Turkiye Beyazay Dernegi Haberleri

Emre Kurttepeli, Financial Times Live Türkiye Zirvesi’ne panel konuşmacısı olarak katıldı

Financial Times Turkiye Zirvesi; üst düzey hükümet yetkilileri, tecrübeli yatırımcılar ve Türkiye’ nin önde gelen şirketlerinin üst düzey yönetcilerinin katılımıyla 4. kez 25 Mayıs Çarşamba günü gerçekleşti.

Finans 2023-07-06 12:34:26

’Engelli Dostu ADÜ’ projesi için engelli dernekleri ziyaret edildi

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) ile Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün ortak yürüteceği ’Engelli Dostu ADÜ’ projesi kapsamında engelli derneklerine ziyaretler gerçekleştirildi.Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı’nın koordinatörlüğünü yaptığı proje kapsamında Aydın merkezde faaliyet gösteren engelli derneklerinden olan Altı Nokta Körler Derneği Aydın Şubesi, Türkiye Sakatlar Derneği Aydın Şubesi, Türkiye Beyazay Derneği Aydın Şubesi, Aydın Engelliler Spor Kulübü Derneği Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkan Vekili Öğretim Görevlisi Özden D.

Yurthaber 2021-03-31 09:49:06

Beyazay Derneği kongreye gitti; Başkan Pilevneli güven tazeledi

Beyazay Derneği Aydın Şubesi hafta sonu kongreye gitti.

Yurthaber 2021-03-21 21:07:34

Başkan Başdeğirmen: “Engellilerimizin her zaman yanındayız”

Türkiye Beyazay Derneği Isparta Şubesi Başkanı Ahmet Aydemir ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret etti.

Yurthaber 2021-03-15 15:23:07

Beyazay Derneği engellilerin eğitimi için kampanya başlattı

Türkiye Beyazay Derneği Aydın İl Başkanı Demet Pilevneli engellilerin eğitimleri için Türkiye genelinde ’Hayat Her Engeli Aşar’ projesinin başlatıldığını belirtti.Türkiye Beyazay Derneği, engellilerin eğitimine destek olmak amacıyla büyük bir kampanya başlattı.

Yurthaber 10-12-20 10:58

Beyazay Derneği engellilerin eğitimi için kampanya başlatıyor

Türkiye Beyazay Derneği Adıyaman İl Başkanı Ayla Pektaş, engellilerin eğitimle buluşması için dev bir kampanya başlatıldığını duyurduğuTürkiye Beyazay Derneği, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde, engellilerin eğitimine destek olacak dev bir kampanyaya imza atacak.

Yurthaber 01-12-20 13:31

Ömrünü +1 farka adayan babalar, özel ebeveynlere rehberlik ediyor

Down sendromlu çocuklara sahip iki baba, kendileri gibi özel gereksinime ihtiyaç duyan çocukların ailelerine her konuda rehberlik ediyor - Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkan Yardımcısı Ferruh Kaledibi: - "İnsanlar doğal olarak kabullenme süreçlerini zor geçiriyorlar. Bir şok yaşıyorsunuz. Önünüzdeki 20, 30, 60 yılı sorgular hale geliyorsunuz. Hazır deneyimlerle geçmiş 20 yılımı, doğan her +1 çocuğumuzun velisine anlatıyoruz. Yapacaklarının zor olmadığını, uyguladıkları takdirde diğer bireyler gibi başarı sahibi olacaklarını söylüyoruz" - Down sendromlu çocuk babası İbrahim Özateş: - "Hayatımı çocuğuma adamaktan memnunum. Çocukla daha fazla ilgilenmek için emekli oldum"

Yurthaber 20-06-20 11:29

Görme engelliler, pizza yaparak hünerlerini sergiledi

Bursa’da 7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası kapsamında görme engelliler pizza yaptı.Türkiye Beyazay Derneği Bursa Şubesi ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bursa İl Müdürlüğü işbirliğinde 7-14 Ocak Görme Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Celal Sönmez Gündüzlü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde görme engelli vatandaşlar pizza yaptı.

Haber 14-01-20 15:53

Milletvekili Gökcan’dan kazada yaralanan öğrenciye ziyaret

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, trafik kazasında yaralanan ve tedavisi MSKÜ Eğitim-Araştırma Hastanesinde devam eden ilkokul öğrencisi Aylin Dağdeviren’i Türkiye Beyazay Derneği Muğla Şube Başkanı Pınar Boyacı ile birlikte ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.Tedavisi süren Aylin Dağdeviren’e yeni yıl hediyesi veren Milletvekili Yelda Erol Gökcan, “Küçük kardeşimizin tedavi sürecini kazanın yaşandığı ilk günden beri takip ediyoruz.

