Uber Protestosu Haberleri

İstanbul'da İsrail protestosu! Gözaltına alınan gençlerle ilgili Özgür Özel'den açıklama: 'Derhal serbest bırakılmalılar'

İstanbul'da İsrail ile ticareti protesto eden bir grup genç gözaltına alınmıştı. Olayla ilgili açıklama yapan Özgür Özel, "Gözaltındaki gençler derhal serbest bırakılmalıdır. Süreci yakından takip ediyoruz" dedi.

Haber 2024-04-06 20:04:07

Arda Güler oynamadı, Ancelotti ve öğrencileri ıslıklandı: Büyük öfke! Tur geldi ama Real Madrid taraftarının protestosu damga vurdu

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin maçlarında Real Madrid ve Manchester City, Leipzig ve Kopenhang'ı eleyerek adlarını çeyrek finale yazdırdı. City, kendi evinde rahat turlarken, Santiago Bernabeu'daki mücadeleye protestolar damga vurdu. Arda Güler'in kulübede tamamladığı maçta ortaya konulan futbol Real Madrid taraftarını kızdırdı. Carlo Ancelotti ve öğrencileri kendi taraftarlarınca ıslıklandı.

Spor 2024-03-07 10:32:54

Amerika'da bir grup Türk, Türk taksiciye denk gelince eğlenceli görüntüler ortaya çıktı! O anlar sosyal medyada viral oldu... 'Abi gülmeye başladı'

Sosyal medyadan paylaşılan eğlenceli bir araç içi görüntüsü gündem olmayı başardı. Amerika'da Uber şoförlüğü yapan bir Türk taksicinin aracına bir grup Türk müşterinin binmesiyle görüntüler bir anda eğlenceli bir hal aldı. Müşteriler şoförün Türkçe konuşması üzerine büyük bir mutluluk ve sevinç yaşadılar. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Trend 2024-02-23 10:38:39

İstanbul'da HÜDA PAR'dan İsrail protestosu

HÜDA PAR üyesi bir grup, Gazze'ye yönelik saldırıları protesto etti.

Yurthaber 2024-02-16 07:45:00

Manken Melisa Aydınalp'in yarı çıplak protestosu tepkilere neden olmuştu! Cezası belli oldu: 1 yıla kadar hapis istemi

İstanbul'un Bağdat Caddesi'nde yarı çıplak vaziyette protesto yaparak Türkiye'nin gündemine yerleşen manken Melisa Aydınalp hakkında, “Hayasızca hareketlerde bulunma” suçundan 6 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Trend 06-02-24 11:59

AK Parti Tekkeköy İlçe Teşkilatı ve muhtarlardan ’aday’ protestosu

Samsun’da AK Parti Tekkeköy İlçe Teşkilatı ve muhtarlar, Tekkeköy Belediyesi için ismi geçen adaya karşı çıkarak il başkanlığı önünde protesto yaptı.

Yurthaber 02-02-24 14:08

Somali Konsolosluğu önünde Yunus Emre Göçer protestosu: Bu trafik cinayetinin peşini bırakmayacağız

Somali cumhurbaşkanının oğlu Hassan Shekh Mohamud'un çarparak ölümüne neden olduğu Yunus Emre Göçer için Somali İstanbul Konsolosluğu önünde protesto düzenlendi. Nakliyat-İş Sendikası Genel Başkanı "Biz bu bu trafik cinayetinin, bu katliamın peşini bırakmayacağız. 2023 yılında onlarca motokurye arkadaşımız sipariş yetiştirme baskısıyla trafik cinayetine kurban gitmiştir" dedi.

Haber 13-12-23 14:49

İsrail protestosu nedeniyle çıktığı iddia edilmişti! Kahve dükkanındaki kavganın nedeninin 'laf atma' olduğu belirlendi

Üsküdar'da bir alış veriş merkezindeki kahve zinciri şubesinde İsrail’i protesto eden grup ile mekandaki müşteriler arasında ‘İsrail protestosu’ sebebiyle kavga çıktığı iddia edilmişti. Edinilen yeni bilgilere göre, kavganın İsrail-Filistin savaşı sebebiyle değil, laf atma sebebiyle Üsküdar’daki bir alış veriş merkezinde çıktığı öğrenildi.

