Tuncay Kirbas Haberleri

Para sayma görüntüleri gündem olmuştu! Tuncay Yılmaz ifade verdi

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda para sayma görüntülerinin sosyal medyada paylaşılması gündem olmuştu. Olayın ardından başlatılan soruşturmamada İmamoğlu İnşaat Genel Müdürü Tuncay Yılmaz, "Şüpheli" sıfatıyla savcılığa ifade verdi. Soruşturma kapsamında şu ana kadar 5 kişinin ifadesi alındı.

Haber 2024-03-18 16:59:53
CHP

Para sayma görüntüleri gündem oldu! Soruşturma derinleşiyor: O isimler de ifadeye çağırıldı

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen para sayma görüntüleri gündem oldu. Görüntülere ilişkin başlatılan soruşturmada, CHP İstanbul Milletvekili Turan Taşkın Özer "tanık" sıfatıyla, videoda görülen İmamoğlu İnşaat Genel Müdürü Tuncay Yılmaz ise "şüpheli" sıfatıyla savcılığa çağırıldı.

Haber 2024-03-15 16:59:21

Isparta uçak kazası davasında 17 yıl sonra yeni gelişme! İki ismin cezaları onandı

Yargıtay, 5 bilim insanının da arasında bulunduğu 57 kişinin hayatını kaybettiği 2007'deki uçak kazasıyla ilgili açılan 20 sanıklı davada, Atlasjet Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Tuncay Mustafa Doğaner ile uçuş işletme sorumlusu Mehmet Şerif Erbilgin'e 'taksirle öldürme' suçundan verilen 5 yıl 10'ar ay hapis cezalarını onadı.

Haber 2024-03-11 15:14:51

Isparta uçak kazası dosyası 17 yıl sonra kapandı

Yargıtay 12. Ceza Dairesi, Isparta'da 2007'de meydana gelen 57 kişinin hayatını kaybettiği uçak kazasına ilişkin yeniden yargılanan dönemin Atlasjet Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Tuncay Mustafa Doğaner ile uçuş işletme sorumlusu Mehmet Şerif Erbilgin'e "taksirle öldürme" suçundan verilen 5 yıl 10'ar ay hapis cezalarını onadı.

Yurthaber 2024-03-11 11:03:25

13 gündür aranan adamı bir avcının köpeği buldu! Ayakkabı, kan ve beyin... Tüyler ürperten olayın detayları

Antalya'da kokoreç satışı yapan İsmail Oran, Aksu Belediyesi'nde çalışan Tuncay Okudan ile ortak oldu. İki gün sonra ortaklar arasında çıkan anlaşmazlık sonucu Oran, Okudan'ı kafasından vurarak öldürdü. 13 gündür cesedine ulaşılmaya çalışılan Okudan'ın cesedine ait ayakkabı, kan ve beyin dokuları Aksu Çayı kenarında bulundu. Tüyler ürperten olayın detayları yapılan inceleme sonrası ortaya çıkartıldı.

Haber 24-02-24 16:29

Her derde deva şifa deposu: Balık çorbası Ustası yapılışını anlattı! Kış günlerinde özellikle içilmesi lazım

Özellikle kış aylarında tüketilen ve "şifa deposu" olarak bilinen balık çorbasının yapılışını ustası anlattı. Balıkçı Tuncay Kılıç, "Tadının değişmemesi için köpüğü alınmalı" dedi.

Yemek 19-02-24 10:22

TÜSİAD Onursal Başkanı'ndan 'yüksek enflasyon' açıklaması

TÜSİAD Onursal Başkanı Tuncay Özilhan, "Yüksek enflasyon ve refah üretmeyen büyüme geçim sıkıntısı getirir" açıklamasını yaptı.

