Uyarlama Haberleri

İnci Taneleri 1. bölüm gündemde! İnci Taneleri konusu ne, oyuncuları kimler? İnci Taneleri hikayesi uyarlama mı, gerçek mi?

Yılmaz Erdoğan’ı yıllar sonra televizyon ekranlarına döndüren “İnci Taneleri” dizisi bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Tanıtımlarıyla büyük ses getiren İnci Taneleri herkesi ekran başına kilitleyecek. Heyecanla beklenen diziye dair araştırmalar da hız kazandı. Peki, İnci Taneleri konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte yeni dizi İnci Taneleri'ne dair tüm merak edilenler...

Magazin 2024-01-25 17:42:37

Ev sahiplerinden kira artışı için yeni yöntem: Talepler arttı

Devletin belirlediği yüzde 25 kira artışı az bulan ev sahipleri yeni yollar araştırmaya başladı. Kira tespit davaları 5 yılı dolduran kiracılara açılabildiği için ev sahipleri yönünü 'uyarlama' davalarına çevirdi. Hukukçular bu davalarda artış yaşandığını kaydetti.

Finans 2024-01-21 14:47:29

Kızıl Goncalar uyarlama mı, gerçek hikaye mi? FOX TV Kızıl Goncalar dizisi nerede çekiliyor?

Kızıl Goncalar dizisinin uyarlama olup olmadığı merak ediliyor. FOX TV'nin yeni sezon dizilerinden Kızıl Goncalar, 18 Aralık 2023 Pazartesi akşamı yayın hayatına başlayacak. Gold Film imzası taşıyan dizinin başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal yer alıyor. 10 yıl sonra setlere dönüş yapma kararı alan Özgü Namal, dizide bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’i canlandırıyor. Peki, Kızıl Goncalar uyarlama mı, gerçek hikaye mi? FOX TV Kızıl Goncalar dizisi nerede çekiliyor?

Magazin 2023-12-18 20:53:33

SANDIK KOKUSU OYUNCULARI VE KONUSU! Sandık Kokusu uyarlama mı, gerçek hikaye mi, nerede çekiliyor?

Sandık Kokusu konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak ediliyor. Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi isimlerin başrollerini paylaştığı diziyi her çarşamba akşamı Show TV'de yayınlanıyor. İlk bölümü ile izleyicilerden tam puan alan Sandık Kokusu dizisine dair detaylar araştırılmaya başladı. Peki, Sandık Kokusu konusu nedir, oyuncuları kimdir? Sandık Kokusu uyarlama mı, gerçek hikaye mi, nerede çekiliyor?

Magazin 2023-12-13 19:09:51

Ne Gemiler Yaktım hikayesi ne, gerçek mi, uyarlama mı? Ne Gemiler Yaktım dizisi nerede çekiliyor?

Ne Gemiler Yaktım dizisi bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Altan Dönmez’in yönetmen koltuğunda yer aldığı, hikayesi ve senaryosu Banu Kiremitçi Bozkurt’a ait olan Ay Yapım’ın yeni dizisi ‘Ne Gemiler Yaktım’ hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Deniz Baysal, Devrim Özkan, Berk Hakman ve Erkan Kolçak Köstendil'i buluşturan dizisine dair araştırmalar da hız kazandı. Peki, Ne Gemiler Yaktım hikayesi gerçek mi, uyarlama mı? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 04-12-23 20:10

Sandık Kokusu uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Sandık Kokusu dizisi nerede çekiliyor?

Sandık Kokusu dizinin uyarlama olup olmadığı merak ediliyor. 6 Aralık 2023 Çarşamba akşamı yayın hayatına merhaba diyecek olan Sandık Kokusu dizisi Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi isimlerin başrollerini paylaştığı diziyi izlemek isteyenler dizi hakkında merak edilenleri araştırıyor. Peki, Sandık Kokusu uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Sandık Kokusu dizisi nerede çekiliyor?

Magazin 29-11-23 19:55

Bir Derdim Var konusu nedir, oyuncuları kimdir? Bir Derdim Var nerede çekiliyor, uyarlama mı?

