Tugce Albayrak Haberleri

Abdurrahim Albayrak, Erden Timur, Fırat Devlioğlu... Galatasaray'da başkan Dursun Özbek'in listesi şekilleniyor

Galatasaray'da Mayıs ayında yapılacak seçim öncesi kulisler yine hareketlendi. Başkan Dursun Özbek yeniden başkanlığa adaylığını koyacak. Erden Timur'un da başkanlık konusunda adaylık için çalışmalara başlayacağı iddia edilmişti. Dursun Özbek'in listesi şekillendi.

Spor 2024-04-05 17:20:40

Albayrak'ın zor anları: 50-60 kişiyle görüştüm, inanılmaz hakaretler duydum! Mesut Yılmaz detayını ilk kez açıkladı

İş adamı Abdurrahim Albayrak'ın telefon numarasını kopyalayarak aradıkları kişileri, kendilerini banka görevlisi olarak tanıtarak dolandıran şüpheliler yakalandı. Başına gelenleri anlatan Albayrak, "Cuma günü telefonum durmadan çalmaya başladı. Telefonu her açtığımda inanılmaz hakaretler duydum. Ne olduğunu anlayamadım." dedi. Albayrak ayrıca, "Bu numara bana rahmetli Mesut Yılmaz'ın hatırası." ifadelerini kullandı.

Haber 2024-03-07 16:21:12

Bahar'ın asistan doktoru Seren'i canlandıran Nil Sude Albayrak sosyal medyayı salladı! Doktorlar Zenan yorumu

Bahar dizisinin Seren'i Nil Sude Albayrak dizide hırçın bir asistan doktoru canlandırıyor. Dizideki sahneleriyle sosyal medyada gündem olan Albayrak'a yapılan Doktorlar Zenan yorumu dikkat çekti.

Magazin 2024-03-06 13:48:18

Rasim Ozan Kütahyalı 'İş çığrından çıktı' diyerek araya girmekte zorlandı! Küfürler havada uçuştu: 'Senin çalıştığın yerin...'

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'nın programında Mustafa Albayrak ile Ümit Zileli birbirlerine girdi. FETÖ üzerinden başlayan tartışmada ortam bir anda gerildi. Tartışma giderek alevlenirken Kütahyalı araya girmekte zorlanırken 'İş çığrından çıktı' dedi. İki isim sırayla birbirlerine "Senin çalıştığın yerin..." diyerek küfretti.

Trend 2024-02-19 22:43:35

Mehmed Fetihler Sultanı setinde korkunç kaza! Ünlü oyuncu atla birlikte ağaca çarptı

Osmanlı tarihinin en önemli padişahlarından Fatih’in öyküsünü ekrana taşıyacak olan "Mehmed Fetihler Sultanı" dizisinde yaşanan kaza korkuttu. Oyuncu Sinan Albayrak at üzerinde çekilmesi gereken sahnede atla birlikte ağaca çarptı.

Magazin 23-01-24 10:40

Yeni yılın ilk gününde İstanbul'da şehitler ve Gazze için yürüyüş! On binler Galata Köprüsü'ne akın etti: Bakan Bak, Bilal Erdoğan, Selçuk Bayraktar, Berat Albayrak...

İstanbul'da TÜGVA öncülüğünde "Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet" sloganıyla yürüyüş gerçekleştirildi. Camiler önünde toplanan on binler Galata Köprüsü'ne hareket etti. Etkinliğe Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, eski TBMM Başkanı Mustafa Şentop, İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı, Selçuk Bayraktar ve Haluk Bayraktar kardeşler ve eski bakanlar da katıldı.

Haber 01-01-24 08:27

Hakeme kafa attı, 6 ay hapis cezasına çarptırıldı!

Devrek AKD - Sakarya A.Ş. arasında oynanan futbol müsabakasında gördüğü kırmızı kart sonrasında maçın hakemi İsmail İnam’a kafa atan Devrek AKD takımı oyuncusu Serkan Albayrak, 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Spor 17-11-23 12:20

Köprüdeki intihar girişimini eski Galatasaray yöneticisi Abdurrahim Albayrak böyle engelledi! O anlar sosyal medyada gündem oldu

Galatasaray’ın kongre üyesi ve eski başkan yardımcılarından Abdurrahim Albayrak, Boğaziçi Köpürüsünde intihar girişiminde bulunan bir vatandaşı ikna ederek vazgeçirdi.

