Umit Kuruca Haberleri

Gelinim Mutfakta Trabzon usulü Kuruca tarifi! Trabzon kurabiyesi nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında salı günü Trabzon usulü Kuruca tarifi yapılıyor. Trabzon kurabiyesi olarak bilinen kuruca tarifi sevilerek tüketilen kurabiye tarifleri arasında yer alıyor. Mis gibi tereyağ ve mısır ununun birleşimiyle ortaya çıkan kuruca kıyır kıyır bir lezzete kavuşuyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri Trabzon usulü Kuruca nasıl yapılır araştırmalarında bulunuyor.

Yemek 2023-01-31 13:19:27

Karaca kuruca ne demek? Karaca kuruca birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçede birleşik kelimeler, basit sözcüklerin bir araya gelmesiyle oluşur. Eklerle birlikte tür değiştirebilen sözcükler, birleşik kelimeleri oluştururken ses düşmesi, ses türemesi gibi değişimler geçirebilir. Dilbilgisi kuralları göz önünde tutularak oluşturulan iki farklı kelimenin bir araya gelmesiyle türeyen sözcüklerden biri de Karaca kuruca birleşik kelimesidir. Karaca kuruca ne demektir?

Egitim 2022-05-18 20:14:24

Adnan Oktar'ın kediciğiydi! Şimdi yeni hayatının tadını çıkarıyor

Tüm Türkiye'nin bir dönem Adnan Oktar'ın kediciği olarak tanıdığı ve verdiği ifadeyle Adnan Oktar'ın tutuklanmasını sağlayan Ceylan Özgül, şimdilerde yeni hayatının tadını çıkarıyor. Eşi Ümit Kuruca ile mutluluk pozlarını Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan Özgül'e, beğeni ve yorum yağıyor.

Magazin 2021-09-30 19:16:46

Bingöl’de 93 köyde hibeli soba dağıtıldı

Bingöl’de merkeze bağlı köylerde yüzde 80 hibeli bin 832 adet soba dağıtımı yapıldı.Orman İşletme İl Müdürlüğü tarafından Murat Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi kapsamında, köylerde kuzineli soba dağıtımı yapıldı.353’ü Şubat ayında olmak üzere toplamda dağıtılan soba sayısının bin 832 adet olduğu belirtildi.İl Müdürü İbrahim Börü yaptığı açıklamada,” Müdürlüğümüzce Murat Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi kapsamında 2021 Yılı Şubat ayı içerisinde Kurucadağ Mikrohavzası Kuruca, Yolçatı, Gökçekanat, Dikme, Çevrimpınar, Emtağ, Bilaloğlu, Topalan, Kurudere, Alibir, Kartal, Çiçekdere, Sancaklı Köylerine yüzde 80 hibeli olarak 353 adet Kuzineli Soba dağıtımı yapılmıştır” dedi.Şimdiye kadar 93 köyde çalışma yaptıklarını belirten Börü, “Dağıtılan kuzineli sobalar daha az yakacak madde ile daha çok verim vermekte olup vatandaşlarımızın oduna karşı ihtiyacını azaltıp ormanlara verilen tahribatı da düşürmektedir.

Yurthaber 2021-03-03 17:03:07

850 dönümlük meşe ormanı için itfaiye yolu talebi

Gaziantep’in Araban ilçesine bağlı Emirhaydar kırsal mahallesinde orman sevgisiyle yaşayan mahalle sakinleri, ormanlık alanda çıkması muhtemel yangının büyük bir faciaya dönüşmemesi için 850 dönümlük ormanlık alana itfaiye yolu talebinde bulundu.Gaziantep’in Araban ilçesine bağlı Emirhaydar kırsal mahallesinin kuruca mevkiinde uzun yıllar öncesinden bugüne kadar kendiliğinden yetişen ve yöre halkı tarafından sık sık kontrol edilerek korunan 850 dönümlük alandaki meşe ormanını Araban ilçe Tarım ve Orman Müdürü Kerim Yavuz ile Araban ilçesi Ziraat Odası Başkanı Hasan Altun yerinde inceledi.

Yurthaber 07-02-21 15:29

NEO Okulları, geleceğin mesleklerini öğretiyor

Şırnak’ın Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Araştırma ve Geliştirme (AR-GE) Birimi, Özel Nebahat Onuk Mesleki Teknik Anadolu Lisesi (NEO) elektrik ve elektronik atölyelerinde incelemede bulundu.Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Bilen, Silopi Kaymakam Can Kazım Kuruca’nın eşi Eda Kuruca ve AR-GE Birimi ile birlikte Özel NEO Lisesini ziyaret etti.