Bir Derdim Var oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Ünlü oyuncular Birce Akalay ve Mert Fırat, Kanal D'nin yeni sezon dizilerinden biri olan Bir Derdim Var'ın başrollerini paylaşıyor. İlk bölümüyle dikkat çeken Bir Derdim Var dizisine dair detaylar sorgulanmaya başladı. Peki, Bir Derdim Var konusu nedir, oyuncuları kimdir? Bir Derdim Var nerede çekiliyor, uyarlama mı?

Magazin 13-11-23 23:30

BİR DERDİM VAR KONUSU ne, OYUNCULARI kimler? Bir Derdim Var gerçek hikaye mi, uyarlama mı? İşte oyuncu kadrosu

Bir Derdim Var dizisi bu akşam ilk bölümüyle yayın hayatına merhaba diyecek. Uzun zamandır heyecanla beklenen dizi fragmanları ve afişleri ile büyük ses getirmişti. Başrollerinde Birce Akalay ve Mert Fırat’ın yer aldığı dizi hikayesi ve konusu ile şimdiden çok beğenildi. Peki, Bir Derdim Var konusu ne, oyuncuları kimler? İşte Bir Derdim Var oyuncu kadosu ve karakterleri..

Magazin 09-11-23 19:48

Kader Bağları uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Kader Bağları dizisi nerede çekiliyor?

Kader Bağları dizisi konusunun gerçek olup olmadığı merak ediliyor. Başrollerinde ünlü oyuncular Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu'nun yer aldığı dizi bugün ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Yönetmen koltuğunda Benal Tairi'nin oturduğu dizi dram türünü ele alıyor. Peki, Kader Bağları uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Kader Bağları dizisi nerede çekiliyor?

Magazin 30-09-23 19:48

Kirli Sepeti gerçek mi, uyarlama mı? Kirli Sepeti nerede çekiliyor? İşte hikayesi ve çekim yerleri

Kirli Sepeti uyarlamamı sorusu dizinin Fox TV yayın akışı listesinde yer alasıyla birlikte hız kazandı. Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun gibi isimleri kadrosunda bulunduran Kirli Sepeti'nin uyarlama mı yoksa gerçek hikaye mi olduğu ile çekim yerleri merak edildi. Fox'un yeni dizisi bu akşam ilk bölümü ile ekran macerasına başlayacak. Peki, Kirli Sepeti gerçek mi, uyarlama mı? Kirli Sepeti nerede çekiliyor? İşte hikayesi ve çekim yerleri

Magazin 24-09-23 19:16

Hudutsuz Sevda uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor?

Hudutsuz Sevda dizisinin çekim yerleri günün araştırılan konu başlıkları arasında yer aldı. Med Yapım'ın üstlendiği Hudutsuz Sevda, 21 Eylül Perşembe akşamı FOX TV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Dizide Deniz Can Aktaş, Halil ibrahim karakterine, Miray Daner ise Zeynep karakterine can veriyor. Peki, Hudutsuz Sevda uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor?

Magazin 21-09-23 19:57

Yabani konusu nedir, oyuncuları kimdir? Yabani dizisi uyarlama mı, gerçek hikaye mi?

Yabani dizisi konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak ediliyor. FOX TV'nin yeni sezon dizilerinden Yabani'nin başrollerini Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler paylaşıyor. Yabani'nin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliğini ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Peki, Yabani konusu nedir, oyuncuları kimdir? Yabani dizisi uyarlama mı, gerçek hikaye mi?

Magazin 14-09-23 17:20

YABANİ DİZİSİ UYARLAMA MI GERÇEK Mİ? Fox'un yeni dizisi Yabani'nin hikayesi uyarlama mı, gerçek mi?

Yabani dizisi uyarlama mı gerçek mi merak ediliyor. Her hafta salı akşamları ekrana gelecek olan dizinin hikayesi izleyiciler tarafından araştırılıyor. Yaman ve Cesur'un hikayesinin anlatıldığı yeni dizi, yakından takip ediliyor. Peki, Yabani uyarlama mı, gerçek mi? Fox'un yeni dizisi Yabani'nin hikayesi uyarlama mı, gerçek mi?

Magazin 12-09-23 21:17

Dilek Taşı dizisi gerçek mi, uyarlama mı? Dilek Taşı dizisi kimin hayatını anlatıyor, kaç yılında geçiyor?

