Turk Pilot Haberleri

Rusya'da bombardıman uçağı düştü! Bir pilot hala aranıyor

Interfax haber ajansının Rusya savunma bakanlığından aktardığına göre, Cuma sabahı Rusya'nın güney Stavropol bölgesinde bir Tu-22M3 stratejik bombardıman uçağı düştü.

Trend 2024-04-19 09:04:52

Adana'da yamaç paraşütü yapan iki pilot gökyüzünde tavla oynadı

Yamaç paraşütü pilotları Mehmet Ağırman ve Furkan Nizamsever gökyüzünde tavla oynadıkları anları aksiyon kamerasıyla kayıt altına aldı. - Ağırman: - "Sürekli bu manzaraya karşı uçuş bittikten sonra tavla oynuyorduk. Biz de tavlayı 'Neden gökyüzüne taşımayalım?' dedik. Muhteşem bir deneyim oldu"

Yurthaber 2024-04-17 11:36:58

Pilot sosyal medyadan açıkladı: Yolcular neden türbülanstan korkmamalı? Düşüyormuş gibi gelebilir

Hollandalı bir pilot, insanların genellikle uçuş sırasında türbülanstan korktuğunu söyledi. Ancak TikTok'tan yaptığı 3.6 milyon izlenen gönderisinde pilot türbülanstan yolcuların korkmaması gerektiğini söyleyerek "Türbülans uçmanın doğal bir parçası ve bu uçakta bir sorun olduğu anlamına gelmiyor" dedi.

Trend 2024-04-16 15:35:04

Sonunda bu da oldu! Pilot pasaportunu evinde unuttuğu için uçuşu ertelendi... Kokpitten koşarak dışarı fırladı

Minneapolis-Saint Paul Uluslararası Havalimanı'ndan Cancun Uluslararası Havalimanı'na seyahat eden bir yolcu pilotun unuttuğu pasaportunu almak için evine gitmesi üzerine 40 dakika rötar yaptı. Pilotun kokpitten koşarak çıktığını gören yolcular ise şaşkınlığını gizleyemezken durumu sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmedi.

Trend 2024-04-02 14:22:07

Kayseri'de firari FETÖ hükümlüsü ihraç pilot üsteğmen yakalandı

Kayseri'de FETÖ üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü ihraç pilot üsteğmen yakalandı.

Yurthaber 20-03-24 15:46

Konya'da Türk Yıldızları'nın eğitim uçağı iş makinesinin üzerine düştü! Pilot uçaktan böyle atladı! İşte uçağın düşüş anı...

Son dakika haberi: Konya'dan uçak kazası haberi geldi. 3. Ana Jet Üst Komutanlığı'na iniş yapacağı sırada Türk Yıldızları'nın eğitim uçağının düştüğü belirtildi. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, pilotun paraşütle uçaktan atladığı öğrenildi. Konya Valisi uçağın üs bölgesi içine düştüğünü ve bir iş makinesi operatörünün şehit olduğunu açıkladı.

Haber 14-03-24 13:17

Kaptan pilot kestirmek istedi, yardımcı pilot da uyuyakaldı! Rotadan sapan uçağa çağrılar cevapsız kaldı

153 yolcuyu taşıyan uçağın iki pilotu da uyuyakalınca yürekler ağza geldi. Kaptan pilot kestirmek isteyince uçuşu yardımcı pilot devraldı. Bundan 1 saat sonra işler çok ters gitmeye başladı. 25 Ocak'ta Endonezya'da gerçekleşen uçuştan sonra pilotlar görevinden uzaklaştırıldı.

Trend 11-03-24 10:02

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Yelkenci'den 'ara tatil' açıklaması!

Milli Eğitim Bakanlığının öncülüğünde pilot il olarak seçilen Kastamonu’da Öğretmen Akademisi’nin açılışı yapıldı. Açılışta konuşan Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Ömer Faruk Yelkenci, ara tatillerin kaldırılacağı yönündeki haberlerle ilgili konuştu. Yelkenci, "Yaptığımız izlemede gerek öğretmen, gerek öğrenci, gerekse de veliler yüksek oranda ara tatillerin devam etmesi yönünde görüş bildirmişler" dedi.