Yurthaber 18-11-20 13:13

Traktör ile minibüs çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Adıyaman’da traktör ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi ise yaralandı.Edinilen bilgilere göre, Adıyaman-Gölbaşı karayolu Çakal Köprüsü yakınlarında Seyfettin Karaman idaresindeki 02 ABL 327 plakalı Fiat marka minibüs ile Derviş Kuruca idaresindeki 02 AAJ 881 plakalı traktör çarpıştı.

Haber 14-10-20 15:54

Kovid-19'u yenen doktor immün plazma bağışıyla hastalara umut oldu

Doktor Serdar Kuruca: - "Çok şiddetli şekilde kas ve eklem ağrıları hissettim. Bu normal kas ve eklem ağrıları gibi olmuyor daha şiddetli kemikleriniz patlayacak gibi oluyor" - "Tedavi bittikten sonra 28 günlük süreci bekledim ve bağışçı oldum. İnşallah başka hastaların iyileşmesine umut olacak" - İl Sağlık Müdürü Muhammet Ali Oruç: - "Doktorumuz hem sahada yoğun şekilde çalışırken hem de geçirdiği hastalık sonrasında diğer hastalara umut olmak için bağışta bulundu. Aynı şekilde hastalığı geçiren vatandaşlarımızın da bağışta bulunmasını istiyoruz"

Yurthaber 19-09-20 11:12

Silopi Kaymakamı Kuruca’dan görme engellilere gitar hediyesi

Şırnak’ın Silopi İlçe Kaymakamı Can Kazım Kuruca, görme engelli iki kişiye gitar hediye etti.Silopi Kaymakamı Can Kazım Kuruca, Gençlik Merkezini ziyaret ederek özel yetenek sınavındaki müzik bölümüne hazırlık yapan gitar çalan öğrencileriyle bir araya geldi.

Yurthaber 18-07-20 11:46

Silopi Kaymakamı Kuruca ev ziyaretlerine başladı

Şırnak’ın Silopi İlçe Kaymakamlığına atanan Can Kazım Kuruca eşi ile beraber ev ziyaretleri gerçekleştirdi.İçişleri Bakanlığınca Silopi Kaymakamlığına atanan Can Kazım Kuruca göreve başladığı gün itibari ile ilçede bazı aileleri ziyaret etti.

Yurthaber 30-06-20 13:54

Kaymakam Kuruca’dan yaşlılara ziyaret

Tunceli’nin Nazımiye İlçesi Kaymakamı Can Kazım Kuruca, ilçede yaşayan yaşlı vatandaşları her fırsatta ziyaret ederek onlara yardımcı olmaya çalışıyor.Nazımiye Kaymakamı Can Kazım Kuruca, ilçede ikamet eden yaşlıları her fırsatta ziyaret ediyor.

Yurthaber 03-02-20 12:29

Kamer Genç, mezarı başında anıldı

  TBMM eski Başkanvekili ve CHP Tunceli eski Milletvekili Kamer Genç, ölümünün 4'üncü yıl dönümünde, Tunceli'nin Nazımiye ilçesindeki mezarı başında anıldı.  Kamer Genç'in Nazimiye ilçesi Ramazan köyündeki kabri başında düzenlenen anma törenine Nazimiye Kaymakamı Can Kazım Kuruca, CHP Genel Başkan Yardımcıları Orhan Sarıbal ve Veli Ağbaba, CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse ile eşi Sevim Genç ve çok sayıda vatandaş katıldı.  Nazımiye Kaymakamı Can Kazım Kuruca, konuşmasında Kamer Genç'in terör örgütlerine karşı her zaman dik durduğunu söyleyerek, "Zamanın ruhu neyi gerektirirse gerektirsin doğru bildiklerini savunmaktan çekinmeyen ve prensiplerini her yerde açık açık söyleyen bir milletvekili profiliydi.