Yurthaber 10-01-20 14:52

Başkan Cevahiroğlu: “Türkiye ile Güney Sudan yüksek düzeyde işbirliğini arttıracağız”

Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) Genel Başkanı Ferudun Cevahiroglu, Türkiye ile Güney Sudan yüksek düzeyde işbirliği olduğunu hatırlatarak amaçlarının bu iş birliğini daha fazla arttırmak olduğunu ifade etti.Başkan Cevahiroglu, Güney Sudan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Amb Francis Okeny Olaka ve Ticaret Müsteşarı Lodule Luwala Elhag Baballa’yı ziyaret etti.Gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Cevahiroglu, Turkiye ile Güney Sudan arasında ekonomik ve ticari ilişkilere katkı sağlamaya devam edeceklerini belirtti.

Yurthaber 03-01-20 16:34

Almanya’dan Aylin’e protez bacak mesajı

Menteşe’de kaza sonrası sağ bacağını kaybeden 9 yaşındaki Aylin Dağderviren’i hastanede ziyaret eden Türkiye Beyazay Derneği Muğla Şube yönetimi, protez bacak için derneğin Almanya’daki şubesi ile yaptığı görüşmeden olumlu cevap geldi.Türkiye Beyazay Derneği Muğla Şube Başkanı Pınar Boyacı, sürecin takipçisi olacaklarını açıklarken, “Kızımız Aylin’i hastanede ziyaret etmiştik.

Yurthaber 30-12-19 11:04

Beyazay Derneğinden engellilere giyim yardımı

Türkiye Beyazay Derneği, ’Dünya Engelliler Haftası’ etkinlikleri kapsamında Van’daki engellilere hediye dağıttı.Türkiye Beyazay Derneği, Van Aşçılar ve Pastacılar Derneği işbirliği çerçevesinde “Kartal’dan Van’a Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok” sloganıyla kentteki engellilere hediye dağıttı.

Yurthaber 16-12-19 15:19

Görme engelliler Akıncı TİHA uçuşunu sesli dinleyebilecek

Türkiye Beyazay Derneği Onursal Başkan Lokman Ayva: - "Milli gururumuz Akıncı TİHA'nın uçuş anını tiyatro sanatçımız Barbaros Uzunöner'e sesli betimlemeli olarak anlattırdık. Sesli betimlemeyi dinledikçe yaşanan bu anın heyecanını biz görme engelliler de aynı şekilde hissettik ve gurur duyduk"

Haber 10-12-19 23:40

Malatya’da Engelliler Günü için hazırlanan klip büyük beğeni topladı

Malatya’da "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" nedeniyle İnönü Üniversitesi Toplumsal Duyarlılık Projeleri Topluluğu ve Türkiye Beyazay Derneği Arapgir Şubesi tarafından hazırlanan klip büyük beğeni topladı.İnönü Üniversitesi Toplumsal Duyarlılık Projeleri Topluluğu, Türkiye Beyazay Derneği Arapgir Şubesi ile Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Programı Öğretim üyesi Doç Dr.

Haber 04-12-19 12:30

Özel çocuklara deprem eğitimi

Malatya Yeşilyurt Belediyesi,‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ nedeniyle Deprem Eğitim Simülasyon Merkezi ve Bilim Atölyesinde, ‘Farkında Ol’ sloganıyla ‘Otizmli Çocuklara Deprem Eğitimi’ programı düzenledi.Yeşilyurt Belediyesi ile Beyazay Derneğinin ortak organizasyonuyla Deprem Eğitim Simülasyon Merkezi ve Bilim Atölyesinde ağırlanan 25 otizmli çocuğa, teorik ve pratik olarak deprem eğitimi anlatılıp, özel çocuklara hediyeler verildi.

Yurthaber 03-12-19 16:27

İvrindi’de engel yok

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesi ile gönül köprüleri kurmaya devam ediyor.Türkiye Beyazay Derneği Balıkesir Şube Başkanı Ali Aysu, İvrindi Şube Başkanı Mehmet Tüfekçi, Başkan Yardımcısı Ali Kaya Ve Engelli vatandaşları makamında kabul etti.

