Turkish Central Bank Haberleri

21 Mart'ı bilmişti! Alman devinden Merkez Bankası kararı için yeni tahmin

Mart ayında Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz artışını öngören Deutsche Bank, nisan ayı toplantısında bankanın politika faizi için yeni tahmin geldi. Banka nisan ayında faizin sabit bırakılacağını düşünüyor.

Finans 2024-04-19 15:32:53

Altın fiyatları için tüm dünya saat 15.30’u bekliyor! ABD enflasyonu planı bozabilir: İslam Memiş, ‘ihlal edildi’ diyerek anlattı, gram altın tahminini açıkladı

Altın fiyatları bayram sonrasında ne olur? Sadece Türkiye değil tüm dünya için en kritik ipucu bugün ABD’den gelecek. Önce Mart ayı ABD enflasyon verileri açıklanacak, ardından ABD Merkez Bankası Fed toplantı tutanakları… Peki altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? ABD'li yatırım bankası Bank of America 12 ay sonrasında ons altın için 3000 dolar tahmini yaptı. Piyasa Uzmanı İslam Memiş ise saat 15.30 sonrasına dikkat çekerek gram altın fiyatlarında tahminini açıkladı.

Finans 2024-04-10 07:52:16

Gazze'de 7 yardım görevlisinin ölümüne tepkiler devam ediyor! Gözyaşları içinde anlattı: Doğrudan bir saldırı

İsrail ordusunun Gazze'de hedef aldığı sivil araçta bulunan ve saldırıda hayatını kaybeden 7 kişinin bağlı olduğu ABD merkezli uluslararası yardım kuruluşu Dünya Merkezi Mutfağının (World Central Kitchen-WCK) Kurucusu İspanyol şef Jose Andres, hava saldırısının talihsiz bir hatadan ziyade doğrudan bir saldırı olduğunu söyledi.

Trend 2024-04-04 10:19:04

Türkiye Varlık Fonu'ndan ilk uluslararası İslami finansman işlemi: 100 milyon dolar değerinde anlaşma imzalandı

Türkiye Varlık Fonu, Sharjah Islamic Bank ile 3 yıl vadeli olmak üzere 100 milyon dolar değerinde murabaha finansmanı anlaşması imzalayarak ilk İslami finansman işlemini gerçekleştirdi.

Finans 2024-03-20 12:36:41

Dünyaca ünlü bankadan Merkez Bankası ve seçim sonrası döviz kuru tahmini! '300-500 baz puan...'

Dünyaca ünlü Bank of America bankası ekonomistleri Merkez Bankası'nın nisan ayında 300 ila 500 baz puan faiz artışına gideceğini tahmin etti. Banka 31 Mart yerel seçimleri sonrası döviz kuru için de beklentilerini paylaştı.

Finans 12-03-24 11:31

Çiftlik Bank davasında bir sanık tahliye edildi

Kamuoyunda "Çiftlik Bank" olarak bilinen sistemin kurucusu oldukları gerekçesiyle tutuklanan "Tosuncuk" lakaplı Mehmet Aydın ile kardeşi Fatih Aydın'ın da aralarında bulunduğu 20 sanığın 5 ayrı dosyadan yargılandığı dava kapsamında, Uruguay'dan iade edilen Osman Naim Kaya'nın tahliyesine karar verildi.

Yurthaber 14-02-24 13:18

Miami'ye giden ünlü oyuncu Neslihan Atagül'ün yatak pozu gündem oldu!

Kendisi gibi oyuncu olan Kadir Doğulu ile yedi yıl önce evlenen Neslihan Atagül, Türk dizilerinin Latin Amerika’daki ve dünya genelindeki başarılarının kutlandığı Turkish Drama Gala gecesinin onur konuğu oldu. Güzel oyuncu, sahnede İspanyolca teşekkür etti. Oyuncu gecenin sonunda yatak üstünde çekildiği pozlarını paylaştı. Paylaşıma beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 24-01-24 09:08

Neslihan Atagül Miami’de gerçekleşen Turkısh Drama Gala Gecesi'ne onur konuğu olarak katıldı! Gala tarzı dikkat çekti

Kendisi gibi oyuncu olan Kadir Doğulu ile yedi yıl önce dünyaevine giren Neslihan Atagül, Türk dizilerinin Latin Amerika’daki ve dünya genelindeki başarılarının kutlandığı Turkish Drama Gala gecesinin onur konuğu oldu. Güzel oyuncu, sahnede İspanyolca teşekkür etti.

