Tutuklanma Haberleri

Kilise saldırısıyla ilgili yeni gelişme! 34 şüpheli hakimliğe sevk edildi

Sarıyer'de pazar ayini sırasında Santa Maria Kilisesi'ne yapılan silahlı saldırıyla ilgili emniyette işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen 34 şüpheli tutuklanma talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Haber 2024-02-01 21:14:54

Serbest Hoca lakaplı sosyal medya fenomeni Reşit Bozdağ, terör örgütüne üye olmak'' suçundan tutuklandı! Fenomen sevgilisi Melis Buse Betkayan gerçeği öğrencince şoke oldu

TikTok'ta Serbest Hoca lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Reşit Bozdağ, "terör örgütüne üye olmak'' suçundan kesinleşmiş hapis cezasının bulunması nedeniyle tutuklandı. Bozdağ'ın fenomen sevgilisi Melis Buse Betkayan, "3 gün yatacak çıkacak" dediği sevgilisinin tutuklanma nedenini öğrenince şaşkına döndü.

Trend 2023-11-25 07:34:36

SON DAKİKA | Bahar Candan ve Nihal Candan'ın ifadeleri ortaya çıktı! '12 milyon lira' savunması dikkat çekti

Son dakika haberi: Sosyal medya fenomenleri Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşlerin emniyetteki sorguları tamamlandı. Fenomen kardeşlerin suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. Bahar Candan’ın sosyal medya hesabında yaptığı "Bir sabah hesabıma 12 milyon para aktarıldı" başlıklı paylaşımı ile ilgili savunması dikkat çekti. Adliyeye sevk edilen Candan kardeşler, tutuklanma talebiyle mahkemeye gönderildi. Candan kardeşlerin adliyeye götürülürken verdikleri görüntüler ise dikkat çekti.

Magazin 2023-11-16 10:20:59

Dilan Polat cezaevinden yakın arkadaşına haber gönderdi! Bakın ne istedi

Hakkında tutuklanma kararını duyunca "Oğluma kim bakacak" diyerek ağlamaya başlayan Dilan Polat yakın arkadaşı Sevim Alan'a mesaj göndermiş. Sevim Alan sosyal medyada yaptığı açıklamalarıyla dikkat çekti.

Magazin 2023-11-12 14:53:19

Son dakika! Dilan Polat ve Engin Polat tutuklandı! Oğlum sana kim bakacak diye bağırdı

Son dakika haberi: İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 18 şüpheliden 16'sı tutuklanmaları talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edilmişti. Aralarında Polat çiftinin de olduğu 12 şüpheli tutuklandı. Kararın açıklanmasının ardından hakkında tutuklanma kararı verilen Dilan Polat’ın, “Oğlum sana kim bakacak” diye bağırdığı duyuldu.

Haber 05-11-23 04:16

Tutuklanma talebiyle adliyeye sevk edilen Dilan Polat ifadesi sırasında baygınlık geçirdi

Dilan Polat ve Engin Polat soruşturmasında peş peşe yeni gelişmeler yaşanıyor. Tutuklanma talebiyle adliyeye sevk edilen Polat çiftinin ifade işlemleri sırasında Dilan Polat'ın fenalaşarak baygınlık geçirdiği öğrenildi. Sağlık durumu iyi olan Dilan Polat daha sonra eşi Engin Polat ile beraber tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 05-11-23 00:02

Tarlada ölü bulunan Mehmet'in ölüm nedeni şoke etti! Babası kamyonetle üzerinden geçmiş

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde, tarlada ölü bulunan 10 yaşındaki Mehmet Sıddık Gültekin’in, baş bölgesi ve vücudunda eziklere bağlı olarak öldüğü belirlendi. Jandarmanın soruşturmasında Gültekin'in başı ve vücudundaki eziklerin babası H.G’nin kullandığı kamyonetin üzerinden geçmesi sonucu oluştuğu tespit edildi. Gözaltına alınan ve savcılık ifadesinin ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen H.G., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber 20-10-23 22:07

Rusya'ya şok! Uluslararası mahkeme yakalama kararı çıkarttı: Putin tutuklanma kıskacında...