Finans 08-02-24 14:27

Kırılmayan fay uyarısı korkuttu! '7 büyüklüğünde deprem potansiyeline sahip’

İstanbul Teknik Üniversitesi'nden (İTÜ) Prof. Dr. Tuncay Taymaz, Elazığ ile Bingöl arasındaki kırılmayan fay hattına dikkat çekerek korkutan bir uyarıda bulundu. Taymaz, "Kahramanmaraş depreminin bıraktığı noktadan itibaren, Doğanyol- Sivrice depreminin ucundan Karlıova'ya kadar giden kısımda, Sivrice, Palu, Bingöl, Hazar arasındaki olan kesim ve oradan Karlıova'ya kadar olan bölüm kırılmadı. Buralarda 6.5, 7 büyüklüğünde deprem oluşabilecek potansiyele sahip" dedi. İşte detaylar...

Haber 04-02-24 12:59

Gülistan Doku dosyasında yeni gelişme! O isim hakkında suç duyurusu

Tunceli’de 5 Ocak 2020’den beri kendisinden haber alınamayan Gülistan Doku’nun (21) ailesi, dosyanın baş şüphelisi ve adli kontrolle serbest bırakılan Zeinal A.’nın tutuklanması ve o dönem dosyayı yürüten asayiş biriminde görevli olan, ardından görevden ihraç edilen polis memuru babası E.Y.’nin şüpheli sıfatıyla dosyaya girmesi için Cumhuriyet Başsavcılığı’na dilekçe verdi. Dönemin valisi Tuncay Sonel hakkında da görevi kötüye kullanmaktan suç duyurusunda bulundu. İşte detaylar...

Haber 26-01-24 11:59

Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Katsumata, Mardin Valiliğini ziyaret etti

Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Takahiko Katsumata, Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Tuncay Akkoyun'u ziyaret etti.

Yurthaber 19-01-24 15:31

Bir dönem çalıştığı maden ocağında mühendis olmak için üniversite okuyor

Kütahya'da 15 yaşında el arabası sürerek maden işçiliğine başlayan Tuncay Şahin, eğitimini tamamlayarak maden mühendisi olacak.

Yurthaber 18-01-24 11:51

Korkunç kaza! Yolun karşısına geçmek isterken minibüs çarptı

Samsun'un Çarşamba ilçesinde, yolun karşısına geçmek isteyen Tuncay Öztürk (35), minibüsün çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Haber 14-12-23 00:42

Tuncay Şanlı'dan Halil Umut Meler'e saldırı açıklaması: Umarım yaptırımlar daha şiddetli olur

Sakaryaspor Teknik Direktörü Tuncay Şanlı, MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının ardından hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyla ilgili, "Umarım yaptırımlar daha şiddetli olur. Bu yaptırımlar eğer korkutucu ve ürkütücü olursa kimse artık buna bir teşebbüste bulunamaz. Umarım dediğim gibi biraz aynaya bakıp ders çıkartmamız gerekiyor. Geç bile kalındı, artık futbol konuşmalıyız" dedi.

Spor 12-12-23 17:35

Sanatçı Tuncay Yurtsever 34 bin toplu iğneyle Aşık Veysel'in portresini yaptı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan sanatçı Tuncay Yurtsever, Cumhurbaşkanlığı Genelgesiyle 2023 yılının "Aşık Veysel" yılı ilan edilmesi nedeniyle, 34 bin toplu iğneyle ünlü halk ozanının tablosunu yaptı.

Yurthaber 06-12-23 13:45

Isparta'daki belediye işçisinin tekme attığı poşetten çıkan el bombaları şaşkına çevirdi: Vurunca içinden demir sesleri geldi

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde, belediye işçisinin tekme attığı poşetten el bombaları çıktı. Polis bombaları incelemek için emniyete götürürken, bombaları bulan işçi Tuncay Kaya, "Tuvalet ihtiyacını gidermeye gelmiştim. Poşet buldum, poşete tekme vurunca içinden demir sesleri geldi. Açıp bakınca el bombaları olduğunu gördüm." dedi.

