Türk Bayrağı Haberleri

Çanakkale Şehitler Abidesi'ne Türk bayrağı yansıtıldı

Çanakkale Şehitler Abidesi, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla ışıklandırıldı.

Yurthaber 19-03-2024 07:47

Sen kurban olasın o bayrağa İstanbul'da Türk bayrağını indirme tartışması! O şahıs ifadesinde bakın ne demiş

Cihangir’de bir şahıs girdiği sokakta direkte gördüğü Türk bayrağını indirdi. Bir süre sonra tekrar bayrağı göndere çekti. Bu sırada olayı seyreden İran vatandaşı bir mahalle sakini, şahsın bayrağı indirmeye çalıştığını düşünerek tepki gösterdi. Şahıs, gözaltına alındı. Ambulans şoförü olduğu öğrenilen şahsın, ifadesinde, bayrağın katlanmasından rahatsız olduğu için düzeltmek amacıyla bayrağı indirdiğini ve tekrar geri çektiğini söylediği ortaya çıktı.

Haber 14-01-2024 12:59

Anıtkabir'e özel bayrak değişim töreni

Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir'de dalgalanan ve hava şartları nedeniyle yıpranan Türk bayrağı değiştirilirken, iki bayrak kullanılarak gönderdeki bayrağın hiç inmemesi sağlanıyor.

Yurthaber 08-11-2023 11:02

Yer: İstanbul! Apple mağazası Türk bayrağı asmadı, vatandaşlar harekete geçti

Türkiye Cumhuriyeti 100’üncü yıl kutlamalarında Bağdat Caddesinde yürüyüş yapan vatandaşlar, Apple mağazasının bayrak asmamasına tepki göstererek kendi imkanları ile mağazanın camlarına Türk bayrağı astı. Bayrak asılmamasına tepki gösteren bir vatandaş, “Cumhuriyetin 100’üncü yılı, çalışanlar Türk, onların tepki vermesi lazım” dedi.

Haber 30-10-2023 14:57

Türk Bayrağı

Türk Bayrağı Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Türk Bayrağı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

İstiklal Caddesi'ndeki Türk bayraklarına çirkin saldırı! Devlet büyüklerine hakaret etti, yanına gelen kişi de onu savundu

İstanbul'da İstiklal Caddesi'nde Ü. B. (33) önce Türk bayrağına çirkin bir saldırı gerçekleştirdi. Sonra gözaltına alındığı sırada devlet büyüklerine hakaret ve küfür yağdırdı. O anlarda çevredeki vatandaşlardan biri Ü. B.'ye tepki gösterirken G. Ö. ise (44) Ü. B.'yi savunup memurların üzerine yürüdü. Ü. B'nin cadde üzerindeki bayraklardan birini devirdiği an da kameraya yansıdı.

Haber 28-10-2023 15:13

Metro durağında çirkin olay! Atatürk posterli Türk bayraklarını söktü, 2 kişiyi yaraladı

İstanbul'da metro durağında hareketli anlar yaşandı. 29 Ekim Cumhuriyet bayramı dolayısıyla durağa Atatürk posterli Türk bayrakları asıldı. Bir kişi gelip o bayrakları söktü. Bu sırada polisler devreye girdi. Şüpheli, gözaltına alındığı anlarda iki kişiyi yaraladı, çok sayıda suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Haber 27-10-2023 08:48

Bayrak astığı fotoğrafla interneti kasıp kavurmuştu! 'Bayrak asan dayı' 100. yıl için bir kez daha balkonda

2013 yılında balkonuna astığı Türk bayrağıyla fenomen haline gelen Salih Tahtalıoğlu, Cumhuriyetin 100. yılı için kendine hediye edilen Türk bayrağını bir kez daha balkonuna astı. O anlar Dursunbey Belediyesi tarafından sosyal medyada paylaşılırken, "'Bayrak asan dayı', 100. yıl vesilesi ile tüm hemşehrilerimizi bayraklarını iş yerlerine, evlerine asmalarını istedi" ifadelerine yer verildi.

