Üvey Baba Haberleri

İzmir'de üvey kızına cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen sanığa 15 yıl hapis

İzmir'de üvey kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla hakkında dava açılan sanık, 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Yurthaber 19-07-2023 11:51

Adana'da üvey babasını öldürdüğü iddia edilen sanık ve annesinin yargılandığı dava

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde, üvey babasını öldürdüğü iddia edilen 14 yaşındaki çocuk ve olayı polise bildirmediği ileri sürülen annesinin "kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılanmasına devam edildi.

Yurthaber 22-05-2023 10:57

Üvey Baba’nın Lamia’sını bir de şimdi görün! Burçin Abdullah güzelliğiyle bakana bir daha baktırıyor! İşte güzel ismin son hali

Yayınlandığı döneme damga vuran Üvey Baba dizisindeki Lamia karakteri ile tanıdığımız Burçin Abdullah'ı görenler tanıyamıyor. Burçin Abdullah güzelliğiyle bakana bir daha baktırıyor. Sosyal medyada yayınladığı fotoğraflara beğeni yağıyor. Burçin Abdullah şimdilerde evli ve bir çocuk annesi. İşte burçin Abdullah'ın son hâli..

Magazin 03-01-2023 14:31

Kendi çıplak pozlarını üvey babasının telefonunda görünce çılgına döndü! Boğazına sarılıp öldürdü

ABD'de yaşanan bir olay akıllara durgunluk verdi. Üvey babasının telefonunda kendi çıplak fotoğraflarını görmesinin ardından cinnet geçirip onu boğarak öldürdüğü iddia edilen 39 yaşındaki iç mimar Jade Janks, cinayetle suçlanarak tutuklandı. Olaya ilişkin kanıtlar olmasına rağmen suçlamaları kabul etmeyen Janks ve avukatı, olayın cinayet olmadığı konusunda ısrarcıydı.

Trend 12-12-2022 09:35

Üvey Baba

Üvey Baba Hakkındaki Haberler Mynet'te. Üvey Baba Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Adana'da üvey babasını öldürdüğü öne sürülen sanığa müebbet istemiyle dava

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde üvey babasını öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan 14 yaşındaki çocuk hakkında "kasten öldürme" suçundan müebbet hapis istemiyle dava açıldı.

Yurthaber 08-11-2022 12:15

Cani üvey baba kız arkadaşının üç yaşındaki kızının kafasına çivi çakarak öldürdü! “Yetiştirmek zorunda kalmak istemedim”

Vietnam’da yaşayan 30 yaşındaki Nguyen Trung Huyen isimli bir üvey baba, sevgilisinin üç yaşındaki kızını kendi hayatını etkilediği gerekçesiyle kafasına dokuz çivi çakarak öldürdü. Üvey babanın mahkemeye verdiği ifadesinden sonra iğneyle idam edilmesine karar verildi.

Trend 19-10-2022 11:10

Her satırı iğrenç... Üvey babadan 5 çocuğa 10 yıl boyunca tehdit ve şantajla cinsel istismar! 'Zamanla alışırsın'

Ankara'nın Polatlı ilçesinde Y.K. (59), 1'i üvey çocuğu, 2'si birlikte yaşadığı A.P. adlı kadının yeğeni, 2'si komşularının çocuğu toplam 5 çocuğa, 10 yıl boyunca tehdit ve şantaj ile cinsel istismar uyguladı. Y.K. için 400 yıl, ona yardım eden A.P. içinse 200 yıl hapis istemiyle dava açıldı. Mağdurlardan H.D., A.P.’nin kendisine 'Kimseye söyleme, zamanla alışırsın' dediğini ileri sürdü. Sanıklara ait evlerde el geçirilen CD’lerde, mağdurlara yönelik istismardan görüntüler de ortaya çıktı.

Haber 03-10-2022 12:08