Haber 22-11-23 17:53

Aracına 33 kurşun sıkılan kulüp başkanı Tuncay Gengeç hayatını kaybetti!

Mersin'in Tarsus ilçesinde silahlı saldırıda yaralanan spor kulübü başkanı Tuncay Gengeç (44), tedaviye alındığı hastanede hayatını kaybetti.

Spor 22-11-23 14:52

Boğazını keserek katletti, nedeni 'düğün elbisesi' çıktı! 'Evliyken giydirmiyordun'

Sultangazi’de eski eşi Pınar Bektaş'ı önce tabancayla vuran, daha sonra bıçakla boğazını keserek öldüren Tuncay Sağ'ın ifadesi ortaya çıktı. Suçunu itiraf eden Sağ'ın, polise verdiği ifadede, "Çamaşırlarımı yıkatmak için onun evine gitmiştim. Mutfakta konuşurken gideceği düğünde giyeceği elbisenin resmini gösterdi. 'Senle evliyken bunları bana giydirmiyordun' dedi. Aramızda tartışma çıktı. Kendimi kaybettim" dediği öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 13-11-23 15:59

Kan donduran vahşet! Çocuklarını görmeye gitti, boğazını keserek katletti

Sultangazi’de Tuncay Sağ, çocuklarını görmek için evine gittiği eski eşi Pınar Bektaş'ı (42), boğazını keserek katletti. Çığlıkları duyan komşuları, Bektaş'ı kanlar içinde yatarken buldu. Olay sırasında Bektaş’ın 7 yaşındaki kızının bir odada saklandığı belirlendi. Cinayet sonrası Sağ, polis merkezine giderek teslim olurken, olay yerine gelen Bektaş'ın yakınları sinir krizi geçirdi. İşte kan donduran vahşetin detayları...

Haber 13-11-23 09:50

Tecavüzle suçlanıp 5 ay hapis yattı, gerçek bambaşka çıktı! 'Hayatımı kararttılar'

Adana’da gönül ilişkisi yaşadığı F.A.H.'ye (50) 12 bin lira para veren, daha sonra da ayrılmak isteyen Tuncay Doğanel (44), tecavüzle suçlanıp 5 ay hapis yattı. Hapisten çıkıp tecavüzden beraat eden Doğanel, kendisine iftira atan F.A.H.'ye dava açtı. Mahkeme F.A.H. hakkında, Doğanel'e iftira suçundan hapis cezası verdi. İşte detaylar...

Haber 02-10-23 10:30

Arda Turan, bu sezon bir ilki yaşadı! Caner Erkin'in kırmızı kart gördüğü maçta Eyüpspor, Tuncay Şanlı'nın Sakaryaspor'una mağlup oldu...

Trendyol 1. Lig'in 7. haftasında Sakaryaspor ile Eyüpspor karşı karşıya geldi. Sakarya Atatürk Stadyumu'nda oynanan müsabaka, ev sahibi ekibin 2-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Bu skorun ardından teknik direktörlüğünü Arda Turan'ın yaptığı Eyüpspor, ligdeki ilk mağlubiyetini aldı. Konuk ekipte Caner Erkin, 84. dakikada direkt kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

Spor 01-10-23 21:17

Gülüşüyle ünlüydü! Hababam Sınıfı'nın Bacaksız'ı Tuncay Akça yıllar sonra ortaya çıktı! Yeni mesleği herkesi şaşırttı

Yeşilçam'ın efsane yapımlarından biri olan Hababam Sınıfı'nda hayat verdiği Bacaksız rolüyle hafızalarımıza kazınan Tuncay Akça gülüşleriyle ünlüydü. Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Adile Naşit, Şener Şen ve Münir Özkul gibi Yeşilçam'ın usta sanatçılarıyla birlikte Hababam Sınıfı filminde rol alan çocuk oyuncu şimdilerde 59 yaşında. Oyunculuğu bırakan ünlü isim bakın şimdi ne yapıyor.