Yurthaber 03-12-19 14:51

İvrindi’de engel yok

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesi ile gönül köprüleri kurmaya devam ediyor.Türkiye Beyazay Derneği Balıkesir Şube Başkanı Ali Aysu, İvrindi Şube Başkanı Mehmet Tüfekçi, Başkan Yardımcısı Ali Kaya Ve Engelli vatandaşları makamında kabul etti.

Yurthaber 03-12-19 14:51

Engelsiz bir dünya için 150 dilek feneri uçurdular

TOKAT'ta Beyazay Derneği üyeleri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle farkındalık oluşturmak için 150 dilek feneri uçurdu.

Haber 02-12-19 22:38

Engelsiz bir dünya için 150 dilek feneri uçurdular

TOKAT'ta Beyazay Derneği üyeleri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle farkındalık oluşturmak için 150 dilek feneri uçurdu.

Haber 02-12-19 21:16

3 Aralık Dünya Engelliler Günü

Türkiye Beyazay Derneği üyeleri Maltepe'de, "Engelsiz bir dünya için" dilek feneri ve balon uçurdu

Haber 02-12-19 21:04

Engelsiz bir gelecek için balonlar gökyüzüne bırakıldı

Türkiye Beyazay Deneği Amasya Şubesi üyeleri, öğrenciler ve öğretmenler 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında “Engelsiz bir gelecek istiyoruz” dileklerini fenerlere yazıp gökyüzüne bıraktı.Türkiye Beyazay Deneği Amasya Şubesi üyeleri, öğrenciler, öğretmenler ve STK temsilcileri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında “Engelsiz bir gelecek istiyoruz” dileklerini içeren uçan balonları ve dilek fenerlerini gökyüzüne bıraktı.Türkiye Beyazay Deneği Amasya Şube Başkanı Ünal Kurt, “Bugün burada Türkiye Beyazay Deneği Amasya Şubesi olarak Beyazay Deneğinin olduğu bütün şubelerinde eş zamanlı olarak ’Engelsiz bir gelecek istiyoruz’ sloganıyla gökyüzüne dilek balonları ile uçan balonlar uçurtuyoruz.

Haber 02-12-19 19:52

Kenya Ulusal Engelli Vakfından Türkiye Beyazay Derneğine ziyaret

Kenya Ulusal Engelli Vakfından Türkiye Beyazay Derneğine ziyaret

Haber 20-11-19 21:07

Engelsiz kitap kahve projesinin destekçilerine teşekkür plaketi

Beyazay Derneği tarafından 10 ay önce başlatılan ’Engelsiz kitap kahve’ projesi kapsamında engelliler ve aileleri dernek öncülüğünde engelli dostlarıyla bir araya geldi.

Yurthaber 18-11-19 11:51

Engelli öğrenciye stajında destek ziyareti

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Beyazay Derneği Başkanı Mevlüt Ayyüz, Gediz Belediyesi’nde stajyerlik yapan Gediz Selçuklu Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi engelli Cavit Eren Köker’e destek ziyaretinde bulundu.Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ın girişimleri ile lise son sınıf öğrencisi olan Cavit Eren Köker Gediz Belediyesinde satejyer öğrenci olarak göreve başlamasının ardından Gediz Beyazay Derneği Başkanı Mevlüt Ayyüz Engelli öğrenciye destek ziyaretinde bulundu.Ziyarette engelli bireylerin sosyal hayata kazandırılması noktasında gayret gösteren Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a teşekkür eden Melüt Ayyüz, “Düne kadar toplumdan uzak tutulan engelli bireylerimiz artık toplumla kaynaşmaya başladı.

Yurthaber 28-10-19 11:54

Beyazay Ailesi’nden örnek dayanışma

Aydın’da engellilere yönelik çalışmaları ile dikkat çeken Beyazay Derneği bu hafta engellileri Sasalı Doğal Yaşam Parkı’nı gezdirdi.

Yurthaber 18-10-19 09:25

Beyazay Derneği’nin ‘Engelsiz Kitap Kahve’ projesi sevindirdi

Beyazay Derneği Aydın Şubesi tarafından yürütülen ‘Engelsiz Kitap Kahve’ projesi Aydın’daki engellileri sevindirdi.

