Turkiye Spor Yazarlari Dernegi Tsyd Haberleri

TSYD İzmir Şubesi'nde başkanlığa Ömer Ergin Karataş seçildi

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi'nin olağan genel kurulunda, Ömer Ergin Karataş başkanlığa seçildi.

Yurthaber 2024-03-08 13:46:41

Hakan Ural canlı yayında tepki gösterdi! TSYD ile ilgili o iddianın ardından... 'Müslüman bir ülkede tesettürlü bir kadının...'

Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunuculuğunu yaptığı programda Türkiye Spor Yazarları Derneği’nde yaşanan olay masaya yatırıldı. Tesise tesettürlü kadınların alınmadığı iddiası üzerine konuşulan programda, Hakan Ural, duruma tepki gösterdi. Hakan Ural, "Ayrımcılık sadece burada değil dünyanın hiçbir yerinde yapılmamalıdır" dedi. Ural, "Müslüman bir ülkede tesettürlü bir kadının çocuğunu almaya mâni olacaksın. TSYD, çağdaş ve aydın bir kurum..." şeklinde konuştu.

Magazin 2023-06-13 17:31:15

TSYD üyelerine sağlık taraması

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şube Yönetimi, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi ile yapılan işbirliği çerçevesinde tüm üyelerin sağlık taramasından geçirilmesini sağladı.

Haber 2022-11-03 11:03:33

Halit Kıvanç'ın oğlundan şok tepki! Orhan Gencebay cenazede...

Türk basınının duayen ismi Halit Kıvanç 97 yaşında hayatını kaybetti. Spor basınının duayenlerinden Halit Kıvanç için ilk tören Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Merkezi'nde (TSYD) düzenlendi. Kıvanç'ın naaşı, Zincirlikuyu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi. Pek çok siyasinin ve ünlü ismin katıldığı cenazeyle ilgili Halit Kıvanç'ın oğlundan dikkat çeken açıklama geldi. 'Önde saf tutup, gözüktüler' diyen Ümit Kıvanç, o isme sitem etti.

Magazin 2022-10-29 08:24:29

8. TSYD İzmir Voleybol Turnuvası

Arkas Spor: 3 - Altekma: 1

Yurthaber 17-09-22 19:29

8. TSYD İzmir Voleybol Turnuvası

Arkas Spor: 3 - Galatasaray HDI Sigorta: 1

Yurthaber 16-09-22 16:18

8. TSYD İzmir Voleybol Turnuvası

Arkas Spor: 3 - Dinamo Bükreş: 0

Yurthaber 15-09-22 16:05

Ankaragücü Gençlerbirliği maçı saat kaçta, hangi kanalda? Ankaragücü Gençlerbirliği maçı canlı izle!

Ankaragücü Gençlerbirliği TSYD Ankara Kupası maçı için heyecan dorukta. 29 Temmuz 2022 Cuma günü oynanacak maç ile Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesi Kupası 55. kez sahibini bulacak. Peki Ankaragücü Gençlerbirliği saat kaçta, hangi kanalda? İşte Ankaragücü Gençlerbirliği maçı canlı izle bilgisi...

Spor 29-07-22 14:23

Simya Metal 7. TSYD İzmir Voleybol Turnuvası

Arkas Spor: 3 - Bursa Büyükşehir Belediyespor: 0

Yurthaber 23-09-21 19:29

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Çebi, TSYD Trabzon Şubesi’ni ziyaret etti

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahattin Çebi, Türkiye Spor Yazarları Derneği Trabzon Şubesi’ni ziyaret etti.Başkan Çebi, TSYD Trabzon Şube Başkanı Selçuk Kılıç ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Yurthaber 07-04-21 14:35

TSYD Adana Şubesi’nde görev bölümü

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi’nin gerçekleşen olağan genel kurulu sonrası yönetim kurulu başkan A.

Yurthaber 31-03-21 10:15

TSYD Eskişehir Şubesi Genel Kurulu yapıldı

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Eskişehir Şubesinin yapılan genel kurul toplantısında mevcut Başkan Sadi Seda güven tazeledi.Türkiye Futbol Antrenörler Derneği (TÜFAD) Şube binasında gerçekleşen genel kurulda, mevcut Başkan Sadi Seda yeniden seçildi.

