Uncharted Lost Legacy Haberleri

Lost dizisinin Kate'i son hali ile şaşırttı! Evangeline Lilly yıllara yenik düştü

Tüm zamanların en iyisi olarak lanse edilmesine karşın, 2010 yılında yayınlanan final bölümü ile izleyicide hayal kırıklığı yaratan Lost dizisi sosyal medyada tekrar gündem oldu. Lost dizisinin Kate'i Evangeline Lilly'nin son hali görenleri şaşırttı. Ünlü oyuncu yıllara yenik düştü.

Magazin 2023-12-21 09:49:15

Bir döneme damga vurmuştu! Lost'un Jack'i son hali ile şaşırttı, Matthew Fox yıllara yenik düştü

Sidney - Los Angeles seferini yapan yolcu uçağının kaza yapması sonucu, gizemli bir adaya düşen kazazedelerin hikayesini anlatan Lost dizisi, Matthew Fox'un değişimi nedeniyle yeniden gündem oldu. Yakışıklı, oyuncuyu görenler tanımakta zorlanıyor. İşte Lost'un Jack'i Matthew Fox'un son hali...

Magazin 2023-11-03 14:33:43

Lost dizisinin Sawyer'ı son hali ile şaşırttı! Josh Holloway'İ Kate görse tanıyamaz

Sidney - Los Angeles seferini yapan yolcu uçağının kaza yapması sonucu, gizemli bir adaya düşen kazazedelerin hikayesini anlatan Lost dizisi, Josh Holloway'in değişimi nedeniyle yeniden gündeme geldi. Ünlü yıldızın son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 2023-11-02 12:10:47

Damadın ihanetini düğünde sağdıçlar itiraf etti! Gelin şoke oldu... “40 madde saydılar”

Sosyal medyada “DJ Lost One” kullanıcı adıyla bilinen bir müzisyen çalıştığı bir düğünde yaşadığı ilginç bir durumdan söz ederek sosyal medyanın gündemine oturdu. Müzisyen damadın yakın arkadaşlarının düğün töreninde yaptığı konuşma sırasında geline ihanete uğradığını itiraf ettiğini söyledi. 14 kişilik arkadaş grubunun itirafının başta damat olmak üzere salondakileri büyük bir şaşkına çevirdiğini söyleyen DJ, “40 madde saydılar. Çılgın bir bekarlığa veda partisi olmuş” dedi.

Trend 2023-09-08 08:35:35

Lost dizisinin Kate'i son hali ile şaşırttı! Evangeline Lilly'i Sawyer görse tanıyamaz

Sidney - Los Angeles seferini yapan yolcu uçağının kaza yapması sonucu, gizemli bir adaya düşen kazazedelerin hikayesini anlatan Lost dizisi, Evangeline Lilly'nin değişimi nedeniyle tekrar gündeme geldi. Dizide Jack ve Sawyer'ın ilgi duyduğu Kate'i canlandıran ünlü yıldızın son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 14-08-23 07:31

Şirinler Kayıp Köy konusu, oyuncuları ve seslendirenler! Şirinler Kayıp Köy filmi nerede çekildi? 5 Ağustos ATV yayın akışı

Şirinler Kayıp Köy orijinal adıyla Smurfs: The Lost Village filmi konusu ve oyuncuları araştırılıyor. Bu akşam saat 20.00'de ATV ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan filmin yönetmenliğini Kelly Asbury yapıyor. Peki, Şirinler Kayıp Köy filmi nerede çekildi? Şirinler Kayıp Köy konusu, oyuncuları ve seslendirenler! 5 Ağustos ATV yayın akışı

Magazin 05-08-23 19:47

Johnny Depp ile olaylı boşanma davasından sonra kadrodan çıkartıldığı iddia edilmişti! Amber Heard Aquaman 2’de...

