Turhal Sugar Factory Haberleri

SON DAKİKA | AFAD duyurdu! Tokat'ta 4.1 büyüklüğünde deprem

Son dakika haberi: Tokat'ta 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü Tokat'ın Turhal ilçesi olan depremin derinliği 12 km olarak ölçüldü.

Haber 2024-04-21 15:25:18

Tokat'ta ilkokul öğrencileri kadın servis şoförüne emanet

Tokat'ın Turhal ilçesinde yaşayan 43 yaşındaki İlknur Begüm Karaca, öğrenci servisi sürücülüğü yapıyor.

Yurthaber 2024-04-15 11:38:18

Hafızalara kazınan fotoğraftaki dedesiymiş! Atatürk'e derdini anlatan adamın torunu CHP'den belediye başkanı oldu... O detayı Özgür Özel anlattı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, ünlü fotoğrafındaki derdini dinlediği vatandaşın torunu Mehmet Erdem Ural, CHP'den Tokat Turhal ilçesine belediye başkanı oldu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel katıldığı canlı yayında o detayı anlatırken, "Ural da vatandaşın derdini dinleyip sorunlarını çözmek için Turhal'ın belediye başkanı oldu" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-04-04 15:37:55

Tokat'ta çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi öldü

Tokat'ın Turhal ilçesinde çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.

Yurthaber 2024-03-08 10:42:43

Tokat'tan Avrupa ülkelerine pelet ihracatı

Tokat'ın Turhal ilçesinde faaliyet gösteren fabrikada üretilen pelet (orman atıklarının işlemden geçirilip sıkıştırılması sonucu elde edilen yakıt çeşidi), Avrupa ülkelerine satılıyor.

Yurthaber 19-01-24 12:08

Hasan Can Kaya ile Konuşanlar'da o sahne gündem oldu! ‘Sugar mommy’ arıyorum deyince...

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın Youtube’da izleyici karşısına çıktığı daha sonra ise Exxen’de yayınlanmaya başlanan Konuşanlar programının 124. yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Programa ‘Sugar mommy’ arıyorum diyen konuğun anlattıkları damga vurdu.

Magazin 13-12-23 14:45

İntikam saldırısı kamerada! Ağabeyini öldüren kişinin ağabeyine kabusu yaşattı

Tokat’ın Turhal ilçesinde dehşete düşüren bir intikam saldırısı gerçekleştirildi. Z.U. (17), geçen yıl ağabeyi Serhat Unutmaz'ı (22) av tüfeği ile vurarak öldüren Musa Şahin'in (40) ağabeyi Erdal Şahin'e (41) otomobille çarpıp yaraladı. Ardından araçtan inen Z.U., Şahin'e tüfek doğrultup tekme attı. Z.U. olay yerinden kaçarken yerde yatan Erdal Şahin’e tekrar çarptı. Yaşananlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 13-11-23 10:50

Tokat'ta trenin çarptığı kişi öldü

Tokat'ın Turhal ilçesinde tren çarpan kişi yaşamını yitirdi.

Yurthaber 03-11-23 10:46

İtirafı sosyal medyada gündem yarattı! Kocam öldükten sonra sugar mama oldum dedi... Sevgilisine aldığı hediyeler olay oldu

36 yaşındaki Kara Miller isimli bir kadın kocasının vefatının ardından 27 yaşındaki sevgilisiyle hayatını sosyal medyadan paylaşarak gündem yarattı. Kocasının ölümüyle 'sugar mama' olduğunu anlattı. Sevgilisine aldığı pahalı hediyeleri sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla gösteren Miller gündem yaratmayı başardı.

Trend 17-10-23 10:23

Tokat'ta otomobille çekici çarpıştı, 4 kişi yaralandı

Tokat'ın Turhal ilçesinde otomobille çekicinin çarpışması sonucu 2'si yabancı uyruklu 4 kişi yaralandı.

Yurthaber 16-10-23 07:51

Kendisi 18 sevgilisi 57 yaşında! Sugar mommy paylaşımı sosyal medyada gündem oldu... Lüks hayatına yorum yağdı

TikTok'ta Fedegaggio kullanıcı adıyla paylaşım yapan 18 yaşındaki Federico'nun lüks hayatı gündem yarattı. 57 yaşındaki sevgilisiyle eğlenceli amaçlı olarak 'Sugar Mommy' paylaşımları yapan Federico sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı. Paylaşımları kısa sürede milyonlarca izlenmeye ulaştı.

