Tuncay Özkan Haberleri Ve Son Dakika Tuncay Özkan Haberleri

Tuncay Özkan Haberleri Ve Son Dakika Tuncay Özkan Haberleri

Tuncay Özkan, 14/08/1966 yılında Ankara’da doğdu. Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu.

Tuncay Özkan, Yüksek Lisans Eğitimini Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü’nde tamamladı. Gazeteciliğe 1981 yılında Ankara’da Rüzgârlı Sokak’taki yerel gazetelerde başladı. 1984 yılında Hürriyet Grubu’nun çıkardığı Hürgün gazetesinde çalıştı. Daha sonra Cumhuriyet gazetesinde görev aldı. Tuncay Özkan, 10 yıl Cumhuriyet gazetesinde çalıştıktan sonra 1993 yılında yazılı basından televizyona geçti ve Uğur Dündar’ın yapımcısı olduğu Arena programında Ankara sorumlusu olarak çalıştı.

Tuncay Özkan, 1996 yılında İstanbul’a yerleşti. 2002 Temmuz ayına kadar Kanal D Televizyonu’nun Haber Merkezini yönetti. Bu dönemde Cüneyt Arcayürek ile tam yedi yıl aralıksız olarak her pazar günü çok meşhur olan “Politika Durağı” programını yaptı. Tuncay Özkan, Susurluk kazası ile ilgili haberleri ve araştırmalarıyla pek çok ödül aldı. Susurluk delilleri sayılan Mafya-Polis-Siyasetçi işbirliğinin kanıtları fotoğrafları buldu ve yayınladı.

Tuncay Özkan, Haziran 1998 – Şubat 2001 tarihleri arasında Radikal gazetesinde “Perde Arkası” adlı köşesinde çok ses getiren yazılarında faili meçhul siyasal cinayetler, mafya, yolsuzluk ve siyasi çürümenin boyutlarını belgeleriyle yayınladı. “Yeşil” kod adlı caninin kimlik bilgilerini ve devletten aldığı maaşı belgeledi. Faili meçhul cinayetlerle ilgili yazıları ve araştırmaları ile yolsuzluk haberleri savcılara delil sayıldı. Davalar açıldı.

Tuncay Özkan, Şubat 2001 tarihinden Temmuz 2002 tarihine kadar da Milliyet gazetesinde köşe yazarlığı yaptı. Türkiye’yi sarsan “Futbolda Şike Skandalını” ortaya çıkardı. Bu dönemde yaptığı İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili yolsuzluk haberleri yüzünden, Erdoğan’ın düşmanlığını çekti. Haberler nedeniyle Erdoğan hakkında davalar açıldı. Bu davalar dokunulmazlık nedeniyle hâlâ bekliyor.

Tuncay Özkan, 2002 Temmuz’unda, Çukurova Medya Grup Başkanı oldu. Bu dönemde Çukurova Medya Grubunun televizyon ve gazeteleri ShowTV, SkyTürk TV, Akşam ve Güneş gazetelerini 2. Irak savaşına karşı konumlaması ve savaşa karşı çıkması yüzünden Amerikan Savunma Bakan Yardımcıları Paul Wolfowitz ve Richard Perle’ün baskısı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve adamlarının ısrarlı isteği yüzünden gruptaki görevinden ayrılmak zorunda kaldı.

Tuncay Özkan, 2002 Temmuz’undan 2003 Aralık ayına kadar Akşam gazetesinde köşe yazarlığı yaptı. Bu dönemde ShowTV’de Altan Öymen, Mehmet Barlas ve Nazlı Ilıcak ile “Politika Kazanı”, Kemal Yavuz ile “Strateji” ve SkyTürk TV’de de “Söz Meclisi” programlarını gerçekleştirdi. Terör karşıtı çıkışlarıyla ses getirdi. Ekranlarda terör görüntülerinin yayınlanmaması için kampanya başlattı.

Tuncay Özkan; SHP Genel Başkanlığı döneminde Erdal İnönü’nün danışmanlığını da yaptı. Bu İnönü siyaseti bırakana kadar devam etti.Özkan’ın 1979 yılında katledilen gazeteci Abdi İpekçi suikastı üzerine yaptığı “Abdi İpekçi” adlı belgeseli bulunuyor.

