Ünlü Haberleri

Star kumaşı dedikleri bu olsa gerek! Ünlü olmak için doğan burçlar belli oldu

Astrologlar, bazı burçların pozitif enerjileri, etkileyici görünümleri ve kusursuz ifadeleri nedeniyle öne çıktıklarını belirtiyor. Doğuştan dikkat çekici özelliklere sahip olan bu kişiler orada olsun olmasın kendisinden söz ettirmeyi başarıyor. İşte astrologlara göre star kumaşı olan en popüler burçlar...

Kadin 06-11-2023 13:21

Doğal güzellik savunucusu olduğunu belirterek botoksa karşı çıktı! Erkekler beni hiç bu kadar seksi bulmadı

Sosyal medya ile birlikte giderek artan güzellik standartları botoksa ve estetiğe olan ilginin artmasına neden oluyor. Artık sadece yaşlanmış cildi olan kadınlar değil genç kadınlar da botoks uygulamalarını tercih ediyor. Ancak bazı ünlüler var ki doğal güzelliği savunarak botoksa karşı çıkıyor. Doğal güzelliği seçen kadınlar erkeklerin hiç olmadığı seksi olduğunu söylediklerini belirterek botoksa meydan okuyor.

Kadin 30-03-2023 16:32

Sesli harfler nelerdir, kaç tane sesli harf var? Türkçede ünlü harfler hangileridir, sesli harflerin arasındaki ahenk nedir?

Türkçe gelişimi boyunca pek çok şekilde değişim yaşamıştır. Farklı milletlerle yaşanan etkileşimler, dini ve coğrafi etkiler dolaylı olarak Türkçeyi, kelimeleri, heceleri ve sesleri de etkilemiştir. Yüzyıllık gelişimi boyunca pek çok farklı alfabe kullanan Türkçe, latin alfabesinin kabul edilmesiyle birlikte son hâlini almıştır. Peki, Türkçede sesli ve sessiz harfler nelerdir?

Egitim 24-03-2023 16:40

Doğum sonrası gerçek vücudunu paylaştığı için nefret yorumları alıyor! İnsanlar internette çok korkunç olabiliyor

Kadın vücudu hamilelikte ve hamilelikten sonraki süreçte çok kısa zamanda oldukça farklılaşabiliyor. Sosyal medyada kadınların vücutlarının hep güzel olarak gösterilmesi birçok kadının kendini kötü hissetmesine neden oluyor. Diğer annelere destek olmak için TikTok hesabında doğum sonrası gerçek vücudunu paylaşan bir kadına çok sayıda kötü yorum yapıldı.

Kadin 18-01-2023 15:12

Ünlülerin o sırrı ortaya çıktı! Kimse anlayamıyor! 80 bin TL vermek yerine meğer...

Taktıkları pahalı ve şık pırlanta mücevherlerle bilinen ünlülerin 'küçük' sırrı ortaya çıktı. Sanat dünyasının gizli tercihi olarak geçen mozanit son dönemin trendleri arasında. Pırlantaya ilgi artarken daha ekonomik olan mozanit taşı, pırlantaya göre daha uygun olan fiyatı ve parlaklığıyla dikkat çekiyor. Pırlantadan kolayca ayırt edilemeyen bu taşla ilgili fırsatçılara karşı uyarılar da yapılıyor. Örneğin, 1 karat tek taş yüzük fiyatı 80 bin TL olurken mozanitte ise 13 bin 500 TL'ye satılıyor.

Haber 18-01-2023 12:03

MasterChef Ünlüler ne zaman, saat kaçta? 2023 MasterChef Ünlüler özel bölümde hangi isimler var?

MasterChef 2022 sezonunun kazananı Metin olmuştu. Jüri üyeliğini Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın yaptığı sevilen yemek programı MasterChef bu defa ünlüler özel bölümüyle ekranlara gelecek. Eğlenceli bölümüyle seyirci karşısına geçecek MasterChef'te birbirinden ünlü isimler, en güzel tabakları çıkarmak için tezgah başında kolları sıvayacak. İşte MasterChef özel bölümün ünlüleri...

Magazin 13-01-2023 23:16

Podyum ve gerçekler bambaşka! Podyumda giyilen kıyafetlerin ünlülerdeki görünüşü

Podyumda veya online alışveriş sitelerinde gördüğümüz kıyafetlerin üzerimizde nasıl görüneceğini oldukça merak ediyoruz. Bazen podyumda yapılan fark etmediğimiz ufak hileler ile kıyafetler bambaşka görünebilirken bazen ise alınan kıyafet üzerimizde çok daha güzel görünüyor. Ünlüler özel günlerinde podyumda giyilen kıyafetleri tercih ederek aradaki farklılıkları gösterdi.

