Ülke Tv Haberleri

Yeniden Refah Partisi yorumu olay oldu! Murat Özer, çok iddialı konuşmuştu ama seçim sonuçları onu fena yanılttı…

2024 yerel seçim sonuçlarında aldığı başarılı sonuçla adından söz ettiren Yeniden Refah Partisi ile ilgili bir yorum sosyal medyada gündem oldu. Seçim günü canlı yayın konuğu olan gazeteci Murat Özer, Yeniden Refah Partisi ile ilgili çok iddialı bir çıkış yaparak partinin adının ekranda gösterilmesinin bile gereksiz olduğunu iddia etmişti. İşte sosyal medyada viral olan o görüntü…

Haber 04-04-2024 13:54

RTÜK'ten Sevda Noyan kararı

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Üyesi (RTÜK), Sevda Noyan'ın canlı yayındaki sözleri nedeniyle Ülke TV'ye 3 kez program durdurma cezası verdi.

Haber 22-05-2020 15:57

RTÜK Başkanı açıkladı! Sevda Noyan'ın Ülke TV'deki sözleri infial yaratmıştı

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Ülke TV raporunun hazırlandığını ve Üst Kurul gündemine getirileceğini söyledi. Sevda Noyan'ın Ülke TV'de yayınlanan sözleri infial yaratmıştı.

Haber 15-05-2020 17:59

Ülke TV ve Kanal 7 Medya Grubu'ndan Sevda Noyan açıklaması

Ülke TV, 'Arafta Sorular' programında kullandığı ifadelerle bir anda olay yaratan Sevda Noyan hakkında açıklama yaptı. Yapılan açıklamada bu sözlerin tasvip edilmediği belirtildi ve özür dilendi.

Haber 09-05-2020 14:50

Ülke Tv

Ülke Tv Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ülke Tv Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Aday arkadaşımız, Ordu'ya gitti, valiye küfretti

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım: - "Aday arkadaşımız, Ordu'ya gitti, valiye küfretti. Bu benim canımı sıkıyor. İstanbul gibi büyük bir şehri yönetmeye talip olanın ağzından böyle galiz küfürler, çıkmaması lazım. Bunu ben sağlıklı görmüyorum" - "Arkadaşımızın bir şekilde kendisini gözden geçirmesi lazım. Bu öfke kontrolü önemli bir şey. Bu konuda daha dikkatli olması gerekir. Dün de kendisine bir çağrı yaptım. 'Özür dile' dedim. Kamuoyu bir özür bekliyor"

Haber 09-06-2019 12:26

Ekrem İmamoğlu'ndan Turgay Güler'e gönderme: Beni kesen yayıncının ne hale geldiğini biliyorsun

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu katıldığı canlı yayında, Ülke TV'de katıldığı programda yaşadıklarıyla ilgili göndermede bulundu. İmamoğlu, programın sunucusuna esprili bir dille, "Beni kesen yayıncının ne hale geldiğini biliyorsun" dedi.

Trend 22-03-2019 00:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında soruları yanıtladı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: (5) - "Ben Bay Kemal gibi konuşmam ama açık konuşurum, açık sözlüyüm. Devlet her üniversiteyi bitireni bir işe yerleştirmez. Bu Amerika'sında da böyledir, Batı'sında da böyledir" - "Devlette bir mantık var, affınıza sığınıyorum, 'Devletin malı deniz, yemeyen domuz.' Yıllarca böyle devletin malına baktılar ama biz böyle bakamayız. Biz, devletin bir defa kuruşunu çok dikkatle harcayan bir iktidar olmaya mecburuz" - "Başakşehir, bu sene eğer hakikaten şampiyon olursa, bir Bursaspor gibi o da bir şampiyonluk yakalarsa bu da tabii bir devrimdir. Yani illa on binlerin veya milyonların izlediği takımlar değil, demek ki binlerin izlediği takımlar da şampiyon olabiliyormuş" - "İzmir'de aynen Haliç gibi Körfez bölgesinde bir yer var ve burayı belediye hala temizlemiş değil. İzmirli bu kokuyu teneffüs ediyor ama hala CHP belediyesiyle bilmiyorum bu seçimde yola devam eder mi?" - "Geçen gün Bay Kemal diyor ki 'İşsizliği gidermenin tek yolu var, üretim, üretim, üretim.' Ben de bir yerden cevap verdim, 'Bay Kemal, yatırım olmadan üretim olur mu? Yatırım, yatırım yatırım.' Önce yatırımı yapacaksın ki üretim olsun. Yatırım olmadan üretim olur mu? İşi bilmiyor. Alışacak"

