Turk Genci Haberleri

Katil zanlısının rahatlığı pes dedirtti

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde 16 yaşındaki genci pompalı tüfekle vurarak öldüren katil zanlısı adliyeye sevk edildi.

Yurthaber 2024-03-07 14:32:25

Afyonkarahisarlı genç Hasan Emir Yalçınkaya bölge üçüncüsü oldu

Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları Şiir Okuma Yarışması Bölge finalinde Afyonkarahisar Gençlik Merkezlerini temsilen 13-17 yaş erkek kategorisinde yarışan Şuhut Gençlik Merkezi gönüllü genci Hasan Emir Yalçınkaya, okuduğu şiir ile bölge üçüncüsü oldu.

Yurthaber 2024-02-29 11:22:57

Konya'da asker eğlencesinin sonu kötü bitti! Askere giden genci yaktılar

Askere giden gencin asker uğurlaması yapıldı. Sosyal medyada paylaşılan eğlence güzel başladı fakat kötü bitti. Asker uğurlaması yapılırken talihsiz bir olay yaşandı. Askere gidecek genç alev aldı. Onu söndürmek için seferber olan yakınları kameralara yansıdı.

Haber 2024-02-16 18:27:12

Kırıkkale’de yasak aşk cinayetinde 4 tutuklama

Kırıkkale’de karısıyla birlikte "yasak aşk" yaşadığını öne sürdüğü 25 yaşındaki genci bıçakla öldüren zanlı ile cinayetle ilgisi olduğu belirlenen 3 kişi tutuklandı.

Yurthaber 2024-02-16 07:59:27

Yasak aşk cinayetinde 4 tutuklama!

Kırıkkale'de karısıyla birlikte "yasak aşk" yaşadığını öne sürdüğü 25 yaşındaki genci bıçakla öldüren zanlı ile cinayetle ilgisi olduğu belirlenen 3 kişi tutuklandı.

Haber 16-02-24 01:21

Kırıkkale’de cinayet: 25 yaşındaki genci bıçaklayarak öldürdü

Kırıkkale’de 25 yaşındaki genç, husumetlisi olduğu kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Yurthaber 13-02-24 14:51

Temmuz'da asgari ücrete ara zam var mı? Merkez Bankası'nın yeni Başkanı enflasyon tahminini duyurdu... Zam kararı raporun satır aralarında ortaya çıktı

Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? sorusunun yanıtı şimdiden merak edilmeye başlandı. Genci, yaşlısı, evlisi, bekarı milyonlarca çalışan açıklanan 2024 yıl sonu enflasyon tahmini sonrası Temmuz'da zam beklentisine girdi. Asgari ücrete Temmuz'da zam yapılıp yapılmayacağı konusunda, Merkez Bankası'nın yeni Başkanı Fatih Karahan'ın açıklaması dikkatle takip edildi. Zam kararı ise açıklanan raporun satır aralarında ortaya çıktı. İşte asgari ücrete ara zam için yeni detaylar...

Finans 09-02-24 13:05

Mahallede hareketli anlar! Meraklı bakışlarla izlediler

Amasya’nın Suluova ilçesinde “hırsızlık” suçundan 45 yıl hapis cezasıyla aranan genç, evine gelen polislere balkondan sarkarak direndi. Polisler ikna etmeye çalıştıkları genci bir anlık dalgınlığını fırsat bilerek apar topar yakaladı.

Haber 03-02-24 15:51

AFAD, dağda mahsur kalan 4 genci kurtardı

Zonguldak’ta Göldağı mevkiinde mahsur kalan 4 genç AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.

Yurthaber 29-01-24 10:58

Bu 3 yağ saçları inanılmaz gürleştiriyor! Saçlarınız sürekli dökülüyorsa artık dert değil

Günümüzün yaygın problemlerinden saç dökülmesi genci yaşlısı fark etmeksizin herkesi buluyor. Genetik ve çevresel faktörlerin sebep olduğu saç dökülmesini tetikleyen en önemli nedenlerden biri de stres. Eğer saç dökülmesi için doğal çözüm arayışındaysanız bu 3 yağı mutlaka denemelisiniz. İşte saçları inanılmaz gürleştiren 3 mucizevi yağ...

