Twitter Neden Kapatildi Haberleri

Ekrem İmamoğlu küçük bir çocukla 23 Nisan mesajı verdiği videosunu paylaştı! Oldu mu başkanım?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, küçük bir çocukla 23 Nisan mesajı verdiği videosunu resmi X (Twitter) hesabından paylaştı. Küçük çocuk ile Ekrem İmamoğlu arasındaki benzerlik sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekerken o anlara yorum yağdı.

Trend 2024-04-23 15:19:02

Yunus Emre'nin eşi Beria Özden Kocanı neden paylaşmıyorsun? yorumuna yanıt verdi: Beni bağlamaz

Survivor yarışmacısı Yunus Emre'nin eşi Beria Özden bir süredir eşine dair paylaşımda bulunmuyordu. Eşine "Aleyna'dan uzak dur" mesajı veren Özden kendisine gelen "Kocanı neden paylaşmıyorsun?" yorumuna bakın ne yanıt verdi.

Magazin 2024-04-23 13:24:45

Mucize meyve suyu: Günde iki bardak içmek felç ve kalp krizi riskini azaltıyor!

Meyve suları büyük küçük herkesin sevdiği lezzetli içeceklerden. Bir araştırmaya göre bu meyve suyu birçok ölümcül tıbbi soruna neden bulunan kan basıncını ve kolesterolü düşürmede etkili olabiliyor. Böylelikle hem felç hem de kalp krizi riski azalıyor.

Kadin 2024-04-23 11:27:25

AK Parti vekilleri uyardı: ‘Giyim kuşamdan, yemeden içmeye çok özenli olun’

AK Partili vekillerin son günlerde yaptığı sosyal medya paylaşımları tartışmalara neden olunca vekillere uyarı gitti. AK Parti grup yönetimi milletvekillerine yaptığı ikazda “Herkes sizi izliyor, adımlarınıza dikkat edin” dedi. ‘Istakoz’ ve ‘Rolex’ tartışmalarının ardından yapılan bu uyarı dikkat çekti. İşte detaylar…

Haber 2024-04-23 08:18:05

Uzman isim uyardı: Alerjik çocuklar, polenlerin yoğun olduğu saatlerde dışarıya çıkmamalı

Polenlerin ve alerjenlerin yoğun olduğu bir dönem olan ilkbahar, alerjik çocuklarda rahatsız edici semptomlara neden olabiliyor. Genellikle hapşırma, burun akıntısı, gözde sulanma, kaşıntı gibi belirtilerle ortaya çıkan alerjiyi önlemenin yolunun alerjenlerden kaçınmak olduğunu söyleyen Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü’nden Uzm. Dr. Belgin Özbek dikkat çeken uyarılarda bulundu.

Kadin 22-04-24 15:51

Altın fiyatlarında kayıp yüzde 2’yi aştı! Düşüş sonrası tahmin: ‘Yükseliş bitti demek için şu an erken’ (22 Nisan Pazartesi Kapalıçarşı gram altın, çeyrek altın fiyatları…)

Altın fiyatları bugün yüzde 2’den fazla geriledi. Kapalıçarşı’da gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları kırmızıya döndü. Altında yaşanan düşüşün nedeni belli oldu. Piyasa Uzmanı Şirin Sarı yaşanan son gelişmelerin üzerine yatırımcılara uyarıda bulundu. Düşüşlerin kısa süreli olacağını belirten uzman isim altının gramı için tahminini açıkladı. ‘3000 TL ve üzerindeki fiyatları görmememiz için şu an bir neden yok” dedi.

Finans 22-04-24 14:26

Her mevsime uygun Columbia yağmurluk günün fırsat ürünü oldu

Yağmuru keyfe dönüştürecek kaliteli bir yağmurluğunuz yoksa şimdi almanın tam zamanı! Neden mi? Çünkü Columbia Erkek Pouring Adventure II Yağmurluk yalnızca bugüne özel Günün Fırsatları kapsamında tam 475 TL indirime girdi. Kaçırmamak için acele edin, işte detaylar!

