Uçak Haberleri

Rusya'da bombardıman uçağı düştü! Bir pilot hala aranıyor

Interfax haber ajansının Rusya savunma bakanlığından aktardığına göre, Cuma sabahı Rusya'nın güney Stavropol bölgesinde bir Tu-22M3 stratejik bombardıman uçağı düştü.

Trend 19-04-2024 09:04

Bakan Uraloğlu bayram sonrası verileri paylaştı: 6 milyondan fazla kişi uçakla seyahat etti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatilinde Türkiye genelindeki havalimanlarında gerçekleşen 42 bin 573 uçak trafiğiyle 6 milyon 852 bin 948 yolcunun seyahat ettiğini bildirdi.

Finans 16-04-2024 17:01

Uçuş ortasında bir anda ayağa kalktı! Zengin koca arıyorum yazılı pankartını kaldırarak herkesi şaşkına çevirdi

Miami'den New York'a gerçekleştirilen bir uçuş sırasında sosyal medya fenomeni Karolina Geits hem ilginç bir hareket yaparak viral olmayı başardı. Yanındaki koltuğun boş olduğunu fark eden kadın bir anda ayağa kalkarak uçakta zengin koca aradığına dair bir anons yaptı. Fenomen ismin, "Zengin bir koca arıyorum. Koltuğum 2A. Eğer zenginsen lütfen bana katıl." sözleri kahkahalara neden oldu.

Trend 13-04-2024 15:25

Yolcu uçağını yatak odasına çevirdiler! Üç koltukta birbirlerine sarılarak uyudular... Yolcuların tepkisi gecikmedi

Bir uçak yolcusu, dört saatlik bir uçak yolculuğu boyunca üç koltukta birbirlerine sarılarak uyuyan çiftin görüntüsünü sosyal medyadan paylaşınca yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı görüntülere tepki gösterirken diğer bir kısmı ise hiçbir sorun olmadığını dile getirdi.

Trend 09-04-2024 08:43

Uçuş görevlisi uçakta neden asla tuvalet kağıdı kullanmadığını açıkladı! İtirafı sosyal medyayı ikiye böldü

Cher Dallas adlı bir uçuş görevlisi, uçak tuvaletlerinde tuvalet kağıdı kullanmamak dahil olmak üzere uçuşta yapılmaması gereken şeylerle ilgili en önemli ipuçlarını TikTok'ta paylaştı. O paylaşım kullanıcıların ilgisini çekerek viral olmayı başardı.

Trend 06-04-2024 15:24

Uçaktan inme süresi gecikince tuvaletini daha fazla tutamadı! Bardağa idrarını yapan yolcuya para cezası verildi

Sidney Havalimanı'nda uçağın inişi sırasında gecikme yaşanınca tuvaleti gelen bir yolcu zor anlar yaşadı. Tuvaletini daha fazla tutamayan 53 yaşındaki yolcu idrarını bardağa yaptığı için para cezasına çarptırıldı.

Trend 06-04-2024 13:24

Uçakların koltukları kalçasına dar gelince çareyi kendi uçağını satın almakta buldu! Artık iki bilet almak zorunda kalmayacağım

Kalça ölçüleri nedeniyle sosyal medyanın dikkatini çeken Gracie Bon bu kez ilginç bir açıklamada bulundu. Daha önceki sosyal medya paylaşımlarında sıklıkla yolcu uçaklarının koltuklarına kalça ölçüleri nedeniyle sığmamasından şikayet eden Bon, sorununa kendisine ait bir uçak satın alarak çözüm bulduğunu söyledi.

Trend 04-04-2024 10:50

Havada heyecan dolu anlar! Sinir krizi geçiren yolcu bir anda ayağa kalkarak bağırmaya başladı... Sosyal medyada gündem yarattı

Amerika merkezli bir havayolu şirketine ait yolcu uçağında hareketli dakikalar yaşandı. Sinir krizi geçiren yolcu bir anda oturduğu yerden kalkarak bağırmaya başladı. O anlar diğer yolcular tarafından saniye saniye kaydedilerek paylaşılırken sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 03-04-2024 09:36

Sonunda bu da oldu! Pilot pasaportunu evinde unuttuğu için uçuşu ertelendi... Kokpitten koşarak dışarı fırladı

Minneapolis-Saint Paul Uluslararası Havalimanı'ndan Cancun Uluslararası Havalimanı'na seyahat eden bir yolcu pilotun unuttuğu pasaportunu almak için evine gitmesi üzerine 40 dakika rötar yaptı. Pilotun kokpitten koşarak çıktığını gören yolcular ise şaşkınlığını gizleyemezken durumu sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmedi.