Magazin 27-09-23 08:17

Efsane futbolcu Tuncay Şanlı'nın lüks villası olay oldu! İçinde yok yok! Giyinme odasında jakuzi, havuz, kış bahçesi...

Fenerbahçe'nin efsane oyuncusu Tuncay Şanlı, "Evrim Akın ile Ev Gezmesi" programının konuğu oldu. Beykoz'daki lüks villasının kapılarını açan Şanlı'nın evindeki detaylar dikkat çekti. Ünlü ismin evini görenler hayran kaldı.

Magazin 20-09-23 08:41

Bursa'da kan donduran olay! Sevgilisini 10 yaşındaki kızının gözünün önünde öldürüp...

Bursa'da 35 yaşındaki Tuncay Şener, sevgilisi Nurgül Demir'i 10 yaşındaki çocuğunun gözleri önünde tabancayla başından vurarak intihar etti. Kan donduran olay 10 yaşındaki E.E.K.'nin 112'yi aramasıyla ortaya çıktı.

Haber 16-09-23 16:49

Tokat'ta korkunç olay! Başına taşla vurularak öldürüldü, cesedi boş arazide bulundu: O isim gözaltına alındı

Tokat'ta Tuncay Erdoğar başına taşla vurularak öldürüldü. Eski devlet hastanesinin bahçesinde cansız bedeni bulunan Erdoğar'ın cansız bedeni morga kaldırıldı. Olayla ilgili olarak Erdoğar'ın arkadaşı gözaltına alındı. Öte yandan C. Ş. ile Erdoğar’ın 28 Temmuz'da birlikte çektikleri bir videoyu sosyal medyada paylaştıkları ortaya çıktı.

Haber 05-09-23 16:09

Geri döndü! Sakaryaspor Tuncay Şanlı'yı takımın başına getirdiğini açıkladı

Son olarak Sakaryaspor'da teknik direktörlük yapan ve 2021-2022 yılında şampiyonluk kupası kazanan Tuncay Şanlı tekrardan Sakaryaspor'un başına geçti. İşte detaylar...

Spor 04-09-23 23:34

Son yılan bükücü! 47 yaşındaki Tuncay Sezer, bölge halkının efsanesi haline geldi: Herkes beni çağırıyor

Ankara’da yaşayan Tuncay Sezer, yılanları yakalama konusundaki marifetleri nedeniyle bölge halkının efsanesi haline geldi. Bölge halkı tarafından “Son yılan bükücü” ve “Yılanların efendisi” ismiyle bilinen Sezer, hiç kimsenin yardım çağrısını geri çevirmiyor. 47 yaşındaki Sezer, "Vatandaş ‘Ben bu yılanı nasıl tutacağım?’ düşüncesiyle hareket ediyor. En iyi uzman ve tutmasını bildiğim için herkes beni çağırıyor” diye konuştu. Vatandaşın yardımına koşan Sezer yakaladığı yılanları bakın ne yapıyor!

Haber 20-08-23 14:42

Mardin Valiliğine Tuncay Akkoyun atandı

Valiler Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı.

Yurthaber 10-08-23 10:08

Neşeli Günler'in minik Tuncay'ı Necati Aslan'ın son hali herkesi şaşırttı! Görenler tanıyamadı

Yeşilçam'ın sevilen yapımlarından biri olan Neşeli Günler'de Tuncay karakterine hayat vermiş olan Necati Aslan, daha sonra oyunculuğu bırakıp yönetmen olarak sektörde adından söz ettirdi. Evin küçük oğlu Tuncay olarak hafızalarımıza kazınan Necati Aslan'ın son halini görenler çok şaşırdı. Ünlü ismi görenler adeta tanımakta güçlük çekti.