Kadin 27-01-24 15:13

Genci yaşlısı herkes borsaya koşmuştu! Halka arzlar için açıklama geldi: Yeni dönemin şifresini anlattı

Borsa İstanbul’da geçtiğimiz yıl 55 şirket halka arz edilmiş ve pay senedi yatırımcı sayısı 8,35 milyon kişiye çıkmıştı. Ancak yeni yılda hem halka arzlar durdu hem de yatırımcı sayısı 7,5 milyona geriledi. Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) Genel Müdürü Dr. Ekrem Arıkan, halka arzlara ilişkin yaptığı değerlendirmesinde, kaybedilen yatırımcı sayısının çok olmasına rağmen normal olduğunu söyledi.

Finans 24-01-24 12:15

Kuzey Kore iki genci böyle cezalandırdı! Her şey halkın gözleri önünde oldu, cezanın sebebi şoke etti

Kuzey Kore'de iki genç, Güney Kore dizisi izledikleri için kamuya açık bir stadyumda halkın gözleri önünde cezalandırıldı. Gençlerin 12 yıllık ağır iş cezası aldıkları belirtildi. Videoda "Çürümüş kukla rejimin (Güney Kore) kültürü gençlere bile yayıldı" ve "Henüz 16 yaşındalar ama kendi geleceklerini mahvettiler" ifadelerinin yer aldığı aktarıldı.

Trend 18-01-24 19:37

GSB Wi-Fi nedir, nasıl kullanılır? GSB Wi-Fi’yi kimler kullanabilir?

Günümüzde genci yaşlısı fark etmeksizin birçok kişi internet kullanmaktadır. İnternet sayesinde gerek sosyal medya platformlarına giriş sağlanmakta gerek online alışveriş yapılabilmekte gerekse birçok önemli işlem herhangi bir yere gitmeden oturduğumuz yerden gerçekleşmektedir. Tüm işlemlerin yapılması kablosuz ağ olarak bilinen Wi-Fi sayesindedir. Kablosuz ağ ile ilgili GSB olarak isimlendirilen bir Wi-Fi hizmeti de mevcuttur. Peki, GSB Wi-Fi nedir, nasıl kullanılır?

Haber 13-01-24 19:17

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 50 genci Sarıkamış'a götürecek

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 50 genci Doğu Ekspresi ile Sarıkamış'a götürecek.

Yurthaber 04-01-24 07:53

SON DAKİKA Gözler kulaklar Aralık ayı enflasyon rakamlarındaydı! Memur ve emekli zammı için beklenen veri açıklandı...

Son dakika haberi… Memur maaşı zammı ve emekliye zam için milyonlarca vatandaşın gözü kulağı yılın son enflasyon rakamlarındayken TÜİK aralık ayı enflasyonunu açıkladı! 6 aylık enflasyon farkı için belirleyici olan 2023 yılının son TÜFE verisi netleşti. Peki Aralık ayı enflasyonu ne oldu? İşte genci yaşlısı milyonların beklediği o açıklama…

Finans 03-01-24 10:00

SON DAKİKA ASGARİ ÜCRET belli oldu! Birbirinden farklı rakamlar konuşuluyordu... 2024 asgari ücret zam oranını Bakan Işıkhan duyurdu

Son dakika asgari ücret zammı açıklandı... Bekarı, evlisi, genci, yaşlısı milyonlarca çalışanın maaşına yansıyacak 2024 asgari ücret zam oranı akşam saatlerinde belli oldu. 'Asgari ücret zam oranı ne kadar oldu? Kaç TL zam geldi?' soruları Ankara'daki kritik toplantı sonrası nihayete erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan; Türk-İş, TİSK ve yetkililerle bir araya gelmişti. Toplantı sonrası Bakan Işıkhan, asgari ücret zam kararını duyurdu. 2024 yılı için asgari ücrete yüzde 49 zam geldi ve 17 bin 2 TL oldu.

