Turk Ailenin Evlerinde Olu Bulunmasi Haberleri

Anne-oğul evde, baba da araçta yanarak ölmüş halde bulunmuştu! Cinayet şüphelisinin görüntüleri ortaya çıktı... Annenin alyansını satmış

Mersin'in Erdemli ilçesi İlemin Mahallesi'nde Nurgül Kaya (40) ve oğlu Emrullah Kaya'nın (11) evlerinde, eş Neşet Kaya'nın (42) ise 5 kilometre uzaklıktaki otomobilde yanarak ölmesiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında aynı mahallede yaşayan şüpheli H.E. (35) gözaltına alındı. 3 kişilik ailenin cinayete kurban gittiği ortaya çıkmasının ardından H.E. adliyeye sevk edildi. Cinayet şüphelisinin öldürülenlerden anne Nurgül’ün alyansını bir kuyumcuya satarkenki görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 2024-04-06 15:29:16

İlk depremi atlamışlardı! İhtiyaçlarını almak için evine çıkınca ikinci depreme böyle yakalandı

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde sabah 04:17 saatinde meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem çevresindeki 10 ili ve komşu ülkeleri etkiledi. Bölge 9 saat sonra bu kez de 7.6 büyüklüğündeki depremle bir kez daha sarsıldı. İlk depremden sağ kurtulan bir ailenin ikinci depreme evlerinde yakalandıkları anlar sosyal medyada gündem oldu.

Trend 2023-02-08 08:23:42

'Fiyatı 115 bin TL' Yıllardır evlerindeydi 'Vefat edince satmak istedik...' Ailenin çeyizlerinde olan o kilime paha biçilemiyor

90 yıl önce yapılan ve 3 gelinin çeyizinde kullanılan kilime paha biçilemiyor. Tarihi değeri olan bu kilimi Kader Aydemir, okul ve camilere bağış için satışa çıkardı ve "Fiyatını 115 bin lira olarak belirledik" dedi. Çeyiz olarak nesilden nesile aktarılan ve yıllarca evlerinde bulunan kilime gözleri gibi bakan aile kilimi koruma altına aldı. Şırnak'ta ismini aşiretinden alan, bölgedeki ilk kilimlerden olan Jirki kilimi keçi ve koyun yününden yapılmış, herhangi bir renklendirici de kullanılmamış.

Finans 2023-01-30 12:30:40

Kalem kalem hesaplandı! Sayılı günler kala ödenecek tutar ortaya çıktı... 2 kat arttı 1500 TL'ye kadar çıkıyor

Yılbaşına sayılı günler kaldı. Bütçesi uygun olmayan ya da dışarı çıkmayı tercih etmeyen vatandaşlar yeni yıla evlerinde mütevazı bir kutlamayla girmeyi planlıyor. Fakat 4 kişilik bir ailenin kuracağı yılbaşı sofrasının maliyeti de ortaya çıktı. Buna göre lükse kaçmadan hazırlanan bir sofranın maliyeti 500 TL'den 1500 TL'ye kadar çıkıyor. Geçen yıla göre maliyetin 2 kat arttığı ifade edilirken vatandaşlar ise eskiden kurulan kalabalık yılbaşı sofralarının özlemini çektiklerini belirtiyor.

Finans 2022-12-26 15:45:02

Müge Anlı canlı yayında duyurdu! İşkence edilerek öldürülmüşlerdi... Şen kardeşler cinayetinde yeni gelişme

Müge Anlı, 8 Ekim 2020 tarihinde, Hatay’daki evlerinde işkence edilerek öldürülen Hüseyin ve Mehmet Şen kardeşlerin cinayetiyle ilgili bugün yayınlanan programında son dakika gelişmesini aktardı. Anlı, eline geçen bilgilerde evdeki kayıp telefonların ortaya çıkması üzerine bir şüphelinin tespit edildiğini, şüphelinin ise ailenin akrabası olduğunu dile getirdi.

