Ugur Bakir Haberleri

Psikolog Buse Aydın'ın sözleri sosyal medyada tepkilere neden oldu! Kadında geçmişe erkekte geleceğe bakılır

Psikolog Buse Aydın'ın sosyal medyadan yaptığı 'bekaret' açıklaması kullanıcıların tepkisine neden oldu. Takipçilerinden gelen 'Bakir olmayan erkeğin bakire kadınla evlenmek istemesi hakkında ne düşünüyorsunuz?' sorusuna yanıt veren Aydın'ın sözleri sosyal medyada yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Trend 2024-03-27 08:12:59

'Seks sürelerinin uzunluğu yüzünden gelişemiyoruz' dedi! Newton ve Kant örneği çok konuşuldu.... Bir teşekkürü hak ediyorlar

Caner Dağlı ve Çağla Alkan'ın yaptığı 'Fazla Merak' isimli podcast kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. İkilinin cinsel hayat üzerinden bilim insanlarına dair verdikleri örnekler çok konuşuldu. Alkan'ın Newton ve Kant'ın bakir öldüğünü söylemesi ve ikilinin Tesla'ya teşekkür ettikleri anlar gündem oldu.

Trend 2024-02-22 13:51:23

Bilim insanlarını şaşkına çeviren keşif: Dünyanın en derin noktası Mariana Çukuru'nda bira şişesi bulundu

Bilim insanları dünyanın en alçak noktası olarak bilinen ve okyanusun 10 bin 994 metre altındaki Mariana Çukuru'nun keşfedilmemiş bir bölümünü gözlemlemek için Challenger Deep adlı denizaltıyla göreve başladı. Dünyanın en bakir yerlerinden birisi olan çukurun en dip bölgesinde bira şişesi bulundu.

Trend 2024-02-15 10:21:08

Urla Kekliktepe’de Yaşamak İçin 6 Neden

Kekliktepe…İzmir’in tüm güzelliklerini bahşettiği, sanat, tarih, doğa, şehir hayatı ve rafine zevklere hitap eden dokusuyla Urla’nın güzide adresi. Birbirinden güzel ve bakir koyları tekne sahiplerine ev sahipliği yaparken Bağ Yolu’nun lezzet şöleni yaşatan restoranları ise gurmelere ev sahipliği yapıyor. Sanatın her dalına alan açan Urla’da hayatı dolu dolu yaşamak için neden çok.

Haber 2023-08-03 21:02:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, peş peşe görüşmeler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, Bosna Hersek Demokratik Eylem Partisi (SDA) Başkanı Bakir İzzetbegoviç ve Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani ile görüştü.

Haber 29-06-23 17:23

Diyarbakır’da bin yıldır akan şelale drone ile görüntülendi

Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde bin yıldır akan şelale, bakir kanyonuyla doğa sporları için keşfedilmeyi bekliyor.

Yurthaber 23-05-23 14:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a liderlerden 'geçmiş olsun' telefonu

Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev, Malta Cumhurbaşkanı George Vella, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama ve Bosna-Hersek eski Devlet Başkanlığı Üyesi Bakir İzetbegoviç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak deprem nedeniyle geçmiş olsun dileklerini iletti.

Haber 19-02-23 18:30

Tunceli'nin tarihi alan ve yapıları tescille korunup turizme kazandırılıyor

Kent merkezi ve ilçelerde taşınmaz kültür varlığı olarak tescil edilen 150 tarihi alan ve yapı, günübirlik turlarla bölgeye gelen turist kafilelerinin gezi rotasında yer alıyor - İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Hakan Ulaşoğlu: - "Tunceli coğrafyasında bütün alanların incelenip ortaya çıkarılması gerekiyor. Çünkü bakir bir yer ve çok araştırılmış değil"