Tuncay Özkan 2004 yılında AKP iktidarının engellemelerine karşın Kanaltürk Televizyonu’nu kurdu. Ancak hemen RTÜK cezaları yağmaya başladı. İlk reklam yayın yasağı cezası Kanaltürk’e verildi. AKP’li Maliye Bakanı Kemal Unakıtan’ın emriyle Kanaltürk özel olarak denetime alındı. Bakanlar Egemen Bağış ile bazı milletvekilleri reklam verenleri tek tek sıkıştırarak kanala reklam verilmesini engellediler. Daha sonra Matkap Operasyonu sırasında ortaya çıktı ki AKP Diyarbakır Milletvekili İhsan Aslan’dan talimat aldığını iddia eden bir korucu ailesi Kanaltürk’deki bir yayın nedeniyle Özkan’a suikast girişiminde dahi bulundu. Kanaltürk için Recep Tayyip Erdoğan’ın mecliste, boğazını göstererek “Bıçak kemiğe dayandı” demesi kanalın da sonunu getirdi. Kanala reklam verilmesi, film satılması engellendi. Kanal bu şartlar altında vergi borcu bahane edilerek makine ve ekipmanları icra yoluyla Maliye Bakanlığı’nca satışa çıkarılınca, el değiştirdi.

Tuncay Özkan; 2005-2008 yılları arasında 56 miting, 740 konferans verdi. 2007 yılında yapılan ve “Cumhuriyet Mitingleri” olarak adlandırılan Ankara, İstanbul ve İzmir mitinglerine milyonlarca yurttaşımız katıldı. Cumhuriyet mitingleri Türkiye’de ve dünyada büyük yankı buldu. Her biri bir demokrasi şöleni halinde geçti. Milyonlar Cumhuriyet ve Atatürk ilkelerine bağlılıklarını ortaya koydular.

Özkan, 2007 seçimleri sonrasında Biz Kaç Kişiyiz Hareketi’ni başlattı. Bu muhalif harekete bir hafta içinde 1 milyon 350 bin yurttaşımız katıldı.

Tuncay Özkan Kanaltürk’ün el değiştirmesinin ardından Kanal Biz adında yeni bir televizyon kanalı daha kurdu. Bu kanal tam yayına başlamıştı ki Özkan, 23 Eylül 2008 tarihinde Ergenekon tertibiyle tutuklandı. O günden bu yana Silivri’de tutuluyor. Özkan 28 Şubat’tan bu yana tecrit hücresinde tek başına kalıyor. Kanal Biz’in lisansı iptal edilerek yayınına iktidarca son verildi.

Tuncay Özkan’ın Kitapları;

• 50 Trilyonunuz Çalındı. Hayali İhracat Öyküsü.Kıyamet Mahkemesi (Şubat 1993)

• Çetin Emeç Suikastı: “Öldürün O Gazeteciyi” (Ağustos 1994)

• Uğur Mumcu Suikastı: “Suikast Raporu 93/96” (Nisan 1996)

• Bir Gizli Servisin Tarihi (Aralık 1996)

• Örtülü Ödenek Yolsuzlukları: Parsadan Hikayesi (Temmuz 1996)

• Abdullah Öcalan’ın yakalanışı: Operasyon (Şubat 2000)

• Bush ve Saddam’ın Gölgesinde Entrikalar Savaşı (Ocak 2003)

• Milli İstihbarat Teşkilatı-MİT’in Gizli Tarihi (Kasım 2003)

• CIA Kürtleri-Kürt Devletinin Gizli Tarihi (Mart 2004)

• Abdullah Öcalan Neden Verildi? Nasıl Yakalandı? Ne Olacak? (Temmuz 2005)

• Yaraya Tuz Bastım ‘Ermeni Soykırımı…’ (Nisan 2007)

Tutuklandıktan sonra yayınlanan eserleri şunlardır:

• Ergenekon Kitaplığı 1-Danıştay Cinayeti/Cumhuriyet’e Saldırı (Mayıs 2009)

• Ergenekon Kitaplığı 2-Bir Casusun İftiraları-Tuncay Güney Hakkında Her Şey (Temmuz 2009)

• Ergenekon Kitaplığı 3- Ergenekon: Çook Gizli Örgüt Nasıl Kurulur? (Kasım 2009)

• Zorbalığın Pençesinde: Silivri Günlüğü (Mart 2011)

• Hapiste Yatacak Olana Öğütler (Ekim 2011)

• Anne Hiç Canım Acımadı (2012)

• Ötekiler (Kasım 2013)

