Tum Is Konfederasyonu Mahmut Sahin Haberleri

700 bini aşkın kamu işçisini ilgilendiren ek zam talebi: Enflasyon artı iyileştirme çağrısı yapıldı

HAK-İŞ Konfederasyonu ve Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan, 700 bin kamu işçisi için ek zam talebini yineledi. Arslan, "Yürürlük süreleri farklı olan sözleşmelerin tamamı için enflasyon artı iyileştirme yapılması konusunda çağrımızı yineliyoruz. Bu çağrımızın, bir ek protokolle karşılık bulmasını istiyoruz" dedi.

Finans 2024-01-24 15:46:41

Milyonlar merakla bekliyor... Hak-İş'ten dikkat çeken asgari ücret çıkışı: Asla kabul etmiyoruz

Milyonlarca çalışan asgari ücret zammı için geri sayıma geçerken, Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Hak-İş) Genel Başkanı Mahmut Arslan, asgari ücret komisyonuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Hak-İş Başkanı Arslan, söz konusu komisyonun katılımcı bir model olmadığını belirterek, “Türkiye’nin bu yeni Türkiye’yi temsil etmekten uzak çalışanların katılımının büyük ölçüde olmadığı bir modeli biz asla kabul etmiyoruz” dedi.

Finans 2023-10-21 14:24:49

İstanbul'da çöp transfer işçileri greve hazırlanıyor

HAK-İŞ Konfederasyonu ve Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) ilçelerden toplanan çöpleri geri dönüşüm tesislerine aktarmakla görevli İSTAÇ AŞ'de taleplerinin karşılanmaması halinde greve çıkacaklarını bildirdi.

Yurthaber 2023-08-15 09:04:49

Kayseri Büyükşehir’de 6 bin personele ‘ek protokol’ müjdesi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, HAK-İŞ Konfederasyonu ve Hizmet İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan ile birlikte Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki şirketlerde görev yapan 6 bin işçiyi kapsayan Ek Protokol imza törenine katıldı.

Yurthaber 2023-01-06 13:54:43

5. Ahlak Şurası Ankara'da başladı

Hak-İş Konfederasyonu Başkanı Mahmut Arslan: - "Biz, Hak-İş olarak, rekabetin değil dayanışmanın sosyal hayatımıza hakim olmasını istiyoruz. Endüstriyel ilişkilerde, 'fazla değer' değil, 'adil paylaşım' itibar ve iltifat görsün istiyoruz. Finansal sermayenin değil, en yüce değer olarak emeğin, alın terinin benimsenmesi gerektiğine inanıyoruz" - Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan: - "İş ahlakı, insanlık tarihi kadar eskidir. İlk insandan, ilk dini metinlerden günümüze kadar tüm yasal düzenlemeler adaletsizliği ortadan kaldırmaya matuftur"

Yurthaber 25-12-21 12:00

Hizmet-İş Sendikası Çalışma Hayatında Engelliler Çalıştayı düzenledi

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan: - "Engellilere destek olmak adına engellileri çalışma hayatından uzaklaştıracak yol ve yöntemlerden vazgeçmeliyiz. Tam tersi engellileri hem sosyal hayata hem de çalışma hayatına dahil edecek yöntemleri geliştirmeliyiz"

Yurthaber 02-12-21 12:52

Adıyaman Belediyesi’nde toplu iş sözleşmesi sevinci

Adıyaman Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasındaki toplu sözleşme görüşmeleri imza töreniyle sonuçlandı.Adıyaman Belediyesi Abdulhamid Han Kültür Merkezi’nde Hak-İş Konfederasyonu Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan ile Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılıç arasında imzalar atıldı.Çoğunluğunu belediyenin temizlik işlerinde çalışan işçilerin katıldığı imza töreninde, işçiler program boyunca Başkan Aslan ve Kılıç lehine sloganlar attı.Belediyenin 761 işçisi bu sözleşmeden yararlanacak.

