Ulastirma Bakani Haberleri

MEHMET FATİH KACIR kimdir, kaç yaşındadır? YENİ SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANIMehmet Fatih Kacır aslen nereli, evli mi?

Yeni Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır 'ın hayatı ve bulunduğu görevler merak edildi. 31 Temmuz 2018’de Cumhurbaşkanı Kararıyla Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcılığına atanan Mehmet Fatih Kacır, Milli Teknoloji Genel Müdürlüğü, Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürlüğü ve TÜBİTAK gibi kurumların çalışmalarını yürüttü. Peki, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI MEHMET FATİH KACIR kimdir, kaç yaşındadır? Mehmet Fatih Kacır aslen nereli, evli mi? İşte hakkında merak edilenler...

Haber 2023-06-04 12:46:13

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI MEHMET NURİ ERSOY KİMDİR, kaç yaşında, nereli? Mehmet Nuri Ersoy'un biyogragisi

Mehmet Nuri Ersoy'un kaç yaşında ve nereli olduğu araştırılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde Türkiye'nin merakla beklediği kabineyi açıkladı. Fahrettin Koca ve Mehmet Nuri Ersoy dışında tüm kabinenin değiştiği görüldü. Peki, MEHMET NURİ ERSOY KİMDİR, kaç yaşında, nereli?

Haber 2023-06-04 12:45:19

YILMAZ TUNÇ kimdir, kaç yaşında? YENİ ADALET BAKANI Yılmaz Tunç hangi görevlerde bulundu? İşte hayatıyla ilgili bilgiler

Yeni Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile ilgili aramalar hız kazandı. AK Parti eski Milletvekili, eski Adalet Komisyonu Başkanı ve Grup Başkanvekili ve şu an da yeni Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un hayatı araştırılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni kabineyi açıklamasıyla yeni dönem bakanlıklar da belli oldu. Peki, YILMAZ TUNÇ kimdir, kaç yaşında? Yeni Adalet Bakanı Yılmaz Tunç hangi görevlerde bulundu? İşte hayatıyla ilgili bilgiler...

Haber 2023-06-04 12:42:06

YUSUF TEKİN kimdir? YENİ MİLLİ EĞİTİM BAKANI Yusuf Tekin nereli, kaç yaşında? İşte hayatı

Yeni Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in kaç yaşında ve nereli olduğu araştırılıyor. Mahmut Özer'in ardından Milli Eğitim Bakanı olan Yusuf Tekin'in eğitim ve kariyer hayatı merak edildi. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunu olan Tekin, 15 Eylül 2018 tarihinde Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi rektörlüğü görevine başlamıştır. Eski Milli Eğitim Bakanı müsteşarıdır. Peki, Yusuf Tekin kimdir, kaç yaşında, nereli?

Haber 2023-06-04 12:41:23

YENİ HAZİNE VE MALİYE BAKANI MEHMET ŞİMŞEK KİMDİR, kaç yaşında? Mehmet Şimşek hangi görevlerde bulundu, nereli?

Mehmet Şimşek'in kaç yaşında ve nereli olduğu araştırılıyor. 28. Dönem kabinenin açıklanmasıyla birlikte yeni Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasının ardından araştırmalar hız kazandı. Şimşek bugün yapılan devir teslim töreninin ardından ilk mesajını paylaştı. Peki, Mehmet Şimşek kimdir, kaç yaşında, daha önce hangi görevlerde bulundu?

Haber 04-06-23 11:46

MİLLİ SAVUNMA BAKANI YAŞAR GÜLER kimdir, kaç yaşında? Yaşar Güler nereli, evli mi? İşte hakkında tüm bilgiler

Yaşar Güler'ın hayatı ve kim olduğu, yaptığı görevler vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Milli Savunma Bakanı olarak açıklanan Güler, merak edilen ve sorgulanan isimler arasında yer alıyor. Güler, 09 Temmuz 2018 tarihli Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Genelkurmay Başkanlığı görevine atandı. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) bünyesinde birçok yerde görev yaptı. Peki, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler kimdir, kaç yaşında? Yaşar Güler nereli, evli mi? İşte hakkında tüm bilgiler

Haber 04-06-23 08:43

YENİ DIŞİŞLERİ BAKANI HAKAN FİDAN kimdir, kaç yaşında? Hakan Fidan evli mi, hangi görevlerde bulundu? İşte hayatı

