Us Dollar Haberleri

Mustafa Bozbey'in mazbata töreninde gündem olan anlar! Değerli alkışlarınız bu kadar mı millet?

CHP'den Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mustafa Bozbey için düzenlenen mazbata töreninde, İl Seçim Kurulu Müdürü Mehmet Us'un sözleri gündem oldu. Bozbey'i anons eden Us "Değerli alkışlarınız bu kadar mı millet? Bu kadar mı beklediniz?" ifadelerini kullandı. Us hakkında ortaya çıkan görüntüler sonrası Yüksek Seçim Kurulu ve Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı idari soruşturma başlattı.

Haber 2024-04-07 18:21:57

Havza'nın Bakkal amcası 42 yıldır aynı yerde hizmet veriyor

Samsun'un Havza ilçesinde yaşayan 62 yaşındaki Yusuf Us, 42 yıldır aynı mahallede bakkallık yapıyor.

Yurthaber 2023-09-29 12:01:43

Among us nasıl oynanır? Among us nasıl bir oyun?

Çok yakın bir zamanda ortaya çıkmasına rağmen kısa süre içinde çok fazla oyuncusu olan bilgisayar oyunlarından biri de Among Us oyunudur. Amerikan Oyun Stüdyosu tarafından geliştirilerek piyasaya sürülen oyun 2018 yılında oyuncularıyla buluşmuştur. Rol üstlenilerek başlayan oyuncular belli kurallar ile ilerler ve oyunu bitirmeye çalışır. Birden fazla kişi ile oynanabilen ve türlü görevlerin yerine getirilmesi ile ilerleyen bir oyundur.

Haber 2023-07-27 04:53:25

Pedro Pascal büyük bir merakla beklenen “Gladyatör 2” filminin kadrosuna katıldı... Oyuncu kadrosu netleşiyor

2000 yılında vizyona giren Russell Crowe ve Joaquin Phoenix’li ilk filmden 23 yıl sonra serinin devam filmi Gladyatör 2 için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Deadline’ın aktardığına göre şimdilerde The Last of Us ve The Mandalorian dizileriyle çıkışını sürdüren Pedro Pascal filmin kadrosuna katılan isim oldu.

Trend 2023-05-03 11:59:41

Pedro Pascal kısa pantolonla kırmızı halıda! Bu adam dizlerini bizim için ortaya koydu

'The Last of Us dizisiyle büyük bir hayran kitlesi edinen ABD'li oyuncu Pedro Pascal MET Gala'ya öyle bir tarzda geldi ki sosyal medya yıkıldı. Yakışıklı oyuncunun özellikle pantolonuna binlerce yorum yağdı.

Magazin 02-05-23 14:50

Çeşitli efsaneler konuşuluyor, The Last Of Us dizisiyle ünlendi! Nadir rastlanıyor, İstanbul'da görüldü: Birçok hastalığa iyi geliyor

The Last Of Us dizisi ile izleyici kitlesi arasında merak konusu olan zombi mantarı, dünya genelinde çeşitli efsanelerin konuşulmasına neden oldu. Uzun araştırmalar sonucu İstanbul Samandıra Ormanı'nda zombi mantarına rastlayan uzman isimler, tıbbi yönü bulunan mantarın bilinmeyenlerini anlattı. Mikolog Selime Semra Erol, mantarın mesane tümörünü durdurduğunu, günlük enerji seviyesini yükseltici ve metabolizmayı hızlandırıcı gibi birçok şeye iyi geldiğini açıkladı.

Haber 27-03-23 11:31

All Of Us Are Dead 2. sezon ne zaman? All Of Us Are Dead 2. sezon tarihi belli mi? İzlenme rekoru kırmıştı!

All Of Us Are Dead adlı Güney Kore yapımı televizyon dizisi, geçtiğimiz yıl Netflix'te en çok izlenenler arasına girmişti. 1 sezon 12 bölümden oluşan zombi temalı bir dizi olan All Of Use Are Dead dizisinin 2. sezonu heyecanla bekleniyor. Peki All Of Us Are Dead 2. sezon ne zaman?