Yurthaber 08-09-22 11:55

Literatüre giren endemik bitkiye Nevşehir'in adı verildi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Biyoloji Bölümü Botanik Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Gençay Akgül: - "Çalışmalar sonucunda yeni bir bitki taksonu (sınıfı) keşfetmiş olduk. Bulunduğu bölgeden dolayı Nevsehirensis Akgül' adını verdik" - "Sırada başka yeni türler de var. Nevşehir bakir bölgelerden biri. Çalışılacak birçok alan ve bitki var"

Yurthaber 04-07-22 11:26

Çıplak Cazibe yarışmacısından yıllar sonra gelen itiraf! “Hala bakirim”

İngiltere'de yayınlanan ve çıplak yarışmacıların birbirleriyle flört ettiği televizyon programı Naked Attraction (Çıplak Cazibe) yarışmacısı Brian Chau Rodriguez, çıplak bedenleri gördüğünde kendisini bunalmış hissettiğini söyleyerek programdan ayrılmıştı. Sevilen yarışmacı yıllar sonrasında hala bakir olduğunu itiraf etti.

Trend 01-07-22 17:42

Canlı yayında utandı! İlk kez çıplak kadın gördüğünü anlatan yarışmacı stüdyoyu terk etti: Bunalmış hissettim

İngiltere'de yayınlanan ve çıplak yarışmacıların birbirleriyle flört ettiği televizyon programı Naked Attraction (Çıplak Cazibe) isimli programda yaşanan bir olay sosyal medyada viral oldu. Programın son bölümünde bakir olduğunu anlatan bir adam ilk kez çıplak bir kadın gördüğü için ne yapacağını bilemedi ve stüdyoyu terk etti.

Trend 25-05-22 10:40

Bakir ne demek? Bakir kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Eski zamanlarda yazılmış edebi metinleri okuyabilmek veya günümüzde kullanılan yabancı kökenli sözcüklerin anlamlarını bilmek, tahmin etmek her zaman beklendiği kadar kolay olmayabilir. Dildeki bu çeşitliliğin temel nedeni ise Türkçenin tıpkı diğer diller gibi tarih boyunca komşu ülkeleri ile olan ilişkileri ve yaşadığı siyasal olaylardır. Bu olaylar neticesinde farklı kökene sahip pek kelime, günlük dilde Türkçede de kullanılır hale gelmiştir. Bu da bazı kelimelerin anlamı hakkında net bilgiye sahip olma ihtiyacını doğurur. Anlamı merak edilen ve TDK sözlükte araştırılan kelimelerden bir tanesi olan Bakir ne demek? Bakir TDK sözlük anlamı ve kökeni…

Egitim 17-05-22 20:33

OAC Dışişleri Bakanı Temon, ülkesinin zayıf değil, zayıflatılmış olduğunu söyledi:

"OAC, ormancılık ve kereste sektöründe muazzam bir potansiyele sahip. Tarım için çok zengin, elverişli arazileri var. Tamamen bakir ve yeniden inşa edilecek bir ülke"

Yurthaber 21-03-22 15:31

“Kendi Kaderimizle Baş Başa Bırakıldık”

Türkiye’nin cennet köşelerinden Marmaris’in en bakir bölgelerinden Kumlübük sakinleri, günlerce orman yangınıyla boğuştuktan sonra yaşadıkları hayal kırıklığını anlatıyor

Haber 06-08-21 00:59

Görsel şölen sunan Kastamonu yaylaları gözde doğa turizmi rotaları arasına girecek

Taşköprü Kaymakamı Çağlar Partal: - "Bu faaliyetin temel amacı, bakir güzellikleri doğaseverlere, doğa turizmine kazandırmak. Kamp faaliyetleri için de rotalar oluşturuyoruz" - İstanbul Doğa Sporları Kulübü Başkanı Süleyman Şahin: - "Trekking yaparken Wikiloc adlı uygulamayı kullanıyoruz. Bu uygulamanın dünya genelinde 15 milyon kullanıcısı var. Rotayı oluşturup Wikiloc'a attığımız zaman dünyanın her yerinden insanlar burada yaptığımız aktiviteyi ve fotoğraflarını görüyor. Bu sayede bölgeyi bütün dünyadaki trekkingseverlere tanıtmış oluyoruz"