Haber 26-10-2023 16:34

Osmaniye'de 100 metrelik Türk bayrağıyla kortej yürüyüşü düzenlendi

Osmaniye Belediyesince Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında 100 metre uzunluğundaki Türk bayrağıyla kortej yürüyüşü gerçekleştirildi.

Yurthaber 23-10-2023 12:02

Bodrum'da dev kruvaziyerin dış cephesi Türk bayrağı şeklinde ışıklandırıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Bahamalar bayraklı "Resilient Lady" isimli 277 metrelik dev kruvaziyer, limandan ayrılığı esnada dış cephesindeki aydınlatmalar kullanılarak, Türk bayrağı şeklinde ışıklandırıldı.

Yurthaber 05-10-2023 07:40

Ünlü İngiliz iş insanından jest... Işıkları Türk bayrağını yansıttı

Muğla’nın Bodrum ilçesine gelen Resilient Lady isimli dev yolcu gemisi, 2 bin 63 yolcu getirdi. Ünlü İngiliz iş insanı, yazar ve ticari astronot Richard Branson'a ait geminin ışıkları Türkiye Cumhuriyeti'nin 100’üncü yılı nedeniyle Türk bayrağını yansıttı. Branson'ın talimatıyla geminin ışıklarının Türk bayrağına çevrildiği öğrenildi.

Haber 05-10-2023 01:49

Türkiye'nin ilk uzay yolcularının bavulları hazır

Türkiye'nin ilk uzay yolcuları Alper Gezeravcı ile Tuva Cihangir Atasever, Cumhuriyet'in 100'üncü yılında uzaya gitmek için bavullarını hazırlarken yanlarına almayı planladıkları en önemli simgelerden biri, isimlerinin açıklandığı gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kendilerine verilen Türk bayrağı olacak.

Yurthaber 29-09-2023 11:11

Hakan Fidan, Türk Bayrağı'nı yerde bırakmadı! Toplantıya damga vurdu, o anlar sosyal medyada gündem oldu

New York’ta düzenlenen MIKTA Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın bayrak hassasiyeti gündem oldu. Toplantıda gazetecilere görüntü verilmesinin ardından Fidan, yerde gördüğü Türk Bayrağı çıkarmasını alarak korumasına verdi.

Haber 26-09-2023 10:25

Fethiye'de Türk bayrağında belediye logosu ve başkanın adının yer aldığı görseller tepki çekti! Muğla Valiliği'nden açıklama geldi: İşlem başlatıldı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, üzerinde belediye başkanının adı ile belediye logosunun yer aldığı Türk bayraklarının tasarlanıp, reklam panolarına asılmasına ilişkin adli ve idari işlem başlatıldı. Muğla Valiliğinden yapılan açıklamada, "Kamuoyunda da infiale neden olan ve tepki çeken söz konusu görseller, 2893 sayılı Türk Bayrağı Kanunu'na aykırılık teşkil ettiğinden toplatılmış ve ilgililer hakkında gerekli adli ve idari işlemler başlatılmıştır." denildi.

Haber 27-08-2023 15:09

Danimarka'da Türk bayrağı ve Kur'an-ı Kerim'e saldırı! Bu kez birden fazla şehirde yaşandı…

Kur'an-ı Kerim'e yönelik saldırılar sürerken bu sefer Türk bayrağına da saygısızlık yapıldı. Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da aşırı sağcı bir grubun, Kur'an-ı Kerim'e yönelik saldırıları devam ederken provokasyonlar ülkenin diğer şehirlerine de taşındı. Gruptan birinin küstah olay sırasında Türk bayrağının üzerine bastığı da görüldü.

