kanalda?" sorusunun yanıtını öğrenmek için araştırma yapıyor. İşte Ankaragücü Gençlerbirliği maçı canlı izle bilgisi ve merak edilen soruların yanıtı...

Spor 29-07-2022 14:25

Türkiye Hollanda kadın voleybol maçı ne zaman? Türkiye Hollanda maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri!

Türkiye Hollanda kadın voleybol maçı için heyecan dorukta. Filenin Sultanları, FIVB Milletler Ligi’nin 3. haftasında Kanada ile karşı karşıya geldi. Mücadele 3-1 Kanada'nın üstünlüğüyle sona erdi. Filenin Sultanları, bu maçın ardından Hollanda ile kozlarını paylaşacak. Peki Türkiye Hollanda kadın voleybol maçı ne zaman? Türkiye Hollanda maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte Voleybol Kadınlar Milletler Ligi maçının canlı yayın bilgileri...

Spor 29-06-2022 15:26

Son dakika: Yayıncı kuruluş sonunda belli oldu! Parayı görenler şoke oluyor

Son dakika haberleri: Süper Lig'de önümüzdeki sezon maçların yayınlanacağı kanalın belli olmaması taraftarları meraklandırmıştı. Aylardır süren bu bilmece sonunda sona erdi. Mevcut yayıncı kuruluşla birlikte yarışan şirketlerden birine verilecek olan yayın hakları artık netleşti. Mevcut yayıncı kuruluş beIN Sports ile 2 milyar 50 milyon TL üzerinden 2 yıllık anlaşma sağlandı.

Spor 02-06-2022 16:24

Son dakika: Rıdvan Dilmen, Galatasaray'daki ayrılığı canlı yayında açıkladı!

Son dakika haberleri: Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Başakşehir deplasmanına çıktı. İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmanın devre arasında spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'den flaş bir yorum geldi. Dilmen, sarı - kırmızılı takımdaki ayrılığı açıkladı.

Spor 07-05-2022 20:00

Dünya Kupası kura çekimi bitti mi? 2022 Dünya Kupası grupları belli oldu mu?

Futbolun zirvesi olarak kabul edilen Dünya Kupası çekilişinde 4 torbada 32 ülke yer alacak. Dünya Lupası çekilişinin ardından gruplar belli olacak. Peki Dünya Kupası kura çekimi bitti mi? 2022 Dünya Kupası grupları belli oldu mu? İşte ayrıntılar...

Spor 01-04-2022 20:25

Türkiye İtalya Maçı CANLI İZLE | Türkiye İtalya maçını canlı izle | Türkiye İtalya canlı izle

A Milli Futbol Takımı'mız, Dünya Kupası Elemeleri'nde Portekiz'e mağlup olarak turnuvaya katılma şansını kaybetti. Kuzey Makedonya'ya elenerek büyük sürpriz yaşatan İtalya ile karşılaşacak millilerimiz, Konya'da İtalya'yı ağırlıyor. Türkiye İtalya maçı hangi kanalda? Türkiye İtalya maçını canlı nerden izleyebiliriz? İşte tüm detaylar...

Spor 29-03-2022 21:52

Rıdvan Dilmen ekranlara dönüyor! Herkes yayıncı kuruluş derken...

Rıdvan Dilmen, ekranlara geri dönüyor... Geçtiğimiz aylarda yayından kaldırılan Yüzde Yüz Futbol programı yayın hayatına tekrar başlıyor. Türkiye'nin Portekiz deplasmanında çıkacağı maçla geri dönecek ünlü yorumcu, 24 Mart Perşembe günü 21.45'te TRT Spor'da olacak. Herkes Rıdvan Dilmen'in yayıncı kuruluşta görev almasını beklerken, şifresiz kanalda tekrar ekranlara dönmesi futbolseverleri mutlu etti.