Trend 02-04-2024 14:22

Yer İstanbul Havalimanı, sosyal medyada gündem oldu: Uçağa binmemeleri için para teklif ettiler!

İstanbul Havalimanı'nda havayolu şirketinin uçağın kapasitesinden çok daha fazla bilet satması sonrasında yolculara bir sonraki uçuşa binmeleri için para teklif edildi. Olay sosyal medyada gündeme geldi.

Finans 28-03-2024 08:39

Aerofobi nedir, neden olur? Aerofobi nasıl geçer?

Fobiler, kişinin belirli nesneler, durumlar veya aktivitelerle ilişkili aşırı korku veya kaygı yaşadığı, irasyonel ve aşırı tepkilerdir. Bu fobiler, günlük yaşamı ciddi şekilde etkileyebilir ve kişinin normal işlevselliğini engelleyebilir. Aerofobi ise bu fobilerden biridir ve kişinin uçmaya veya uçaklara karşı aşırı korku ve kaygı hissetmesi durumunu ifade eder.

Haber 26-03-2024 12:29

Simge soluğu Mauritius'ta aldı! Kaldığı villanın gecelik fiyatı dudak uçuklattı

Simge Sağın 10 gün boyunca her şeyden uzak tatil yapmak için soluğu yurt dışında aldı. Son dönemde ses getiren şarkılarıyla adından söz ettiren Simge kesenin ağzını da açtı.

Magazin 21-03-2024 15:12

Uçuşun ortasında doğan bebek, önümüzdeki yıllarda ücretsiz uçuş hakkı kazandı! O anlar sosyal medyada gündem yarattı

İsmi açıklanmayan 31 yaşındaki bir kadın Mexico City'den Ciudad Juárez'e uçarken sefer sırasında doğum yaptı. Havayolu şirketi sözcüsü olayı yerel basına, "Uçaklarımızdan birinde benzersiz bir an yaşadık, uçuş sırasında yeni bir yolcuyu karşıladık. Doğum kalplerimize dokunan olağanüstü bir olaydı" sözleriyle anlattı. Uçakta doğan bebeğin önümüzdeki yıllarda ücretsiz uçuş hakkı kazandığı bilgisi paylaşılınca olay sosyal medyada viral oldu.

Trend 20-03-2024 15:48

Uçuş görevlisi uçakta asla çay ve kahve içmediğini söyledi! Nedeni sosyal medyada gündem yarattı: Hiç temizlenmiyor

Amerika Birleşik Devletleri'ne ait bir havayolu şirketinde hostes olarak çalışan Cierra Mistt isimli bir kadın YouTube'dan yaptığı paylaşımında uçakta asla kahve ve çay içmediğini söyledi. Kendisinin ve meslektaşlarının, çok çaresiz olmadıkları sürece uçaktaki sıcak içeceklere dokunmayacağını açıklayan Mistt'in paylaşımı gündem oldu.

Trend 16-03-2024 15:31

Bagajı olmayan uçuşa alınmayacak! THY 5 ülke için yeni koşulları duyurdu: İlk kez yurt dışına çıkanlar için Küba hayal oldu

Türk Hava Yolları 5 ülkeye uçuşlarla ilgili radikal bir karar aldı. Bu ülkeler için artık yalnızca pasaport ve vize yetmeyecek. Bu ülkelere yolcu kabulünde uygulanan ek kontroller uçuşa kabul sırasında da uygulanacak. Bu kontrolle arasında noter onaylı resmi davet yazısı, bagaj şartı, polis mülakatında uygun cevap verme gibi detaylar bulunuyor. İşte THY açıklaması ve Latin Amerika ülkelerine yolculuk etmeyi düşünenlere yönelik uyarılar...

Haber 15-03-2024 09:51

Uçuş görevlileri uçuş sırasında birisi ölürse ne olacağını açıkladı! Merak edilen soruya cevap verdi

Kabin ekibi çalışanları, bir yolcunun uçaktayken ölmesinin olağanüstü bir durum olmadığını ve böyle bir durum olması halinde yerine getirmeleri gereken prosedürleri olduğunu söyledi. Uçuş görevlisinin merak edilen soruya verdiği yanıt herkesin ilgisini çekti.

