Turkmen Cephesi Haberleri

CNN International duyurdu: Orta Doğu'da yeni savaş... Tarih verildi!

Lübnan'ın en büyük askeri gücü olan ve İran tarafından desteklenen Hizbullah ile İsrail ordusu, Aksa Tufanı'nın hemen ardaından bu yana savaşıyor. Sınır hattından taşmayan çatışmalarda şimdiye dek Hizbullah cephesi 200'den fazla kayıp verirken, İsrail ise 10'dan fazla üst düzey askeri yetkilisinin öldüğünü açıklamıştı.

Haber 2024-02-29 14:11:35

Evinizin iç cephesi için en iyi boya markası önerileri

Evinizin duvarlarına renk katmak istiyorsanız doğru yerdesiniz! Filli Boya'dan Stella'ya, pek çok markanın birbirinden farklı renk tonlarındaki duvar boyalarını sizin için bir araya getirdik. Yaşam alanınızın atmosferini değiştirmek veya odalarınıza biraz canlılık katmak niyetindeyseniz bu içeriğimize göz atmanızı tavsiye ederiz.

Haber 2024-02-26 03:56:45

Hem Galatasaray hem Fenerbahçe... İki takım da kabul etti! TFF'den Süper Kupa için karar

Suudi Arabistan'da oynanması planlanan ancak yaşanan olaylar sonrası ertelenen Süper Kupa finali sonrası Arap cephesi ödenen paraları geri isterken, TFF konuyla ilgili kararını verdi. İşte detaylar...

Spor 2024-02-11 16:30:45

Fatih Terim Yunanistan'da istifayı getirdi! 2-0 mağlubiyetin ardından kulüp tarafından kovuldu

Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos yoluna son sürat devam ediyor. Takımının başında harikalar yaratan tecrübeli çalıştırıcı son olarak Yunanistan derbisinde Olympiakos'u 2-0 mağlup ederek rakibinin şampiyonluk şansını zora sokmuştu. Bu mağlubiyet sonrası Olympiakos cephesi karıştı ve Carlos Carvalhal'ın görevine son verdi.

Spor 2024-02-07 21:21:21

Diğer Haber Etiketleri

İsrail Hizbullah İran savaş Lübnan boya iç cephe boyası filli boya marshall boya stella maçın oynanacak verildi galatasaray fenerbahçe süper kupa son dakika tff atan Fatih Terim iyet Panathinaikos Kars abd Rusya Kuzey Kore Ukrayna Pentagon Güney Kore real madrid Arda Güler erden netanyahu beşiktaş buruk da, maçı icardi ancelotti Donald Trump ligi UEFA şampiyonlar ligi Thomas Tuchel bayern Mauro Icardi Filistin çatışma Devler Ligi Manchester United Bodrum Kruvaziyer Muğla Türk bayrağı nükleer Esenler apartman dış cephe kaplama bmgk Siirt tören sezon taraftari yeni Altay Bayındır İstanbul operasyon kata transfer psg Wanda Nara ekipleri kulübün transfer dönemi Basketbol süper li süper ligi Ergin Ataman Anadolu Efes kutlamaları manchester city şampiyonluk kutlamaları şampiyonluk kutlaması haaland ışıl spor to spor tot spor toto Ahmet Çakar Erman Toroğlu İstanbulspor ak parti Numan Kurtulmuş soğan togg ak dakika haberleri n dakika haberleri son dü lale orta MHK son dakika haberleri Muharrem İnce Memleket Partisi galatasaray başkan Erden Timur Metin Sipahioğlu Avrupa milli takım Ermenistan 6'lı masa cumhurbaşkanı adayı Millet İttifakı Mansur Yavaş CHP Özgür Özel Kayserispor Süper Lig yapılan açıklama fener Atlético Madrid Vinicius Junior premier lig Bruno Fernandes Sivasspor Erkan Özdamar haberler İçişleri Bakanlığı terörist fenerbaçe penaltı El Nusra Ankara Irak Kerkük türkmen Meral Akşener Kemal Kılıçdaroğlu aday seçim İYİ Parti MHP Devlet Bahçeli erken seçim kalıntı kazı Niğde persler

Kazım Karabekir Paşa Kars’ta anıldı

Doğu Cephesi Komutanı Kars’ın kurtarıcısı Kazım Karabekir Paşa, ölümünün 76. yıldönümünde Kars’ta düzenlenen törenle anıldı.