Çalıştığı Gazeteler

1981-1984: Rüzgârlı Sokak
1984-1988: Hürgün
1988-1993: Cumhuriyet
1998-2001: Radikal
2001-2002: Milliyet
2003: Akşam

Çalıştığı TV Kanalları

1993-1995: Show TV
1995-2002: Kanal D
2002-2003: Show TV
2003: Skytürk (kısa bir süre)
2004-2008: Kanaltürk
2008-2009: Kanal Biz
2009: Show TV (kısa bir süre)

Bünyesindeki medya kuruluşları
Gazete

2004-2008: TV Guide

Televizyon

2004-2008: Kanaltürk (Akın İpek'e sattı.)
2005-2008: Eurotürk
2008-2009: Kanal Biz (Ömer Kapaklı'ya sattı.)

Tuncay Özkan Haberleri

CHP'den 'genel başkanlık sorunu var mı?' sorusuna yanıt geldi! Özgür Özel açıkladı! Kulislerde bu 3 ihtimal konuşuluyor...

Seçimler Millet İttifakı'nın yenilgisiyle sonuçlanırken CHP kadrolarında birçok ismin değişmesi bekleniyor. Kulislerde konuşulanlara göre ise Kılıçdaroğlu önümüzdeki günlerde gerçekleşecek MYK toplantısında istifaları kabul etmeye hazır. Öte yandan Kılıçdaroğlu'nun istifa olasılığı da son günlerin en çok konuşulan gündem başlıkları arasında yer alıyordu. CHP liderinin önünde 3 seçenek olduğu belirtiliyor. CHP'li Özgür Özel "Genel başkanlık sorunu var mı?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.

Haber 30-05-2023 13:18

Seçim gecesini anlatan CHP'li Tuncay Özkan canlı yayında gözyaşlarını tutamadı: Fethullahçı linç Genel Başkanımıza uzandı

14 Mayıs seçim gecesinde CHP'nin veri akışı ve sonuç ekranı yayınlanmaması gündeme oturmuştu. CHP'nin Medya ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan o gece yaşananları canlı yayında anlattı. Duygusal anlar yaşayan ve gözleri dolan Özkan, "Kamuoyunda linç yaşıyoruz. Bugün en son gördüğüm Fetullahçı linç genel başkanımıza uzandı. Toplumsal linç önü alınabilir bir şey değil. Masum olanları anlayışla karşılıyorum" dedi.

Haber 18-05-2023 21:24

Millet İttifakı'ndan 2. tur toplantısı! Kritik öneriye Akşener karşı çıktı, Kılıçdaroğlu 'Tuncay Özkan' kararını açıkladı

28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur seçimleri öncesinde Millet İttifakı liderleri bir araya geldi. CHP Genel Merkezi'ndeki kritik toplantıda 2. tur stratejisi ele alınırken, "Kabine'yi açıklayalım" önerisi Akşener tarafından veto edildi. Parti içinde iki isme yeni görevler veren Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP lideri Kılıçdaroğlu, tartışmaların odağındaki isim Tuncay Özkan içinse kararını açıkladı.

Haber 18-05-2023 09:31

Seçimin ardından ismi gündemden düşmüyor! Tuncay Özkan'dan İmamoğlu, Yavaş ve Kaftancıoğlu sözleri...

Seçimin ardından ismi gündemden düşmeyen CHP Medya ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, parti genel merkezinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ve Canan Kaftancıoğlu'nun seçim kampanyasının başına geçeceğine ilişkin gelen haberlerle ilgili Özkan, "Ekrem Bey ve Mansur Bey zaten kampanyanın içindeler. Canan Hanım bizim İstanbul İl Başkanımız, elbette ki kampanyanın içinde." dedi.

Haber 16-05-2023 18:12

Tuncay Özkan ile ilgili iddiaları gündem oldu! 'O gece Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a yaptıklarını anlatmıyorum'

Gazeteci Bahar Feyzan, sosyal medyadan yaptığı yayında CHP'li Tuncay Özkan ile ilgili dikkat çeken iddialarda bulundu. "Tuncay Özkan partiyi avucunun içine almış, o gitmeden CHP seçim kazanamaz" diyen Feyzan, Tuncay Özkan'ın CHP'de olduğu sürece Erdoğan'ın 10 seçim daha kazanacağını söyledi. Feyzan ayrıca, Özkan’ın Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’a yaptıklarını, başkanlara saygısından dolayı anlatamayacağını ifade etti. İşte dikkat çeken o iddialar...