Yurthaber 18-03-21 15:18

İçişleri Bakanlığı ile Hak-İş Konfederasyonu arasında Afet Eğitim İşbirliği Protokolü imzalandı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: - "Bu zamana kadar 2 milyon 496 bin 673 vatandaşımıza yüz yüze afet farkındalık eğitimini verdik, hedefimiz 51 milyon vatandaşımıza ulaşmak" - "2021 yılında hep birlikte oluşturduğumuz sinerjiyle Türkiye'nin 81 vilayetinde afet risklerini belirliyoruz. Afet risklerini azaltma programlarını belirliyoruz. Risk azaltma planı hepimizin yol haritasıdır" - Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan: - "Bütün sendikalarımızın, üyelerimizin, üyelerimizin yakınlarının bu eğitimi alması konusunda iddialıyız ve gerçekten kararlı bir duruş sergiliyoruz"

Yurthaber 12-03-21 13:54

Gaziantep’te belediye işçilerinin maaşına yüzde 20,6 zam

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ sendikası tarafından imzalanan toplu iş sözleşmesi ile belediye işçilerinin maaşına yüzde 20,6 zam yapılarak, en düşük belediye işçisi maaşı 3 bin 557 TL oldu.Onat Kutlar Tiyatro Salonunda düzenlenen toplu iş sözleşmesi programına Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, HAK-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, sendika başkanları ve çok sayıda işçi katıldı.

Yurthaber 03-03-21 15:28

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde toplu iş sözleşmesi sevinci

Belediye iştiraklerinden Belde AŞ'de çalışan 5 bin 400 personeli ilgilendiren toplu iş sözleşmesiyle en düşük ücret alan gruptaki 2 bin 500 kişiye toplamda yüzde 60 zam yapıldı - Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan: - "Türkiye Cumhuriyeti devletinin, yaklaşık 100 yıllık Cumhuriyetimizin en büyük çalışma hayatı reformu 696 sayılı KHK'yle 1 milyona yakın taşeron şirketlerdeki arkadaşımızın kamu işçisi olmasıdır. Bunun mimarı sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve ekibidir"

Yurthaber 04-02-21 16:26

Aküzüm, Öz Sağlık İş Diyarbakır İl Başkanlığına atandı

Hak-iş Konfederasyonuna bağlı Öz Sağlık İş Sendikası Diyarbakır İl Başkanlığına Mehmet Aküzüm atandı.Hak-iş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, yönetim kurulunun, Öz Sağlık İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert ve yönetim kurulunun istişareleri sonucu işkolunun Türkiye’deki en büyük sendikası olan Hak-iş Konfederasyonuna bağlı Öz Sağlık İş Sendikası Diyarbakır İl Başkanlığına Mehmet Aküzüm atandı.Uzun yıllardır Hak-iş çatısı altında emekçi çalışan işçilere hizmet eden ve her daim emekçi meslektaşlarının yanında olan genç ve tecrübeli Aküzüm, daha önce Hak-İş’e bağlı Öz Büro İş Sendikası Diyarbakır İl Başkanlığı görevini yürütmekteydi.

Yurthaber 07-01-21 10:37

Tüm-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Şahin: “Memur da işçi de eşit olmalı

Tüm-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Şahin, pandemi döneminde memurunda işçinin de eşit olması gerektiğini, benzer şartlar altında çalışmaları gerektiğini söyledi.Kayseri Valiliği önünde basın açıklaması yapan Tüm-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Şahin pandemi döneminde memurunda işçinin de eşit olması gerektiğini, benzer şartlar altında çalışmaları gerektiğini söyledi.Şahin, "Bize ölümü ve hastalıkları hatırlatan koronavirüs, beraberinde bir takım sıkıntıları da getirdi.

Yurthaber 02-11-20 12:16

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu heyeti Hakkari’de

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk ve beraberindeki heyet, Hakkari Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Öztürk, Akdeniz Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Gülcü, Doğu Anadolu Federasyon Başkan Yardımcısı Turan Süme, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Teşkilat Başkanı Azathan Demir’den oluşan 15 kişilik heyet, Hakkari Köy ve Mahalle Muhtarları Derneğini ziyaret etti.