Finans 27-12-23 23:39

Baraja düşüp kaybolan genci arama çalışmaları tekrar başladı

Kahramanmaraş’ta baraja düşen ve gölette kaybolan genci arama çalışmaları sabah saatlerine yeniden başladı.

Yurthaber 25-12-23 10:22

Asgari ücret 2024 zammı! Bekarı, evlisi, genci, yaşlısı, memuru, emeklisi... Türkiye yeni asgari ücret zammını bekliyor! 'Net bilgi aldık'

Memur, emekli, çalışan ve toplumun her kesimi ekonomik açıdan yeni yılla ilgili planlama yapabilmek için asgari ücret zammını bekliyor! 2024 Ocak asgari ücret zammı ne kadar olacak? 2 senenin aksine bu sene asgari ücrete yapılacak zammın tek seferde yapılması bekleniyor. Bugünkü kritik toplantı sonrası asgari ücret zammı belli olur mu? Masadaki rakamlar da belli oldu.

Finans 18-12-23 14:58

Tacizcisini eve çağırdı, hayatının pişmanlığını yaşattı! 24 yaşındaki genci kadın gibi giydirip işkence ettiler

Kütahya'da A. D. isimli genç iddiaya göre sosyal medyadan kadınları taciz etti. Bunun üzerine kadınlar A. D.'yi tuzağa düşürüp eve çağırdı. A. D. evde hiç beklemediği kötü bir sürprizle karşılaştı. O anlar sosyal medyada da yayınlandı.

Haber 13-12-23 15:12

Astsubay trafikte dehşet saçtı! Tartıştığı genci yaraladı

Kütahya'da yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan astsubay C.S.,, iddiaya göre kendisini sıkıştıran otomobildeki kişilerle tartışma yaşadı. Çıkan tartışmada astsubat, Y.Ş.’yi tabanca ile bacağından vurdu. Yaralı genç hastaneye kaldırılırken, olaydan sonra Merkez Komutanlığı’na teslim olan C.S. ise polis tarafından gözaltına alındı. Olay anı ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Haber 12-12-23 23:27

Bekarı, evlisi, genci, yaşlısı... Gözler kulaklar asgari ücret zammında: Refah payı detayına dikkat! 17 bin TL üstü...

Türkiye'nin en merak ettiği konu başlıkları arasında asgari ücret zammı var! Evliler, bekarlar, gençler, yaşlılar herkes asgari ücrete yapılacak zam oranını ve Ocak 2024 maaşını merak ediyor. Mevcut asgari ücretle ilgili olarak birden fazla seçenek söz konusu. Yüzde 40 oranında zam olacağını ifade eden de var yüzde 50'lerin altını çizen de... Kritik toplantının ertesindeki asgari ücret tahminlerini sizler için derledik!

Finans 11-12-23 16:10

Asgari ücret zam pazarlığı 'zorlu' geçecek! Türk-İş kırmızı çizgisini açıkladı, işveren destek istiyor... 18 bin TL masada olacak

Asgari ücret zam pazarlığı yarın başlıyor. Genci, yaşlısı, evlisi, bekarı milyonlarca çalışan Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantısına kilitlenmiş durumda. Yılda bir kez belirleneceği açıklanan 2024 asgari ücret zammı için kulislerde 18 bin TL'ye kadar rakamlar konuşulurken, işveren kesimi de asgari ücret desteğinin artırılmasını talep ediyor. 4 toplantı sonunda yeni asgari ücret zammının belirlenmesi beklenirken, alınan karar 31 Aralık'a kadar Resmi Gazete'de yayımlanmak zorunda.