Hakan Fidan'ın hayatı ve kim olduğu, yaptığı görevler vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Dışişleri Bakanı olarak açıklanan Fidan, merak edilen ve sorgulanan isimler arasında yer alıyor. Fidan, akademik tahsilinin büyük kısmını TSK'daki görevi esnasında yapmış ve 2010 yılında MİT Başkanı olmuştur. Daha sonrasında 10 Şubat 2015 tarihinde bu görevinden ayrılmış, 10 Mart 2015'te geri dönmüştür. Peki, Hakan Fidan kimdir, kaç yaşında? MİT Başkanı Hakan Fidan evli mi? İşte hayatı...

Haber 04-06-23 08:43

YENİ ADALET BAKANI kim oldu? Bakanlar Kurulu listesinde Adalet Bakanı belli oldu mu? Erdoğan'dan yeni kabine açıklaması

Yeni Adalet Bakanı'nın kim olduğu yeni kabinenin açıklanmasıyla merak edildi. Bekir Bozdağ'ın ardından geleyeni ismin kim olduğu gündemi takip eden vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Yeni Adalet Bakanı kim oldu? Bakanlar Kurulu listesinde Adalet Bakanı belli oldu mu? Erdoğan'dan yeni kabine açıklaması...

Haber 04-06-23 00:06

GÜNCELLEME - Tokat'ta Bakan Yanık'ın konvoyundaki trafik kazasında 3 koruma polisi yaralandı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık: - "İlk bulgularda ciddi bir şey yok şükürler olsun. Doktorlarımız gerekenleri yapıyor, biz de takip ediyoruz arkadaşlarımızı. Bir kaza da biz atlattık, yağıştan dolayı görüş mesafesi muhtemelen düştü, bizim de kazadan 2 dakika önce bir araç önümüze kırdı, fakat bir şekilde geçtik biz" AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI DERYA YANIK'IN AÇIKLAMASI EKLENDİ

Yurthaber 28-11-21 13:57

Osmaniye'de doktorun burnunu kıran saldırgan tutuklandı (3)

SAĞLIK BAKANI KOCA: SÜRECİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM Osmaniye'de kendisine saldırıp, yaralayan M.B.'nin eşine başrılı bir doğum gerçekleştiren Op.

Haber 15-01-20 23:15

Bakan Çavuşoğlu, yarın Irak'a gidecek (2)

İRAN DIŞİŞLERİ BAKANI İLE GÖRÜŞTÜ Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif ile telefonda görüştü.

Haber 08-01-20 12:30

ADALET BAKANI GÜL: YENİ BİR İNSAN HAKLARI EYLEM PLANINI HAZIRLIYORUZ

Haber-Kamera: Elif YAVUZ-Feridun AÇIKGÖZ/ İSTANBUL, DHA İstanbul'da 'İnsan Hakları Eylem Planı'nın Uygulanmasını ve Raporlanmasını Destekleme Projesi'nin Açılış Konferansına' katılan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, “Hak ve özgürlüklerin daha da geliştirilmesi için yeni bir insan hakları eylem planı hazırlıyoruz" dedi.

Haber 09-12-19 12:40

İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU GAZİOSMANPAŞA'DA DELEGE SEÇİMİNDE OY KULLANDI

  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa Ak Parti İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek, sabahtan bu yana devam eden delege seçimi için oy kullandı.

Haber 01-12-19 15:04

Binali Yıldırım Ege Ekonomik Forum?a katıldı (2)

TARIM BAKANI: DİKİLİ?DE TARIMA DAYALI ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ KURULACAK İzmir?de, 'Yarın İçin Hayal Et' ana teması ile bu yıl 3?üncüsü gerçekleştirilen Ege Ekonomik Forum?un öğleden sonra düzenlenen oturumuna katılan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, tarım sektörünün önemine değindi.

Haber 14-11-19 20:49

ÇAVUŞOĞLU IRAK DIŞİŞLERİ BAKANI İLE GÖRÜŞTÜ

Haber: Gülseli KENARLI / İstanbul DHA Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu 6.