Kadin 22-12-2022 14:17

Her fotoğrafınızın mükemmel çıkmasını sağlayacak ünlü tüyoları! Zahmetsiz güzellik mümkün

Fotoğraf çekilmek bazı kişiler için bir tutkuyken bazıları fotoğraf çekilmekten ısrarla kaçarlar. Çok güzel olmanıza rağmen fotoğraflarda kötü çıktığınızı düşünüyor ve bu durumdan şikayet ediyorsanız ünlülerin selfielerinde kullandıkları ufak ama etkili sırlara göz atabilirsiniz. Bu tüyolarla zahmetsiz şekilde en mükemmel fotoğraf çekimini sağlayabilirsiniz.

Kadin 20-12-2022 14:27

Bir Küçük Gün Işığı'nın Elif'i Seray Kaya'nın eski sevgilisi de çok ünlü çıktı! Görenler şaşırıyor

Seray Kaya, ATV'nin sevilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı'nda Elif karakterini canlandırıyor. Her hafta ilgiliyle izlenen Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Berk Oktay ile başrolü üstlenen Seray Kaya'nın başarılı oyunculuğu ilgi çekiyor. Seray Kaya'nın eski sevgilisinin de oldukça ünlü olduğu öğrenildi.

Magazin 07-11-2022 20:00

Kuaförlerde en çok gösterilen modellerdi! Ünlülerin unutulmayan saç kesimleri

Saç kesimi tüm görünüşümüzü değiştirebiliyor. Yüzün şeklini biçimlendiren saç kesiminin kişiye özel bir şekilde yapılması gerekiyor. Hatalı kesimler çok daha olgun ve kilolu görünmenize neden olabiliyor. Birçok kadın kuaföre gitmeden önce ünlülerin saç kesimlerine bakıyor. İşte ünlülerin döneme damgasını vuran unutulmayan saç kesimleri...

Kadin 27-10-2022 10:01

Meşhur eş anlamlısı nedir? Meşhur kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Eş anlamlı kelimeler yazıldığında ve okunduğunda birbirinden farklı olan, ancak aynı anlama gelen sözcüklere denir. Dilimiz bu sözcükler bakımından oldukça zengindir. Meşhur kelimesi de eş anlamlı sözcüğe sahip bir kelimedir. Peki meşhur sözcüğünün bu eş anlamlıları nelerdir?

Egitim 21-10-2022 17:13

Ünlülerin dramatik boşanma hikayeleri! 5 ay süren de var 19 yıl da!

Ünlü oyuncu, şarkıcı ve pek çok ismin hem evlilik hem de boşanma haberleri gündeme geliyor. Önce aşk ardından evlilik hatta bazen çocuk haberini de aldığımız bazı ünlüler boşanma kararlarıyla şaşırtabiliyorlar. Özellikle evlendikten çok kısa süre sonra veya uzun yıllar evli kaldıktan sonra boşanan çiftler gündemde konuşuluyor. Geçmişten bugüne, boşanmasıyla gündeme gelen ünlü çiftleri haberimizde derledik...

Magazin 27-09-2022 08:58

GRAFİKLİ - Dünyaca ünlü ölümsüz mezarlar Türkiye'deki müzelerde sergileniyor

Farklı medeniyetlerden izler taşıyan Türkiye'deki müzeler, tarihin ve sanatın ölümsüz detaylarını barındıran dünyaca ünlü lahitlere ev sahipliği yapıyor - Dini ve siyasi anlatıların yer aldığı sanatsal motiflerle süslü üzeri örtülü mezarlar, yapıldıkları dönemlerin ünlü kişi ve olaylarına ışık tutuyor

Yurthaber 09-09-2022 11:16

Ünlü oyuncu Süreyya Gürsel Evren üçüncü kattan düşerek hayatını kaybetti 

Korkunç olay İstanbul Sancaktepe'de meydana geldi. Süreyya Gürsel Evren, misafir olarak gittiği evin üçüncü katından düştü. Hayatını kaybeden ünlü oyuncu Evren'in cansız bedeni adli tıp morguna kaldırıldı.

Magazin 14-08-2022 00:25