Tuğrul Türkeş Haberleri Ve Son Dakika Tuğrul Türkeş Haberleri

Tuğrul Türkeş Haberleri Ve Son Dakika Tuğrul Türkeş Haberleri

Yıldırım Tuğrul Türkeş, 1 Aralık 1954'te İstanbul'da doğdu. Babasının adı Alparslan, annesinin adı Muzaffer Şükriye'dir.

Tuğrul Türkeş, 1 Aralık 1954 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) kurucusu Alparslan Türkeş'in oğlu olan Tuğrul Türkeş, üniversite eğitimini Ankara'da tamamladı. Hacettepe Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümü'nden mezun oldu.

Üniversite eğitiminin ardından Ticaret Bakanlığı'nda Basın Danışmanı, Ortadoğu Gazetesi'nde Yönetim Kurulu Başkanlığı, Akşam ve Son Havadis Gazeteleri ile Yeni Harman adlı haftalık dergide köşe yazarlığı yapan Tuğrul Türkeş, ticaret fuarı organizasyonu alanında Turkuaz Fuarcılık'ı kurdu. Tuğrul Türkeş, PETKİM AŞ ve TC Kalkınma Bankası'nda Yönetim Kurulu Üyeliği, Ataköy Otelcilik AŞ'de Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Turtle Sigorta Aracılık Hizmetleri ve Karuzel Medikal, Elektronik Limited Şirketi'nin ortağı oldu ve şirketlerin müdürlük görevini üstlendi. Karuzel Uzay Uydu Görüntüleri Çözümleme ve İşleme Teknolojileri Sanayi ve Ticaret AŞ'de Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı.

SİYASİ HAYATI

Tuğrul Türkeş, babası Alparslan Türkeş'in kurucusu olduğu Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) siyasete atıldı. 1997 yılında Alparslan Türkeş'in ölümü üzerine, MHP genel başkanlığına adaylığını koysa da, en güçlü aday olarak gösterildiği seçimleri kazanamadı. Bu seçimlerde diğer 6 adayın Devlet Bahçeli lehine çekilmesi üzerine 17 Temmuz 1997 tarihinde gerçekleştirilen kurultayi kaybetti. Kuruştaydan sürpriz bir kayıpla ayrılan Tuğrul Türkeş bunun üzerine MHP'den ayrıldı ve Aydınlık Türkiye Partisi'ni (ATP) kurdu ve ATP Genel Başkanı oldu. Ardından Doğru Yol Partisi (DYP) ile koalisyon yaptı ancak DYP, 3 Kasım 2002 seçimlerinde barajı aşamayınca Tuğrul Türkeş hem parti genel başkanlığını hem de siyaseti bıraktığını açıkladı.

MHP'YE DÖNÜŞÜ

22 Temmuz 2015 tarihinde genel seçimlerdeki eski rakibi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile barışan Tuğrul Türkeş, bu seçimlerde MHP'nin Ankara 1. Bölge 1. sıra milletvekili adayı oldu ve seçilerek TBMM'ye girdi. Daha sonra 12 Haziran 2011 Genel Seçimlerinde yine MHP'den Ankara 1. Bölge 1. sıra adayı oldu ve bir kez daha Meclis'e seçildi.

MHP'DEN İHRACI

Tuğrul Türkeş, 7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilen seçimlerde yine MHP Ankara Milletvekili olarak TBMM'ye seçildi. Seçimlerin ardından yapılan koalisyon görüşmelerinden bir sonuç çıkmayınca erken seçime gidilmesi yönünde karar alındı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu süreçte seçim hükümeti kurma görevini AKP Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na verdi. Başbakan Ahmet Davutoğlu, Tuğrul Türkeş'e Bakanlar Kurulu üyeliği teklifinde bulundu. MHP'nin teklifleri kabul etmeyecekleri yönündeki açıklamalarına rağmen 26 Ağustos 2015'te Tuğrul Türkeş, kendisine yapılan teklifi kabul etti ve MHP içerisinde tepki topladı. Tuğrul Türkeş, 28 Ağustos 2015 tarihinde Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan Geçici Seçim Hükümetine Başbakan Yardımcısı olarak atandı. Kendisine gösterilen tepkilere ise, "Beni kimse partimden atamaz" şeklinde tepki veren Tuğrul Türkeş, MHP disiplin kuruluna sevk edildi ve 5 Eylül 2015'te MHP'den ihraç edildi.