Spor 22-03-2022 10:15

Son dakika: Rıdvan Dilmen'in yeni adresi görenleri şaşırtıyor! Yıllar sonra geri dönüyor...

Son dakika: TRT Spor'da yayınlanan Yüzde 100 Futbol programında yorumculuk yapan Rıdvan Dilmen'in yeni adresi belli oluyor... Yaklaşık iki haftadır yayınlanmayan Yüzde 100 Futbol programı ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Tecrübeli yorumcu Rıdvan Dilmen'in bulunduğu programın kalıcı olarak kaldırıldığı iddia edilmesinin ardından yeni adresi de ortaya çıktı. Geçtiğimiz yıllarda da yayıncı kuruluşta yorumculuk yapan Rıdvan Dilmen, beIN SPORTS'a transfer olacağı öne sürüldü.

Spor 16-02-2022 19:07

Rıdvan Dilmen, TRT'den ayrıldı mı? Rıdvan Dilmen TRT Spor Yüzde Yüz Futbol'dan neden ayrıldı?

Rıdvan Dilmen, TRT Spor Yüzde Yüz Futbol'da futbol yorumculuğu yapıyor. Dilmen'in kanalla yollarını ayırdığı yönündeki iddialar sonrası Rıdvan Dilmen, TRT'den ayrıldı mı? Rıdvan Dilmen TRT Spor Yüzde Yüz Futbol'dan neden ayrıldı? soru ve konu başlıkları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. İşte Rıdvan Dilmen'in TRT Spor'daki durumuna ilişkin detaylar...

Spor 06-02-2022 23:44

Şahan Gökbakar, 'İmamoğlu' soyadını okumayan TRT Spor spikerini ti'ye aldı

TRT Spor spikerinin Türkiye A Milli Kadın Hentbol Takımı'nın oynadığı maçta, oyuncu Sevilay İmamoğlu Öcal'ın soyadını okumaması sosyal medyada gündem oldu. Ünlü komedyen Şahan Gökbakar da bu durum ti'ye alan bir video çekti.

Magazin 07-10-2021 22:34

TRT spikeri 'İmamoğlu' soyadını okumadan geçti, sosyal medyada olay oldu

TRT spikeri, dün oynanan Türkiye-Sırbistan kadınlar hentbol karşılaşmasında tüm sporcuları "adı ve soyadı" ile birlikte okumasına rağmen Sevilay İmamoğlu Öcal'ın ismini söyledikten sonra duraksadı ve soyadını okumadı. TRT'deki o anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Haber 07-10-2021 16:52

Sırra kadem basmıştı! NTV'nin eski sunucusu Simge Fıstıkoğlu şimdi ne yapıyor?

2020 yılında 5 yıl çalıştığı NTV ekranlarına veda eden güzel spiker Simge Fıstıkoğlu, bir anda sırra kadem basmıştı. İki çocuk annesi Fıstıkoğlu, şimdilerde ailesiyle sevgi dolu pozlarını Instagram hesabından takipçileriyle paylaşıyor.

Magazin 02-10-2021 16:47

Rıdvan Dilmen, 'TRT'den 700 bin TL alıyor' iddialarına cevap verdi

Türk futbolunun önemli isimlerinden eski futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen gündeme gelen 'TRT'den 700 bin TL' alıyor iddialarına yanıt verdi. İşte Dilmen'in açıklamaları...

Spor 21-09-2021 14:28

Dilmen'in kazancıyla ilgili bomba iddia!

Bu sezon TRT ekranlarında yüzde 100 futbol programıyla ekranlara geri dönen Rıdvan Dilmen'in, senelik 8,5 milyon TL maaş aldığı iddia edildi. Gazeteci Orhan Yıldırım, "Özel kanal, gazete verse kimseyi bağlamaz. Halkın kanalı 8.5 milyon lira ücret veriyor ise bunu sorgularız" paylaşımı yaptı.