Yurthaber 28-10-20 14:19

GESKON ve SANKON’dan Van şehitleri için taziye mesajı

Gençlik ve Spor Konfederasyonu (GESKON) ile Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON), Türk Silahlı Kuvvetlerinin Van’da terör örgütüne yönelik yürüttüğü operasyonda şehit olan askerler için taziye mesajı yayımladı.GESKON Genel Başkan Yardımcısı Savaş Buyurman yaptığı yazılı açıklamada, “Van Çataklı’da Türk Silahlı Kuvvetlerinin PKK’ya karşı yürüttüğü Yıldırım 10 Norduz Operasyonu’nda şehit düşen Yüzbaşı Mahmut Top, Uzman Çavuş Sezer Uçar ve Uzman Çavuş Yusuf Uyar’a yüce Allah’tan rahmet diliyoruz.

Yurthaber 14-09-20 18:33

ULUSKON ‘dan Ayasofya açıklaması

Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nin 86 yıl sonra ibadete açılması ile ilgili açıklamalarda bulunan ULUSKON Genel Başkanı Nezaket emine Atasoy, “Türkiye Cumhuriyeti devleti egemen ve bağımsız devlettir kendi sınırları içerisinde bir kutsal mabed için her türlü kararları alabilir ve bu kararları uygulayabilir” dedi.Uluslararası Yatırım Ve Is Dünyası Konfederasyonu (ULUSKON), Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nin 86 yıl sonra ibadete açılmada bulundu.

Yurthaber 26-07-20 20:24

HAK-İŞ Konfederasyonu Niğde İl Başkanı Gökhan Demircioğlu:

HAK-İŞ Konfederasyonu Niğde İl Başkanı ve Hizmet-İş Genel Merkez Teşkilatlanma Uzmanı Başkanı Gökhan Demircioğlu, 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası nedeniyle engellerin hakların daha çok verilmesini istedi.Demircioğlu açıklamasında, “Genel Başkanımız Sayın Mahmut Arslan’ın her fırsatta dile getirdiği ve üzerinde hassasiyetle durduğu konulardan biri olan engelli bireylerin sosyal entegrasyonu sağlanmalı ve çalışma hayatında karşılaştırdıkları zorluklar kolaylaştırılmalıdır.

Yurthaber 14-05-20 12:54

Tüm-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Şahin, Bina görevlileri ciddi risk altında çalışıyor

Tüm-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Şahin, "Covid 19 mikrobu vesilesi ile bir konunun daha farkına varmış olduk" diyerek bina görevlilerinin ciddi risk altında çalıştığını söyledi."1 milyona yakın sayıları ile dairelerimizi ve çocuklarımızı emanet ettiğimiz, kapıcı diye adlandırdığımız ancak doğru telaffuzu bina görevlileri olan işçi kardeşlerimizin de aslında sağlık çalışanlarından çok farkları olmadığı gerçeği.

Yurthaber 08-05-20 10:48

İşçiler toplu sözleşme sürecinin başlamasını istiyor

HAK-İŞ Konfederasyonu Niğde İl Başkanı Gökhan Demircioğlu, serbest toplu pazarlık haklarının beklediğini bir an önce sonuçlanmasını istiyor.Başkan Demircioğlu, ;696 sayılı KHK ile kadro alan emekçilerin 2 yıldır serbest toplu pazarlık haklarını kullanmak için beklediklerini hatırlatarak, "Artık bu işin sona ermesini istiyorsunuz" dedi.HAK-İŞ Konfederasyonu ve Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan’ın sözlerini hatırlatan, Niğde İl Başkanı Gökhan Demircioğlu; "Sabırla, azimle, kararlılıkla bunu bekliyoruz.

Yurthaber 05-05-20 15:00

HAK-İŞ Niğde Şube Başkanı Gökhan Demircioğlu:

HAK-İŞ Konfederasyonu Niğde İl Başkanı Gökhan Demircioğlu 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla için bir mesaj yayınladı.Başkan Demircioğlu mesajında; "Bu zor günlerde onlara Genel Başkanımız Sayın Mahmut Arslan’ın, Mevlana’nın sözüyle seslendiği gibi; Bizde diyoruz ki; ’Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük.

