Turkiye Benim De Vatanim Haberleri

Babasını tüfekle vurdu, sözleri dehşete düşürdü! 'Beni ve ailemi döverek engelli yaptı'

Bursa'da Mehmet Ali Bulut (24), ev meselesi nedeniyle tartıştığı babası Recep Bulut'u (60) pompalı tüfekle ağır yaraladı. Bulut savunmasında, "Babam, çok küçük yaştan beri anneme, bana ve kardeşlerime defalarca şiddet uyguladı. Hatta annem tamamen görme yetisini kaybetti. Bizi küçükken dövdüğü için hem benim hem de kardeşlerimde yüzde 98 görme ve yüzde 35 işitme kaybı vardır" dedi. Bulut, 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı. İşte detaylar...

Haber 2024-04-18 11:59:16

Metin Akpınar ve kızı arasında sular durulmuyor! 'Fakirlik' belgesini neden aldığını ilk kez açıkladı

Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkisinden 1988’de dünyaya gelen Duygu ve Sevgi Nebioğlu kardeşler yıllar sonra ortaya çıkmıştı. Akpınar’ın yıllar sonra ortaya çıkan ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, fakirlik belgesini iptal ettirmeye çalıştığını iddia etti. Duygu Nebioğlu, fakirlik belgesini neden aldığını ilk kez açıkladı. Nebioğlu, "Benim üzüntülerimi elem ve kederimi karşılayacak rakam değil. Bir milyon lira maddi açıldı. 10 milyon lira da manevi tazminat açıldı." dedi. İşte detaylar...

Magazin 2024-04-10 22:47:19

Özel hayatıyla gündemdeydi! Tuba Ünsal ile Ayşe Hatun Önal arasında kira krizi! 'Evden çıkartmak için...'

Model, oyuncu ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal son dönedem özel hayatıyla gündemdeydi. Selin Demiratar'ın eşi Mehmet Ali Çebi ile bir karesini paylaşıp 'Kocam benim' notunu düşen Önal'ın bu paylaşımı büyük ses getirmişti. Ayşe Hatun Önal'ın şimdi de Tuba Ünsal ile kira krizi yaşadığı iddia edildi.

Magazin 2024-04-09 11:57:14

Belediye binasında 'jakuzi' iddiası olay yarattı! Şeyma Döğücü resti çekti, Şaban Sevinç canlı yayında özür diledi

Eski Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, başkanlık katında jakuzi bulunduğuna dair iddialara ilişkin canlı yayında açıklamalarda bulundu. Söz konusu iddiaları kesin bir dille yalanlayan Döğücü, programda bulunan Şaban Sevinç'e de tepki gösterirken "Benim itibarımla oynadılar. Hakkımı helal etmiyorum." dedi. Sevinç ise Döğücü'den özür diledi.

Haber 2024-04-09 07:58:00

Hande Sarıoğlu'ndan ilginç sözler! Neden kapalı giyiniyor? Ramazandan değil... diyerek itiraf etti

Hande Sarıoğlu, Söylemezsem Olmaz programında ünlülerin danslarından bahsederken "Zamanında benim de etten buttan danstan ağzım yandı" dedi. Ünlü spiker dekolte giyime neden ara verdiğini de açıkladı.

Magazin 21-03-24 15:04

Kan parası iddiası olay olmuştu! Acılı baba görüşmeyi doğruladı ama... Bir lokması benim boğazımdan geçmeyecek

Eylem Tok'un oğlunun sebep olduğu Türkiye'nin konuştuğu kaza sonrası ortaya atılan 'kan parası' iddiası gündem oldu. Oğuz Murat Aci'nin babası Özer Aci, Bülent Cihantimur ile dolaylı yoldan görüştüklerini söyledi. "Yanıma 5-6 kişi geldiler" diyen acılı baba "Kınadım, çok kısa bir görüşme oldu. Eski eşini ve çocuğunu getir adalete teslim et dedim." diye konuştu. Baba Aci " O insanın bir lokması benim boğazımdan geçmeyecektir" diyerek de noktayı koydu.