Spor 01-11-23 08:06

Erken emeklilik için onay çıktı: Berat Albayrak döneminde gündeme getirilmişti! Yaş şartı 56’ya düşüyor…

Emeklilik sistemi değişiyor. Meclis açılır açılmaz 2. Torba yasa ile primlerin ve yaş şartının düşürülmesi gündeme getirilecek. Emeklilik reformunun ilk adımında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, küçük esnaf ve çiftçileri içeren yaklaşık 1 milyon Bağ-Kur'luyu hedefleyen önemli bir değişikliği hayata geçirecek. Yeni sistem Bağ-Kur'luların 9000 prim günü 7200 prim gününe düşürmeye odaklanıyor. Ayrıca Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi ile çifte emekli maaşının önü açılacak.

Finans 11-09-23 18:24

28 ay uğraştı! Gören fotoğraf çektirmek istiyor: Satılık ilanına koydum, ev teklif eden oldu

Zonguldak'ta Türkiye Taşkömürü Kurumu'ndan şoför olarak emekli olan Kemal Albayrak'ın (68), 22 yıl sonra yeniden kavuştuğu ve 28 ay restorasyonuyla uğraştığı klasik aracı görenlerin dikkatini çekiyor. Albayrak'ın yıllar sonra kavuştuğu klasik araca ev bile teklif edenler oldu. Üzülerek aracını satma kararı alan Albayrak ise aylarca restorasyonuyla uğraştığı aracını kendisi gibi değer verecek kişiye satacağını söyledi.

Haber 23-08-23 11:17

Üsküdar'da yapımı tamamlanan cami ve aile sağlığı merkezi açıldı

Üsküdar Belediyesi tarafından yapılan Üsküdar 9 No'lu Aile Sağlığı Merkezi ile Albayrak Camii, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Yurthaber 18-08-23 14:42

Galatasaray'da forma giyen Kerem Aktürkoğlu'nu Fenerbahçe istemiş!

Galatasaray'ın şampiyonluğunda büyük rol oynayan Kerem Aktürkoğlu için sarı-kırmızılıların eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak açıklamalarda bulundu. Kerem'in transferiyle ilgili bilinmeyenleri açıklayan Abdurrahim Albayrak itiraflarda bulundu.

Spor 06-06-23 11:44

Genç kuaför çadır kentteki depremzedelere gönüllü hizmet veriyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerden önce mesleki eğitim merkezinde kuaförlük eğitimi alan 17 yaşındaki Elif Albayrak, evlerinin depremde zarar görmesi nedeniyle barındığı çadır kentte kadınlara gönüllü olarak hizmet veriyor.

Yurthaber 22-03-23 13:40

Kurtlar Vadisi'nin Hakan Yörük'ünün son halini görenler tanıyamadı! Polat'ın can düşmanıydı

Kadrosunda Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Çiğdem Batur gibi isimlerin yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu dizisiyle akıllarda yer edinen ünlü oyuncu Osman Albayrak, son haliyle şaşırttı.

Magazin 17-01-23 11:50

Kasaba Doktoru yeni bölüm ne zaman? Kasaba Doktoru bu akşam var mı, neden yok? TRT 1 yayın akışı

Kasaba Doktoru her cuma TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşuyordu. Oyuncuları arasında Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı, Sinan Albayrak gibi isimlerin yer aldığı dizinin en son 25. bölümü ekrana geldi. Yapılan açıklamada yeni bölüm tarihi açıklandı. Peki, Kasaba Doktoru yeni bölüm ne zaman? Kasaba Doktoru bu akşam var mı, neden yok?

Magazin 02-12-22 16:13

Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak kimdir? Abdurrahim Albayrak kaç yaşında ve nereli? Torunu 15 yaşında vefat etti!

Galatasaray'da uzun yıllar yöneticilik yapmış olan iş insanı Abdurrahim Albayrak acı bir haberle gündeme geldi. 15 yaşındaki torunu Batuhan Bostancı feci şekilde can verdi. Batuhan Bostancı, bir AVM'nin dördüncü katından düşerek hayata gözlerini yumdu. Bununla birlikte, 'Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak kimdir?' araştırmaları hız kazandı. İşte detaylar...

Spor 20-11-22 17:58

Son dakika: Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak'ın torunu Batuhan Bostancı feci şekilde can verdi!