Spor 14-09-2021 16:38

Rıdvan Dilmen yıllık 1 milyon dolar mı kazanacak? Açıkladı

TRT Spor'a imza atan ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, aylık kazancına ilişkin çıkan haberleri yalanladı. İşte detaylar...

Spor 11-08-2021 19:39

Filippo Inzaghi kimdir, nereli? Filippo Inzaghi kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı? İşte futbol kariyeri...

TRT spor spikeri tarafından yanlışlıkla ismi telaffuz edilen ve son dönemlerde sıkça araştırılan Inzaghi'nin futbol kariyeri merak konusu oldu. EURO 2020 İtalya- İspanya maçında yapılan Inzaghi hatası ile eski futbolcu gündem konusu haline geldi. Peki Filippo Inzaghi kimdir, nereli? Filippo Inzaghi kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı? İşte futbol kariyeri...

Spor 07-07-2021 18:05

Türkiye’nin Yeni Spor Kanalı: TRT Spor Yıldız

Türkiye’nin yeni spor kanalı “TRT Spor Yıldız”, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda düzenlenen tanıtım programıyla yayın hayatına başladı. Kanalın tanıtımını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT Spor Yıldız’ı gençlere ve sporculara armağan etti.

Spor 20-05-2021 09:53

Premier Lig, Bundesliga ve İngiltere Federasyon Kupası maçları TRT Spor'dan yayımlanacak

Premier Lig, Bundesliga ve İngiltere Federasyon Kupası maçları TRT Spor'dan yayımlanacak

Yurthaber 24-06-2020 17:26

TRT Spor'un duayen spikeri Abidin Aydoğdu hayatını kaybetti

Türk spor basını usta bir ismini kaybetti... TRT SPOR'un emekli spikerlerinden Abidin Aydoğdu, tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Spor 11-02-2020 13:49

Oğuzhan Özyakup'tan flaş açıklama: Başkan gitti, hoca gitti, Ben de...

Beşiktaş, Hollanda ekibi Feyenoord ile Oğuzhan Özyakup'un kiralık transferi konusunda anlaşmaya vardı. Oğuzhan Özyakup, Feyenoord'a imza atmak için Hollanda'ya gidiyor.

Spor 28-01-2020 17:50

Beşiktaş'tan 'kural hatası' açıklaması

Beşiktaş, Göztepe maçına ilişkin resmi sitesinden bir açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada TRT Spor yorumcusu Bahri Havadır'ın Beşiktaş'ın federasyona kural hatası nedeniyle başvurması halinde siyah-beyazlıların bu başvurusunun reddedileceği yorumuna tepki gösterdi.

Spor 28-01-2020 00:08

Ali Koç: Türk futbolu çöktü

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, TRT Spor'da Ersin Düzen ve Tümer Metin'in sorularını yanıtladı. Türk futbolunun çöktüğünü dile getiren Koç, "Şubat 2008 tarihinde başladı finansal fair play, ne yazık ki sonuç vermedi bizim ülkemizde, tam tersi oldu kulüpler ters istikamete gitti." dedi.

Spor 20-01-2020 23:24

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, sporda gündemi değerlendirdi:

"Şu an gelinen noktada kulüplerimiz iflas etmiş durumda" - "Sayın Bakanımız ve ekibini kutluyorum. Spor Kulüpleri ve Federasyonları Çalıştayı, Türk sporunun dönüm noktası olabilir" - "Transfer sezonunda taraftarlar oyuncu alınması için bastırıyor ama aslında kulüp iflas etmiş. Bunu aldırarak kulübe kötülük yapıyorlar. Buradaki en haklı ve masum taraf, taraftarlar. Lütfen bir süre kulüpleri transfer için sıkıştırmayın" - "(TFF Başkanlığı) Türk futboluna hizmet etmek için orada olmamız gerekirse orada oluruz ama şu anda mümkün değil" - "VAR'a karşıyım. Düzgün olan VAR'a da karşıyım. Türkiye'de düzgün uygulanmıyor, ona komple karşıyım. VAR, bence futbolun doğasını öldürüyor"

Spor 17-01-2020 23:19

Yusuf Günay: Gitmesini beklediğimiz oyuncular var

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, TRT SPOR'a gündeme dair açıklamalarda bulundu. Günay Murillo ve Arda Turan transferlerine yönelik soruları cevapladı.

