Turistler Haberleri

Alanya'da tur teknesine eşlik eden yunuslar görüntülendi

Antalya'nın Alanya ilçesi açıklarında tur teknesindeki turistler, bir anda karşılarına çıkan üç yunusun sürpriz gösterisine hayran kaldı.

Yurthaber 2024-04-17 14:49:01

'Fiyatı sudan biraz pahalı! Yurt dışına gidemiyorlarsa buraya gelsinler' 12 TL'ye büyük keyif 'Sanki Venedik'teyiz'

Adana’da Portakal Çiçeği Karnavalı nedeniyle kente gelen yerli ve yabancı turistler Seyhan Nehri’nin keyfini gondol ile sürüyor. Kişi başı 12 TL'ye binilen gondollarda gezenler büyük keyif yaşadıklarını belirtirken "Gondol çok güzel. Sanki Venedik’teyiz gibi bir hava var" ifadelerini kullandı. Vatandaşlar "Fiyatı da 12 lira. Sudan biraz daha pahalı. Yurt dışına gidip Venedik’te binemiyorsa insanlar buraya gelsinler" dedi.

Kadin 2024-04-17 10:19:43

Venedik değil, Adana

Adana’da Portakal Çiçeği Karnavalı nedeniyle kente gelen yerli ve yabancı turistler Seyhan Nehri’nin keyfini gondol ile sürüyor.

Yurthaber 2024-04-17 09:50:15

9 günlük tatilde Ertuğrul Gazi ve Şeyh Edebali Türbesi’ni 100 bin kişi ziyaret etti

9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde Bilecik’e yerli ve yabancı turistler akın ederken, Ertuğrul Gazi ve Şeyh Edebali Türbesini 100 bin kişi ziyaret etti.

Yurthaber 2024-04-15 11:53:10

Taksim'de bayram yoğunluğu! 'Çok kalabalık' Adeta insan seli oluştu

Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’ne yerli ve yabancı turistler akın etti.

Haber 11-04-24 17:20

Yerli ve yabancı turistler Erciyes'te baharda kayak keyfi yaşıyor

Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes'te tatilciler ilkbaharda yağan karla uzayan sezonda kayak yapma fırsatı buluyor.

Yurthaber 04-04-24 11:23

Perşembe pazarına turist yağdı, esnafın yüzü güldü

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan tatil bölgelerinden şehir merkezine akın eden turistler, Perşembe Pazarı esnafının yüzünü güldürdü.

Yurthaber 28-03-24 15:52

İranlı turistler nevruz tatilini Sarıkamış'ta kayak yaparak geçiriyor

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kars'taki Sarıkamış Kayak Merkezi, şu sıralar Nevruz Bayramı tatili yapan İranlı turistleri ağırlıyor.

Yurthaber 26-03-24 11:45

Yabancı turistler sörf için Alanya'yı tercih etti

Antalya'nın Alanya ilçesinde yabancı uyruklu bir grup turist, sörf yaparak eğlenceli zaman geçirdi.

Yurthaber 20-03-24 13:45

Valizini kapan Türkiye'ye koştu! Akın akın geliyorlar: 5 Nisan'a kadar sürecek

Van'da kentin sahip olduğu tarihi ve kültürel zenginliklerin tanıtılması, marka değerine katkı sağlanması ve yerel piyasanın canlandırılması için 15 Mart ile 5 Nisan tarihinde 'Shopping Fest' adıyla alışveriş günleri düzenleniyor. İranlı turistler, 14 günlük nevruz tatillerini geçirmek için kente akın ediyor. 2023 yılında 590 bin İranlının Van'a giriş yaptığı öğrenilirken, bu yılın hedefi 1 milyon turist oldu.

Haber 19-03-24 09:59

Kabusa dönen tatil... Turistler yılbaşı partisi için Rusya'ya gittiler, orduya alındılar!

7 Hindistan vatandaşı yılbaşını geçirmek için Rusya'ya gitmek istediler. Rusya'da bir süre güzel vakit geçirdikten sonra bir seyahat acentesi kafileyi Ukrayna sınırında olan Belarus'u ziyaret etmeleri konusunda ikna etti. İşte her şey bu ziyarete gitmeye karar vermeleriyle başladı...