Trend 14-03-2024 15:55

Türkiye'ye dönen uçakta kabus: Bıçaklı salata yiyince havada hastanelik oldu! Havayolu şirketinin yolcuya teklifi 'pes' dedirtti

ABD'den Türkiye'ye dönen uçaktaki yolcunun başına inanması güç bir olay geldi. Yemek servisinde aldığı salatadan bir lokma alan adamın damağı kanamaya başladı. Salatadan bıçak parçası çıktığı anlaşılınca havada korku dolu saatler yaşandı. Ölümden dönen yolcuya havayolu şirketinin teklifi akıllara durgunluk verdi.

Haber 13-03-2024 09:37

Rusya'da askeri uçak düştü! İçinde 15 kişi bulunuyordu, bir anda motoru yanmaya başladı... Havadaki dehşet anları kamerada

Rusya Savunma Bakanlığı, Rus ordusuna ait "IL-76" askeri uçağının Ivanovo bölgesinde düştüğünü açıkladı. Uçakta 8 kişilik mürettebat ve 7 yolcu olmak üzere 15 kişinin bulunduğu ifade edildi. Rus medyasında yer alan haberlere göre kazandan kurtulan olmadı.

Trend 12-03-2024 14:21

Yeni Zelanda'ya giden uçakta dehşet anları! En az 50 yolcu yaralandı! İnsanlar koltuklarından fırlayıp tavana çarptı

Avustralya-Yeni Zelanda seferini yapan LATAM Havayolları'na ait yolcu uçağında korku dolu anlar yaşandı. Boeing 787 tipi yolcu uçağında ani irtifa kaybı sonucunda en az 50 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu bildirildi. O anları anlatan bir yolcu ise "İnsanlar koltuklarından fırlayıp uçağın tavanına çarptı" ifadelerini kullandı.

Haber 11-03-2024 21:01

Kaptan pilot kestirmek istedi, yardımcı pilot da uyuyakaldı! Rotadan sapan uçağa çağrılar cevapsız kaldı

153 yolcuyu taşıyan uçağın iki pilotu da uyuyakalınca yürekler ağza geldi. Kaptan pilot kestirmek isteyince uçuşu yardımcı pilot devraldı. Bundan 1 saat sonra işler çok ters gitmeye başladı. 25 Ocak'ta Endonezya'da gerçekleşen uçuştan sonra pilotlar görevinden uzaklaştırıldı.

Trend 11-03-2024 10:02

Yer: ABD! Uçak kalkarken bir anda tekerleği fırladı...

ABD'de United Airlines'a ait olduğu öğrenilen bir yolcu uçağının bir tekerleği kalkış sırasında düştü. Tekerlek metrelerce yüksekten park halindeki araçların üzerine düşerken, olayda ölen veya yaralanan olmadı. Düşmenin etkisiyle 2 araçta maddi hasar meydana geldi. Olay anına dair görüntüler böyle kaydedildi.

Haber 08-03-2024 14:58

Kirasını karşılayamayan öğrenciden ilginç çözüm: Okula uçakla gidip gelmeye başladı!

Kanada'nın en büyük şehirlerinden olan Vancouver'da öğrenci olan bir kişi şehirdeki kira fiyatlarının fırlamasıyla birlikte kirasını ödeyemez duruma geldi. Tim Chen ismindeki öğrenci bu durumu düzeltmek için önceden eşine rastlanmamış bir yönteme başvurdu. Chen okula uçakla gidip geliyor...