Magazin 11-07-23 10:12

Çocuklarının önünde katletti, detaylar dehşete düşürdü! 'Seni de öldürmeye geliyorum'

İstanbul Bahçelievler'de 2 çocuk annesi Güler Gökgöz, kıskançlık nedeniyle tartıştığı sevgilisi Tuncay Erol tarafından çocuklarının gözü önünde silahla vurularak öldürüldü. Olay sonrası kaçmaya çalışan Erol, polis ekipleri tarafından Harem Otogarı'nda yakalandı. Gökgöz'ün annesi Tenzile Gökgöz, "Eski eşini aramış 'Güler'i öldürdüm seni de öldürmeye geliyorum' demiş" diye konuştu. İşte detaylar...

Haber 03-07-23 17:05

Gülüşüyle ünlüydü! Hababam Sınıfı'nın Bacaksız'ı Tuncay Akça son haliyle şaşkına çevirdi! Bakın şimdi ne yapıyor

Unutulmaz filmlerden biri olan Hababam Sınıfı serisi zaman zaman televizyon ekranlarında yayınlanıyor. Yayınlandığı dönem oldukça sevilen filmde birbirinden ünlü usta oyuncular yer aldı. Filmde gülüşüyle hafızalara kazınan Bacaksız rolüne Tuncay Akça hayat veriyordu. Oyunculuğu bırakan Tuncay Akça bakın şimdi ne yapıyor.

Magazin 21-06-23 20:23

SON DAKİKA | CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tüm danışmanlarının görevine son verdi! Aralarında Tuncay Özkan da var...

Son dakika haberine göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 4 Haziran 2023 tarihi öncesi danışman ve başdanışman olarak atanan tüm kişilerin görevlerine 14 Haziran tarihi itibarıyla son verdi. Öte yandan Kılıçdaroğlu'nun görevden aldığı isimler arasında Tuncay Özkan da bulunuyor. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 15-06-23 18:45

Marmaris'te feci kaza! Yol kenarında duran beton mikserine çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde seyir halindeki otomobil, arıza nedeniyle yol kenarına park edilen beton mikserine çarptı. Feci kazada araç sürücüsü yaralanırken, yanında bulunan Tuncay T. ise hayatını kaybetti.

Haber 13-06-23 20:30

Üç ayda 47 bin toplu iğneyle şahmeran tablosu yaptı

Sanatçı Tuncay Yurtsever: - "Efsane şahmeran tablomu doğaya yakın olsun diye tuval yerine çuval üzerine yaptım"

Yurthaber 07-06-23 11:09

Ordu’da sel tehlikesi nedeniyle taşımalı sistem eğitime 1 gün ara verildi

Ordu Valisi Tuncay Sonel, sel ve heyelan riskine karşı, okullarına taşımalı sistemle gelen öğrencilerin eğitimlerine bir gün ara verildiğini duyurdu.

Yurthaber 06-06-23 08:13

Seçim gecesini anlatan CHP'li Tuncay Özkan canlı yayında gözyaşlarını tutamadı: Fethullahçı linç Genel Başkanımıza uzandı

14 Mayıs seçim gecesinde CHP'nin veri akışı ve sonuç ekranı yayınlanmaması gündeme oturmuştu. CHP'nin Medya ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan o gece yaşananları canlı yayında anlattı. Duygusal anlar yaşayan ve gözleri dolan Özkan, "Kamuoyunda linç yaşıyoruz. Bugün en son gördüğüm Fetullahçı linç genel başkanımıza uzandı. Toplumsal linç önü alınabilir bir şey değil. Masum olanları anlayışla karşılıyorum" dedi.

Haber 18-05-23 21:24

Karaman’da orman yangınları mücadele komisyonu toplantısı yapıldı

Karaman’da orman yangınları mücadele komisyonu toplantısı Vali Tuncay Akkoyun başkanlığında yapıldı.