Haber 22-11-23 14:04

İzmir Aliağa'da İsrail protestosu!

İsrail'in tam abluka altına alıp sivilleri aç, susuz, elektriksiz ve yakıtsız şekilde hapsettiği Gazze'deki insanlık suçlarına karşı İzmir Aliağa’da protesto düzenlendi.

Haber 20-10-23 01:15

Malatya'da İsrail protestosu! Konvoy yapıp yola çıktılar, Kürecik Radar Üssü'ne gitmek istediler: Gerginlik yaşandı

İsrail'in dünkü hastane katliamı dünyada infiale yol açtı. Dünyadan peş peşe tepkiler gelirken Türkiye'de vatandaşlar sokağa döküldü. Malatya'da bir grup konvoy halinde Kürecik Radar Üssü'ne gitmek istedi. Vatandaşlarla yolu kapatan güvenlik güçleri arasında gerginlik yaşandı.

Haber 18-10-23 07:47

Malatya'da İsrail protestosu sırasında bir grup Kürecik Radar Üssü'ne gitmek istedi

Malatya'da, İsrail'in Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesine yönelik saldırısı protesto edildi.

Yurthaber 18-10-23 07:36

Mersin’de İsrail protestosu

Mersin’de cuma namazı sonrası düzenlenen eylemde İsrail protesto edilirken, Gazze’de ölenler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Yurthaber 13-10-23 14:25

TBMM'de protesto! O partiye Genel Kurul'da yer verilmedi: Meclis'in çalışmasına ara verin

TBMM'de Saadet Partili milletvekilleri, parti grupları için Genel Kurul'da yer verilmediğini belirterek, komisyon sıralarına oturdu. Milletvekillerinin protestosu nedeniyle tartışma yaşandı. Saadet Partisi Grup Başkanvekili İsa Mesih Şahin de Bozdağ'dan bu konuya bugün geçici bir çözüm bulmasını ya da Meclis'in çalışmalarına ara vermesini talep etti.

Haber 05-10-23 18:00

Feshane'deki sergi tartışmalara yol açtı! Protesto ettiler: 'İvedilikle kaldırılması lazım'

İBB tarafından Feshane'de açılan 'Ortadan Başlamak' adlı sergi, LGBT propagandası, polis düşmanlığı, cinsel içerikli tabloların bulunduğu iddiası sosyal medyada tepkilere neden oldu. Bir grup bugün sergiyi protesto etmek için Feshane önünde toplandı. Aralarında avukat, akademisyen, gazeteci ve sanatçının olduğu grubun protestosu nedeniyle ziyarete kapatılan sergi, grubun dağılması sonrasında yeniden ziyarete açıldı.

Haber 27-06-23 14:32

Yargıtay'dan Uber kararı! Haksız rekabet oluştuğu gerekçesiyle... Firmadan da açıklama geldi

Yargıtay, İstanbul Bölge Adliye Mahkemesinin Uber'in XL araçlarla faaliyetlerinin kaldırılmasına, Uber'in mobil uygulama ve internet sitesi üzerinden taksi hizmetlerinin devam etmesine ilişkin kararını onadı.

Haber 05-06-23 22:13

Böyle protesto ne görüldü ne de duyuldu! Tapınağa çırılçıplak giderek böyle isyan etti

Endonezya’da Alman turist Darja Tuschinski’nin tapınaktaki protestosu geniş yankı uyandırdı. Alman turistin Hindu gösterisine giriş bileti alamaması üzerine duruma sinirlenerek soyunmaya başlaması herkesi şaşırttı. Protestosuna çırılçıplak devam eden Tuschinski, tapınaktaki gösteriyi bastı.

Trend 27-05-23 11:28

Market raflarında 'Cumhurbaşkanı Erdoğan' protestosu! O sözleri yeniden gündem oldu: Sosyal medyanın konuştuğu QR kodlu video...