Haber 13-01-22 15:17

Evini patili dostlarıyla paylaşanların bilmesi gereken tüy bakımı ipuçları ve ürün önerileri

Kedi ve köpekler insanların evlerinde vakit geçirip ailenin bir parçası olmaya uzun yıllar önce başladı. Hemen her hanede bulunan bu sevimli canlıların en büyük sorunuysa tüy dökmeleri. Ancak tüy dökme problemi için birçok ürün mevcut. Tüy dökmeyi azaltan mama ve vitaminler, taraklar, tüy toplayıcılar sorununuzu büyük oranda ortadan kaldırabilir. Eğer kedi veya köpeğinizin tüy dökme problemi için ürün arıyorsanız hazırladığımız tüy bakım ipuçlarına ve ürünlere mutlaka göz atmalısınız.

Haber 05-01-22 15:19

Evlerinde çıkan büyük bir yangının sonrasında beş çocuğu ortadan kaybolan Sodder ailesinin gizemli hikayesi

Tarih boyunca pek çok gizemli olay yaşanmıştır. Ancak Sodder ailesinin hikayesi bu olaylardan bir hayli farklıdır. Ailenin evinde çıkan yangın sonraki yıllarda gizemi çözülemeyen bir hadise olarak tarihin tozlu sayfalarında yerini aldı.

Trend 16-04-21 10:26

Irak’ta bir ailenin 7 üyesi evlerinde katledildi

Irak’ın Selahaddin vilayetinde 8 kişilik ailenin 7’si, evlerinde kimliği belirsiz silahlı kişiler tarafından öldürüldü.Irak, güne kan donduran cinayetle başladı.

Haber 12-03-21 12:12

Eskişehir'de 3 kişilik ailenin evlerinde ölü bulunmasına ilişkin 3 kişi hakkında ek gözaltı süresi

Eskişehir'de 3 kişilik ailenin evlerinde ölü bulunmasına ilişkin 3 kişi hakkında ek gözaltı süresi

Yurthaber 18-02-21 18:51

Öldürülen ailenin şüphelisi, kocanın ilk eşinden olan 19 yaşındaki oğlu çıktı

Eskişehir’de İlkay-Emel Tokkal çifti ile 4 yaşındaki çocukları Ali Doruk'un evlerinde bıçaklanarak öldürülmeleriyle ilgili İlkay Tokkal'ın ilk eşinden olan Buğra Can Tokkal'ın da aralarında olduğu 3 şüpheli gözaltına alındı.

Haber 17-02-21 14:37

Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu, şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, eşi Güney Hacıbektaşoğlu ile birlikte, ülkenin birliği ve bütünlüğü ile milletin huzur ve güvenliği için şehadet makamına erişen şehitlerin ailelerini ve gazileri evlerinde ziyaret etti.Yaklaşık 6 yıl önce, Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesi, Karabulak Jandarma Karakoluna bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan hain saldırıda şehit olan er Mansur Cengiz’in ailesini evlerinde ziyaret eden Vali Hacıbektaşoğlu ve eşi Güney Hacıbektaşoğlu, şehidin babası Mehmet Fadıl Cengiz ve aile fertleri ile bir süre sohbet ederek, ailenin sorun ve taleplerini dinledi.

Yurthaber 08-02-21 10:42

Hizan Kaymakamı Yelek hasta vatandaşların taleplerini evlerinde dinliyor

Hizan Kaymakamı Muhammed İkbal Yelek, hane ziyaretlerine devam ederek, hasta olan vatandaşların talep ve sorunlarını evlerinde dinliyor.Hizan ilçesi Aşağıkarasu Mahallesi’nde ikamet eden 70 yaşındaki Mehmet Şerif Sakar’ı evinde ziyaret eden Kaymakam Yelek, ailenin sağlık sorunları ve ihtiyaçları hakkında bilgi alarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Yurthaber 01-02-21 21:12

Yeni yıla mutlu girdiler

Sinop’un Türkeli ilçesinde yaşayan ve maddi sıkıntı çeken Suriyeli aileye dernek ve hayırseverlerin desteğiyle yardım yapıldı.Türkeli Genç İş Adamları Derneği öncülüğünde, ilçedeki hayırseverlerin de desteğiyle Türkeli’de bir aydır ikamet ettikleri ve maddi sıkıntı çektikleri öğrenilen 3 çocuklu Suriyeli aileye yardımda bulunuldu.İhtiyaç sahibi aileye yakıt, ev eşyası, gıda ve kırtasiye yardımında bulunularak, mutluluklarına ortak olundu.Yeni yıla yeni eşyaları ve sıcak evlerinde geçiren Suriyeli ailenin mutlulukları yüzlerinden okundu.