Haber 16-05-2023 10:35

Erdoğan'ın toplantısı sonrası yaşanmıştı! Tartışma yaratan görüntülerle ilgili açıklama geldi

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın sosyal medyada vatandaşların "polislerden artan kumanyaları topluyor" demesinin ardından Adana Emniyet Müdürlüğü’nün çektiği görüntülerde vatandaşların üzerlerinden yiyecek içeceklerin güvenlik tedbiri amacıyla alındığı, çıkışta ise kendilerine ait olanları aldıkları görüldü.

Haber 10-10-2021 20:59

Tuncay Özkan'dan gündem yaratan seçim çıkışı: Kılıçdaroğlu yüzde yüz kazanır

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için "Cumhurbaşkanlığına aday olursa kazanır. Yüzde yüz kazanır. Her şeyin üzerine iddiaya girerim" dedi. Özkan açıklamaları Ankara kulislerini hareketlendirdi.

Haber 24-05-2021 08:29

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: (Tuncay Özkan'ın sağlık durumu) Sayın vekilimiz Tuncay Bey'i de ziyaret ettim. Ciddi bir semptomunun şu an olmadığını söyleyebilirim, çok yüksek olan bir ateş değil, bir halsizlik, kırgınlık tablosuyla kendisini gösteren duru

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: (Tuncay Özkan'ın sağlık durumu) Sayın vekilimiz Tuncay Bey'i de ziyaret ettim. Ciddi bir semptomunun şu an olmadığını söyleyebilirim, çok yüksek olan bir ateş değil, bir halsizlik, kırgınlık tablosuyla kendisini gösteren durumu söz konusu. Yakın takip ediliyor. Şu an önemli bir sorununun olmadığını söyleyebilirim."

Yurthaber 05-11-2020 13:49

CHP'li vekil Tuncay Özkan'ın koronavirüs testi pozitif çıktı

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan sosyal medya hesabından koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Haber 03-11-2020 19:25

Bülent Turan'ın paylaşımı olay oldu: Tuncay Özkan nerede direndi acaba?

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Sosyal medya yasasına direneceğiz" diyen CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'a tepki gösterdi. Turan, Özkan için "16 saat süren kanun görüşmelerine hiç gelmedi. Nerede direndi acaba?" ifadesini kullandı.

Haber 29-07-2020 15:16

CHP'yi karıştıracak iddia! Canan Kaftancıoğlu: Onların seçilmemesi içinde elimden geleni yaptım

Gazeteci İsmail Saymaz CHP'yi karıştıracak açıklamalarda bulundu. Saymaz, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun hazırladığı 'anahtar liste' dışında bir liste daha olduğunu ve bu listeyi hazırlayanın İstanbul İl Örgütü olduğunu söyledi. Canan Kaftancıoğlu'nun da listeyi doğruladığını belirten Saymaz, Kaftancıoğlu'nun kendisine "Bu listede Yıldırım Kaya ve Tuncay Özkan yok. Onların seçilmemesi içinde elimden geleni yaptım." dediğini aktardı.

Haber 28-07-2020 10:34

Milletvekilliği düşürülen Enis Berberoğlu tutuklandı

Milletvekilliği düşürülen Enis Berberoğlu gözaltına alınmasının ardından Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne getirilirken görüntülendi. Enis Berberoğlu İstanbul Adliyesi'nde çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Maltepe L Tipi Cezaevi'ne götürüldü.

Haber 05-06-2020 00:14

CHP'li Tuncay Özkan 'Marmaray’ı Ecevit yaptı' dedi, sosyal medya karıştı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, 12 Mart 2019’ta hizmete giren Marmaray’ı eski başbakanlardan Bülent Ecevit’in yaptığını savununca sosyal medyada olay oldu.

Haber 26-12-2019 08:45

Muharrem İnce'nin 'Teknede birlikte tatil yaptılar' sözlerine Tuncay Özkan'dan sert tepki

"Beştepe'ye giden CHP'li" iddiaları sonrası Muharrem İnce’nin ‘çete’ suçlamasıyla krize neden olan ‘teknede tatil’ iddiasına Tuncay Özkan'dan yanıt geldi. Özkan Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Kiminle tatil yapıp dost olacağıma müfteriler, yandaş medya karar veremez." ifadelerini kullandı.