Haber 20-03-24 11:59

Türkiye bu iki seçeneği konuşacak! Erdoğan'ın önü açılmalı deyip tüm siyasi partilere çağrı yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Bu benim son seçimim" çıkışı sonrası MHP lideri Devlet Bahçeli'nin "Ayrılamazsın! Türk milletini yalnız bırakamazsın" seslenişi de bir o kadar konuşulmuştu. MHP'den flaş bir çıkış daha geldi. Bahçeli'nin sözlerine açıklık getiren Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın "Erdoğan bir kez daha aday olmalı. Bunun yolu belli" deyip Türkiye'nin konuşacağı iki seçeneği gündeme getirdi.

Haber 19-03-24 08:55

Nejat İşler'den erkekler oje sürer mi sorusuna bomba yanıt: Benim de...

Son dönemlerde gündemden düşmeyen erkeklerin oje sürmesi ve etek giymesi bu kez de Nejat İşler'e soruldu. İşler, "Benim de sürmüşlüğüm var. Herkes keyfine göre yaşamalı. Keyfin raconu olmaz" ifadelerini kullandı.

Magazin 16-03-24 14:07

Emekliye seyyanen zamda yeni kulis! SGK Uzmanı İsa Karakaş çok yakın olan o tarihi açıkladı: ‘Tamamen tersine dönebilir…’

Emekliye seyyanen zam var mı? 3600 ek gösterge ne zaman çıkacak? Kademeli emeklilikte son dakika gelişmeleri neler? SGK Başuzmanı İsa Karakaş Ankara’dan son kulis bilgilerini anlattı. Karakaş, seyyanen zam ile ilgili son haftaya dikkat çekerek, "Emeklilere benim öngörüm seçim gününe kadar bir düzenleme yapılabilir yönünde” dedi. 2000-2008 arası kademeli emeklilik bekleyenler için de SGK’yı işaret etti.

Finans 16-03-24 07:58

Musa Ateş'in oğlu Sinan Ateş için son mektubu: Benim oğlumu bile şehit ediyorlarsa sizin oğlunuza kimse acımaz

Ankara'nın göbeğinde silahlı saldırıda hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in babası Musa Ateş de önceki gün 64 yaşamını yitirmişti. Musa Ateş'in oğlu Sinan Ateş için kaleme aldığı son mektup ortaya çıktı. Baba Ateş o mektupta "Benim oğlumu bile şehit ediyorlarsa sizin oğlunuza kimse acımaz.” ifadelerine yer verdi.

Haber 12-03-24 10:21

Yunus Emre konseyi terk etmişti... Diskalifiye mi oldu? Acun Ilıcalı bakın ne dedi

Yunus Emre tam cezası biterken yine 4 ödül ceza aldı, konseyi terk etmesi sonrası diskalifiye olup olmadığı merak edildi. Konseye dönenen Yunus Emre'ye Acun Ilıcalı "Benim de sana sempatim var o konuda bir problem yaşamıyoruz" dedi.

Magazin 11-03-24 07:12

Dilan Polat ve Engin Polat'ın kızı Nilda Polat Ali Yerlikaya’ya seslendi: Kardeşim sürekli ağlıyor

Dilan Polat ve Engin Polat'ın kızı Nilda Polat, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya seslendi. Nilda Polat “Suçları olmadığı halde neden hâlâ içerideler. Kardeşim sürekli ağlıyor. Benim de psikolojim bozuldu" diyerek sitem etti.

Magazin 10-03-24 09:34

Neslihan Doğrusöz'ün cinsiyet değiştirmek için ödediği para olay oldu! O soru rahatsız etti

İşte Benim Stilim yarışması ile adını geniş kitlelere duyuran Neslihan Doğrusöz yarışmanın ardından cinsiyet değiştirme ameliyatı olmuş ve adını da Doruk olarak değiştirmişti. Değişimiyle sık sık konuşulan Doruk Doğrusöz şimdi de Hülya Avşar'ın Youtube programına konuk oldu. Doğrusöz o soruyu duyunca rahatsız oldu...