Haber 22-04-24 12:14

Peş peşe IBAN uyarıları gelmeye devam ediyor: Hukuki mağduriyetlere neden olabilir! Açıklama kısmına mutlaka...

Alışverişlerinde IBAN ödemesi kullananlar dikkat... Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın işletmelerin hesaplarına yönelik denetimleri sürüyor. Uzman isimler IBAN ödemelerine ilişkin uyarırken dikkat edilmesi gereken noktaları da sıraladı. IBAN'la ödeme yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli noktalardan biri ise açıklama kısmı. Neler yapılmalı, işte yanıtları...

Finans 21-04-24 13:54

İran -İsrail gerilimi sonrası petrolde 100 dolar endişesi! Yetkili isimden açıklama

İran ve İsrail gerilimi küresel piyasada dalgalanmalar neden olurken brent petroldeki fiyat artışları akaryakıtta da zam getireceği endişelerini doğurdu. Varil fiyatı 90 dolar gören petrolde artış devam eder mi? Konunun yetkili ismi Uluslararası Enerji Ajansı konuştu.

Finans 21-04-24 10:38

O ilde günlüğü 1500 liraya işçi bulunamıyor! Diğer illere çağrı yapıldı: Gerçekten çok yorulduk

Kahramanmaraş merkezli depremlerinin en fazla yıkıma neden olduğu illerden Hatay'da yeniden inşa süreci başladı ancak inşaatlarda çalışacak eleman bulmakta zorlanılıyor. İnşaat işleri için diğer kentlerde yaşayanlara "Hatay'a gelin" çağrısı yapıldı.

Finans 21-04-24 10:06

İhbarname nedir, neden ve nasıl çekilir? İhbarname örneği

Hukuki karşılığı bulunan ve hukukun neredeyse her alanında geçerliliği olan çeşitli belgeler ve işlemler bulunur. Bunlardan ikisi ihbarname ve ihtarnamedir. Birbiriyle çokça karıştırılan bu 2 belge arasında küçük farklar bulunur.

Haber 20-04-24 23:36

Yer: İstanbul! Yenikapı-Yalova vapurunda korku dolu anlar, araçların camı kırıldı: Harem-Sirkeci arabalı vapuru beşik gibi sallandı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul'un da aralarında bulunduğu çok sayıda il için sarı alarm vermişti. Kentte etkili olan yağmur ve rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Hızını artıran rüzgar Yenikapı-Yalova arasında sefer yapan arabalı vapurda korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Çok sayıda aracın camı kırılırken göçükler de meydana geldi. Öte yandan Harem-Sirkeci arabalı vapurunun beşik gibi sallandığı anlar sosyal medyada gündem oldu.

Haber 20-04-24 18:37

Park halindeki motosiklet sürücüsüne çarpıp metrelerce savurdu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kullandığı otomobille park halindeki motosiklete çarparak üzerinde oturan 16 yaşındaki gencin yaralanmasına neden olan araç sürücüsü 2,95 promil alkollü çıktı. Güvenlik kamerasına saniye saniyesine yansıyan kazanın ardından alkollü sürücüye 6 bin 439 TL para cezası uygulanırken, ehliyetine 6 ay el konuldu.

Haber 20-04-24 11:37

Ayhan Bora Kaplan'dan mahkemede 'zırhlı araç' sorusuna yanıt: 'Benim arabama bomba atsanız işlemez'

Ankara'da, suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan ile birlikte 28'i tutuklu 61 sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada Ayhan Bora Kaplan, mahkeme başkanının, Esenboğa Havalimanı'nda yakalandığı aracın neden zırhlı olduğunu sorması üzerine, "Biz ticaret yapıyoruz, para taşıyoruz. Duyuyoruz haberlerde, adamı çevirmişler onu gasbetmişler, öldürmüşler. Benim arabama bomba atsanız dahi işlemez. Suç işlemek amaçlı değil bu araç. Kendimi tamamen savunma amaçlı" dedi.