Haber 27-11-2019 18:47

Emniyet Genel Müdürlüğü’nden Tuncay Özkan’ın iddialarına yalanlama

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, sosyal medya hesabından tehdit edildi. CHP'li Özkan, kendisini tehdit eden kişinin polis olduğunu iddia ederek sosyal medya hesabından çok sert tepki gösterdi. Özkan'ın paylaşımları üzerine Emniyet Genel Müdürlüğü'nden (EGM) açıklama geldi.

Haber 23-10-2019 17:09

Tuncay Özkan'dan Nagehan Alçı'nın iddialarına yanıt: Muharrem İnce içkiliydi demedim

CHP Milletvekili Tuncay Özkan Muharrem İnce’nin katıldığı canlı yayındaki 'seçim gecesi içkiliydi' iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Nagehan Alçı'yı yalancılıkla suçlayan Özkan, "CHP içinde kavga arayanlar benden sonuç alamazlar, başka kapıya" ifadelerini kullandı.

Haber 12-09-2019 09:49

Kılıçdaroğlu, Akşener'i ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: - "(İstanbul'da seçim sonuçlarına yönelik itirazlar) Olay artık bir büyükşehir belediye başkanının seçilip seçilmeme olayı olmanın ötesine taşmıştır. Bu bir demokrasi olayıdır. Ya demokrasiden, demokrasinin kalıcılığından yana tavır alınacak ve karar verilecektir veya demokrasi yargıçlar eliyle katledilecektir" - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: - "Sayın İmamoğlu'nun 15 bin küsur oyunu beğenmemek gibi bir hak hiç kimsenin haddi de değildir, hakkı da değildir. Böyle bir şey yok. Seçim sonuçlarına herkes saygı göstermek zorundadır"

Haber 08-04-2019 12:52

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan:

"Barış, huzur, kardeşlik, bolluk ve refah istiyoruz. Bunun için mücadele ediyoruz"

Yurthaber 27-03-2019 13:31

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan:

"Barış, huzur, kardeşlik, bolluk ve refah istiyoruz. Bunun için mücadele ediyoruz"

Haber 27-03-2019 13:30

Yumruk gibi kenetlendik

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan: - "Biz bütün arkadaşlar bir yumruk gibi kenetlendik. Türkiye'nin bugünkü karanlığını dağıtmaya ant içtik. Hangi arkadaşımız öncü ilan edilirse onunla beraber bu mücadeleyi sürdürürüz"

Haber 29-01-2019 05:49

CHP ve HDP yerel seçimlerde ittifak mı yapacak? Siyaset gündemini hareketlendiren fotoğraf

'Mart 2019'daki yerel seçimlerde CHP ve HDP ittifak mı yapacak?' sorusu siyaset kulislerinde konuşulurken, ortaya çıkan fotoğraf karesi ittifak iddialarını güçlendirdi.

Haber 08-10-2018 08:00

Yerel seçim öncesi CHP'de başkanlık tartışması!

Yerel seçim yaklaşırken CHP'de tartışmalar yaşandığı iddia edildi. Partinin önemli isimlerinin İzmir ve İstanbul'da belediye başkanlığı koltuklarına oturmak için kavga ettiği öne sürüldü:

Haber 25-08-2018 07:21

Nagehan Alçı: İstifa etmesi şart!

Nagehan Alçı, bugünkü "Tuncay Özkan ve CHP’nin hali: Kim doğru söylüyor?" başlıklı yazısında, CHP'deki 'gizli karar merci' olayıyla ilgili detayları yazdı. "Sevilay Yılman büyük iş yaptı, ortaya attığı iddia göz ardı edilir değil" ifadesini kullanan Alçı, "Her halükarda gerçeğin ortaya çıkması ve kim doğruyu söylüyorsa diğerinin istifa etmesi şart!" diye yazdı.

Haber 01-08-2018 09:01

Canlı yayında çok konuşulacak iddia! Tuncay Özkan 'CHP'de gizli bir karar merkezi var' dedi mi?

Habertürk TV'de yayınlanan Türkiye'nin Nabzı programında Sevilay Yılman CHP ile ilgili çok konuşulacak bir iddiada bulundu. Yılman, Halk TV Genel Müdürü Şaban Sevinç'in kendisine Tuncay Özkan'ın 'CHP'de gizli bir karar merkezi var' dediğini iddia etti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan programa bağlanarak bu iddiaya sert tepki gösterdi.