İngilizce bilen Tuğrul Türkeş, 3 çocuk babasıdır.

Tuğrul Türkeş Haberleri

Alparslan Türkeş'in iki çocuğu da farklı partilerden Meclis'e girdi

Kesin olmayan seçim sonuçlarına göre Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurucusu ve ilk genel başkanı Alparslan Türkeş’in iki çocuğu Meclis'e girdi. Tuğrul Türkeş AK Parti'den, kardeşi Ayyüce Türkeş ise İYİ Parti'den seçilerek milletvekili oldu.

Haber 15-05-2023 15:09

Tuğrul Türkeş'ten HÜDA-PAR'ın Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'na sert sözler! 'Yapsın da görelim'

28. Dönem AK Parti Ankara 1. Bölge 1. Sıra milletvekili adayı Tuğrul Türkeş, Cumhur İttifakı ortağı HÜDA-PAR'ın Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun Türk bayrağı ile ilgili sözlerine sert tepki gösterdi. Türkeş, Yapıcıoğlu'na yönelik "Onun o bayraktan rahatsız olma hakkı varsa benim de HÜDA PAR’dan ve onun genel başkanından rahatsız olma hakkım demokratik bir hak. Yani yapsın da görelim" ifadelerini kullandı.

Haber 25-04-2023 11:11

24 Haziran seçimlerine 13 gün kala AK Partili Tuğrul Türkeş'ten Bahçeli'ye dikkat çeken tepki

AK Parti Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş, eski lideri ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "AKP'li milletvekillerini uyarıyorum" sözlerini değerlendirdi. 24 Haziran seçimlerine 13 gün kala Bahçeli'ye tepki gösteren Türkeş, "Geçen gün Bahçeli elleri titreyerek bağrıyor kürsüden 'AK Parti adaylarını uyarıyorum' diye. Sayın Bahçeli senin MHP adaylarını uyarman lazım, sahada yanlış bilgiyi veren onlar" dedi. Türkeş, Cumhur İttifakı'nın akıbetine ilişkin de dikkat çeken bir yorumda bulundu.

Haber 11-06-2018 15:19

AK Partili Tuğrul Türkeş'ten Muharrem İnce yorumu: Çok iyi performans gösteriyor

AK Partili Tuğrul Türkeş, Muharrem İnce'nin 24 Haziran seçim çalışmasıyla ilgili olarak 'Muharrem İnce çok iyi bir performans gösteriyor' dedi.

Haber 11-06-2018 09:48

Tuğrul Türkeş

Tuğrul Türkeş Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tuğrul Türkeş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bahçeli'nin Tuğrul Türkeş'e öfkesi dinmiyor: Saat ayarlı alçak!

MHP lideri Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın 24 Haziran seçimlerinin ardından biteceğini söyleyen Tuğrul Türkeş'e isim vermeden sert tepki gösterdi. Bahçeli, "Kim ki 'Cumhur İttifakı'nı dinamitlemeye çalışırsa kim ki ittifaka zaman biçerse Türkiye'nin mahvına hizmet eden saat ayarlı alçaklardır" dedi.

Haber 09-06-2018 17:14

AK Parti'li Tuğrul Türkeş: MHP ve AK Parti ittifakı 24 Haziran seçimlerinden sonra bitecek

2015 seçimlerinde AK Parti'ye katılan eski MHP'li Tuğrul Türkeş, 24 Haziran seçimlerinin ardından Cumhur İttifakı'nın dağılacağını ve AK Parti ile MHP arasındaki ittifakın sona ereceğini söyledi. Türkeş, Cumhur İttifakı'nın iki parti için de iyi olduğunu belirterek "Burası batarsa iki parti birden batacak" dedi.