Haber 19-04-24 19:36

Adnan Oktar mağdurlarından mahkemeye sosyal medya başvurusu! ‘Twitter çifte standart uyguluyor…’

Adnan Oktar soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. Mağdurlar, Adnan Oktar Organize Suç Örgütü'nün sosyal medyayı kullanarak başta mağdurlar ve müştekiler olmak üzere kamu görevlileri ile basın mensuplarını sindirmeye çalıştığını iddia etti. Bununla ilgili olarak hukuki sürecin başlatıldığı açıklandı.

Haber 19-04-24 17:25

Sosyal medya bu TikToker teyzenin dansını konuşuyor! 50 yaşındayım ama eteğin altındaki 20 yaşında

TikTok'ta paylaşılan bir dans görüntüsü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Görüntülerde yaşlı bir teyzenin eteklerini yanlara doğru hareket ettirerek dans ettiği görüldü. O anlara ise "50 yaşındayım ama eteğin altındaki 20 yaşında" notunun eklenmesi sosyal medya kullanıcılarının yorum yağmuruna tutmasına neden oldu.

Trend 19-04-24 09:24

Olympiakos maçında oyundan alınan Fred'den İsmail Kartal'a tepki! 'Neden ben?'

Konferans Ligi rövanş mücadelesinde Yunan ekibi Olympiakos ile karşılaşan Fenerbahçe'de oyundan alınan Fred, İsmail Kartal'a tepki gösterdi. İşte detaylar...

Spor 18-04-24 23:55

Muradiye’de sazlık alanında yangın paniği

Van’ın Muradiye ilçesinde, Van Gölü kıyısında bulunan sazlık alanda dumanların yükselmesi paniğe neden oldu.

Yurthaber 18-04-24 15:49
Van

Rüzgarlı havalara dikkat! Ani bir şekilde başlıyor, hızlı ilerliyor... Uzmanı uyardı

Yüz felcinin herhangi bir yaş aralığı, cinsiyet ve kritere bağlı olmadan herkeste görülebileceği uyarısında bulunan Fizyoterapist Berkay Eren, “Soğuk hava, rüzgarlı olan günler ve mevsim geçişleri, yüz bölgesindeki sinirleri olumsuz etkileyerek yüz felcine neden olabilir” dedi.

Kadin 18-04-24 15:33

Hızını alamadı pankartla ifşa etti! Yuva yıkan diyerek fotoğraflarını ekledi... 'Kocalarınıza dikkat edin'

Eski adıyla Twitter şimdilerin X platformunda yapılan bir paylaşım kısa sürede kullanıcılar arasında viral oldu. Kocasının sevgilisini olduğu iddia edilen bir kadın yaptırdığı bir pankartla ifşa eden eşin hareketi sosyal medyanın ilgisini çekti. Pankartta kadın kocasının sevgilisinin fotoğraflarını yapıştırarak "Yuva yıkan. Kocalarınıza dikkat edin" ifadelerini kullandı.

Trend 18-04-24 15:27

25 yıldır sırtında duran devasa kistin patladığı anı sosyal medyadan paylaştı! Bunu izlemeyi midem kaldırmaz

İngiltere'nin Bristol şehrinde çekilen görüntülerde Dave Andrew isimli bir adam sırtında 25 yıldır duran devasa kistin patlatıldığı anı paylaştı. Sırtındaki irinin aktığı anı sosyal medyadan paylaşan adamın görüntüsü kısa sürede viral oldu. Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı ise görüntülerin paylaşılmasına tepki göstererek, "Ben neden böyle bir şey izledim" yorumunu yaptı.