Yurthaber 13-10-19 12:35

Türkiye Beyazay Derneği, Strazburg'da toplanacak

Avrupa Konseyi çatısı altında düzenlenen panelde "Engelli Kadınların Toplum ve Siyasal Hayata Katılımları" ele alınacak

Haber 29-09-19 12:34

Başkan Cengiz’i mutlu eden ziyaret

Türkiye Beyazay Derneği Balıkesir şubesi Başkan Yusuf Cengiz’i ziyaret etti.İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz kendisini ziyarete gelen Türkiye Beyazay Derneği Balıkesir Şube Başkanı Ali Aysu, Başkan Yardımcısı Ayşe Aysu, İvrindi İlçe Şube Başkanı Mehmet Tüfekçi ile birlikte engelli birey ve ailelerini ağırladı.

Yurthaber 19-09-19 11:47

Alibeyköy Ortaokulu'nda engelli öğrencilere yardım eli

Eyüpsultan Beyazay Şubesince, "Engelli Öğrencilere Kırtasiye Yardımı Projesi" kapsamında, ilçedeki okullarda eğitim alan 2 bine yakın özel öğrenciye kırtasiye malzemeleri dağıtılmaya başlandı

Haber 11-09-19 14:54

Turkiye Ermenileri Patriklik Kaymakamı Maşalyan Van’da

Van Gölü’ndeki Akdamar Adası’nda bulunan Akdamar Kilisesi’nde yılda bu yıl 7’ncisi gerçekleştirilecek olan ayini yönetecek olan Türkiye Ermenileri Patriklik Kaymakamı Episkopos Sahak Maşalyan, Vali Mehmet Emin Bilmez’i ziyaret etti.Vaspurakan Kralı 1’inci Gagik tarafından 915-921 yıllarında yaptırılan ve Ermeniler için büyük önem taşıyan kilisede 2005 yılında restorasyon çalışmaları başlatılırken, 2007 yılında uluslararası bir törenle ’Anıt Müze’ olarak açıldı.

Yurthaber 07-09-19 17:00

İSO Turkiye İmalat PMI Ağustos’ta 48,0’a yükseldi

İstanbul Sanayi Odası Türkiye İmalat PMI (Satın Alma Yöneticileri Endeksi) Ağustos’ta 48 seviyesine yükseldi ve Temmuz 2018’den bu yana en yüksek düzeyde kaydedildi.Ekonomik büyümenin öncü göstergesi olan imalat sanayi performansında en hızlı ve güvenilir referans kabul edilen İstanbul Sanayi Odası (İSO) Türkiye ve İstanbul İmalat PMI (Satın Alma Yöneticileri Endeksi) anketlerinin Ağustos 2019 dönemi sonuçları açıklandı.Eşik değer olan 50,0’nin üzerinde ölçülen tüm rakamların sektörde iyileşmeye işaret ettiği anket sonuçlarına göre, Temmuz’da 46,7 düzeyinde gerçekleşen Türkiye İmalat PMI ağustosta 48 seviyesine yükseldi.Sektörün faaliyet koşullarında halen yavaşlamaya işaret etmekle birlikte Türkiye İmalat PMI, Temmuz 2018’den beri en yüksek düzeyde kaydedildi.Talebin güçlendiğine işaret eden anket verilerinin yansıması olarak yeni siparişlerdeki ivme kaybı son 17 ayın en ılımlı düzeyinde kaydedildi.

Haber 02-09-19 10:27

İSO Turkiye İmalat PMI Temmuzda 46,7 oldu

İstanbul Sanayi Odası İstanbul İmalat PMI ise Temmuz’da 49,6 ile son bir yılın en yüksek düzeyine ulaştı ve İstanbul imalat sektöründeki faaliyet koşullarının dengelenmeye yakın olduğuna işaret etti.İstanbul Sanayi Odası (İSO) Türkiye ve İstanbul İmalat PMI (Satın Alma Yöneticileri Endeksi) anketlerinin Temmuz 2019 dönemi sonuçları açıklandı.

Haber 01-08-19 10:19

CAATSA, Trump'a Turkiye konusunda hareket alanı veriyor

ABD Başkanı Donald Trump, S-400 alımından dolayı Türkiye'ye yaptırım uygulayıp uygulamama konusunda ince bir çizgide politika üretmeye ve sonuç almaya çalışıyor - Türkiye'nin S-400 alımından dolayı önceki Başkan Barack Obama'yı hedef gösteren Trump, Türkiye'ye yaptırım uygulama konusunda Kongre kadar iştahlı gözükmüyor - CAATSA yasası bağlamında yaptırımları erteleme hakkı olan Trump'ın Kongre'yi tamamen karşısına mı alacağı, yoksa Cumhuriyetçi senatörlerle bir orta yol mu bulacağı merak ediliyor - Yasa sert yaptırımlar öngörse de bunların uygulama takvimine ilişkin Başkan'a geniş takdir alanı bırakıyor