Haber 22-01-20 16:43

Kamer Genç, mezarı başında anıldı

 TBMM eski Başkanvekili ve CHP Tunceli eski Milletvekili Kamer Genç, ölümünün 4'üncü yıl dönümünde, Tunceli'nin Nazımiye ilçesindeki mezarı başında anıldı.  Kamer Genç'in Nazimiye ilçesi Ramazan köyündeki kabri başında düzenlenen anma törenine Nazimiye Kaymakamı Can Kazım Kuruca, CHP Genel Başkan Yardımcıları Orhan Sarıbal ve Veli Ağbaba, CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse ile eşi Sevim Genç ve çok sayıda vatandaş katıldı.  Nazımiye Kaymakamı Can Kazım Kuruca, konuşmasında Kamer Genç'in terör örgütlerine karşı her zaman dik durduğunu söyleyerek, "Zamanın ruhu neyi gerektirirse gerektirsin doğru bildiklerini savunmaktan çekinmeyen ve prensiplerini her yerde açık açık söyleyen bir milletvekili profiliydi.

Haber 22-01-20 15:05

Beşiktaş, Emir Umit’i yalanladı

Beşiktaş, devre arası transfer döneminde kadrosuna katmak için İstanbul’a getirdiği iddia edilen Kosovalı futbolcu Emir Umit ile ilgili haberleri yalanladı.Siyah-beyazlıların resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Kosovalı futbolcu Emir Umit’in Futbol Takımımıza transferi için İstanbul’a geldiği şeklinde bazı medya organlarında yer alan haberler, tamamen gerçek dışıdır" denildi.

Spor 25-12-19 12:48

BES'i kara gün parası gibi düşünmek lazım

Emeklilik Gözetim Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Kuruca: - "BES'i biraz kara gün parası gibi düşünmek lazım. Her acil durumda çekilip harcanabilecek bir para değil. O yüzden insanlar emeklilik için birikim yaptığının farkında olup o gözle tasarruf etmeli" - "Çok sık fon değişiklikleri yapmayı tavsiye etmiyoruz ama en azından senede bir kere uzmanlara danışıp portföyünü gözden geçirmesinde fayda var"

Finans 24-10-19 11:36

BES'i kara gün parası gibi düşünmek lazım

Emeklilik Gözetim Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Kuruca: - "BES'i biraz kara gün parası gibi düşünmek lazım. Her acil durumda çekilip harcanabilecek bir para değil. O yüzden insanlar emeklilik için birikim yaptığının farkında olup o gözle tasarruf etmeli" - "Çok sık fon değişiklikleri yapmayı tavsiye etmiyoruz ama en azından senede bir kere uzmanlara danışıp portföyünü gözden geçirmesinde fayda var"

Yurthaber 24-10-19 11:35

Elazığ-Bingöl yolunda kaza: 7 yaralı

Elazığ-Bingöl Karayolunda meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.Kaza, Elazığ-Bingöl Karayolunun kuruca mevkiinde meydana geldi.

Haber 08-06-19 16:44

Nazımiye’de güvenlik toplantısı

Tunceli’nin Nazımiye İlçesi’nde Kaymakam Can Kazım Kuruca başkanlığında güvenlik toplantısı gerçekleştirildi.Tunceli’nin Nazımiye İlçesi’nde Kaymakam Can Kazım Kuruca başkanlığında, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Adem Kaya, Emniyet Amir Vekili Oktay Kutlubay, okul müdürleri, okul aile birliği başkanlarının katılımıyla okul güvenliği toplantısı gerçekleştirildi.Toplantıda, ilçedeki öğrencilerin daha güvenli ve huzurlu ortamda eğitim öğretim görmeleri için alınacak tedbirler görüşüldü.Öğrencilerin kötü alışkanlıklardan korunması konusunda yapılacaklar hakkında da görüşlerin dile getirildiği toplantıda, 2018-2019 eğitim öğretim döneminde yapılanlar konusunda genel değerlendirmelerde bulunulduğu belirtildi.

Yurthaber 24-04-19 17:45

Sarıgöl Belediye Başkanı Selçuk mazbatasını aldı

31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde Cumhur İttifakının MHP’den Sarıgöl Belediye Başkan adayı olan ve seçimleri kazanan mevcut Belediye Başkanı Necati Selçuk düzenlenen törenle mazbatasını Sarıgöl İlçe Seçim Kurulu Başkanının elinden aldı.Sarıgöl Belediye önünde Sarıgöl AK Parti İlçe Başkanı Erdoğan Büyükdinç, AK Parti Sarıgöl Kadın Kolları Başkanı Fergül Tatar, Sarıgöl AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Cavit Batuk, MHP İlçe Başkanı Ahmet Buldanlı, MHP Sarıgöl İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Çakar, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Hakan Kuruca, Sarıgöl AK Parti eski ilçe başkanları İbrahim Kaya, Muhammet Toy ve partililer katıldı.Sarıgöl İlçe Seçim Kurulunda düzenlenen törenle ikinci kez Sarıgöl Belediye Başkanı seçilen Necati Selçuk mazbatasını, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim İlkay Yavuz Kahyaoğlu’nun elinden aldı.