Yurthaber 20-06-21 11:21

Duyarlı vatandaşın CİMER’e başvurusu sonrası Mardin’deki höyük koruma altına alındı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne başvuran vatandaş, Mardin'in Derik ilçesi sınırlarındaki bakir alanda bulunan tepeliğin, eski yaşantıya dair izler barındırdığını belirterek kültür varlığı olarak tescilini talep etti - Konunun CİMER aracılığıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı'na iletilmesi üzerine Şanlıurfa Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu inceleme başlattı - Derik ilçesi Hayırlı Mahallesi sınırları içindeki höyüğün "2863 Sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu kapsamında korunması gerekli taşınmaz kültür varlığı" özelliği taşıdığı tespit edildi - "Hayırlı Höyüğü" adıyla tepelik alanın sınırlarını belirleyen Kurul, bölgeyi "1. Derece Arkeolojik SİT Alanı" ilan etti

Yurthaber 15-06-21 11:11

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemir’li Aydın’a geliyor

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Aydın’a gelecek.Tarım ve Orman Bakanı Bakir Pakdemirli 8 Şubat Pazartesi günü Aydın’a gelecek.

Yurthaber 05-02-21 12:36

Bodrum nerede, nereye bağlı? Ünlü plajları hangileri, nüfusu kaç?

Halikarnassos, şimdiki adı ile Bodrum. Ege'nin incisi, birçoklarına göre turizmin başkenti. İnsanın aklını başından alan begonviller ile çevrili beyaz evleri, yel değirmenleri, dar sokakları, gece hayatı, el değmemiş bakir koyları ile herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği bu güzel belde yalnız ülkemizde bulunan turistlerin değil yabancı turistlerin de uğrak noktası.

Trend 18-12-20 16:09

Konservatuvar öğrencileri, sosyal medya konseri için tarihi Frigya'da buluştu

Konservatuvar öğrencileri, pandemi sürecinde sosyal medya konseri için tarihi Frigya'da bir araya gelerek birbirinden güzel Türk sanat ve halk müziği eserlerini seslendirdi - Afyonkarahisar Belediyesi Kültür Sanat Akademisi Türk Müziği Topluluğu Genel Koordinatörü Arıcan: - "Frigya, Afyonkarahisar'ın önemli bir turizm merkezi. Burada yaklaşık 3 bin yıllık bir tarih bulunuyor. Tanıtım olmadığı için yıllarca bakir kalmış bir nokta. Ülkemizdeki bütün vatandaşlarımızın, burayı gelip görmelerini istiyoruz"

Yurthaber 12-09-20 11:56

Konya'da 2 bin yıllık baraj bendi bulundu

Bozdağ Milli Parkı sınırları içerisinde, 2 bin yıl önce Roma İmparatorluğu tarafından inşa edilmiş, 110 metre uzunluğunda, 10 metre genişliğinde baraj bendi keşfedildi - SÜ Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarımı Bölümü Başkanı Dr. Öğretim Üyesi İlker Işık: - "Büyük orduların geçişi sırasında onların su ihtiyacını karşılayacak kadar büyük hacmi var. Havzasına baktığımız zaman hala bataklık. Yani bahar dönemlerinde su tutmaya devam ettiğini görüyoruz" - "Hemen yanına da bir su oluğu yapıldığını ve fazla suyun buradan atıldığını görebiliyoruz. Baraj bendi, bakir bir bölgede olmasından dolayı korunmuş. El değmemiş olması büyük avantaj"