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki yapıştırmaların gündem olmasıyla tasarımın sahibi Mahir Akkoy'un gözaltına alınıp serbest bırakılmasının ardından bu kez CHP Gençlik Kolları yeni protesto başlattı. Market raflarında yer alan protestoda Erdoğan'ın geçmişte ekonomiyle ilgili yaptığı bir açıklamadaki sözleri sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Haber 10-04-23 11:43

Bir grup erkek 'Kızılcık Şerbeti' protestosu için Show TV önüne gitti

Kızılcık Şerbeti dizisine RTÜK tarafından 5 hafta durdurma ve 1.5 milyon liralık idari para cezası verilmesi sosyal medyanın gündemine oturdu. Diziye destek mesajları yağarken tepki gösteren bir grup erkek de kanal önünde eylem yaptı.

Magazin 03-04-23 13:48

Çocuğuyla bile gelen var! Tuzla'da site sakinlerinden aidat protestosu

Tuzla'da bulunan bin 679 daireli bir sitenin sakinleri, aidat ücretlerinin artırılması ve aidata dahil olan elektrik ücretlerinin ayrılmasını protesto etti. Bazı site sakinlerinin protestoya çocuğuyla katıldığı görüldü. Site içinde toplanan onlarca kişi 'Yönetim istifa' sloganları attı. Öte yandan yönetim ise iddialarla ilgili açıklama yapmadı.

Haber 04-03-23 15:41

Binlerce kişi bir araya gelip slogan attı! Batman'da İsveç protestosu: Dünkü eylem diğerlerinden farklıydı

İsveç'te Kur'an-ı Kerim yakılmasına Türkiye'de hem siyasilerden hem de halktan ardı arkası kesilmeyen sert tepkiler geldi. Türkiye'nin birçok kentinde skandala karşılık protestolar düzenlendi. Batman'da dün binlerce kişinin katıldığı miting düzenlendi. Kalabalık, ellerindeki dövizlerle İsveç'i protesto ederken HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Serkan Ramanlı mitingdeki konuşmasında "Zaman zaman İslam düşmanlarının böylesi hareketlerine şahitlik olduk ama dünkü eylem diğerlerinden farklıydı" dedi.

Haber 23-01-23 10:59

Fransa'da emeklilik protestosu! Binlerce kişi sokağa indi

Fransa'da halk, hükümetin emeklilik yaşını 64'e çıkaracakları düzenlemeyi duyurmasının ardından sokaklara indi. Gösteride, eylemciler bankamatik ve bankaların camlarını kırdı.

Haber 21-01-23 23:19

Fransa'da emekli protestosu! 1 milyondan fazla kişi sokaklara indi

Fransa'da emeklilik reformuna karşı protestolara 1 milyondan fazla kişi katıldı. Başkent Paris’teki gösteri Cumhuriyet Meydanı’nda başlarken Nation Meydanı’nda sona erdi. Protestoda polis ile göstericiler arasında gergin anlar ve arbede yaşandı.

Haber 20-01-23 00:29

Kadıköy Broklyn Park Sitesi’nde aidat protestosu üçüncü gününde de devam ediyor

Kadıköy Broklyn Park Sitesi sakinlerinin fahiş aidat ve aidatlarının sonunun belirsizliği sebebiyle başlattığı protesto üçüncü gününde de devam ediyor.

Yurthaber 19-01-23 07:57

Vegan aktivist Tash Peterson yine rahat durmadı! Süpermarketin et reyonuna çiçek koydu... “Noel bir soykırım...”

OnlyFans yıldızı ve vegan aktivisti Tash Peterson, anavatanı Avustralya'da bir süpermarkette et bölümünde çiçeklerin yanına ölmekte olan domuz yavrularının fotoğraflarını koyarken görüldü. Vegan aktivistin protestosu sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Trend 28-12-22 16:36

İranlı futbolculardan İngiltere maçı öncesi şaşırtan protesto! Tribünde gözyaşlarına boğuldular

Katar'da gerçekleştirilen 2022 FIFA Dünya Kupası olaylı başladı. Açılış mücadelesinde yapılan kılıçlı gösteri tepkilere nedeni olurken, İngiltere İran maçı öncesi İranlı futbolcuların tepkisi protestosu da karşılaşmaya damga vurdu. İşte detaylar...

