Ufo Haberleri

ABD'de gündem olan görüntüler! UFO tartışmaları...

ABD'de kaydedilen görüntüler büyük ses getirdi. Gündem olan videodaki alev topuna dönmüş cismin havai fişek gösterisi olduğu iddia edildi.

Trend 21-01-2024 09:35

İngiltere'deki TikTok yıldızının viral videosu UFO spekülasyonlarına yol açtı! Sosyal medyadan yorum yağdı... Sonra birden kayboluyor

İnternette GK Barry olarak bilinen Britanyalı TikTok kullanıcısı Grace Eleanor Keeling'in yaptığı son paylaşım kullanıcılar arasında UFO spekülasyonlarına neden oldu. Keeling'in videosunda gökyüzünü aydınlatan yuvarlak bir nesnenin birkaç saniye göründükten sonra aniden ortadan kaybolduğunu iddia eden hayranlarını endişelendirdi. Hayranları fenomen ismin güvenliğinden şüphelendiklerini söyleyerek adeta yorum bölümüne akın etti.

Trend 02-12-2023 13:50

Okul bahçesindeki gizemli nesne hareketli dakikalara neden oldu! Sosyal medyadan yorum yağdı... UFO mu kurgu mu?

Sosyal medya kullanıcıları İspanya'nın Madrid şehri yakınlarındaki Alcalá Üniversitesi Çevre Bilimleri Fakültesi'nin bahçesindeki gizemli nesneyi görünce şaşkına döndü. Sosyal medya kullanıcılarının bazıları nesnenin UFO olduğunu iddia ederken bazıları ise olayın sosyal medyada dikkat çekmek için yaratılan bir kurgu olduğu söyledi.

Trend 26-10-2023 08:34

Meksika'daki uzaylı cesetleri dünyayı sarsmıştı! Üniversite DNA iddialarını yalanladı: Bilimsel bulguya ulaşılmadı

Meksika meclisinde düzenlenen oturumda uzaylılara ait olduğu iddia edilen iki cesedin gösterilmesi dünya gündemine oturmuştu. Meksika Ulusal Özerk Üniversitesi ise yaptığı açıklamayla sözde uzaylılara ait mumyaların sergilenmesi olayını yalanladı. Açıklamada, mumyaların uzaylı olduklarına dair herhangi bir bilimsel bulgu olmadığı ve karbon 14 yaş belirleme testi dışında başka testler yapıldığı iddialarının da gerçek dışı olduğu kaydedildi.

Haber 16-09-2023 00:18

1000 yaşında oldukları tahmin ediliyor! Uzaylılara ait olduğu iddia edilen iki cesedi ilk kez gösterdiler 'Gezegenimize ait değiller'

Uzun süredir devam ancak son dönemde artış gösteren uzaylı ve UFO tartışmalarında meraklılarının dikkatini çekecek bir gelişme yaşandı. Meksika meclisinde düzenlenen oturumda uzaylılara ait olduğu iddia edilen iki ceset gösterildi. Uzaylı cesedinin 1000 yaşında olduğunun tahmin edildiği aktarılırken oturuma çok sayıda bilim insanı da katıldı. Bilim insanları "DNA testi yaptık ve bu canlıların bizim gezegenimize ait olmadığını tespit ettik" dedi.

Haber 13-09-2023 13:10

Sansasyonel açıklamaları büyük yankı bulmuştu! UFO ifşacısından çok konuşulacak sözler: Anlattıklarım buzdağının görünen kısmı

Geçtiğimiz ay ABD Kongresi'nde UFO ve UAP'lere ilişkin düzenlenen oturumda bazı isimler yeminli ifade vermiş ve yaptıkları sansasyonel açıklamalar tüm dünyada yankı bulmuştu. Bu isimlerden biri olan Ryan Graves, anlattıklarının buzdağının görünen kısmı olduğunu söyledi.

Haber 09-08-2023 11:16
ufo

Saniyeler içinde geçip gitti! Gökyüzünde süzülen gizemli nesne gündem yarattı... “UFO mu?”