Trend 14-03-24 14:59

XL fuhuş baskını! Facebook'ta reklam, konuktan komisyon... Otel odasında yarı çıplak vaziyette yakalandılar, hepsi orta yaşlı ve kilolu

Tayland'ın başkenti Bangkok'ta bir fuhuş şebekesi polis baskınıyla çökertildi. Şebekenin Facebook üzerinden reklam vererek fuhuş yaptırdıkları öğrenilirken, üyelerin hepsinin orta yaşlı ve kilolu kadınlardan oluşması dikkat çekti. Mekana düzenlenen baskında turistler yarı çıplak bir vaziyette yakalandı.

Trend 11-03-24 16:37

Taylandlı turistler Nemrut’un zirvesinde

Kommagene Uygarlığının merkezi, 2 bin 206 metre yükseklikteki Nemrut Dağı kış aylarında da turist ağırlamaya devam ediyor.

Yurthaber 26-02-24 10:57

Kiraladıkları günlük ev savaş alanına döndü! 'Ödeme anlaşmazlığı' bir türlü çözülemedi...Çılgın partinin sonu hastanede bitti

Bir grup İngiliz turist Tayland'ın Phuket şehrinde bir villa kiralayarak eğlenmek istedi. Kadın ve trans bireylerden oluşan bir grup eskortu çağıran İngiliz turistler için gece kabusa döndü. İki grup arasında ödeme konusunda yaşanan anlaşmazlık nedeniyle kavga başladı. Sokağa taşan kavgada bir turist karnından bıçaklanarak yaralandı. Komşuların ve seks işçilerinin ihbarda bulunmasıyla olay yerine çok sayıda polis de geldi.

Trend 23-02-24 09:50

Yılda sadece 2 kez gerçekleşiyor! Firavun'a güneş vurdu

Yılda sadece iki kez gerçekleşen doğa olayına yerli ve yabancı turistler akın etti. Mısır'ın Asvan kentindeki Ebu Simbel Tapınağı'nda bulunan Firavun II. Ramses'in heykeline güneş ışığı vurdu. Söz konusu tarihi olay sadece, II. Ramses'in "doğum günü" kabul edilen 22 Ekim ve "taç giyme günü" olduğu belirtilen 22 Şubat'ta gerçekleşiyor ve 20 dakika sürüyor.

Haber 22-02-24 20:36

Taksici-müşteri sürtüşmesine yenisi eklendi: Yabancı turistler taksimetre açmak istemedi! 20 kilometreye 250 lira veriyorsun

Sosyal medyada paylaşılan bir videoda taksici ile yabancı bir turist arasında geçen diyalog gündem oldu. Taksicinin iddiasına göre taksimetre açmak istemeyen turistler 20 kilometre mesafeye 250 lira karşılığında gitmek istedi. Taksici kabul etmeyip taksimetre açmak istemesi üzerine taksicinin elindeki telefonu alarak çektiği videoyu silmek istedi. İşte o anlar!

Haber 16-02-24 16:16

Eksi 20'den artı 20'ye geldiler! Denizden çıkmadılar... Hemen adapte oldular 'Orada kar, burada güneş var! Çok mutluyum'

Antalya’nın Alanya ilçesinde güneşli havayı fırsata çeviren yerli ve yabancı turistler plaj kenarında vakit geçirdi. Eksi 20 dereceden artı 20 dereceye geldiklerini söyleyen Rus turistler, Rusya'da şu anda kar olduğunu, Alanya'da ise güneş olduğunu belirtip çok mutlu olduklarını anlattı. Adeta denizden çıkmak bilmeyen turistler, "Ülkemizde deniz yüzünü göremiyoruz. Sıcağa hemen adapte olduk" ifadelerini kullandı.

Haber 26-01-24 15:55

Belki de daha önce hiç yemediniz! Turistler o lezzete bayılıyor... Kışın yemeye doymuyorlar! Mumbar dolması neyden, nasıl yapılır?

Gaziantep’in yöresel yemeklerinden olan mumbar dolması yoğun talep görüyor, lezzetiyle vatandaşın beğenisini topluyor. Peki, mumbar dolması neyden yapılır? Lezzetine doyum olmayan mumbar dolması nasıl yapılır? İşte belki de daha önce hiç yemediğiniz ancak turistlerin tadına hayran kaldığı mumbar dolması ile ilgili detaylar...

Yemek 18-01-24 12:01

Ayasofya'ya girişlerde yeni uygulama! Dün gitmeyen şanssız, bugün 25 euro…

Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından duyurulan yeni düzenleme 15 Ocak itibarıyla başladı. Tarihi camiyi kültürel amaçla ziyaret etmek isteyen yabancı turist için giriş ücreti 25 Euro oldu. Sabah saatlerinden itibaren yabancı turistler bilet gişeleri önünde yoğunluk oluştururken, düzenleme camiyi ibadet amacıyla ziyaret eden Türk vatandaşlarını ise kapsamayacak.