Magazin 09-03-24 11:51

Mansur Yavaş için 2028 senaryosu! Doğal cumhurbaşkanı adayıdır diyen İsmail Saymaz, 1 Nisan'ı işaret etti

Mansur Yavaş'ın 2028'de cumhurbaşkanı adayı olma olasılığıyla ilgili gündeme damgasını vuracak bir yorum geldi. 2019'dan bu yana Ankara Büyükşehir Belediye başkanı olan Yavaş, 31 Mart yerel seçimleri için oy isterken "Bu benim artık son dönemim" demişti. Yavaş'ın daha önce de cumhurbaşkanı adayı olmak istediğini öne süren gazeteci İsmail Saymaz 1 Nisan'ı işaret ederken 2028 için ortaya koyduğu seçim senaryosuyla dikkat çekti.

Haber 05-03-24 09:36

İclal Aydın 'Üç Kız Kardeş' dizisinden ayrılma sebebini açıkladı: Benim oynadığım karakter...

52 yaşındaki İclal Aydın, sosyal paylaşımlarıyla ilgi odağı oluyor. Aydın, son zamanlarda kitap yazmaya ağırlık verdi. Kitap fuarı gibi etkinliklerin çok kıymetli olduğunu belirten Aydın, Üç Kız Kardeş dizisinden ayrılma sebebini de açıkladı.

Magazin 04-03-24 11:53

Keserli komşu cinayetinde şoke eden detaylar! 'Yüzüme tükürerek eşini satıyorsun dedi...'

Kayseri'de İsmail Kocatürk (45), komşusu Hasibe Soykuk'u (51), keserle öldürdü. Kocatürk savunmasında, "Yüzüme tükürerek, 'Eşini satıyorsun' diyerek hakaret etti. Ben de koltukta gördüğüm keser sapı ile korkutmak amacıyla vurdum" dedi. Bu sırada kadının eşi Seyit Ahmet Soykuk, sanığa, "Benim eşime rahmetli deme lan. Hem öldürüp hem rahmetli diyorsun" diyerek tepki gösterdi. Kadının oğulları da sanığa saldırmak isteyince salonda arbede çıktı. Taraflar salondan çıkarıldı. İşte detaylar...

Haber 29-02-24 11:59

İlber Ortaylı, Şevki Yılmaz'ın tepki çeken sözlerinin ardından yaptığı konuşmayı açıkladı: Sabiha Sultan'ın o sözünü söyledim

Ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, katıldığı Sultan Abdülhamid'in torunu olan Berna Sultan Osmanoğlu’nun düğününde Şevki Yılmaz'ın tepki çeken sözlerinin ardından yeni bir açıklama yaptı. İlber Ortaylı, son Padişah Sultan Vahdettin'in kızı Sabiha Sultan'ın cümlesini düğünde söylediğini belirterek "Ben orada bir cümle tekrarladım. Türklerin de imparatorluğuydu bu da Türklerin devletidir. Bunu da söylemezdim de artık söyledim. Bu da benim cümlem değil. Sabiha Sultan'ındır." dedi.

Haber 20-02-24 23:44

Canlı yayındaki soru Yusuf Kavaklı'yı çıldırttı! Nur Viral, Yusuf Güney'i hatırlatınca... 'Benim de kulağıma üflüyorlar...'

Beyaz Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programı her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Bazı günler ünlü sunucuya emekli müftü Yusuf Kavaklı eşlik ediyor ve izleyicilerden gelen soruları yanıtlıyor. Bu defa öyle bir soru geldi ki Yusuf Kavaklı çok sinirlendi. Nur Viral, Yusuf Güney'i hatırlatınca canlı yayında ilginç anlar yaşandı.

Magazin 17-02-24 15:09

3 harfliler iddiası kulaktan kulağa yayıldı, köy boşaltıldı! Benim dışımda yaşayan yok diyerek muhtar adayını duyurdu

Sivas'ın Şarkışla ilçesine bağlı Kışla köyü yıllardır 3 harfliler söylentisiyle gündeme geliyor. Merkeze 13 kilometre uzaklıkta bulunan köyün 1978'de yağan bir yağmur sonrası sele maruz kaldığı ve sonrasında 1980 yılında köyün tamamının boşaltıldığı belirtildi. 15 nüfuslu 10 seçmenin bulunduğu köyde tek başına yaşadığını belirten eski muhtar Ahmet Kılıç önümüzdeki seçimlerde şu anda mevcut muhtar olan oğlunun yeniden aday olduğunu söyledi.