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler olmayı başardı. Carmen Rich isimli bir kişi tarafından çekilen görüntülerde fırtına sırasında denizin üzerinde süzülen bir hareketlilik kaydedildi. Rich görüntüde aniden beliren ışık hüzmesini “Şimdiye kadar gördüğüm en hızlı şey” diyerek tanımlarken sosyal medya kullanıcılarının büyük bir kısmı UFO yorumunda birleşti.

Trend 03-08-2023 14:11

Bilim kurgu filmlerinden fırladığını zannedebilirsiniz ancak gerçek! İşte Çin'de tanıtılan insanlı 'uçan daire'

Çinli bir teknoloji girişimi, Çin'de turistleri taşımak üzere tasarlanan insanlı bir 'uçan daire' uçağını tanıttı. UFO benzeri uçan daire, Çin'in Shenzhen kentinde düzenlenen bir forumda yapılan test uçuşu sırasında sergilendi. Söylendiği kadarıyla yapımı üç yıl süren uçan daire, 15 dakikalık bir uçuş kapasitesine sahip ve saatte 50 km/s hıza ulaşabiliyor.

Haber 12-06-2023 17:58

NASA UFO GÖRÜNTÜLERİ: Uzaylılar var mı? Nasa ufo görüntüleri gerçek mi? İlk kareler geldi!

ABD'nin başkenti Washington'da bir toplantı düzenleyen NASA, toplantının ardından bir görüntü yayınlayarak uzaylılar ile ilgili yeni bir gelişme paylaştı. NASA yaptığı paylaşımla uzaylıların varlığını kabul ettiğini açıkladı. Peki, Uzaylılar var mı? Nasa ufo görüntüleri gerçek mi? İlk kareler geldi!

Haber 01-06-2023 00:18

Dünyanın gözü bu toplantıdaydı! NASA'dan kritik açıklama: Dünya dışı yaşam için pek çok potansiyel var

NASA'dan gelen açıklama tüm dünyayı heyecanlandırdı. UFO'larla ilgili tarihi bir açıklamanın beklendiği toplantı sona erdi. 4 saat süren toplantıda NASA yetkilileri dünya dışı yaşam hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu. İşte bütün detaylar...

Haber 31-05-2023 18:21

Çin’de gökyüzünde yakalanan gizemli ışıklar bir anda sosyal medyada gündem yarattı! Gören cep telefonuna sarıldı

Çin’in Guangdong kentinde gökyüzünde bir anda gözüken ışıklar sosyal medyada gündem yarattı. Çevredekilerin cep telefonu kamerasıyla kayıt altına aldığı görüntülerde ışığın nedenine ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Sosyal medyada UFO tartışmaları bir kez daha alevlendi.

Trend 18-04-2023 10:57

ABD ve Kanada savaş uçakları düşürmüştü! Gizemini koruyan UFO olayıyla ilgili yeni açıklama: Enkazları bulamadık

ABD ve Kanada tarafından hava sahalarında uçan tanımlayamayan 4 cisim tespit edilmiş ve vurularak düşürülmüştü. Dünyanın konuştuğu ve gizemini hala koruyan UFO olayının ardından bölgede günlerdir arama yapan, ABD Kuzey Kuvvetleri Komutanlığı ise (NORTHCOM) düşürdükleri cisimlerin enkazlarını arama çalışmalarına son verdiklerini duyurdu. Açıklamada sistematik aramalar yapıldığını fakat enkazların yerinin belirlenemediği belirtildi.

Haber 19-02-2023 00:18

ABD peş peşe düşürmüştü! Başkan Biden'dan UFO açıklaması: Cisimleri daha fazla görmeye başladık çünkü...

ABD'de Çin casus balonunun ardından geçtiğimiz günlerde tanımlayamayan 3 cisim tespit edilmiş ve vurularak düşürülmüştü. Dünya UFO iddialarını konuşurken ABD Başkanı Joe Biden ise önemli açıklamalar yaptı. Biden, "Eğer herhangi bir cisim ABD vatandaşlarının güvenliğini tehdit ederse, onu düşüreceğim. Gökyüzündeki cisimlerin sayılarının bir anda artığına dair kanıt yok. Bu günlerde cisimleri daha fazla görmeye başladık çünkü radarlarımızın sayısını artırdık" dedi.