"Aquaman and the Lost Kingdom"ın ilk fragmanı, her yıl düzenlenen sinema salonu kongresi CinemaCon'da Salı günü Warner Bros'un katıldığı bir sunumu sırasında gösterildi. Insider’in haberine göre, gösterilen fragman Amber Heard'ün "Aquaman and the Lost Kingdom" filminde olduğunu doğruladı.

Trend 26-04-23 15:27

Türkiye 2022 video oyun istatistikleri açıklandı! İşte en çok oynanan oyunlar

Yetişkin nüfusunun yaklaşık %80'inin mobil oyun oynadığı ve 650'yi aşkın oyun stüdyosuna ev sahipliği yaptığı bilinen Türkiye’de video oyuncuların tercihlerine ilişkin 2022 istatistikleri açıklandı. Rapora göre Türkiye’nin 2022’de en çok oynadığı ilk 3 oyun CS:GO, DOTA 2, Lost Ark oldu.

Haber 17-01-23 13:07

Playstore ile UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection ön siparişte

Oyun tutkunları, Playstore üzerinden verecekleri ön sipariş ile "UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection"ı çeşitli ödeme seçenekleri ve uygun fiyatla koleksiyonlarına ekleme şansı bulacak

Yurthaber 27-09-22 16:53

Uncharted: Legacy of Thieves Collection oyunu Playstore'da ön siparişte

"Uncharted: Legacy of Thieves Collection" oyunu Playstore'da ön siparişte

Yurthaber 26-09-22 16:17

Görenler şaşkına döndü: Ön siparişe açılan Harry Potter oyununun fiyatı tam 9 bin 999 TL!

Harry Potter takipçilerinin uzun zamandır beklediği oyun Hogwarts Legacy, bir dijital oyun mağazası olan Epic Games Store'da ön siparişe açıldı. Hogwarts Legacy fiyatıyla ise görenleri şaşkına çevirdi. Oyun 9 bin 999 TL'lik fiyatıyla dudak uçuklattı. Ancak bunun bir hata olduğu tahmin ediliyor.

Haber 26-08-22 15:53

Amber Heard davayı kaybetti! Aquaman 2 iddiası şoke etti

Daha önce DC tarafından yapılan açıklamayla Amber Heard'ün Aquaman 2 filmindeki sahnelerinin azaltıldığı açıklanmıştı. Yeni bir söylentiye göre ise Warner Brothers, Amber Heard'ın Aquaman and The Lost Kingdom'daki tüm görüntülerini filmden çıkartacak.

Magazin 06-06-22 13:58

Kayıp Şehir filmi The Batman’i tahtından etti! Kimse beklemiyordu

Başrollerini Sandra Bullock ve Channig Tatum’un paylaştığı Kayıp Şehir (The Lost City) filmi Amerika Birleşik Devletleri gişesinde uzun zamandır liderliğini koruyan The Batman’i geçerek zirveye yerleşti.

Trend 30-03-22 17:33

Sandra Bullock'tan hayranlarını üzecek haber

Son olarak Brad Pitt ve Channing Tatum’la başrolleri paylaştığı 'The Lost City' (Kayıp Şehir) filminde rol alan Oscar ödüllü ABD'li aktris Sandra Bullock (57), oyunculuk kariyerine bir süre ara vereceğini açıkladı.

Magazin 17-03-22 15:00

Efsane filmden müjde! Indiana Jones 5’in çekimlerinin tamamlandığı duyuruldu

1981'de "Raiders of the Lost Ark" (Kutsal Hazine Avcıları) filmi ile başlayan Indiana Jones efsanesinin beşinci halkasının çekimlerinin tamamlandığını yapımcı Frank Marshall duyurdu.

Trend 28-02-22 17:02

Razzie Ödülleri (Altın Ahududu Ödülleri) adayları belirlendi! İşte 2021 Altın Ahududu adayları...

Sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen Oscar’ı almak her oyuncunun hayallerini süsler. Ancak Oscar’ın tam tersi bir de geleneksel olarak her sene yılın en kötü film ve performanslarının belirlendiği Razzie (Altın Ahududu) ödüllerinin aday listesi açıklandı. 'En Kötü Film' kategorisinde 'Space Jam: A New Legacy' ve 'Penceredeki Kadın' yapımları dikkat çekti.

Trend 08-02-22 15:43

Tom Holland ve Mark Wahlberg’in başrollerini paylaştığı “Uncharted” filminin fragmanı yayınlandı

Popüler video oyunundan uyarlanan Tom Holland ve Mark Wahlberg’in başrollerini paylaştığı “Uncharted” filminin fragmanı yayınlandı. Fragmanda aksiyon sahnelerine yer verilen filmin 11 Şubat 2022 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

Trend 29-01-22 14:58

Google'dan büyük şok! Ücretsiz G Suite legacy hizmetinin fişini çekiyor: Artık para ödeyeceksiniz

Google, okul ve işletmelerin ücretsiz olarak kullandığı G Suite Legacy hizmetine son verme kararı aldı. 2012 yılında yeni ücretsiz üyelik almayı durduran Google, eski üyeliklere de dokunarak, kullanıcılarına ücretli bir seçeneğe geçiş yapmaları için 1 Mayıs'a kadar süre verdi. İşte Google'ın G Suite Legacy kararının detayları...

Haber 20-01-22 10:49

Sandra Bullock, Brad Pitt’in ‘The Lost City’ filmine dahil olma hikayesini anlattı

2022 yılının en eğlenceli yapımlarından biri olarak gösterilen ‘The Lost City (Kayıp Şehir)’ filminin başrollerini Sandra Bullock, Channing Tatum ve Daniel Radcliffe paylaşıyor. Usta oyuncu Brad Pitt’in misafir olarak katıldığı filmin kadrosunun oluşturulmasında ilginç bir hikaye etkili oldu. Sandra Bullock, Brad Pitt’in ‘The Lost City’ filmine dahil olma hikayesini anlattı.

Trend 23-12-21 14:02

Jason Momoa koronavirüse yakalandı

Dünyada milyonlarca kişiyi etkileyen koronavirüse eğlence ve sanat dünyasını da vurdu. Son olarak ünlü aktör Jason Momoa, Aquaman and the Lost Kingdom filminin çekimleri esnasında koronavirüse yakalandı. Momoa karantinaya girerken, yapımcıların Momoa dışındaki sahnelerin çekimine devam etmeyi planladığı öğrenildi.

Magazin 29-10-21 09:05

Jason Momoa, Aquaman 2 çekimlerinde yaralandığını açıkladı! “Fazla heyecanlanıyorum”

Jason Momoa, başrolde yer aldığı Aquaman 2 (Aquaman and the Lost Kingdom) filmlerinin çekimleri sırasında yaralandığını söyledi. İşini ciddiye aldığını ve severek yaptığını belirten Momoa, “İşimi seviyorum ve biraz fazla heyecanlıyorum” dedi.

Trend 20-10-21 11:59

Hızlı ve Öfkeli serisinin yıldızı Michelle Rodriquez kız arkadaşıyla yat turuna çıktı

2000’li yılların başında rol aldığı Lost dizisiyle üne kavuşan Michelle Rodriguez, İtalya açıklarında yat turuna çıktı. Hızlı ve Öfkeli serisinin yıldızına tatilde, İtalyan sunucu Rafaella Zardo eşlik etti.

Magazin 25-08-21 13:51

Ünlü yönetmen Bobby Roth: Türkiye’de çekilecek en güzel film romantik gerilim olur

"Lost" ve "Prison Break" dizilerine imza atan Amerikalı ünlü yönetmen ve yapımcı Bobby Roth, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Bodrum Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Turizm Forumuna katıldı. Roth dizilerin ve filmlerin turizme etkisini anlattı.