Dilek Taşı dizisinin hikayesini gerçek olup olmadığı izleyiciler tarafından merak edildi. Kanal D'nin büyük merakla beklenen yeni dizisi Dilek Taşı bu akşam ilk bölümü ile ekran yolculuğuna başlayacak. Dilek Taşı dizisi oyuncuları arasında Salih Bademci, Hazal Subaşı, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Elif Doğan, Ozan Dolunay, Çiçek Dilligil, Afra Karagöz yer alıyor. Peki, Dilek Taşı dizisi gerçek mi, uyarlama mı? Dilek Taşı dizisi kimin hayatını anlatıyor, kaç yılında geçiyor?

Magazin 08-09-23 00:20

Ev sahibi ve kiracıları yakından ilgilendiriyor! Yeni yönteme başvurdular: 'Sözleşme uyarlama davası' ile geriye dönük borçlu çıkabilirsiniz...

Yüzde 25 artış sınırı getirilse de ev sahibi ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar her geçen gün daha da artıyor. Mahkemelerde dava yoğunluğu yaşanırken, ev sahipleri son dönemde yeni bir yönteme başvurduğu belirtiliyor. Ev sahipleri 'sözleşme uyarlama davası' açarak kiracısından geriye dönük ödeme talep ediyor. İşte detaylar...

Finans 12-08-23 11:07

Ali Cabbar kimdir, hikayesi gerçek mi, uyarlama mı? Ali Cabbar hikayesi ne zaman yaşandı? Sözleri gündem oldu!

Ali Cabbar şarkısının hikayesi merak ediliyor. Ünlü şarkıcı Emir Can İğrek'in yeni albümündeki şarkılardan biri olan Ali Cabbar sosyal medyada gündem oldu. Şarkıda adı geçen Ali Cabbar hakkında sık sık sorgulamalar yapılıyor. Peki, Ali Cabbar kimdir, hikayesi gerçek mi, uyarlama mı? Ali Cabbar hikayesi ne zaman yaşandı?

Magazin 11-07-23 00:08

Hayatımın Neşesi uyarlama mı, gerçek hikaye mi? TRT 1'in yeni dizisi Hayatımın Neşesi nerede çekiliyor?

Hayatımın Neşesi TRT 1'de yayınlanıyor. Sezonun yeni dizilerinden biri olan Hayatımın Neşesi'nin senaristliğini Ekin Atalar, yönetmenliğini ise Şahin Altuğ üstleniyor. Şebnem Bozoklu ve Tolga Tekin'i başrolde buluşturan Hayatımın Neşesi'nin konusu, oyuncu kadrosu ve çekim yerleri gibi detaylar merak edildi. Peki, Hayatımın Neşesi uyarlama mı, gerçek hikaye mi? TRT 1'in yeni dizisi Hayatımın Neşesi nerede çekiliyor?

Magazin 07-07-23 19:35

Ya Çok Seversen uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Kanal D'nin yeni dizisi Ya Çok Seversen nerede çekiliyor?

Ya Çok Seversen dizisi için geri sayım başladı. Yaz dizilerinden biri olan Ya çok Seversen'in senaristliğini Kürbra Sülün, yönetmenliğini ise Ali Bilgin üstleniyor. Krem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ı başrolde buluşturan Ya Çok Seversen'in konusu ve oyuncu kadrosu ve çekim yerleri gibi detaylar dizinin başlamasına az bir zaman kala merak edildi. Peki, Ya Çok Seversen uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Kanal D'nin merakla beklenen dizisi Ya Çok Seversen nerede çekiliyor?

Magazin 06-07-23 19:31

Dönence dizisi nerede çekiliyor, uyarlama mı? Kanal D'nin yeni dizisi Dönence gerçek hikaye mi? Bu akşam görücüye çıkıyor!

Dönence dizisi Kanal D izleyicisi ile buluşuyor. Ege sahillerinin eşsiz manzarasında geçen dizi Asperger sendromlu bir kardeşe sahip olan Gece’nin hikayesini işliyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Caner Topçu, Sümeyye Aydoğan, Doğa Karakaş, Didem İnselel, Ülkü Hilal Çiftçi, Can Kızıltuğ ve Emre Kınay gibi isimler yer alıyor. Peki, Dönence dizisi nerede çekiliyor, uyarlama mı? Kanal D'nin yeni dizisi Dönence gerçek hikaye mi?