Yurthaber 01-01-21 17:17

Kahraman babanın kardeşine de iş imkanı

Ağrı merkez Abide Mahallesi’ndeki evlerinde 5 Aralık gecesi çıkan yangında kurtarmak istediği 2 çocuğuyla birlikte hayatını kaybeden Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanı’nda güvenlik görevlisi olarak çalışan Özgür Murat’ın eşinden sonra kardeşi de işe alındı.TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi ve AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Ağrı’da geçtiğimiz günlerde evlerinde çıkan yangından 2 çocuğuyla birlikte hayatını kaybeden Özgür Murat’ın kardeşinin, Ağrı Ahmed-i Havalimanı’nda güvenlik görevlisi olarak işe alınacağını söyledi.Yaşanan dramı başından sonuna kadar takip ettiğini söyleyen Çelebi, “Ailenin geride kalan fertlerinin mağduriyetlerinin giderilmesi adına birçok girişimde bulunduk.

Yurthaber 22-12-20 11:30

Osmaniye’de silahlı kavga: 13 gözaltı

Osmaniye’de kavgaya karışan iki ailenin evlerinde terör örgütü PKK’ya ait bez parçaları ile çok sayıda piyade tüfeği, tabanca ve mühimmat ele geçirildi.

Haber 08-12-20 18:38

Evinden çıkamayan ailenin Türk Bayrağını zabıta ekipleri getirdi

Antalya’da yaşayan Kara ailesi, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını evlerinde kutlamak için Serik Belediyesi Zabıta Müdürlüğünden bayrak talebinde bulundu.

Yurthaber 19-05-20 15:46

İhtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam ediyorlar

Türkiye Diyanet Vakfı Ağrı Şubesi ile Ağrı Müftülüğü ihtiyaç sahibi ailelere yardım etmeye devam ediyor.Ağrı İl Müftülüğü, bünyesindeki din görevlileri ile valilik bünyesinde oluşturulan "65 Yaş Üstü Vefa Sosyal Destek Grubu" çalışmaları kapsamında, vatandaşlara evlerinde hizmet vermeye ve Vefa İletişim Merkezlerinde İletişim Operatörü olarak çalışmalarına devam ederken aynı zamanda Türkiye Diyanet Vakfı Ağrı Şubesi iş birliği ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara; gıda kolisi, hijyen paketi, alışveriş kartları dağıtarak yardımlarına devam ediyor.Türkiye Diyanet Vakfı Ağrı Şubesi gıda yardımlarına devam ederken Ağrı esnafının da yardımlarıyla yoksul bir ailenin evinde eksik eşyalarını alarak kira ödemesini de üstlendi.Yürütülen çalışmalar hakkında konuşan Ağrı İl Müftüsü Tandoğan Topçu, şunları söyledi:“Ülkemizin salgın hastalıkla mücadele ettiği bu zorlu süreçte her zaman olduğu gibi yine vatandaşlarımızın yanında olarak, gerek manevi gerekse maddi destekte bulunmaya devam edeceğiz.

Yurthaber 26-04-20 18:52

Antalya'da kapısız evde yaşayan ailenin akrep kabusu

Antalya'da 3 çocuklu Toğa çifti, kapısı olmayan evlerinde, içeri giren akrepler nedeniyle korku yaşıyor. Aile, evin girişine battaniye asarak, soğuktan korunmaya çalışıyor. Hamit Toğa (28), okuma yazma bilmediği için iş bulamadığını belirterek, "Aileme bakabilmek için iş istiyorum" dedi.

Haber 03-02-20 09:23

Evlerinde hırsızlık yaparken yakalandığı ailenin otomobilini kundakladı 

ADANA'da birkaç gün önce hırsızlık için girdiği evde ev sahibi tarafından yakalanan S.D., bugün de ailenin otomobilini ateşe verdi.