Yurthaber 26-01-24 11:33

Rusya ile Kuzey Kore arasındaki temas ABD'de 'Ukrayna ittifakı' endişesi uyandırdı!

Kuzey Kore Dışişleri Bakanı Choe Son-hui'nin Rusya ziyareti Washington cephesinde "silah transferi" endişe uyandırdı. ABD cephesi iki ülkenin ilişkinin "açık" olduğunu belirterek, Rusya'ya Ukrayna'da sağlanan desteğin kesilmesini talep etti. Öte yandan ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Matthew Miller, Kuzey Kore'ye diplomasi çağrısında bulundu.

Haber 18-01-24 10:17

Rusya ile Kuzey Kore arasındaki temas ABD'de 'Ukrayna ittifakı' endişesi uyandırdı!

Kuzey Kore Dışişleri Bakanı Choe Son-hui'nin Rusya ziyareti Washington cephesinde "silah transferi" endişe uyandırdı. ABD cephesi iki ülkenin ilişkinin "açık" olduğunu belirterek, Rusya'ya Ukrayna'da sağlanan desteğin kesilmesini talep etti. Öte yandan ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Matthew Miller, Kuzey Kore'ye diplomasi çağrısında bulundu.

Haber 18-01-24 10:17

Beklenen oldu! Kuzey Kore saldırıya başladı: Güney Kore tahliye kararı aldı!

Kuzey Kore, Güney Kore'nin Baengnyeong Adası ve Yeonpyeong Adası'na saldırmaya başladı. Alınan bilgilere göre 200'den fazla top mermisi atılması sonrası Seul cephesi harekete geçti. Ada sakinleri için tahliye emri verilirken, sürecin nereye gideceği merak ediliyor. Saldırılardan sonra Güney Kore'den ilk açıklama geldi.

Haber 05-01-24 09:47

Real Madrid'de Arda Güler'in geleceği bu kez belli oldu! İspanyol cephesi tarih vererek duyurdu: 3 Ocak!

Taraftarların ilgisi ve gözü onun üzerinde! Real Madrid, Arda Güler için heyecanlı bir şekilde beklemeye devam ediyor. 3 Ocak'ta oynanacak Mallorca maçında kadroda olması kesinleşen Arda Güler için artık sayılı günler kaldı...

Spor 30-12-23 21:24

Fatih Terim sessizliğini bozdu, avukatı açıkladı! Seçil Erzan'ın fon vurgununda 'saha kenarında imza' detayı gündem oldu

Seçil Erzan'ın aralarında ünlü futbolcularında olduğu çok sayıda kişiyi dolandırmasıyla ilgili dava süreci devam ederken, söz konusu süreçte ismi geçenlerden biri olan Fatih Terim cephesi sessizliğini bozdu. Fatih Terim'in avukatı Tufan Karataş açıklama yaptı. Terim'in avukatı Terim'le ilgili ortaya atılan iddialara yanıt verirken, "Fatih hocanın 3-3,5 milyon doları kayıp" ifadesi dikkat çekti.

Spor 01-12-23 13:01

Netanyahu'dan Hizbullah lideri Nasrallah'a tehdit: Sizin hayal bile edemeyeceğiniz bedeli olur

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Hizbullah lideri Nasrallah'ın İsrail-Filistin çatışmasıyla ilgili yaptığı açıklamalara yanıt verdi. "Lübnan cephesi tüm ihtimallere açık" diyen Nasrallah'ı tehdit eden Netanyahu, "Kuzey (cephesi) konusunda düşmanımıza tekrar ediyorum. Bizi test etmeyin. Bu hatanın, sizin hayal bile edemeyeceğiniz bedeli olur" ifadelerini kullandı.

Haber 03-11-23 23:06

Icardi, Okan Buruk'un kendisine yaptığı teklifi reddetti!

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi Beşiktaş maçında sakatlanmasına rağmen büyük bir fedakarlıkla Bayern Münih ve Çaykur Rizespor mücadelesinde ilk 11'de oynamıştı. Kendisini her maç zorlamaya devam eden yıldız oyuncuya Okan Buruk'tan yeni bir teklif geldi ama Icardi cephesi bu teklifi kabul etmedi.