Yurthaber 27-04-20 17:50

Tüm-İş Milli Dayanışma Kampanyasına destek için her üyesi adına bağış yapacak

Tüm-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Şahin: - "Konfederasyon olarak 7 bin üyemiz bulunuyor. Her ne kadar hiçbir toplu sözleşmemiz ve bütçemiz olmazsa da bu ülkenin en ağır yükünü çektiğine inandığımız her işçi kardeşimiz adına 10 lira bağışta bulunuyoruz"

Yurthaber 01-04-20 09:40

Başkan Arslan afet bölgesinde

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, çığ felaketinin yaşandığı Van’da taziye ziyaretlerinde bulundu.Beraberindeki Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Keskin, Genel Sekreter Remzi Karataş, Van Şube Başkanı Abdullah Efeoğlu ve Muş Şube Başkanı Yaşar Kalır ile taziye ziyaretinde bulunan Aslan, çığ felaketinde arama kurtarma esnasında görevi başında hayatını kaybeden üyeleri Van Büyükşehir Belediyesi itfaiye eri Fevzi Sevinç’in ailesi ve yakınlarına da başsağlığı diledi.Arslan, HAK-İŞ Konfederasyonu olarak bölgede bulunduklarını belirterek, “Üyelerimizin her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz.

Yurthaber 07-02-20 16:31

Trump'ın sözde barış planına karşı Filistinlilerle dayanışma çağrısı

Uluslararası Kudüs ve Filistin'e Destek Sendikalar Birliği ve Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan: - "Filistin halkı ile dayanışma içerisinde olacağız. Kudüs, bütün dinlerin üzerinde mutabık kaldığı bir barış şehridir ve burası Filistinlilerin ezeli ve ebedi başkentidir" - "Esas amaç Filistinlileri yok etmek, Filistin topraklarının işgalini meşrulaştırmak ve orada İsrail'in gücünü inşa etmektir. Planın, arka planı budur"

Yurthaber 06-02-20 11:01

Sabahattin Ödemiş, Hizmet-İş Sendikası Kütahya Şube Başkanı oldu

Sabahattin Ödemiş, Hizmet-İş Sendikası Kütahya Şube Başkanlığı görevine atandı.Ödemiş, yaptığı açıklamada, "Bana bu görevi layık gören Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanı ve Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Aslan’a, yönetim kuruluna ve emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımı sunarım.

Yurthaber 06-02-20 10:08

HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan: “Amacımız sendikasız bütün çalışanlara ulaşmak”

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, 2020 yılı birinci dönemi sendikal istatistiklere ilişkin yaptığı değerlendirmede, “HAK-İŞ Konfederasyonu işçilerin takdirini kazanmaya devam etmektedir.

Haber 31-01-20 14:33

Arslan: “Trump’ın sözde barış planını şiddetle reddediyoruz”

HAK-İŞ Konfederasyonu ve Uluslararası Kudüs ve Filistin’e Destek Sendikalar Birliği Genel Başkanı Mahmut Arslan, ABD Başkanı Donald Trump ile İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu tarafından ortak basın toplantısı ile açıklanan “Yüzyılın Anlaşması” adlı tek taraflı plan ile ilgili tepkisini, sözde plan açıklanır açıklanmaz, HAK-İŞ Konfederasyonu Twitter hesabından dile getirdi.Arslan HAK-İŞ Konfederasyonu Twitter hesabından, “#FreePalestine hashtag’ı ile “Trump, ortağı siyonistler ve Ortadoğu’daki taşeronları nasıl bir plan yaparsa yapsınlar Filistin halkı bu ihanete asla izin vermeyecek, siyonist emperyalistlere teslim olmayacaklardır.