Yurthaber 30-03-21 16:35

TSYD Kayseri Şubesi’nde Oktay Ensari güven tazeledi

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Kayseri Şubesi’nin genel kurulunda mevcut başkan Oktay Ensari yeniden seçilerek güven tazeledi.TSYD Kayseri Şubesi’nin olağan genel kurulu gerçekleştirildi.

Yurthaber 30-03-21 14:48

Çakın güven tazeledi

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi’nin yapılan olağan genel kurulunda Başkan Ahmet Kurtul Çakın yeniden yönetime seçilirken, güven tazeledi.TSYD Adana Şubesi Nihat Geven Tesisleri’nde gerçekleşen genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Yurthaber 30-03-21 14:27

TSYD Antalya Şube’de ikinci Çiçek dönemi

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Antalya Şubesi 3.

Yurthaber 30-03-21 13:30

Bursa TSYD’de seçim heyecanı

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Bursa Şubesi’nde olağan genel kurul heyecanı yaşanıyor.

Yurthaber 21-03-21 17:12

TSYD yönetim kurulu üyesi Nihat Uçar hayatını kaybetti

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Uçar, geçirdiği kalp krizi sonucu 66 yaşında hayatını kaybetti.

Spor 11-03-21 10:52

Çetiner: Hakemlerimize güvenerek yolumuza devam ediyoruz

Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi, FIFA talimatları ve futbolda değişen oyun kuralları hakkında TSYD üyeleri ve gazetecilere seminer verdi.Seminere TSYD Adana Şubesi Nihat Geven Tesislerinde verilen seminere Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, İl Hakem Komitesi Başkanı Cahit Kum, TSYD Adana Şube Yönetim Kurulu, Adana Demirspor antrenörleri ve gazeteciler katıldı.Seminerde açılış konuşmasını yapan TSYD Adana Şube As Başkanı Hasan Hüseyin Türk, pandemi kurallarında organize edilen seminerin kamuoyunu aydınlatan gazeteciler için oldukça verimli olacağını belirtirken, bu tür çalışmaların bundan sonra da devam edeceğini söyledi.Seminere konuşmacı olarak katılan Merkez Hakem Kurulu ve EPAK üyesi ve MHK 8.

Yurthaber 26-01-21 14:25

TSYD depremzedelerin yanında

Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi, İzmir’de geçtiğimiz haftalarda yaşanan deprem felaketinin ardından başlatılan yardım kampanyasından elde edilen ürünleri depremzedelere ulaştırılmak üzere TSYD İzmir Şubesi’ne gönderdi.10 gün süren kampanya süresince dernek müdürlüğüne teslim edilen mont, çocuk ayakkabıları, eşofman takımları, çocuk hijyen setleri ile çocuk oyuncakları kolilere konularak Türkiye Spor Yazarları Derneği İzmir Şubesi aracılığıyla Bayraklı Belediyesi’ne teslim edilmek üzere gönderildi.TSYD Adana Şube Başkanı Kurtul Çakın, yardım kampanyasına destek sunan üyelerinin yanı sıra sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden herkese teşekkür etti.

Yurthaber 12-11-20 14:38

Eskişehirspor Teknik Direktörü İlhan Var

Eskişehirspor Teknik Direktörü İlhan Var, önümüzdeki haftalardaki Akhisar ve Keçiörengücü maçlarının önemine değinerek, “Gelecek 2 iç saha maçı bizim için final niteliğinde olacak ve bu maçlara çok iyi hazırlanacağız” dedi.Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin (TSYD) düzenlediği basın toplantısına katılan İlhan Var, Eskişehirspor’un durumu hakkında konuştu.

Yurthaber 28-10-20 13:14

TSYD kupasını Demir Grup Sivasspor aldı

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara ile Sivas Şubesi tarafından ortaklaşa düzenlenen Başkent Kupası'nda MKE Ankaragücü'nü 2-0 mağlup ederek birinci olan Demir Grup Sivasspor kupasını aldı.