Haber 13-02-24 13:35

Erkek arkadaşıyla kuyumcu soymaya çalışmıştı! O kadın bakın kim çıktı: Mesleğini Benim için en kolay iş bu diyerek anlatmıştı

Geçtiğimiz günlerde erkek arkadaşıyla İstanbul'un Sultangazi ilçesindeki bir kuyumcuyu soymaya kalkışan kadının daha önce de gündeme geldiği ortaya çıktı. Başarısız soygun girişimlerinin ardından tutuklanan çift, evlenmek için para bulamadıklarını söylemişti. Kadın şüpheli önceki açıklamasında ise mesleğini anlatırken söyledikleriyle dikkatleri üzerine çekmişti.

Haber 04-02-24 12:29

Fatih Portakal'dan canlı yayında CHP için çok konuşulacak sözler! Böyle giderseniz duvara toslarsınız

Cumhuriyet Halk Partisi'nde yerel seçimler için aday belirleme çalışmaları yaşanan tartışmalarla beraber devam ediyor. CHP'de bazı il ve ilçelerdeki adaylara parti içinden tepkiler gelirken, Fatih Portakal da canlı yayında dikkat çeken ifadeler kullandı. "Böyle giderseniz duvara toslarsınız" diyen Portakal, CHP lideri Özel'e de eleştiride bulunarak "Örgütün dinlenmediği, üstten bir takım kuvvetli isimlerin isim belirlediği iddia ediliyor. Özgür Özel benim gözümde bir lider değil olmadı" dedi.

Haber 02-02-24 23:24

Son dakika | İmamoğlu'ndan Özgür Özel'e Akşener hepsini topa tuttu! AK Parti'yle ittifak iddiası: 'Bizi engellemeye çalışan Beştepe değil Saraçhane!'

Son dakika haberi: İYİ Parti'nin seçim billboard'larına CHP'li belediyelerde izin verilmemesi Meral Akşener'i küplere bindirdi. İYİ Parti lideri, "Bu kez bizi engellemeye çalışan Beştepe değil Saraçhane!" derken esip gürledi. Akşener ayrıca Kemal Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel'e de seslenip "Buna cevap vermek zorundasınız! Bunu benim kaldırmam mümkün değil" diyerek sitem etti.

Haber 31-01-24 11:02

Marius Sumudica'dan maç sonunda ilginç açıklama! ''Kimin şampiyon olacağı umrumda değil''

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, "Bugün duruşumuzu tüm Türkiye'ye gösterdik. Bazı eleştiriler de oluyor. Fenerbahçe'ye karşı sadece iyi oynadı gibi. Biz bugün herkese gösterdik ki Galatasaray'a karşı da iyi mücadele ettik. Kimin şampiyon olacağı benim hiç umrumda değil" dedi.

Spor 30-01-24 07:59

Son Dakika: Çağlar Söyüncü resmen Fenerbahçe'de! İmzalar atıldı, işte ilk sözleri...

Son dakika haberi: Fenerbahçe Kulübü, Çağlar Söyüncü transferini resmi olarak duyurdu. İki numaralı formayı giyecek olan Söyüncü, ilk röportajını da kulüp televizyonuna verdi. Söyüncü "Kulübümüzün de benim de hedeflerim; şampiyonluk ve kupalar kazanmak" diye konuştu.

Spor 29-01-24 13:29

Ekrem İmamoğlu'ndan Muharrem İnce'nin sert açıklamalarına yanıt: Kendisiyle biz bu tonda bu dilde ve bu kavramlarla konuşmadık

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, 31 Mart yerel seçimlerinde CHP ile iş birliği yapmayacaklarını belirterek "Bunlar her gün demleniyor, ittifak kurmam mümkün değil" demişti. İnce'nin açıklamalarına yanıt veren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu "Sayın İnce'yle biz bu tonda bu dilde ve bu kavramlarla konuşmadık. Onun bana olan saygısını, hürmetini, sevgisini biliyorum. Benim de ona olan sevgi, saygı, hürmetimi o biliyor. O bakımdan bu cümleleri söylemişse niçin söyledi, bir gözden geçireceğim" dedi