Haber 29-01-20 16:29

TOBB, TESK ve Hak-İş başkanlarından yaralı depremzedelere ziyaret

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken ve Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Malatya’da yaralı depremzedeleri ziyaret etti.Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve yönetimi, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken ve yönetimi, Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan ve yönetim kurulu üyeleri, deprem bölgesi Malatya’nın Doğanyol ilçesinde incelemelerde bulundu.

Haber 28-01-20 11:41

Hak-İş Genel Başkanı Arslan: “Sabancı Holding TEMSA’da üretimin yeniden başlamasını sağlamalıdır”

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, “Sabancı Holding, ülkemizin önemli bir değerinin yok olmasına göz yummamalı, TEMSA’da üretimin yeniden başlamasını sağlamalıdır” dedi.HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan, Özçelik-İş Sendikasının örgütlü olduğu Adana’da kurulu TEMSA’da üretimin durmasına ilişkin yaptığı açıklamada, “Hak-İş Konfederasyonu olarak Adana’da faaliyet gösteren, Özçelik-İş Sendikamızın örgütlü olduğu, binlerce emekçinin çalıştığı TEMSA iş yerinde çeşitli anlaşmazlıklarla üretimin durdurulması ve sonrasında yaşanan bütün süreçleri yakından takip ediyoruz.

Haber 09-01-20 13:38

HAK-İŞ İzmir’de Gültekin Şimşek dönemi

HAK-İŞ Konfederasyonu İzmir İl Başkanlığı görevine Gültekin Şimşek atandı.Türkiye’nin en büyük işçi konfederasyonlarından HAK-İŞ Konfederasyonu, 24 Aralık 2019 tarihinde HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan’ın başkanlığında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında yeni dönem HAK-İŞ İl Başkanları atamalarını karara bağladı.

Yurthaber 09-01-20 11:31

Mehmet Akif İnan ödülleri sahiplerini buldu

Bu yıl ilki düzenlenen Mehmet Akif İnan Ödülleri, düzenlenen törenle sahiplerini buldu.Memur-Sen Konfederasyonu genel merkezinde düzenlenen ödül törenine Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan ve Mehmet Akif İnan’ın ailesi katıldı.

Haber 06-01-20 22:28

Büyükelçi Bolboceanu’u: “SANKON sayesinde Türkiye ile ilişkilerimizin artacağına inanıyorum”

Moldova Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Igor Bolboceanu’u, Türkiye ile Moldova arasında her alandaki iş birliği olduğunu hatırlatarak bunun SANKON sayesinde daha fazla artacağına inandığını söyledi.Sanayici İş Kadınları ve İs Adamları Konfederasyonu (SANKON) Genel Başkan Ferudun Cevahiroglu, büyükelçilik ziyaretlerine Moldova Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği ile devam etti.

Haber 06-01-20 16:18

HAK-İŞ, Filistin ve Kudüs için de meydanlarda

HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı ve Uluslararası Kudüs ve Filistin'e Destek Sendikalar Birliği Başkanı Mahmut Arslan: - "Yaklaşık 40 ülkeden 200'e yakın delegenin katılımıyla bu birliği kurduk. Burada sadece sendikalar yok, meslek örgütleri de var. Her gün biraz daha artıyor" - "Farklı illerde gerçekleştirdiğimiz 'Kudüs İçin Ayaktayız, Filistin İçin Buradayız' programlarının altında üyelerimizi eğitmek yatıyor. Bu konularda çok fazla bilgi kirliliği var"

Haber 02-01-20 11:06

HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan’dan Silopi Belediyesince işten çıkarılan işçilere destek

HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Şırnak’ın Silopi Belediyesi tarafından işten çıkarılan işçilerle ilgili yaptığı açıklamada, "Doğu ve Güneydoğu’daki bütün belediyelerde, özellikle HDP’nin kazandığı belediyelerde şehit ve gazi yakınlarının işten çıkarılmasına, uygulanan işçi kıyımına, haksız, adaletsiz ve hukuksuz uygulamalara itiraz etmek için buradayız" dedi.Silopi Belediyesi önünde düzenlenen basın açıklamasına HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Hizmet-İş Sendikası Şırnak İl Başkanı Nevzat Usal, Hizmet-İş Sendikası Diyarbakır İl Başkanı Ercan Kahraman, Hizmet-İş Sendikası Hukuk Müşaviri Av.