Haber 08-03-24 19:41

İstanbul'da ulaşımda yeni dönem! Artık minibüslerde de İstanbulkart kullanılabilecek: İşte ilk uygulanacak ilçe

İstanbulkart, pilot bölge olarak belirlenen Arnavutköy'de bazı minibüslerde kullanılmaya başlandı. Proje kapsamındaki hatlar ise, "ARN2, ARN3, ARN4, ARN5, ARN6, ARN7, ARN8, ARN9, ARN10, ARN11" olarak belirlendi.

Finans 02-03-24 14:05

Karabük'te Aile Diş Hekimliği uygulamasıyla 2 bin 272 çocuk muayene edildi

Sağlık Bakanlığınca "Aile Diş Hekimliği" modelinin hayata geçirildiği pilot illerden Karabük'te Ağustos 2022'den bu yana 2 bin 272 çocuk muayene edildi.

Yurthaber 01-03-24 10:00

Pilotların uçaklardaki uyku odalarını gösterdi! Görüntüler sosyal medyada gündem yarattı! 'Yeni korkunun kilidi açıldı'

Pilotların uçakta biraz dinlenmek için nereye gittiklerini hiç merak ettiniz mi? Bir pilot sosyal medyadan uzun mesafeli yolculuklarda pilotların dinlemesi için özel olarak uçakta ayarlanan bölmeleri gösterdi. Paylaşımı sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 14-02-24 15:44

Dubai dünyada uçan taksi hizmeti veren ilk şehir oldu!

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Dubai'nin dünyada uçan taksi hizmeti veren ilk şehir olduğunu duyurdu. Açıklamada, pilot ve 4 yolcu taşıma kapasitesine sahip uçan taksinin sıfır emisyonlu olduğu kaydedildi.

Haber 11-02-24 23:03

'Tehlikeli işler yapıyorsun' Yıllar sonra ortaya çıktı! Pide salonuna dönüştürülmüştü... Trabzon'daki uçak kazasında pilot, yardımcı pilotu böyle uyarmış

Trabzon Havalimanı'nda 6 yıl önce iniş sırasında kontrolden çıkıp yamaca saplanan uçağın 2 pilotu hakkında ‘taksirle birden fazla kişinin yaralanmasına neden olma' suçundan hapis istemiyle açılan davada avukatlar kaza sonucu yolcuların yaralanmasına dair delil bulunmadığını belirtip beraat talebinde bulundu. Kaptan pilot Ender Bayraktar’ın avukatı “İnişi 2. pilot konumunda olan kişi yapar. Müvekkilimin yardımcı pilotu ‘Ne yapıyorsun tehlikeli işler yapıyorsun’ şeklinde uyardığı açıktır” dedi.

Haber 08-02-24 16:40

Helikopter kazasında şehit olan 2 pilotun cenazesi Ankara'ya getirildi!

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde polis helikopterinin kırsal alanda kaza kırıma uğraması sonucu şehit olan Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen ve Sözleşmeli Pilot Levent Öztürk'ün cenazeleri Ankara'ya getirildi.

Haber 04-02-24 23:05

Şehit pilot emniyet amiri ile ilgili kahreden detay! Babası açıkladı: 20 gün sonra...

Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki helikopter kazasında şehit olan Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen'in (33) Ankara'daki baba evinde yas var. Şehidin babası Mehmet Gülen (62), "Dün annesiyle gittik alışverişini yaptık, ayın 24'ünde de oğluma nişan yapacaktık. Ama ben yarın oğlumun düğününü yapacağım, cenazesini defnedeceğim" dedi. Baba Gülen'in anlattığı, Ankara gar saldırısı ve 15 Temmuz darbe girişimi sırasında oğluyla yaşadığı anıları da duygulandırdı. İşte detaylar...

Haber 04-02-24 15:10

'Dünyanın en göz alıcı savaş pilotuyum' dedi! İstifa edip kariyerini değiştirdi... Kainat Güzeli olmak istiyorum

18 yaşında Şili Hava Kuvvetleri'ne katılan Michelle Martin, işinden istifa ederek güzellik yarışmasına girmek istediğini ve modelliğe adım atacağını duyurdu. 24 yaşındaki pilot sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla popülerliğe kavuştururken güzelliğiyle de hayranlarını mest etmeye devam ediyor. Fenomen isim askerlik kariyerini bitirerek yeni bir işe adım atacağını açıklayınca yeniden gündem oldu.