Haber 17-02-2023 00:03

ABD peş peşe tanımlanamayan cisim düşürmüştü! UFO iddialarına Beyaz Saray'dan açıklama: Biden imha ve tespit için ekip görevlendirdi

ABD'de Çin casus balonunun ardından son günlerde tanımlanamayan cisimler ardı ardına tespit edilmiş ve vurularak düşürülmüştü. Dünyanın konuştuğu olayın ardından Beyaz Saray'dan yeni bir açıklama daha geldi. Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, "Amerikan halkının bu nesnelerle ilgili olarak uzaylılar için endişelenmesine gerek yok." dedi. Kirby, Biden'ın tanımlanamayan hava nesnelerinin tespiti ve imhası için bir ekip görevlendirdiğini de duyurdu.

Haber 14-02-2023 01:02

Dünya ABD'nin düşürdüğü 'tanımlanamayan nesneyi' konuşuyor... Üst düzey generalden çarpıcı açıklama! Uzaylılara mı ait?

Dünya dün gece saatlerinde ABD'nin düşürdüğü tanımlanamayan nesnenin şokunu yaşadı! Geçtiğimiz günlerde Çin'e ait olduğu iddia edilen casus balonu havada vurarak düşüren ABD Hava Kuvvetleri bu kez de Kanada sınırındaki Huron Gölü üzerinde uçan tanımlanamayan cismi düşürdü. Bu olay uzaylı iddiasını bir kez daha gündeme getirirken, üst düzey ABD'li generalden uzaylıların ihtimal dışı olup olmadığına ilişkin bir açıklama geldi.

Haber 13-02-2023 09:40

Casus balon nedir? Çin casus balonu sonrası ABD ve PENTAGON'dan peş peşe UFO açıklamaları! F-35 uçakları UFO vurdu!

Casus balon ile ilgili haberler Pentagon'un F-35 uçakları ile UFO (tanımlanamayan uçan nesne) vurulduğunu duyurmasının ardından yeniden gündeme geldi. Çin casus balonu sonrası Pentagon'dan UFO açıklamaları yapıldı. Konuya ilişkin detaylar merak konusu oldu. Birçok kişi arama motorlarında araştırma yapıyor. Peki, Casus balon nedir? İşte Çin casus balonu sonrası Pentagon'dan yapılan UFO açıklamaları...

Haber 13-02-2023 07:59

ABD UFO DÜŞÜRDÜ! UFO gerçek mi? PENTAGON'dan 'tanımlanamayan cisim' açıklaması

ABD basınında UFO ile ilgili son dakika olarak geçilen haberler dünya basınında geniş yankı uyardı. ABD'den yapılan açıklamada tanımlanamayan bir uçan cismin savaş uçaklarıyla düşürüldüğü duyuruldu. Çin'in casus balonu krizinden sonra Pentagon ve NASA'dan açıklama yapıldı. Konuya ilişkin detaylar merak konusu oldu. Peki, UFO gerçek mi? İşte Pentagon'dan yapılan UFO açıklaması...

Haber 13-02-2023 07:08

Son dakika: ABD savaş uçakları tanımlanamayan bir nesneyi düşürdü!

Son dakika haberine göre, Kuzey Amerika Hava Savunma Komutanlığı (NORAD) Çin balonu ile Alaska ve Kanada üzerinde tanımlanamayan cisimleri düşürmesinin ardından, bu kez ABD ile Kanada sınırında uçan, tanımlanamayan bir cisim için harekete geçti. NORAD'ın, ABD-Kanada sınırında yer alan Michigan ve Huron gölleri bölgesini kısa süreliği uçuşa kapatmasının ardından, tanımlanamayan bir cismi daha düşürdüğü ortaya çıktı. İşte haberin detayları...

Haber 13-02-2023 00:15

Halk arasında UFO olarak biliniyorlar... ABD'de gizemli rapor! Henüz tespit edemedik

Pek çok Hollywood filmine konu olan 'Tanımlanamayan Uçan Cisim' veya popüler adıyla 'UFO'lara ilişkin ABD'de dikkat çeken bir rapor yayımlandı. ABD Ulusal İstihbarat Direktörlüğü ve Savunma Bakanlığı'nın derlediği raporda, ülke hava sahasında Mart 2021'den bu yana 366 tanımlanamayan uçan cisim ihbarı alındığı bildirildi. 171'inin henüz belirlenemediği cisimlerin daha çok kısıtlı ve askeri açıdan hassas sayılan hava sahalarında tespit edildiği belirtildi.