Haber 31-10-19 11:53

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KATAR BAŞBAKAN YARDIMCISI VE DIŞİŞLERİ BAKANI SANİ'Yİ KABUL ETTİ

Haber: Gülseli KENARLI / İstanbul, DHA Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarabya’da bulunan Cumhurbaşkanlığı Köşkü’nde Katar Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman bin Casim El Sani’yi kabul etti.

Haber 18-10-19 19:27

Barış Pınarı Harekatı’nda 4’üncü gün (6)

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU, NUSAYBİN'DE İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, beraberindeki Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ile birlikte Mardin'in Nusaybin ilçesine gelerek incelemede bulundu.

Haber 12-10-19 13:38

Barış Pınarı Harekatı’nda 4’üncü gün (6)

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU, NUSAYBİN'DE İiçişleri Bakanı Süleyman Soylu, beraberindeki Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ile birlikte Mardin'in Nusaybin ilçesine gelerek incelemede bulundu.

Haber 12-10-19 13:16

Pentagon'dan harekata son verin çağrısı

ABD Savunma Bakani Esper'in Türk mevkidaşı Akar'la bir telefon görüşmesi yaptığını açıklayan Pentagon, Türkiye'nin harekata son vermesi ve ABD, Türkiye ve "diğer ortaklarla" ortak bir yol bulunması çağrısı yaptı.

Haber 11-10-19 18:34

ÇAVUŞOĞLU İLE STOLTENBERG'İN ORTAK BASIN TOPLANTISI

DIŞİŞLERİ BAKANI Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi'ndeki görüşmelerinin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

Haber 11-10-19 15:15

Çavuşoğlu ile Stoltenberg'in ortak basın açıklaması

DIŞİŞLERİ BAKANI Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi'ndeki görüşmelerinin ardından basın toplantısı düzenledi.

Haber 11-10-19 15:12

DIŞİŞLERİ BAKANI ÇAVUŞOĞLU İLE NATO GENEL SEKRETERİ STOLTENBERG DOLMABAHÇE ÇALIŞMA OFİSİ'NDE BİR ARAYA GELDİ

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'ne geldi.

Haber 11-10-19 10:49

DHA YURT BÜLTENİ - 10

BAKAN VARANK'TAN OPERASYON YORUMU (2) Bakan Varank: Uluslararası güç odaklarının dâhil olduğu kirli tezgah var (2) SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI, LION ARACININ DİREKSİYONUNA GEÇTİ İzmir'deki programı kapsamında Torbalı'da itfaiye araçları üreten bir fabrikayı ziyaret eden Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, burada Lıon isimli havaalanı uçak yangınlarını söndüren aracın direksiyonuna geçti.

Haber 09-10-19 13:18

TBMM BAŞKANI VE TARIM BAKANI ELEKTRİKLİ TRAKTÖRÜ İNCELEDİ

Haber-Kamera: İstanbul DHA TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yerli elektrikli traktörü test etti.  İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Ayazağa Kampüsü'ndeki Abdülhakim Sancak Camisi'nin ibadete açılış törenine katılan Şentop, İTÜ'de bulunan yerli ve milli, elektrikli traktör ve araçları, Pakdemirli ise elektrikli traktörü test etti.

Haber 06-09-19 20:28

ABD TİCARET BAKANI WİLBUR ROSS İSTANBUL'DA

     Amerika Birleşik Devleri (ABD) Ticaret Bakanı Wilbur Ross, Türkiye'de temaslarda bulunmak üzere İstanbul'a geldi.

Haber 06-09-19 15:04

ABD TİCARET BAKANI WİLBUR ROSS İSTANBUL'DA

     Amerika Birleşik Devleri (ABD) Ticaret Bakanı Wilbur Ross, Türkiye'de temaslarda bulunmak üzere İstanbul'a geldi.

Haber 06-09-19 14:00

TİCARET BAKANI PEKCAN İHRACAT ANA PLANINI AÇIKLADI

*Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, -"Türkiye'nin ihracatı 4 buçuk kat arttı.

Haber 29-08-19 16:28

TİCARET BAKANI PEKCAN İHRACAT ANA PLANINI AÇIKLADI

*Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, -"Türkiye'nin ihracatı 4 buçuk kat arttı.