Magazin 04-07-23 19:43

Terzi dizisi kimin hayatı, uyarlama mı? Terzi nereden izlenir, Netflix'te yayında mı?

Terzi dizisi Netflix'te izleyicisinin karşısına çıktı. Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Salih Bademci, Olgun Şimşek, Şifanur Gül'ün yer aldığı dizinin tanıtımları dikkat çekmişti. Yönetmenliğini Cem Karcı'nın üstlendiği dizinin senaristliğini ise Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı üstleniyor. Peki, Terzi dizisi kimin hayatı, uyarlama mı? Terzi nereden izlenir, Netflix'te yayında mı? İşte yeni dizi hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 02-05-23 15:28

Tetikçinin Oğlu uyarlama mı? Timuçin Esen ve Şevket Çoruh'lu Tetikçinin Oğlu nerede çekildi?

Fox Tv'nin heyecanla beklenen yeni dizisi Tetikçinin Oğlu bu akşam yayın hayatına merhaba diyecek. Temponun giderek yükseleceği ve izleyiciye heyecanlı dakikalar yaşatacak dizinin hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu oldukça dikkat çekiyor. Timuçin Esen ve Şevket Çoruh’u ilk kez bir araya getiren dizi hakkında araştırmalar da yapılmaya başlandı. Peki, Tetikçinin Oğlu nerede çekildi? Tetikçinin Oğlu uyarlama mı? İşte tüm ayrıntılar...

Magazin 11-04-23 13:23

Kiradan önce herkes onu soruyor, ayyuka çıktı! Eylemler yapıyorlardı yeni dönem başlıyor! 3 bin TL'den 5 bin TL'ye kadar...

Yedinci yargı paketi TBMM'de kabul edildi! Bundan sonra ev sahipleriyle kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar arabulucuda çözülecek. Sadece ev sahibi - kiracı anlaşmazlıkları değil kira tespit davaları, kira uyarlama davaları, tahliye işlemleri de arabulucuyla birlikte netliğe kavuşturulacak. En kritik noktalardan biri ise...

Finans 31-03-23 10:11

Yüz yıllık Mucize hangi kanalda, bu akşam var mı? Yüz Yıllık Mucize uyarlama mı?

Ekranların yeni dizisi Yüz Yıllık Mucize geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Oldukça beğeni toplayan dizinin yeni bölümü araştırılıyor. Perşembe akşamları yayınlanacak olan dizinin uyarla mı yoksa özgün bir hikaye mi olduğu merak edildi. Dizi, başrolü paylaşan Birkan Sokullu ve Ebru Şahin'in yanı sıra Necip Memili ve Zerrin Tekindor gibi isimleri de kadrosunda bulunduruyor. Peki Yüz yıllık Mucize hangi kanalda, bu akşam var mı? Yüz Yıllık Mucize uyarlama mı? İşte detaylar...

Magazin 30-03-23 20:00

KRALİÇE OYUNCULARI VE KONUSU: Kraliçe dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Kraliçe dizisi konusu ve oyuncuları ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yeni dizi Kraliçe için geri sayım sona erdi. Çarşamba akşamları ekrana gelecek olan dizi Queen Sugar'dan uyarlama. Kraliçe dizisi oyuncuları arasında yer alan Gökhan Alkan Ateş karakterine, Burcu Özberk ise Deniz karakterine hayat veriyor. Peki, Kraliçe dizisi konusu nedir, oyuncuları arasında kimler var?

Magazin 22-03-23 21:18

Başım Belada dizisi nerede çekiliyor? Başım Belada dizisinin konusu uyarlama mı? Bu akşam başlıyor!

Başım Belada dizisi bu akşam ekranlarda seyircilerle buluşacak. Konusu ve zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi hakkında detaylar merak konusu oldu. Dizide, şarkıcı ve oyuncu Keremcem öfke kontrolü olan Azam rolüne hayat verecek. Peki Başım Belada dizisi nerede çekiliyor? Başım Belada dizisinin konusu uyarlama mı? İşte detaylar...

Magazin 05-03-23 14:55

Netflix'teki Üçüzler dizisindeki sahneler tepki çekti! Diziyi uzatmak için cinsellik katmışlar

Netflix'te öne çıkan diziler arasından yer alan Triada/Üçüzler dizisi sosyal medyanın da gündeminde. Gerçek olaylardan uyarlama olduğu belirtilen dizideki erotik sahneler izleyiciyi rahatsız etti.