Trend 25-02-2024 14:24

10 saatlik uçuştaki koltuk yatırma tartışması sosyal medyaya taşındı! Sosyal medya kullanıcıları ikiye bölündü: Ekstra para verin

Bir TikTok kullanıcısı uzun mesafeli bir uçuş sırada başına gelen bir olayı ayrıntılarıyla anlattıktan sonra sosyal medyada ilgi çekti. 10 saatlik uçuş sırasında koltuğu yatırmak istemesine arkasındaki yolcunun tepki vermediğini anlatan 'tfuchh' isimli TikTok kullanıcısı yaşadığı tartışmayı sosyal medyada anlatarak kullanıcıların fikirlerini sordu. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 24-02-2024 15:51

Sosyal medyayı ikiye bölen tartışma! Business sınıfında uçabilmek için bebeğimi ekonomi sınıfında bıraktım dedi... Tepkiler çığ gibi büyüdü

Ellis Cochlin isimli bir TikTok kullanıcısı sosyal medyadan yaptığı paylaşımıyla dikkatleri bir anda üzerinde çekti. TikTok'tan 350 bin görüntülenmeye ulaşan paylaşımından Cochlin, 11 aylık bebeği ve erkek arkadaşıyla yaptığı uçak yolcuğu sırasında kendisinin business classta olduğunu söyledi. Bebeği ve babasını ekonomi sınıfında bırakan genç kadının paylaşımı sosyal medyada eleştiri oklarının kendisine yönelmesine neden oldu.

Trend 21-02-2024 15:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'rahatsızız' diyerek duyurdu: AYM'nin aldığı kararları hazmedemiyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gündem olan Mısır ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Birbirinden önemli konulara değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ'yle irtibatlı olduğu gerekçesiyle ihraç edilen 450 hakim ve savcının Danıştay tarafından göreve iade edilmesine tepki gösterdi. Erdoğan, "Ayrıca Anayasa Mahkemesi’nin almış olduğu bu kararları hazmedemiyorum." dedi. İşte Erdoğan'ın açıklamaları...

Haber 15-02-2024 12:57

Uçak otobana çakıldı: Facia anları saniye saniye kaydedildi... Pilotun son sözleri ortaya çıktı!

ABD'nin Florida eyaletinde 9 Şubat günü otobana düşen uçağın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Kaza anı, olay yerine birkaç yüz metre geriden otobanda seyreden bir kişi tarafından saniye saniye kaydedildi. Uçaktaki iki pilotun da hayatını kaybettiği öğrenildi. Uçak düşmeden önce çaresiz pilotun son cümleleri üzücü gerçeği ortaya çıkardı.

Trend 15-02-2024 09:43

Uçakla yolculuk yapacaklar dikkat! Finlandiya'da uçuşlarda yeni dönem: Valizlerden sonra yolcular da tartılmaya başlandı!

Finlandiya'da Finnair uçuşlardan önce yolcularını tartmaya başladı. Hava yolu şirketinin tartı kararı tartışmalara neden oldu. Uygulama ise gönüllük esasına dayanıyor.

Finans 13-02-2024 11:50

Muş'ta duran kalbi çalıştırılan genç, ambulans uçakla Adana'ya sevk edildi

Muş'un Bulanık ilçesinde duran kalbi 20 dakikalık müdahaleyle çalıştırılarak entübe edilen 17 yaşındaki hasta, ambulans uçakla Adana'ya sevk edildi.

Yurthaber 13-02-2024 08:30

Berkan Karabulut'un Survivor açıklaması! 'Yaver' yorumu kızdırdı

Hilmi Cem ve Avatar Atakan'ın Survivor'a gidişi sonrası Berkan Karabulut'un adı da anılmaya başlandı. Survivor Berkan bu konuda sessiz kalamadı. Gelen bir yorum ise eski yarışmacıyı kızdırdı.

Magazin 11-02-2024 08:51

İsrail uçağında kaos: Yolcu kokpite girmeye çalıştı, uçak acil iniş yaptı

Çekya'nın başkenti Prag'tan İsrail'e giden bir uçakta arbede yaşandı. Bir yolcu kokpite girmeye çalışınca uçak Selanik'e acil iniş yaptı.

Haber 09-02-2024 09:18

'Tehlikeli işler yapıyorsun' Yıllar sonra ortaya çıktı! Pide salonuna dönüştürülmüştü... Trabzon'daki uçak kazasında pilot, yardımcı pilotu böyle uyarmış

Trabzon Havalimanı'nda 6 yıl önce iniş sırasında kontrolden çıkıp yamaca saplanan uçağın 2 pilotu hakkında ‘taksirle birden fazla kişinin yaralanmasına neden olma' suçundan hapis istemiyle açılan davada avukatlar kaza sonucu yolcuların yaralanmasına dair delil bulunmadığını belirtip beraat talebinde bulundu. Kaptan pilot Ender Bayraktar’ın avukatı “İnişi 2. pilot konumunda olan kişi yapar. Müvekkilimin yardımcı pilotu ‘Ne yapıyorsun tehlikeli işler yapıyorsun’ şeklinde uyardığı açıktır” dedi.