Trend 03-02-24 11:55

Trafiğe girmek ücretli mi olacak? İstanbul'da iki ilçe pilot bölge seçildi: Uzman isim 'yanlış tercih' dedi

Günden güne artan ve çözümü bulunamayan İstanbul trafiği için yeni formüller aranmaya devam ediyor. Son olarak gündeme paralı girişler geldi. Anadolu'da Kadıköy, Avrupa'da ise Eminönü pilot bölge seçildi. Ancak uzman isimlerden Eminönü'nü kararına tepki geldi.

Finans 25-01-24 11:11

İstanbul’da iki ilçeye paralı giriş yeniden gündemde! Ömürden 104 saati çaldı: Eminönü ve Kadıköy trafiğine ücret ayarı

İstanbul’un trafik sorunu büyüyor. Son veriler yılda 104 saatin yollarda boşa geçtiğini gösterdi. Listede İstanbul 65’inci, Gaziantep’in ise 62’nci olduğu gözlemlendi. Geçtiğimiz aylarda İstanbul trafiğine çözüm için Eminönü ve Kadıköy’e girişlerin paralı olacağının gündeme gelmesi sonrası yeni bir öneri geldi. Bu uygulamanın bazı şehirlerde uygulandığını ve başarılı olduğunu vurgulayan uzmanlar pilot uygulama için harekete geçilmesi gerektiğini savunuyor.

Finans 24-01-24 10:46

Yaşanan depremlerin ardından bir ilk! Güney Kore'den ekipler geldi, o ile kuruluyor: 'Milat olacak'

Sakarya'ya depremi erkenden haber verecek uyarı sistemi yerleştiriliyor. Yüksek hassasiyetli sensörler vasıtası ile yer hareketleri takip edilebilecek. Pilot bölge olarak Hendek seçilirken, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, "Tüm Sakarya için milat olacak bir projeye adım adım ilerliyoruz" dedi.

Haber 16-01-24 17:30

Gören duruma anlam veremedi! Otomatik pilot özelliğini açıp direksiyon başında uyudu... Sosyal medyada gündem yaratan görüntüler

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek gündem yarattı. Amerika'daki bir otobanda kaydedilen görüntülerde ismi açıklanmayan bir sürücünün Tesla marka aracını otomatik pilota alarak seyir halindeki arabasının içinde uyuduğu görüldü. O anlar saniye saniye kaydedilerek sosyal medyadan ifşa edildi.

Trend 12-01-24 13:28

Sabri Sarıoğlu'nun pilot eşi Yağmur Sarıoğlu kaptan pilotluğa terfi etti! Yokluğumda evdeki yerimi...

Galatasaray’ın eski kaptanı Sabri Sarıoğlu'nun paylaşımlarıyla dikkat çeken eşi Yağmur Sarıoğlu kaptan pilotluğa terfi etti. Daha önce Atlas Okyanusu'nu aşan Sarıoğlu, bu başarısını sosyal medya hesabından duyurdu.

Magazin 03-01-24 10:07

Merkez Bankası'ndan Dijital Türk Lirası açıklaması: Tedavüle girecek mi?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından yürütülmekte olan Dijital Türk Lirası Projesi'nin birinci faz değerlendirme raporu yayımlandı. Raporda pilot test çalışmalarının devam ettiğinin altı çizilirken değerlendirmeler sonucunda tedavül kararının verileceği belirtildi.

Finans 31-12-23 13:07

Bakan duyurdu, Gelir Koruma Sigortası tüm illerde uygulanacak

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Konya'da pilot olarak uygulanmaya başlanan Gelir Koruma Sigortası'nın artık ülke genelindeki bütün üreticileri kapsayacağını söyledi. Yumaklı, "Gelir Koruma Sigortası yaptırarak yüzde 60 devlet prim desteğinden faydalanabilecek" dedi.

Finans 29-12-23 16:48

Hollanda Ukrayna’ya 18 adet F-16 savaş uçağı verecek!