Haber 30-07-2018 23:37

Tuncay Özkan ve Erdoğan Toprak KRT TV'den hisse satın alıyor

HaberTürk yazarı Sevilay Yılman, CHP'li iki ismin Türkiye'nin ilk kültür TV'si olarak öne çıkan KRT'nin yüzde 49 hissesini satın alacağını iddia etti. Yılman bu iki ismin Tuncay Özkan ve Erdoğan Toprak olduğu bilgisini aktarırken, "TV’nin hisselerinin yetkisi de elinde bulunan Didem Hanım’la Kemal Kılıçdaroğlu’nun bilgisi dahilinde bizzat bu ikili pazarlık yapmış" dedi.

Haber 26-07-2018 09:35

Tuncay Özkan: Kılıçdaroğlu görevine devam edecek

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Habertürk TV'nin canlı yayınında CHP'deki kurultay iddialarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Özkan, "Kılıçdaroğlu görevine devam edecek. Bugün 3.5 saat toplantı yaptık. Geleceği planladık. Kurultay planımız yok" dedi.

Haber 26-06-2018 00:57

CHP'li Tuncay Özkan'dan 24 Haziran seçim sonuçlarıyla ilgili olay tweet: Tercihin doğru olmadığını yakın gelecekte göreceğiz

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, 24 Haziran seçim sonuçlarına ilişkin olarak dikkat çeken Twitter paylaşımlarında bulundu. Özkan, "Seçim sonucu hayırlı olsun. Seçmenin çoğunluğunun tercihini gösteriyor. Ancak o tercihin doğru olmadığını yakın gelecekte göreceğiz" dedi.

Haber 25-06-2018 11:28

CHP'de seçim güvenliği hazırlıkları tamam

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan: - "Yarın sabah erken saatlerden itibaren bütün örgütümüz, sivil toplum gönüllüleri ve diğer siyasi partilerin gönüllülerinden oluşan bir büyük ordu, Türkiye'de seçimin güvenli yürümesi, işlemlerin sağlıklı tamamlanabilmesi için görev yapacak" - "Türkiye genelinde 181 bin küsur sandığımız var. Bu sandıkları korumak üzere Adil Seçim Platformu'yla yapılan çalışma kapsamında toplam 600 bin sandık görevlisi seçmenin oyunu korumak üzere göreve hazır" - "100 yaşını geçmiş, hayatta olmayan seçmenlerle ilgili il örgütlerimize yazı yazdık, oradaki sandık görevlilerimize talimat verdik. Bekliyoruz şimdi bunlar gelsinler oy kullanmaya. 140 yaşındaki arkadaşımız gelsin oy kullanmaya bunların tamamının kimlik tespitini yaptıracağız. Kimliklerini tespit edip suç duyurusunda bulunacağız. Bu hazırlığı yapanların şu andan itibaren caymalarını tavsiye ediyoruz"

Haber 23-06-2018 17:47

Tuncay Özkan'dan Şirin Payzın'a Erdoğan tepkisi: Böyle bir şey görmedim

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan'ı konuk eden CNN Türk televizyonunda ilginç anlar yaşandı. Reklam arası denilerek yayına ara veren kanal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı canlı yayınlayınca Özkan duruma tepki gösterdi. Özkan, "20 yıl kadar televizyonculuk yaptım, böyle bir şeye ilk defa tanık oluyorum" dedi.

Haber 30-05-2018 00:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Isparta mitinginde büyük gaf! CHP'den sert tepki

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Isparta'da partisinin düzenlediği mitingde konuştu. Erdoğan, konuşması sırasında Isparta'da bulunan Süleyman Demirel Üniversitesi'ni kendilerinin kurduğunu iddia etti. Bu iddia üzerine CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, sert tepki gösterdi.

Haber 27-05-2018 21:51

Dün 'yumruklaştılar' iddiaları çıkmıştı! Verdikleri fotoğraf dikkat çekti

Dün gündeme gelen “Tuncay Özkan ve Bülent Tezcan yumruklaştı” iddiaları sonrasında bugün Tuncay Özkan ve Bülent Tezcan, CHP'nin seçim sloganlarını açıkladı.

Haber 25-05-2018 17:44

CHP'de 'Tuncay Özkan ile Bülent Tezcan kavga etti' iddiası gündemi sarstı

CHP’de, İzmir yerine İstanbul’dan aday gösterilen Tuncay Özkan, listeleri hazırlayan Bülent Tezcan’ın odasını bastığı küfürler edip yumruk salladığı ikiliyi güvenlik görevlileri ayırdığı iddia edildi. Tuncay Özkan ise iddiaları kesin bir dille yalanladı.