Haber 01-01-20 12:08

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan'dan yeni yıl mesajı:

"2020 yılının Türkiye'nin teknoloji, üretim, yatırım ve istihdam başta olmak üzere her alanda zirve yılı olmasını diliyoruz"

Haber 31-12-19 13:08

Hatay'da Kudüs İçin Ayaktayız, Filistin İçin Buradayız programı

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan: - "Gazze'de abluka içerisinde hapishane hayatı yaşıyorlar. Yürüyüşle Gazze'den ses vermek istiyorlar bütün dünyaya. Bu halk ancak takdir edilir. Allah onlardan razı olsun ki pes etmediler ve direnişe devam ediyorlar"

Yurthaber 30-12-19 23:36

Antakya Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası toplu iş sözleşmesi imzaladı

Antakya Belediyesi ve Hak-İş Konfederasyonu’na bağlı Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.Antakya Belediyesi ile belediyede yetkili olan Hak-İş Konfederasyonu’na bağlı Hizmet İş Sendikası arasında sürdürülen toplu iş sözleşmesi görüşmeleri düzenlenen imza töreni ile tamamlandı.Antakya Belediyesi hizmet binasında düzenlenen imza törenine, Hak-İş Konfederasyonu ve Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan, Hizmet-İş Sendikası Kurucu Genel Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, Hizmet İş Hatay Şube Başkanı Ercan Salcan ve yönetim kurulu üyeleri, Öz-İş Sendikası İl Başkanı Mehmet Göngör, ilçe sendika başkanları ile belediye başkan yardımcıları Abdullah Okur ve Engin Sözer katıldı.Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan sendikalarına bağlı çalışan işçilerin her türlü hak ve alacakları konusunda yoğun çaba ve gayret içerisinde olduklarını belirterek, "Antakya gibi medeniyetlerin beşiği olan; barış, kardeşlik ve hoşgörü kentinde bulunmaktan dolayı çok mutluyuz.

Haber 30-12-19 16:22

Bakan Selçuk Gelecek sene iki taraf asgari ücrette anlaşacak (2)

  'ENFALSYONUN ÜZERİNDE OLMASINI OLUMLU BULUYORUM' HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Genel Kurul'dan sonra basın mensuplarının asgari ücret zammıyla ilgili sorularını yanıtladı.

Haber 28-12-19 15:47

Bakan Selçuk: Gelecek sene iki taraf asgari ücrette anlaşacak (2)

'ENFALSYONUN ÜZERİNDE OLMASINI OLUMLU BULUYORUM' HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Genel Kurul'dan sonra basın mensuplarının asgari ücret zammıyla ilgili sorularını yanıtladı.

Finans 28-12-19 15:02

KARDEMİR'de personele mesleki yeterlilik belgesi verildi

MYK Başkanı Adem Ceylan: - "Bugün itibarıyla 900 bini aşkın kişi mesleki yeterlilik belgesine kavuşmuş oldu. Hükümetimizin 2023 hedefi bir milyon nitelikli, belgeli iş gücü. Biz 2023'e kalmadan önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde ya da ilk 6 ayında bir milyona ulaşmış olacağız" - Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan: - "Bu ülkenin birliğine, bütünlüğüne inanıyoruz"

Yurthaber 23-12-19 18:17

Asgari ücrette 3 konfederasyonun belirlediği rakam yarın açıklanacak

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan: - "Biz bugüne kadar asgari ücretle ilgili birlikte çalışalım düşüncesiyle açıklama yapmamıştık. Bugün Türk-İş Başkanı ile görüştük. Olağanüstü bir şey olmazsa yarın bu ortak açıklamayla 3 konfederasyonun belirlediği rakamı kamuoyuyla paylaşmayı planlıyoruz"