Haber 31-05-2018 21:57

Erdoğan konuştu Türkeş 'Candy Crush' oynadı

AK Parti’nin TBMM’de yapılan grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşurken, eski Başbakan yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş, cep telefonu ile ‘’Candy Crush Saga’’ (Şeker Patlatma) adlı oyunu oynadı.

Haber 20-03-2018 16:40

Tuğrul Türkeş: Sarhoşların seviyesine inemem, açıklama yapamam

AK Parti milletvekili Tuğrul Türkeş, dün MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın açıklamalarıyla tırmanan ve kendi adının geçtiği polemikle ilgili soruya yanıt verdi. Türkeş, "Bu konuda ben bir açıklama yapmayacağım. Bir kere sarhoşların seviyesine inemem bundan dolayı açıklama yapamam. İkincisi de o dönemde yapılanlar ile ilgili sanıyorum ki partim beni savunacaktır" ifadesini kullandı.

Haber 27-07-2017 13:38

Ahmet Davutoğlu ile Devlet Bahçeli arasında Tuğrul Türkeş krizi!

Milliyeti Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bugün MHP'den ayrılarak AK Parti'ye geçen Tuğrul Türkeş'le ilgili verdiği bir soruya yanıt, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu kızdırdı. Davutoğlu, sosyal medyadan verdiği yanıtta "Her zaman yaptığı gibi nezaketsiz bir şekilde şahsım üzerinden gündem değiştirme çabasına girmiştir. Bahçeli, beklenen, nezaketten ve siyasi olgunluktan yoksun tavırlar yerine kendi sorunlarıyla yüzleşme cesaret ve erdemini göster" ifadesini kullandı.

Haber 25-07-2017 16:26

Tuğrul Türkeş'ten yeni kabine yorumu: Devlet Bey yaptıysa teşekkür ederim

Yeni kabinede ismi olmayan Tuğrul Türkeş, durumdan memnun olduğunu belirterek “Devlet bey yaptıysa kendisine teşekkür ederim” dedi. Türkeş, MHP genel başkan yardımcısıyken, Ahmet Davutoğlu’nun başbakanlığında kurulan seçim hükümetinde görev almayı kabul etmiş, bunun üzerine partiden ihraç edilmişti. Ardından 1 Kasım seçimlerinde Meclis’e AK Parti’den milletvekili olarak girmişti. Eski MHP’li vekil, daha sonraki kabinelerde başbakan yardımcısı olarak görev almıştı.

Haber 21-07-2017 14:58

Yeni kabinede yer almayan Tuğrul Türkeş'ten ilk açıklama

Başbakan Binali Yıldırım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la bugün sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrası açıklama yapan Başbakan Yıldırım yeni kabineyi açıkladı. Yeni kabinede yer almayan AK Parti Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş'ten son dakika açıklama geldi. Türkeş, yeni kabine ile ilgili "Yeni Bakanlar Kurulu, ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Görev alan tüm arkadaşlarımıza muvaffakiyetler diliyorum” ifadesini kullandı.

Haber 19-07-2017 17:45

Tuğrul Türkeş'e büyük şok! Kabine dışı kaldı

Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la yaptığı görüşmeden sonra bugün son dakika olarak kabine revizyonunu açıkladı. Yeni kabinede Veysi Kaynak, Akif Çağatay Kılıç, Tuğrul Türkeş, Mehmet Müezzinoğlu, Nabi Avcı, Faruk Çelik yer almadı. MHP'den AK Parti'ye 2015 yılında sürpriz bir şekilde transfer olan Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, yeni kabine revizyonuyla koltuğunu kaybetti.