Spor 31-10-23 09:04

Real Madrid cephesi Arda Güler'i yere göğe sığdıramıyor! Ancelotti, Barcelona'ya resmen kafa tuttu...

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Barcelona ile oynanacak El Clasico öncesinde basın toplantısı düzenledi ve Arda Güler'i öve öve bitiremedi.

Spor 27-10-23 18:03

'Türkiye'nin lideri' diyerek tanıttı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bakın kimle karıştırdı! Trump'ın 'Rusya' gafı da şaşırttı

Son zamanlarda Biden taklitleriyle gündeme gelen eski ABD Başkanı Donald Trump bu kez Türkiye'nin liderini karıştırdı. Trump'ın son gafını daha da ilginç kılan bir detay vardı: Bahsettiğinin aksine, adını verdiği ismin ülkesinin de Türkiye'nin de Rusya ile "cephesi" bulunmuyor. İşte dünya basınında da konuşulan o ilginç anlar...

Haber 24-10-23 09:04

Bayern cephesi en çok ondan çekiniyor! Tuchel, basın toplantısında Galatasaray'ın en tehlikeli ismini açıkladı...

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3’üncü maçında Galatasaray, sahasında Bayern Münih’i konuk edecek. Alman ekibinde teknik direktör Thomas Tuchel basın toplantısı düzenledi. Tuchel, Galatasaray'ın en tehlikeli futbolcuları arasında Mauro Icardi'yi gösterdi.

Spor 23-10-23 21:34

Bölgede tansiyon tavan yaptı! O ülkeden çarpıcı açıklama: Haritanın değişeceğini öğrendim

7 Ekim'de başlayan ve gün geçtikçe şiddetini artıran İsrail-Filistin çatışması bölgedeki birçok ülkeyi de yakından ilgilendiriyor. İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan İsrail'in savaş suçlarını bir an önce durdurmasını söyleyerek, "Direniş Cephesi liderleriyle yaptığım görüşmelerde, siyonist rejimin suçlarına karşılık vermeye karar vermeleri halinde bunun pişman edici olacağını ve işgal altındaki Filistin topraklarının mevcut haritasını değiştireceğini öğrendim." ifadelerini kullandı.

Haber 14-10-23 13:44

Manchester United cephesi, Galatasaray maçı sonrası araştırma başlattı!

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın Manchester United karşısında 3-2 kazandığı maç sonrası İngiliz devi araştırma başlattı. Stadyumda bulunan Türk taraftarların fazlalığından şüphelenen Manchester ekibi, stadyum sorumlularını toplantıya davet etti.

Spor 06-10-23 08:26

Bodrum'da dev kruvaziyerin dış cephesi Türk bayrağı şeklinde ışıklandırıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Bahamalar bayraklı "Resilient Lady" isimli 277 metrelik dev kruvaziyer, limandan ayrılığı esnada dış cephesindeki aydınlatmalar kullanılarak, Türk bayrağı şeklinde ışıklandırıldı.

Yurthaber 05-10-23 07:40

Asya'da sular ısınıyor: 'Nükleer ittifak' kuruldu... Güney Kore'den Kuzey Kore'ye gözdağı! Derhal ve baskın şekilde

Güney Kore ve Kuzey Kore arasındaki ihtilaf giderek derinleşiyor. Kuzey Kore'nin Rusya ile olan silah anlaşması sonrası Batı cephesi, bu iki ülkeye karşı tedbirlerini arttırma kararı almıştı. Güney Kore'den, Kuzey Kore'nin provokasyonlarına karşı "derhal ve baskın şekilde" karşılık verilmesi kararı alındı.

Haber 04-10-23 12:18

Esenler'de korku dolu anlar! Apartmanın dış cephesi çöktü

İstanbul’un Esenler ilçesinde korku dolu anlar yaşandı. Bir apartmanın dış cephe kaplamaları çöktü. Apartmanın çevresinde güvenlik önlemleri alınırken olay yerinde çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Haber 26-09-23 15:23

Asya'da sular ısınıyor! Güney Kore'den Rusya-Kuzey Kore silah anlaşmasına flaş tepki: Ciddi bir tehdit oluşursa...