Finans 10-12-23 11:25

Genci, yaşlısı, evlisi, bekarı herkesin gözün kulağı yeni asgari ücret zammında! Fatih Portakal 'Söz uçar yazı kalır' diyerek asgari ücretteki 3 senaryoyu duyurdu

Yeni yıla az bir süre kala milyonlarca kişi 2024 yılında uygulanacak asgari ücretin ne kadar olacağını merak ediyor. Birçok alanda zamları belirleyecek asgari ücret ile ilgili gözler yapılacak toplantılardan çıkacak sonuca çevrildi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu ilk toplantısını 11 Aralık günü yapacak. Bakan Vedat Işıkhan “İlkemiz çalışanlarımızı enflasyona ezdirmemek” açıklamasını yaparken, gazeteci Fatih Portakal, asgari ücrette 3 senaryoyu açıkladı.

Finans 08-12-23 10:15

Kartal’da saldırganlar bir genci darbedip bıçakladı, o anlar kamerada

Kartal’da bir grup saldırgan henüz bilinmeyen bir nedenle bir kişiyi darbedip sonra da bıçakladı.

Yurthaber 08-12-23 07:59

Göz alerjisi neden olur, nasıl geçer? Göz alerjisine ne iyi gelir?

Göz alerjisi problemi genci yaşlısı, kadını erkeği fark etmeksizin herkeste görülebilen bir göz rahatsızlığıdır. Bu rahatsızlık kendini gözlerde sulanma, kaşıntı, batma, kızarıklık gibi bulgularla gösterir. Bu duruma sebep olan pek çok faktör bulunur. Bu sebepler ortadan kaldırıldığında alerji problemi de çözülebilir. Son derece rahatsız edici bir durum olarak bilinen göz alerjisi, kişilerin gündelik yaşamını da büyük ölçüde olumsuz yönde etkiler. Peki, göz alerjisi neden olur, nasıl geçer?

Haber 29-11-23 12:24

Tartıştığı genci sokak ortasında vurdu

Kırıkkale’de bir kişi, husumetlisi olduğu 22 yaşındaki genci tabanca ile bacağından yaraladı.

Yurthaber 28-11-23 07:32

Bisiklete çarpan ambulans şoförü gözyaşlarına hakim olamadı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde seyir halindeki bisiklete çarpması sonucu genci yaralayan ambulans şoförü, olay yerinde gözyaşlarına hakim olamadı.

Yurthaber 23-11-23 08:40

SON DAKİKA | Bekarı, genci, yaşlısı, evlisi herkesin gözü asgari ücret zammında! Her şeyi 'Refah payı' belirleyecek, %40 - %50 derken...

Asgari ücret yeni yılda ne kadar olacak?.. Binlerce asgari ücretli bu sorunun yanıtını merak ediyor. 2024 yılı asgari ücretin ne kadar olacağı ile ilgili zaman giderek azalırken gözler Aralık başında başlayacak Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantılarına çevrildi. Net bir rakam verilmese de yeni yıldaki asgari ücret rakamıyla ilgili olarak işaretler gelmeye başladı. İşte asgari ücret haberinin detayları...

Finans 17-11-23 10:25

SON DAKİKA | Gözler kulaklar asgari ücret zammında! 2 senedir devam eden 'asgari ücret' geleneğini Mehmet Şimşek bozabilir... İşte konuşulan rakamlar

Bekarı, genci, yaşlısı, evlisi... Herkesin gözü asgari ücret zammında! 2024 asgari ücret zammı için yeni tahmin geldi. Asgari ücretle ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Altı aylık enflasyon rakamlarına göre yeni asgari ücret tutarı belirlenecek. Mevcut asgari ücret rakamının üzerine oranlar da hesaplanmaya başlandı.

Finans 13-11-23 14:40

Sarhoş kadın ve onu tutuklamak isteyen polis arasında ilginç anlar! 17 yaşındaki genci taciz ettiğini söyledi... Küfür ederek kendisini savundu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinin Daytona bölgesindeki bir barda ilginç anlar yaşadı. 43 yaşındaki Laura Gallagher isimli bir kadın bardaki 17 yaşındaki çalışanı taciz ettiği iddiasıyla tutuklanmak istedi. Olay yerine gelen polisin tutuklama emrine karşı çıkan Gallagher küfür ederek kendisini savundu.