Spor 10-10-20 19:58

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürhan, TSYD yönetimini ağırladı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Türkiye Spor Yazarları Derneği(TSYD) Antalya Şube yönetimini ağırladı.TSYD Antalya Şube yönetimi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan’ı ziyaret etti.

Yurthaber 03-09-20 15:55

TSYD’den, Afyonspor’a sahip çıkılması konusunda çağrı

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Afyonkarahisar İl Temsilcisi Nadir Güzbey, Afyonspor’a her zamankinden daha fazla destek verilmesi gerektiğini ifade etti.Güzbey, Vali Gökmen Çiçek ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in kulübe sahip çıkma adına yaptığı girişimleri taktirle karşıladıklarını ifade etti.

Yurthaber 31-08-20 17:46

TSYD ödülleri törenle sahiplerini buldu

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi tarafından düzenlenen ve bu yıl merhum Peyami Safa Maracı adına gerçekleştirilen ‘Spor Basını Başarı Ödülleri Töreni’ gerçekleşti.

Yurthaber 26-08-20 11:39

TSYD ödülleri törenle sahiplerini buldu

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi tarafından düzenlenen ve bu yıl merhum Peyami Safa Maracı adına gerçekleştirilen ‘Spor Basını Başarı Ödülleri Töreni’ gerçekleşti.

Yurthaber 26-08-20 11:39

6. TSYD İzmir Voleybol Turnuvası’nda ilk maçın galibi Arkas Spor

TSYD İzmir Şubesi tarafından düzenlenen 6. TSYD İzmir Voleybol Turnuvası’nın ilk maçında Arkas Spor, Afyon Belediye Yüntaş’ı 3-1 mağlup etti.

Spor 24-08-20 17:24

TSYD üyelerine zatürre aşısı

Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi, üyelerine zatürre aşısı yapılması konusunda Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’yle anlaşma yaptı.Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’yle yaptığı anlaşma üzerine Sağlık Bakanlığı tarafından da önerilen zatürre aşısını üyelerine Çarşamba gününden itibaren yaptıracak.Öncelik 65 yaş üzeri üyelerin olacak ardından kronik rahatsızlığı olanlar ve diğer üyelere aşıları yapılacak.

Yurthaber 21-08-20 13:25

Foto muhabiri İlyas Namoğlu, 77 yaşında hayatını kaybetti

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) üyesi tecrübeli foto muhabiri İlyas Namoğlu, 77 yaşında hayatını kaybetti.

Spor 17-08-20 20:42

TSYD ‘Spor Basını Başarı Ödülleri Töreni’ 25 Ağustos’da düzenlenecek

Türk Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi’nin geleneksel hale getirdiği ‘Spor Basını Başarı Ödülleri Töreni’, merhum TSYD üyesi Peyami Sefa Maracı adına Seyhan Belediyesi’nin sponsorluğunda gerçekleşecek.Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi’ni ziyaret etti.Başkan Akay, Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi’yle birlikte bir ilki gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ve ileriki dönemlerde farklı etkinliklerde de birlikte olmak istediklerini söyledi.Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şube Başkanı Kurtul Çakın da, “Her zaman spor basınının yanında olan bir isimsiniz.

Yurthaber 07-08-20 12:48

TSYD Stadyumu inceledi

Süper Lige yükselen BB Erzurumspor’da yeni sezon hazırlıkları devam ederken, müsabakaları takip edecek basın mensuplarının görev yapacağı alanlarla ilgili Türkiye Spor Yazarları Derneği yetkilileri incelemelerde bulundu.TSYD Yönetim Kurulu Üyesi Murat Taşkın, TSYD Erzurum Temsilcisi Feridun Fazıl Özsoy , Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile birlikte Kazım Karabekir Stadyumu’nda incelemede bulundular.

Yurthaber 23-07-20 16:27

TSYD lig maçlarının ertelenmesini istedi

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD), liglerde maçların ertelenmesini istediğini açıkladı.