Kuzey Kore ile Rusya arasında silah tedarik anlaşmasının imzalanması sonrasında Güney Kore'den flaş bir açıklama geldi. Seul cephesi, Kuzey Kore ile Rusya arasındaki anlaşmanın Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK) kararlarını ihlal edeceğini vurgulayarak, "Bunlara karşı sert şekilde uyarıda bulunacağız ve müdahale önlemlerini değerlendireceğiz." dedi.

Haber 14-09-23 14:45

Siirt'te 14 Eylül Şeref Gününün 107. yıl dönümü kutlandı

Atatürk'ün Doğu Cephesi Kolordu Müfettişi olarak 14 Eylül 1916'da Siirt'i ziyaret etmesinin 107. yıl dönümü törenle kutlandı.

Yurthaber 14-09-23 14:06

Altay, Barthez'in bıraktığı yerden devam edecek! Manchester United'da forma numarası belli oldu

Yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, kaleci arayışında mutlu sona ulaştı. Livakovic ile her konuda anlaşan sarı-lacivertliler, Altay Bayındır'ın da takımdan ayrılmasına onay verdi. Bu hamlenin ardından Manchester United cephesi Altay Bayındır'ı sağlık kontrollerinden geçirdi. Manchester United ile her konuda anlaşan milli oyuncumuzun forma numarası da belli oldu.

Spor 25-08-23 12:02

Altay Bayındır dünya devine transfer oluyor! Bonservis bedeli belli oldu...

Yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, kaleci arayışında mutlu sona ulaştı. Livakovic ile her konuda anlaşan sarı-lacivertliler, Altay Bayındır'ın da takımdan ayrılmasına onay verdi. Bu hamlenin ardından Manchester United cephesi Altay Bayındır'ı sağlık kontrollerinden geçirdi.

Spor 24-08-23 11:38

Fenerbahçe'de taraftarın istemediği Altay Bayındır dünya devine transfer oluyor! 7 milyon euro önerdiler bile...

Yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, kaleci arayışında mutlu sona ulaştı. Livakovic ile her konuda anlaşan sarı-lacivertliler, Altay Bayındır'ın da takımdan ayrılmasına onay verdi. Bu hamlenin ardından Manchester United cephesi milli kaleci için bir teklif yaptı.

Spor 22-08-23 15:10

İstanbul’da radikal örgütlere operasyon: 4 gözaltı

İstanbul’da DEAŞ, Heyeti Tahrir Şam, Fetih Cephesi ve El Nusra gibi 4 radikal örgüte yönelik düzenlenen operasyonda biri kadın 4 şüpheli yakalandı.

Yurthaber 18-08-23 10:03

SON DAKİKA | İstanbul'da 4 radikal örgüte operasyon! 4 şüpheli yakalandı

Son dakika haberi: İstanbul’da DEAŞ, Heyeti Tahrir Şam, Fetih Cephesi ve El Nusra gibi 4 radikal örgüte yönelik düzenlenen operasyonda 4 şüphelinin yakalandığı aktarıldı.

Haber 18-08-23 09:47

Ne yaptın Icardi! Tüm hayalleri suya düşürdü... Wanda Nara ile birlikte Galatasaray'dan öyle bir ücret talep etti ki...

Galatasaray'da şampiyonluğun mimarlarından olan Mauro Icardi'nin kiralık sözleşmesi sona ererken yönetim Arjantinli yıldızı bonservisiyle birlikte kadroya katabilmek adına tüm imkanları seferber etmiş durumda. Galatasaraylı kurmaylar Icardi cephesi ile görüşmelerini sürdürürken, yıldız oyuncudan gelen talep herkesi şaşkına çevirdi. İşte detaylar...

Spor 03-07-23 07:40

Icardi'nin Galatasaray'da kalmak için tek şartı belli oldu! Menajeriyle sarı-kırmızılıları mesaj gönderdi...

Galatasaray'da Mauro Icardi için pazarlıklar devam ediyor. Takımda kalması için yoğun çaba harcanan Icardi'nin menajeriyle görüşen sarı-kırmızılılar hiç beklenmedik bir cevapla karşılaştı. Suudi Arabistan'dan yapılan teklifle eli güçlenen Icardi cephesi, Galatasaray'dan adeta dünyaları istedi...