Yurthaber 19-12-19 20:28

HAK-İŞ Genel Başkan Arslan’ın Diyarbakır ziyareti

HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan ve yönetim kurulu üyeleri HAK-İŞ Diyarbakır İl Başkanı Ahmet Dinç ve Öz Büro-İş Sendikası Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Aküzüm’ü ziyaret etti.Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır’a gelen HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan ve yönetim kurulu üyeleri, HAK-İŞ Diyarbakır İl Başkanı Ahmet Dinç’i ve Öz Büro İş Sendikası Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Aküzüm’ü il başkanlığında ziyaret ederek gündem ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, işçiler için çalışmaların devam ettiğini, gerek kamu çerçeve protokolü gerekse asgari ücret konusunda işçiler ile ilgili çalışmaların yürütüldüğünü söyledi.HAK-İŞ Diyarbakır İl Başkanı Ahmet Dinç, Genel Başkan Arslan’a Diyarbakır’a yapmış oldukları ziyaret için teşekkür ederek, KİT’ler ve Hastane Bilgi Yönetim Sistemi’nde çalışan işçilerin sorunlarına değindi.Öz Büro-İş Sendikası Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Aküzüm ise, Arslan’ın Diyarbakır’a yapmış olduğu ziyareti çok anlamlı bulduklarını ifade ederek, 696 sayılı KHK ile kadroya geçen 4/D’li işçilerin sorunlarına ve asgari ücrete ilişkin açıklamalarda bulundu.Toplantı, daha sonra basına kapalı devam etti.

Yurthaber 19-12-19 15:29

HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan:

"Diyarbakır'ın hak ettiği yere taşınması lazım. Bu şehre hak etmediği muameleyi yapan, hak etmediği şekilde zarar verenlerin bu şehirden uzaklaştırılması gerekiyor"

Yurthaber 19-12-19 15:20

Hak-İş heyetinden Başkan Sekmen’e ziyaret

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, beraberindeki heyetle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti.

Yurthaber 10-12-19 18:06

HAK-İŞ, Fransa Büyükelçiliği önüne siyah çelenk bıraktı

HAK İşçi Sendikaları Konfederasyonu (HAK-İŞ) Genel Başkanı Mahmut Arslan ve konfederasyon üyeleri,  Anadolu Ajansı foto muhabiri Mustafa Yalçın'ın Fransa'da yaralandığı saldırıyı protesto etmek için Fransa Büyükelçiliği önüne siyah çelenk bıraktı.

Haber 09-12-19 15:12

HAK-İŞ, Fransa Büyükelçiliği önüne siyah çelenk bıraktı

HAK İşçi Sendikaları Konfederasyonu (HAK-İŞ) Genel Başkanı Mahmut Arslan ve konfederasyon üyeleri,  Anadolu Ajansı foto muhabiri Mustafa Yalçın'ın Fransa'da yaralandığı saldırıyı protesto etmek için Fransa Büyükelçiliği önüne siyah çelenk bıraktı.

Haber 09-12-19 13:34

HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan'dan asgari ücret değerlendirmesi

HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan: - "Türkiye'de asgari ücret belirlenirken, bir asgari ücret belirlemiyor Türkiye'nin en büyük toplu sözleşmesini yapıyoruz"

Yurthaber 02-12-19 22:39

Hak -İş Genel Başkanı’ndan Başkan Palancıoğlu’na hayırlı olsun ziyareti

HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Melikgazi Belediye Başkanı Dr.

Yurthaber 02-12-19 17:06

Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan İşçi Dostu Belediyedir”

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan ve beraberindekilerini misafir etti.

Yurthaber 02-12-19 15:10

Genel Başkanlar Büyükşehir’de

HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan ile HAK-İŞ’e bağlı sendikaların genel başkanları Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.

Yurthaber 02-12-19 11:09

Hak-İş Hizmet-İş Sendikası Kocaseyit İlkokulu törenle açıldı

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan: - "Büyük bir kahraman olan Seyit Onbaşı'nın köyünde böyle güzel bir okulu yaptırmak ve bunun gururunu yaşamak Hak-İş ve Hizmet-İş sendikamızın mensuplarına nasip oldu"

Yurthaber 01-12-19 21:32