Trend 18-04-24 15:01

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun annesi bulundu! Canlı yayındaki iddialar kafa karıştırdı: Uğur Dündar'ın kızı başka bir ünlünün kızı mı? Ümit Besen'in adı neden geçti şimdi?

Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı ve ekibinden yardım istemişti. Müge Anlı tüm Türkiye'nin merak ettiği Suphiye Orancı'yı Almanya'da buldu. Duygu Nebioğlu'nun annesi hakkındaki iddialar gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 18-04-24 13:47

Yakaladığı köpek balığının üzerine oturunca olanlar oldu! Köpekbalığı intikamını fena aldı: Kalçam kanıyor

Kick yayıncısı Natalie Reynolds arkadaşıyla birlikte köpekbalığı avlamak için sahile gitti. Kısa bir süre sonra oltasına köpekbalığı takılan kadın hayvanı etkisiz hale getirince üzerine oturdu. Ancak köpekbalığının keskin derisi fenomen ismin kalçasını adeta keserek kanamasına neden oldu.

Trend 18-04-24 07:49

Yaza fit girin! Kilo vermenizi kolaylaştıracak sağlıklı atıştırmalıklar

Yaz mevsimine fit girmek isteyenler için sağlıklı atıştırmalıkların önemi büyük. Peki, neden sağlıklı atıştırmalıklar tercih etmeliyiz? Eğer ki uzun vadeli olarak sağlıklı ve formda kalmak istiyorsak vücudumuzun enerji seviyesini dengeleyecek ve tokluk hissini artıracak gıdalarla beslemeliyiz. Biz de bu yaz, fit görünmek isteyenler için hem lezzetli hem de sağlıklı harika bir atıştırmalık listesi hazırladık. İşte detaylar!

Yemek 17-04-24 16:04

Dikkatsizlik kazaya neden oldu; Çarptığı minibüsü devirdi

Kayseri’nin Hacılar ilçesinde kavşaktan kontrolsüz çıkan otomobil, çarptığı minibüsü devirdi.

Yurthaber 17-04-24 14:57

Adana'da yamaç paraşütü yapan iki pilot gökyüzünde tavla oynadı

Yamaç paraşütü pilotları Mehmet Ağırman ve Furkan Nizamsever gökyüzünde tavla oynadıkları anları aksiyon kamerasıyla kayıt altına aldı. - Ağırman: - "Sürekli bu manzaraya karşı uçuş bittikten sonra tavla oynuyorduk. Biz de tavlayı 'Neden gökyüzüne taşımayalım?' dedik. Muhteşem bir deneyim oldu"

Yurthaber 17-04-24 11:36

8 Nisan'dan bu yana Karadeniz'de eller tetikte! Türkiye de katılıyor... NATO’dan büyük tatbikat: Deniz Kalkanı

NATO’nun Karadeniz’deki en büyük tatbikatı olan “Deniz Kalkanı” devam ediyor. 8 Nisan'da başlayan dev tatbikata 13 ülkeden onlarca savaş gemisi ve binlerce asker katılıyor. Söz konusu tatbikat Ukrayna ve Rusya'dan sonra İran ve İsrail arasındaki gerilimin tavan yaptığı günlere denk gelmesi ise dikkat çekerken "NATO'dan gövde gösterisi" yorumlarına neden oldu. Söz konusu tatbikata Türkiye de katılıyor.

Haber 17-04-24 09:11

Kehanetler peşi sıra geldi! Son sözü Baba Vanga söyledi... Kehanetleri sosyal medyada çok konuşuldu

1996 yılında ölen kör mistik Baba Vanga, İran-İsrail gerilimin ardından 2024 yılına ilişkin yaptığı kehanetleriyle bir kez daha sosyal medyanın gündemine yerleşti. Orta Doğu gerilimi tüm dünyanın konuştuğu bir konu haline gelirken Baba Vanga kehanetleriyle, III. Dünya Savaşı için endişelerin artmasına neden oldu.