Trend 10-11-23 13:53

O anları sosyal medyadan paylaştılar! Metruk binaya götürüp 'Sevgilime yazdın' diyerek dövdüler

Bursa’da ‘Sevgilime yazdın’ diyerek bir genci darp eden 2 kişi, o anları cep telefonu ile saniye saniye kaydedip sosyal medyada paylaştı. Polis ekipleri, görüntüleri incelemelerinin ardından olayla alakalı tahkikat başlattı.

Haber 06-11-23 10:05

Balkondan evine girmek istedi, başına korkunç bir olay geldi! Çığlıklarını duyan vatandaşlar ihbarda bulundu

Mersin'de anahtarını unuttuğu evine balkondan tırmanarak girmek isterken dengesini kaybederek düşen gencin karnına demir parmaklık saplandı. Gencin çığlıklarını duyan vatandaşların ihbarı ile olay yerine giden itfaiye ekipleri, demir parmaklıkları keserek genci kurtardı. Gencin karnındaki parmaklığın ameliyatla çıkarıldığı, tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Haber 27-10-23 17:27

Adana'da 1 kişiyi öldürüp 3 genci de yaralayan şüpheli tutuklandı

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde 1 kişiyi av tüfeğiyle öldüren, 3 genci de yaralayan şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 19-10-23 11:02

Sakarya'da gergin anlar! Taciz iddiası ortalığı karıştırdı, vatandaşlardan meydan dayağı

Sakarya'da bir kadını taciz ettiği öne sürülen genç kaçmaya çalışınca öfkeli kalabalık gence saldırdı. Kısa sürede bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine giden ekipler, darp edilen genci gözaltına aldı.

Haber 06-10-23 06:28

Otomobil takla attı, ağlayan genci babası sakinleştirdi

Antalya’da üniversite öğrencisinin kullandığı otomobil takla attı.

Yurthaber 04-10-23 14:30

Spor aletine sıkıştı, arkadaşları hemen itfaiye ekiplerine haber verdi! Böyle kurtardılar

Bursa’da parkta spor aletlerine sıkışan genci itfaiye ekipleri kurtardı. O anlar kameraya yansıdı.

Haber 26-09-23 12:06

Spor aletine sıkışan genci itfaiye ekipleri böyle kurtardı

Bursa’da parkta spor aletlerine sıkışan genci itfaiye ekipleri kurtardı. O anlar kameraya yansıdı.

Yurthaber 26-09-23 10:23

Bağcılar'da kanlı pusu! 21 yaşındaki gence kurşun yağdırdı

İstanbul Bağcılar'da bir kişi, evinin önünde pusu kurduğu genci arkadaşları ile dışarı çıktığı sırada silahla vurdu. Ağır yaralanan 21 yaşındaki genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haber 25-09-23 18:40

10 Kişilik grup yakaladıkları genci öldüresiye dövdü

Adıyaman’da, 10 kişilik bir grup trafikte yakaladıkları bir genci öldüresiye döverek hastanelik etti.

Yurthaber 14-09-23 14:38

Adana'da parkta gencin öldürülmesiyle ilgili yargılanan sanığa 19 yıl hapis cezası

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde, parkta çıkan kavgada bir genci tabancayla öldürdüğü gerekçesiyle yargılanan tutuklu sanığa 19 yıl hapis cezası verildi.

Yurthaber 13-09-23 15:33

Antalya'da müzisyen genci öldürdüğü iddia edilen tutuklu sanık yargılanıyor

Antalya'da yılbaşı eğlencesinde davul ve keman çalmak için kente gelen 19 yaşındaki genci silahla öldürdüğü iddia edilen sanığın yargılanmasına devam edildi.