Trend 24-01-23 14:54

The Last of Us dizisi gerçek olabilir! Zombi enfeksiyonuna yakalanmamız imkansız değil

Aynı isimli oyundan uyarlanan The Last of Us, geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Dizi, özellikle oyunseverlerin büyük ilgisini gördü. Dizide hayatta tek başına kalan kaçakçı Joel ve 14 yaşında bir kız olan Ellie'nin hikayesi konu ediniliyor. The Last of Us'ın dünyasında kurbanları zombiye dönüştüren küresel bir salgın da işleniyor. İngiliz basını "dizinin zombi enfeksiyonu gerçek" derken, uzmanlara göre ise benzer bir parazitin insanlara bulaşmak için evrim geçirmesi ihtimal dışı değil.

Haber 23-01-23 13:18

Us eş anlamlısı nedir? Us kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Kökeni Eski Türkçe olan “us” kelimesi Türkiye Türkçesinde "akıl" anlamında kullanılır. Geçmişte "edep, etik bilgisi" gibi anlamlarda kullanılan ancak bu anlamlarını kaybeden “us” sözcüğü günümüzde sık kullanılan bir kelime değildir. Ayrıca us kelimesiyle aynı veya benzer anlamlar taşıyan kelimeler de vardır. Bu kelimeler usun anlamını büyük ölçüde taşıyarak usun cümle içindeki anlamsal karşılığını karşılarlar. Peki, Türkçe kökenli olan us kelimesinin eş anlamlısı nedir?

Egitim 23-12-22 16:28

The Last of Us dizinin yayın tarihini HBO Max yanlışlıkla açıkladı!

Dünyada merakla beklenen, popüler oyundan uyarlanan The Last of Us dizisinin yayın tarihi sürpriz bir şekilde ortaya çıktı. The Last of Us'ın yayınlanacağı tarih, HBO Max tarafından yanlışlıkla paylaşıldı.

Magazin 01-11-22 22:32

Rusya ve Çin, doğal gaz ödemelerinde yuan ve rubleye geçiyor

us enerji şirketi Gazprom, Çinli CNPC şirketiyle doğal gaz sevkiyatı ödemelerinde yuan ve rubleye geçilmesi konusunda anlaşma sağlandığını bildirdi.

Finans 06-09-22 17:34

Bir damlası müshil etkisi yaratıyor! Kabızlığı bitiriyor

Dünyadaki en büyük sağlık sorunlarından biri olarak aşırı kilolu olma durumu olan obezite gösteriliyor. US News & World Report'a göre, tüm Amerikalıların % 40'ından fazlası artık obez olarak sınıflandırılıyor. Yeni yapılan çalışmalara göre de Türkiye, Avrupa’da en yüksek obez sayısına sahip ülke konumunda. Kilo sorununu hızlıca çözmek isteyenler metabolizmayı hızlandıran doğal içeriklere yöneliyor.

Haber 12-08-22 06:59

Us pahası ne demek? Us pahası birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler, anlam kayması veya tür kayması yoluyla ortaya çıkabilirler. Anlam kayması ile oluşan birleşik kelimelerin içerisindeki sözcükler gerçek anlamlarını yitirirken, tür kayması ile oluşan birleşik kelimelerin içerisindeki sözcüklerin türü değişir. Birleşik kelimeler bu sayede yeni sözcüklere dönüşür ve yeni anlamlara sahip olurlar. Us pahası birleşik kelimesi de bunlardan bir tanesidir. Us pahası ne anlama gelir?