Spor 18-03-20 14:42

TSYD’den kınama

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) gazeteci İbrahim Gürler’e yönelik yapılan saldırıyı kınadı.TSYD’den yapılan açıklamada, “Türkiye Spor Yazarları Derneği Erzincan temsilcisi İbrahim Gürler, 24 Erzincanspor- Manisaspor 3.lig maçı öncesinde Erzincansporlu iki yönetici tarafından tekme ve tokatla darp edilmiştir.

Yurthaber 09-03-20 13:16

Erzincanspor yöneticileri gazeteciyi döverek hastanelik etti

Erzincan’da görev yapan Kazankaya Gazetesi Muhabiri ve Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) temsilcisi İbrahim Gürler, yazdığı haberden dolayı Anagold 24 Erzincanspor kulüp yöneticisi 3 kişinin yumruklu saldırısına uğradı.

Yurthaber 08-03-20 18:26

TSYD ile Dünya Göz arasında protokol yenilendi

TSYD Antalya Şubesi ile Dünya Göz Hastanesi arasında yapılan protokol yenilendi.Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Antalya Şubesi’nde Dünya Göz Hastanesi Güney 5.

Yurthaber 20-02-20 12:56

TSYD Sivas Şubesi’nden anlamlı kampanya

Türkiye Spor Yazarları Derneği Sivas Şubesi ’Biz büyük bir aileyiz, çocuklar üşümesin’ adlı anlamlı bir kampanya düzenledi.Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşcı’nın katıldığı kampanyada merkezde bulunan Halil Rıfat Paşa Anadolu Lisesi’nde okuyan ve hiçbir sosyal güvencesi olmayan ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık; mont, kaban, ayakkabı, kazak, gömlek ve pantolon dağıtıldı.TSYD Sivas Şubesi tarafından ’Biz büyük bir aileyiz, çocuklar üşümesin’ kampanyasıyla ilgili olarak görüşlerini dile getiren Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşcı, "Türkiye Spor Yazarları Derneği Sivas Şubesi gerçekten olumlu ve örnek bir davranışla bir kampanya düzenledi.

Yurthaber 07-02-20 13:54

TSYD Sivas Şubesi’nden anlamlı kampanya

Türkiye Spor Yazarları Derneği Sivas Şubesi ’Biz büyük bir aileyiz, çocuklar üşümesin’ adlı anlamlı bir kampanya düzenledi.Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşcı’nın katıldığı kampanyada merkezde bulunan Halil Rıfat Paşa Anadolu Lisesi’nde okuyan ve hiçbir sosyal güvencesi olmayan ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık; mont, kaban, ayakkabı, kazak, gömlek ve pantolon dağıtıldı.TSYD Sivas Şubesi tarafından ’Biz büyük bir aileyiz, çocuklar üşümesin’ kampanyasıyla ilgili olarak görüşlerini dile getiren Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşcı, "Türkiye Spor Yazarları Derneği Sivas Şubesi gerçekten olumlu ve örnek bir davranışla bir kampanya düzenledi.

Yurthaber 07-02-20 13:54

TSYD Bursa Şubesi İl Tertip Komitesi’ni ağırladı

Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (BAKSF) İl Tertip Komitesi, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Bursa Şubesi’nin misafiri oldu.Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (BAKSF) İl Tertip Komitesi her pazartesi günü gerçekleştirdiği olağan toplantısını, TSYD Bursa Şubesi sosyal tesislerinde yaptı.

Yurthaber 04-02-20 14:55

TSYD-Seyhan Belediyesi sponsorluk anlaşması imzaladı

Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi (TSYD) ile Seyhan Belediyesi sportif alanlardaki çalışmalarla ilgili sponsorluk anlaşması yaptı.

Yurthaber 28-01-20 11:24

TSYD’den Vali Karaloğlu’na ziyaret

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Antalya Şubesi yönetimi, Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nu ziyaret etti.Vali Karaloğlu’nun kabulüne, TSYD Antalya Şube Başkanı Şifa Çiçek, yönetim kurulu üyeleri Ali Tongülüs, Erkan Erman, Murat Özgen ve Sabri Çağlar katıldı.