Finans 15-01-24 13:50

Sisin etkili olduğu Kapadokya dron ile görüntülendi

Dünyanın ve Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden olan Kapadokya bölgesinde oluşan sis turistler için farklı bir görsel şölen oluşturdu.

Yurthaber 11-01-24 14:19

Astoria Grande kruvaziyeri, 1022 yolcusuyla Amasra'da demirledi

Rus turistler, Türk bayrağı açarak geminin önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yurthaber 11-01-24 13:44

Bunun için 2 ev satmışlar... 3 yıllık dünya turu hayali kuruyorlardı! ABD'li turistler 2 aydır Fatih'teki otelde yaşıyor

İstanbul'dan başlaması planlanan ve 3 yıl sürecek dünya turu için iki apartman dairesini satan ABD'li çift Kara ve Joe Youssef ile emeklilik birikimini tur bileti için kullanan Janice Chappelear 2 aydır Fatih'teki bir otelde yaşıyor. Youssef çifti ile Chappelear iddiaya göre anlaştıkları şirketin gemiyi hazır hale getirme konusunda yaşadığı problem nedeniyle hayallerini gerçekleştiremedi. Tur şirketinin masraflarını karşıladığı bir otelde kalan turistler paralarının iade edilmesini bekliyor.

Haber 05-01-24 13:28

'Her biri günlük 500 dolar harcıyor' İranlı turistler yılbaşı için akın akın o şehre geliyor

Yılbaşını Van'da geçirmek isteyen İranlı turistler, kente akın etmeye başladı. Otellerine yerleşen turistler, esnafın yüzünü güldürdü. Doluluk yüzde 100'e ulaşırken Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Fevzi Çeliktaş "Kayıtlı otellerimizin yatak kapasiteleri 12 bin, kayıtlı olmayanlarla 15 bini buluyor. 2022'de 434 bin turist giriş yapmıştı. Bu yıl 160 bin İranlı daha fazla ilimize geldi" dedi. Çeliktaş, bir turistin günlük 500 dolar harcadığını söyledi.

Haber 30-12-23 12:19

Yer: İstanbul! Gören telefona sarıldı: Sultanahmet'e Ferrari marka polis aracı özel çekici ile getirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonlarla çökertilen suç örgütlerine ait araçların mahkeme kararıyla emniyet kullanımına verildiğini duyurmuştu. Araçlar İstanbul'da sergilenmeye başlandı. O araçlardan biri ise Sultanahmet'te halkla buluşturuldu. Yerli ve yabancı turistler yoğun ilgi gösterirken Ferrari marka polis aracı özel çekici ile meydana getirildi.

Trend 28-12-23 10:13

Aralarında Bentley, Ferrari, Porsche ve Mercedes de var! İstanbul polisine tahsis edilen lüks araçlar göreve başladı! Taksim Meydanı'nda fotoğraf kuyruğu oluştu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonlarla çökertilen suç örgütlerine ait araçların mahkeme kararıyla emniyet kullanımına verildiğini duyurmuştu. Aralarında Ferrari, Porsche, Bentley, Mercedes gibi markalara ait otomobillerin de bulunduğu 23 lüks araç trafik ekiplerince kullanılmaya başlandı. Lüks polis araçlarından bazıları Taksim Meydanı'na da getirildi. Vatandaşlar ve turistler meydana getirilen araçlara büyük bir ilgiyle izlerken, fotoğraf çektirmek için de sıraya girdiler.

Haber 26-12-23 17:11

Taksim'de turistlere 'yem' tuzağı kamerada! Bir fotoğraf 500 TL

Taksim Meydanı'nı mesken tutan kuş yemcileri, turistleri tuzağa düşüren bir dolandırıcılık çetesine dönüştü. Önce kuş yemi satma bahanesiyle turistlere yaklaşan sahtekarlar, sonra fotoğraf çektikleri turistlerden bir fotoğraf için 500 TL alıyor. Üstelik turistler itiraz etse de, para vermeden ellerinden kurtulamıyor. Suçüstü görüntülenip polise bildirilen 'güvercin çetesi' yakalandı. İşte detaylar...