Magazin 12-06-21 09:22

Avrupa'da 18 binden fazla kimsesiz çocuk ve genç, 'sığınma merkezlerinde kayboldu'

Avrupa'da 2018-2020 yılları arasında 18 binden fazla kimsesiz göçmen çocuk ve gencin sığınma merkezlerinde kaybolduğu belirlendi. Çocuk göçmenlerin ortadan kaybolmasını araştıran sınır ötesi gazetecilik projesi "Lost in Europe" ile araştırma programı Argos'un ortaklaşa gerçekleştirdiği çalışmaya göre, birçok Avrupa ülkesi kayıp sığınmacıların kaydını tutmadığı için, kayıpların gerçek sayısı daha da yüksek olabilir.

Haber 19-04-21 16:57

Ünlü çizgi romandan uyarlanan Jupiter’s Legancy’in resmi fragmanı yayınlandı

Mark Millar ve Frank Quitely’nin çizgi romanından uyarlanan epik süper kahraman dizisi Jupiter’s Legacy hayranlarıyla buluşmak için gün sayıyor. Aile, güç ve sadakatin karmaşık dinamiklerinden oluşan diziden ilk resmi fragman paylaşıldı.

Trend 12-04-21 15:39

Josh Holloway ve J. J. Abrams Lost dizisinden sonra yeniden bir araya geliyor

Lost dizisinin final bölümünün hayal kırıklığı devam ederken sevenlerini heyecanlandıracak bir haber geldi. Lost dizisinden yıllar sonra kadrodaki başarılı iki isim yeniden aynı projede boy gösterecek.

Trend 10-03-21 16:18

Lost’un yapımcısından yeni bir Superman filmi geliyor! Bilin bakalım başrolde kim yok?

Lost, Fringe, Star Wars serisi gibi güçlü yapımlara imza atan J. J. Abrams yeni bir Superman filmi hazırlığına başladı. Başrolde Henry Cavill yok.

Trend 01-03-21 08:05

11 yıl sonra Lost tartışmasının fitilini ateşledi

Dizi efsaneleri arasına adını altın harflerle yazdıran Lost’un finali izleyiciler açısından tam bir hayal kırıklığıydı. Yıllar geçse de tartışması bitmeyen Lost’la ilgili dizinin başrol oyuncularından Josh Holloway çok konuşulan teoriyi yeniden gündeme getirdi.

Magazin 26-02-21 16:04

Game of Thrones ile Resident Evil yaratıcılarından bomba gibi proje!

Game of Thrones’un yazarı George R.R. Martin'in hikayesine dayanan bir destan olan "In the Lost Lands" filminin uyarlamasının yönetmenliğini Resident Evil serisine imza atan Paul W.S. Anderson üstlenecek. Filmin başrollerinde ise gişe rekortmeni oyuncular yer alıyor.

Trend 26-02-21 07:44

Sandra Bullock ve Channing Tatum ikilisini izlemek için biraz daha bekleyeceğiz

Sandra Bullock ve Channing Tatum ikilisinin başrollerini paylaştığı romantik, macera filmi The Lost City of D’nin yeni vizyon tarihi belli oldu.

Trend 15-02-21 08:17

Efsane dizi Lost'un ünlü oyuncusundan kötü haber! Batı Nil virüsü nedeniyle hayatını kaybetti

Bir döneme damgasını vuran izleyenleri ekran başına kilitleyen Lost dizisinin Danielle Rousseau'su Mira Furlan'dan kötü haber geldi. Efsane dizi ile adından uzunca yıllar söz ettiren Mira Furlan, Batı Nil virüsü nedeniyle hayatını kaybetti.

Magazin 25-01-21 17:17

30 yıl sonra ortaya çıktı! Evde Tek Başına setine giden Michael Jackson...

Unutulmaz seri Evde Tek Başına’nın 30’uncu yıl dönümü kutlanıyor. Sette çalışanlardan birinin yaptığı bir açıklamaya göre Evde Tek Başına 2 (Home Alone 2: Lost in New York) çekimleri gerçekleşirken Michael Jackson sete sürpriz ziyaretlerde bulunuyordu.