Haber 25-07-19 11:28

Engellilere rehberlik edecek enGrehber tanıtıldı

enGrehber Projesi Direktörü Betül Keklik: - "enGrehber, engelliler, yakınları ve bu alanda faaliyet gösteren kurumlar için hazırlanmış en doğru, en yol gösterici, en kolaylaştırıcı ve en güvenilir bilgiye, ulaşılabilecek bir mobil uygulama projesidir" - "Bu proje, Türkiye Beyazay Derneği tarafından İçişleri Bakanlığı destekleriyle yürütülmektedir"

Haber 06-07-19 13:24

İSO Turkiye İmalat PMI Haziran’da 47,9’a yükseldi

İSO Türkiye İmalat PMI (Satın Alma Yöneticileri Endeksi), haziranda 47,9 ile yaklaşık son bir yılın en yüksek düzeyinde gerçekleşti.İstanbul Sanayi Odası (İSO) Türkiye ve İstanbul İmalat PMI (Satın Alma Yöneticileri Endeksi) anketlerinin Haziran 2019 dönemi sonuçları açıklandı.

Haber 01-07-19 10:15

Sani Konukoğlu Ortaokulu öğrencisi Türkiye birincisi oldu

Türkiye genelinde yapılan Liselere Gecis Sınavı’nda (LGS) soruların tamamını dogru cevaplayan Irmak Sen Turkiye birincisi oldu.Haziran ayının basında ülke genelinde yapılan Liselere Gecis Sınavı’nda (LGS) soruların tamamını cevaplayan Irmak Şen Türkiye birincisi oldu.

Yurthaber 26-06-19 14:35

Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu AB Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilcisi Büyükelçi Mehmet Kemal Bozay ile görüştü

Avrupa Birliği Bölgeler Komitesı’nin Turkiye Çalısma Grubu ve Genisleme toplantısına katılmak üzere Belçika’nın Başkenti Brüksel olan Melikgazi Belediye Başkanı Dr.

Yurthaber 18-06-19 16:27

Jandarmanın atlı timleri görev başında

Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, emniyet ve jandarma trafik ekipleri tarafından devam eden Ramazan Bayramı denetimlerine ziyaret ederek il kez göreve başlayan jandarma atlı timleri ile tanıştı.İçişleri Bakanlığı tarafından Bayram öncesi ve bayram süresince Türkiye genelinde emniyet, jandarma ve sahil güvenlik birimlerince gerçekleştirilen "Turkiye Huzur ve Trafik" uygulaması Van’da da devam ediyor.

Yurthaber 06-06-19 09:50

İSO Turkiye İmalat PMI 45,3 oldu

İstanbul Sanayi Odası Türkiye İmalat PMI (Satın Alma Yöneticileri Endeksi), Mayıs’ta 45,3 oldu.İstanbul Sanayi Odası (İSO) Türkiye ve İstanbul İmalat PMI (Satın Alma Yöneticileri Endeksi) anketlerinin Mayıs 2019 dönemi sonuçları açıklandı.

Haber 03-06-19 10:15

Kızılay’dan 400 kişiye iftar programı

Kızılay Adana Şube Başkanlığı tarafından Kozan ilçesinde 400 kişilik iftar programı düzenlendi.Engelliler Haftası dolayısıyla Beyazay Derneği Kozan Şubesi üyeleri, eğitim öğretim yılı içerisinde başarılı olan ve Kızılay’a kan bağışında bulunan öğrenci ve eğitim camiasına yönelik iftar programı düzenledi.

Yurthaber 17-05-19 21:05

Yılmaz: Engelsiz Düşler Köyü kuracağız

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçede kuracakları Engelsiz Düşler Köyü ile engelli vatandaşlara günlük yaşamda engel olan tüm unsurları ortadan kaldıracaklarını ve geleceğe daha umutlu bakmalarını sağlayacaklarını söyledi.Yılmaz, Türkiye Beyazay Derneği Mersin Şubesi ile birlikte organize ettikleri Engelliler Haftası etkinliğine katıldı.

Yurthaber 13-05-19 16:00

İSO Turkiye İmalat PMI Nisan’da geriledi

İstanbul Sanayi Odası Türkiye İmalat PMI (Satın Alma Yöneticileri Endeksi), Nisan’da 46,8 seviyesinde gerçekleşti ve Türk imalat sektörünün faaliyet koşullarında yavaşlamanın devam ettiğini gösterdi.