Haber 22-12-23 08:40

Lüks otelde korkutan yangın! Herkes tahliye edilmişti, çıkan yangın söndürüldü

Kuşadası'ndan korku dolu dakikalar... 5 yıldızlı bir otelde sebebi henüz belirlenemeyen bir yangın çıktı. Otelde bulunan yerli ve yabancı turistler büyük panik yaşadı. Kısa sürede herkesin tahliye edildiği otele çok sayıda ekip sevk edildi. Çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürülerek kontrol altın alındı.

Haber 02-12-23 18:46

Mısır Çarşısı'na nasıl gidilir? Mısır Çarşısı nerede, hangi semtte?

Türkiye’deki tarihi mekanlardan biri de Mısır Çarşısı’dır. İstanbul’da yer alan çarşı, hem içeriği hem de tarihi dokusu ile her gün yerli yabancı turistler ağırlamaktadır. Mimarisi ile de dikkat çeken çarşı, Yeni Cami’nin yanında bulunan L harfi biçimindeki yapının altı adet kapısı vardır. Haseki Kapısı da bunlardan biridir. Geçmişinde iki büyük yangın görmüş ve kırklı yıllarda restore edilmiştir.

Haber 25-11-23 19:01

Bozcaada’ya nasıl gidilir? Geyikli Bozcaada feribot ücreti ne kadar?

Bozcaada, ülkemizin Marmara Bölümü’nün güneybatı kesiminde konumlanan Çanakkale şehrimizin iki ada ilçesinden biridir. Hem doğal güzellikleri hem de tarihi yapısı ile öne çıkan Bozcaada, özellikle turistler için adeta bir tatil merkezidir. Bundan kaynaklı turizm yönünden de önemli bir yere sahip olan adaya, her yaz düzenli olarak çok sayıda tatilci gelir. Ayrıca bölge renkli sokakları ve bahçeleri ile de dikkat çeker. Peki, Bozcaada’ya nasıl gidilir, Geyikli Bozcaada feribot ücreti ne kadar?

Haber 18-11-23 20:15

Akın akın geliyorlar, ne var ne yoksa alıyorlar! 'Hem kaliteli, hem ucuz'

Edirne'ye gelen Bulgar ve Yunan turistler, iğneden ipliğe tüm ihtiyacını kentten karşılıyor. Özellikle reçetesiz ilaç ve takviye gıdalar için eczanelere akın ediyorlar. Türkiye'de ilaç fiyatlarının kendi ülkelerine göre ucuz olması nedeniyle turistler tüm ilaç ihtiyaçlarını buradaki eczanelerden temin ediyor. Esnaf da satışlarının artması nedeniyle bu durumdan memnun olduklarını dile getiriyor.

Haber 07-11-23 11:50

Antalya'da 2. Uluslararası Yörük Türkmen Festivali başladı

Festivalde gerçekleştirilen temsili Yörük göçü etkinliğine turistler de ilgi gösterdi

Yurthaber 03-11-23 11:48

Taksim'de Belaruslu genç kadının taşıdığı dövizde yazanı görenler hayret etti! Vatandaşlar sıraya girerek fotoğraf çektirdi... Bu bir şaka değil

Taksim İstiklal Caddesi’nde Belaruslu genç bir kadın, ilginç bir olaya imza attı. Elindeki dövizle caddede duran genç kadını gören vatandaşlar ise sıraya girerek fotoğraf çektirdi. Genç kızı gören yerli ve yabancı turistler de şaşkınlıklarını gizleyemedi. “Bu bir şaka değil" diyen genç kızın elindeki dövizde yazan yazı ise bir hayli şaşırttı.

Haber 23-10-23 11:49

Görüntüler bugün çekildi! Güneşi gören denize koştu, sahiller dolup taştı

Antalya'da hava sıcaklığı, ekim ayı ortalamasının üzerine çıkarak 31 dereceye kadar çıktı. Güneşli havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler, sahillere koştu. Denize girip güneşlenen insanların sahillerde oluşturduğu yoğunluk, yaz aylarını aratmadı. Pastırma yazı sıcakları yaşanan kentte, hafta sonu ise yağış bekleniyor.

Haber 12-10-23 13:30

Fethiye'de sağanak hazırlıksız yakaladı! Turistlerin zor anları...

Muğla'nın Fethiye ilçesinde sağanak kısa sürede hayatı olumsuz etkiledi. Yağışa hazırlıksız yakalanan turistler de zor anlar yaşadı.