Yurthaber 05-04-19 16:05

Başkan Selçuk son mitingini Aşağıkoçaklar’da yaptı

Sarıgöl Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının adayı Necati Selçuk, son mitingini Aşağıkoçaklar Mahallesinde gerçekleştirdi.Sarıgöl Süleyman Demirel Parkı önünden iki kilometrelik Aşağıkoçaklar Mahallesine kadar kalabalık bir şeklide yürüyen Belediye Başkanı Necati Selçuk’a vatandaşlar yol boyunca sevgi gösterilerinde bulundu.Sarıgöl Belediye başkanı Necati Selçuk’un iki kilometrelik yürüyüşüne Sarıgöl AK Parti İlçe Başkanı Erdoğan Büyükdinç, Kadın Kolları Başkanı Fergül Tatar, Sarıgöl AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Cavit Batuk, Sarıgöl MHP İlçe Başkanı Ahmet Buldanlı, MHP Kadın Kolları Başkanı Sevim Çakar, Sarıgöl Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Kuruca, meclis üyeleri, Sarıgöl AK Parti eski İlçe Başkanları İbrahim Kaya ve Muhammet Toy da eşlik etti.

Yurthaber 30-03-19 13:10

Lice’de arazi kavgası: 1 ölü

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde, iki aile arasında çıkan arazi kavgasında 1 kişi hayatını kaybetti.Olay, Lice ilçesi Tepe Yolçatı Mahallesi Kuruca mezrasında yaşandı.

Haber 21-03-19 08:58

AvivaSA Mobil tanıtıldı

AvivaSA Mobil ile tüm BES ve hayat sigortası işlemleri tek uygulama üzerinden gerçekleştirilebiliyor - AvivaSA Üst Yöneticisi Fırat Kuruca: - "AvivaSA olarak BES'te 16,9 milyar TL'lik fon büyüklüğü, 834 bin katılımcı sayısı ve yüzde 19,2 pazar payıyla fon büyüklüğünde sektör liderliğimizi sürdürdük. 2017 yılına göre, fon büyüklüğümüzü yüzde 11 artırma başarısı gösterdik"