Haber 13-01-2023 01:34

ABD'den flaş UFO açıklaması! Herkes 'uzaylı' dedi ama...

Dünya çapında çekilmiş binlerce UFO görüntüsü var. Hemen hemen hepsinin de bir uzaylı teknolojisi olduğu iddia ediliyor. Peki bu açıklanamayan cisimler gerçekten uzaylılara mı ait? Yıllardır bu sorunun yanıtını arayan Pentagon, herkesin uzaylı dediği o UFO görüntüleri hakkında önemli bir açıklama yaptı.

Haber 30-10-2022 09:37

NASA'dan 9 ay sürecek UFO çalışması! Gizem çözülecek mi?

UFO'lara dair geçmişte büyük tartışmalar yaşanmıştı. Günümüzde bu tartışmalar yaşanmaya devam ediyor. Bu gizemi aydınlatmak isteyen Amerikan Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA) ise bir UFO çalışması başlatıyor. Dokuz ay sürecek çalışma kapsamında 16 kişilik ekip, gökyüzünde görülen yüzlerce açıklanamayan olayın verilerini analiz edecek.

Haber 24-10-2022 10:03

ABD'de gökyüzünde 'tuhaf cisim' paniği! Ne olduğu anlaşılamadı, gerçek sonradan ortaya çıktı

ABD'nin Philadelphia eyaletinde anlaşılamayan cisim paniği yaşandı. Işık saçarak gökyüzünde ilerlerken fark edilen cismi görenler ne olduğunu anlayamadı. Kuyruklu yıldız veya göktaşı olabileceği ihtimali üzerinde duruldu. Hatta UFO olduğunu söyleyenler dahi oldu. Ancak gerçek çok başka çıktı.

Haber 25-09-2022 15:30

ABD Donanmasından çok konuşulacak UFO yanıtı! Eğer yayınlarsak...

ABD donanmasından iki yıl önce gönderilen UFO talebine çok konuşulacak bir yanıt geldi. Bir yetkili tarafından verilen yanıta göre donanma, tanımlanamayan uçan cisimlerin (UFO) daha önce hiç görülmemiş videolarını elinde tutuyor. Ancak görüntüleri kamuoyuna açık bir şekilde yayınlamıyor. Bunun arkasındaki neden ise oldukça dikkat çekici.

Haber 11-09-2022 15:24

Sosyal medyada tartışma yaratan fotoğraf! UFO gördüğünü iddia etti, görenler anlam veremedi

Meksika’nın Tamaulipas şehrinde yaşayan Juan Manuel Sanchez isimli bir adam garajından dışarı çıktığında ilginç bir görüntüyle karşılaştı. Fırtınalı bir havada çekildiği iddia edilen görüntüleri sosyal medyada paylaşan Sanchez bir anda gündem oldu. Sosyal medyada popüler olan fotoğraflar ülkenin ulusal haber kanallarında da yerini alarak büyük bir heyecan yarattı.

Trend 07-09-2022 16:59

NASA uzmanları bir araya geliyor! UFO gizemi çözülecek mi?

NASA'dan heyecan verici bir açıklama geldi. 50 yıldan fazla bir süredir UFO'larla ilgili duyumları takip eden ilk ABD kongre oturumlarının düzenlenmesinin ardından, UFO gözlemi için tam odaklı bir soruşturma başlattığını ilan eden uzay ajansı, tanımlanamayan hava olayları üzerine dokuz aylık bir çalışma için yaptıkları planlarını açıkladı.