Haber 29-08-19 16:04

Adalet Bakanı Gül: KKTC, FETÖ'ye karşı mücadeleye destek veriyor

ADALET BAKANI Abdülhamit Gül, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC), Fullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) karşı verilen mücadeleye destek olduğunu ifade etti. KKTC'de resmi ziyaretler yapan Gül, İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars'ı ziyaret etti.

Haber 28-08-19 15:29

DHA DIŞ - Bakan Gül: KKTC, FETÖ'ye karşı mücadeleye destek veriyor

ADALET BAKANI Abdülhamit Gül, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC), Fullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) karşı verilen mücadeleye destek olduğunu ifade etti. KKTC'de resmi ziyaretler yapan Gül, İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars'ı ziyaret etti.

Haber 28-08-19 14:10

Adalet Bakanı Gül: KKTC, FETÖ'ye karşı mücadeleye destek veriyor

ADALET BAKANI Abdülhamit Gül, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC), Fullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) karşı verilen mücadeleye destek olduğunu ifade etti. KKTC'de resmi ziyaretler yapan Gül, İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars'ı ziyaret etti.

Haber 28-08-19 14:02

 İSTANBUL - ENERJİ BAKANI DÖNMEZ: TÜRKİYE DOĞU AKDENİZ'DEKİ HAKLI DAVASINDAN ASLA GERİ DÖNMEYECEK (1)

Haber: Gülseli KENARLI - Kamera: Harun UYANIK / İstanbul DHA Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Buradan tekrar hatırlatmak ve dile getirmek isterim ki; Türkiye Doğu Akdeniz'deki haklı davasından asla geri dönmeyecek" dedi.

Haber 26-08-19 12:01

DHA İSTANBUL BÜLTEN - 5

1 -KÜLTÜR BAKANI YARDIMCISI PROF.

Haber 20-08-19 17:37

KÜLTÜR BAKANI YARDIMCISI PROF. DR. DURSUN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR (1)

  VAN'ın Erciş İlçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof.

Haber 20-08-19 17:34

KÜLTÜR BAKANI YARDIMCISI PROF. DR. DURSUN İÇİN GALATASARAY LİSESİ'NDE TÖREN DÜZENLENDİ

  VAN'ın Erciş İlçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof.

Haber 20-08-19 16:31

KÜLTÜR BAKANI ERSOY, KAPALIÇARŞI'DA AÇIKLAMA YAPTI:  ÇATIDAN HERHANGİ BİR SIZMA OLMADI

  Haber-Kamera: İdris TİFTİKCİ - Nermin GEYİK / İstanbul DHA - KÜLTÜR ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy,  su basan Kapalıçarşı'yı ziyaret etti, incelemelerde bulundu.

Haber 17-08-19 18:53

GENÇLİK VE SPOR BAKANI KASAPOĞLU TAKSİM MEYDANI'NDA TARAFTARLARLA BULUŞTU

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu,  UEFA Başkanının, kendisine Türkiye'deki tesisleşmenin dünyanın başka bir ülkesinde olmadığını söylediğini ifade ederek " O manada hem statlarımız hem diğer tesislerimiz hem de insanımız o ince ruhlu özelliği, misafirperverliği, dünyanın en grift organizasyonlarını en güzel şekilde yapabileceğimizi ispat etti" dedi.

Haber 14-08-19 20:21

Denizli merkezli 6,0 büyüklüğündeki deprem, Ege ve Akdeniz'i salladı (8)

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA: DEPREMDEN 27 KİŞİ ETKİLENDİ Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Denizli'de meydana gelen 6.0 büyüklüğündeki depremden 27 kişinin etkilendiğini açıkladı.  Bakan Koca yaptığı yazılı açıklamada, merkez üssü Denizli’nin Bozkurt ilçesi olan 6 büyüklüğündeki depremin Isparta, Denizli, Afyon ve Burdur'da hissedildiğinin belirterek, "Bu illerimizde toplam 27 vatandaşımız depremden etkilenmiştir.

Haber 08-08-19 19:47

Çevre ve Şehircilik Bakani Murat Kurum Niğde’de

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "81 ile 81 millet bahçesi sözümüz var.