Magazin 02-03-23 10:22

Adım Farah dizisi uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Adım Farah dizisi ne zaman başlayacak, hangi kanalda?

Adım Farah dizisi için geri sayım devam ediyor. Başrollerinde Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in yer aldığı Adım Farah dizisi ilk bölümü ile seyircilerin karşısına çıkacak. Oğluyla birlikte hayatta kalma mücadelesi veren Farah'ın hikayesini konu alan dizinin detayları da merak konusu oldu. Peki, Adım Farah dizisi ne zaman başlayacak, hangi kanalda? Adım Farah dizisi uyarlama mı, gerçek hikaye mi? İşte Adım Farah dizisi hakkında merak edilen soruların yanıtları...

Magazin 01-03-23 20:15

Veda Mektubu dizisi uyarlama mı? Veda Mektubu dizisi hangi kitaptan uyarlama? İşte konusu ve oyuncuları!

Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk gibi isimleri yer aldığı Veda Mektubu dizisinin uyarlama olup olmadığı araştırılıyor. Kanal D ekranlarında 27 Şubat'ta seyirciyle buluşacak olan Veda Mektubu dizisinin yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş yer alıyor. Peki Veda Mektubu dizisi uyarlama mı? Veda Mektubu dizisi hangi kitaptan uyarlama? İşte detaylar...

Magazin 27-02-23 20:23

Adım Farah ne zaman başlıyor, hangi gün yayınlanacak? Adım Farah konusu ne, uyarlama mı? Engin Akyürek ve Demet Özdemir başrolde

Adım Farah dizisi için geri sayım başladı. Engin Akyürek ve Demet Özdemir'in başrollerini paylaştığı dizinin tanıtımları büyük ilgi gördü. Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği Adım Farah’ın yönetmen koltuğunda Recai Karagöz oturuyor. Peki, Adım Farah ne zaman başlıyor, hangi gün yayınlanacak? Adım Farah konusu ne, uyarlama mı? İşte yeni dizi hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 23-02-23 14:28

Şahmaran konusu nedir, oyuncuları kimler, konusu uyarlama mı? Seranay Sarıkaya ve Burak Deniz'li Şahmaran dizisi Netflix'te!

Netflix'in yeni dizisi Şahmaran bugün izleyicisiyle buluştu. Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in başrollerini paylaştığı dizi, dünya genelinde çok sayıda abonesi bulunan Netflix isimli popüler dijital platformda yerini aldı. Dizinin hikayesi, Serenay Sarıkaya'nın canlandırdığı Şahsu’nun annesini kaybettikten sonra büyük babasıyla yüzleşmek için Adana’ya gitmesiyle başlıyor. Peki, Netflix'in yeni dizisi Şahmaran konusu nedir? Şahmaran dizisi oyuncuları kimler?

Magazin 20-01-23 14:06

Aile dizisi ne zaman başlıyor, yayın günü belli oldu mu? Aile dizisi uyarlama mı, konusu ne, oyuncuları kimler?

Aile dizisi için geri sayım başladı. Ay Yapım’ın Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’yı uzun zaman sonra bir araya getirdiği dizinin ilk kareleri geldi. Diziden ilk kareler tüm herkesi heyecanlandırmaya yetti. Aile dizisi ne zaman başlıyor, yayın günü belli oldu mu? Aile dizisi uyarlama mı, konusu ne, oyuncuları kimler? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. İşte konu hakkında tüm ayrıntılar...

Magazin 20-01-23 09:24

Ateş Kuşları dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Ateş Kuşları dizisi uyarlama mı?

Ateş Kuşları isimli ekranların yeni dizisi ATV kanalında yayın hayatına merhaba dedi. İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan ve Görkem Sevindik gibi ünlü isimlerin yer aldığı Ateş Kuşları dramatik konusuyla dikkat çekiyor. Peki, Ateş Kuşları dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Ateş Kuşları dizisi uyarlama mı? İşte dizi hakkında merak edilenler...