Spor 15-01-2020 16:29

TRT Genel Müdürü Eren: TRT Spor2 ile Türk sporu yeni bir döneme başlıyor

İbrahim Eren: "Sporu bütün yönleri ile vatandaşlarımızla buluşturacak, toplumdaki spor kültürünü geliştirecek, sporun yaygınlaşmasını, hemen her yaştan insanımızla buluşturmayı sağlayacak yayınlar yapacak yeni bir kanala ihtiyaç oluğunu düşündük" - "TRT'nin bir klasiği haline gelen olimpiyat oyunlarının yeni adresi de bundan böyle TRT Spor2 kanalımız olacak" - "Kurumumuz, kamu yayıncısı olma bilinciyle ve öncü olma misyonuyla spora hep büyük önem verdi"

Haber 25-09-2019 09:49

TRT Spor'da Serkan Reçber'le yollar ayrıldı

Ekranların sevilen spor yorumcusu Serkan Reçber, kanala veda ettiğini duyurdu.

Trend 04-09-2019 14:41

Premier Lig heyecanı yeni sezonda TRT Spor'da

Avrupa'nın en önemli liglerinden biri olarak gösterilen İngiltere Premier Lig'de 2019-2020 sezonunun heyecanı TRT Spor'da yaşanacak.

Spor 08-07-2019 14:34

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu TRT Spor'a konuk oldu

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: - "İlk defa Alanya'da A Milli Takımı'mızın bir maçı oynanıyor. Takımlarımız Özbekistan ile de ilk kez karşı karşıya" - "(Türkiye ile Özbekistan arasında) 20 yıllık aradan sonra ilişkilerimiz mükemmel düzeye geldi" - "Türk Milli Takımı'nın yenemeyeceği takım yoktur, Fransa dahil"

Haber 03-06-2019 00:06

EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ev sahibi belli oluyor! Almanya mı Türkiye mi? (TRT Spor canlı izle)

UEFA'nın EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası ev sahibini belirleyeceği toplantısı heyecanla bekleniyor. Türkiye mi Almanya mı olacak? Türkiye'de nefesler tutuldu ve Nyon'da düzenlenecek tören saatini beklenmeye başlandı. Türkiye ve Almanya'nın aday olduğu 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı (EURO 2024) düzenleyecek ülke bugün belli olacak. Peki EURO 2024 töreni saat kaçta? UEFA EURO 2024 ev sahibi açıklanma anını TRT Spor canlı yayın linki ile haberimizden izleyebilirsiniz.

Spor 27-09-2018 08:19

TRT 1 canlı yayın akışı 15 Haziran: İspanya Portekiz maçı saat kaçta? (Canlı İzle)

İspanya Portekiz maçı saat kaçta? 2018 Dünya Kupası dün başladı. Milyonlarca futbolseverlerin heyecanla takip ettiği maçtan ev sahibi Rusya farklı galip ayrıldı. Rusya, Suudi Arabistan'ı 5-0 yenerken Golovin asistleri ve golü ile maça damgasını vurdu. Bugün ise Dünya Kupası'nda üç karşılaşma oynanacak. Peki bugün, 15 Haziran Cuma günü hangi maç saat kaçta başlayacak, hangi kanaldan canlı yayınlanacak? İspanya Portekiz maçı online izleme bağlantısı haberimizde.

Spor 15-06-2018 07:24

TRT 1 - TRT Spor canlı yayın akışı 14 Haziran: 2018 Dünya Kupası'nda bugün hangi maç, saat kaçta?