Trend 22-08-2022 10:37

32 yıl sonra ortaya çıktı! Fotoğraflarla birlikte çekenlerde ortadan kaybolmuştu: Şimdiye kadar ki en net UFO görüntüsü

32 yıl önce kameralara yakalanan gizemli bir uçan geminin görüntüleri o zamandan beri büyük bir gizlilikle saklanıyordu. 1990’lı yıllarda çektikleri görüntüleri bir gazeteye gönderen iki genç, fotoğrafların Savunma Bakanlığı’na iletilmesi üzerine ortadan kayboldu. Kimlikleri hâlâ gizli tutulan iki gencin fotoğraflarının bir kopyası 32 yıl sonra ortaya çıktı.

Trend 13-08-2022 17:48

Kendisini UFO uzmanı olarak tanıttı! Sözleri olay yarattı: Uzaylılar her zaman buradaydı

Kendisini UFO uzmanı olarak tanıtan bir kişi uzaylıların her zaman insanların arasında olduğunu ve aslında okyanusun altında yaşadığını iddia etti. Okyanusun altında ve mağaralarda yaşamını sürdüren uzaylıların bu sayede Dünya’nın kötülüklerinden korunduğunu söyledi.

Trend 07-07-2022 09:33

ABD'de gökyüzünde gizemli ışıklar görüldü! San Diego'daki UFO iddiası sosyal medyada gündem oldu

ABD'nin San Diego bölgesinde gökyüzünde aniden beliren gizemli ışıklar gündeme oturdu. Çok sayıda kişi tarafından görülen ışıklar UFO iddialarına yol açtı. Pasifik Okyanusu üzerinde beliren cisimlerin ne olduğuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, ABD basınında da haber oldu.

Haber 29-06-2022 01:47

Uzaylılar tarafından kaçırıldığını iddia etti! UFO avcısı, bu kez uçan yunus görüntüleriyle yankı uyandırdı

İngiltere'de yaşayan Russ Kellett isimli bir adam uzaylılar tarafından en az 60 kez kaçırıldığını ve uzaylı aracına ait olduğunu söylediği videolara sahip olduğunu iddia ederek şaşkına çevirdi. Kellett, bir uzay gemisinde dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams'ı gördüğünü bile öne sürdü. Kendini uzaylı avcısı ilan eden Kellett, bu sefer yunus şeklinde olduğuna inandığı bir uzay gemisinin görüntülerini paylaşarak dikkatleri üzerine çekti.

Haber 20-06-2022 11:46

Söyledikleri tüyler ürpetti! Dimitri Rogozin uzaylı açıklamasıyla gündemi sarstı: Gizlice Dünya'yı izliyor olabilirler

Rus uzay ajansı Roscosmos'un Başkanı Dimitri Rogozin uzaylı yaşamına inanıyor. Dimitri Rogozin, uzaylıların varlığı hakkında büyük tartışmaların yaşandığı bir dönemde çok çarpıcı açıklamalara imza attı. Dünya dışı varlıkların insanları "bakteriler" gibi uzaktan inceleyebileceğini düşündüğünü kaydederek ilgi toplayan Rogozin'e göre uzaylılar gizlice Dünya'yı inceliyor olabilirler.

Haber 13-06-2022 10:13

Yeni görüntüler UFO tartışmalarının fitilini tekrar ateşledi! Eski pilot, Kariyerimde gördüğüm hiçbir şeye benzemiyor diyerek yorumladı

ABD Ordusu'na ait bir Apache saldırı helikopteri Meksika sınırı yakınında tanımlanamayan üç hava olayıyla (UAP) karşılaştı. Şaşkına çeviren o anları gösteren yeni görüntüler ise yeni yayınlandı. Yaşanan olaya dair görüntüler, UFO tartışmalarının fitilini bir kez daha ateşledi. Eski ABD Hava Kuvvetleri savaş pilotu Chris Lehto, bunun askeri pilot olarak kariyerinde gördüğü hiçbir şeye benzemediğini dile getirdi.

Haber 02-06-2022 14:46

ABD'den UFO itirafı geldi, NASA harekete geçti: Dev bir adım!

ABD Kongresi'nde 53 yıl sonra halka açık UFO oturumu gerçekleştirilmişti. Tanımlanamayan Hava Olayları (UAP) Görev Gücü Direktörü Scott Bray, "400'den fazla ihbar aldık, 11 kez yakından geçti." demişti. Bu itiraf sonrası yaşanan ilginç bir gelişme İngiliz basını tarafından ortaya çıkarıldı. Bu gelişmeden "NASA için dev bir adım" olarak bahsedildi.