Magazin 23-01-24 13:05

'Tosuncuk' lakaplı Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın hapishaneye girdikten sonra ilk kez konuştu! Yeni halini paylaştı: 'Tek pişmanlığım evlenmek'

Türkiye'de binlerce kişiyi dolandıran Çiftlik Bank CEO'su 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın cezaevine girdikten sonra ilk kez konuştu. Avukatı aracılığıyla bir mektup gönderen Aydın, tek pişmanlığının evlenmek olduğunu ifade ederken 2028'de serbest kalma planları yaptığını ifade etti. Serbest kalırsa Mars'a gideceğini ifade eden Aydın, cezaevinde yeni halinin fotoğrafını paylaştı.

Haber 22-01-24 19:56

Denizli, Heimtextil Fuarı’nda 80 katılımcıyla temsil ediliyor

Ev tekstili sektöründe dünyanın en önemli fuarları arasında kabul edilen Heimtextil Fuarı’nda Denizli’den 80 stant ile katılırken, DENİB Turkish Towels markasıyla 8. kez katılım sağladı.

Yurthaber 09-01-24 15:23

50 trilyon dolarlık yatırım fonu toplantısı öncesi rapor açıklandı: Türk bankaları yeniden radarda

Bank of America 'Türk bankaları yeniden radarda' başlıklı raporunda yıllar sonra Türk bankalarına yatırımcı ilgisinin arttığını belirtti.

Finans 08-01-24 10:59

Dünya bu Çinli bankacıyı konuşuyor! Ülke tarihinin en büyük yolsuzluğu: Ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı

Dünyanın en büyük dördüncü bankası Bank of China'nın Guangdong eyaletindeki şubesinin eski müdürü Xu Guojun ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, eski banka müdürünün sahte krediler, uygunsuz geri ödemeler ve banka fonlarının başka hesaplara akması yoluyla zarar oluştuğunu söyledi.

Trend 15-12-23 13:48

Frankfurt, Bayern Münih'i darmaduman etti! 6 gollü maçta tarihi skor

Almanya Bundesliga'nın 14. haftası büyük bir maça sahne oldu. Eintracht Frankfurt ile Bayern Münih, Deutsche Bank Park'ta kozlarını paylaştı. Tam 6 golün atıldığı karşılaşmada ev sahibi Frankfurt, rakibini 5-1 mağlup etti. Bu skor, sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Spor 10-12-23 09:25

Tosuncuk ve ağabeyinin cezası onandı

Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın ve ağabeyi Fatih Aydın, Çiftlik bank uygulamasında, gerekli izinleri almadan 'bank' ismini kullandıkları gerekçesiyle aldıkları 2 yıl 6'şar ay hapis cezası İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 32. Ceza Dairesi tarafından onandı.

Haber 03-12-23 12:59

Altın fiyatlarında tarihi istatistik! Gram altın ve ons altın için peş peşe açıklama: 2024 tahminleri tek tek ortaya çıktı

Fed’in faiz adımlarına son vereceği ihtimaline neredeyse kesin gözü ile bakılırken hem ons altın hem de gram altın fiyatı rekor seviyeye yükseldi. Altın fiyatları tarihi zirvesinde konumlanmak için çabalarken, 2024 altın tahmini için kurumlar tek tek açıklamada bulundu. Aralarında Dünya Bankası, Anz Bank, Societe Generale ve TD Securities’in de olduğu dev kurumlar ons altın için 2100 dolar üzerini işaret etti. Altının gram fiyatı içinse ekonomistler ‘yükselişe devam’ dedi.