Yurthaber 12-09-23 14:49

13 bin 800 dolara aldığı aracıyla kaza yaptı, 10 bin 500 dolar masraf çıkınca şoke oldu! ABD'de yaşayan Türk gencin paylaşımı gündem oldu

ABD'de lüks otomobiliyle kaza yapan gencin bakım masrafını duyanların ağzı açık kaldı. Mustang aracıyla kaza yapan gence arkadaşı tahminen ne kadar masraf çıkacağını sordu. Ancak ustanın verdiği rakam arabanın sahibi genci de şaşırttı. Sosyal medyada o paylaşılan o anlar ve arabanın son hali kullanıcıların ilgisini çekti.

Haber 11-09-23 14:03

Ateş Kuşları’nın Sabit’i Emir Çubukçu’nun eşi bakın kim çıktı! Güzelliğini görenler gözlerini alamadı

Sokak çocuklarının hüzünlü hikayesini anlatan Ateş Kuşları dizisinde Sabit karakterine hayat veren Emir Çubukçu gündem oldu. Dizide otizmli bir genci canlandıran ünlü oyuncunun eşini görenler gözlerini alamadı.

Magazin 08-09-23 14:31

İstanbul'da kan donduran olay! 14 yaşındaki çocuk 19 yaşındaki genci öldürdü... 'Bisiklet' detayı dehşete düşürdü

İstanbul Bahçelievler'de bisikletiyle giden 19 yaşındaki Halil Örnek'in yanına gelen 14 yaşındaki H.A. bisikletleri değiştirmek istedi. Bisikletini vermek istemeyen Halil Örnek ile H.A. arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında H.A. Halil Örnek'i göğsünden bıçakladı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Örnek hayatını kaybetti. Örnek'in yaşamını yitirdiğini öğrenen yakınları olay yerine akın ederken H.A. polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Haber 30-08-23 15:46

Kamu görevlisiyim dedi İranlı genci dolandırdı

Kadıköy’de kendisini kamu görevlisi olarak tanıdan 20 yaşındaki genç, 21 yaşındaki İranlı genci dolandırdı.

Yurthaber 24-08-23 13:51

Taklalar attı, kağıt gibi ezildi! Korkunç kazada acı haber... 3 genci hayattan kopardı

Kahramanmaraş'ta dün gece saatlerinde korkunç bir kaza meydana geldi. Göksun ilçesindeki kazada taklalar atan otomobil adeta kağıt gibi ezildi. Hurdaya dönen otomobildeki Türk Silahlı Kuvvetleri personeli uzman çavuş Umut Sarıkaya, Altay Aloğlu ve Halil Ekici, hayatını kaybetti. B.S. adlı genç de ağır yaralandı.

Haber 24-08-23 12:23

Sokak ortasında iğrenç taciz! Birdenbire kendine çekip... Engelli genci istismar eden adamı tekme tokat dövdüler

Engelli gence sokak ortasında cinsel istismarda bulunan yaşlı adamı gören vatandaşlar kıyameti kopardı. Sosyal medyada akılalmaz görüntüleriyle birlikte çokça konuşulan olay İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde gerçekleşti. Taciziyle mide bulandıran adamın uzun süre darbedildiği anlar da kameralara yansıdı.

Haber 14-08-23 09:39

Dükkanı basıp çalışanı hastanelik ettiler! Dehşet anları kamerada

Gaziosmanpaşa'da dehşete düşüren bir darp olayı yaşandı. Parti ve süsleme malzemeleri satan bir dükkanı basan 2 şüpheli, çalışan genci hastanelik etti. İddiaya göre 2 şüpheli, alacak verecek meselesi yüzünden dükkanda çalışan gence tekme tokat saldırdı. Olay, işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. İşte detaylar...

Haber 10-08-23 13:30

Trabzon'da denizde kaybolan genci arama çalışmaları sürüyor

Trabzon'da denizde kaybolan 21 yaşındaki Tekin Yeşilay'ı arama çalışmaları devam ediyor.

Yurthaber 10-08-23 12:30