Trend 17-04-24 08:15

Candaş Tolga Işık'ın Kılıçdaroğlu sorusuna Armağan Çağlayan'dan bomba yanıt: Abdullah Gül gibi...

Az Önce Konuştum’un konuğu Armağan Çağlayan oldu. Candaş Tolga Işık ile her konuda konuşan başarılı isim Kılıçdaroğlu'nun son dönemde Twitter üzerinden siyaset yapmasına dair yorumu da dikkat çekti.

Magazin 17-04-24 07:58

Acun Ilıcalı, Yunus Emre'yi neden diskalifiye etmiyor? Hande Sarıoğlu'ndan bomba sözler! 'Açık açık ortada...'

Survivor All Star'da bu sezon heyecan hiç bitmiyor. Her bölümü büyük ses getiren yarışmaya bu defa Aleyna'nın eleme konseyinde Yunus Emre'nin ismini yazması damga vurdu. Söylemezsem Olmaz sunucularından Hande Sarıoğlu konuya dair şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Magazin 16-04-24 16:13

Pilot sosyal medyadan açıkladı: Yolcular neden türbülanstan korkmamalı? Düşüyormuş gibi gelebilir

Hollandalı bir pilot, insanların genellikle uçuş sırasında türbülanstan korktuğunu söyledi. Ancak TikTok'tan yaptığı 3.6 milyon izlenen gönderisinde pilot türbülanstan yolcuların korkmaması gerektiğini söyleyerek "Türbülans uçmanın doğal bir parçası ve bu uçakta bir sorun olduğu anlamına gelmiyor" dedi.

Trend 16-04-24 15:35

X (Twitter) kullanıcıları dikkat! Kuralları hiçe saydı, reklamları yasaklandı: İşte bekleyen tehlike

Dünyada ve Türkiye'de çok sayıda kullanıcıya sahip X yani eski adıyla Twitter'a Türkiye'deki taahhütlerini yerine getirmediği için bir takım yaptırımlar uygulandı. X, eğer yaptırımlara uymaz ve yasal yükümlülüklerini yerine getirmezse bant genişliği daraltılacak.

Haber 16-04-24 12:28

Rus sosyal medya fenomeni Maxim Lyutyi bebeğini açlıktan öldürdü! Yiyecek yerine güneş ışığıyla besliyordu

Rus sosyal medya fenomeni Maxim Lyutyi yemek yerine güneş ışığıyla yaşamasını talep ettikten sonra yenidoğan bebeğinin ölümüne neden olduğu gerekçesiyle tutuklandı. 44 yaşındaki fenomen isim yüksek güvenlik bir cezaevinde 8 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 16-04-24 12:04

2 katlı binanın çatısı alevlere teslim oldu

Denizli’de iki katlı binanın çatı katında paniğe neden olan yangında maddi hasar oluştu.

Yurthaber 16-04-24 10:37

Sevgilisinin kendisini aldattığını öğrenen kadının intikam planı sosyal medyada viral oldu! Babam da bana yardım etti

Eski adıyla Twitter şimdilerin X platformunda ismini açıklamayan bir kadın itiraf hesabı olarak bilinen Fesshole'e sevgilisinin kendisini aldattığını öğrendiğinde babasının yardımıyla hayata geçirdiği intikam planını anlattı. Genç kadının paylaşımı kısa sürede viral olurken 800 binden fazla izlenmeye ulaştı.

Trend 16-04-24 10:32

Instagram 'bu şarkıya şu anda ulaşılamıyor' hatası nedir, neden olur, nasıl düzeltilir?

Dünya çapında kullanıcı sayısı her geçen gün biraz daha artmakta olan Instagram birçok özelliğe sahiptir. Hem hikâye paylaşımlarında hem de post adı verilen gönderilerde kullanabilen ya da üzerine reels adındaki videolar kaydedilebilen geniş müzik listeleri de bu uygulamanın sevilen özellikleri arasında yer alır.