Finans 02-12-23 16:02

Türklerin de bulunduğu gemi kaçırılmıştı! ABD'den açıklama: 'Balistik füze fırlattılar'

Aden Körfezi'nde içinde Türk mürettebatın da olduğu İsrail'e ait Central Park isimli gemi kaçırılmıştı. 15 saat sonra gemi ve mürettebatın kurtarıldığı ifade edildi. ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM), olayla ilgili yaptığı açıklamada Husilerin bulunduğu bölgeden SS Mason ve Central Park gemilerinin olduğu yöne 2 balistik füze fırlatıldığını ifade etti.

Haber 27-11-23 09:25

Aralarında hakim, savcı, avukat ve doktor da var! Araba Bank vurgununda yeni detaylar: Tutuklananlardan biri imam, diğeri Diyanet memuru...

Sıfır araç vaadi satışıyla yüzlerce kişiden milyonlarca TL para topladılar. "6 ay, 6 bin km şartını tamamlayınca araçları sizlere devredeceğiz" dediler ama öyle olmadı. Türkiye bu kez de 'Araba Bank' skandalıyla çalkalanıyor. Mağdurlar arasında polis, avukat, hakim, savcı, imam ve doktor gibi birçok meslekten çeşitli insanlar var. Tutuklananlardan ikisinin imam ile diyanet memuru olduğu ve mağdurların gözlerini boyamak için bağış yaptıkları ortaya çıktı.

Haber 22-11-23 07:04

Türkiye bu kez bunu konuşuyor! 'Araba Bank' skandalı, vurgunun miktarı dudak uçuklattı

Sıfır araç vaadi satışıyla yüzlerce kişiden milyonlarca TL para topladılar. "6 ay, 6 bin km şartını tamamlayınca araçları sizlere devredeceğiz" dediler ama öyle olmadı. Türkiye bu kez de 'Araba Bank' skandalıyla çalkalanıyor. Vurgunun miktarının 1 milyar TL'yi bulduğu tahmin ediliyor.

Haber 21-11-23 08:44

Milli voleybolcu Vargas'ın son hali sosyal medyada gündem oldu! Kaldıkları soyunma odası görenleri hayrete düşürdü

Melissa Vargas, Çin ekibi Tianjin Bohai Bank ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı. Sosyal medyada ortaya çıkan son video, Vargas'ın soyunma odası olarak tahmin edilen yer hakkında ilginç bilgiler verdi.

Spor 13-11-23 16:43

Hatay’daki depremde 370 kişinin öldüğü sitenin firari müteahhidi böyle yakalandı! AVM’de geziyordu…

Hatay'da depremde 370 kişinin hayatını kaybettiği Emlak Bank Konutları'nın hakkında yakalama kararı bulunan müteahhidi Mehmet Özat, depremde yakınlarını kaybeden 2 kadın tarafından Ankara’daki bir AVM’de gezerken yakalandı. O anların görüntüleri sosyal medyada yayınlandı.

Haber 10-11-23 13:39

IBAN sorgulama nasıl yapılır? IBAN ile hesap numarası aynı şey mi?

Günümüzde birçok işlem olduğu gibi fatura ödeme, para gönderimi hesaptan hesaba para aktarma gibi işlemler de internet ortamında gerçekleştirilebilmektedir. Kişiye özel olan IBAN numaraları sayesinde birkaç saniye içinde hesaptan hesaba para aktarımı yapılabilir. IBAN numarası Uluslararası Banka Hesap Numarası anlamına gelir ve International Bank Account Number ifadesinin Türkçe karşılığıdır.

Haber 16-10-23 16:49

İstanbul merkezli 3 ilde FETÖ operasyonu: 7 gözaltı

Fetullahçı Terör Örgütüne (FETÖ/PDY) yönelik İstanbul merkezli üç ilde düzenlenen operasyonda, örgütün mali yapılanmasında yer aldıkları, kapatılan Bank Asya’yı fonladıkları tespit edilen ve örgüt üyeleriyle gerçekleştirdikleri para trafiği MASAK raporlarına da yansıyan 7 şüphelinin yakalandığı bildirildi.