Egitim 23-05-22 19:38

Us dışıcılık ne demek? Us dışıcılık birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler, anlam kayması veya tür kayması yoluyla ortaya çıkabilirler. Anlam kayması ile oluşan birleşik kelimelerin içerisindeki sözcükler gerçek anlamlarını yitirirken, tür kayması ile oluşan birleşik kelimelerin içerisindeki sözcüklerin türü değişir. Birleşik kelimeler bu sayede yeni sözcüklere dönüşür ve yeni anlamlara sahip olurlar. Us dışıcılık birleşik kelimesi de bunlardan bir tanesidir. Us dışıcılık ne anlama gelir?

Egitim 23-05-22 19:38

Us dışı ne demek? Us dışı birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe yalnızca ülkemizde değil, farklı coğrafyalarda da milyonlarca kişi tarafından kullanılır. Geniş bir coğrafyaya yayılan dilimizle ilgili yapılan araştırmalar da azımsanmayacak kadar fazladır. Bu araştırmaların içine birleşik kelimeler de girer. Us dışı birleşik kelimesinin anlamını merak eden kişilerin Türk Dil Kurumu'nun incelemeleriyle ortaya çıkan anlama ulaşmaları mümkündür. Peki, Us dışı birleşik kelimesi ne demektir?

Egitim 23-05-22 19:38

Us ne demek? Us kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe, sanat yapıtlarında kullanılmak için oldukça elverişli bir zenginliğe sahiptir. Özellikle roman ve şiir gibi edebi sanatlarda Türkçenin ifade zenginliği sıkça ön plana çıkar. Bu zenginlik tarih boyunca pek çok önemli edebi eserin ortaya çıkmasını sağlamıştır. Ancak bu zenginlik beraberinde pek çok yeni kelimeyle karşılaşmayı da getirmiştir. Us kelimesine de sıkça karşılaşılan kelimelerden bir tanesidir. Us TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 23-05-22 19:38

Us dışıcı ne demek? Us dışıcı birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Teknolojik gelişmeler, keşfedilen yeni türler, yabancı dillerde görülen kavramları isimlendirmek gibi nedenlerle diller yeni kelimelere ihtiyaç duyar. Türkçeye yeni kelimelerin kazandırılması için TDK tarafından çeşitli çalışmalar yapılmaktadır. TDK, yeni kelimeler türetirken çoğunlukla eski kelimelerden faydalanır. Bu şekilde oluşturulan kelimelere birleşik sözcük denir. Us dışıcı birleşik kelimesi de bunlara bir örnektir. Peki, Us dışıcı ne demek?

Egitim 23-05-22 19:16

Milli boksörler Nurettin Ovat ve Urguya Us, Çankırı için yumruk atacak

Milli boksörler Nurettin Ovat ve Urguya Us, Çankırı için yumruk atacak

Yurthaber 24-03-22 13:46

Migros'tan Avrupa Dağıtım Merkezi'ndeki çalışanlara ilişkin açıklama:

"Dağıtım Merkezinde Us Grup tarafından maksimum çaba sarf edilip tüm ekonomik koşullar zorlanarak verilebilecek azami zam ile gelir artışı yaratılmıştır. Bu çalışma koşullarını uygun bulan, işyeri sorumluluklarına saygı duyan arkadaşlarımıza kapımızın açık olduğunu önemle belirtmek isteriz"

Yurthaber 11-02-22 10:55

Squid Game’den sonra yeni bomba! Güney Kore yapımı “All Of Us Are Dead” filminden fragman yayınlandı

Squid Game’nin yarattığı Güney Kore rüzgarı Netflix’in yeni gözdesi All Of Us Are Dead (Hepimiz Öldük) dizisiyle devam etmeye hazırlanıyor. Joo Dong-geun'un "Now at Our School" adlı webtoonundan (web çizgi roman) uyarlanan "All of Us Are Dead", 28 Ocak'ta gösterime girecek.