Haber 05-08-2023 07:16

Gurbetçi çocuğun vatan sevgisi sosyal medyada gündem oldu! Türk bayrağını görünce sevinçten ağladı

Norveç'te yaşayan gurbetçi ailenin 9 yaşındaki oğlu Hüseyin Temel'in Kapıkule Sınır Kapısı'nda Türk bayrağını gördüğü anda yaşadığı heyecan ve mutluluk görüntüleri gündem oldu. Bayrakları göstererek sevinç gözyaşı döken çocuğun yaşadığı duygu dolu anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Haber 26-07-2023 12:07

Devlet Bahçeli söyledi! Davullu zurnalı kutlama yapıp Türk bayrakları astılar…

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin "Cumhuriyet’in 100. yılında 100 il" açıklaması sonrası bazı ilçelerde heyecanlı bekleyiş başladı. Adana’nın Kozan ilçesinde Bahçeli’nin açıklamalarının ardından esnafların davul zurna eşliğinde iş yerlerine Türk bayrağı asarak kutlama yaptıkları görüldü. Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan da açıklamasında ‘İl hakkımızın aslında geri iade edilmesini talep ediyoruz’ dedi.

Haber 15-06-2023 11:44

Çirkin provokasyon! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve Türk bayrağını hedef aldılar…

Skandal görüntüler bu kez İsviçre'nin Zürih kentinden geldi. Ülkede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve Türk bayrağını hedef alan provokasyonlar düzenlendi. "Zürih Devrimci Grev Kolektifi" adlı grup tarafından Zürih'teki UBS bankası önünde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a benzetilen kukla ve Türk bayrağı yakıldı.

Haber 15-06-2023 08:03

Samsun'da gençler Türk bayrağı ile Ata Yolu'nu takip edecek

Samsun'da farklı illerden dağcılık kulübü üyeleri ve öğrenciler, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıktıktan sonra Havza'ya geçerken izlediği güzergahı takip etmek üzere yola çıktı.

Yurthaber 23-05-2023 13:42

Bakan Çavuşoğlu reklam verdi, CHP itiraz etti: Görseldeki o detaya izin verilmedi! Kaldırılan afişlerin yerine...

AK Parti'nin Antalya 1. sıra milletvekili olarak sahalara inen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ramazan bayramı öncesinde kentte afişlerle reklam verdi. Afişlerde Çavuşoğlu'nun kendi fotoğrafı ile Türk bayrağı taşıyan bir kız çocuğunun fotoğrafı yer aldı. CHP'nin afişlerin kaldırılması yönünde itiraz etmesi üzerine afişlerin kaldırılmasının "kanun gereği olduğu" anlaşıldı. Çavuşoğlu'nun kaldırılan afişlerinin yerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın miting afişleri asıldı.

Haber 02-05-2023 12:54

23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI MESAJLARI 2023: Yazıları kısa, etkileyici, farklı ve güzel resimli 23 NİSAN MESAJLARI burada!

23 Nisan mesajları, WhatsApp, Instagram, Facebook ve Twitter gibi uygulamalarda paylaşımda bulunmak istreyen vatandaşlar tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. Bu sene Ramazan Bayramının son gününe denk gelen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının büyük coşkuyla kutlanıyor. Biz de yazıları kısa, etkileyici, farklı ve güzel resimli 23 Nisan mesajları ve sözlerini sizler için derledik. İşte en yeni 23 Nisan mesajları ve görselleri...

Haber 23-04-2023 08:37

Son dakika: Prag'da büyük hadsizlik! EuroLeague'de finale yükselen Çukurova Basketbol oyuncularının elinden Türk bayrağını aldılar! FIBA'dan açıklama geldi...

Çukurova Basketbol Kulübü Mersin Yenişehir Belediyesi, Dörtlü Final'de karşılaştığı ZVVZ USK Praha'yı 78-58 mağlup etti. Maç sonrasında ise, Türk bayrağı açarak sevinç yaşayan taraftarlara izin vermeyen görevliler, sporcu Sinem Ataş'ın elinden de bayrağı alması üzerine kısa süreli gerginlik yaşandı. FIBA'dan ise yaşanan olay sonrasında açıklama geldi.