Yurthaber 28-09-23 09:45

Çiftlik Bank olayında toplam zarar belli oldu! Rakam dudak uçuklattı

Çiftlik Bank ana davasında 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın ve ağabeyi Fatih Aydın'ın da aralarında bulunduğu 20 sanığın yargılandığı davada 1,5 yıl sonra dosyaya bilirkişi raporu sunuldu. Bilirkişi raporuna göre, 4 bin 414 kişinin 70 milyon 514 bin lira zarara uğratıldığı tespit edildi. İşte detaylar...

Haber 15-09-23 15:15

Hem altın hem dolar! Dev kurumlar tahminlerini peş peşe açıkladı: “3 liralık 5 liralık düşüşlere bakmayın…”

Altın fiyatları ve dolar/TL kuru için yatırımcılar yönün ne olacağını merak ediyor. Bu kapsamda ons altın ve gram altın için uzmanlar yeni seviyeleri açıklayarak yıl sonu tahminlerini paylaştı. HSBS, Deutsche Bank ve Standard Chartered ise Dolar/TL kuru tahminlerini revize etti. İşte Kapalıçarşı verileri ile 5 Ağustos Cumartesi gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları ve canlı döviz kurları ekranı…

Finans 05-08-23 07:57

There are Many Entrepreneurs but Few Opportunities in the Internet Business

The Turkish portal Mynet has 2,5 million registered e-mail users.

Finans 06-07-23 12:40

Kurttepeli: “The internet market is expanding”

KURTTEPELİ: “THE INTERNET MARKET IS EXPANDING” Emre Kurttepeli is the creator of Mynet which is the first Turkish portal in Turkey. Mynet which he founded after he sold Fornet that was founded in 1996 with İzi Adato and sold to Koç.net is competing with the world. Emre Kurttepeli, the Chairman of Mynet, evaluated the development of internet and the future of the sector on the 5th anniversary of Mynet:

Finans 06-07-23 12:38

Turkey has a Web Portal that Finances Itself

Emre Kurttepeli founded Mynet.com in 1999 with an investment of 1 trillion Turkish Liras. At that time, most people thought that it was very risky. I performed one of the first interviews which were done with him. The father of Emre Kurttepeli is the founder of Ipragaz and a real entrepreneur. Mynet continued to function until today despite the crisis and the interruption with the development of the internet. When most of the companies went bankrupt, it succeeded in operating more. I asked Kurtt

Finans 06-07-23 12:37

Emre Kurttepeli becomes a Board Member of Endeavor

Endeavor Association, which was established by the leading names in Turkish business world that encourages and supports the active entrepreneurs to contribute to the economic growth, has held their 4th Ordinary General Assembly at Swissotel, on Friday, 19th April, 2013.

Finans 06-07-23 12:07

Emre Kurttepeli joined the Advisory Board of Çözüm Kumbarası Project

Çözüm Kumbarası (Solution Bank) is a social innoviation project that runs on social media which is carried out by cooperation of Intel, Galata Business Angels, Endeavor and Ashoka.

Finans 06-07-23 12:00

Emre Kurttepeli : “Entrepreneurship is a passion”

March 26th, 2014, Emre Kurttepeli participated in İTÜ Çekirdek “Coffee Talks” event. Told the story of the founding of Mynet, noticed important aspects related to Turkish entrepreneurship ecosystem and shared with participants his predictions regarding the future of Turkish Internet entrepreneurship sector.

Finans 06-07-23 11:58

Emre Kurttepeli joined the jury of TEB Open Innovation Competition

Turkish Economy Bank (TEB) adopted the theme “ be agile, get a result” at their Open Innovation Competition that is now traditional with their “ Make an Innovation” motto this year.

Finans 06-07-23 11:17

Emre Kurttepeli Attended The Webrazzi Arena As a Jury Member

10 different initiative projects participated in the competition; Kobakus was the winner of the competition, allowing all bank accounts to be managed on a single platform at the same time and with high security.