Haber 08-02-2024 16:40

Bakan Uraloğlu rekoru açıkladı: Hava yolu yolcu trafiğinde tarihi artış

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadır Uraloğlu 2024 Ocak ayı rakamlarını açıkladı: Ocak ayında transit yolcular ile birlikte toplam 14 milyon 739 bin 696 yolcuya hizmet verildi. 2023'ün aynı dönemine göre ocak ayında yolcu trafiği yüzde 8,1 arttı.

Finans 07-02-2024 15:09

İç çamaşırı giymediği için uçaktan atılmakla tehdit edildiğini söyledi! İsyanı sosyal medyada gündem oldu

Yeni Zelandalı Lisa Archbold, ABD'ye uçuşu sırasında yaşadığı bir olaydan söz ederek sosyal medyada gündem yarattı. İç çamaşırı giymediği için uçuştan atılmakla tehdit edildiğini iddia eden kadın personelin kendisini ceket giymeye zorladığını ifade etti.

Trend 06-02-2024 15:44

Ünlü sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz şaşırttı! Elinde tespihle racon kesti: Burası bizim semtimiz

Yaptığı paylaşımlarla dönem dönem ortalığı karıştıran fenomen Kerimcan Durmaz Kadıköy Moda'da racon kesti. O anları sosyal medya hesabından paylaştı. Fenomenin paylaşımı izleyenleri güldürdü.

Magazin 02-02-2024 17:04

Tuvalete gitmesine izin verilmeyen yolcu ortalığı birbirine kattı! Uçağın ortasında pantolonunu indirip iç çamaşırını çıkarttı... Yolculara küfredip ölümle tehdit etti

Orlando'dan Philadelphia'ya giden uçaktaki bir yolcu tuvalete gitmesine izin verilmeyince sinir krizi yaşadı. Diğer yolcuların cep telefonu kamerasıyl kaydederek sosyal medyadan paylaştığı görüntülerde koltuğundan kalkarak bağırmaya başlayan kadın pantolonunu indirip iç çamaşırını çıkarttı. Huertas gözaltına alınırken olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.

Trend 01-02-2024 11:03

Kalça ölçüleriyle gündem yaratan sosyal medya fenomeni Gracie Bon, havayolu şirketlerine seslendi! Uçakların daha büyük koltuklara ihtiyacı var

Geçirdiği sayısız estetik operasyonun sonrasında kalça ölçüleri nedeniyle sosyal medyanın gündemine yerleşerek fenomene dönüşen Gracie Bon, Instagram hesabından uçak yolcuğu yaptığı anlarda çekilen görüntülerini paylaştı. Uçakta rahat edemeyen fenomenin paylaşımı gündem oldu.

Trend 26-01-2024 15:46

Uzun Mesafe Uçuşlarda Rahat Etme İpuçları

Uçakla seyahat etmek bazen yorucu ve konforsuz olabiliyor. Hele ki bu yolculuk uzak mesafeye yapılıyorsa ve çocukla seyahat ediyorsanız konforunuzun ve uçuş rahatlığınızın sağlanması daha büyük önem kazanır.

Haber 26-01-2024 07:51

Uçuş sırasında gövdesinden parça kopmuştu, ABD'den Boeing 737 MAX kararı: Artık...

ABD Federal Havacılık İdaresi (FAA), kalite kontrolünü iyileştirmek için Boeing 737 MAX 9 da dahil olmak üzere MAX tipi uçakların üretiminin genişlemesine izin vermeyeceğini bildirdi. 5 Ocak'taki uçuş sırasından gövdesinden parça kopmuştu.

Finans 25-01-2024 12:34

Kayseri'de yürekleri ağza getiren anlar: Arabaların üstünden teğet geçti!

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Kayseri'de bir uçağın eğitim uçuşu sırasında teknik bir arıza sebebiyle acil iniş yaptığını duyurdu.

Haber 25-01-2024 10:48

Kanada'da uçak düştü! 6 ölü

Kanada'nın kuzeyinde yer alan Fort Smith kasabasında küçük uçağın düşmesi sonucu 6 kişi hayatını kaybetti. Kazadan 1 kişi ise sağ kurtarıldı.