Spor 21-11-22 16:43

Almanya Başbakanı Scholz'a döner protestosu! 'Putin'le konuşun...'

Almanya’da artan fiyatlar ve hayat pahalılığına karşı protestolar devam ediyor. Son olarak Başbakan Olaf Scholz’a döner fiyatları üzerinden yapılan bir protesto sosyal medyada gündem oldu. Başbakan Scholz'a yaklaşan bir kişi "Sevgili Scholz döner 8 avro oldu. Putin’le konuşun döner yine 4 avro olsun." ifadelerini kullandı.

Haber 24-10-22 23:50

Vegan aktivist Tash Peterson, dünyaca ünlü deri markasını tanga ve kanla bastı! Protestosu ses getirdi

Sosyal medyadan hayvan haklarına yönelik paylaşımları ve vegan beslenmeyi teşvik etmek için yaptığı protestolarla adından söz ettirmeyi başaran Tash Peterson’un hedefinde bu kez dünyaca ünlü bir deri markası vardı. Vegan aktivist, elindeki kana benzeyen sıvıyı mağazanın zeminine dökerken protestosu turistleri ve alışveriş yapanları korkuttu ve sonunda dükkandan ayrılması istendi.

Trend 22-08-22 13:13

ODTÜ'lü öğrencilerden ABB'ye yol protestosu

ABB Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kemal Çokakoğlu: - "ODTÜ'nün içerisinden geçen yola ilişkin belediyemizce halihazırda yapılmış bir ihale ve çalışma yoktur"

Yurthaber 15-08-22 17:10

Ali Babacan'a canlı yayında protesto şoku! Asansöre bindirmediler, 'Erdoğan' sloganları attılar

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Denizli’de katıldığı canlı yayın öncesi ve sırasında AK Partili gençlerin protestosu ile karşılaştı. Canlı yayın öncesi Babacan’ın asansöre binmesine engel olan gençler, daha sonra canlı yayının yapıldığı stüdyonun önünde ‘Erdoğan’ sloganları attı. Yayın boyunca da ses sisteminden müzik açıp sloganlar atarak Babacan’ın programını engellemeye çalışan gençler, televizyondan ayrılan Babacan'ı aracına ulaşıncaya kadar da protesto etti.

Haber 11-08-22 16:11

Trafikteki kavganın sonu kötü bitti! Yaptığı şeyin karşısında herkesin ağzı açık kaldı

Sosyal medyada paylaşılan bir video herkesi şaşkına çevirdi. Meksika'da çekilen görüntülerde, bir Uber Eats sürücüsünün trafikte bir erkek ve bir kadınla kavgaya tutuştuğu ve kavga kızışınca adam ve kadın tarafından köprüden aşağı itildiği görüldü.

Trend 25-07-22 15:43

Çin'de 'banka krizi' büyüyor! Tanklar banka şubesi önüne konuşlandırıldı

Çin'de mevduatları nisandan beri dondurulan mudilerin protestosu sürüyor. Henan eyaletindeki Zengzhou kentinde Çin Halk Bankası (Bank of China) şubesi önünde toplanan yüzlerce kişi, ellerinde pankartlar ile "Birikimlerimizi istiyoruz" sloganları attı. Gerilimin artmasıyla güvenlik görevlileri ile protestocular arasında arbede çıktı. Çıkan olaylar sonrası bankanın önüne askeri tanklar konuşlandırıldı.

Haber 21-07-22 09:42

Macaristan'da vergi artışı protestosu: Göstericiler Budapeşte'de ana caddeleri ve bazı köprüleri trafiğe kapattı

Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de bazı vergi kalemlerindeki değişiklikler nedeniyle önceki gün başlayan gösteriler dün de devam etti. Binlerce gösterici bütün gün şehrin merkezindeki ana caddeleri ve bazı köprüleri trafiğe kapattı. Gösterilerin bugün de sürmesi bekleniyor.