Spor 15-06-23 16:30

Anadolu Efes Fenerbahçe'yi yenerek finale yükseldi, maçın bitiminde ortalık karıştı! Ergin Ataman taraftarla tartıştı

Basketbol Ligi play-off yarı final 4. maçında Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko karşı karşıya geldi. Zorlu karşılaşmada Ergin Ataman'ın ekibi rakibini 87-78 mağlup ederek adını finale yazdırdı. Karşılaşmanın ardından Anadolu Efes başantrenörü Ergin Ataman ve Fenerbahçe cephesi arasında tartışma yaşandı. İşte detaylar...

Spor 09-06-23 22:41

Avrupa'nın ve Manchester City'nin en golcü oyuncusu Haaland'ın başı ettiği küfür nedeniyle dertte! Öyle ki, final maçından men edilebilir...

Manchester City'nin yıldızı Erling Haaland'ın başı dertte. Takımının şampiyonluk kutlaması sırasında canlı yayında olduğunu fark etmeyen Norveçli oyuncu yanlışlıkla küfür etti. İngiltere'de büyük eleştiri alan bu konuya Manchester United taraftarları dahil oldu. Yaklaşık 10 gün sonra oynanacak İngiltere FA Cup finalinde cezalı olmasını isteyen Manchester United cephesi bu konuyu federasyona taşıyacak.

Spor 23-05-23 10:26

Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu'ndan Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hakemi Kadir Sağlam'a sert eleştiri! 'Gol iptal edilmemeliydi!', 'Faul ve penaltı yok!'

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında İstanbulspor'u konuk etti. Sarı - lacivertliler, 3-2 önde götürdüğü maçın 90+6. dakikasında Eze'nin golüne engel olamadı ve sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı. Fenerbahçe cephesi; maçın ardından büyük üzüntü yaşarken, hakem Kadir Sağlam'ın kararları da kamuoyunda tartışma yaratmıştı. Sağlam'ın yönetimini Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu değerlendirdi. İşte detaylar...

Spor 25-04-23 07:50

Siyasette 'soğan' gündemi! AK Partili Numan Kurtulmuş eleştiriler böyle yanıt verdi: 'Biz Togg diyoruz adamlar soğan diyor'

Soğan fiyatları 14 Mayıs seçimleri öncesi iktidar ve muhalefetin ana gündem maddelerinden biri oldu. Muhalefet cephesi soğanın kilosunun pazarda 30 TL'ye kadar yükseldiğine dikkat çekerken, eleştirilere yanıt AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan geldi. Kurtulmuş yaptığı açıklamada "Biz Togg diyoruz adamlar soğan diyor. Biz TCG Anadolu diyoruz, adamlar sarımsak diyor" diye konuştu.

Haber 13-04-23 10:21

Son dakika: Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi bitti, Galatasaray'dan olay paylaşım geldi! 'Lale Orta istifa!'

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Siyah - beyazlılar, Ülker Stadyumu'nda oynanan ve ilk yarısını 1-0 geride kapattığı maçtan 4-2'lik galibiyetle ayrıldı. Müsabakanın ardından Beşiktaş cephesi büyük bir sevinç yaşarken, Galatasaray'dan flaş bir paylaşım geldi. Sarı - kırmızılı kulüp, MHK Başkanı Lale Orta'yı istifaya davet etti. İşte detaylar...

Spor 02-04-23 23:32

Muharrem İnce cephesi yol haritasını belirledi! Kılıçdaroğlu, görüşmesi sonrası merak ediliyordu, 'çekilecek' iddialarına en net yanıt: Yolumuza devam ederiz

Kamuoyunun yakından takip ettiği Kemal Kılıçdaroğlu-Muharrem İnce görüşmesinden 'anlaşma' çıkmadı, cumhurbaşkanı adayları netleşti. Kesin aday listesinin belirlenmesi öncesi taraflardan bir hamle yapılmazken; YSK'ya itiraz süresi 17.00 itibarıyla sona erdi. Memleket Partisi cephesinden ise dakikalar kala dikkat çeken mesajlar gelmişti. Kulislerde gereken hamlenin CHP'den beklendiği konuşulurken, "Bizimle ilgili bir durum yok. Biz yolumuza devam ederiz" görüşünde karar kılındı.