Trend 30-09-23 09:02

Benedict Cumberbatch'ın başrolünü üstlendiği 'The Wonderful Story of Henry Sugar' filminden ilk fragman geldi! Vizyon tarihi belli oldu

Roald Dahl'ın 1977 tarihli derleme hikaye kitabı 'The Wonderful Story of Henry Sugar and Six More'dan uyarlanan 'The Wonderful Story of Henry Sugar' (Şeker Henry'nin İnanılmaz Öyküsü) izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. Benedict Cumberbatch'ın başrolünü üstlendiği filmin fragmanı sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 19-09-23 15:49

Turhal'da Millet Bahçesi açılışı yapıldı

Tokat'ın Turhal ilçesinde 35 bin metrekare alanda yapımı tamamlanan Kocakavak Millet Bahçesi törenle açıldı.

Yurthaber 24-08-23 08:14

Tokat'ta otomobil devrildi, 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

Tokat'ın Turhal ilçesinde otomobilin devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, biri ağır 4 kişi yaralandı.

Yurthaber 23-06-23 12:06

Tokat'ta kamyonet ile otomobilin çarpıştığı kazada 6 kişi yaralandı

Tokat'ın Turhal ilçesinde kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı.

Yurthaber 08-06-23 09:24

Tokat'ta eski eşi tarafından öldürülen kadın toprağa verildi

Tokat'ın Turhal ilçesinde eski kocası tarafından öldüren üç çocuk annesi kadının cenazesi defnedildi.

Yurthaber 26-04-23 13:49

Kan donduran vahşet! Sokak ortasında eski eşini öldürüp intihar etti

Tokat’ın Turhal ilçesinde kan donduran bir cinayet ve intihar olayı yaşandı. Ahmet Göktaş (39), 5 yıl önce boşandığı Ebru Güneş’i (32) sokak ortasında tabanca ile vurarak öldürüp, aynı silahla intihar etti. İşte detaylar...

Haber 25-04-23 11:45

Tokat'ta eski eşini tabancayla öldüren kişi aynı silahla intihar etti

Tokat'ın Turhal ilçesinde eski eşini tabancayla öldüren kişi aynı silahla intihar etti.

Yurthaber 25-04-23 10:27

Kraliçe dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Kraliçe dizisi oyuncu kadrosu ve konusu

Kraliçe dizisi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Dizi, Kanal D ekranlarında yayın hayatına merhaba dedi. Başrollerinde ünlü oyuncular Gökhan Alkan ve Burcu Özberk'in yer aldığı yeni dizi seyircini dikkatini çekiyor. Kraliçe dizisi 'Queen Sugar' dizisinden uyarlanacak. Peki, Kraliçe dizisi konusu nedir? Kraliçe dizisi oyuncuları kimler?

Magazin 22-03-23 21:32

Ramazan öncesi fırınlarda hijyen denetimi

Tokat’ın Turhal ilçesinde Ramazan ayına sayılı günler kala belediye zabıta ekipleri tarafından fırınlarda temizlik, hijyen ve ekmek gramajı denetimi yapıldı.

Yurthaber 17-03-23 13:43

Burcu Özberk ‘Kraliçe’ dizisiyle ekranlara geri dönüyor! Ekran orucunu bozdu... “Hoşgeldin Deniz”

Burcu Özberk ve Gökhan Altan’ın başrollerini paylaştığı ‘Kraliçe’ dizisi ilk bölümüyle seyircinin görücüsüne çıkmaya hazırlanıyor. “Queen Sugar” dizisinden uyarlanacak dizi ünlü bir basketbolcunun hayatına odaklanacak. Ünlü oyuncu Özberk, yeni dizisinin heyecanını sosyal medya hesabından fragmanı paylaşarak duyurdu.

Magazin 16-03-23 10:05

Kraliçe dizisi gümbür gümbür geliyor! Yerli 'Queen Sugar' Kraliçe'nin oyuncuları arasında sürpriz isimler

Yeni dizi Kraliçe için geri sayım devam ediyor. Queen Sugar dizisinden uyarlanan Kraliçe’nin oyuncuları arasında kimlerin olacağı belli oldu. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan dizide Burcu Özberk Deniz karakterine, Gökhan Alkan ise Ateş karakterine hayat verecek. İşte Kraliçe dizisinin oyuncuları ve konusu

Magazin 02-03-23 13:45

MHP Turhal İlçe Teşkilatı'ndan, Samandağ Rum Ortodoks St. Ilyas Kilisesi'ne yardım

MHP Turhal İlçe Teşkilatı, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen, Hatay'ın Samandağ ilçesinde bulunan Rum Ortodoks St. Ilyas Kilisesi cemaatine, ilçede toplanan yardımları ulaştırdı.