Haber 26-01-24 17:33

İmamoğlu'na eski CHP'li rakip iddiası: Muharrem İnce bugün sessizliğini bozuyor! Benim adaylığım Ekrem beye kesin kaybettirir diyorlar

Yeniden Refah ve DEM Parti'nin yanı sıra önümüzdeki seçimlerin en çok konuşulan partilerinden biri de Muharrem İnce'nin Memleket Partisi. Rekabetin giderek kızıştığı İBB yarışı için İnce'nin de kararını verdiği konuşuluyor. Bir süredir CHP ile yakın temas halinde olan Memleket Partisi'nde gözler bugün İnce'nin yapacağı öne sürülen kritik açıklamaya çevrildi.

Haber 26-01-24 10:51

Fenomen sunucu Kadir Ezildi'nin acı günü! Bir yıl ara ile dedesini de kaybetti...

En Hamarat Benim programının sunuculuğunu yapan Kadir Ezildi'nin dedesi İsmet Kaplan hayatını kaybetti. Acı haberi ünlü sunucu sosyal medya hesabından duyurdu. Ezildi'nin geçen yılda anneannesi vefat etmişti.

Magazin 24-01-24 15:00

AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dağ: 'İzmir benim kıymetlimdir'

AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Hamza Dağ, İzmir'e dönüşünde havaalanında coşkuyla karşılandı. Dağ, “İzmir'i yeniden şaha kaldırmak için koşacağız, hiç durmadan koşacağız. Çatlarcasına, kendimizi, şahsımızı, tüm hayatımızı bir kenara koyup koşacağız. Biz yarış bittikten sonra da koşan atlarız. Bu kardeşiniz ailesine hangi nazarla bakıyorsa İzmir'e de o gözle bakıyor. İzmir benim kıymetlimdir" dedi.

Haber 20-01-24 21:35

Sevgilisi tarafından Uzi ile vurulmuştu! Kahreden detayı annesi açıkladı: Boynundan diz kapağına kadar taramışlar

İstanbul'da yaşanan kan donduran 'Uzi' olayında yeni detaylara ulaşıldı. Eniz Kurtuluş (25) kız arkadaşı Nazlı Elmas'ı (19) suikast silahı olarak bilinen Uzi ile vurmuş, ilk ifadesinde de 'şakalaşıyorduk' demişti. Talihsiz kızın annesi kızının boynundan diz kapağına kadar tarandığını söyledi. Sosyal medyadaki uyuşturucu partisi iddialarına da sitem eden anne, "Benim kızımın çıkış saati belli, dişçide olduğu belli. Bizim adımızı bununla karalayamazlar" ifadelerini kullandı.

Haber 19-01-24 13:41

İşte Benim Stilim'in sivri dilli yarışmacısıydı! Özden Cerrahoğlu değişimiyle gündem oldu! 'Bambaşka biri'

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Özden Cerrahoğlu şimdi de son haliyle gündem oldu. Yıllar içindeki değişimiyle dikkat çeken Cerrahoğlu'nun iddialı pozları beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 18-01-24 17:46

Satın aldıkları araç rehinli çıkınca akılalmaz görüntüler ortaya çıktı! Taraflar birbirine tornavidayla saldırdı

İstanbul'daki "Araç benim" kavgası görenleri de duyanları da şaşkına çevirdi. Satın aldıkları araç rehinli çıkan grup karşı tarafla birbirine girerken tekme ve yumruklara havada uçuştu. Tornavidanın da dahil olduğu o kavganın akılalmaz görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 14-01-24 12:38

Alkollü araç kullanırken yakalandı, savunması 'yok artık' dedirtti! 'İspat et arabayı sürdüğümü'

Erzurum'da trafik polislerinin uygulama yaptığını gören sürücü, kamyoneti durdurarak yolcu koltuğuna geçip oturdu. 0,96 promil alkollü olduğu belirlenen sürücü, "Kardeşim sen benim arabayı sürdüğümü gördün mü? İspat et benim arabayı sürdüğümü" diyerek polislere itiraz etti. Daha önce 2 kez alkollü olarak araç kullanmaktan hakkında işlem yapılan sürücüye 25 bin 954 TL para cezası kesilerek, sürücü belgesine de 2030 yılına kadar el konuldu. İşte detaylar...