Yurthaber 25-08-20 11:09

Çıldır Gölün’de tekne turları başladı

Ardahan Çıldır İlçesinde Doğu Anadolu bölgesinin ikinci büyük gölü olan Çıldır Gölü Kış turizmi açısından önemli etkinlikleri merkezi olmasının ardından yaz turizmi için çeşitli etkinliklerle yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olmaya başladı.Uzun yıllardır Çıldır Gölü kıyısında yaz ve kış turizmini açısından yeni etkinlikler ve heyecanlar oluşması açısından çeşitlik etkinlikler aktiviteler imza atan Atalay’ın yeri İşletme bu kez Çıldır gölünde tekne ile gezinti düzenlemeye başladı.Yerli ve yabancı turistler aktivite den memnuniyetini dile getirirken işletme sahibi Atalay Uzunkaya "Gölümüz bir doğa harikası, el değmemiş bakir bir alan, doğaya zarar vermeden bu bakirliği koruyarak yerli ve yabancı turistlerimizin uğrak bir noktası olması konusunda çeşitli etkinlikler ve çalışmalar yürütüyoruz.

Yurthaber 15-07-20 13:46

Çaldıran Belediyesinden çiftçilere 10 bin sebze fidesi

Van’ın Çaldıran Belediyesi tarafından sebzeciliğin yaygınlaştırılması için çiftçilere ücretsiz olarak 10 bin fide dağıtıldı.Tarımsal alanlarda verimliliği arttırmaya yönelik başlatılan çalışmada başarının elde edilmesi ile birlikte gelecek yıldan itibaren daha geniş alanlarda farklı desteklerin verilmesini planlayan Çaldıran Belediyesi, ilçenin bakir topraklarını yeni sebze fideleriyle süsleyerek çiftçilere yeni ekmek kapısı açmayı hedefliyor.

Yurthaber 12-06-20 15:42

Araştırma: Her 6 saniyede bir futbol sahası kadar orman yok oldu

Dünya Kaynakları Enstitüsü tarafından yapılan bir araştırma, 2019 yılında her 6 saniyede bir futbol sahası kadar bakir ormanın yok olduğunu gösterdi.

Haber 02-06-20 15:26

Büyükelçi Bakir Sadovic, İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde konferans verecek

Büyükelçi Bakir Sadovic, İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde konferans verecek

Yurthaber 17-02-20 11:52

Bosna-Hersek Büyükelçisi Sadoviç Tarihi Alan’ı ziyaret etti

Bosna Hersek Ankara Büyükelçisi Bakir Sadoviç ve beraberlerindeki heyet Çanakkale’ye gelerek Tarihi Alan’ı gezdi, şehitliklerin başında dua okudu.Bosna Hersek Fahri Başkonsolosu Ahmet Kemal Baysak, Dünya Bosna Hersek Göçmenler Birliği Başkanı Hasan Sehoviç ve Türkiye-Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu Başkanı Mustafa Güneş’in de yer aldığı heyet, Çanakkale Muharebeleri esnasında Bosna’dan gelerek şehit düşen askerlerin kabristanını ziyaret ederek dua etti.

Yurthaber 28-01-20 11:41

Bosna Hersek Büyükelçisi Sadoviç, Tarihi Alanı gezdi, şehitlikleri ziyaret etti

ÇANAKKALE Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir ile birlikte Çanakkale Savaşları'nın yaşandığı Tarihi Gelibolu Yarımadası'ndaki savaş alanlarını gezen Bosna Hersek Ankara Büyükelçisi Bakir Sadoviç, şehitlikleri ziyaret etti.

Haber 28-01-20 08:57

Bakan Ersoy'dan Okçular Vakfı'na UNESCO ziyareti

Elif YAVUZ-Osman BAKIR/İSTANBUL, DHA Geleneksel Türk Okçuluğu'nun, UNESCO İnsanlığın Somut Olmayan Kültürel Mirası Temsili Listesi'ne kabul edilmesi sebebiyle Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Okçular Vakfı'nı ziyaret etti, Bilal Erdoğan ile ok attı.