Finans 06-07-23 11:02

Emre Kurttepeli joined to “Turkish Venture Ecosystem” Event As The Keynote Speaker

The event took place in October at Workinton Levent 199.

Finans 06-07-23 10:59

Çiftlik Bank davasında Tosuncuk'un kara kutusu ilk kez konuştu! Bakın nasıl tanışmışlar

Çiftli Bank davasında 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın ve ağabeyi Fatih Aydın'ın da aralarında bulunduğu 20 sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada Uruguay'dan getirilen ve Aydın'ın 'kara kutusu' olarak gösterilen Osman Naim Kaya ilk kez konuştu. Mehmet Aydın, Osman Naim Kaya ile sosyal medyada Uruguay ile ilgili bir videonun yorumlarından ulaştığını ve Facebook'ta tanıştığını ifade etti. Duruşmada savunma yapan Osman Naim Kaya, Fatih Aydın'ın söz sahibi olmadığını belirtti. İşte detaylar!

Haber 22-06-23 14:52

QNB Finansbank Dijital Köprü e-Fatura’da yine bir adım önde

Platform Bankacılığı (Bank as a Platform) kavramının Türkiye’deki öncüsü olan QNB Finansbank Dijital Köprü, dijital dönüşümün getirdiği yenilikleri bünyesindeki çözüm ve hizmetlere entegre ederek yüz binlerce firmanın dijitalleşme sürecine katkı sağlamaya devam ediyor. Müşteri odaklı bir bankacılık modeli benimseyen QNB Finansbank, Dijital Köprü ile müşterilerinin bankacılık ve firmasına ait diğer işlemlerini dijital ortamda gerçekleştirmelerine aracılık ediyor.

Finans 21-06-23 11:35

Arda Turan'ın fotoğraf çekildiği bank, viral olmaya devam ediyor! Şimdi de Emre Taşdemir ve eşi orayı ziyaret etti...

Galatasaraylı futbolcu Emre Taşdemir ve eşinin paylaştığı fotoğraf sosyal medyanın diline düştü. Arda Turan'ın İspanya'da bir bankta çekildiği fotoğraf akımına katılan çifte kısa süre içinde yüzlerce yorum geldi.

Spor 14-06-23 16:42

Parklarda bank ve kamelyalara zarar verenlere ’Lütfen Yeter’ sitemi

Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever, parklarda bank ve kamelyalara zarar veren vatandaşlara sitem etti.

Yurthaber 26-05-23 12:15

Tuncelili sporcuların dünya kupası başarısı

İstanbul’da düzenlenen 8. Turkish Open WAKO Dünya Kupası müsabakalarına katılan Tuncelili 6 sporcudan 5’i derece alarak önemli bir başarıya imza attı.

Yurthaber 22-05-23 09:45

EuroLeague'de ilk finalist Olympiacos!

Yunanistan ekibi Olympiacos, Turkish Airlines EuroLeague Dörtlü Finali'nin ilk yarı final karşılaşmasında Fransa temsilcisi As Monaco'yu 76-62 mağlup ederek adını finale yazdırdı. İşte detaylar...

Spor 19-05-23 20:48

Fenerbahçe Beko, son topta yıkıldı! Kostas Sloukas...

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague Play-Off serisi 3'üncü maçında Olympiacos'a sahasında Sloukas'ın bitime 1 saniye kala gelen üçlüğüyle 72-71 mağlup olarak seride 2-1 geriye düştü. Sarı-lacivertli ekipte Tyler Dorsey 21 sayıyla karşılaşmayı tamamlarken, deplasman ekibinde Kostas Sloukas kaydettiği 25 sayıyla karşılaşmanın en skorer ismi oldu.

Spor 03-05-23 23:01

Hakan Atilla'nın havalimanında pasaportuna el konuldu

Eski Halk Bank Genel Müdürü Hakan Atilla, ailesiyle yurt dışına çıkmak isterken polis ekiplerince pasaportuna el konuldu. Hakkında yurt dışına çıkış yasağı bulunan Atilla, pasaportuyla birlikte polis noktasına götürüldü. Atilla, yurt dışı çıkış yasağı tebliğ edildikten sonra serbest bırakıldı.