Haber 19-03-2019 00:11

Adalet Bakanı Gül canlı yayında soruları yanıtladı

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül: "(Suriyelilerin bayram için ülkelerine gitmesi) Bakın bayramda gidiyorlar ve birileri 'madem gidiyorlar, neden geri geliyorlar' diyorlar. Bu dil, faşist bir dildir. Bugün Almanya'nın Türk ve İslam düşmanlığıyla bunun bir farkı yok"

Haber 14-06-2018 01:02

Muharrem İnce'den Turgay Güler'in iddialarına yanıt: Bu kişiyi tanımıyorum!

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Twitter hesabından Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Ülke TV programcısı Turgay Güler'in "Bu arada merak edenler için söyleyeyim: Muharrem İnce Sıradışı'na gelemiyor. 'Benim belirleyeceğim soruları sorarsa gelirim' diye haber yolladı!" iddialarına cevap verdi. İnce açıklamasında, "Bu kişiyi tanımıyorum, kendisiyle hiç görüşmedim, haber yollamadım. Zaten yandaş medya dediğin tam da budur. Beni Erdoğan ile karıştırıyor" dedi.

Haber 02-06-2018 22:15

Sporun Devleri Buluşuyor ödül töreni

Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu: "Siz başardıkça Anadolu'nun yüzü gülecektir. Siz kazandıkça bu topraklara kin ve nefret tohumları ekmeye çalışanlar azap çekecekler. Her başarıda bu azap daha katlanacak" - Gençlik ve Spor Bakanı Bak: "Dünyada spora en fazla yatırım yapan ülke, belki de birincisi Türkiye" - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık: "Spora destek verdik, vermeye devam ediyoruz"

Haber 28-03-2018 22:40

Davutoğlu: 'Sakın ha CHP'lileşmesinler'

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kanal 7-Ülke TV ortak yayınında gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevapladı.

Haber 07-05-2015 00:10

Sinan Çetin: 'Adımızın Osmanlı olarak ...'

Ünlü yönetmen Sinan Çetin, katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamada Türkiye adının Osmanlı olarak devam etmesini istediğini vurguladı

Magazin 12-01-2015 04:13

Yusuf Ziya Cömert'ten operasyon yorumu: Yalancının...

Star Medya Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Ziya Cömert, görevden almaların perde arkasını açıkladı.

Haber 28-11-2014 08:32

Erdoğan gözyaşlarını tutamadı

Başbakan Erdoğan, Ülke TV'de katıldığı Sıradışı Özel programında gözyaşlarını tutamadı.

Haber 22-08-2013 22:32

Gözyaşlarını tutamadı

Ülke TV spikeri öksüz kalan Mısırlı çocuğun annesine haykırışına dayanamadı ve haberi canlı yayında gözyaşları içinde okudu.

Haber 19-08-2013 09:42

Canlı yayında sunucunun sinekle imtihanı

Özel bir televizyon kanalında spiker canlı yayında sinekle yaşadığı mücadeleyi bakın nasıl anlattı...

Trend 15-03-2013 11:30

Spikerin canlı yayında maganda isyanı

Ülke TV'de haber sunan Mustafa Yıldız, kutlamalarda evine kurşun isabet ettiğini söyledi, canlı yayında magandalara isyan etti.

Yurthaber 23-05-2011 17:49

Atatürk kızınca ne yapardı?

Mustafa Kemal Atatürk kızınca Rumeli şivesiyle bakın hangi sövgüyü kullanıyormuş:

Haber 28-04-2011 18:03

CHP'yi sallayan seks kaseti depremi!

Yazar Turgay Güler'in sözleri deprem etkisi yaptı. Savcılık derhal harekete geçti..

Haber 01-02-2011 11:53