Haber 16-04-24 02:41

Arızalanan İETT otobüsü Eminönü'nde trafik yoğunluğuna neden oldu

Eminönü'nde arızalanarak yolda duran İETT otobüsü nedeniyle bölgede araç yoğunluğu meydana geldi.

Yurthaber 15-04-24 11:59

Emtia piyasasında jeopolitik riskler ve yaptırımlar etkili oldu: Kakao fiyatlarında yeni rekor

mtia piyasasında, geçen hafta jeopolitik riskler, yaptırımlar ve üretime ilişkin endişelerle yükseliş eğilimi hakim oldu. Orta Doğu'daki gerilimden kaynaklanan jeopolitik risklerden dolayı değerli metallerde yükselişler görüldü. ABD ile İngiltere'nin, Rusya tarafından yeni üretilen alüminyum, bakır ve nikelin ABD'ye ithalatı ile metal borsalarında işlem görmesini yasaklaması da baz metal fiyatlarında sert yükselişlere neden oldu. Kakao fiyatları ise rekor tazeled.

Finans 15-04-24 11:19

İstanbul'da ilginç anlar kamerada! Trafiğe atla çıktı

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde seyir halindeki bir otomobilin lastiği yerinden çıktı. Lastik herhangi bir kazaya neden olmazken, Arnavutköy'de ise bir vatandaş trafiğe atla çıktı. İstanbul trafiğindeki ilginç anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

Haber 15-04-24 10:59

Tatilin son günü trafik kilitlendi! 'Kilit kavşak'ta dikkat çeken görüntüler: Tampon tampona ilerlediler

Bayram tatili sona ererken 'kilit kavşak' Kırıkkale semalarından dron kamerasına yansıyan görüntüler dikkat çekti. 43 ilin geçiş güzergahı olan Kırıkkale'den Ankara yoluna gidişte trafik durma noktasına geldi. İstanbul'da da tatil dönüşü için trafik tedbirleri uygulaması başladı. Antalya karayolunda da 2 kilometrelik yol çalışmasıyla birlikte yoğunluğa neden oluyor.

Haber 14-04-24 11:06

Uçuş ortasında bir anda ayağa kalktı! Zengin koca arıyorum yazılı pankartını kaldırarak herkesi şaşkına çevirdi

Miami'den New York'a gerçekleştirilen bir uçuş sırasında sosyal medya fenomeni Karolina Geits hem ilginç bir hareket yaparak viral olmayı başardı. Yanındaki koltuğun boş olduğunu fark eden kadın bir anda ayağa kalkarak uçakta zengin koca aradığına dair bir anons yaptı. Fenomen ismin, "Zengin bir koca arıyorum. Koltuğum 2A. Eğer zenginsen lütfen bana katıl." sözleri kahkahalara neden oldu.

Trend 13-04-24 15:25

Bu yaygın alışkanlık penis sağlığınıza zarar veriyor olabilir! İşte çözümü

Bütün gün masa başında oturmanın sağlığınız için kötü olabileceğini, kalça kaslarının zayıflamasından kaygı ve depresyona kadar birçok rahatsızlığa neden olabileceğini çoğu kişi biliyor. Peki, bu durumun erkeklerde penise de zarar verebileceğini biliyor muydunuz? İşte detaylar...

Haber 13-04-24 15:13

Antalya'daki teleferik kazasının nedeni belli oldu! Açıklamalar peş peşe geldi

Antalya'da meydana gelen teleferik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Kurtarma çalışmalarının hala devam ettiği 605 rakımlı teleferik hattında şu ana kadar 137 kişi kurtarıldı. Kazanın neden olduğuna dair hem AFAD Başkanı Okay Memiş hem de CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz'dan dikkat çeken açıklamalar geldi.