Spor 15-04-2023 09:37

Polisin depremde yıkılan binanın enkazından Türk bayrağını çıkarma anı kamerada

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerde yıkılan binaların enkazının kaldırılması çalışmalarının devam ettiği Adıyaman'da bir polis, yıkılan iş merkezinin enkazında kalan Türk bayrağını çıkardı.

Yurthaber 10-04-2023 14:35

Fenerbahçe'nin süper golcüsü Enner Valencia sosyal medyada da gönülleri fethetti!

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Enner Valencia gollerine devam ediyor. Erteleme maçında Konyaspor ile oynanan karşılaşmada da takımının 2 golünü kaydeden 33 yaşındaki oyuncu, saha içi performansının yanı sıra saha dışında da gönülleri fethetmeyi başarırken bu kez sosyal medya hesabındaki hamlesiyle alkış topladı. İşte detaylar...

Spor 25-02-2023 21:54

Deprem felaketinin ardından Brezilya'da duygulandıran görüntü! Dünyaca ünlü Kurtarıcı İsa heykeline Türk Bayrağı yansıtıldı

Büyük yıkımlara ve can kayıplarına yol açan deprem felaketinin ardından tüm dünyadan destek mesajları ve yardımlar gelmişti. Dünyanın dört bir yanından Türkiye'ye yardımlar yağarken pek çok ülke bu büyük acıdan dolayı Türkiye'nin yanında olduklarını göstermişti. Son olarak Brezilya'da duygulandıran bir görüntü kaydedildi. Kurtarıcı İsa heykeli Türkiye ve Suriye'deki depremlerde hayatını kaybedenler anısına aydınlatıldı. Heykele Türk bayrağı ve Suriye bayrağı yansıtıldığı görüldü.

Haber 17-02-2023 13:57

Üsküdar'da mest eden görüntü! 225 metrelik Türk bayraklı uçurtma treni gökyüzünü süsledi

14 Ocak Uluslararası Uçurtma Günü etkinlikleri çerçevesinde, Üsküdar Sahili'nde Türk bayraklı uçurtmalar gökyüzünü süsledi. 150 adet Türk bayrağının birleştirilmesiyle 225 metre uzunluğa ulaşan uçurtmalar, vatandaşların da ilgisini çekti.

Haber 14-01-2023 16:07

Hollanda'dan 'Türk bayraklı' destek... Belediye binasına astılar

İstanbul'da hain terör saldırısı nedeniyle Türkiye'ye destek açıklamaları sürüyor. Son olarak Hollanda'nın Rotterdam belediye binasına, Türkiye'ye destek için Türk bayrağı asıldı.

Haber 14-11-2022 23:15

ODTÜ'de tepki çeken kimyasal silah pankartı! Sosyal medyada olay oldu, yerine Türk bayrağı asıldı

Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın "TSK kimyasal silah kullandı" iddiaları gündem olmuş ve gözaltına alınan Fincancı tutuklanmıştı. İddialara resmi kaynaklardan yalanlama gelirken ODTÜ'ye asılan bir pankart büyük tepki çekti. "TSK'nın kimyasal silah kullandığını" öne süren pankart sosyal medyada olay olurken bugün ise yeni bir gelişme yaşandı...

Haber 11-11-2022 15:08

Şehit Özkan Demir'in Mersin'deki ailesine şehadet haberi verildi

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde paraşüt atlayışı sırasında meydana gelen kazada şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Özkan Demir'in şehadet haberi, Mersin'in Mezitli ilçesindeki ailesine ulaştı.

Yurthaber 04-11-2022 07:11

Kocaeli'de 250 bin Türk bayrağı bina ve caddeleri süsledi

Kocaeli'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kamu kurumları, caddeler, iş yerleri ve konutlar, Türk bayraklarıyla donatıldı.