Haber 14-07-22 11:37

Yüzlerce kişinin hesabı sıfırlandı! Çin'de banka protestosu: Birikimlerimizi verin

Çin'de hesaplarındaki paraların sıfırlandığını görenler neye uğradıklarını şaşırdı. İlk olarak 18 Nisan'da ortaya çıkan skandal olay sonrasında bekledikleri açıklamayı alamayan Çinliler toplanıp bankayı protesto etti. Gergin anların yaşandığı olayda polis çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

Haber 11-07-22 17:24

Doktor Ekrem Karakaya'nın öldürülmesi sonrası harekete geçtiler! Sağlık çalışanlarından birçok ilde şiddet protestosu

Türk Tabipleri Birliği (TTB) Konya Şehir Hastanesi'nde görevli Kardiyoloji Uzmanı Doktor Ekrem Karakaya'nın öldürülmesinin ardından 7-8 Temmuz’da grev kararı aldı. Karakaya'nın öldürülmesine tepki olarak sağlık çalışanları bugün birçok şehirde şiddet protestosu düzenledi. Eylemde ayrıca, sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin son bulması talebiyle bugün ve yarın, Türkiye genelinde iş bırakma eylemi yapılacağı, acil servis dışında hasta bakılmayacağı duyuruldu. Eylemlerde gergin anlar da yaşandı.

Haber 07-07-22 12:28

Kuyumcukent'te aidat protestosu! İkinci zam kararı sonrası isyan ettiler

Kuyumcukent'te aidat oranlarına ikinci bir zam gelmesi kuyumcu esnafını ayağa kaldırdı. Kuyumcukent içerisindeki Kuyumcukent İşletme A.Ş. (KİAŞ) önünde toplanan yüzlerce esnaf "Yönetim istifa" sloganları atarken, sosyal medyada söz konusu protestolarla ilgili görüntüler paylaşıldı. Yönetim binası önünde toplanan kalabalık grup, yetkililerin çarşamba gününe kadar süre istemesi üzerine dağıldı.

Haber 04-07-22 13:53

DİSK'ten TÜİK protestosu

DİSK'ten TÜİK protestosu

Yurthaber 04-07-22 12:07

Münih'te G7 protestosu

Almanya'da düzenlenecek G7 zirvesini protesto eden yüzlerce kişi Münih'teki gösteride bir araya geldi.

Haber 25-06-22 15:37

İSTANBUL - SANAYİ SİTESİNDE KİRA PROTESTOSU

BAĞCILAR Güngören Sanayi Sitesi'nde esnaf, yüksek kira ve aidat artışı nedeniyle site yönetimini protesto etti.

Yurthaber 10-06-22 13:37

Türkiye ile Çin arasındaki voleybol maçına damga vuran görüntü! Meral Akşener'den dikkat çeken protesto: Bayrak açtılar...

Türkiye ile Çin kadın milli voleybol takımlarının oynadığı maça, İYİ Parti lideri Meral Akşener ve beraberindekilerin Doğu Türkistan protestosu damga vurdu. Akşener ve ekibi, maç sırasında, Sincan'da yasaklanan Doğu Türkistan bayrağını açarak sloganlar attı.

Haber 04-06-22 07:52

Yolcusunun önünde mastürbasyon yaptı! Uber, yolcunun hesabını askıya alınca olanlar oldu

Londralı bir kadın, ön koltukta mastürbasyon yapan bir Uber sürücüsünü şikayet etti. Ancak Uber, hikayeyi dinlemeden şikayetçi olan yolcunun hesabını askıya aldı. Buna karşılık genç kadın, olay anında çektiği görüntüleri sosyal medya hesabında paylaştı. Uber ise durumun araştırıldığının ve gerekenin yapılacağını bildirdi.

Trend 02-06-22 17:08

Beyoğlu'nda 15 Temmuz darbe girişimi ve Gezi Parkı olayları davası protestosu

Beyoğlu'nda 15 Temmuz darbe girişimi ve Gezi Parkı olayları davası protestosu

Yurthaber 26-04-22 22:49

Taksim'de Gezi Davası protestosu! İstanbul Valiliği'nden açıklama: 51 kişi gözaltına alındı

Gezi Davası'nda verilen mahkumiyet kararları, Taksim'deki Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) binası önünde yapılan eylemle protesto edildi. İstanbul Valiliği yaptığı açıklamada, polisin ikazlarına rağmen dağılmayan 51 kişinin gözaltına alındığını belirtti.