Haber 11-01-24 10:30

Esra Erol kocasını yere göğe sığdıramadı! O görünmez bir adam biliyorsunuz

Hem sunuculuğuyla hem de paylaşımlarıyla dikkat çeken Esra Erol katıldığı programda özel hayatına dair de konuştu. Esra Erol eşi Ali Özbir'i yere göğe sığdıramadı. Sunucu "Ali benim hem hayat hem de yol arkadaşım" dedi.

Magazin 07-01-24 09:57

'Hedefte Fatih Altaylı var' Özdemir, Rasim Ozan Kütahyalı'dan gelen mesajı paylaştı: ‘Devlet içinde tanıdıklarım var kesin bilgi’

Fatih Altaylı son günlerde yaptığı paylaşımlar ve yorumlarla gündemden düşmezken dikkat çeken bir çıkış da gazeteci Cüneyt Özdemir’den geldi. Altaylı hakkındaki tartışmalarla ilgili Rasim Ozan Kütahyalı’nın açıklamalarına değinen Özdemir ‘Belli ki hükümet Altaylı’dan rahatsız’ yorumunda bulundu. Ayrıca Özdemir, Kütahyalı ile de Fatih Altaylı hakkındaki iddiaları ile ilgili görüştüğünü belirterek kendisine “Benim devlet içinde tanıdıklarım var. Kesin bilgi. Bu iş doğru” dediğini söyledi.

Haber 04-01-24 17:11

Bu bir ihbardır diyen Özgür Demirtaş dolandırıcılara karşı herkesi uyardı: Yatırım tavsiyesi veren hiçbir girişimim yok

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık gündem olan ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, kendi adının kullanılarak sms yoluyla dolandırıcılık yapan kişilere karşı takipçilerini uyardı. Paylaşımında "Bu bir ihbardır" yazan Demirtaş, sms'lerin ekran görüntülerini de paylaşarak hem Emniyet Genel Müdürlüğü hem de İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın hesaplarını da etiketledi. Demirtaş "Sakın kanmayın. Benim yatırım tavsiyesi veren hiçbir girişimim yok" dedi.

Finans 02-01-24 20:55

Sen misin? Benim! İkisi de 18 yaşından küçük... Vurup kaçtılar

Samsun’da oto tamirci dükkanına gelen 18 yaşından küçük 2 çocuk, iş yeri sahibini adını sorup tabancayla vurarak kaçarken yakalandılar.

Haber 25-12-23 16:28

Uçaktan indi! Törenle karşılanınca o da şaşırdı

2023 yılı içerisinde 1 milyon yolcu taşıma kapasitesine ulaşan Rize-Artvin Havalimanı’nda 1 milyonuncu yolcu törenle karşılandı. 57 yaşındaki Emine Ataman, 'Bunlar bana da sürpriz oldu, benim yapacağım sürpriz de gitti" ifadelerini kullandı.

Haber 23-12-23 00:25

19 yaşındaki 3 aylık hamile Hazal'ı 97 yerinden bıçaklayarak katletmişti! Son sözü bu oldu: 'Niye benim karımı satmışlar?'

Balıkesir'de dini nikahla birlikte yaşadığı 3 aylık hamile Hazal Alpyörük'ü (19), 'kıskançlık' nedeniyle 97 bıçak darbesi ile öldüren Kadir Meşe (30), ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Son sözü sorulan Kadir Meşe, "Buraya namusum ve şerefim için geldim. Başkanım niye benim karımı satmışlar? Bir de bu rahmetli kadın, kim ile uyuşturucu içmiş, onu öğrenmek istiyorum. Niye satılıyor, niye uyuşturucu içiyor? Bunu öğrenmek istiyorum" dedi. İşte detaylar...