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 22-24 Ağustos tarihleri arasında Güney Afrika'nın Johannesburg kentinde düzenlenecek olan BRICS liderler zirvesinde, Güney Afrika tarafından tutuklanma riskiyle karşı karşıya. Rusya alternatif çözümler üretmeye çalışıyor...

Haber 09-08-23 09:48

'Dur' ihtarına uymadı! Tutukluluk kararı olan kişi vurularak yakalandı

Büyükçekmece'de hakkında tutuklanma kararı verilen kişi, adliyeden kaçmaya çalışırken polis tarafından bacağından vurularak yakalandı. Hastaneye kaldırılan Ö.D.'nin hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi.

Haber 15-07-23 22:54

Katil 12, maktül 9 yaşında! Erkek kardeşini bıçaklayarak öldüren abla, “Ben iyi bir çocuğum” diyerek kendisini savundu

Amerika Birleşik Devletleri’nin Oklahoma eyaletinde 12 yaşındaki ismi açıklanmayan bir kız 9 yaşındaki erkek kardeşi Zander’i bıçaklayarak öldürme iddiasıyla gözaltına alındı. Polis kamerasına yansıyan tutuklanma anlarında abla kendisini “Ben iyi bir çocuğum” diyerek savundu. Gözyaşları içinde özür dileyen abla tutuklanırken “Çok üzgünüm” dedi.

Trend 01-06-23 13:47

Trump tutuklandı mı? Eski ABD Başkanı Donald Trump neden tutuklandı, ne yaptı?

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın tutuklanma nedeni vatandaşlar tarafından merak edildi. Trump dün tutuklandı ve yargılanmak üzere Manhattan Ceza Mahkemesi’ne götürüldü. Eski ABD Başkanı, mahkeme girişinde aracından indikten sonra destekçilerini elini havaya kaldırarak selamladı. Peki, Eski ABD Başkanı Donald Trump neden tutuklandı, Donald ne yaptı? İşte detaylar...

Haber 05-04-23 08:30

Herkes bu kareleri konuşuyor! Donald Trump’ı yapay zekayla tutukladılar... Fotoğraflar ABD’yi karıştırdı

Eski ABD Başkanı Donald Trump, hakkında Manhattan Bölge Savcısı'nın yürüttüğü soruşturmayla ilgili gelecek hafta salı günü tutuklanacağını açıklayarak, "Protesto edin, ülkemizi geri alın!" çağrısı yapmıştı. Sözlerinin ardından Trump’ın destekçileri sokağa dökülürken eski başkanın yapay zeka kullanılarak oluşturulan tutuklanma fotoğrafları ülkede büyük yankı uyandırdı.

Trend 24-03-23 08:02

Ünal Çetin kimdir, neden tutuklandı? Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin için tutuklama kararı!

Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin tutuklandı. Haberin duyulmasının ardından vatandaşlar Ünal Çetin'i araştırmaya başladı. Başkanın tutuklanma nedeni merak edildi. Çanakale'ye bağlı olan Gökçeada bir süredir yolsuzluk haberleriyle gündeme geliyordu. Peki Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin kimdir, neden tutuklandı? İşte ayrıntılar...

Trend 03-02-23 22:41

Mersin'de iğrenç olay! Küçük çocuğa birden fazla kişi cinsel istismarda bulundu, serbest bırakıldılar

Mersin'de bir çocuğun, birden fazla kişi tarafından cinsel istismara uğradığı iddia edildi. Anamur Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Gözaltına alınan ve tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edilen 3 kişinin adli kontrolle serbest bırakıldığı belirtildi. Silifke Cumhuriyet Başsavcılığı, karara itiraz edildiğini ve soruşturmanın devam ettiğini aktardı.

Haber 31-12-22 10:41

Liseli kız 'Seni MİT'e alacağız' vaadiyle kandırılmış, istismar edilmişti! Okul müdürlerine tutuklama talebi

Konya'daki bir lisede öğrenci G.A. okul müdürü tarafından 'Seni MİT'e alacağız diye kandırılıp A.M. ile tanışıtırıldı. G.A., günlerce A.M.'nin istismarına maruz kaldı ve genç kıza okul müdürü H.A.'nın odasında dini nikah kıyıldı. Liseli kıza istismarda okul müdürlerine tutuklama talebi istendi. Ailenin avukatı, ''Soruşturma devam ediyor. Biz açığa alınan okulun müdürleri ve dosyada adı geçen şüpheliler yönünden de tutuklanma kararı verilmesini talep ettik'' ifadelerini kullandı.