Son dakika haberleri: Galatasaray'da uzun yıllar yöneticilik yapmış olan Abdurrahim Albayrak acı bir haberle sarsıldı. Albayrak'ın 15 yaşındaki torunu Batuhan Bostancı, bir alışveriş merkezinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. İşte detaylar...

Spor 20-11-22 15:55

Sigaradan ölenlerin eşyaları Üsküdar'da sergilendi

Yeşilay Yönetim Kurulu Üyesi Esra Albayrak: - "Özellikle bir sigara bırakma aracı veya daha az zararlı gibi yanlış bilgilerle pazarlamaya çalıştıkları elektronik sigaralar tütün endüstrisinin yeni oyunlarından birisidir" - Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl: - "Burada her gün kaybettiğimiz 350 kişiyi hatırlatmamız lazım. Tütün nasıl bir salgın? Kovid salgınını tüm dünya 2 yıl yaşadı. Tütünle kaybettiğimiz yılda 120 binin üzerinde. Tütün, Kovid'in verdiği zararın iki katından fazlasını bir yılda veriyor"

Yurthaber 13-10-22 13:26

'Fatih Terim'den kurtulalım!' Erman Toroğlu'nun olay yaratan iddiası sonrası Abdurrahim Albayrak, Yusuf Günay ve Ali Dürüst gündemde...

Geçtiğimiz sezona teknik direktör Fatih Terim ile başlayan Galatasaray'da deneyimli çalıştırıcıyla yollar ayrılmış ve yerine Domenec Torrent getirilmişti. TFF'nin eski yöneticisi Selim Soydan, Galatasaray'da geçmiş dönemden bazı yöneticilerin TFF'ye gelerek Fatih Terim'in cezası hakkında konuştuğunu açıklamıştı. Spor yorumcusu Erman Toroğlu, o isimlerin kim olduğunu açıkladı ve flaş bir iddia ortaya attı. İşte ayrıntılar...

Spor 04-10-22 10:26

Geri mi dönüyor? Abdurrahim Albayrak'tan Dursun Özbek ve Okan Buruk'a destek! Sık sık Florya'ya gidiyorum1

Galatasaray'ın eski başkanı Mustafa Cengiz'in yönetiminde ikinci başkanlık görevini üstlenen Abdurrahim Albayrak, her çarşamba düzenlediği geleneksel Karadeniz yemeğinde Dursun Özbek ve Okan Buruk ile bir araya geldi. Albayrak, buluşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

Spor 29-09-22 09:49

Polisin kaçakçıların elinden kurtardığı örümcek maymunlara özenle bakılıyor

Erzurum'da hayvan kaçakçılarının elinden kurtarılarak koruma altına alınan 10 örümcek maymun, elma, muz, armut ve fıstıkla besleniyor - Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesinde görevli veteriner hekim Selçuk Albayrak: - "Ellerimle beslediğim örümcek maymunların bana göstermiş oldukları sıcakkanlılıktan dolayı da ayrı bir mutluluk yaşıyorum. Örümcek maymunlar sosyalleşmeye çok yatkın canlılardır"

Yurthaber 26-09-22 11:11

Sabiha Gökçen Havalimanı harcadıkça kazandıran sadakat programı ISG PORTPAL'ı hizmete sundu

ISG CEO'su Berk Albayrak: - "Sadakat programımızın havalimanımızdaki iş ortaklarımızla ilişkilerimizi güçlendirirken yolcularımıza da benzersiz ve mükemmel bir deneyim sunacağına yürekten inanıyorum"

Yurthaber 14-09-22 15:13

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi önünde protesto alanı oluşturuldu

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak: - "Tabelayı koyarken asla kimseyi küçümsemek, kimseyi ayıplamak gibi bir düşüncem olmaz, aksine eylem yapan işçi arkadaşlarımın kendilerine göre yaptıkları eylemin yasal olması çerçevesinde her zaman yanındayım"

Yurthaber 13-09-22 12:13

Yurt dışından gelen elektrikli ısıtıcı siparişleri nedeniyle üretimini iki katına çıkardı

Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Osman Albayrak: - "Avrupa ülkelerinde enerji krizinin uzun süreceği düşünülüyor. Almanya, İsveç, Hollanda ve Fransa'da ön hazırlık yapılıyor. Bu ülkelerden ön siparişler veriyorlar" - "Normal standartlarda günde 300 elektrikli ısıtıcı üretimi yaparken, bu yoğun günlerde kapasitemizi günlük 700'e kadar çıkartarak siparişlerimizi yetiştirmeye çalışıyoruz"