Haber 10-01-20 08:18

4 kişilik bir aile haberleşmeye yaklaşık 3 bin 225 TL harcadı

TELKODER'in araştırmasına göre, Türkiye'de 2019'da evlerinde bir sabit telefon ile genişbant internet aboneliği bulunan ve her bireyi cep telefonu hattı sahibi olan 4 kişilik bir ailenin aylık ortalama haberleşme gideri vergiler dahil ortalama 268,83 TL oldu - 3 GSM operatörü abonesinin ortalama aylık ödemeleri vergiler dahil 42,4 TL'ye ulaşıyor - TELKODER Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ata Arıak: - "Özellikle 1999 Gölcük depremiyle hayatımıza geçici olarak giren Özel İletişim Vergisi'nin 20 yıldır alınması büyük bir sorun teşkil ediyor"

Finans 01-01-20 11:21

Bakırköy'de evlerinde ölü bulunan ailenin fotoğrafı ortaya çıktı

Bakırköy'de bir evde biri çocuk 3 kişinin cesedi bulundu. Bakırköy Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, "Yapılan ölçümlerde olay yerindeki kokunun siyanür olduğu tespit edilmiştir" denilirken ailenin küçük Ali'nin doğum gününde çekildikleri fotoğrafı ortaya çıktı.

Haber 15-11-19 14:13

Kanser hastası Birgül’e umut oldu

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’in eşi Gülhan Erin, ilik kanseri nedeniyle zor bir hayat yaşayan ve iyileşmek için yetkililerden yardım bekleyen 12 yaşındaki Birgül Köse’yi Siverek’teki evlerinde ziyaret etti.Siverek Kaymakamı Mustafa Çiftçiler’in eşi Merve Çiftçiler ile birlikte ilçeye bağlı Gülabibey mahallesindeki Köse ailesini ziyaret eden ve ailenin yaşadığı sıkıntıları gören Gülhan Erin, elinden gelen yardımı yapacağını ve küçük Birgül’ün iyileşmesi için çabalayacaklarını söyledi.

Yurthaber 13-11-19 11:03

Meslek Liseliler ihtiyaç sahibi ailenin evini onardı

Giresun’da meslek liseli öğrenciler maddi durumu olmayan aileleri tespit ederek evlerinde yapılması gereken tadilatları yapıyor, sağlık meslek liseli öğrenciler ise aile fertlerine sağlıklı taraması yaparak hijyen konusunda destek sağlıyor.Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından geliştirilen proje kapsamında önceden belirlenen aileyi ziyaret edip, yapılacak işler konusunda inceleme yapılıyor.

Haber 12-11-19 14:56

Fatih’te ölü bulunan 4 kardeşin cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndan alındı

Fatih’te evlerinde ölü bulunan 2’si kadın 4 kardeşin cenazesi, Serpil Alkan tarafından Adli Tıp Kurumundan alındı.Fatih Molla Gürani Mahallesi Oğuzhan Caddesi’ndeki bir evde Oya (54), Kamuran (60), Cüneyt (48) ve Yaşar Yetişkin (56) kardeşlerin siyanür ile ölümünün ardından ailenin dostu Serpil Alkan, cenazeleri almak için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurmuştu.

Haber 11-11-19 14:38

Fatih’te ölü bulunan 4 kardeşin cenazesi teslim alındı

Fatih’te evlerinde ölü bulunan 2’si kadın 4 kardeşin cenazesi, ailenin dostu Serpil Alkan’a teslim edildi. Kardeşler, Fındıkzade Albayrak Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Ayazağa Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Haber 11-11-19 13:45

Vali Memiş, Antalya’daki evlerinde ölü bulunan 4 kişilik ailenin yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu

Erzurum Valisi Okay Memiş Antalya’da menşei belli olmayan kimyasal madde nedeniyle yaşamını yitiren aynı aileden 2’si çocuk 4 kişinin ailesini taziye ziyaretinde bulundu.Geçtiğimiz günlerde Antalya’nın Konyaaltı Siteler Mahallesi’nde meydana olayda Şimşek ailesinden haber alamayan bir yakınının polisi araması üzerine ortaya çıkan olayda eve çilingir yardımıyla giren polis, dört kişinin cesetleriyle karşılaştı.