Haber 15-12-22 10:51

Acun Ilıcalı'nın İngiltere'de tutuklanma olayının perde arkası! Ercan Taner'in sözleri Mehmet Demirkol'u şaşırttı

Mehmet Demirkol'un YouTube'da yayınlanan programına konuk olan ünlü televizyon sunucusu Ercan Taner'in Acun Ilıcalı hakkında yaptığı açıklama olay oldu. Ercan Taner, Mehmet Demirkol'un "Polis tarafından durdurulma hikayen var mı?" sorusu üzerine Acun Ilıcalı'nın İngiltere'de tutuklanma olayının perde arkasını anlattı.

Magazin 18-09-22 10:42

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Gizem'i Nilsu Berfin Aktaş takipçisine sinirlendi! Bu yorumları yaparken çok düşünüyor musun?

Daha önce Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde rol alan ve şimdilerde 'Gelsin Hayat Bildiği Gibi' dizisinde Gizem karakterini canlandıran oyuncu Nilsu Berfin Aktaş, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde eşi hakkında çıkan tutuklanma kararıyla konuşulan isim, bu defa kıyafetini eleştiren takipçisine sert tepki gösterdi.

Magazin 15-09-22 10:06

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin Gizem'i Nilsu Berfin Aktaş'tan sahne pozu! Ünlü oyuncu paylaşımlarıyla büyüledi

Daha önce Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde rol alan ve şimdilerde 'Gelsin Hayat Bildiği Gibi' dizisinde Gizem karakterini canlandıran oyuncu Nilsu Berfin Aktaş, sosyal medya paylaşımlarıyla sıkça gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde eşi hakkında çıkan tutuklanma kararıyla konuşulan isim, sahne pozunu takipçileriyle paylaştı.

Magazin 07-09-22 17:29

Sık sık eleştiriyordu! Tuğba Ekinci'den Gülşen yorumu: Hocalarımız müftülerimiz iyi ki var

Gülşen'in sahne tarzına ve sesine dair sık sık eleştirilerde bulunan şarkıcı Tuğba Ekinci tutuklanma haberine sessiz kalmadı. Şarkıcı Tuğba Ekinci imam hatipliler konusunda yaptığı şakanın tepki görmesi sonucunda hakkında soruşturma açılan ve tutuklanan Gülşen ile ilgili bakın ne dedi...

Magazin 26-08-22 09:41

Son Dakika: Ankara'daki üç cemevine saldırıda flaş gelişme! Biri tutuklandı, ikisi serbest

Son dakika haberi: Ankara'da cemevlerine saldırı soruşturmasında gözaltına alınan 3 şüpheli savcılık sorgusunun ardından tutuklanma talebiyle nöbetçi sulh ceza hâkimliğine gönderildi. 3 şüpheliden biri tutuklanırken diğer 2 şüpheli ev hapsi adli kontrol tedbiriyle serbest bırakıldı. İşte son dakika gelişmesinin detayları...

Haber 03-08-22 19:18

SON DAKİKA: Sarallar operasyonunda dikkat çeken detay: Hem Erdal Acar hem MHP'li Şahin Gürz tutuklandı! Ünlü şarkıcının eşi ise...

Son dakika: Sarallar operasyonu kapsamında aralarında Erdal Acar'ın da olduğu 25 kişi tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edilmişti. Mahkeme Acar'ın tutuklanmasına karar verirken ifadesinde "Ben iş adamıyım. Sözde benim bir örgütüm varmış. Benim yanımda 15 bin kişi çalışıyor. Bu yaştan sonra bu örgüt işlerine girecek kadar cahil birisi değilim. Üzerime atılı suçu kabul etmiyorum" dediği öğrenildi. Ayrıca MHP'li Şahin Gürz de tutuklandı. Ünlü şarkıcının eşi ise...