Haber 19-07-2017 14:48

Türkeş'ten flaş açıklama: FETÖ babama ulaşmaya çalıştı

15 Temmuz'dan bir yıl sonra o gece yaşanan olayların ayrıntısı aydınlanmaya devam ediyor. CNN TÜRK Hafta Sonu programında Hakan Çelik'in sorularını yanıtlayan Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, o gece yaşadıklarını anlattı. Tuğrul Türkeş,15 Temmuz gecesi Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın odasında ağırladığını açıkladı

Haber 15-07-2017 17:15

Dışişleri'nden Hollanda'ya tepki

Dışişleri Bakanlığı'ndan Hollanda'ya tepki geldi. Dışişleri Bakanlığı, "Türkeş'in ziyaretinin engellenmesi ibret vericidir" dedi. Hollanda Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "İki ülke arasındaki ikili ilişkilerin mevcut durumu göz önüne alındığında" Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş'in ya da başka bir hükümet üyesinin ülkede istenmediği belirtilmişti. Açıklamada, bu kararın "Mart ayında yaşanan olayların doğal bir sonucu" olduğu vurgulanmıştı.

Haber 07-07-2017 13:42

Başbakan Yardımcısı Türkeş'ten Deniz Seki tepkisi: Doğru bulmuyorum!

Uyuşturucu davasından hüküm giyen pop şarkıcısı Deniz Seki, 2014'te girdiği Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’nden önceki gün tahliye oldu. Elinde beyaz güvercinle çıkan Seki, gazetecilere yaptığı açıklamada "Çok zorlu bir yolculuktu" dedi. Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş ise, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Deniz Seki ile ilgili haberlere tepki gösterdi.

Haber 07-06-2017 20:25

Başbakan Yardımcısı Türkeş'ten 'kontrollü darbe girişimi' açıklaması

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'kontrollü darbe' iddialarına ilişkin, "Darbe girişimi darbe girişimidir. Bunun kontrollüsü kontrolsüzü olmaz. Bunun üzerinden şike yaparak ikbal elde etmeye kalkana 'ruh hastası' denir. Ben Türkiye'de böyle ruh hastaları olduğunu düşünmüyorum. Onun için bu boş bir ithamdır" dedi.

Haber 06-04-2017 10:53

Tuğrul Türkeş'in zor anları: Babanıza bu yetkiyi verir miydiniz?

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, FOX TV ekranlarında İsmail Küçükkaya'nın hazırlayıp sunduğu Çalar Saat programına katıldı. İsmail Küçükkaya programda, Tuğrul Türkeş'e Başbakan Yardımcısı olmadan önce başkanlık sistemine ilişkin söylediği sözleri dinletirken, kendisine "Bu yetkileri babanıza verir miydiniz?" sorusunu yöneltti". MHP Genel Başkan Yardımcısı iken başkanlık sistemi ile ilgili sözlerinin yer aldığı video da izletilen Tuğrul Türkeş zor anlar yaşadı.

Haber 05-04-2017 10:00

Tuğrul Türkeş'ten gündem yaratacak referandum tahmini

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, 16 Nisan referandumu öncesi katıldığı televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu. Türkeş, "Halk oylamasına 10 gün var. 'Evet' mi, 'hayır' mı çıkacak diyebilen babayiğit var mı? Herkes kılıcın üzerinde. Bıçak sırtı. Yüzde 60-70 'Evet' de 'Hayır' da diyebilir" dedi. CHP dahil hiçbir partinin bugüne kadar 'deli' vekil seçmediğine de değinen Tuğrul Türkeş, bu milletin feraset sahibi ve sorumlu olduğunu, oyunu her zaman doğrudan yana kullanacağını belirtti

Haber 04-04-2017 12:48

Tuğrul Türkeş: Bu halk hiç deli seçti mi bugüne kadar?

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, "Cumhurbaşkanlığı sisteminde her halükarda halkın yarısından fazlasının oyunu arıyorsunuz. Halkın yüzde 50'den fazlası seçerse sen bu uygulamalara, bu yetkilere müstahaksın. Bu halk hiç deli seçti mi bugüne kadar? Hiç yarım akıl adam seçti mi? Bu millete bir güvenelim" dedi. Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, 2007'deki referandumda cumhurbaşkanının halk tarafından seçilmesine karar verildiğini de hatırlattı.

Haber 03-04-2017 23:12

Tuğrul Türkeş: MHP benim 40 yıllık babamın partisi, nasıl benim ilgimi keseceksin?