Haber 11-11-19 13:43

Fatih’te ölü bulunan 4 kardeşin cenazesini ailenin dostu alacak

Fatih’te evlerinde ölü bulunan 2’si kadın 4 kardeşin cenazesi, ailenin dostu Serpil Alkan’a teslim edilecek.

Haber 11-11-19 11:48

Harabe evde yaşayan Filistinli aile yardım bekliyor

Türkiye’ye göç eden ve harabeye dönmüş evde yaşayan Filistinli aile, hayırseverlerin kendilerine ulaşmasını bekliyor.Türkiye’ye geldikten sonra Kayseri’de Sahabiye mahallesi Yıldırım caddesinde bir eve yerleşen, iş bulamadıkları için geçim sıkıntısı çeken ve yatacak yatak bile alamayan Filistinli ailenin ferdleri aynı odada ve yer yataklarında birlikte uyuyorlar.Kullanılamaz hale gelmek üzere olan evlerinde yaşam mücadelesi veren aile, hayırsever vatandaşlardan yardım bekliyor.

Yurthaber 11-11-19 09:52

İstanbul'da 4 kardeşin evlerinde ölü bulunması

Ölen kardeşlerin arkadaşı Serpil Alkan, cenazeleri teslim almak için ailenin Mersin'deki yakınlarından onay beklediğini söyledi

Magazin 09-11-19 17:03

Antalya’da dört kişilik ailenin ölümüyle ilgili valilik açıklaması

Antalya’da ikisi çocuk 4 kişilik ailenin evlerinde ölü bulunmasına ilişkin Antalya Valiliğinden yazılı bir açıklama yapıldı.

Haber 09-11-19 14:21

Fatih'te 4 kardeşin evlerinde ölü bulunmasıyla ilgili yeni gelişme!

İstanbul Fatih'te 4 kardeşin evlerinde ölü bulunmasının ardından ailenin yakın arkadaşı Serpil Alkan, Adli Tıp Kurumuna başvurarak cenazelerin, defin işlemleri için kendisine verilmesini talep etti.

Haber 08-11-19 13:03

Raftingcileri evlerinde ağırladılar

Türkiye Rafting Şampiyonası 2. ayak yarışlarının başladığı Van'ın Bahçesaray ilçesinde vatandaşlar, yüzlerce sporcuyu evlerinde ağırlayarak misafirperverlik örneği sergiledi - Bahçesaray Gençlik ve Spor Müdürü Muhammet Orhan: - "Şu an 150'ye yakın bayan sporcumuzu evlerde misafir ettik. Kendilerini rahat hissetsinler diye evleri onlara tahsis ettik" - Antalyalı sporcu Büşra Cirit: - "Çok beğendim. Hatta annemle görüştüm, 'nerede kalıyorsunuz' dedi, 'burada bir ailenin yanında kalıyorum' dediğimde onun da içi rahat etti. Annem onlara selam söyleyerek, Antalya'ya davet etti"

Yurthaber 18-10-19 13:26

Raftingcileri evlerinde ağırladılar

Türkiye Rafting Şampiyonası 2. ayak yarışlarının başladığı Van'ın Bahçesaray ilçesinde vatandaşlar, yüzlerce sporcuyu evlerinde ağırlayarak misafirperverlik örneği sergiledi - Bahçesaray Gençlik ve Spor Müdürü Muhammet Orhan: - "Şu an 150'ye yakın bayan sporcumuzu evlerde misafir ettik. Kendilerini rahat hissetsinler diye evleri onlara tahsis ettik" - Antalyalı sporcu Büşra Cirit: - "Çok beğendim. Hatta annemle görüştüm, 'nerede kalıyorsunuz' dedi, 'burada bir ailenin yanında kalıyorum' dediğimde onun da içi rahat etti. Annem onlara selam söyleyerek, Antalya'ya davet etti"

Haber 18-10-19 13:22

Eli palalı soyguncular, 8 kişilik aileyi evlerinde soydu

Malezya’da maskeli 4 soyguncu elinde palalarla, bir ailenin evine girip 10 bin dolarlık soygun yaptı. O anlar evin güvenlik kameralarına yansıdı.