Yurthaber 13-02-23 08:07

Kraliçe dizisi ne zaman başlayacak, konusu ne? Yerli 'Queen Sugar' Kraliçe dizisi oyuncuları kimler?

Kraliçe dizisi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Yeni sezonun iddialı yapımlarından olan ve dünya çapında çok izlenen Queen Sugar dizisinden uyarlanan Kraliçe'nin oyuncu kadrosu belli oldu. Burcu Özberk ve Gökhan Alkan'ın başrollerini paylaştığı dizinin hikayesi ise oldukça dikkat çekici. Peki, Kraliçe dizisi ne zaman başlayacak, konusu ne? Yerli 'Queen Sugar' Kraliçe dizisi oyuncuları kimler? İşte yeni dizi hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 31-01-23 13:47

Kraliçe dizisi ne zaman başlayacak? Yerli 'Queen Sugar' Kraliçe dizisi konusu ne, oyuncuları kim? Burcu Özberk ve Gökhan Alkan başrolde!

Kraliçe isimli dizi yakında Kanal D ekranlarında yayın hayatına merhaba diyecek. Başrollerinde ünlü oyuncular Gökhan Alkan ve Burcu Özberk'in yer aldığı yeni dizi şimdiden merak konusu oldu. Kraliçe dizisi 'Queen Sugar' dizisinden uyarlanacak. Peki, Kraliçe dizisi ne zaman başlayacak? Yerli 'Queen Sugar' Kraliçe dizisi konusu ne, oyuncuları kim?

Magazin 20-01-23 00:19

Tokat'ta devrilen otomobildeki 2 kişi yaralandı

Tokat'ın Turhal ilçesinde otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı.

Yurthaber 13-01-23 07:53

Sosyal medyadan dikkat çeken paylaşım! ‘Sugar mommy’ arıyorum dedi... Yaş aralığı: 40-100

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan Ahmet Enes Bektaş isimli bir kişinin TikTok’tan yaptığı paylaşım kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşti. Bir arkadaşlık uygulaması üzerinden kendisine ‘Sugar mommy’ aradığını belirten Bektaş, ‘Enesmoii’ adıyla yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. 262 bin görüntülenen gönderisinde Bektaş 67 yaşında bir kadınla randevuya çıktığını söyledi.

Trend 28-12-22 15:49

Binlercesi havadan görüntülendi, görenleri şaşırtan manzara

Tokat’ın Turhal ilçesinde bulunan şeker fabrikasında binlerce küspe balyası kar örtüsü gibi görüntüsü ile dikkat çekiyor.

Yurthaber 23-12-22 13:49

Tokat'ta bir tesisin girişine çarpan otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Tokat'ın Turhal ilçelinde, bir tesisinin girişine çarpan otomobildeki 1 kişi hayatı kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Yurthaber 16-11-22 12:01

AK Partili Özhaseki, Turhal Şeker Fabrikası'nın pancar alım kampanyasında konuştu:

"Türkiye temizlendi. Sınır ötesinde belli bir kilometreye kadar gittik. Şimdi kendi inlerine kadar 150 kilometre gidiyoruz, tek tek bulup orada bombalıyoruz, imha ediyoruz, sonra dönüp geliyoruz"

Yurthaber 06-10-22 21:59

Bahar Candan bu sefer de bir tomar parayı denize attı

"Ben bu ülkenin en büyük sugar baby'siyim" diyerek kazandığı paranın kaynadığını da bir nevi açıklayan Bahar Candan bu sefer de elinde tuttuğu bir tomar parayı denize attı. Kimi Candan'ı görgüsüzlükle suçlarken kimi de paraların sahte olduğunu söyledi.

Magazin 07-08-22 15:22

Nelson Mandela'ya hediye edilen dünya boks şampiyonası kemeri çalındı

Güney Afrika Cumhuriyeti'nin demokratik seçimlerle iktidara gelen ilk siyahi devlet başkanı Nelson Mandela'ya, ABD'li ünlü boksör Sugar Ray Leonard tarafından hediye edilen dünya boks şampiyonası kemerinin çalındığı açıklandı.