Hollanda Başbakanı Mark Rutte, Rusya işgaline karşı mücadele eden Ukrayna’ya 18 adet F-16 savaş uçağının gönderileceğini açıkladı. Danimarka, Norveç ve Belçika da ABD’nin verdiği pilot eğitimi tamamlanır tamamlanmaz Ukrayna’ya F-16 savaş uçakları teslim edeceklerini açıklamışlardı.

Haber 22-12-23 23:10

Çatalca'da feci kaza! 2 pilot hayatını kaybetti

Çatalca'da meydana gelen trafik kazasında aynı araçta bulunan 3 pilottan ikisi hayatını kaybederken, diğer pilot ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Haber 19-12-23 14:59

Önce Eminönü sonra Kadıköy! Türkiye’de bir ilk, pilot uygulama başlıyor: Girişler ücretli olacak

İstanbul’un en büyük sorunlarının başında yer alan trafik sorunu için harekete geçiliyor. Trafik yoğunluğunu 2030 yılına kadar yüzde 10 azaltması beklenen uygulama için çalışmalara başlandı. Buna göre pilot bölge olarak seçilen ve İstanbul’un en hareketli noktalarından biri olan Eminönü’ne girişler ücretli olacak. Uygulamanın ikinci adresinin ise Kadıköy olması planlanıyor.

Finans 13-12-23 10:05

Yunan adalarına Türk vatandaşlar için vize muafiyeti! Detaylar ortaya çıktı, vize ücreti...

Yunan adalarını ziyaret edecek Türk vatandaşlarına 7 günlük vize muafiyetinin uygulanacağının açıklanmasıyla detaylar merak ediliyordu. Yunanistan Dışişleri Bakanlığı, 12 aylık pilot bir program olacağını belirttiği vize için ücretin ise 60 euro (1873 TL) olacağını ifade etti. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli ise konuya ilişkin bir yönetmeliğin Yunan makamları tarafından hazırlanmakta olduğunun kendilerine aktarıldığını belirtti.

Finans 09-12-23 14:53

SON DAKİKA | Bodrum'dan İstanbul'a gelen özel uçak, iniş sırasında pistten çıktı! Toprak alana saplandı

Son dakika haberi: Bodrum’dan İstanbul’a gelen Cessna tipi TC-ART tescilli özel uçak, Atatürk Havalimanı’na iniş sırasında pistten çıkarak toprak alana saplandı. Uçakta bulunan iki pilot, kazayı yara almadan atlattı. Uçak ekipler tarafından saplandığı yerden kurtarıldı.

Haber 27-11-23 12:31

Bakan Tunç'tan 'uzman uzlaştırmacı' modeli açıklaması: Ankara, İstanbul ve Adana'da başladı!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, önümüzdeki süreçte belirli suçlarda 'uzman uzlaştırmacı' modeline geçileceğini ve uygulamanın Ankara, İstanbul ve Adana'da pilot olarak başladığını açıkladı.

Haber 24-10-23 15:18

ABD'de facianın eşiğinden dönüldü! Pilot uçağı düşürmeye çalıştı...

ABD’de bir pilot, Alaska Havayolları'na ait Everett-San Francisco seferini yapan uçağı düşürmeye çalıştı. Uçuş sırasında görevde olmadığı belirtilen pilot tutuklandı.

Haber 23-10-23 22:56

tarihinde bir ilk olacak! Bianca Bustamante güzelliğiyle sosyal medyayı salladı

Formula 1 takımlarından McLaren, Sürücü Gelişim Programı’na Bianca Bustamante’nin katıldığını açıkladı. Filipinli sürücü, Formula 1 tarihinde bu seviyeye gelen ilk kadın pilot oldu. Genç kadının başarısının yanında güzelliği de sosyal medyayı salladı.

Magazin 23-10-23 13:59

Bursa'daki uçak kazasında soruşturma tamamlandı! Her şey pilotun paniği sonucu yaşanmış: Durumsal farkındalığını kaybetti

Bursa'da pilot Hakan Köksal ile yanındaki yolcu Burcu Sağlam'ın hayatını kaybetti uçak kazasıyla ilgili soruşturma tamamlandı. Buna göre kötü hava şartları nedeniyle paniğe kapılan pilot Köksal'ın kusurlu olduğu belirtildi. Olayla ilgili hazırlanan raporda da pilotun meteorolojik şartların kötü yönde değişmesi neticesinde paniğe kapıldığı ve durumsal farkındalığını kaybettiği ifade edildi.