Yurthaber 22-08-22 11:03

Sabiha Gökçen’in dünyaya açılan kapıları arttı

İSG CEO’su Berk Albayrak: - “Havalimanımızda dış hatlar yolcu sayısında yaşanan 2019’a kıyasla yüzde 5, geçtiğimiz yıla kıyasla yüzde 125 artışla meydan trafiğinde iç hat ve dış hat yolcu oranlarımız ilk defa yüzde 50 olarak eşitlendi. Bu sebeple terminal içinde yolcularımızın konforunu artırıcı bir dizi önlemler almaya ağırlık verdik. Uçuş ve yolcu deneyimlerini kolaylaştırmak için inovatif çözümler geliştirmeyi sürdürüyoruz"

Yurthaber 17-08-22 15:49

Sakaryaspor-Göztepe maçının ardından

Sakaryaspor Teknik Direktörü İlker Püren: - "Önümüze daha umutla bakacağımız bir süreç bizi bekliyor" - Göztepe Teknik Direktörü Turgay Altay: - "Bu galibiyeti Fırat Albayrak kardeşimize armağan ediyoruz"

Yurthaber 14-08-22 23:22

Trabzon Limanı'nda 30 yıl sonra yapılan dip taramasında 100 ton çöp çıktı

Trabzon Limanı'na daha büyük tonajlı gemilerin girişini sağlayabilmek için başlayan deniz dibi taraması çalışmaları Albayrak-TR gemisi tarafından sürdürülüyor - Trabzon Liman İşletmeciliği AŞ Genel Müdürü Muzaffer Ermiş: - "Çöplerin yüzde 95'i temizlenmiş oldu. Bu sayede limanımız tarama faaliyeti bittikten sonra denizin dibini görecek hale gelmiş olacak" - Albayrak-TR Gemi kaptanlarından Serkan Faruk Elçi: - "alışmaya başladıktan üç dört gün sonra yunuslar gelmeye, martılar üzerimizde uçmaya başladı"

Yurthaber 03-08-22 11:12

Galatasaray Kulübünün olağanüstü genel kurulu

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur: "Florya'dan, 10 milyar liranın üstünde, daha ihtiyatlı gelir söz konusu. Yüzde 20'si satılırsa inşaatın maliyeti çıkıyor. Yüzde 26'sı satılınca da Galatasaray'ın tüm borcu çıkıyor." - Galatasaray Kulübü eski ikinci başkanı Abdürrahim Albayrak: "Galatasaray'ın özlem duyduğu bir ortam vardı ada açılışında. Dursun başkan herkesi çok güler yüzle karşılıyor ve herkesle ilgileniyordu. Hepimizin özlediği Galatasaray bu."

Yurthaber 31-07-22 16:18

EYOF 2022

Yüzmede Emir Batur Albayrak ve Belis Şakar gümüş madalya kazandı

Yurthaber 27-07-22 00:19

Albayrak Grubu CEO'su Bolat: Devletimiz ekilmedik bir metrekare arazi kalmaması için çalışıyor

"(Ekim öncesinden hasat sonrasına kadar) Birçok noktada, çok farklı kalemlerde devletimiz tarafından teşvik ve destekler veriliyor. Verilen teşvik ve desteklerle tarımsal üretimi fırsata çevirmek gerekiyor"

Yurthaber 25-07-22 13:30

O iddialar sonrası dönercide ortaya çıktı! Sosyal medyadan böyle paylaştı: 'Londra'da dedikleri Berat Albayrak...'

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, bugün öğle saatlerinde İstanbul'un Beykoz ilçesinde bulunan bir dönercide görüntülendi. Kavacık'taki ünlü dönercide ailesiyle birlikte yemek yiyen Berat Albayrak'ın o anları sosyal medyada dikkat çeken bir notla paylaşıldı.