Haber 30-03-23 16:30

Galatasaray belgelerle açıkladı, Fenerbahçe cephesi sessiz kalmadı! Zaniolo transferi davalık mı oluyor?

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, Fenerbahçe'nin Nicolo Zaniolo için Roma'ya 16 milyon Euro net, 5 milyon euro bonuslarla 21 milyon Euro teklif ettiğini açıkladı. Bu teklifi belgelerle açıklayan Timur'a Fenerbahçe cephesinden yanıt geldi.

Spor 29-03-23 10:29

A Milli Takımımıza 2-1 mağlup olan Ermenistan'dan maç sonu 1 saat gecikmeli paylaşım!

Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu ilk maçında Ay-Yıldızlılar, Ermenistan ile karşı karşıya geldi. Mücadele 2-1'lik milli takımımızın üstünlüğü ile sonuçlanırken, Ermenistan cephesi maçın ardından sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 26-03-23 16:29

SON DAKİKA: 6'lı masa toplantısı sona erdi! Adayın açıklanacağı tarih belli oldu

Son dakika haberi: Türkiye, seçime hazırlanırken Millet İttifakı'nın çıkaracağı aday da merak ediliyor. İYİ Parti cephesi adayın 2 Mart günü belirleneceğini belirtmişti. Altılı masa, 12'nci toplantısını Saadet Partisi ev sahipliğinde yaptı. Pazartesi günü 6 liderin yeniden bir araya geleceği ve ve adayın açıklanacağı belirtildi.

Haber 02-03-23 16:49

SON DAKİKA: Fenerbahçe taraftarına müjdeli haber! Kayserispor maçı için yapılan itiraz sonrası karar verildi, yürütme durduruldu

Kayserispor ile Fenerbahçe arasında 4 Mart'ta oynanacak Süper Lig karşılaşmasına Kayseri İl Güvenlik Kurulu kararı gereğince misafir takım taraftarı alınmayacağı açıklanmıştı. Fenerbahçe cephesi konuyu mahkemeye taşırken, Kayseri 2. İdare Mahkemesi'nden Sarı-Lacivertliler'e müjdeli haber geldi. İşte detaylar...

Spor 02-03-23 14:26

Atletico Madrid taraftarlarından derbi öncesi şoke eden eylem! Real Madrid'in yıldızı Vinicus Jr.'ı köprüden sallandırdılar! Kulüpten kınama geldi

İspanya Kral Kupası'nda Real Madrid Atletico Madrid derbisi öncesi akılalmaz bir olay yaşandı. Atletico taraftarları maç öncesi, Real Madrid'in yıldızı Vinicius Jr.'ın figürünü köprüden sallandırırken, Atletico Madrid cephesi kendi taraftarlarını kınadı. İşte detaylar...

Spor 26-01-23 21:45

Dünya, Manchester United - Manchester City maçındaki bu pozisyonu konuşuyor! Bruno Fernandes'in golünde ofsayt var mı, yok mu? City cephesi adeta çılgına döndü...

İngiltere Premier Lig'in 20. haftasında oynanan derbide Manchester United ile Manchester City karşı karşıya geldi. Manchester United'ın 2-1'lik üstünlüğüyle sonuçlanan maçın 78. dakikasında yaşanan pozisyon, sosyal medyanın gündemine oturdu. Ev sahibi United'ın attığı ilk goldeki ofsayt tartışmaları büyük yankı uyandırdı. Hakem Stuart Attwell'ın VAR'a başvurduğu pozisyonda gol kararı çıktı. İşte detaylar...

Spor 14-01-23 17:47

Son dakika: Sivasspor - Galatasaray maçı TFF'ye taşınıyor! Başkan sinir küpüne döndü: 'Yeter artık, EYT'den emekli olsun!'

Son dakika haberleri: Demir Grup Sivasspor ile Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında karşı karşıya geldi. Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan müsabaka, sarı - kırmızılıların 2-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı. Sivasspor cephesi maç sonunda isyan ederken, başkan Mecnun Otyakmaz'dan flaş açıklamalar geldi. Otyakmaz'ın iptal edilen golleri ile ilgili yorumları sosyal medyanın gündemine oturdu. Sivasspor Başkanı'nın EYT sözleri ise dikkat çekti.