Finans 05-02-19 11:32

Diyarbakır'da operasyon için 116 köy ve mezrada sokağa çıkma yasağı

DİYARBAKIR'ın Lice, Kulp, Silvan, Hazro ve Kocaköy ilçeleri kırsalında düzenlenecek operasyon öncesi, sivil vatandaşların zarar görmemesi amacıyla bu ilçelere bağlı toplam 116 köy ve mezrada sokağa çıkma yasağı ilan edildi.  Beş ilçeye bağlı 116 köy ve mezrada düzenlenecek operasyon öncesi, bugün saat 16.00'dan itibaren ikinci bir duyuruya kadar ilan edilen sokağa çıkma yasağıyla ilgili Diyarbakır Valiliği'nce yapılan yazılı açıklamada, "İlimiz Lice, Kulp, Silvan, Hazro ve Kocaköy ilçeleri mülki sınırları içerisindeki dağlık ve ormanlık alanda faaliyet yürüten, aralarında üst düzey örgüt yöneticilerinin de bulunduğu değerlendirilen bölücü terör örgütü mensuplarını ve işbirlikçilerini etkisiz hale getirmek, bölgede bölücü terör örgütü mensupları tarafından kullanıldığı değerlendirilen sığınak, barınak, depo alanlarını, uçaksavar mevziilerini tahrip etmek ve malzemeleri ele geçirmek maksadıyla operasyon düzenlenmektedir" denildi.  Operasyon düzenlenecek ilçe ve köy isimleri de şöyle sıralandı: "Operasyon icra edilen bölgelerde halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması ve sivil vatandaşların zarar görmemesi amacıyla, 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun ilgili maddeleri gereğince, belirtilen bölgelerde Lice ilçesine bağlı olan; Zümrüt, Gürbeyli, Kıpçak, Damar, Sığınak, Çıralı, Kıyıköy, Dibekköy, Budak, Dallıca, Yolçatı, Tepe, Türeli, Ortaç, Kabakaya, Kutlu, Yalaza, Çavundur, Bağlan, Dolunay, Oyuklu, Arıklı, Serince, Çağdaş, Kayacık, Uçarı, Ziyaret ve Esenler köyleri ile Guçik, Ahmetbey, Kola, Hasana, Navaladiriş, Dingil, Ayşe, Hacıhüseyin, Kuruca, Hevselbey, Kolbağı, Alataş, Sınır, Pınar, Beğendik, Hacıcemil, Bakanlar, Kalkanlı, Çaylarbaşı, Göçer, Kerpiçören, Çanak, Sağlam ve Esenli mezraları, Kulp ilçesine bağlı olan; Zeyrek, Güllük, Özbek, Kurudere, Uygur, Karaağaç, Kamışlı, Bağcılar, Çukurca, Akbulak, Demirli, Düzce, Bayırköy, Temren, Güleç, Taşköprü, Barın köyleri ile Soldere, Maden, Dökmetepe, Yolugüzel, Gomanuri, Çay, Düzpelit, Yeşilce, Başçavuş, Havrik, Dolusalkım, Mutlu, Mezrimalaftü, Yenidam, Küçükbağcılar, Ortakuyu, Haruni, Zükrütlü, Keçiveren, Y.Polat, A.Polat, Malaabdo, Karapınar, Mevik, Kuyucak mazraları, Silvan ilçesine bağlı olan; Dolaplıdere, Dağcılar, Çaldere, Bayrambaşı köyleri ile Kayabağı, Ergeçidi, Üçdirek, Alakuşak, Kaso, Seydankara, Erkenciler mezraları, Hazro ilçesine bağlı olan; Kocbaba, Mutluca, Çitlibahçe, Sarıerik, Gözebaşı ve Ormankaya köyleri ile Şahgeldi, ve Eldeğmez mezraları, Kocaköy ilçesine bağlı olan; Boyunlu köyü ile Varlık ve Gökçe mazraları 12 Eylül 2018 Çarşamba günü saat 16.00'dan itibaren geçerli olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasaklanmıştır.

Haber 12-09-18 16:56

Adnan Oktar ve kedicikler ile ilgili iğrenç detay

Adnan Oktar operasyonunda iğrenç detaylar ortaya çıktı. Oktar ve grubunun kendilerini mağdur ettiğini öne süren Oktar Babuna'nın yeğeni Emre Yaşar Ertüzün ve Yılmaz Kuruca yaşadıklarını anlattı. Kuruca, "Grup seks ve kadınların istismar edilmelerini gözümle gördüm. Çocuk tecavüzleriyle ilgili ben şahit olmadım fakat bu konuyla ilgili mağdurlar ve şikayetçiler var." dedi

Haber 14-07-18 11:03

Adnan Oktar grubundan ayrılanlar yaşadıklarını anlattı

 ADNAN Oktar ve grubunun kendilerini mağdur ettiğini öne süren Oktar Babuna'nın yeğeni Emre Yaşar Ertüzün ve Yılmaz Kuruca yaşadıklarını anlattı.

Haber 13-07-18 22:45

Adnan Oktar grubundan ayrılanlar yaşadıklarını anlattı

 ADNAN Oktar ve grubunun kendilerini mağdur ettiğini öne süren Oktar Babuna'nın yeğeni Emre Yaşar Ertüzün ve Yılmaz Kuruca yaşadıklarını anlattı.

Haber 13-07-18 19:12

Adnan Oktar mal varlığının kaynağı ne? 10 yıllık çalışanı Yılmaz Kuruca bilinmeyenleri anlattı!

Adnan Oktar mağdurları İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde açıklama yaptı. Oktar'ın yanında 10 yıl çalıştığını söyleyen Yılmaz Kuruca, ”Televizyonunda bir sürü İsrailli hahamları, siyasileri davet ederek, onlarla gizli kirli ilişki kurarak, Türkiye'nin aleyhindeki bilgileri onlara aktararak bir gelir elde edildiğini biliyoruz. Bu örgüt liderinin bu güne kadar var olmasındaki tek sebep FETÖ'dür." ifadelerini kullandı.

Haber 13-07-18 17:16

10 Yıl Adnan Oktar’ın Yanında Çalışan Yılmaz Kuruca:

Adnan Oktar mağdurları İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde açıklama yaptı. Oktar’ın yanında 10 yıl çalıştığını söyleyen...