Trend 30-07-19 15:24

Eli palalı soyguncular, 8 kişilik aileyi evlerinde soydu

Malezya’da maskeli 4 soyguncu elinde palalarla, bir ailenin evine girip 10 bin dolarlık soygun yaptı.

Haber 30-07-19 12:35

Eli palalı soyguncular, 8 kişilik aileyi evlerinde soydu

Malezya’da maskeli 4 soyguncu elinde palalarla, bir ailenin evine girip 10 bin dolarlık soygun yaptı.

Haber 30-07-19 12:24

DHA DIŞ- Eli palalı soyguncular, 8 kişilik aileyi evlerinde soydu

Malezya’da maskeli 4 soyguncu elinde palalarla, bir ailenin evine girip 10 bin dolarlık soygun yaptı.

Haber 30-07-19 12:11

İHA’nın sesini duyurduğu aile ev sahibi oldu

Adıyaman’da evlerinin içine çadır kurarak yaşam mücadelesi veren ailenin İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından haber yapılmasının ardından hayırsever iş adamı aile için ev yaptırdı.Yaklaşık 5 ay önce damı akan ve duvarları hasarlı olan evlerinde ısınamayan ailenin evin içine battaniyelerden çadır kurarak ısınmaya çalışması İHA tarafından gündeme taşınmıştı.

Haber 18-07-19 11:44

Tatile giden ailenin evlerinde yangın çıktı

Erzincan’da çocuklarının yanına tatile giden ailenin evinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı.Olay, bugün saat 13.

Yurthaber 07-07-19 14:00

Ordu Valisi Ramazan’da 131 ailenin misafiri oldu

Ordu Valisi Seddar Yavuz, ’Gönülden Gönüle’ projesi kapsamında eşi Selda Yavuz ile birlikte Ramazan ayının ilk gününden itibaren Altınordu merkezde ikamet eden şehit, gazi, engelli, dul, yetim, hasta, yaşlı ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan vatandaşları ziyaret ederek, tam 131 ailenin evine misafir oldu.Ramazan ayının ilk günü olan 6 Mayıs tarihinde aile gezilerine Bucak mahallesi ile başlayan Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, Şirinevler, Aziziye, Şahincili, Yenimahalle, Subaşı, Karşıyaka, Selimiye, Akyazı, Durugöl, Cumhuriyet Mahallelerinde yaşayan şehit, gazi, engelli, dul, yetim, hasta, yaşlı ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan aileleri evlerinde ziyaret ederek, hal ve hatırlarını sordu.Vatandaşları evlerinde ziyaret ederek onlarla bir araya gelmenin hazzını yaşayan Vali Yavuz, 1989 yılında başladığı ve görev yaptığı her yerde hiç aksatmadan devam ettirdiği, ’Gönülden Gönüle’ projesi kapsamında özellikle altını çizdiği “ulaşamadığımız her insan bizim için kayıptır” anlayışı ile tüm mağdur ve mazlumları evlerinde tek tek ziyaret etti ve hayır dualarını aldı.Eşi vefat etmiş, öksüz, yetim olan 20 aileye, vakıf yardımı alan 18 aileye, 26 engelli aileye, 4 şehit, 7 gazi ailesine, eşinden boşanmış 20 aileye, eşi cezaevinde bulunan 8 aileye,18 yaşlı aile ile boşanma aşamasında olan 10 aile olmak üzere toplam 131 aileyi eşi Selda Yavuz ile birlikte ziyaret ettiğini söyleyen Vali Seddar Yavuz, "Gönülden Gönüle projemiz kapsamında, toplumun dezavantajlı kesimlerine yönelik ziyaretlerimizi Ramazan ayı boyunca sürdürdük.

Yurthaber 02-06-19 14:00

Evlerinde çıkan yangında ailesini kurtardı, kendisi yaralandı

Başkent’te Suriyeli ailenin yaşadığı evde yangın çıktı.