Haber 03-10-23 19:42

Fransız turistler Meke Gölü’nde kamp yapıp düğüne katıldı

Karavanları ile Avrupa turuna çıkan Fransız turistler, Konya’nın Karapınar ilçesinde bulunan Meke Gölü’nde kamp yapıp, ilçedeki bir düğüne katıldı.

Yurthaber 25-09-23 14:20

Peru'nun başkenti Lima'daki binlerce kişilik tüyler ürpertici yeraltı mezarlığı görenleri adeta büyülüyor!

Güney Amerika ülkesi Peru'nun başkenti Lima'da San Francisco Kilisesi'nin altında bulunan tüyler ürpertici mezarlık görenleri adeta büyülüyor. Turistler haricinde arkeolog ve tarihçilerin de uğrak noktası olan yeraltı mezarlığında binlerce insanın kalıntıları bulunuyor. İşte o mezarlıktan eşsiz görüntüler!

Haber 25-09-23 12:39

Turistler her şeyi kameraya aldı! Taksicinin istediği ücret dudak uçuklattı

İstanbul'da tatil yaptıktan sonra ülkelerine dönmek için yola çıkan turist çift, bindikleri takside ücret tartışması yaşadı. Turist çift, Eminönü'nden Mecidiyeköy'e 900 lira istediği öne sürülen taksiciye tepki gösterdi. Yanlarında bulunan 760 TL'yi taksiciye veren çift, tartışmayı ise cep telefonu kamerasına kaydetti. İşte detaylar...

Haber 25-09-23 11:59

Taksiciden taksimetre oyunu! Halkalı'dan Taksim'e istediği ücret şoke etti

İstanbul’da bir taksi şoförünün taksimetre oyunu polise takıldı. Taksici, Halkalı’dan Bakırköy’e ve ardından Taksim’e götürdüğü turistlerden taksimetreyi açmayarak 3 bin 500 lira ücret talep etti. Bu ücretin çok olduğunu ve taksicinin kendilerini dolandırdığını düşünen turistler, polise şikayette bulundu. Yol ücretinin 600 lira tuttuğunu hesaplayan trafik ekipleri, taksiciye 4 bin 64 lira ceza yazdı ve aracı bağladı.

Haber 24-09-23 10:15

Sıcaklık bir anda 40 dereceyi gördü! Herkes denize akın etti: Dünyanın hiçbir yerinde...

Eylül ayına girilmesiyle beraber yazın yaşanan aşırı sıcaklar geride kalmıştı. Bugün Antalya'da sıcaklığın bir anda 40 derecelere çıkması vatandaşlara yazı aratmadı. Turistler ve Antalyalılar serinlemek için denize akın etti. Sıcak nedeniyle denize girenlerden Atilla Burak, "Bu mevsimde bu sıcaklığı dünyanın hiç bir yerinde bulamazsınız." dedi.

Haber 23-09-23 17:19

Suda hareketsiz bir şekilde yatan kadını gördüler! Öldüğünü düşündüler gerçek bambaşka çıktı...

Meksika'nın Puerto Vallarta sahilinde turistler tur yaptıkları sırada denizde hareketsiz bir şekilde yatan kadını fark ettiler. Belindeki simitle denizin ortasında duran kadını gören turistler yetkililere haber verdi. Olay yerine gelen kurtarma ekipleri 52 yaşındaki kadının canlı olduğunu ve dün geceden beri kayıp olarak arandığını belirtti.

Trend 22-09-23 08:35

Eyfel Kulesi'nin önünde Türkçe pazarlık! Siyahi satıcı ve Türk müşterinin arasındaki diyalog sosyal medyada gündem yarattı

TikTok'ta paylaşılan bir görüntü kısa sürede sosyla medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı. Eyfel Kulesi'nin önünde turistler için magnet satan siyahi satıcı ve Türk müşteri bir anda Türkçe olarak pazarlık yapmaya başladı. O anlar sosyal medyadan paylaşılınca kısa sürede binlerce izlenmeye ulaştı.

Trend 20-09-23 11:28

Yer: Taksim... Vatandaşlar hayretle onu izledi! Fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştılar

Sosyal medya fenomeni Takk Method, Taksim’de akrobasi ve jimnastik gösterileri yaptı. Kamerunlu sporcuya turistler tarafından yoğun ilgi gösterildi. Taksim'e gelenler jimnastikçiyle fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Vatandaşlar sosyal medya fenomenini hayretle izledi.