Haber 26-04-22 21:39

İstanbul'da toplu ulaşım zammına dikkat çeken protesto!

İstanbul'da dün kabul edilen toplu ulaşımda zam kararı tepki topladı. Kadıköy'deki Uzunçayır Metro İstasyonu'nda kararı protesto amacıyla bir araya gelen grubun dikkat çeken protestosu kameralara yansıdı.

Haber 07-04-22 11:32

Instagram modelleri çırılçıplak soyunup barış çağrısı yaptı! Vücutlarına bayrak çizerek elele tutuştular

27 yaşındaki Vvs Diamond ve 28 yaşındaki Sosa Pierre, Florida'daki Pompano Plajı'nda ilginç bir gösteriye imza attı. Florida sahilinde vücut boyası dışında tamamen çıplak bir şekilde dolaşan modeller bedenlerine Ukrayna ve Rusya bayraklar çizerek elele yürüdü. Sosyal medya fenomenlerinin protestosu tepkiyle karşılaştı.

Trend 26-03-22 15:07

Rusya'da görülmemiş protesto! Kremlin duvarlarına yaptığı hareket şoke etti

Rusya'dan gelen bir görüntü izleyenleri şoke etti. Gözü pek olduğu anlaşılan bir kişinin Rusya'nın Ukrayna'yı işgalini Kremlin duvarlarında eşi benzeri görülmemiş şekilde protestosu kameralara yansıdı.

Haber 23-03-22 17:36

Demet Evgar kimdir, aslen nereli? Tek kişilik protestosu olay oldu! Oyuncu Demet Evgar kaç yaşında ve evli mi, sevgilisi kimdir?

Ünlü oyuncu Demet Evgar'ın hayatı, memleketi, yaşı gibi konular merak edildi. Kadın hakları konusunda oldukça hassas isimlerden olan Demet Evgar, 8 Mart öncesinde yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti ve tek kişilik bir protesto gösterisinde bulundu. Peki Demet Evgar kimdir, aslen nereli? Oyuncu Demet Evgar kaç yaşında ve evli mi? İşte hayatı ve merak edilenler!

Magazin 07-03-22 15:15

İstanbul'da yaşayan Ukraynalıların Rusya'nın askeri müdahalesine protestosu sürüyor

İstanbul'da yaşayan Ukraynalıların Rusya'nın askeri müdahalesine protestosu sürüyor

Yurthaber 25-02-22 11:14

ABD'de kamyoncu protestosu alarmı! Joe Biden'in konuşması sırasında başkente girecekler

ABD'de Kovid-19 aşısı karşıtı kamyoncular, Başkan John Biden'in ulusa sesleniş konuşması sırasında protesto düzenlemeye hazırlanıyor. People's Convoy (Halkın Konvoyu) adı altında organize olan yüzlerce kamyoncu başkent Washington DC'ye gidecek. Konvoy nedeniyle güvenlik güçleri alarma geçerken, 700 Ulusal Muhafız da kentte görevlendirildi. Kongre binası çevresinde çok sayıda polis görev alırken, iş makineleri de bazı yolları kapatmak için önlem aldı.

Haber 23-02-22 21:59

Yeni Malatyaspor-Antalyaspor maçının ardından

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Yardımcı Antrenörü Atila Gerin: "Matematiksel olarak şansımız devam ettiği sürece bir yerden çevirmek için bu mücadeleyi arkadaşlar veriyor sağ olsunlar" - "(Futbolcuların protestosu) Normalde olmaması gereken işler tabii ki, daha iyi motive olarak, daha iyi konsantrasyon, daha iyi çalışmayla sahaya çıkmayı hepimiz isteriz, futbolcular da ister. Sıkıntılarının olduğu doğru"

Yurthaber 19-02-22 17:18