Haber 20-12-23 16:59

Bursaspor Başkanı Recep Günay: “Bursaspor için ölümü göze aldım”

Olağanüstü Kongre kararı alan Bursaspor’da yönetim kurulu basın toplantısı düzenledi. Başkan Recep Günay, “Ben ölümü göze aldım. Benim kimle ne kavgam olur. Bursaspor için yaptım. Bu davaları kazansaydık Bursaspor kurtulacaktı” dedi. Daha önce istifa ettiğini ancak vazgeçirildiğini dile getiren Başkan Günay, kongrenin de en geç 24-25 gün sonra olacağını bildirdi.

Spor 19-12-23 17:02

7 yaşındaki Elvin'in kahreden ölümü! Okulda fenalaşıp yaşamını yitirdi... İncelemeler yapılıyor

Gaziosmanpaşa'da ilköğretim okulunda fenalaşan 7 yaşındaki Elvin Ak hayatını kaybetti. Çocuğun ölüm nedeninin Adli Tıp Raporu'ndaki incelemenin ardından belli olacağı kaydedilirken, cenazeye katılan İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür, "Bununla ilgili zaten incelemeler yapılıyor. Gerekli incelemeyi de müfettişlerimiz yapacak" dedi. Elvin Ak'ın dayısı Ethem Güneş ise Sadece benim tek istediğim şey şu, o kör noktayı kamera görmüyor. O noktayı da kamera görsün." diye konuştu.

Haber 17-12-23 12:22

Saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler'den yazılı açıklama! 'Benim de arzumdur' diyerek kamuoyuyla paylaştı

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasındaki MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının sonunda saldırıya uğrayan Halil Umut Meler yazılı açıklama yaptı. Meler, "Hayatın her alanında şiddetin ve şiddete olan inancın son bulmasını temenni ediyorum." dedi. Öte yandan Meler, "Tüm detaylarıyla güvenliklerinin sağlanması koşuluyla çok sevdiğim hakem arkadaşlarımın yapmakta oldukları kamu görevine dönmesi ve müsabakaların devamı benim de arzumdur" ifadelerini kullandı.

Spor 16-12-23 09:19

Seçil Erzan'dan avukata çarpıcı sözler! 'Param yok, mal varlığım yok, hiçbir şeyim yok'

Ünlü futbolcuları dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan banka müdürü Seçil Erzan'a memleketi Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 1 milyon 640 bin dolar veren iş insanı Ömer Kahraman'ın avukatı Necdet Kaplan, Erzan'ı cezaevinde ziyaret ettiğini belirtti. Erzan ile görüşmesini anlatan Kaplan, "'Benim ödeyecek hiçbir şeyim yok, param da yok. Şu anda o psikolojide de değilim. Zaten benim adıma da bir mal varlığı yok, ödeyemem' dedi. Çok bitkindi, konuştuğumuzda ağlıyordu zaten" dedi. İşte detaylar...

Haber 14-12-23 11:59

Dolandırıcıdan dolandırıcılık uyarısı! Sosyal medya gruplarındaki tuzak: Bahis sitesi kullanıcıları dikkat

Son dönemde sosyal medya fenomenleriyle gündemde olan kara para aklama yöntemlerinde en sık başvurulan adreslerden biri de yasa dışı kumar ve bahis siteleri. Dolandırıcılar sosyal medya grupları kurup kiralık hesap arıyor. Hesabını kiralayıp tuzağa düşenlerden Mustafa Kazan "Dolandırıcı olarak görünen de benim" diyerek sitem etti. Kazan'ın telefonla ulaştığı dolandırıcıların itirafları şok etkisi yaratırken bir tanesi de Kazan'ı "Dolandırılma" diye uyardı.

Haber 10-12-23 12:40

Survivor Nagihan Karadere'nin evlatlıktan reddedildiği iddia edilmişti! Kardeşi hakkındaki sözleri olay oldu! 'İstekleri beni aşıyordu'

'Survivor All Star 2024' için gün sayan eski milli atlet Nagihan Karadere'nin evlatlıktan reddedildiği iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Karadere, bu iddiaların hemen ardından kameralar önünde babasını arayarak çıkan haberlere son noktayı koymuştu. Ünlü ismin şimdi de kardeşi ile ilgili açıklamasıyla gündem oldu. Karadere, "Kardeşimin benim boyumu aşan isteklerini karşılayamayınca konu buralara geldi" dedi.