Haber 08-07-22 11:09

Tutuklanma ne demek? Tutuklanma kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Hayatın sosyal akışı kurulan iletişimlerle ilerler. Doğru ve etkili iletiler vermenin yolu ise kelimelerin anlam gücünde saklı. Bu noktada kelimelerin nasıl söylendiği kadar ne anlamda söylendiğini bilmek de önemli bir unsur olur. Kendini ifade ederken anlamını bilerek kullanılan kelimeler sosyal açıdan güçlü bir etki sağlar. Bu bağlamda Tutuklanma kelimesi TDK sözlükte ne anlama gelir? Tutuklanma TDK sözlük anlamı ve kökeni…

Egitim 23-05-22 17:58

GÜNCELLEME - Kadıköy Belediyesindeki rüşvet operasyonunda 124 kişiye tutuklama talebi

Anadolu Cumhuriyet Savcılığınca ifadeleri alınan 160 kişiden 124'ü tutuklanma, 36'sı da adli kontrol talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi ADLİ SÜREÇ EKLENDİ

Yurthaber 20-05-22 14:40

İçkili paylaşım yapan havayolu çalışanının serbest bırakılmasına itiraz!

Kadir Gecesi'nde sosyal medya hesabından içkili paylaşım yaptığı gerekçesiyle tutuklanma talebiyle hakimliğe sevk edilen havayolu şirketi çalışanı O.T.'nin serbest bırakılmasına Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz etti.

Haber 10-05-22 13:47

Akılalmaz olay! Sevgilisinin köpeğinin cinsel organına seks oyuncağı soktu, sıkışınca öylece bıraktı

İskoçya’nın Milyon Of Campsie bölgesinde sosyal medyanın gündemine oturacak bir olay yaşandı. Sevgilisinin köpeğinin cinsel organına 10 cm uzunluğunda bir seks oyuncağı sokan adam, tutuklanma korkusuyla veterinere gitmemek için yalvardı. 39 yaşındaki Ror Knox, verdiği ifadede köpekle sadece oyun oynadıklarını söyledi.

Trend 28-03-22 14:14

GÜNCELLEME - Şanlıurfa'da hemşireyi darbedip aracına zarar veren 4 kişi yakalandı

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm: - "Sanıkların işlemlerinin ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilmesini bekliyoruz" SAĞLIK MÜDÜRÜ RÖPORTAJI EKLENDİ

Yurthaber 17-01-22 15:50

ABD'deki Kongre Binası baskınında yer alan oyuncu James D. Beeks tutuklandı

ABD başkanlık seçimleri sonrasında gerçekleşen Kongre Binası baskınında rol alan isimlerden biri olduğu tespit edilen Broadway oyuncusu James D. Beeks tutuklandı. Tutuklanma sonrasında oyuncunun rol aldığı oyun süresiz olarak askıya alındı.

Magazin 25-11-21 14:26

Suriyeli Muhaliflerden Interpol’e Çağrı

Suriyeli muhalifler, Interpol’ün Esat rejimini üyeliğe yeniden kabul emesiyle yurtdışında bulunan muhaliflerin tutuklanma tehlikesiyle karşı karşıya kalmasından endişe ediyor

Haber 23-11-21 20:44

Canice öldürülen Neslihan Kaya’nın katil zanlısı yakalandı

Gaziantep’te boş bir arazide, boğazı kesilerek ve vücudunun pek çok yeri bıçaklanarak öldürülen 41 yaşındaki Neslihan Kaya’nın katil zanlısı olduğu belirlenen şahıs, olay yerine yakın bir noktada bulunan arkadaşına ait iş yerinde yakalandı. Yakalanan katil zanlısı, tutuklanma talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevki sırasında "Pişmanım" dedi.

Haber 19-11-21 00:33

Musa Orhan davasında avukat cübbesiyle mahkemeye girmeye çalışan bir kişi gözaltına alındı

Siirt'te 18 yaşındaki kıza cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla hakkında dava açılan eski uzman çavuş Musa Orhan'ın yargılanmasına devam edildi. Mahkeme heyeti, tutuklanma taleplerinin reddine karar vererek, duruşmayı 3 Aralık'a erteledi. Öte yandan, duruşma salonuna avukat cübbesi giyerek girmek isteyen bir kişi, polisin dikkati sayesinde fark edilerek gözaltına alındı.