Haber 09-01-20 17:23

Büyükelçi BTM’yi ziyaret etti

Bosna Hersek Ankara Büyükelçisi Bakir Sadoviç ve beraberindeki heyet Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi’ni gezdi.Bursa Büyükşehir Belediyesi Kitap Fuarı için şehre gelen Bosna Hersek Ankara Büyükelçisi Bakir Sadoviç ve beraberindeki heyet, Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi’ni ziyaret etti.

Haber 27-12-19 17:28

 Kayserispor Başkanı Gözbaşı'dan futbolcularına Beşiktaş motivasyonu

    "Siz İstanbul takımlarını yenmeyi seven bir takımsınız!"   Gökhan HEBEPCİ - Osman BAKIR - İSTANBUL / DHA   İstikbal Mobilya Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Süper Lig'in 13'üncü hafta kapanış maçında bu akşam Beşiktaş ile deplasmanda oynayacakları maçtan puan ya da puanlarla ayrılarak kötü gidişe 'dur' demek istediklerini söyledi.

Spor 02-12-19 11:41

Kayserispor Başkanı Gözbaşı'dan futbolcularına Beşiktaş motivasyonu

"Siz İstanbul takımlarını yenmeyi seven bir takımsınız!" Gökhan HEBEPCİ - Osman BAKIR - İSTANBUL / DHA İstikbal Mobilya Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Süper Lig'in 13'üncü hafta kapanış maçında bu akşam Beşiktaş ile deplasmanda oynayacakları maçtan puan ya da puanlarla ayrılarak kötü gidişe 'dur' demek istediklerini söyledi.

Spor 02-12-19 11:24

Issız bir adaya düşerseniz lazım olacak 10 altın bilgi!

Olur da bir gün orman da ya da bakir bir yerde bir başınıza kalırsanız hayata tutunmanızı sağlayacak altın değerindeki bilgileri sizler için derledik.

Trend 01-12-19 04:29

Giresun'daki Gölyanı Obası için tabiat parkı talebi

Yağlıdere ilçesindeki Gölyanı Obası, doğal gölü, yöreye özgü ahşap mimarili evleri ve doğal güzellikleriyle ön plana çıkıyor - Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş: -"Gölyanı Obası, Türkiye'nin bakir alanlarından bir tanesi. Yağlıdere'ye yaklaşık 50 kilometre uzaklıkta, sit alanı ve mera vasfı olan bir yer. Buranın tabiat parkı olması için girişimlere başladık. Hazırladığımız talep dosyamızı Tabiat Parkları Koruma Genel Müdürlüğüne sunacağız"

Yurthaber 26-11-19 12:13

Bosna Hersek'te Devlet Günü vesilesiyle tören düzenlendi

Bosna Hersek Halklar Meclisi Başkan Yardımcısı Bakir İzetbegovic: - "Devleti olmayan insan, evsiz bir aile gibidir. Bizim bir devletimiz ve evimiz var. Bunu korumalı ve kalkınmasına yardımcı olmalıyız"

Haber 25-11-19 12:46

Bosna Hersek Ankara Büyükelçisi Sadoviç’ten Başkan Alemdar’a ziyaret

Bosna Hersek’in Ankara Büyükelçisi Bakir Sadoviç, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a misafir oldu.Ziyarette Sadoviç’e; Adapazarı Bosna Hersekliler Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Behiye Çark, Serdivan Bosna Sancak Eğitim Kültür ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Rafet Yatçı, Kromel Makina Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Çalışkan ve Aralık Mahalle Muhtarı Mustafa Karabaşoğlu da eşlik etti.

Yurthaber 10-11-19 13:48

Başkan Yüce, Bosna Hersek Ankara Büyükelçisini konuk etti

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Bosna Hersek Ankara Büyükelçisi Bakir Sadoviç’i konuk etti.Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleştirilen görüşmede Genel Sekreter Mustafa Ak, Genel Sekreter Yardımcıları Doç.