Yurthaber 18-05-23 13:25

Millet İttifakı'ndan 2. tur toplantısı! Kritik öneriye Akşener karşı çıktı, Kılıçdaroğlu 'Tuncay Özkan' kararını açıkladı

28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur seçimleri öncesinde Millet İttifakı liderleri bir araya geldi. CHP Genel Merkezi'ndeki kritik toplantıda 2. tur stratejisi ele alınırken, "Kabine'yi açıklayalım" önerisi Akşener tarafından veto edildi. Parti içinde iki isme yeni görevler veren Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP lideri Kılıçdaroğlu, tartışmaların odağındaki isim Tuncay Özkan içinse kararını açıkladı.

Haber 18-05-23 09:31

Seçimin ardından ismi gündemden düşmüyor! Tuncay Özkan'dan İmamoğlu, Yavaş ve Kaftancıoğlu sözleri...

Seçimin ardından ismi gündemden düşmeyen CHP Medya ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, parti genel merkezinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ve Canan Kaftancıoğlu'nun seçim kampanyasının başına geçeceğine ilişkin gelen haberlerle ilgili Özkan, "Ekrem Bey ve Mansur Bey zaten kampanyanın içindeler. Canan Hanım bizim İstanbul İl Başkanımız, elbette ki kampanyanın içinde." dedi.

Haber 16-05-23 18:12

Tuncay Özkan ile ilgili iddiaları gündem oldu! 'O gece Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a yaptıklarını anlatmıyorum'

Gazeteci Bahar Feyzan, sosyal medyadan yaptığı yayında CHP'li Tuncay Özkan ile ilgili dikkat çeken iddialarda bulundu. "Tuncay Özkan partiyi avucunun içine almış, o gitmeden CHP seçim kazanamaz" diyen Feyzan, Tuncay Özkan'ın CHP'de olduğu sürece Erdoğan'ın 10 seçim daha kazanacağını söyledi. Feyzan ayrıca, Özkan’ın Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’a yaptıklarını, başkanlara saygısından dolayı anlatamayacağını ifade etti. İşte dikkat çeken o iddialar...

Haber 16-05-23 10:35

Gelecek Partisi'ni kahreden haber! Emine Ercandoğdu'yu öldürüp, mezarlığa gidip intihar etti

Sakarya'nın Hendek ilçesinde yaşayan Gelecek Partisi İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Emine Ercandoğdu, emekli polis Tuncay Güleç tarafından öldürüldü. Cinayetten sonra oğlunun mezarına giden Güleç, burada tabancayla yaşamını son verdi.

Haber 11-05-23 08:33

Emekli polis dehşeti: Birlikte yaşadığı kadını öldürüp, oğlunun mezarı başında intihar etti! Sosyal medya paylaşımı dikkat çekti

Sakarya’nın Hendek ilçesinde kan donduran bir cinayet ve intihar olayı yaşandı. Emekli polis Tuncay Gülenç (55), birlikte yaşadığı Emine Ercandoğdu’yu (38) tabancayla öldürüp, geçen yıl intihar eden oğlunun mezarının başında yaşamına son verdi. Öte yandan Tuncay Gülenç'in, 30 Mart 2022'de hayatını kaybeden oğlunun ölüm yıl dönümünde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ise dikkat çekti. İşte detaylar...

Haber 09-05-23 16:35

İstanbul'da biri kadın iki cinayetin şüphelisiydi... Polis operasyonu sırasında intihar etti!

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ve Eyüpsultan ilçelerinde 2 cinayetin şüphelisi şahıs, özel harekat polislerinin operasyonu sırasında intihar etti. Başından kendini vurduğu tespit edilen şüpheli şahsın, 22 yaşındaki Buket Yorgancı ve 41 yaşındaki Tuncay Kurban cinayetinin baş şüphelisi olduğu öğrenildi. Öte yandan cinayetlere ilişkin soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Haber 25-04-23 17:39

RTÜK'ün CHP kontenjanından yeni üyesi Tuncay Keser oldu

TBMM Genel Kurul'nda Kişisel Verileri Koruma Kurulu ve Radyo ve Televizyon Üst Kuruluna üye seçimi yapıldı. KVKK'da AK Parti'ye düşen üyelik için Cennet Alas Şekerbay ve RTÜK'te CHP düşen üyelik için Tuncay Keser seçildi.