Haber 13-04-24 14:12

Sosyal medya İstanbul'da yaşayan liseli genci konuşuyor! Eminönü'ne hayatımda ilk kez geliyorum

İstanbul'da Ramazan Bayramı nedeniyle toplu taşımanın ücretsiz olması İstanbul'un tarihi ve turistik yerlerinde yoğunluk yaşanmasına neden oldu. İstanbullular şehri gezmeye çıkarken lise öğrencisi Çağdaş Kelleci'nin "Eminönü'ne hayatımda ilk kez geliyorum. Baksana abla ya mükemmel" sözleri sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 13-04-24 11:49

Siyasal iletişimci Evren Barış Yavuz gözaltına alındı! Kriz çıkaran 'jet yakıtı' iddiası sonrası yeni gelişme

Kriz çıkartan 'jet yakıtı' iddiası sonrası yeni gelişme! Evren Barış Yavuz gözaltına alındı. "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçlamasıyla soruşturma açılmıştı. Yavuz "İmamoğlu benim seçilmiş başkanım. İlişkim bundan ibaret" demişti. 'Alevilerin neden bir PKK'sı olmalıydı' başlıklı yazı hakkındaki soruşturma çerçevesinde yakalama kararı çıkarılıp gözaltına alınan Yavuz’un ‘terör örgütü propagandası’, 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik’, 'hakaret' suçlarından sabıka kaydı ortaya çıktı

Haber 13-04-24 09:51

Sosyal medyada tepki çeken görüntüler! Yenidoğan bebeği paraya sararak kundakladılar.. O anlara yorum gecikmedi

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü tepkilere neden oldu. Bir TikTok kullanıcısı yenidoğan bebeğin paraya sarıldığı anları paylaşılınca eleştiri yağmuruna tutuldu. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü gönderiyi 'görgüsüzlük' olarak nitelendirdi.

Trend 13-04-24 07:55

Tuzla Belediyesi'nin silinen görüntülerine Portakal'dan dikkat çeken çıkış: Ne olabilir ki içinde, müstehcen bir şeyler mi var?

Yerel seçimler bitti ancak devir teslim yapılan belediyelerdeki tartışmalar hala devam ediyor. Son olarak Tuzla'nın yeni Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, belediyedeki görüntülerin silindiğini açıklamıştı. AK Parti'den CHP'ye geçen belediye için Fatih Portakal'dan dikkat çeken bir çıkış geldi. Eski başkan Sadi Yazıcı'ya seslenen Portakal, "Kamera görüntüleri neden silinsin. Müstehcen bir şeyler mi var içinde?" ifadelerini kullandı.

Haber 11-04-24 08:39

Metin Akpınar ve kızı arasında sular durulmuyor! 'Fakirlik' belgesini neden aldığını ilk kez açıkladı

Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkisinden 1988’de dünyaya gelen Duygu ve Sevgi Nebioğlu kardeşler yıllar sonra ortaya çıkmıştı. Akpınar’ın yıllar sonra ortaya çıkan ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, fakirlik belgesini iptal ettirmeye çalıştığını iddia etti. Duygu Nebioğlu, fakirlik belgesini neden aldığını ilk kez açıkladı. Nebioğlu, "Benim üzüntülerimi elem ve kederimi karşılayacak rakam değil. Bir milyon lira maddi açıldı. 10 milyon lira da manevi tazminat açıldı." dedi. İşte detaylar...

Magazin 10-04-24 22:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram talimatı! 81 ilde harekete geçildi: Dikkat çeken anket detayı

AK Parti'nin 31 Mart seçimlerinde ikinci parti olmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan AK Parti teşkilatlarına yeni bir talimat gitti. 81 ilde çalışma yapacak olan AK Parti'nin sahayı boş bırakmaması ve ev ziyaretlerini artırması istendi. Öte yandan seçmenin AK Parti'yi neden seçmediğine yönelik de anketler yapılacak.

Haber 10-04-24 08:15