Haber 24-05-2018 08:04

CHP’li Tuncay Özkan’ın TSK’ya verdiği bellekle FETÖ’ye baskın!

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın TSK’ya teslim ettiği flaş belleğin içindeki bilgilerden hareketle, aralarında İzmir’in de bulunduğu 15 ilde, 91’i açığa alınmış muvazzaf asker olmak üzere 96 şüphelinin gözaltına alınması için operasyon yapıldı. 87 şüpheli gözaltına alındı

Haber 11-05-2018 05:20

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özkan:

"(CHP'den 15 milletvekilinin İYİ Parti'ye geçmesi) Bugünkü olay Türkiye'de hiç kimsenin kendisini yalnız hissetmemesi, kimsesiz hissetmemesi anlamında hakın, hukukun ve adaletin yerine gelmesi anlamında müthiş bir devrimdir" - "CHP'nin cumhurbaşkanı adayı salı günü sizlerle tanışacak. Salı gününü bekleyin"

Haber 22-04-2018 16:37

Dündar, Gül ve Berberoğlu'nun yargılandığı dava

Can Dündar, Erdem Gül ve Enis Berberoğlu'nun, "silahlı terör örgütüne yardım etmek" suçundan yargılanmasına devam edildi - İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi, duruşmayı 9 Mayıs'a erteledi - CHP Milletvekili Özkan: -"Biz herkes için özgürlük, herkes için adalet, herkes için mutluluk istiyoruz. Bunun yolu Türkiye'de bu yargılamaların beraatla sonuçlanmasıdır"

Haber 14-03-2018 16:02

CHP'de Atatürk krizi!

CHP, 9-10 Mart'ta gerçekleşecek kurultay ile son halini alacak yeni tüzüğünü görücüye çıkardı. Ankara'da gerçekleşecek iki günlük tüzük kurultayı için hazırlanan "tüzük taslağı" CHP'li vekilleri de birbirine düşürdü.

Haber 27-02-2018 21:16

CHP Genel Başkanı Yardımcısı Özkan, İzmir'de:

"Türkiye’de çocukları kimse taciz edemeyecek, kadınları kimse öldüremeyecek, kimse aç yatmayacak, terör eski, kötü bir anı olarak kalacak. 2019’da 3 seçimi de kazanacağız, size söz veriyoruz"

Haber 23-02-2018 13:32

Tuncay Özkan'dan Erdoğan'ı kızdıracak paylaşım

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın konuşmalarından kesitler paylaşarak eleştiri yaptı

Haber 20-02-2018 11:03

CHP MYK üyeleri belli oldu! İşte Kılıçdaroğlu'nun A Takımı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni A Takımı belli oldu. Son dakika habere göre, CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi olurken, Basınla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına Tuncaz Özkan getirildi. Özkan, 36. Olağan Kurultayında Kemal Kılıçdaroğlu'na rakip olan Muharrem İnce'nin Parti Meclisi listesinde yer almıştı.

Haber 12-02-2018 10:11

Minibüste akılalmaz olay: 4 kişi engelli gence tekme ve yumruklarla saldırdı

Adana’da işitme engelli, 4 kişi tarafından dolmuşta öldüresiye dövüldü. Dayak anı dolmuşun güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken engelli gencin kanser hastası annesi Cihan Acun, “Nasıl ciğerim parçalanıyor şu anda. İnsan değil onlar, adalete bırakıyorum onları” dedi. Minibüsün güvenlik kamerasına da yansıyan olay, CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan tarafından da sosyal medya üzerinden paylaşıldı. İşitme engelli genci dolmuşta tekme tokat döven 4 kişi ise bu sabah gözaltına alındı.

Haber 15-01-2018 10:35

CHP'de olay yaratan sözler!

CHP'nin İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın katıldığı bir canlı yayında “Muharrem İnce Kılıçdaroğlu ile görüştü, aday olmayacak” açıklamasına CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'den cevap geldi. İnce, "Açıklamak ona mı düşer" dedi

Haber 15-12-2017 08:17

MİT iddiası Ankara'yı karıştıracak: 4 daire başkanını PKK esir aldı

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili ve TBMM Güvenlik-İstihbarat Komisyonu üyesi Tuncay Özkan, PKK’ya operasyon yapmak isteyen MİT'in içindeki 4 daire başkanının terör örgütü tarafından rehin alındığını ve halen de örgütün elinde 'esir' olduklarını iddia etti.