Haber 29-05-2022 10:40

Aydın'da UFO paniği! Uzun süre şok yaşadım

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir kişi UFO gördüğünü iddia etti. UFO'ya benzettiği cismi cep telefonu kamerasıyla kayda alan kişi, "Uzun süre şok yaşadım, korktum, gözeme uyku girmedi" dedi.

Haber 28-05-2022 00:26

ABD ordusundan UFO itirafı: 400'den fazla ihbar aldık, 11 kez yakından geçti

ABD ordusundan dikkat çeken bir UFO açıklaması geldi. ABD Donanma İstihbarat Direktörü Yardımcısı ve UFO olarak bilinen hava cisimlerini inceleyen Tanımlanamayan Hava Olayları (UAP) Görev Gücü Direktörü Scott Bray, şu ana kadar Tanımlanamayan Uçan Cisimler (UFO) ile ilgili 256'sı son bir yılda olmak üzere 400 ihbar aldıklarını söyledi. Bray, "Herhangi bir çarpışma olmadı ancak en az 11 kez yakından geçme vakası var" dedi.

Haber 17-05-2022 21:55

ABD Konseyi bugün toplanıyor! Bu kez dünya için değil

Amerika Birleşik Devletleri Kongresi'nde elli yıldan uzun bir süre sonra ilk defa gelecek hafta UFO'larla ilgili halka açık bir panel düzenlenecek. Halka açık olarak gerçekleştirilecek olan toplantı internet üzerinden canlı yayınlanacak.

Trend 17-05-2022 09:58

İpek Filiz Yazıcı kimdir, aslen nereli? Son Nefesime Kadar dizisi Hazan karakteri İpek Filiz Yazıcı kaç yaşında ve sevgilisi kimdir?

Son Nefesime Kadar dizisinin oyuncu kadrosu merak ediliyor. FOX TV ekranlarında yeni başlayan Son Nefesime Kadar dizisinde Hazan karakterini canlandıracak olan İpek Filiz Yazıcı hakkında izleyiciler araştırmalara başladı. Peki İpek Filiz Yazıcı kimdir, aslen nereli? İpek Filiz Yazıcı kaç yaşında ve sevgilisi kimdir? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 24-02-2022 18:14

Harvard profesörü Avi Loeb'in UFO açıklaması olay oldu! Birkaç yıl içinde...

Bugüne dek çekilen UFO görüntülerinin büyük kısmı düşük çözünürlüğe sahip olması, görüntülerin gerçekliği konusunda soru işaretleri oluşturdu. Harvard profesörü Avi Loeb ise UFO açıklaması ile ses getirdi. Loeb, önümüzdeki birkaç yıl içinde bir UFO'nun yüksek çözünürlüklü görüntüsünü toplamayı umduğunu söyledi.

Haber 07-02-2022 09:59

Mercek bulutu bu kez Elazığ'da belirdi! UFO'ya benzettiler

Mercek bulutu, bu kez Elazığ'ın Kovancılar ilçesinin semalarında belirdi. Dakikalarca aynı noktada bozulmadan kalan mercek bulutu görenlerin dikkatini çekerken, sosyal medyada da ilgi gördü. Kimi kullanıcılar mercek bulutunu UFO'ya benzetti. Geçtiğimiz Van semalarında da mercek bulutu görülmüştü.

Haber 06-02-2022 17:28

Gizemli turuncu bir ışık hayatını değiştirdi! UFO gördüğünü iddia etti

Caron Ana isimli bir kadın UFO gördüğünü iddia ederek ilginç açıklamalarda bulundu. UFO ile yakın karşılaşmasının hayatını değiştirdiğini ifade eden Ana, sıradan bir günün turuncu bir ışıkla tamamen değiştiğini söyledi. Yaşadıklarını kayıt altına aldığını anlatan Ana’ın yaşadığı Doğu Bristol’de birkaç gün içinde birden fazla kişi de turuncu ışıkları gördüğünü belirtti.