Trend 07-01-22 16:22

Taciz Mağduru Sporculara 380 Milyon Dolar Tazminat

US Gymnastics’le Olimpiyat Komitesi, eski fizyoterapist Larry Nassar’ın tacizine uğrayan kadınların da aralarında bulunduğu, 500 kadar cinsel taciz mağduruna, toplam 380 milyon dolar tazminat ödenmesi konusunda anlaşma sağladı

Haber 14-12-21 11:21

Böylesi görülmedi! 18 ton patlayıcı kullanıldı, 3.9 büyüklüğünde deprem yarattı

Amerika Birleşik Devletleri Donanması, ülkenin doğu kıyısında başlattığı 'Tam Gemi Şok Denemeleri' (Full Ship Shock Trials) tatbikatı kapsamında ilk patlayıcı testini tamamladı. Patlamada yaklaşık 18 ton patlayıcı kullanıldı. ABD Jeoloji Kurumu (US Geological Survey), patlamayı 3.9 büyüklüğünde deprem olarak kaydetti.

Haber 21-06-21 11:25

Epic Games'te haftanın ücretsiz oyunu Among Us oldu

Epic Games ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta NBA 2K21'i ücretsiz olarak sunan Epic Games Store'da haftanın ücretsiz oyunu ise Among Us olarak açıklandı.

Haber 28-05-21 15:05

Bursa'daki hakim Ebru Us Aykaş koronavirüse yenildi

Bursa Adliyesi’nde görevli hakim Ebru Us Aykaş (42), koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 6 aylık hamile olan Aykaş’ın karnındaki bebeği, ölümünden 6 gün önce operasyonla alındı. Bebeğinin yoğun bakımda tedavisi devam ediyor.

Haber 05-05-21 14:51

Migros’tan asılsız iddialara cevap

Migros’un Dağıtım Merkezleri, Us-Grup Lojistik Taşımacılık Paketleme ve Temizlik Hizmetleri tarafından anahtar teslim usulü ile işletilmektedir. Gebze Dağıtım Merkezi ile ilgili olarak son zamanlarda üretilen iddialar hakkında bugüne kadar Us-Grup tarafından gerekli açıklamalar kamuoyu ile paylaşılmıştır. Ancak bu açıklamalara rağmen Migros’a yönelik haksız bir takım söylemler sebebi ile kamuoyunu şeffafça bilgilendirmek isteriz.

Finans 09-04-21 18:50

Uşak Üniversitesi ’bölgesel kalkınma ve girişimciliğin’ merkezi oluyor

“US-TECH Ön Kuluçka ve Girişimcilik Merkezi Projesi” bölge ekonomisini canlandıracak Uşak Üniversitesi büyük bir projeye daha imza attı.Uşak Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi tarafından hazırlanan ve Uşak Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası, Uşak Deri (Karma) Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü ile Afyon Uşak Zafer Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici A.Ş.’nin ortağı olduğu projeye 16 büyük firma da iştirakçi olarak katılıyor.

Yurthaber 02-04-21 08:58

Kadınlar fidanları toprakla buluşturdu

Afyonkarahisar Orman İşletme Müdürlüğü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle fidan dikimi gerçekleştirdi.Fidan dikim törenine Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, Gecek Termal Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Çiloğlu, Afyonkarahisar Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümlü, Afyonkarahisar Orman İşletme Müdürü Mustafa Gökan Us ve çok sayıda kamu kurumlarında çalışan bayan personel katıldı.“Kadınlar her alanda destekçimiz”Fidan dikim töreninde konuşan Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, hayatın her alanında kadınların en büyük destekçileri olduğunu söyleyerek, “Dünya üzerindeki tüm kadınlarımız iyiliğin, fedakarlığın, şefkatin ve anneliğin simgesidirler.

Yurthaber 08-03-21 19:40

Oscarlı Müslüman oyuncu Mahershala Ali olacak demişlerdi ama... Last of Us’dan Pedro Pascal sürprizi

HBO'da yayınlanacak olan The Last of Us oyunundan uyarlama dizinin başrolleri için oyuncular resmi olarak açıklandı. Söylentilerde Mahershala Ali’nin adı geçse de başrol Pedro Pascal’a gitti.