Haber 12-12-2017 20:27

Tuncay Özkan o flash bellek'i nasıl ele geçirdi? İşte vasiyeti

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Habertürk ekranlarında yayımlanan, Fatih Altaylı’nın sunduğu “Teke Tek” programının canlı yayın konuğu oldu. Özkan, kısa süre önce savcılığa teslim ettiği flash bellekle ilgili kritik bilgiler açıkladı. Tuncay Özkan, “Ben hücrede ölseydim bu belgeleri Barış Terkoğlu açıklayacaktı. Ona kime teslim edeceğini, ne yapacağını vasiyet etmiştim" dedi.

Haber 09-08-2017 15:26

CHP'li vekillerden 'pankart' tepkisi

Beşiktaş - Konyaspor Süper Kupa Finali öncesinde 'Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa' pankartının içeri alınmaması tepki çekti. Taraftarların tepkileri sonrası açıklama yapan emniyet görevlileri, pankart için 48 saat önceden izin alınması gerektiğini ileri sürerek pankartı almadı. Konuyla ilgili CHP milletvekilleri de sosyal medyadan tepki gösterdi. Tuncay Özkan, "'Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa' pankartı 'izinsiz' olduğu gerekçesiyle stada alınmamış. Bu pankart için izne gerek mi var?" dedi.

Haber 07-08-2017 00:29

Gezi Parkı'nda ağaç katliamı

CHP'li vekil Tuncay Özkan, Gezi Parkı'nda ağaç katliamı yapıldığını belirterek, sosyal medyadan fotoğraflar paylaştı. Tuncay Özkan, "Gezi Parkı'nda ağaç katliamı... Toplumun sinir uçlarıyla oynamak niye? Bu ağaçlar sizi neden bu kadar rahatsız ediyor?" dedi.

Haber 03-08-2017 11:35

Tuncay Özkan'ın elindeki flash disk'te TSK'ya ilişkin olay bilgiler!

15 Temmuz darbe girişimi ve TSK içindeki FETÖ yanlısı yapılanmayla ilgili detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, bugünkü yazısında 21 Temmuz Cuma günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile randevusunda, CHP liderinin 15 Temmuz üzerine konuşurken “Haftaya savcılığa çok önemli bir dosya teslim edeceğiz” dediği flash disk'te neler olduğunu kaleme aldı. Selvi, fazla 'kurcalamadığını' ifade ettiği flash disk konusunda çarpıcı detayları aktrardı. İşte o yazı...

Haber 01-08-2017 08:34

Belediyeye inşaat tepkisi: Belediye restore edeceğiz diye yıktığı caminin yerine rezidans yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, sosyal paylaşım sitesi Twitter adresinden yaptığı açıklamada, Gaziosmanpaşa Belediyesi'ne cami yerine rezidans yaptığını iddia ederek tepki gösterdi. CHP'li Özkan attığı tweet'te, "Gaziosmanpaşa Belediyesi restore edeceğiz diye yıktığı caminin yerine rezidans yaptı" iddiasında bulundu.

Haber 31-07-2017 19:10

Tuncay Özkan'ın teslim ettiği bellekten Adil Öksüz çıktı

Tuncay Özkan’ın savcılığa teslim ettiği flash belleğin FETÖ’nün arşivi olduğu ortaya çıktı. Flash bellek 11 yıl önce Hava Kuvvetleri’nde soruşturma konusu oldu. Belleğe ilişkin Hava Kuvvetleri’nde yapılan çalışmanın ise darbenin kilit ismi Adil Öksüz’ün talimatıyla engellendiği ortaya çıktı.

Haber 27-07-2017 10:49

İlker Başbuğ'dan flash bellek açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugünkü grup toplantısında, 2007 yılında Tuncay Özkan'a gelen bir diskteki bilgilerin Genelkurmay ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na gönderildiğini ancak dosyanın Akın Öztürk tarafından kapatıldığını açıklamıştı. CHP Milletvekili Tuncay Özkan'ın 2007'de Genelkurmay ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na gönderdiği açıklanan taşınabilir bellekle ilgili İlker Başbuğ'dan açıklama geldi.

Haber 25-07-2017 19:28