Haber 29-10-2022 15:25

'Dünya Şampiyonu' sporcumuz Derya Ceren Çağlıyan'dan Türk bayraklı yanıt! Nezaket dışı hamleyi böyle önledi... Dünyada haber oldu

Antalya'da düzenlenen 43. Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'na Türk ve Kazak sporcular arasındaki gerginlik damgasını vurdu. Kendi klasmanında 'Dünya Şampiyonu' olan milli sporcumuz Derya Ceren Çağlıyan, ödül töreninde kendisinden önce kürsüye çıkarak ülkelerinin bayrağını açan Kazak sporcuların nezaket dışı hareketine Türk bayrağıyla cevap verdi. O anlar ise kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Spor 19-10-2022 08:54

Preveze Deniz Zaferi'ni su altında Türk bayrağı açarak kutladılar

Preveze Deniz Zaferi'ni su altında Türk bayrağı açarak kutladılar

Yurthaber 28-09-2022 11:58

Terörden arındırılan Tendürek'te dağcılar zirvede Türk bayrağı açtı

Aralarında Konyalı 4 dağcının yer aldığı 13 kişilik ekip, önceden birçok şehidin verildiği bölgenin güvenlik güçlerince terörden arındırdığı Tendürek Dağı zirvesine tırmandı - Zirve yolculuğunda duygulu anlar yaşayan Türkiye Dağcılık Federasyonu Antrenörü Bayram Çini: - "Kahraman güvenlik güçlerimizin alın teri ve kanlarıyla terörden temizlediği yerde duygulanmamak elde değil. Çok sayıda zirveye çıktım hiçbirinde bu kadar hüzünlenmedim. Bu zamana kadar Tendürek zirvesine resmi ve profesyonel tırmanış gerçekleştirilmedi”

Yurthaber 24-09-2022 11:15

Küçük judocu verdiği selamla görenleri duygulandırdı! O anlar kamerada

Kayseri'de 8 yaşındaki Ahmet'in binada asılı olan Türk Bayrağı'na verdiği selam, güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 21-09-2022 10:32

Gaziler anısına 1336 metrelik Çataldağ'a Türk bayrağı astılar

Susurluk Kaymakamı Muammer Köken: - "Şairin de 'Yeryüzünde yer beğen seni oraya dikeyim' dediği gibi biz de yeryüzünde yer beğendik, en güzel yeri de burayı bulduk, buraya diktik. Nice güzel zamanlarda dalgalanması dileğiyle"

Yurthaber 19-09-2022 11:07

Bandırma'nın kurtuluşunun 100. yılı için Türk bayrağı Samsun'dan bisikletle yola çıkarıldı

Bandırma Vapuru Müzesi önünde açılan 100 metrekarelik bayrak dron ile görüntülendi

Yurthaber 13-09-2022 13:58

'Arda Turan, Neymar'ı dayaktan kurtardı!' PSG'nin yıldızına bayrak oyununda Türkiye gelince...

Fransa Ligue 1 devi Paris Saint-Germain'de forma giyen dünyaca ünlü yıldız futbolcu Neymar, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Barcelona'da oynadığı dönemde Arda Turan ile birlikte forma giymiş olan Brezilyalı futbolcu, arkadaşlarıyla son zamanlarda sosyal medyada yeni bir akım haline gelen "Bayrak" oyununu oynadı. Neymar, kendisine Türk Bayrağı'nın gelmesinin ardından söylemiyle gündem oldu. İşte ayrıntılar...

Spor 31-08-2022 11:47

Niğde'de 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda fener alayı düzenlendi

Yürüyüşte, Büyük Zafer'in 100. yılı dolayısıyla 100 metrelik Türk bayrağı açıldı

Yurthaber 30-08-2022 21:13

Dalgıçlar Van Gölü'nde Türk bayrağı açtı

Dalgıçlar Van Gölü'nde Türk bayrağı açtı

Yurthaber 30-08-2022 17:44

Büyük Zafer'in kazanıldığı topraklarda 3 bin 743 metrelik Türk bayrağı açıldı

Bayrağın 4 kilometrelik güzergahta 5 bine yakın kişi tarafından Dumlupınar Şehitliği'ne taşınması dronla görüntülendi