Spor 30-12-22 07:08

İçişleri Bakanlığı duyurdu! Gri kategorideki teröristler etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanlığı, Eren Abluka-15 operasyonunda etkisiz hale getirilen 3 teröristten 2’sinin Gri kategoride olduğunu belirtti. Açıklamasının devamında İçişleri, PKK’nın sözde Gabar Cephesi takım sorumlusu tutuklandığını aktardı.

Haber 13-12-22 11:57

Her şey takım otobüsünde oldu! Fenerbahçe yenilince Muslera öyle bir şey yaptı ki...

Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda karşılaştığı Başakşehir'i 7-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden Galatasaray'da alınan bu skorun mutluluğu sürüyor. Fenerbahçe cephesi ise Sarı-Kırmızılılar'ın aksine Giresunspor karşısında alınan 2-1'lik mağlubiyetten ötürü oldukça üzgün... Öte yandan Galatasaray'ın aldığı 7-0'lık bu galibiyetteki Fenerbahçe etkisi de ortaya çıktı.

Spor 14-11-22 13:49

Fenerbahçe Sivasspor maçında penaltı itirazı! O pozisyon sonrası sosyal medya karıştı... 'Voleybol mu oynuyor'

Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe sahasında Sivasspor'u ağırladı. Karşılaşmanın 23. dakikasında dikkat çeken bir an yaşandı. Sivasspor cephesi Serdar Aziz'in topa elle müdahale ettiği gerekçesiyle itirazda bulunurken, hakem Hüseyin Göçek devam dedi. İşte o anlar...

Spor 07-11-22 20:45

SON DAKİKA | Ankara'da El Nusra/Heyet Tahrir Şam Cephesi operasyonu! 11 kişi için gözaltı kararı

Son dakika haberi: Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosunca yürütülen soruşturma kapsamında, El Nusra/Heyet Tahrir Şam Cephesi silahlı terör örgütü içerisinde faaliyette bulundukları tespit edilen 11 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Şüphelilerden 9'u yakalandı.

Haber 24-10-22 09:23

Irak karıştı! Türkmen Cephesi Milletvekili Erşat Salihi: Kerkük yiğit Türkmen askerlerimizin kontrolü altında ve güvendedir

Irak’ta patlak veren şiddet olayları sonrası ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından Kerkük sokakları sessizliğe büründü. Irak Meclisi Türkmen Grubu Başkanı ve Irak Türkmen Cephesi (ITC) Milletvekili Erşat Salihi ise, Türkmen askerlerinin Kerkük'te güvenliği sağladığını belirtti. Sosyal medyadan askerlerle birlikte paylaşım yapan Salihi "Bu yiğitleri gören dost sevinsin, düşman korksun. Kerkük, Kerkük Savunma Gücü’müzdeki Türkmen yiğitlerimizin kontrolü altında daha da güvendedir" dedi.

Haber 30-08-22 00:20

Kulis bilgisi diyerek paylaştı! Kılıçdaroğlu'nun canlı yayınındaki sözlerinden sonra dikkat çeken açıklama: 'Meral Hanım sıcak bakmıyor'

Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken 6'lı masanın adayının kim olacağı gündemdeki yerini koruyor. CHP cephesi 'adayımız Kılıçdaroğlu' mesajını verirken, İYİ Partili Kavuncu'nun açıklamaları kafaları karıştırmıştı. Gazeteci Nasuhi Güngör, katıldığı canlı yayında Kılıçdaroğlu'nun olası adaylığına konusunda İYİ Parti lideri Meral Akşener'in nasıl baktığını aktardı. "Kulis bilgisi" diyerek çok önemli iddiaları aktaran Güngör'ün açıklamaları gündem yarattı.

Haber 29-08-22 10:04

'Devlet Bahçeli erken seçim çağrısı yapacak' iddiası sosyal medyada olay olmuştu! MHP'den çok sert sözler: 'Bir damlasını yutamaz'

Bir televizyon programında canlı yayında ortaya atılan erken seçim iddiasına yanıt geldi! Gazeteci Barış Yarkadaş, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Sivas'ta erken seçim çağrısı yapacağını iddia etmişti. Bu iddia kulislerde gündem olmuştu. MHP cephesi; 'Yalanı avuç avuç içen gerçeğin bir damlasını yutamaz' diyerek iddiaları yalanladı.

Haber 16-08-22 14:19