Yurthaber 08-11-19 17:46

Dağcılar Şerafettin Dağı zirvesinde Türk bayrağı açtı

Bingöl'ün Karlıova ve Solhan ilçeleri arasındaki Şerafettin Dağı'na tırmanan bir grup dağcı, bölgede sağlanan huzura dikkati çekmek için 2 bin 650 rakımlı zirvede Türk bayrağı açtı - Türkiye Dağcılık Federasyonu Bingöl Temsilcisi Ramazan Küçükhazar: - "Bölgede huzur ve güvenin sağlanmasından sonra buraya dağcı arkadaşlarımızın ilgisini çekmeye çalışıyoruz. Çünkü bölgemizin dağları tırmanış açısından bakir"

Yurthaber 05-11-19 14:24

Dağcılar Şerafettin Dağı zirvesinde Türk bayrağı açtı

Bingöl'ün Karlıova ve Solhan ilçeleri arasındaki Şerafettin Dağı'na tırmanan bir grup dağcı, bölgede sağlanan huzura dikkati çekmek için 2 bin 650 rakımlı zirvede Türk bayrağı açtı - Türkiye Dağcılık Federasyonu Bingöl Temsilcisi Ramazan Küçükhazar: - "Bölgede huzur ve güvenin sağlanmasından sonra buraya dağcı arkadaşlarımızın ilgisini çekmeye çalışıyoruz. Çünkü bölgemizin dağları tırmanış açısından bakir"

Haber 05-11-19 14:23

İşte seyahat tutkunlarının yeni gözdesi: Senegal'in balıkçı kasabası Toubab Dialaw

Farklı kültürlerle buluşmaktan keyif alıyor, bilinmeyen noktaları keşfetmeyi seviyorsanız rotanıza yeni bir durak ekleyebilirsiniz. Senegal'in bakir kalan Toubab Dialaw isimli balıkçı kasabası sizi bambaşka bir dünyaya götürecek.

Trend 04-11-19 11:41

Krater gölü çevresindeki doğal güzellikler ziyaretçilerini büyülüyor

Karaçam ormanında krater gölünün bulunduğu Simav ilçesindeki Gölcük Yaylası sonbaharda da ziyaretçilerini ağırlıyor - Simav Belediye Başkanı Adil Biçer: - "En önemli özelliği halen bakir bir alan olmasıdır. Ziyaretçilerini de bu yönüyle kendisine çekiyor"

Haber 03-11-19 11:22

Krater gölü çevresindeki doğal güzellikler ziyaretçilerini büyülüyor

Karaçam ormanında krater gölünün bulunduğu Simav ilçesindeki Gölcük Yaylası sonbaharda da ziyaretçilerini ağırlıyor - Simav Belediye Başkanı Adil Biçer: - "En önemli özelliği halen bakir bir alan olmasıdır. Ziyaretçilerini de bu yönüyle kendisine çekiyor"

Yurthaber 03-11-19 11:22

Karadeniz yaylalarına sazlı-sözlü davet

Ordulu mahalli sanatçı, dedelerinden miras kalan yaylanın tüm güzelliklerini sazı ile çalıp söylediği türkülerle duyurmaya çalışıyor.Çambaşı Yaylası’nın hemen kenarından bulunan Karaaslan Obası, kendine has yayla evleri, bakir güzelliği, uçsuz bucaksız ladin ormanlarının etrafını çevrelediği eşsiz güzelliğiyle ziyaretçilerine seyrine doyumsuz güzellik sunuyor.