Haber 17-10-23 16:38

FAİZSİZ EVLİLİK KREDİSİ ŞARTLARI 2023: 150 bin TL faizsiz evlilik kredisi ne zaman verilecek, şartları neler?

Faizsiz evlilik kredisi şartları ve tarihleri merak konusu oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son Kabine Toplantısı sonrası 'yeni evleneceklere 150 bin TL faizsiz kredi desteği' açıklaması geldi. Bahsi geçen uygulama yeni evlenen çiftler için önce pilot proje olarak deprem bölgesinde geçerli olacak. Peki, faizsiz evlilik kredisi ne zaman verilecek? 2023 faizsiz evlilik kredisi şartları neler?

Finans 28-09-23 13:54

EVLİLİK KREDİSİ ne kadar, kaç ay vade olacak? Faizsiz evlilik kredisi başvurular ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

Faizsiz evlilik kredisi hakkında beklenen açıklama son Kabine Toplantısı'nın ardından Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapıldı. Uygulama yeni evlenen çiftler için önce pilot proje olarak deprem bölgesinde geçerli olacak. Birçok kişi arama motorlarında konuya dair sorgulama yapıyor. Peki, Faizsiz evlilik kredisi ne kadar, kaç ay vade olacak? 2023 Evlilik kredisi başvurusu ne zaman?

Finans 28-09-23 07:41

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Gençlere 5 bin 500 liraya kadar cep telefonu ve bilgisayar desteği, yeni evleneceklere faizsiz kredi

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısının ardından merakla beklenen yeni kararları açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Örgün eğitimdeki üniversiteli gençlere 9 bin 500 lirayı aşmayan cep telefonu ve bilgisayar için toplamda 5 bin 500 lirayı geçmeyen şekilde destek vereceğiz." dedi. Erdoğan, Aile ve Gençlik Bankası ile pilot proje olarak deprem bölgesinden başlamak üzere yeni evlenecek gençlere faizsiz kredi verileceğini de duyurdu.

Haber 26-09-23 19:08

Göreve hazır: Bu robot, metro istasyonunda devriye atacak!

New York Polis Departmanı (NYPD) Times Square metro istasyonunda devriye atmak üzere yüksek teknolojiyle suçla mücadele çabalarının son örneği olan bir güvenlik robotunu tanıttı. Robot, pilot programın bir parçası olarak, önümüzdeki iki ay boyunca metro istasyonunda dolaşacak.

Haber 26-09-23 09:35

Irak'ta helikopter düştü! Pilotlar yaralandı

Irak’ta eğitim uçuşu yapan askeri helikopterin düşmesi sonucu 2 pilot yaralandı. Kazanın nedeni teknik bir arıza olarak açıklanırken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 25-09-23 21:42

Alanya'da yamaç paraşütü kazasında turist öldü, pilot yaralandı

Antalya'nın Alanya ilçesinde yamaç paraşütünün ağaçlık alana düşmesi sonucu Belarus uyruklu turist öldü, pilot yaralandı.

Yurthaber 25-09-23 07:36

Alanya'da yamaç paraşütü düştü! Bir turist öldü, pilot yaralandı

Antalya'nın Alanya ilçesinde yamaç paraşütünün ağaçlık alana düştü. Kazada Belarus uyruklu turist öldü, pilot yaralandı.

Haber 25-09-23 00:15

Kasımiye Millet Ormanı Artuklu Belediyesine devredildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla başlanan ve pilot il olarak Mardin’de 4589 hektar alanda yapımı tamamlanan Kasımiye Millet Ormanı, Artuklu Belediyesine devredildi.

Yurthaber 20-09-23 15:52

İzmir'de düşen helikopterde hayatını kaybeden pilot Eskişehir'de son yolculuğuna uğurlandı

İzmir'in Menderes ilçesinde orman yangınına müdahale için Tahtalı Barajı'ndan su alırken kaza kırıma uğrayan helikopterde iki Kırgız mürettebatla hayatını kaybeden pilot Mehmet Akif Tutuk'un (29) cenazesi, Eskişehir'de toprağa verildi.