14 Haziran Çarşamba günü TRT 1 yayın akışı ve canlı yayını bağlantısı haberimizde. 2018 Dünya Kupası 1. gününde hangi maç oynanacak, saat kaçta başlayacak futbolseverler tarafından merak ediliyor. Dünya Kupası fikstürü ile maçın yayınlanacağı kanallar listesini sayfamızda derledik. İşte TRT 1 - TRT Spor yayın akışı ve canlı yayın bağlantıları...

Spor 14-06-2018 08:05

Mustafa Cengiz, Özbek'e cevap verdi: Kimse şark kurnazlığı yapmasın

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ve Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Abdurrahim Albayrak, TRT Spor'da yayınlanan Basın Tribünü programında konuştu.

Spor 23-05-2018 02:22

UEFA Avrupa ligi finali: Marsilya - Atletico Madrid maç özeti izle (Marsilya 0-3 Atletico Madrid maç sonucu)

UEFA Avrupa Ligi finali, nefes kesici bir maça tanık oldu. Futbolseverlerin heyecanla izlediği Marsilya - Atletico Madrid maçında İspanyol takımı, Fransız golcüsü Griezmann'ın iki ve Gabi'nin tek golü ile kupayı kazandı. Fransa'nın Lyon kentinde oynanan Marsilya - Atletico Madrid maçında Fransız takımı, maç hızlı başladı. Fakat kontrollü oynayan Atletico Madrid, sahadan 3-0 galip ayrılmayı başardı ve kupayı 3. kez kazandı. İşte Marsilya - Atletico Madrid maç özeti, maçın önemli anları...

Spor 17-05-2018 08:54

UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi yarı final kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Canlı izle)

UEFA tarafından organize edilen kulüpler bazındaki iki önemli turnuva Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde yarı finalistler belli oldu. Çeyrek final rövanş maçlarının sona ermesi ile Şampiyonlar Ligi ve Avrupa ligi yarı finalistlerin eşleşmeleri, bugün yapılacak kura çekimi ile belli olacak. Peki UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 13-04-2018 06:49

Şampiyonlar Ligi - Avrupa Ligi kura çekimi canlı izle (TRT Spor canlı yayın)

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi kura çekimi ile çeyrek final eşleşmeleri bugün belli oluyor. UEFA'nın İsviçre Nyon'daki merkezinde canlı olarak yapılacak kura çekimi TRT Spor'dan naklen yayınlanacak. Şampiyonlar Ligi kura çekimi 14.00'da, Avrupa Ligi kura çekimi ise 15.00'da başlayacak. Kura çekimini TRT Spor canlı yayını ile haberimizden izleyebilirsiniz. Peki Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi çeyrek finale yükselen takımlar hangileri?

Spor 16-03-2018 09:05

2018 Kış olimpiyatları başladı! 2018 Kış Olimpiyatları 4. günü canlı izle (TRT Spor)

2018 Kış Olimpiyatları başladı. Türkiye'den sekiz yarışmacının katılacağı 2018 Kış Olimpiyatları bugün başlıyor. Güney Kore'de 9-25 Şubat'ta düzenlenecek 2018 Kış Olimpiyatları açılışı yapıldı. Güney ve Kuzey Kore, ilk kez "Birleşik Kore" bayrağı altında açılış törenine katılacak. 2018 Kış Olimpiyatları her gün canlı olarak TRT Spor kanalından yayınlanıyor. Kış Olimpiyatları 4. günü online olarak haberimizden izleyebilirsiniz.

Haber 09-02-2018 11:05

UEFA Avrupa Ligi maç özetleri izle: İşte gecenin sonuçları ve tur atlayan takımlar

UEFA Avrupa Ligi grup maçları dün akşam oynanan karşılaşmaları ile sona erdi. Bu maçlar ile bir üst tura çıkan takımlar belli oldu. Ülkemizi temsil eden Başakşehir ile Konyaspor, gruptan çıkamayarak Avrupa'ya veda ettiler. Peki hangi takımlar turu geçti? İşte UEFA Avrupa Ligi maç özetleri, maç sonuçları ve turu geçen takımlar...