Haber 16-09-21 20:51

Thodex şüphelilerinin ifadeleri ortaya çıktı! 15 bin liram vardı, ben de mağdurum

Kripto para borsası Thodex'e yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alındıktan sonra tutuklanma talebiyle sevk edildikleri hakimlik tarafından yurt dışına çıkış yasağı getirilerek serbest bırakılan 6 şüpheli, ifadelerinde teknik, finansal ve yazılım konularında yetkileri olmadığını öne sürerek, örgütsel bağlantıları bulunmadığını iddia etti. Şüphelilerden üniversite öğrencisi A.K. ise, “Benim de şirkette 15 bin lira değerinde para hesabım vardı. Ben de mağdurum” dedi.

Haber 27-04-21 13:30

Cihangir'deki taciz şüphelisi tutuklandı

Cihangir'deki taciz şüphelisi tutuklanma talebiyle çıkarıldığı nöbetçi Sulh Ceza hakimliğince "Cinsel saldırı", "Silahla tehdit" ve "Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından tutuklandı.

Haber 12-04-21 18:29

Patlama davasında ara karar yarın açıklanıyor

Sakarya’nın Hendek ilçesinde 7 kişinin hayatını kaybettiği havai fişek fabrikasıyla ilgili görülen duruşmada, tarafların iddia ve ifadelerine ilişkin söz hakkı alan sanık Y.C., “Tutuklanma sebebimiz suçlu olduğumuzdan değil kamuoyu baskısındandır.

Haber 18-03-21 15:12

Batman’daki kazanın şoförü tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi

Batman’ın Sason ilçesinde öğrenci servisi kazasında 24 öğrencinin yaralanmasına, 2 öğrencinin hayatını kaybetmesine neden olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan araç sürücüsü Eşref Yavuz, tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.Batman’ın Sason ilçesinde dün Eşref Yavuz idaresindeki 72 BC 774 plakalı öğrenci servisinin şarampole devrilmesi sonucu kardeşler Selim ve Yasemin Barlık hayatını kaybetmiş, sürücü ile 24 öğrenci yaralanmıştı.

Haber 11-03-21 17:54

Meksika Devlet Başkanı, 'El Chapo'nun eşinin tutuklanma sebebiyle ilgili ABD'den bilgi istedi

Meksika Devlet Başkanı Andres Manuel Lopez Obrador, ABD'de uyuşturucu kaçakçılığından hapiste olan 'El Chapo' lakaplı Joaquin Guzman'ın eşi Emma Colonel Aispuro'nun dün neden tutuklandığına ilişkin ABD makamlarından daha fazla bilgi verilmesini umduğunu söyledi.

Haber 23-02-21 22:24

Hukukçulardan Boğaziçi tutuklamalarına tepki: 'Hiçbir öğrencinin tutuklanma gerekçesinde 'terör örgütü üyeliği' suçlaması yok'

Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanan Melih Bulu'yu protesto etmek için başlayan eylemlerde şu ana dek 500'ün üzerinde kişi gözaltına alındı, 10 öğrenci tutuklandı.

Haber 09-02-21 18:08

Boğaziçi'ndeki gösterilerle ilgili tutuklanma istemiyle hakimliğe sevk edilen 30 kişi serbest bırakıldı

Boğaziçi Üniversitesindeki gösterilerle ilgili nöbetçi hakimliğe sevk edilen, savcılıkça tutuklanmaları istenen 30 kişinin de aralarında olduğu 51 şüpheli, "yurt dışına çıkış yasağı" ve "imza verme zorunluluğundan" oluşan adli kontrol tedbirleri uygulanarak serbest bırakıldı.

Haber 03-02-21 22:34

Boğaziçi Üniversitesi protestolarında 2 öğrenci hakkında tutuklama talep edildi

Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanan Prof. Dr. Melih Bulu'yu protesto gösterileri sonrası gözaltına alınarak savcılığa sevk edilen 24 kişiden 2'si tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Haber 07-01-21 19:14

Alman hükümeti: Türkiye'deki yargı bağımsızlığına ilişkin kuşkular var

Alman hükümetinin İnsan Hakları Raporu'nda Türkiye'de eleştirel seslerin tutuklanma riski altında olduğuna işaret edilerek yargının siyasi etki altında olduğuna ilişkin kuşkular bulunduğu belirtildi.