Haber 06-04-23 20:21

Deprem bölgesinde ilginç anlar: Valiyi karşısında görünce alnından öptü! 'Analar ne yiğitler doğuruyormuş meğer'

Deprem felaketinin yaşandığı Adıyaman'da ilginç bir olay yaşandı. Depremzede bir vatandaş, sokakta karşılaştığı Ordu Valisi Tuncay Sonel’in alnından öptü. Depremzede vatandaş, "Dedim ki Adıyaman’a gidersem Ordu valimle karşılaşma imkanımız olursa alnından öpeceğim. Bu bir şov değil yanlış anlaşılmasın. Analar ne yiğitler doğuruyormuş meğerse" ifadeleri kullandı. İşte o ilginç anlar...

Haber 13-03-23 12:21

Ego'nun Tuncay'ının geçmişi kirli çıktı! Sevgilisi yüzünü tırmalamış...

EGO dizisiyle ekranlara dönen Ahmet Kayakesen, dizideki performansıyla beğeni topluyor. Dizide Tuncay Koraslan karakterine hayat veren oyuncunun geçmişi gündem oldu. Sevgilisinin yüzünü tırmaladığı ortaya çıktı.

Magazin 13-03-23 00:59

Sakarya'da iftar vakti aile katliamı yapmıştı! İfadesi ortaya çıktı: Onu da öldürme düşüncem vardı

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde tapu meselesi yüzünden aile katliamı yapan kişi hakim karşısına çıktı. İftar vaktinde kardeşini, yengesini ve yeğenini acımasızca öldüren sanık Ç.G. mahkemede "Yeğenim Tuncay Güler, silahı bana doğrultunca ben de kendisine ateş ettim. Merdivenlerden aşağı kaydı. Ağabeyim de o sırada korkuluğu olmayan merdivenden aşağı düştü. Diğer yeğenim B.T.'ye bakmaya yukarı çıktım. Neden çıktığımı bilmiyorum, belki onu da öldürme düşüncem vardı o anki psikolojimle"dedi.

Haber 24-02-23 00:27

Marmara'da olabilecek depremin büyüklüğünü açıkladı, İstanbul'daki riskli ilçeleri tek tek sıraladı!

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin yaralarını sarmaya çalışırken, uzmanlar olası büyük Marmara depremi için uyarılarını sürdürüyor. Bölgede beklenen depremin büyüklüğüyle ilgili tahminde bulunan Prof. Dr. Tuncay Taymaz, İstanbul'un riskli ilçelerini tek tek açıkladı. İşte İstanbul'da beklenen depremin büyüklüğü ve riskli olan yerler....

Haber 19-02-23 07:46

Yürekleri dağladı! “Bircan, geldim kızım geldim” diyor, sürünerek enkazın altına giriyor: Çocuğum yok, onları çocuğum yerine koyuyorum”

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası yürek yakan olaylar da yaşanıyor. Yıkılan ve ağır hasarlı binaların bulunduğu Adıyaman’da ise Birgül Tuncay isimli kadın "Çocuğum yok onları çocuğum yerine koydum" diyerek yürekleri dağladı! İneği enkaz altında sıkışan kadın, ölümü göze alarak sürünerek enkazın altına giriyor ve enkazın altında kalan ineğini besliyor. Tuncay, “Bircan, geldim kızım geldim” diyerek ulaştığı ineğinin kurtarılmasını istiyor.

Haber 16-02-23 09:27

Ordu'daki 2 bin 200 yıllık Ünye Kalesi'nin restorasyonu devam ediyor

Ordu Valisi Tuncay Sonel, restorasyonu devam eden Ünye Kalesi'nin turistlerin ilgisini çekecek hale geleceğini söyledi.

Yurthaber 30-12-22 14:04