Haber 17-03-19 10:35

Tosya’da 11 kişilik ailenin yanan evi yeniden restore edilecek

Evleri yangında zarar gören 11 kişilik Çataloğlu ailesini ziyaret eden Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, yangında zarar gören evin yeniden restore edileceğini söyledi.Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin ve Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Çatma Mahallesi’nde evlerinde çıkan yangın sonucu mağdur olan 11 kişilik Çataloğlu Ailesi’ni ziyaret etti.

Yurthaber 30-01-19 16:35

(Özel) Minik Necati’nin karne gününde çifte sevinci

Kayseri’nin Talas ilçesine bağlı Kepez Mahallesinde, görme engelli anne, baba ve kardeşi ile tek göz evde yaşayan Necati, öğretmeni Ayça Burcu Ökmen’in başlattığı kampanya ile yaptırılan yeni evlerinde ilk karne alma heyecanı yaşadı.Kayseri’nin Talas ilçesine bağlı Kepez Mahallesinde 9 yaşındaki Necati Özden’in okula beslenmesiz gitmesi üzerine öğrencisine ’Neden beslenme çantan yok’ diyen Ayça Burcu Ökmen, öğrencisinin evine gittiğinde 4 kişilik ailenin dramı ile karşılaştı.

Haber 30-01-19 02:29

Afgan ailenin hayatını gazete dağıtıcısı kurtardı

Tokat'ta yaşayan Afgan bir ailenin iki katlı ahşap evlerinde yangın çıktı. Yerel gazete dağıtım görevlisi olarak çalışan Remzi Özyurt'un evden dumanlar yükseldiğini görmesi üzerine acı olayın seyri değişti. İtfaiye ve polis ekiplerine haber veren Özyurt, yangının ortasında olduklarından habersiz şekilde uyuyan aileyi uyandırdı.

Haber 23-01-19 07:34

Köpek saldırısında ölen gencin ailesi, taziyeleri kabul ediyor

Kayseri’nin Hacılar ilçesinde köpek saldırısı sonucu hayatını kaybeden 14 yaşındaki Mehmet Özer’in ailesi taziyeleri kabul ediyor.Melikgazi ilçesi Altınoluk Mahallesindeki evlerinde taziyeleri kabul eden Özer ailesi, ailenin acısını paylaşan herkese teşekkür etti.

Yurthaber 10-01-19 11:50

Köpek saldırısında ölen gencin ailesi, taziyeleri kabul ediyor

Kayseri’nin Hacılar ilçesinde köpek saldırısı sonucu hayatını kaybeden 14 yaşındaki Mehmet Özer’in ailesi taziyeleri kabul ediyor.Melikgazi ilçesi Altınoluk Mahallesindeki evlerinde taziyeleri kabul eden Özer ailesi, ailenin acısını paylaşan herkese teşekkür etti.

Yurthaber 10-01-19 11:50

Çalışkan: Yıkılan aile dinamiklerini yeniden güçlendirmeliyiz

Anadolu Aslanları İş adamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, ailenin toplumun çekirdeği olduğunu belirterek, "Yıkılan aile dinamiklerini yeniden güçlendirmeli ve aileyi merkezi bir noktaya çekmeliyiz" dedi.Çalışkan, yönetim kurulu üyeleri Abdulvahap Bilge, Kurtuluş Şengül, Bekir Aydemir ve İsmail Yıldırım ile birlikte Sevgi Evleri Müdürü Fatih Ataşlı ve sevgi evlerinde kalan çocukları ziyaret etti.Fatih Ataşlı, 2009 yılında hizmete açılan sevgi evlerinin 210 kapasiteli olduğunu söyledi.

Yurthaber 07-01-19 12:35

Engelliler Komisyonu’ndan Selendi’de inceleme

Manisa Büyükşehir Engelliler Komisyonu, Manisa’nın Selendi ilçesinde 2 engelli ailenin evini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.Manisa Büyükşehir Engelliler Komisyonu Başkanı Hatice Gözeten ve komisyon üyeleri Selendi de engelli vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

Yurthaber 03-01-19 10:45