Haber 21-07-22 17:46

Sabiha Gökçen Havalimanı 17 Temmuz'da 2022 yılı yolcu rekorunu kırdı

İSG Üst Yöneticisi Berk Albayrak: - "İSG, pandemi sırasında gösterdiği hızlı toparlanma performansı bakımından Avrupa'nın en hızlı toparlanan ikinci havalimanı seçildi"

Yurthaber 18-07-22 12:41

Son dakika: Okan Buruk resti çekti! 'Yılın transferi demişti biletini kesti'

Spor haberi... Konyaspor'daki performansıyla Süper Lig'in devlerini peşinde takan Abdülkerim Bardakcı transferinin ardından temaslarını sürdüren G.Saray'da, kadroya katılacak yeni isimlere kaynak yaratılması için bazı oyuncularla vedalaşılmaya hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılı kulüp ile ilk idmanını gerçekleştiren başarılı çalıştırıcı Okan Buruk, yönetime ilk raporunu sunarken, Abdurrahim Albayrak döneminde 'yılın transferi' olarak nitelendirilen isim için de 'gönderilsin' raporu verdiği öğrenildi.

Spor 29-06-22 15:18

Kızılırmak Deltası'nda manda yetiştiriciliği için ot potansiyeli araştırılıyor

Samsun'da, manda yetiştiriciliğinin yoğun yapıldığı Kızılırmak Deltası'nda ot potansiyelini belirlemek amacıyla araştırma yürütülüyor. - OMÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sebahattin Albayrak: - "Otlatmaya başlama ve son verme tarihimizin çok iyi belirlenmesi lazım. Bu süreç iyi ayarlanabilirse deltadan mandalar ve diğer hayvanlar maksimum seviyede faydalanmış olacak"

Yurthaber 29-06-22 12:12

Yer: Sultanbeyli! Yoldan geçen arabanın üstüne çıkıp dans etti: Sür arabayı sür

Sultanbeyli'de psikolojik sorunları olduğu öne sürülen genç kız ortalığı birbirine kattı. Girdiği 3 iş yerinde esnafa saldıran, seyir halindeki bir aracın üstüne çıkıp dans eden ve sürücüye 'sür sür' diyerek zor anlar yaşatan M.Ç. adındaki kızın o anları ve karakoldaki hareketleri kameralara yansıdı. Olaya şahitlik eden esnaflardan Ramazan Albayrak, ''her gün burada. Büyük ihtimal yasaklı madde kullanıyor. Böyle insanların tedavi görmesini istiyoruz'' diyerek yetkililere çağrıda bulundu.

Haber 23-06-22 13:00

DÜZELTME - TÜRGEV'in Güzel İşler Fabrikası projesi İstanbul'da tanıtıldı başlıklı haberimizin ikinci paragrafında yer alan KADEM Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Sümeyye Erdoğan Bayraktar ibaresi TÜRGEV Yönetim Kurulu Üyesi Esra Albayrak olarak düzelt

TÜRGEV'in Güzel İşler Fabrikası projesi İstanbul'da tanıtıldı - TÜRGEV Yönetim Kurulu Başkanı Fatmanur Altun: - "Gençleri bazen mekanlarda, bazen de etkinliklerde bir araya getirmek istiyoruz. Güzel İşler Fabrikası, onlara hem bir mekan sunacak hem de etkinliklerle onları bir araya getirecek"

Yurthaber 17-06-22 12:07

Otizmli Mert'in ressam olma hayaline akademisyenden özel destek

Üniversitede resim eğitimi almak isteyen otizmli lise öğrencisi Mert Seken, Erciyes Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Kürşat Albayrak'ın gönüllü verdiği derslerle özel yetenek sınavına hazırlanıyor - Albayrak: - "Mert'in serüveninde sanatın önemli bir yeri kaplayacağını düşünüyorum"

Yurthaber 13-06-22 11:07

SON DAKİKA: Galatasaray'da Burak Elmas, aday olmayacağını açıkladı

Son dakika: Galatasaray Başkanı Burak Elmas, sarı kırmızılı kulüpteki seçim gündemine dair basın toplantısı düzenledi. Elmas, 11 Haziran'da gerçekleşecek seçimle ilgili olarak "Ümit ediyorum ki Galatasaray başkanı olarak, son kez çıkıyorum. Aday değilim" dedi. Burak Elmas ayrıca Abdurrahim Albayrak için, "Size Abdurrahim Albayrak'ın nasıl bir insan olduğunu anlatacağım" dedi. Bu sözler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Spor 16-05-22 14:06

Trabzonspor şampiyon oldu, Berat Albayrak gözyaşlarını tutamadı

Trabzonspor, cumartesi günü Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluğunu ilan etti. Yıllar sonra gelen şampiyonluk sonrası eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Haber 02-05-22 18:48

Giresun'da eski sevgili vahşeti! Barışmak istemeyen İrem'i tabancayla vurdu

Giresun'da eski sevgilisinin barışma teklifini kabul etmeyen İrem, Yunus Emre Albayrak tarafından katledildi. İrem Kostakoğlu'nu tabancayla vurup öldüren Albayrak daha sonra kendini başından vurarak intihar etmeye kalkıştı. Albayrak, hastanede tedaviye alındı.