Tuğrul Türkeş, "18 aydır AK Parti'de ve Başbakan Yardımcısıyım. MHP benim 40 yıllık babamın partisi, nasıl benim ilgimi keseceksin, mümkün mü?" diye konuştu.

Haber 26-03-2017 17:27

Tuğrul Türkeş: Onu git Bahçeli'ye sor gurban olduğum

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, anayasa değişikliğinin neden şimdi yapıldığı yönünde sorulara "Onu git Bahçeli'ye sor gurban olduğum, bizimle alakası yok" şeklinde yanıt verdi.

Haber 21-03-2017 23:45

Türkeş: Bahçeli bir gün dedi ki...

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, referandumla en fazla karşılaştıkları sorunun 'Niye şimdi' olduğunu belirterek buna yanıt verdi.

Haber 05-03-2017 21:52

Bahçeli'den Türkeş'in o sözlerine yanıt: Nankörlük sayarım

Bahçeli, Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş'in "Ele güvenen yarı yolda kalır. Her zaman olduğu gibi AK Parti teşkilatları kendi sorumluluğunu alacak" sözlerini eleştirdi.

Haber 15-02-2017 09:40

Türkeş: Bahçeli bir sabah kalkıp, Getirin şu sizin şeyi de şu arada onu bir çıkartalım. dedi.

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin anayasa ile ilgili kararını nasıl verdiğini açıkladı.

Haber 13-02-2017 00:38

Başbakanlık vekaletini o isme bıraktı

Başbakan Binali Yıldırım Rusya ziyareti sırasında Başbakanlık Vekaletini, Başbakan Yardımcısı Yıldırım Tuğrul Türkeş'e bıraktı.

Haber 05-12-2016 10:36

Tuğrul Türkeş: Olaylar cadı avına döndürülmemeli

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, isim vermeden Sıla'ya "Toplumu kutuplaştırma" uyarısında bulunup "FETÖ operasyonları cadı avına döndürülmemeli" şeklinde konuştu.

Magazin 14-08-2016 09:14

Tuğrul Türkeş, darbe şüphelisi Mehmet Dişli'yi odasına almamış

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın darbe girişiminde rehin tutulduğu Akıncılar Üssü'nden bırakılmasının ardından yaşananları anlattı

Haber 03-08-2016 15:20

Dokunulmazlık gecesinde günün karesi: Bahçeli ve Türkeş yan yana

Meclis'te dokunulmazlıklarla ilgili teklifin görüşüldüğü sırada, Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sohbet etti.

Haber 18-05-2016 08:08

Tuğrul Türkeş, 'Rus sevgilisinden bebeği oldu' iddiası hakkında konuştu

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, hakkında ortaya atılan sevgilisinden bebeği oldu iddialarına yanıt verdi. Tuğrul Türkeş, çocuğunun annesi dini nikahlı eşiyle beraberliğinin sır olmadığını söyledi.

Haber 01-03-2016 09:16

Başbakan Yardımcısı Türkeş’ten hakkındaki iddialara cevap

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, bir basın yayın organında yer alan hakkındaki iddialara cevap verdi.

Haber 29-02-2016 21:09

MHP'de Başkanlık Divanı'nın yeni üyeleri belirlendi

MHP'den ihraç edilen Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş'in yerine Başkanlık Divanı üyeliğine Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ seçildi

Haber 14-11-2015 17:25

Tuğrul Türkeş, İl Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı

Başbakan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Türkeş, Ankara İl Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldı.

Haber 09-11-2015 11:14

Tuğrul Türkeş MHP'ye dava açtı

MHP, Tuğrul Türkeş'in MHP Merkez Disiplin Kurulu'nun verdiği 'MHP Parti Üyeliğinden Kesin Çıkarma Cezası'na karşı cezanın iptali istemiyle dava açtığını açıkladı.

Haber 07-11-2015 18:08

Tuğrul Türkeş'ten Devlet Bahçeli'ye gönderme

MHP'den istifa ederek AKP'ye katılan Tuğrul Türkeş, Devlet Bahçeli'ye göndermede bulundu. ''Dağdan kalkan kuşun cinsini bilmeyen, ecdadını tanımayanlar, yarınki akıbetlerine hazırlanmalılar'' dedi.