Magazin 11-02-21 09:37

The Last of Us dizisine Game of Thrones’tan küçük dev oyuncu!

HBO tarafından hazırlanan The Last of Us dizisine Game of Thrones’un son sezonlarında rol alan ve oyunculuğuyla adeta devleşen çocuk oyuncu Bella Ramsey katıldı. Genç oyuncu dizide Ellie karakterini canlandıracak.

Magazin 11-02-21 07:45

Afyonkarahisar’da yaban hayvanları yemlendi

Doğa Koruma ve Milli Parklar Afyonkarahisar Şube Müdürlüğü ve Afyon OFFROAD Kulübü işbirliğiyle yaban hayvanlarına yönelik yemleme faaliyeti gerçekleştirildi.Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa İlçesine bağlı Taşoluk Beldesi’nde bulunan Kumalar mevkiinde gerçekleştirilen yemleme çalışmasında, 400 kilogram yonca balyası, 100 kilogram buğday ve arpa yemi ile bayat ekmekler arazinin çeşitli yerlerine bırakıldı.Etkinliğe; Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner, DKMP Afyonkarahisar Şube Müdürü Abdilkadir Sevinç, Orman İşletme Müdürü Mustafa Gökhan Us ve Afyon Offroad üyeleri katıldı.Öte yandan kar yağışının çok olduğu şu günlerde Doğa Koruma ve Milli Parklar yetkilileri tarafından yemleme faaliyetlerinin devam edeceği bildirildi.

Yurthaber 02-02-21 17:55

İster impostor olun ister crewmate! İşte en başarılı Among Us taktikleri

Among Us, çok yüksek grafikleri olmamasına karşın pandemide büyük bir çıkış yakaladı. Impostor olup crewmate'leri avlamak isteyenler ya da crewmate olup ımpostor'ları yakalamak isteyenler ise deneyim kazanarak diğer oyuncular için Among Us taktiklerini ortaya çıkardı. Eğer siz de bir Among Us oyuncusuysanız toplanın, size Among Us'ın en iyi taktiklerini veriyoruz.

Haber 29-01-21 19:39

The Witcher 3'ü geride bıraktı: The Last of Us Part 2'den ödül rekoru!

The Last of Us Part 2 dünyanın en çok yılın oyunu ödülünü kazanan oyunu oldu. Naughty Dog tarafından geliştirilen PlayStation 4 özel oyunu The Last of Us Part 2, unvanın önceki sahibi The Witcher 3'ü aldığı ödüllerle geride bırakmayı başardı.

Haber 27-01-21 12:19

Oyuncuları mıknatıs gibi kendine çeken Among Us nasıl oynanır?

Among Us, bir anda piyasaya çıkıp birçok kişiyi peşinden sürükledi. Aslında 2018 yılından beri piyasada bulunan oyun, PUBG ve Fortnite gibi yapımları geçerek bazı araştırmacılar tarafından dünyanın en popüler oyunu olarak nitelendirilmeye başlandı. Peki saklambaç modu da bulunan Among Us nasıl oynanır? 2 kişilik oynanabilen Among Us’a nasıl giriş yapılır?

Haber 19-01-21 16:22

Fotoğraftaki ölümcül Dağ Aslanını ilk bakışta kimse göremiyor

ABD Vahşi Yaşam Servisi (US Fish and Wildlife Service) tarafından paylaşılan fotoğraf sosyal medyada viral oldu.

Trend 19-01-21 12:51

ABD’de yeni bir koronavirüs mutasyonu tespit edildi: A20C-US

ABD'li bilim insanları, 24 saatten daha kısa bir sürede içinde ülkede yayılan üç yeni mutasyonu açıkladı. Bunlardan "A20C-US" adı verilen ve Mayıs ayında Teksas ayında ortaya çıktığı tespit edilen mutasyonun diğerlerinden daha fazla endişe verici olduğu ifade edildi.