Haber 08-12-2017 07:56

Beşiktaş - Porto maç özeti izle: Beşiktaş üst turda! (Beşiktaş 1-1 Porto geniş maç özeti)

Beşiktaş, Porto maçında berabere bitirmesine rağmen Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkmayı garantiledi. UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş, Porto ile 1-1 berabere kalarak puanını 11'ye yükseltti ve son 16'ya kalmayı başardı. Beşiktaş, böylece tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı başardı. Beşiktaş, Porto maçından aldığı bir puanla 11 puana yükseldi ve Fenerbahçe'nin rekoruna ortak oldu. İşte Beşiktaş - Porto maç özeti, önemli anlar...

Haber 21-11-2017 22:17

UEFA Avrupa Ligi maç özetleri izle: Avrupa Ligi toplu sonuçları - turu geçenler (TRT Spor)

Avrupa Ligi maç özetleri haberimizde. UEFA Avrupa Ligi'nde dün oynanan karşılaşmalar ile gruplardaki 4. maçlar tamamlandı. Ülkemizi temsil eden Başakşehir ile Konyaspor, haftayı birer puan ile kapattılar. Oynanan 24 maç sonrasında beş takım turu geçti. Başakşehir ile Konyaspor'un turu geçme ihtimali devam ediyor. İşte TRT Spor Avrupa Ligi maç özetleri, son puan durumu...

Haber 03-11-2017 08:42

Beşiktaş Monaco maç özeti izle: Beşiktaş son puan durumu nedir? Beşiktaş nasıl tur atlar?

Beşiktaş - Monaco maç özeti haberimizde. Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş, Monaco ile dün akşam Vodafone Park'ta karşılaştı. Devler Ligi'nde gruptaki 4. maçını yapan Beşiktaş, Monaco ile 1-1 beraber kaldı. Bu sonuçla ilk puanını kaybeden Beşiktaş, namağlup olarak liderliğini sürdürdü. Peki Beşiktaş son puan durumu nedir? Beşiktaş nasıl tur atlar? İşte Beşiktaş - Monaco maç özeti, önemli anlar ve son puan durumu...

Haber 02-11-2017 07:21

Karabağ tarih yazmaya devam ediyor: Atletico Madrid 1-1 Karabağ maç özeti izle!

Karabağ, Şampiyonlar Ligi'nde tarih yazmaya devam ediyor. Dün akşam oynanan Atletico Madrid - Karabağ maçı sonucu herkesi şaşkına uğrattı. Şampiyonlar Ligi gruplarında mücedele eden ilk Azeri takımı olan Karabağ, gruptaki puanlarını Atletico Madrid maçlarından topladı. C grubu 4. hafta mücadelesinde 10 kişi kalan Karabağ, Atletico Madrid deplasmanından bir puan çıkardı. İşte Atletico Madrid - Karabağ maç özeti, önemli anlar ve son puan durumu...

Haber 01-11-2017 11:15

Roma - Chelsea maç özeti izle: Roma, Chelsea'yi üçledi, liderliği kaptı! (TRT Spor maç özetleri)

Roma, Chelsea'dan rövanşı 3 golle aldı. Şampiyonlar Ligi C grubunda karşı karşıya gelen iki takım, 3-3 biten maçın rövanşında liderlik için sahaya çıktılar. Fakat Roma, Chelsea'ye şans tanımadı ve El Shaarawy'nin yıldızlaştığı maçta rakibini 3-0 ile geçti. Roma, aynı zamanda Chelsea'dan liderlik koltuğunu da aldı. Roma - Chelsea maç özeti, maçın golleri ve önemli anlarını haberimizden izleyebilirsiniz. İşte Roma - Chelsea maç özeti...