Haber 13-07-22 22:45

Dünyanın en zenginleri demir atmak için Göcek’i seçti: Milyonlarca dolar harcadılar…

Türkiye’nin önemli tatil bölgelerinden olan Göcek dünyanın en zenginlerini ağırlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Rus oligartk Roman Abramoviç’i ağırlayan Göcek’in yeni misafirleri şaşırttı. Dünyanın en zenginleri Bill Gates, Jeff Bezos ve İngiliz milyarder Sugar ile mücevher tüccarı İsveçli Lundin'in milyon dolarlık yatlarının bölgede demirlediği ifade edildi. Toplam değerleri milyarlarca dolar olan yüzen saraylar Göcek'e ‘Dünyanın en zengin koyu’ unvanını getirdi.

Finans 01-06-22 07:47

Bahar Candan'dan bomba itiraf! Ben bu ülkenin en büyük sugar baby'siyim

Geçtiğimiz günlerde hesabındaki parayı paylaşan Bahar Candan itirafıyla gündeme bomba gibi düştü. Lüks yaşantısının kaynağı merak edilen Bahar Candan "Ben bu ülkenin en büyük sugar baby'siyim" dedi. Peki sugar baby ne demek?

Magazin 31-05-22 15:11

Turhal ne demek? Turhal kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe, sanat yapıtlarında kullanılmak için oldukça elverişli bir zenginliğe sahiptir. Özellikle roman ve şiir gibi edebi sanatlarda Türkçenin ifade zenginliği sıkça ön plana çıkar. Bu zenginlik tarih boyunca pek çok önemli edebi eserin ortaya çıkmasını sağlamıştır. Ancak bu zenginlik beraberinde pek çok yeni kelimeyle karşılaşmayı da getirmiştir. Turhal kelimesine de sıkça karşılaşılan kelimelerden bir tanesidir. Turhal TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 23-05-22 19:05

Günde 800 dolar kazanıyorum ama işin karanlık yüzünü kimse bilmiyor! Onu izleyerek...

ABD’den 20 yaşındaki Grace Morris, yaklaşık bir yıl önce Washington'daki Pink Sugar Espresso'da çalışmaya başladı ve işini aylarca gizli tuttu. Kahve dükkânında bikini baristası olarak çalışan genç kadın sadece bahşişlerde günde neredeyse 800 dolar kazanabildiğini açıkladı ancak işin karanlık bir tarafı da olduğunu söylüyor.

Trend 21-04-22 11:05

Kovid-19 nedeniyle 105 gün hastanede yattı, taburcu edilmeden aşısını yaptırdı

Taburcu edilince gözyaşlarını tutamayan Halis Taş: - "105 gün sonra güneşi gördük. Her şey çok güzelmiş. İnsanlar benim çektiğimi çekmesinler. Lütfen aşı olsunlar. Hayat varmış" - Turhal Devlet Hastanesi Başhekimi Dursun Tüzün: - "Kendisi ikinci hayata döndü. Allah onun durumuna kimseyi düşürmesin. Herkes bir an önce aşısını olsun"

Yurthaber 11-12-21 11:16

TRT’den dünyayı sarsacak bir belgesel: The Factory

Dünyanın en büyük çimento üreticilerinden Fransız Lafarge'ın, terör örgütü DEAŞ’ı nasıl fonladığı belgelerle ortaya çıkacak

Haber 11-11-21 12:39

41 gün yoğun bakımda kalan aşı karşıtından aşı çağrısı

Tokat'ın Turhal ilçesinde yaşayan 51 yaşındaki Halis Taş: - "Bir nefes dünyaya değer. İki aydır nefesi zor alıyorum. İlk zamanlar aşıya karşıydım. Yani 'yalan, hurafe, aşı şöyle yapıyormuş'... Ama sonuç gösterdi ki esas onlar yalanmış. Anladım aşının önemini" - "Aşı vurulmazsan yakalanıyorsun. Benim gibi perişan oluyorsun. 41 gün yoğun bakımda yattım, 2 aydır tedavi görüyorum, şu anda yataktan kalkamıyorum" - Turhal Devlet Hastanesi Başhekimi Dursun Tüzün: - "Halis Bey, sık sık hastanemize gelirdi, biz aşıyı öneniyorduk ama gülüp geçerdi"

Yurthaber 19-10-21 11:03

Özbekistan'ın yeni yıldızı Stella'ya Türk imzası

Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev’in resmi açılışını yaptığı ve Özbekistan’ın 3000 yıllık tarihi ve bağımsızlığının sembolü “30. Yıl Anıtı”, Türk şirket ‘Outdoor Factory’ tarafından hayata geçirildi. Dünyanın en önemli şehir simgelerinden biri olarak gösterilen tarihi değere sahip anıt 63 günde tamamlandı.