Yurthaber 13-07-18 16:53

- (TEKRAR)  OKTAR GRUBUNDAN KAÇAN ESKİ ÜYELERDEN AÇIKLAMALAR

Adnan Oktar ve grubuna yapılan operasyonun ardından, grupta uzun yıllar kalan ve yakın zamanlarda ayrılan Ceylan Özgül ve Ümit Kuruca yaşadıklarını DHA'ya anlattı.  İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca kamuoyunda "Adnan Hoca" olarak bilinen Adnan Oktar ve grubuna yönelik sabah saatlerinde operasyon başlatıldı.

Haber 12-07-18 12:36

Eski kedicikten olay itiraf: Adnan Oktar cinsel ilişkiye giremiyordu!

Adnan Oktar grubundan 2017’de ayrılan ve ‘eski kedicik’ olarak anılan Ceylan Özgül, Adnan Oktar ve örgütü içinde geçmişte yaşadığı ve şahit olduğu olayları anlattı. Özgül, Adnan Oktar'ın hastalığından dolayı kadınlarla cinsel ilişkiye giremediğini söyleyerek gündemi sarsacak itiraflarda bulundu. Adnan Oktar'ın eski müridi Ümit Kuruca ise Oktar ve müritleriyle ilgili "Çeşitli grup seks seanslarından sonra Adnan Oktar’a kızlar sunuluyordu. Yaşlarının hiçbir önemi yoktu" ifadesini kullandı.

Haber 12-07-18 08:57

Adnan Oktar grubundan kaçan eski üyelerden şok açıklamalar

Adnan Oktar ve grubuna yapılan operasyonun ardından, grupta uzun yıllar kalan ve yakın zamanlarda ayrılan Ceylan Özgül ve Ümit Kuruca yaşadıklarını anlattı.

Haber 12-07-18 01:29

Oktar grubunundan kaçan eski üyelerden açıklamalar

ADNAN Oktar ve grubuna yapılan operasyonun ardından, grupta uzun yıllar kalan ve yakın zamanlarda ayrılan Ceylan Özgül ve Ümit Kuruca yaşadıklarını DHA'ya anlattı.  İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca kamuoyunda "Adnan Hoca" olarak bilinen Adnan Oktar ve grubuna yönelik sabah saatlerinde operasyon başlatıldı.

Haber 12-07-18 00:08

Oktar grubunundan kaçan eski üyelerden açıklamalar

ADNAN Oktar ve grubuna yapılan operasyonun ardından, grupta uzun yıllar kalan ve yakın zamanlarda ayrılan Ceylan Özgül ve Ümit Kuruca yaşadıklarını DHA'ya anlattı.  İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca kamuoyunda "Adnan Hoca" olarak bilinen Adnan Oktar ve grubuna yönelik sabah saatlerinde operasyon başlatıldı.

Haber 11-07-18 23:40

OKTAR GRUBUNUNDAN KAÇAN ESKİ ÜYELERDEN AÇIKLAMALAR

Adnan Oktar ve grubuna yapılan operasyonun ardından, grupta uzun yıllar kalan ve yakın zamanlarda ayrılan Ceylan Özgül ve Ümit Kuruca yaşadıklarını DHA'ya anlattı.  İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca kamuoyunda "Adnan Hoca" olarak bilinen Adnan Oktar ve grubuna yönelik sabah saatlerinde operasyon başlatıldı.

Haber 11-07-18 23:39

Gerger’de tiyatro oyunu büyük topladı

Adıyaman’ın Gölbaşı Belediye Başkanlığı Sanat Tiyatrosu tarafından Gerger ilçesinde düzenlenen ‘Baş Belası’ isimli tiyatro oyunu gerçekleştirildi.Tiyatro oyununda, yetiştirme yurdunda büyüyen bir gencin başından geçen traji komik lise hayatı ve onun idealist olan öğretmen ile arasında geçenler ele alındı.Hasan Gülpınar, Mehmet Peşket, Talha Aktaş, Adile Fındık, İlyas Baysoy, Vakkas Sözer, Halil İbrahim Erinmez, Damla Damar, Ufuk Geçeci ve Metcan Ünlü tarafından oynanan tiytro oyununa vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.Programa Gerger Kaymakamı Can Kazım Kuruca, Gölbaşı Belediye Başkanı Zeynel Aslan, Milli Eğitim Müdürü Abdulmuttalip Erek, kurum müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Haber 28-03-18 15:24

Bilgisayara bakma sendromu nedir?