Haber 01-11-2017 08:19

Şampiyonlar Ligi maç özetleri izle: Son puan durumu, maç sonuçları ve maç programı (TRT Spor)

Şampiyonlar Ligi 4. hafta maçları dün akşam oynanan sekiz maç ile başladı. Son 16 turuna kalan ilk iki takım belli oldu. PSG, Anderlecht'i 5-0 ile geçerek tura adını yazdırdı. Bayern Münih ise PSG'nin ardından gruptan ikinci çıkarak turu geçen takım oldu. Devler Ligi 4. haftası bu akşam oynanacak sekiz karşılaşma ile devam edecek. İşte Şampiyonlar Ligi maç özetleri, toplu maç sonuçları ve bu akşam oynanacak maçların programı ile Şampiyonlar Ligi puan durumu

Haber 01-11-2017 07:20

Avrupa Ligi maç özetleri izle: 20 Ekim UEFA Avrupa Ligi'nde toplu sonuçlar (TRT Spor)

Avrupa Ligi'nde 3. hafta maçları dün akşam oynandı. UEFA'nın kulüpler düzeyinden organize ettiği ikinci büyük kupa, Avrupa Ligi gruplarında dün akşam 12 grupta 24 maç oynandı. Ülkemizi temsil eden Konyaspor, Salzburg'a evinde 2-0 yenilirken Başakşehir, deplasmanda Hoffenheim'e 3-1 kaybetti. İşte Avrupa Ligi maç özetleri, 3. hafta toplu sonuçları...

Haber 20-10-2017 07:08

Cumhurbaşkanlığı Kupası finali: Fenerbahçe - Banvit maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Cumhurbaşkanlığı Kupası sahibini buluyor. Fenerbahçe Doğuş ile Banvit, Erkekler Basketbol Cumhurbaşkanlığı Kupası için mücadele verecekler. Basketbolda lig öncesi bu büyük karşılaşmada geçen sezon şampiyonu Fenerbahçe ile Türkiye Kupası sahibi Banvit, 33. Cumhurbaşkanlığı Kupası için kozlarını paylaşacaklar. Cumhurbaşkanlığı Kupası, Ankara'da oynanacak. Peki Fenerbahçe - Banvit maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Haber 04-10-2017 10:05

UEFA Avrupa Ligi maç özetleri izle: İşte 28 Eylül gecesi Avrupa lig maç sonuçları (TRT Spor)

Avrupa Ligi'nde dün akşam gruplardaki 2. hafta maçları oynandı. Medipol Başakşehir ve Atiker Konyaspor'un ülkemizi temsil ettiği Avrupa Ligi gruplarında dün akşam 24 maç oynandı. Konyaspor, Guimaraes'i 2-1 yenerken Başakşehir, Braga deplasmanından 2-1 mağlup ayrıldı. Avrupa Ligi maç özetlerini haberimizden izleyebilirsiniz. İşte UEFA Avrupa Ligi 2. hafta toplu sonuçları...

Haber 29-09-2017 08:41

Şampiyonlar Ligi maç özetleri izle: 2. hafta toplu sonuçları, puan durumları (TRT Spor)

Şampiyonlar Ligi gruplarda 2. hafta maçları dün akşam oynanan sekiz maç ile tamamlandı. Devler Ligi'nde ikinci haftada oynanan 16 maçta toplam 48 gol atıldı. Temsilcimiz Beşiktaş, gruptaki 2. galibiyetini alırken Avrupa'nın 6 dev kulübü de ikide iki yaptı. Gecenin maçında Chelsea, Atletico Madrid'i deplasmanda 2-1 ile geçti. İşte Şampiyonlar Ligi maç özetleri, 2. hafta toplu sonuçları ve puan durumları...

Haber 28-09-2017 07:39