Haber 02-11-2015 08:11

Tuğrul Türkeş’ten de tek cümle: Dağdan kalkan kuşun cinsini bilmeyen…

AK Parti'den Ankara Milletvekili seçilen Tuğrul Türkeş, seçim sonuçlarını böyle yorumladı.

Haber 01-11-2015 21:38

Liderlerin sandıklarında hangi parti birinci?

1 Kasım Genel Seçimlerinde siyasilerin sandığından hangi parti birinci çıktı?

Haber 01-11-2015 17:25

Tuğrul Türkeş: Gül'e yakın şahıslar MHP'den Meclis'e niye taşınıyor?

Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Tuğrul Türkeş, NTV yayınında soruları yanıtladı.

Haber 30-10-2015 11:21

Tuğrul Türkeş: Yüzde 52 oy alan bir kişiye kendi partisi dahi laf edemez

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, halk tarafından seçilen ve bir daha seçilme ihtimali olan her Cumhurbaşkanı'nın konuşmak zorunda olduğunu söyledi.

Haber 29-10-2015 10:35

Tuğrul Türkeş: 'Bahçeli'nin haddi değil'

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, “AK Gençler Buluşuyor" programında CHP ve MHP'ye tepki gösterdi.

Haber 23-10-2015 20:36

Tuğrul Türkeş: HDP, PKK'nın siyasi kanadıdır

Başbakan Yardımcısı Türkeş, HDP'nin, PKK'nın siyasi kanadı olduğunu belirterek, "O bakımdan, onun önündeki şahısların barış, demokrasi gibi söylemleri gerçeği yansıtmıyor" dedi.

Haber 12-10-2015 10:18

Türkeş: Karagümrük kasketi ile bu sorunlar çözülmez

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, çözüm sürecine karşı olduğunu belirterek, "AK Parti ‘silahlar gömülene kadar, teröristler sınır dışına çıkarılıncaya kadar mücadele sürecek' dedi.

Haber 05-10-2015 14:37

KKTC'de Türkeş'e pankartlı protesto

MHP'den istifa edip AK Parti'ye transfer olan Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, KKTC'de ağır sözlerle protesto edildi.

Haber 21-09-2015 20:12

Tuğrul Türkeş'ten eleştirilere yanıt

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, seçim hükümetinde yer alması ve AK Parti'den adaylığının ardından kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi.

Haber 20-09-2015 12:43

Devlet Bahçeli'den Tuğrul Türkeş'e ilk tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabından açıklama yaptı. Devlet Bahçeli isim vermeden AK Parti'den vekil adayı olan Tuğrul Türkeş'e yüklendi.

Haber 19-09-2015 22:14

AK Partili Tuğrul Türkeş'ten ilk açıklama

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, "AK Parti mensupları olarak AK Parti'yi tek başına iktidara getirmek için 1 Kasım seçimleri için hazırlık yapmaktayız” dedi.

Haber 19-09-2015 16:01

AK Parti milletvekili adayı Tuğrul Türkeş açıklama yaptı

MHP'den istifasıyla gündeme oturan Tuğrul Türkeş, AK Parti'den Ankara milletvekili adayı oldu. Tuğrul Türkeş AK Parti adaylığının ardından kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi.

Haber 18-09-2015 17:00

Tuğrul Türkeş'ten Erdoğan'a tehdit dolu sözler

Tuğrul Türkeş, 3 yıl önce dönemin Başbakanı Tayyip Erdoğan'ın "Milliyetçiliği ayağımın altına alırım" sözüne zehir zemberek bir yanıt vermişti.

Haber 18-09-2015 16:21

Tuğrul Türkeş AKP'den aday oldu

MHP'den istifa eden Tuğrul Türkeş AKP'nin Ankara adayı oldu

Haber 18-09-2015 14:49

Tuğrul Türkeş istifa etti

MHP Ankara milletvekili ve Başbakan Yardımcısı Yıldırım Tuğrul Türkeş, partisinden istifa etti.

Haber 18-09-2015 10:49