Yurthaber 21-01-20 14:43

8'inci TSYD Ege Yılın Spor Ödülleri'ni alanlar belirlendi

 TÜRKİYE Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi, Simya Metal 8'inci TSYD Ege'de Yılın Spor Ödülleri'ni kazanan isimleri belirledi.

Spor 21-01-20 13:33

TSYD İzmir Şubesi tarafından Ege'de yılın spor ödülleri belirlendi

TSYD İzmir Şubesi tarafından Ege'de yılın spor ödülleri belirlendi

Spor 21-01-20 13:28

TSYD Mustafa Özer’i konuk etti

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen etkinliğe Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer de katıldı.

Spor 16-01-20 14:30

TSYD Ailesi 2020’ye Merhaba dedi

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi tarafından düzenlenen ‘Yeni Yıla Merhaba Balosu’nda dernek üyeleri, eşleri ve çocukları bir araya geldi.Gecede, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir adına yaptırılan teşekkür plaketini eşi Hazan Tongsir’e sundu.

Yurthaber 30-12-19 11:48

84'üncü Büyük Atatürk Koşusu'nun basın toplantısı yapıldı 

84'üncüsü düzenlenecek Büyük Atatürk Koşusu?nun basın toplantısı Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara şubesinde yapıldı.

Spor 25-12-19 12:08

84'üncü Büyük Atatürk Koşusu'nun basın toplantısı yapıldı 

 84'üncüsü düzenlenecek Büyük Atatürk Koşusu’nun basın toplantısı Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara şubesinde yapıldı.

Spor 25-12-19 11:27

Ali Koç’tan TSYD Kupası’na yeşil ışık

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, en son 1999 yılında yapılan TSYD Kupası’nın yeniden düzenlenmesine yeşil ışık yaktı.TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir ve Spor Sorumlusu Aygün Özipek ile bir araya gelen Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, TSYD Kupası başta olmak üzere kulüpleri bekleyen sıkıntılı mali yapı ve Türk futbolu hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Spor 19-12-19 17:07

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe'nin yeni stadını gezdi

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş ve yönetim kurulu üyeleri Göztepe'nin yapımı devam eden yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Spor 18-12-19 12:45

TSYD İzmir, Göztepe’nin yeni stadını gezdi

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş ve yönetim kurulu üyeleri Göztepe’nin yapımı devam eden yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulundu.TSYD İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş ve yönetim kurulu üyeleri, Göztepe Kulübü Başkan Vekili Talat Papatya ve stadın mimarı Tuğrul Büyükköken’den yapımı devam eden Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi hakkında bilgiler alarak, basın mensuplarının çalışacağı alanlar konusunda fikir alışverişinde bulundu.TSYD İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş, İzmir’de bir dönem yaşanan stat sorunundan sonra Göztepe’nin yeni stadının bitme aşamasına geldiğini hatırlatarak, Alsancak Stadı’nın da en kısa zamanda futbol müsabakalarına ev sahipliği yapmaya başlayacağına inandığını kaydetti.

Spor 18-12-19 11:56

TSYD İzmir Şubesi üyeleri 2019’a veda etti

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi üyeleri, Çeşme’de bir otelde düzenlenen balo ile 2019 yılına veda etti.TSYD İzmir Şubesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği balo yemeğine katılan TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir, yaptığı konuşmada, gazeteciliğin son dönemde Türkiye’de zor bir meslek haline geldiğini, TSYD’nin yaptığı çalışmalarla spor gazeteciliğinin çok daha iyi yerlere geleceğini söyledi.TSYD İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş da göreve geldikleri 2012’den bu yana yaptıkları organizasyonları sürdürdüklerini, sponsor ve İZVAK’ın da katkılarıyla futbol ve voleybol turnuvalarını gerçekleştirdiklerini söyledi.Bazı şirketlerle üyeler için anlaşmalar yaptıklarını kaydeden Okumuş, dernek bünyesindeki Urla’daki havuzun yazın 3 ay boyunca özellikle çocuklara yönelik kurslarla hizmet verdiğini hatırlattı.İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen, İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten’in de katıldığı gecede üyeler ve aileleri gönüllerince eğlendi.

Spor 14-12-19 11:30