Haber 19-09-23 10:03

O mağaraya yoğun ilgi: Öyle bir rivayeti var ki... “Şansımı deneyeyim diye geldim”

Denizli'de bir dönem televizyon programlarına da konu olan Keloğlan Mağarası, yurt içi ve yurt dışından gelen turistlerin cazibe merkezi olmaya devam ediyor. Kel bir çobanın mağarada 2 gün kaldıktan sonra, saçlarının yeniden çıktığı rivayeti bölge insanı arasında dilden dile dolaşıyor. Bunu duyan yerli turistler de mağaraya ayrı bir ilgi gösteriyor. Mağaraya ziyarete gelen bir vatandaş ise "Mağarada bir şansımı deneyeyim dedim. Saç çıkardığını duydum. İnşallah faydası olur” diye konuştu.

Haber 17-09-23 11:32

'Her şeyi alıyorlar, almadıkları bir şey yok' Gurbetçiler gidince oraya akın ettiler! 'En hareketli sezonumuz başladı'

Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden gelip, yaz tatillerini ana vatanda geçiren gurbetçilerin Edirne'deki sınır kapılarında oluşturduğu yoğunluğun sona ermesiyle birlikte Bulgar turistler, günübirlik alışveriş için Edirne'ye gelmeye başladı. Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kemal Cingöz, gelen Bulgarların hem kent, hem de ülke ekonomisine katkı sağladığını söyledi.

Haber 13-09-23 15:01

Trabzon'da eski şatafatlı günler sona erdi: Arap turistler döndü, esnafın keyfi kaçtı! Türkiye'yi daha az cazip buluyorlar

Arap turistlerin tıklım tıklım doldurduğu tarihi ve turistik yerlerde şimdi adeta yeller esiyor! Çoğunluğu Suudi Arabistan'dan gelen turistlerin gözde adreslerinden olan Trabzon'da esnaf bu yıl beklediğini bulamadı. Turizmci Arif Akyazı'nın kendi ifadesiyle "eski şatafatlı günler" sona erdi. Bu duruma neden olarak ise Arap turistlerin tercihlerinin artık Türkiye olmaması gösteriliyor.

Haber 12-09-23 12:48

Antalya'da turistleri taşıyan safari aracı kaza yaptı: 3 ölü, 17 yaralı

Antalya’nın Alanya ilçesinde turistleri taşıyan safari aracı otomobille çarpıştı. Kontrolden çıkarak takla atan safari aracındaki turistler etrafa savruldu. Feci kazada 3 turist öldü, 17 kişi yaralandı.

Haber 03-09-23 18:47

Sabaha karşı kâbusla uyandılar! İstanbul'da turistlerin panik gecesi: Camlara koşup olan biteni korku içinde seyrettiler

İstanbul'un Fatih ilçesinde sabaha karşı 5 katlı bir otelde yangın çıktı, turistlerin yürekleri ağızlarına geldi. Yangını gören turistler cama çıkıp korku dolu bakışlarla olan biteni seyretti. Dumanlardan korkan 40 turist tahliye edildi. O sırada kameraya çarpıcı görüntüler yansıdı.

Haber 01-09-23 08:23

e-Reçetem sistemine 5 yabancı dil eklenmişti! Bakan Koca'dan iddialara yanıt: 'Söz konusu değil'

e-Reçetem sistemine İngilizce, Almanca, Arapça, Fransızca ve Rusça olmak üzere 5 yabancı dil eklenmişti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından açıklama yaparak "e-Reçetem sistemine bu 5 dilin eklenmesine turistler ve yabancı uyruklu hastalar için ihtiyaç duyulmuştur. Kendi vatandaşlarımız içinse bu dillerden birinde reçete yazılması söz konusu değildir" dedi.

Haber 28-08-23 21:37

Esnafın yüzünü güldürüp köpük partisine koşuyorlar! İranlı turistlerin Van Gölü'ndeki eğlencelerinden renkli görüntüler

İranlı turistlerin yeni gözde adreslerinden biri ne Alaçatı ne Bodrum... Tatil için Van'ı tercih eden turistler Van Gölü'nde tatilin tadını doyasıya çıkarıyor. Akşam vakti kapalı mekanlarda, gündüzleri Van Gölü'nde eğlenen İranlılar esnafın da yüzünü güldürüyor. Turistler yüzlerce kişiyi alabilen 4 katlı eğlence gemisinde dans ve köpük partileri de düzenliyor. O eğlencelerden oldukça renkli görüntüler geldi.

Haber 28-08-23 12:59