Trend 09-12-20 08:59

Örümcek Adam 3 çekimleri başlıyor

Tom Holland, biten Uncharted çekimlerinin ardından ara vermeden Örümcek Adam 3 çekimlerine başlıyor.

Trend 27-10-20 13:39

Uncharted filminden beklenen kare geldi

Tom Holland’ın başrolünü üstlendiği video oyun uyarlaması Uncharted’den beklenen kare geldi.

Trend 23-10-20 09:09

Lost dizisi ekrana dönmeye çok yakın

Uzun bir süredir ekrana geri döneceği iddialarının konuşulduğu Lost dizisi hakkında heyecanlandıran gelişmeler yaşanıyor.

Trend 19-10-20 07:55

Sandra Bullock ile Ryan Reynolds’ın The Lost City of D filminin başrollerini paylaşması bekleniyor

Oscar ödüllü Sandra Bullock’un yeni projesi romantik aksiyon filmi The Lost City of D oldu. Aktrise filmde Ryan Reynolds’ın eşlik etmesi bekleniyor.

Trend 13-10-20 09:50

Rainbow Six: Siege Yıl 5 Sezon 3 ile Gelen Yenilikler

Ubisoft, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege 5. Yıl: Shadow Legacy Operasyonunun tüm detaylarını duyurdu. Bu yeni Operasyon, Splinter Cell serisinden Sam “Zero” Fisher’ı yeni bir oynanabilir Operatör olarak tanıtıyor, ayrıca tamamen elden geçirilmiş Köşk haritasını ve ek oyun özelliklerini sunuyor.

Haber 17-08-20 14:31

Beklenen oldu: The Last of Us Part 2 rekor kırdı!

The Last of Us Part 2, beklenen rekoru kırdı. GamesIndustry.biz tarafından yayınlanan rapora göre The Last of Us Part 2 yaptığı çıkışla, diğer bir Naughty Dog oyunu Uncharted 4: A Thief's End'in rekorunu geride bıraktı.

Haber 22-06-20 10:17

Uncharted: The Nathan Drake Collection ücretsiz oldu

Sony, salgın dolayısı ile evde kalma çağrısının bir parçası olan Play at Home girişimi ile Uncharted: The Nathan Drake Collection ve Journey oyunlarını bir süreliğine ücretsiz olduğunu duyurdu. Play at Home girişiminin ücretsiz olarak verdiği bir diğer oyun ise Journey.

Haber 15-04-20 15:30

Sophie Turner’dan meslektaşı Evangeline Lilly'ye sert korona çıkışı: Başlarım senin özgürlüğüne

Game of Thrones’un yıldızı Sophie Turner, Lost oyuncusu Evangeline Lilly’nin korona ile ilgili yaptığı ve virüsü ciddiye almadığı şeklinde eleştirilen yorumuna sert yanıt verdi: “Özgürlüğünüzü sağlığınızın üstünde görüyorsanız, başlarım sizin özgürlüğünüze. Evde kalın. Aksi, cool bir davranış, zekice bir hareket değil.”

Magazin 23-03-20 17:24

Lost'un yıldızı Daniel Dae Kim de koronavirüse yakalandı

Idris Elba, Tom Hanks, Kristofer Hivju, Indira Varmadagibi, Itziar Ituno gibi ünlü yıldızların ardından bir döneme damga vuran Lost dizisinin yıldızlarından Daniel Dae Kim de koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Magazin 20-03-20 17:28

Evangeline Lilly itirafıyla gündem oldu

Lost dizisiyle dünyaca ünlü bir oyuncu haline gelen ve daha sonra Hobbit serisiyle yıldızı parlayan Evangeline Lilly, sosyal medya hesabından çarpıcı bir paylaşım yaptı. Zaman zaman geçirdiği zor günleri samimiyetle anlatan Lilly, duygularını bastırdığını da itiraf etti.