Haber 01-05-23 15:35

Kargo uçağı teknik arıza nedeniyle İstanbul'a geri döndü!

İstanbul Havalimanı'ndan kalkan Turkish Cargo'nun Airbus A330 tipi kargo uçağı, teknik bir arıza nedeniyle Bulgaristan hava sahası üzerinden geri döndü. Kargo uçağı, 19.30 sıralarında İstanbul Havalimanı'na sorunsuz bir şekilde indi. 

Haber 18-04-23 20:27

Çiftlik Bank olayında dikkat çeken karar! Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın ile kardeşi Fatih Aydın'a ceza

Türkiye'nin günlerce konuştuğu Çiftlik Bank olayında yeni bir gelişme yaşandı. Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın ile kardeşi Fatih Aydın'ın, gerekli izinleri almadan "bank" ismini kullanmaları ile ilgili davada karar çıktı. Mahkeme, Aydın kardeşlerin 2 yıl 6'şar ay hapis ile cezalandırılmasına karar verdi

Haber 13-04-23 13:02

Anadolu Efes'te büyük kriz! Shane Larkin İstanbul'a dönmeyi reddetti... Tavrı camiayı şoke etti

Son 2 sezonda Turkish Airlines Euroleague şampiyonu olan ancak bu yıl kabus gibi bir sezon geçiren Anadolu Efes'te sular durulmuyor. Yoluna ligde devam eden Ergin Ataman'ın ekibi Avrupa'dan elenen ve yoluna ligde devam eden İstanbul ekibinde otobüsle dönüş krizi yaşandı. İşte detaylar...

Spor 12-04-23 07:27

Tosuncuk'u üzecek haber! Sağ kolu Osman Naim Kaya tutuklandı, istenen ceza dikkat çekti

Çiftlik Bank dolandırıcılığıyla Türkiye'nin gündeminden düşmeyen 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ı üzecek haber geldi. Aydın'ın sağ kolu olduğu belirtilen ve Uruguay'da yakalanıp Türkiye'ye iade edilen Osman Naim Kaya tutuklandı. Kaya için istenen hapis cezası dikkat çekti.

Haber 10-04-23 16:34

Tosuncuk'un sağ kolu Osman Naim Kaya'nın ifadesi ortaya çıktı! 537 bin dolar komisyon almış

Çiftlik Bank Kurucusu ‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın’ın Uruguay’daki sağ kolu olduğu belirtilen ve Türkiye’ye iade edilen Osman Naim Kaya'nın ifadesi ortaya çıktı. Kaya’nın ifadesinde, "Uruguay’a gelen Mehmet Aydın ve ailesine danışmanlık yaptım. Araç, ev alım işlerinde aracılık ettim. Bu işlerde de komisyon adı altında Mehmet Aydın’dan yaklaşık 537 bin dolar aldım. Çiftlikbank ile herhangi bir ilgi ve alakam yok" dediği öğrenildi. Kaya, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Haber 10-04-23 10:45

Çiftlik Bank davasının kritik ismi Osman Naim Kaya, İstanbul'a getirildi

Çiftlik Bank davasının bir numaralı sanığı 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın’ın Uruguay’daki sağ kolu olduğu belirtilen ve Türkiye'ye iadesi kabul edilen Osman Naim Kaya, Brezilya’dan havalanan tarifeli uçakla İstanbul Havalimanı’na getirildi. Polis ekipleri tarafından uçaktan indirilen Kaya, Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Burada yapılan işlemleri tamamlanan Kaya, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne sevk edildi.

Haber 08-04-23 23:04

Türk derbisinde büyük olay! Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maçının son anlarında kavga çıktı, maskot parkeye daldı! Ergin Ataman'ın salonu terk etmesinden sonra...

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines Euroleague’in 33. haftasında Anadolu Efes'i konuk etti. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanan müsabaka, Fenerbahçe Beko'nun 103-86'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Karşılaşmanın son 35 saniyesinde ise büyük bir olay çıktı.

Spor 06-04-23 23:17