Magazin 06-12-23 17:09

'Seçil Erzan'ın korktuğu kişi' olarak anılıyordu! Cüneyt Demir konuştu: '150 bin dolar kaptırdım'

Ünlü futbolcuları dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan banka müdürü Seçil Erzan'ın, "Korkuyorum, kesinlikle ismini veremem" dediği kişi olduğu öne sürülen Cüneyt Demir, hakkındaki iddialara ilişkin konuştu. Kendisinin de 150 bin dolar dolandırıldığını belirten Demir, "Benim Seçil Erzan'ı tehdit ettiğimi, benden korktuğu gibi haberler çıktı. Kesinlikle benim Seçil Erzan'ı ne tehdit etmişliğim var ne tehdit edecek bir durumum var ne de benim onunla öyle bir pozisyonum var" dedi. İşte detaylar...

Haber 03-12-23 17:59

Karıma, kızıma, çocuklarıma tecavüz edeceklermiş Gazeteci Murat Ağırel tehdit edildiğini açıkladı! Son günlerin konuşulan ismiydi...

Gazeteci Murat Ağırel son dönemde Dilan Polat olayı ve futbol dünyasına ilişkin iddialarla yazıları takip edilen isimlerden bir tanesi olmuştu. Ağırel son olarak katıldığı canlı yayında tehdit edildiğini açıkladı. Ağırel kendisine yönelik tehdidi anlattığı canlı yayında "Karıma, kızıma, çocuklarıma tecavüz edeceklermiş. Benim kafama sıkacaklarmış. 12 yaşındaki kızım için söylüyorlar bunu. Bunların hepsini ben Savcılığa bildirdim. Kız kardeşlerimi de hedefe koydular" şeklinde konuştu.

Haber 29-11-23 12:43

Son dakika: Sosyal medya fenomeni Banu Parlak gözaltına alındı! Evinde ruhsatsız silah ele geçirildi

Son dakika: Şarkıcı, güzellik merkezi sahibi sosyal medya fenomeni Banu Parlak, ruhsatlı olduğunu söylediği tabanca ile çektiği videoyu sosyal medyada paylaşması üzerine gözaltına alındı. Parlak'ın evinde yapılan aramada bir adet ruhsatsız tabanca ile 9 adet fişek bulundu. Parlak silahla çektiği videoda "Benim de; araba, ev gibi değil de böyle meraklarım var. Ne yapalım yani." ifadelerini kullanmıştı.

Magazin 22-11-23 22:10

Mide bulandıran tecavüz olayında yeni gelişme! 3 çocuk annesi kadın her şeyi itiraf etti, Müge Anlı açıkladı! Kalp krizi geçirdi!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün de Sibel Karabulut olayı masaya yatırıldı. 30 yaşındaki kadının 6 ay önce Cüneyt Ak tarafından tecavüze uğradığı iddia edilmişti. Sibel Hanım'ı stüdyoya göndermek istemeyen Cüneyt Bey'in, "Benim eşim 30 yaşında, çocuk değil." sözleri Müge Anlı'yı sinirlendirmişti. Sibel Karabulut her şeyi itiraf etti. Sibel Karabulut'un babasının ise kalp krizi geçirdiği bilgisi paylaşıldı.

Magazin 22-11-23 15:06

Muharrem İnce, CHP’ye geri dönecek mi? İddiaların ardından ilk kez konuştu…

Muharrem İnce'nin partisini kapatıp CHP'ye gideceği söylentilerinin ardından Memleket Partisi lideri ilk kez konuştu. İnce, CHP’ye geri dönüşü ile ilgili iddialar için “Ne benim CHP'ye girmek gibi bir düşüncem var, ne de böyle bir teklif var. Ben, şimdi Memleket Partisi'nin genel başkanıyım. Bu partinin de yetkili kurulları var. Ne karar alacaksak yetkili kurullarımızda alırız” ifadelerini kullandı.

Haber 18-11-23 08:04