Haber 25-01-2024 09:43

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 24-01-2024 16:41

Kıyafetleri uygunsuz bulununca havalimanında zorluk yaşadılar... Neredeyse uçaktan atılıyorduk

Sosyal medyada 'kittykudi888' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Karlee isimli bir kadın, arkadaşıyla birlikte kıyafetlerinin uygunsuz bulunması üzerine havalimanında zor anlar yaşadıklarını anlatınca viral oldu. Karlee ve arkadaşı turuncu göbeğini açıkta bırak bluz ve etek takımı nedeniyle neredeyse uçaktan atılacaklarını söyleyerek duruma tepki gösterdi.

Trend 24-01-2024 15:37

65 Ukraynalı esiri taşıyan Rus savaş uçağı düştü! Yere çakılma anı kamerada... Ukrayna'dan flaş iddia!

İçerisinde 65 Ukraynalı askerin bulunduğu İl-76 tipi uçağının Rusya'nın Belgorod kentinin kuzeydoğusundaki Korochansky semtinde düştüğü duyuruldu. Çok sayıda ölü ve yaralı olduğu ifade edilen kazada Ukrayna uçağı kendilerinin düşürdüğünü iddia etti. Kremlin ise konuya ilişkin ilk açıklamasını yaptı. İşte tüm detaylar!

Haber 24-01-2024 13:11

Kapıkule'de bir tırda Cessna tipi uçak ele geçirildi

Kapıkule Sınır Kapısı'nda bir tırda yapılan aramada "Cessna" tipi uçak ele geçirildi.

Yurthaber 23-01-2024 15:12

Kapıkule'de bir tırda uçak ele geçirildi! Sürücü gözaltına alındı

Kapıkule sınır kapısında arama yapılan bir tırda cesna tipi uçak ele geçirildi. Aracın sürücüsü gözaltına alındı. Uçak İstanbul havalimanına götürüldü. Uçağın kanatlarının demonte hale getirildiği belirlenirken 1964 model bir F172 olduğu tespit edildi.

Haber 23-01-2024 14:35

Yolcu,uçağın kanadındaki vidaların eksik olduğunu fark edince uçuş iptal edildi! Pencereden bakması bile yeterli oldu

İngiltere'nin Manchester şehrinden Amerika Birleşik Devletleri'nin New York eyaletine gidecek bir uçuş seferi sırasında yolculardan biri uçağın kanadında vidaların eksik olduğunu fark etti. Yolcunun uçuç personeline durumu haber vermesi üzerine uçuş iptal edildi. Yolcular tarafından çekilen görüntülerde mühendislerden birinin uçağın kanadına tırmandığı ve bağlantıları tornavidayla kontrol ederek eksik vidaları doğruladığı görüldü.

Trend 23-01-2024 09:50

İstanbul-İzmir seferini yapıyordu! Uçuğa lazer tuttular...

İstanbul-İzmir seferi yapan ve inişe hazırlanan uçağa, kimliği belirsiz bir kişi tarafından lazer tutularak uçuş güvenliği tehlikeye atıldı. O anlar uçakta yolculuk yapan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kayda alındı.

Haber 21-01-2024 07:07

Uçakta mide bulandıran sapıklık! Hostesin eteğinin altını video çekerken yakalandı... O anlar saniye saniye kaydedildi

İsmi açıklanmayan bir yolcunun hostesin yemek servisi yaptığı sırada elindeki cep telefonuyla personelin eteğinin altında video çekmeye çalıştığı anlar sosyal medyada ifşa edildi. Diğer personelin ve yolcuların tacizi fark etmesi üzerine suçüstü yakalanan yolcu tutuklandı.

Trend 19-01-2024 15:19

Uçuş görevlisinin tuvalete gizli kamera yerleştirdiği ortaya çıktı! Kız çocuklarını gizlice kaydediyordu... Cep telefonundan çıkan kayıtlar şaşkına çevirdi

36 yaşındaki Estes Carter Thompson isimli uçuş görevlisinin uçak tuvaletine gizli kamera yerleştirerek yolculuk yapan kız çocuklarını gizlice çektiği ifade edildi. Thompson'un bilgisayarından yaşları 7 ila 14 arasında değişen kız çocuklarına ait görüntüler çıktı.

Trend 19-01-2024 11:08