Haber 14-04-22 16:36

Korumaya alınan Mezopotamya sümbülü görücüye çıkıyor

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak: - "Mezopotamya sümbülünün yetiştiği alanı koruma alanı ilan edip hem bu türün korunması, yok olmaması hem de turistlerimize bu türün korunaklı bir şekilde gösterilmesiyle alakalı çalışmalarımızı yapıyoruz"

Yurthaber 13-04-22 11:06

Son dakika: Abdurrahim Albayrak, adaylık için ateşi yaktı!

Son dakika: Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sarı - kırmızılı camia, başkan Burak Elmas'ın idari yönden ibra edilmemesi sonrasında zorunlu olarak seçime gitme durumunda kalmıştı. 30 Nisan'da yapılacak olan seçimler öncesi Abdurrahim Albayrak'ın kararı merak ediliyordu. Albayrak, açıklamasıyla fitili ateşledi...

Spor 31-03-22 16:45

Son dakika: Galatasaray'da Burak Elmas'a tepki: Ben, Gedson'u bırakmazdım!

Son dakika haberleri... Galatasaray'da son olarak yapılan yıllık olağan genel kurul toplantısında başkan Burak Elmas idari yönden ibra edilmemiş ve tüzük gereği seçime gitme kararı alınmıştı. Bu gelişmelerin akabinde eski başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Gedson Fernandes transferi hakkında eleştirilerde bulundu. İşte Albayrak'ın o sözleri...

Spor 28-03-22 07:43

Galatasaray'da mali kongrede olay açıklama: Anlatsam şaşırırsınız!

Son dakika: Galatasaray'da Mustafa Cengiz döneminde başkan yardımcılığı görevini üstlenen Abdurrahim Albayrak, mali genel kurulda Kerem Aktürkoğlu ve Taylan Antalyalı için flaş ifadeler kullandı.

Spor 26-03-22 11:40

Eski Bakan Berat Albayrak'tan kitap: Burası çok önemli!

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Burası Çok Önemli" ismiyle kitap çıkarıyor. Kitabın cuma günü itibarıyla satışta olacağı açıklandı. Berat Albayrak'ın Burası Çok Önemli kitabı, Cuma gününden itibaren satışa sunulacak. Kitabın tanıtımını da Turkuvaz Kitap yaptı.

Haber 07-03-22 14:31

Halfeti'de 4. Koku Festivali gerçekleştirildi

Belediye Başkanı Şeref Albayrak: - "Mezopotamya Sümbülü ile ilgili coğrafi işaret başvurumuzu yaptık. Sümbülün korunması adına çalışmalarımız devam ediyor"

Yurthaber 05-03-22 16:51

AK Partili Belediye Başkanından, CHP'li Belediye Başkanına doğum günü sürprizi

AK Partili Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, CHP’li Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a doğum günü sürprizi yaptı. CHP’li Tekirdağ Büyükşehir Başkanı Albayrak, AK Partili Belediye Başkanı Yüksel'i karşısında görünce kısa süreli şaşkınlık yaşadı.

Haber 19-02-22 19:15

Aradığı huzuru yayla yaşamında buldu

Salgın sürecinde Düzce'deki Sinekli Yaylası'na yerleşen 43 yaşındaki esnaf Mehmet Albayrak, 2 yıldır doğayla iç içe yaşam sürüyor - Mehmet Albayrak: - "Tek başıma kalmama rağmen bir gün olsun canımın sıkıldığını hissetmedim. Doğa, oldum olası bana huzur veriyor"

Yurthaber 18-02-22 09:51

Ordulu firmanın ürettiği fındık ve mamulleri 52 ülkeye ihraç ediliyor

Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak: - "Hedefimiz 5-6 bin ton civarında iç fındık ihracatı, 30 ile 50 milyon dolar arasında da ciroya ulaşabilmek, ihracat gerçekleştirdiğimiz ülke sayısını da yukarılara taşımak"

Yurthaber 17-02-22 11:37