Haber 02-12-20 15:36

Menemen Belediye Başkanı ve 10 kişi tutuklandı

“Zimmet” ve “irtikap” suçlamalarıyla gözaltına alınan ve tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un da aralarında bulunduğu 11 kişi tutuklandı.Menemen Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında “zimmet” ve “irtikap” suçlarından gözaltına alınan, aralarında Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un da bulunduğu 23 şüpheliden 20’si tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilmişti.

Haber 24-11-20 16:24

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy tutuklandı

Son dakika haberine göre Menemen Belediyesindeki "zimmet” ve “irtikap” suçlamalarıyla gözaltına alınan ve tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un da aralarında bulunduğu 11 kişi tutuklandı.

Haber 24-11-20 11:46

Menemen Belediye Başkanı ve 17 kişiye tutuklama talebi

“Zimmet” ve “irtikap” suçlamalarıyla gözaltına alınan ve savcılığa sevk edilen Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un da aralarında bulunduğu 18 kişi, tutuklanma talebiyle mahkemeye gönderildi.Menemen Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında gözaltına alınan, aralarında Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ve yardımcılarının da bulunduğu 23 şüphelinin savcılıktaki işlemleri tamamlandı.

Haber 23-11-20 17:30

Interpol’ün aradığı kadına ev kiralayan zanlı tutuklandı

Fransa tarafından DEAŞ terör örgütü üyesi olmak suçundan tutuklanma talebi bulunan, Interpol tarafından kırmızı bültenle aranırken Adana’da yakalanan kadına ev kiralayan ve yardım eden zanlı önce serbest kaldı, sonra savcılığın itirazı üzerine tutuklandı.Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü DEAŞ’a üye olduğu gerekçesiyle Fransa tarafından hakkında tutuklama kararı çıkarılan ve Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan Tunus kökenli Fransız vatandaşı Soumaya Raissi’nin (30) sahte Suriye kimliğiyle Adana’nın merkez Seyhan ilçesi Namık Kemal Mahallesi’nde saklandığını tespit etti.

Haber 20-10-20 09:59

Interpolün aradığı kadına ev kiralayanın Mahmut Özden ile bağlantısı ortaya çıktı

Fransa tarafından DEAŞ terör örgütü üyesi olmak suçundan tutuklanma talebi bulunan, Interpol tarafından kırmızı bültenle aranırken Adana’da yakalanan kadına ev kiralayan ve yardım eden zanlı yakalandı.

Haber 19-10-20 09:55

Son dakika! Musa Orhan'ın tutuklanması talebi reddedildi

Batman'da intihar eden İpek Er'e (18) cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen tutuksuz sanık Musa Orhan'ın, Siirt 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına devam edildi. Mahkeme heyeti, savunma yapmayan Musa Orhan'ın tutuklanma talebini reddetti.

Haber 16-10-20 18:52

Boşanma aşamasındaki eşini öldüren adam adliyeye sevk edildi

Yaklaşık 7 yıldır evli olduğu eşini boşanma davasından bir gün önce bıçaklayarak öldüren Rahman Yalçınsoy, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.İzmir’de bugün boşanma davası olan eşi Bihter Yalçınsoy’u (31), dün gece bıçaklayarak öldüren Rahman Yalçınsoy (36) emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanma talebiyle adliyeye sevk edildi.

Haber 08-10-20 17:36

Sağlık çalışanlarına saldırı girişimi soruşturmasında 2 şüpheliye tutuklama talebi

Ankara’daki Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık çalışanlarına yönelik saldırı girişimine ilişkin soruşturmada Ankara Adliyesi’ne getirilen 5 şüpheliden 2’si tutuklanma, 3’ü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılma talebiyle mahkemeye sevk edildi.Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, sağlık çalışanlarına yönelik saldırı girişimine ilişkin "kamu malına zarar verme", "görevini yaptırmamak için direnme", "tehdit" ve "hakaret" suçlarından soruşturma başlatmıştı.

Haber 23-09-20 18:04

Ankara’da Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık çalışanlarına yönelik saldırı girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Ankara Adliyesine getirilen 5 şüpheliden 2’si tutuklanma, 3’ü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılma talebiyle mahkemeye

Ankara’da Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık çalışanlarına yönelik saldırı girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Ankara Adliyesine getirilen 5 şüpheliden 2’si tutuklanma, 3’ü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Haber 23-09-20 17:49