Haber 15-01-21 17:01

Galaxy S21'in ayak sesleri: Samsung yeni Galaxy için video yayınladı!

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung, Galaxy S21 ailesini hedef aldığı düşünülen yeni bir video paylaştı. Samsung US YouTube hesabı tarafından paylaşılan video, Galaxy S ailesinin yıllara göre değişimini gösteriyor ve 2021'e atıfta bulunuyor.

Haber 31-12-20 13:54

Among Us tarihin en popüler oyunu rekorunu kırdı!

Among Us önemli bir başarıya imza attı. Paylaşılan bir rapora göre son dönemin popüler oyunu Among Us'ın aylık aktif kullanıcı sayısı 500 milyon seviyesine ulaştı. Böylece InnerSloth yapımı Among Us aylık oyuncu sayısı ile tarihin en popüler oyunu rekorunu kırmayı başardı.

Haber 22-12-20 12:36

The Game Awards 2020 yılın espor oyun ödülleri sahiplerini buldu!

The Game Awards 2020'ye The Last of Us: Part II damgasını vursa da espor alanında da önemli ödüller dağıtıldı. Yılın espor ödüllerinin sahiplerine kavuştuğu The Game Awards 2020'de yılın espor oyunu League of Legends oldu.

Trend 11-12-20 16:55

Cyberpunk 2077 yetişemedi: The Game Awards 2020 kazananları belli oldu!

The Game Awards 2020 kazananları açıklandı. Dünyanın en prestijli video oyun ödüllerinden biri olarak gösterilen The Game Awards 2020'de yılın oyunu beklendiği üzere Naughty Dog yapımı PlayStation 4 oyunu The Last of Us: Part II oldu. Cyberpunk 2077 ise ertelemelerden dolayı ödüllere aday olamamıştı.

Haber 11-12-20 11:54

Kovid-19 mağdurları için uluslararası zirvede bağış toplanacak

"Global Reset Summit" etkinliğinin Türkiye ayağını gönüllülük esasıyla düzenleyecek Joint Idea ve Power Coaching US, etkinliğe bağış yaparak katılanlara, iş ortakları aracılığıyla gerçekleştireceği bazı eğitim oturumlarını bedelsiz sağlayacak

Yurthaber 30-11-20 14:05

2020 Altın Joystick Ödülleri sahiplerini buldu! The Last of Us Part II damga vurdu

2020 Altın Joystick Ödülleri (Golden Joystick Awards 2020) sahipleri ile buluştu. Naughty Dog'un PlayStation 4 özel oyunu The Last of Us Part II, 2020 Altın Joystick Ödülleri'nden altı ödül ile döndü. Yılın en iyilerine dağıtılan ödüllerde Minecraft ve Fall Guys da ödül aldı.

Haber 25-11-20 11:49

The Last of Us dizisi için yeşil ışık yandı

The Last of Us oyunu televizyona uyarlanıyor. HBO resmi olarak oyunu televizyona uyarlayacağını duyurdu.

Trend 23-11-20 07:46

Aybastı ilçesinin su problemi çözülüyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), bir süredir içme suyu problemi yaşanan Aybastı ilçesinin içme suyu depolama kapasitesinin arttırılması için çalışmasını sürdürüyor.OSKİ Genel Müdürü Murat Us, Aybastı ilçesi Kızılot mevkiinde bulunan göletin kapasitesinin artırılması için başlatılan çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi.

Yurthaber 07-11-20 13:40

Çambaşı Göleti’nin çehresi değişecek

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Murat Us, Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya Çambaşı Göleti rekreasyon alanında inceleme yaptı.Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan inceleme gezisinde çalışmaların en kısa süre içerisinde başlayacağının müjdesi verildi.Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, Çambaşı Göleti rekreasyon alanı projesinin ilçeye farklı bir hava katacağını söyledi.Çambaşı Yaylası’nın projenin hayata geçmesiyle bambaşka bir hal alacağını ifade eden Başkan Kaya, şunları aktardı:"Projelerimiz dahilinde Çambaşı Göleti rekreasyon alanı çalışmalarımızı Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterimiz Coşkun Alp, Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürümüz Murat Us ile beraber sahada inceleme yaparak alanda ne şekilde çalışma yapacağımızı istişare ettik.