Haber 01-09-21 17:08

Tokat'ta yamaç paraşütü yarışlarında korkutan kaza! Pilot, kalkış sırasında düşüp kolunu kırdı

Tokat'ın Turhal ilçesinde düzenlenen yamaç paraşütü yarışmasında kalkış yaparken düşen pilot Oğuzkan Sadeer'in sol kolu kırıldı. Kazayı görüntüleyen basın mensupları ile yarışma görevlileri arasında gerginlik yaşandı.

Haber 06-07-21 16:50

Belediyeden esnafa pandemi desteği

Turhal Belediyesi, pandemi dolayısı ile esnaflara destek olmak için ilçe minibüs duraklarından çıkış ücreti ve pazar yerlerinden 30 Haziran 2021 tarihine kadar ücret alınmamasına karar verdi.Turhal Belediye Meclisi Nisan ayı belediye meclis toplantısında gündem maddeleri görüşüldü.

Yurthaber 02-04-21 15:08

Elektrik direğine çarpan cipin sürücüsü ölümden döndü

Tokat’ta elektrik direğine çarpan cipin sürücüsü ölümden döndü.Edinilen bilgiye göre kaza, Tokat Turhal karayolu Ulaş köyü yakınlarında meydana geldi.

Haber 01-04-21 11:39

Her ay aynı gün fidan dikiyorlar

Tokat’ın Turhal ilçesinde belediye ve gençlik merkezi müdürlüğü işbirliğinde her ay, aynı günde fidan dikme etkinliği düzenleniyor.Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, her ay düzenli olarak yapılan etkinlikle amaçlarının daha yeşil bir Turhal olduğunu söyledi.

Yurthaber 30-03-21 14:01

Başkan Bekler: “Kendi kendine yeten, üreten bir belediyeyiz”

Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, belediyenin tüm araçların bakım ve tamiratı, motor rektefelerinin kendi ustaları tarafından yapıldığını belirterek, “Belediye olarak kendimiz üretiyor, kendimiz yapıyoruz” dedi.Turhal Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü motor bakım atölyesi olarak faaliyet gösteren makine ikmal hizmet binası, yenilenen ekipmanları ve yeni yüzüyle hizmet vermeye başladı.

Yurthaber 29-03-21 09:17

Turhal Belediyesinde 2 yılda 16 milyonluk tasarruf

Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, ciddi tasarruf tedbirleriyle iki yıllık süreç içerisinde yaklaşık 16 milyon TL’yi belediye kasasına kazandırdıklarını söyledi.Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, yaklaşık iki yıllık süreçte belediye olarak yaptıkları tasarruf tedbirlerine dikkat çekti.

Yurthaber 22-03-21 15:55

Tokat’ta 1 köyde karantina süresi uzatıldı

Tokat’ın Turhal ilçesine bağlı Şatroba köyünde korona virüs vakalarının artması nedeniyle karantina süresi bir hafta uzatıldı.Turhal Kaymakamlığı İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile Şatroba köyü 7 gün süre ile karantinaya alınmıştı.

Yurthaber 19-03-21 15:04

Turhal’da 296 konut, işyeri ve caminin temeli törenle atıldı

Tokat’ın Turhal ilçesinde 296 konut, 1 iş yeri, 1 caminin temeli törenle atıldı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan "Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut" projesi kapsamında Tokat’ın Turhal ilçemizde temel atma töreni yapıldı.

Yurthaber 18-03-21 18:21

Yeşilırmak’tan 20 ton atık çıkartıldı

Tokat’ın Turhal ilçesinden geçen Yeşilırmak’ta yapılan temizlik çalışmalarında 20 ton atık çıkartıldı.Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler’in talimatları doğrultusunda Yeşilırmak içerisinde temizlik çalışmaları başlatıldı.

Yurthaber 15-03-21 15:49