Haber 02-11-19 09:19

ABD-İran Geriliminin Orta Doğu Güvenliğine Yansımaları paneli

İRAM Dış Politika Koordinatörü İsmail Sarı: - "ABD'nin Trump döneminde de Orta Doğu'da dış müdahale değil, tamamen iç dengeleri kullanarak bölgedeki dengeyi sağlayacak bir strateji kullandığını görüyoruz" - Siyasi analist Ali Bakir: - "Körfez ülkelerinin de İran'a yönelik politikalarında değişimler oldu. Birleşik Arap Emirlikleri, Yemen'den çekildiğini açıkladı daha sonra İran'a heyetler gönderdi ve İran'ın 700 milyon dolarlık dondurulmuş varlığını serbest bıraktı"

Haber 01-11-19 18:15

Başkan Yalçın asker uğurladı

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Başakpınar’dan 99/4 tertip olarak askere gidecek olan 13 gencin asker uğurlama törenine katıldı.MHP Kayseri Milletvekili Bakir Ersoy ve MHP İl Başkanı Serkan Tok ile birlikte Başakpınar’da düzenlenen asker uğurlama gecesine katılan Başkan Yalçın burada yaptığı konuşmada 16’sı büyük olmak üzere çok sayıda devlet kuran bir millet olduklarını ifade ederek, “Biz Türk milletiyiz.

Yurthaber 27-10-19 13:35

Bakir İzetbegoviç ile Bilal Erdoğan Saraybosna'da ders verdi

Bosna Hersek'teki Uluslararası Saraybosna Üniversitesi'nde yeni eğitim yılı, Bosna Hersek Halklar Meclisi Başkanı Bakir İzetbegoviç ve Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan'ın verdiği derslerle başladı - Bakir İzetbegoviç, babası Aliya'nın lider kişiliği hakkında konuşurken, Bilal Erdoğan da Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatı'ndaki amaçlarını öğrencilere anlattı

Haber 16-10-19 13:24

Türkiye'nin kendi güvenliğini korumaya hakkı var

Bosna Hersek Halklar Meclisi Başkanı ve Demokratik Eylem Partisi Genel Başkanı Bakir İzetbegoviç: - "Türkiye'nin kendi güvenliğini korumaya hakkı var. Sığınmacı sorununu çözmeye hakkı var. Evlerinden zorla sürgün edilen Suriyelilerin vatanlarına dönme hakkı var"

Haber 13-10-19 17:41

BAKIR KABLO HIRSIZLARI KAMERADA 

İstanbul'da iş yerlerinden bakır kablo başta olmak üzere iş yerlerinden inşaat malzemeleri  çalan hırsızlar, son girdikleri iş yerinde suçüstü yakalandı.  Hırsızlık anları güvenlik kameralarına yansıdı.

Haber 07-10-19 12:46

BAKIR KABLO HIRSIZLARI KAMERADA 

İstanbul'da iş yerlerinden bakır kablo başta olmak üzere iş yerlerinden inşaat malzemeleri  çalan hırsızlar, son girdikleri iş yerinde suçüstü yakalandı.  Hırsızlık anları güvenlik kameralarına yansıdı.

Haber 07-10-19 12:31

Doğu Karadeniz güz renkleri ile bir başka güzel

Doğu Karadeniz'in iç kesiminde, bakir doğası ve doğal güzellikleriyle öne çıkan Gümüşhane'de sonbaharla birlikte doğada renk cümbüşü yaşanıyor - Kentin yüksek kesimlerindeki köylerde vatandaşlar, doğanın binbir güzelliğini ortaya çıkaran güz renkleri arasında yakacak ve yiyecek ihtiyaçlarını şimdiden tamamlayarak kışa hazırlanıyor

Yurthaber 07-10-19 11:36

Doğu Karadeniz güz renkleri ile bir başka güzel

Doğu Karadeniz'in iç kesiminde, bakir doğası ve doğal güzellikleriyle öne çıkan Gümüşhane'de sonbaharla birlikte doğada renk cümbüşü yaşanıyor - Kentin yüksek kesimlerindeki köylerde vatandaşlar, doğanın binbir güzelliğini ortaya çıkaran güz renkleri arasında yakacak ve yiyecek ihtiyaçlarını şimdiden tamamlayarak kışa hazırlanıyor

Haber 07-10-19 11:32