Yurthaber 20-09-23 14:18

ABD'de kayıp F-35'in enkazı bulundu, savaş uçağındaki 'aksilik' soruşturuluyor

ABD'nin South Carolina eyaletinde önceki gün kaybolan F-35 savaş uçağının enkazı bulundu. Pilot, uçak düşmeden önce paraşütle atlamıştı.

Haber 19-09-23 10:20

Son dakika | İzmir'de düşen helikopterden acı haberler peş peşe geldi! 3 personelin cansız bedeni bulundu

İzmir'in Menderes ilçesinde orman yangınına müdahale ederken düşen helikopterdeki 3 kişiyi arama-kurtarma çalışmalarında acı haberler peş peşe geldi. Kırgızistan uyruklu ikinci pilot kurtarılarak hastaneye kaldırılmıştı. Toplamda 4 personelin bulunduğu helikopterin enkazından 3 personelin cansız bedenine ulaşıldı.

Haber 18-09-23 11:17

Pilot olma şartları nelerdir? Pilot olmak için ne yapmak gerekir?

Günümüzde birçok kişinin tercih ettiği mesleklerden biri pilotluk mesleğidir. Ancak bu mesleğin icra edilebilmesi için birçok farklı aşamanın başarılı bir şekilde geçilmesi gerekir. Hava yolu taşımacılığı alanında kariyer yapan bireyler pilot olarak tabir edilmektedir. Bu kişilerin en temel görevi hava aracını doğru bir şekilde kullanmak ve uçurmaktır. Bu mesleği yapmak isteyenlerin koşulları harfiyen yerine getirmesi de önemlidir. Peki, pilot olma şartları nelerdir?

Haber 14-09-23 19:51

Bakan Yerlikaya duyurdu! Kaçak göçle mücadelede yeni dönem: İstanbul pilot il olarak seçildi...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya terör operasyonları ile ilgili son dakika açıklamalarda bulundu. Yerlikaya, son üç ayda 258 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 37'si bombalı 44 terör eyleminin önlendiğini bildirdi. Yerlikaya ayrıca son 90 günde terör örgütlerine yönelik toplam 43 bin 90 operasyon düzenlendiğini duyurdu. Öte yandan Bakan Yerlikaya, kaçak göçle mücadelede yeni başlatılan uygulamayı anlatarak İstanbul'un pilot il olarak seçildiğini açıkladı.

Haber 13-09-23 10:36

Uçakta kemer krizi! İstanbul-Elazığ seferini yapıyordu, piste geri döndü

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Elazığ seferini yapan uçağında bir yolcu kemer takmamakta ısrar edince uçak pist başından geri döndü. Pilot, yolcunun 'Uçuş güvenliğini tehlikeye soktuğu' gerekçesiyle uçaktan indirilmesini talep etti. Kemerini takmayan yolcu polis eşliğinde uçaktan indirildi.

Haber 11-09-23 11:00

Pilot ishal olan yolcuyu “biyolojik tehlike” olarak gördü! Beklenmedik bir iniş yapmak zorunda kaldı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Georgia eyaletinin Atlanta şehrinden İspanya’nın Barselona şehrine doğru hareket eden bir uçak bir yolcunun ishal olmasının pilot tarafından 'biyolojik tehlike' olarak ilan edilmesinin ardından havada geri dönmek ve beklenmedik bir iniş yapmak zorunda kaldı. Yolcular durumu büyük bir şaşkınlıkla karşıladı.

Trend 05-09-23 14:57

Uzaya gidecek ilk Türk pilotun rütbesini Bakan Güler taktı

Türkiye’nin önemli hamleleri arasında yer almaya hazırlanan uzay yolculuğu için daha önce ismi açıklanan Pilot Albay Alper Gezeravcı'ya yeni rütbesi takıldı.

Haber 02-09-23 08:53

Ukrayna'da korkunç kaza! 2 savaş uçağı havada çarpıştı, 3 pilot öldü...

Ukrayna ordusuna ait 2 savaş uçağı görev sırasında gökyüzünde çarpıştı. 3 pilotun hayatını kaybettiği korkunç kazanın görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 26-08-23 17:00