Haber 27-07-19 17:20

GÜNCELLEME 2 - Hakan Atilla Türkiye'ye geldi

ABD'deki İran yaptırımları davasında suçlu olduğu iddiasıyla 32 ay hapis cezası verilen ve tutuklu bulunduğu cezaevinden tahliye edilen eski Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'yı taşıyan uçak İstanbul Havalimanı'na indi - Atilla'yı havalimanında karşılayan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak: - "Hakan Atilla kardeşimizin şahsında, ülkemizin ne kadar güzel, güçlü evlatlar yetiştirdiğini, o evlatları yetiştiren ne güzel anne, babaların olduğuna bugün bir kez daha ben şahit oldum. Bu ülkenin bir bireyi olmaktan gurur duydum" HAZİNE VE MALİYE BAKANI BERAT ALBAYRAK'IN KONUŞMASI VE DETAYLAR EKLENDİ

Haber 24-07-19 13:42

DHA İSTANBUL - ESKİ DEVLET BAKANI SÜLEYMAN ARİF EMRE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

ESKİ Devlet Bakanı Süleyman Arif Emre İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı.

Haber 22-07-19 18:51

ESKİ DEVLET BAKANI SÜLEYMAN ARİF EMRE HAYATINI KAYBETTİ

Eski Devlet Bakanı Süleyman Arif Emre hayatını kaybetti.

Haber 21-07-19 16:10

DHA YURT BÜLTENİ-17

(ÖZEL)- IKBY'NİN TÜRKMEN BAKANI SELİM: HAİNCE, KALLEŞÇE BİR SALDIRI IRAK Kürt Bölgesel Yönetimi'nde (IKBY) Devlet Bakanı Türkmen Cepheli (ITC) Aydın Maruf Selim, Erbil'de, Türk diplomatın şehit edildiği saldırıyı kınadı.

Haber 18-07-19 17:39

Bakan Akar, ABD Savunma Bakan Vekili Esper ile bir araya geldi (3)

BAKAN AKAR, İNGİLTERE SAVUNMA BAKANI MORDAUNT İLE GÖRÜŞTÜ Milli Savunma Bakanlığı, Bakan Hulusi Akar'ın İngiltere Savunma Bakanı Penny Mordaunt ile bir araya geldiğini açıkladı.

Haber 26-06-19 20:37

Bakan Akar, ABD Savunma Bakan Vekili Esper ile bir araya geldi (2)

Bakan Akar, ABD Savunma Bakan Vekili Esper ile bir araya geldi (2)  AKAR, YUNANİSTAN SAVUNMA BAKANI APOSTOLAKİS İLE GÖRÜŞTÜ Milli Savunma Bakanlığı, Bakan Hulusi Akar'ın Yunanistan Savunma Bakanı Evangelos Apostolakis ile bir araya geldiğini açıkladı.

Haber 26-06-19 20:35

Bakan Akar, ABD Savunma Bakan Vekili Esper ile bir araya geldi (2)

AKAR, YUNANİSTAN SAVUNMA BAKANI APOSTOLAKİS İLE GÖRÜŞTÜ Milli Savunma Bakanlığı, Bakan Hulusi Akar'ın Yunanistan Savunma Bakanı Evangelos Apostolakis ile bir araya geldiğini açıkladı.

Haber 26-06-19 20:29

GÜNCELLEME - ABD, İran lideri Hamaney'i yaptırım listesine aldı

ABD Başkanı Donald Trump, İran lideri Ayetullah Ali Hamaney'i de kapsayacak şekilde İran'a yönelik yeni yaptırımlar getiren bir başkanlık kararnamesine imza attı - ABD Başkanı Trump: - "İran'la ya da başka bir ülkeyle çatışmaya girmek istemiyoruz ama şunu söyleyebilirim ki İran'ın nükleer silah sahibi olmasına izin veremeyiz" - ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin, İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif'in de bu hafta içinde yaptırım listesine alınacağını bildirdi ABD HAZİNE BAKANI MNUCHIN'İN AÇIKLAMASI VE DETAYLAR EKLENDİ

Haber 24-06-19 20:43

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA OYUNU KULLANDI

*Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Bin 550 hastamızın sandıklara taşınması planlandı.

Haber 23-06-19 13:38

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU ÜSKÜDAR'DA MUHTARLARLA BULUŞTU

Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN-İsa ALMAÇAYIR / İSTANBUL DHA İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Validebağ Öğretmenevinde Üsküdar'a bağlı mahallelerin muhtarlarıyla bir araya geldi.

Haber 12-06-19 16:53