Haber 02-05-19 10:14

Başkan Büyükakın, muhtarlarla buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kandıra ve Körfezli muhtarlarla bir araya geldi.Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Turkiye Muhtarlar Dernegi Kandıra Sube Başkanı Mustafa Satılmış ve Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Yanar ile beraberindeki heyeti makamında konuk etti.

Yurthaber 26-04-19 15:00

Beyazay bölge toplantısı Muğla’da gerçekleştirilecek

Türkiye Beyazay Derneği’nin Akdeniz, Ege, Trakya ve İç Anadolu Bölgesindeki Başkanları, Muğla Beyazay Derneğinin ev sahipliğinde 27 Nisan’da Muğla’da toplanıyor.Türkiye Beyazay Derneği Başkanı Nejla Sümer’inde katılacağı Bölge toplantısı hakkında konuşan Türkiye Beyazay Derneği Akdeniz Bölge Başkanı Ali Rıza Soyaslan, "Beyazay Derneği Genel Merkezi olarak 2019 yılındaki 1.

Yurthaber 24-04-19 11:19

Kepez’den 26 kişiye işitme cihazı

Kepez Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi, Beyazay Derneği ve Kulak İşitme Cihazı Uygulama Merkezi işbirliğiyle duyma engelli 26 kişiye işitme cihazı hediye edildi.Kepez Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi, Beyazay Derneği ve Kulak İşitme Cihazı Uygulama Merkezi işbirliğiyle, duyma engelli vatandaşlara işitme cihazı dağıtımı devam ediyor.

Yurthaber 02-04-19 15:10

İSO Turkiye İmalat PMI Mart’ta 47,2’ye yükseldi

İstanbul Sanayi Odası Türkiye İmalat PMI (Satın Alma Yöneticileri Endeksi), Mart ayında 47,2’ye yükselerek Temmuz 2018’den beri en yüksek düzeyde kaydedildi.İstanbul Sanayi Odası (İSO) Türkiye ve İstanbul İmalat PMI (Satın Alma Yöneticileri Endeksi) anketlerinin Mart 2019 dönemi sonuçları açıklandı.

Haber 01-04-19 10:13

Minik Doğa’nın yardımına Beyazay Derneği yetişti

’Leigh sendromu’ rahatsızlığı nedeniyle hayatının son 2 yılını yatağa bağlı geçiren Muğlalı 4,5 yaşındaki Doğa Oğuz’un tekerlekli sandalye isteğine Türkiye BeyazayDerneğinden olumlu yanıt geldi.

Yurthaber 25-03-19 12:47

Beyazay Derneği yönetimi Başkan Kutlu ile bir araya geldi

Çeşitli açılışlara katılmak ve ziyaretlerde bulunmak amacıyla Adıyaman’a gelen Beyazay Derneği yöneticileri, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’yu makamında ziyaret etti.Büyükkavaklı köyünde engelliler için açılacak olan merkezin temel atma törenine katılmak ve bu vesileyle çeşitli ziyaretlerde bulunmak amacıyla Adıyaman’a gelen Beyazay Derneği Onursal Başkanı Lokman Ayva, Beyazay Derneği Genel Başkanı Necla Sümer, Beyazay Derneği Adıyaman Şube Başkanı Ayla Pektaş ve yönetim kurulu üyeleri, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’yu makamında ziyaret etti.

Yurthaber 20-03-19 17:02

Üç dilde eğitim verecek dev kompleksin temeli atıldı

Türkiye’de ilk kez Adıyaman’da kurulacak olan ve 3 dilde eğitim verecek olan Beyazay Uluslararası Engelliler Eğitim ve Gelişim Kompleksinin sembolik temeli atıldı.Adıyaman merkez Büyükkavaklı Yolu üzerinde 25 bin metrekare alanda yapılması planlanan Beyazay Uluslararası Engelliler Eğitim ve Gelişim Kompleksinin sembolik temeli dualar eşliğinde atıldı.784 engelli bireyin eğitim göreceği, 511 personelin görev yapacağı, yurt dışı ve yurt içinden öğrencilerin alınacağı Beyazay Uluslararası Engelliler Eğitim ve Gelişim Kompleksinde Türkçe, İngilizce ve Arapça eğitim verilecek.

Yurthaber 20-03-19 14:50