Yurthaber 28-10-20 13:31

Zeytin ekstresi kalp sağlığından koruyor mu?

Kaliteli ve uzun bir yaşamın sırrının kalp sağlığının korunmasından geçtiğini söyleyen uzmanlar, kalp sağlığının her yaş grubunu tehdit ettiğini altını çiziyor. Farklı nedenlerden dolayı ortaya çıkan kalp ve damar hastalıklarında belirleyici nedene küresel değişikliklerin de etki ettiğini söyleyen Prof. Dr. Melih Us, polifenolün kalp sağlığına etkileri hakkında bilgi verdi.

Haber 29-09-20 09:46

Etkileyici bir aile dizisi: This Is Us konusu ve oyuncuları

This Is Us dizisi, konusu ve oyuncularıyla bir hayli seviliyor. This Is Us oyuncularının bazılarını ekranlarda defalarca kez gördük, bazılarını ise birçoğumuz ilk kez bu dizide gördü. Ama öylesine uyumlu bir ekip ortaya çıkmış ki diziye bir kez başlayan bir daha izlemeyi bırakamıyor. Peki This Is Us konusu nedir, dizide kimler oynuyor? İşte This Is Us konusu ve oyuncuları hakkında bütün detaylar...

Trend 24-09-20 09:51

Azerbaycanlı iş kadınından Van’a kozmetik fabrikası sözü

Us Fuarcılık tarafından ilki gerçekleştirilen ‘Beautylife Expo Estetik Güzellik Kozmetik ve Kişisel Bakım Fuarı’na katılan Azerbeycanlı İş Kadını Hale Oruçoğlu, Salon Güven Güzellik Salonu sahibi Nuri Diyatlı ile birlikte Van’da bir kozmetik fabrikası kuracaklarının müjdesini verdi.Expo Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen birinci ‘Beautylife Expo Estetik Güzellik Kozmetik ve Kişisel Bakım Fuarı’ renkli görüntülere sahne olurken, fuara katılan Azerbeycanlı İş Kadını Hale Oruçoğlu, Van’daki bayileri Salon Güven Güzellik Salonu ile birlikte ilde yatırım yapacağının müjdesini verdi.

Yurthaber 18-09-20 13:38

1. Güzellik Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı

Van’da Us Fuarcılık tarafından ilki gerçekleştirilen ‘Beautylife Expo Estetik Güzellik Kozmetik ve Kişisel Bakım Fuarı’ kapılarını ziyaretçilere açtı.Expo Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen ve dört gün sürecek olan fuara Van Vali Yardımcısı Mesut Ozan Yılmaz, Türkiye Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Federasyonu Başkanı Bayram Karakaş, Van Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nayif Süer, Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Fevzi Çeliktaş, Van ESOB Yönetim Kurulu Başkanı İsa Berge, Van OSB Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan, Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç, Us Fuar Genel Müdürü Ülker Selviler, Türkiye’nin farklı illerinden gelen firma yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

Yurthaber 17-09-20 18:27

Central Park Beşlisi olayı üzerine: When They See Us konusu

Gerçek bir olaydan uyarlanan Netflix dizileri arasında yer alan When They See Us, "Central Park Beşlisi" olarak bilinen trajik davayı anlatan bir mini dizi. Son yılların en çarpıcı dizilerinden biri olan When They See Us konusu 30 yıl önce yaşanmış bir insanlık ayıbını gözler önüne seriyor. İzleyicilerden tam puan alan When They See Us'ın detaylarını araştırdık.

Trend 15-09-20 12:45