Opr. Dr. Serdar Kuruca, göz sağlığını korumak için bilgisayarda 20 dakika çalıştıktan sonra, gözleri kapatarak ya da uzağa bakarak 20 saniye dinlendirilmesi tavsiyesinde bulundu

Haber 24-12-17 13:37

Çağın Hastalığı: “bilgisayara Bakma Sendromu”

Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. Serdar Kuruca, göz sağlığını korumak için bilgisayarda 20...

Yurthaber 23-12-17 10:53

40 Yıl Sonra Suya Kavuştular

Erzurum’un Tekman ilçesine bağlı Kuruca Mahallesi’nin 40 yıllık su hayali gerçek oldu.Erzurum Büyükşehir Belediyesi ESKİ...

Yurthaber 10-11-17 13:20

Öğrencilere Göz Taraması

Liv Hospital Samsun Göz Sağlığı ve Hastalıkları Kliniğinden Opr. Dr. Serdar Kuruca tarafından Özel Samsun...

Yurthaber 03-10-17 15:55

Öğrencilerin Başarısı İçin Göz Muayenesi Şart

Samsun Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Serdar Kuruca, çocuklarda sık rastlanan göz hastalıkları...

Yurthaber 28-09-17 15:44

Bingöl'de İha'lı Operasyon: 1 Pkk'lı Ölü Ele Geçti

BİNGÖL, (DHA)- BİNGÖL merkez Kuruca Köyü Kayabaşı Deresi mevkiinde tespit edilen 1 PKK'lı terörist, silahlı insansız hava aracı ile etkisiz

Yurthaber 23-09-17 13:48
pkk

Terör Örgütü Pkk’ya Büyük Operasyon: 6 Terörist Ölü, 1’i Sağ Ele Geçirildi

Elazığ’ın Karakoçan ilçesi Bulgurcuk kırsalı ile Bingöl’ün Kuruca kırsallarında terör örgütü PKK’ya yönelik güvenlik güçleri...

Yurthaber 23-09-17 13:24
pkk

Bingöl’de Çatışma: 1 Terörist Öldürüldü

Bingöl’de güvenlik güçleri, PKK’lı bir teröristi etkisiz hale getirdi.Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Kuruca köyünde...

Yurthaber 23-09-17 09:53

Avivasa Ilk Yeni Nesil Ofisi İzmir'de Açtı

- SABANCI Holding Sigorta Grup Başkanı Haluk Dinçer ve AvivaSA CEO'su Fırat Kuruca, yeni nesil ofis konseptinin ilk örneğini İzmir'de açtı. Haluk

Yurthaber 28-07-17 13:33

Fenerbahçeli Futbolcuyu Dolandırdıkları Iddia Edilen 2 Kişi Gözaltında

- FENERBAHÇELİ futbolcu  Van der Wiel'i, 4,5 milyon Dolar dolandırıldıkları ileri sürülen Umit A. ve Sinan S. gözaltına alındı. Şüpheliler

Yurthaber 15-05-17 22:37

Fenerbahçeli Futbolcuyu Dolandırdıkları Iddia Edilen 2 Kişi Gözaltında

- FENERBAHÇELİ futbolcu  Van der Wiel'i, 4,5 milyon Dolar dolandırıldıkları ileri sürülen Umit A. ve Sinan S. gözaltına alındı. Şüpheliler

Yurthaber 15-05-17 22:25

Ceo Kuruca: Avivasa'da Kadın Yönetici Oranı Yüzde 64

– “Kadın istihdamı” her geçen yıl daha fazla ekonominin ana konusu olmaya başlarken kadın istihdamında yüzde 60 olan AB’nin yarısı

Yurthaber 06-03-17 13:08

Ayvacık Kaymakamlığı’ndan canım Bebeğim Projesi

Samsun’un Ayvacık İlçe Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen “Canım Bebeğim” Projesi kapsamında İlçe Kaymakamı Can Kazım Kuruca,...

Yurthaber 11-03-15 16:52

Yozgat’a 12’si Uzman 78 Doktor Ataması Yapıldı

Yozgat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. İsmail Kuruca, Sağlık Bakanlığının 58.Dönem Dönem Devlet Hizmeti...

Yurthaber 28-08-14 18:01