Magazin 09-03-20 12:18

LEGO Legacy: Heroes Unboxed severlerin hizmetine sunuldu

Gameloft’un bir yıldan fazladır üzerinde çalıştığı Lego Legacy: Heroes Unboxed dün itibariyle kullanıcılarla buluştu.

Haber 02-03-20 10:43

PS 4 sahipleri için Şubat ayı bir hayli güzel geçecek

PlayStation, oyunculara ücretsiz oyun dağıtmaya devam ediyor. Ocak ayı içerisinde; Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves ve Uncharted 3: Drake’s Deception oyunlarını barındıran Uncharted: The Nathan Drake Collection’ı ve Frantics oyununu PS Plus sahiplerine sunan PlayStation, şimdi de Şubat ayı oyunlarını açıkladı.

Haber 31-01-20 09:59

PS Plus ocak ayı oyunları belli oldu!

Sony, Ocak ayında PS Plus abonelerine verilecek oyunları duyurdu. Bu ay Uncharted: The Nathan Drake Collection ve Goat Simulator oyunları var!

Haber 02-01-20 13:15

Yerli süper kahramanlar dünyayı değil insanlığı kurtaracak

Yapımcı Bülent Turgut tarafından hazırlanan Türkiye'nin ilk sinematik evreni "T-World"ün tanıtımı 2020 Nisan'da Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenecek MIPTV'de yapılacak - Projenin ilk hikayesi olan "Altay"ın birinci bölümünün yönetmenliğini, "Lost" ve "Prison Break" gibi dizileri de yöneten Bobby Roth üstlenecek - Bülent Turgut: - "Sinematik evrenimizi kurarken Harezmi'den, Rezzaz el-Cezeri'den, tasavvuftan, Mevlana'dan etkilendik. Bu evren, kendi kültür coğrafyamızın kahramanlarını yeni neslin anlayacağı dilde, görsellikte ve her şeyden önemlisi hikayecilikte anlatacak" - "Biz bu genel hikaye evreni içinde 36 karakter çalıştık. Aslında sadece bir tek dizi yapmıyoruz, bir platform oluşturuyoruz. Bu platformun ilk hikayesini 6 karakterin kesişme ve ayrışma noktalarıyla anlatacağız" - "ABD'nin süper kahramanları yıllardır dünyayı kurtarıyor. Kötülük ekseni her zaman olacak ama bizim süper kahramanlarımız sadece dünyayı değil insanlığı kurtaracak"

Magazin 24-12-19 12:09

Netflix aralık ayında hangi dizi ve filmlere ev sahipliği yapacak?

Netflix, Aralık ayında dolu dolu dizi ve filmlere ev sahipliği yapacak. Uzun zamandır oyuncuların beklediği The Witcher’ın dizisi önümüzdeki ay Netflix’e eklenecek. 20 Aralık’ta Netflix’e eklenecek olan The Witcher’ın yanında Lost in Space: İkinci Sezon ve Türk dizisi olan Atiye dikkatleri üzerine çekiyor.

Trend 23-11-19 10:06

Uncharted filmi hakkındaki son detaylar

Sony, PlayStation üzerindeki popüler oyun serilerini beyaz perdeye taşıma kararı almıştı. Bu bağlamda ilk adım Uncharted ile atıldı. Film için kolları sıvayan Sony Pictures, çetrefilli bir yönetmen arama sürecinin ardından çekim periyodunun başlayacağını duyurdu.

Trend 09-11-19 10:28

Yeni Batman oyununun adı Arkham Legacy olabilir!

Yeni bir Batman oyununa geçtiğimiz ay Twitter üzerinden ufak ufak işaret edilmişti hatırlarsanız. O gün bugündür yeni oyunla ilgili pek ses çıkmadı WB Montreal'den.

Trend 22-10-19 17:59