Yurthaber 30-08-2022 14:56

Kocaeli'de Türk bayrağı ve Atatürk posteriyle zafer dalışı yapıldı

Kocaeli'de Türk bayrağı ve Atatürk posteriyle "zafer dalışı" yapıldı

Yurthaber 30-08-2022 14:02

Dumlupınar'da açılacak 3 bin 743 metrelik Türk bayrağını 2 bin kişi taşıdı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi akademisyenleri, öğrencileri ve personeli, 30 Ağustos'ta Büyük Zafer'in 100. yıl dönümü etkinlikleri için hazırlanan yaklaşık 1 ton ağırlığındaki bayrakla prova yaptı - Rektör Prof. Dr. Kazım Uysal: - "Her şey planlandı. İnşallah o gün Dumlupınar ilçemizdeki şehitlikte bu bayrağı açacağız ve eminim tarihe kazınacak bir görsel elde edeceğiz"

Yurthaber 19-08-2022 11:08

MHP Genel Başkanı Bahçeli gündemi değerlendirdi:

"Bir masa etrafında toplanıp PKK ve FETÖ'nün senaryolarına gönüllüce boyun eğen altı partinin Türkiye karşıtlığı, milli değerlerimizle kutuplaşması, izahı ve ifadesi olmayan bir çarpıklık noktasına ulaşmıştır" - "Bilhassa MHP ve Cumhur İttifakı'nı oy oranı bazında aşağı çekip zillet ittifakını yüksek gösteren laçkalaşmış kamuoyu araştırma şirketleri, esasen dış bağlantılı hain bir kurgunun içimize kadar sızmış lejyonlarıdır"

Yurthaber 15-08-2022 13:24

Arnavutluk'ta Türk bayrağına çirkin saldırı! Görüntüleri sosyal medyadan paylaştı

Arnavutluk’ta Türk bayrağına çirkin saldırı düzenlendi. Dıraç kentinde bulunan plajdaki gözetleme kulesine çıkan bir şahıs, Türk bayrağını indirerek denize attıktan sonra görüntüleri de sosyal medyadan paylaştı. Dıraç polisi ise saldırıyı yapan kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Haber 14-08-2022 21:23

Türk bayrağının üzerine basarak video çekmişti! Bağcılar'da yakalandı...

İstanbul Bağcılar'da Türk bayrağının üzerine ayakları ile basarak çektiği videoyu sosyal medya hesaplarında paylaşan İ.A.B., polis ekiplerinin yaptığı denetimler sonucu gözaltına alındı. İ.A.B., ‘Devletin egemenlik alametlerini aşağılama' suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 13-08-2022 23:28

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'den Türk bayrağının yakılmasına sert tepki!

Azez'de başlayan Türkiye karşıtı eylemlere ilişkin Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'den sert tepki geldi. Destici yaptığı yazılı açıklamada, "Emperyalistlerin köpeği bu maşalar, yaptıklarının bedelini en ağır biçimde ödeyecektir" ifadelerini kullandı.

Haber 12-08-2022 22:35

Şehit Piyade Uzman Çavuş Keçe, Kahramanmaraş'ta son yolculuğuna uğurlandı

Şehit Piyade Uzman Çavuş Keçe, Kahramanmaraş'ta son yolculuğuna uğurlandı

Yurthaber 31-07-2022 18:00

İstanbul'da duygulandıran görüntü! Otoyoldaki Türk bayrağını hayatını riske atarak yerden kaldırdı

Duygulandıran görüntüler İstanbul'un Esenyurt ilçesinden geldi. Bir vatandaş D-100 kara yolunda seyir halindeki araçtan düşen Türk bayrağını canını tehlikeye atarak yerden alıp öptü. O anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

Haber 16-07-2022 22:07

Komandolar sel bölgesinde buldukları Türk bayrağı ve Atatürk posterini temizledi

Komandolar sel bölgesinde buldukları Türk bayrağı ve Atatürk posterini temizledi

Yurthaber 03-07-2022 22:06

Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Cengizhan Şimşek başpehlivan oldu

Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Cengizhan Şimşek başpehlivan oldu

Yurthaber 03-07-2022 20:31