Trend 09-12-2021 13:59

Tüm dünya burayı konuşuyor! Gizemi bir türlü çözülemeyen esrarengiz yer: 51. bölge

Amerika Birleşik Devletleri dünyada en fazla gizemli yere sahip olan ülkelerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Cecile Hotel’in filmlere ve dizilere konu olan esrarengiz hikâyesinin yanında Nevada’da bulunan 51. bölge komplo teorisyenlerinin popüler lokasyonu oldu.

Trend 06-12-2021 17:05

Çameli semalarındaki ışık merak konusu oldu! UFO mu?

Çameli'nde gökyüzünde görülen parlak bir cisim merak konusu oldu. 'UFO' söylentilerine bir yenisi daha eklenirken, cismin ne olduğu henüz bilinmiyor.

Haber 05-11-2021 09:49

Sosyal medya bunu konuşuyor! NASA Başkanı Nelson'dan UFO açıklaması

NASA Başkanı Bill Nelson, askeriyenin radarına takılan UFO'lar ile dünya dışı yaşam arasındaki olası bir bağlantı ile ilgili şaşırtıcı açıklamalar yaptı. Nelson'ın açıklamaları sosyal medyada ses getirdi.

Haber 25-10-2021 11:38

Dünyanın en gizemli yeri! Transilvanya’nın ‘Bermuda Üçgeni’ olarak bilinen esrarengiz ormanı: Hoia Baciu

Dünya üzerinde pek çok yer esrarengiz hikayeleriyle ünlendi. Korku filmlerini aratmayan bu mekanlar çözülemeyen sırlarıyla tüyler ürpertmeye devam ediyor. Sizler için Transilvanya’da bulunan ve perili olarak anılan Hoia Baciu Ormanı'nı araştırdık. Bu ormana girmek cesaret ister!

Trend 09-09-2021 13:58

İki pilot UFO gördüğünü rapor etti! Hükümet açık kapı bıraktı

Kanada semalarında biri askeri diğeri ticari olmak üzere iki ayrı uçağın pilotları, bir bulutun içine doğru uçan ve ortadan kaybolan "parlak yeşil bir UFO" gördüklerini rapor etti. Hükümet raporu ise pilotların gördüğü cisimlerin UFO olabileceği ihtimaline açık kapı bıraktı.

Haber 16-08-2021 15:39

Şekil değiştiren UFO görenleri şaşkına çevirdi! Dakikalarca sürdü

Bir yolcu, uçakla seyahat ederken penceresinden alışılmadık bir olaya tanık oldu. Yolcu yerden on binlerce feet yükseklikte birden çok kez şekil değiştiren gizemli bir nesne gördü. Şekil değiştiren UFO'yu kayda alan yolcu, görüntüler sonrası şaşkına döndü.

Haber 28-07-2021 17:55

NASA Başkanı Nelson'dan UFO açıklaması: Evrende yalnız değiliz!

Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi'nin (NASA) Başkanı Bill Nelson, UFO'lara ve Dünya dışı yaşama yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu. Nelson, ABD Savunma Bakanlığı'nın yayımladığı UFO raporunun gizli bir versiyonunu okuduğunu ve evrende yalnız olmadığımızı hissettiğini söyledi.

Haber 08-07-2021 16:23

Sosyal medya bunu konuşuyor! NASA'nın canlı yayınında UFO paniği

NASA'nın Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan (ISS) yaptığı canlı yayına yansıyan UFO'lar sosyal medyanın gündemine oturdu. NASA canlı yayınında, kameranın hemen altında uçan en az 10 küçük siyah cisim görüldü. Böylece UFO tartışmaları tekrar alevlendi.

Haber 08-07-2021 15:21

ABD İstihbarat Topluluğu’ndan UFO raporu

ABD İstihbarat Topluluğu, yıllardır gökyüzünde görülen tanımlamayan uçan cisimler (UFO) hakkındaki uzun zamandır beklenen raporu yayınladı.

Haber 26-06-2021 02:29

Samsun'da UFO paniği! Görür görmez telefonuna sarıldı

Samsun'da bir vatandaş gökyüzünde düz bir çizgide yükselen cismi UFO sanınca cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Uzmanlar cismin meteoroloji balonu olduğu bilgisini verdi.

Haber 17-06-2021 10:06