Magazin 19-01-23 00:11

Şahmaran dizisi Netflix'te ne zaman yayınlanacak? Şahmaran hangi kitaptan uyarlama, konusu ne? İşte Şahmaran oyuncuları ve isimleri

Şahmaran dizisi için geri sayım başladı. Tanıtımları ile büyük dikkat çeken dizinin başrollerini Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz paylaşıyor. Çevrimiçi yayın platformu Netflix'te yayınlanacak olan dizi Umur Turagay’ın yönetmenliğinde ve Pınar Bulut’un senaryosuyla hayata geçirildi. Peki, Şahmaran dizisi ne zaman yayınlanacak? Şahmaran hangi kitaptan uyarlama, konusu ne? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 17-01-23 12:58

Ateş Kuşları uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Ateş Kuşları'ndan Otizm farkındalığı!

Ateş Kuşları dizisi bu akşam ilk bölümü ile Atv ekranlarında yayınlandı. Ateş Kuşları dizisinin gerçek mi yoksa uyarlama mı olduğu da merak edilen konulardan biri oldu. Otizmli bir karakterin hikayesinin de anlatıldığı dizi izleyicileri oldukça etkilediği gözlendi. Bölüm sonrası dizi ile ilgili araştırmalar sıklaştı. Peki Ateş Kuşları uyarlama mı yoksa gerçek hikaye mi? İşte detaylar...

Magazin 13-01-23 23:52

Benim Adım Farah ne zaman başlıyor? Benim Adım Farah uyarlama mı, konusu ne? Demet Özdemir ve Engin Akyürek başrolde!

Benim Adım Farah dizisi sete çıktı. Fox TV’nin yeni sezondaki iddialı projelerinden biri olan Benim Adım Farah için geri sayım başladı. Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in başrollerini paylaşacağı dizinin hikayesi oldukça dikkat çekici. Peki, Benim Adım Farah ne zaman başlıyor? Benim Adım Farah uyarlama mı, konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var? İşte yeni dizi hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 12-01-23 13:29

Taçsız Prenses dizisi nerede çekiliyor? Taçsız Prenses dizisi uyarlama mı, gerçek hikaye mi?

Taçsız Prenses adlı yeni dizi FOX Tv ekranlarında yayın hayatına merhaba dedi. Annesinin kalp hastalığı nedeniyle hastaneye kaldırılmasıyla soğuk ve gerçekçi bir dünyanın içine hapsolan Masal'ın hikayesini anlatan Taçsız Prenses konusu ile dikkat çekiyor. Öte yandan Taçsız Prenses'in nerede çekildiği, uyarlama olup olmadığı gibi detaylar merak ediliyor. Peki, Taçsız Prenses dizisi nerede çekiliyor? Taçsız Prenses dizisi uyarlama mı, gerçek hikaye mi?

Magazin 10-01-23 20:05

Taçsız Prenses uyarlama mı, gerçek hikaye mi? İşte Taçsız Prenses'ın dikkat çeken hikayesi!

Taçsız Prenses bu akşam ilk bölümüyle ekrana geliyor. İsmail Hacıoğlu'nun uzun zamandır heyecanla beklenen yeni dizisi hikayesiyle oldukça dikkat çekecek. Dizinin yapımını MF Yapım’ın üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Volkan Keskin oturuyor. İşte yeni dizi Taçsız Prenses hakkında tüm detaylar...

Magazin 10-01-23 20:03

Ömer dizisi nerede çekiliyor, cami nerede? Ömer dizisi gerçek mi, uyarlama mı?

Ömer dizisi bu akşam Star Tv'de yayın hayatına başlıyor. Yayınlanan ilk fragmanıyla büyük ses getiren Ömer dizisi konusu ile dikkat çekiyor. Ömer dizisinde görülen caminin nerede olduğu ve dizinin çekildiği yer merak edildi. Seyircilerin merak ettiği bir diğer sorulardan biri de Ömer dizinin uyarlama olup olmadığı oldu. Peki, Ömer dizisi nerede çekiliyor, cami nerede? Ömer dizisi gerçek mi, uyarlama mı?

Magazin 09-01-23 21:51

Ömer dizisi uyarlama mı, hangi diziden uyarlama? Ömer dizisi gerçek hikayesi ne? İşte konusu

Ömer dizisi gerçek hikayesi ve konusu merak edilen konulardan biri oldu. Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Ömer, her hafta pazartesi akşamları ekrana gelecek. Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği Ömer’in yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Cem Karcı oturuyor, senaryosunu ise Gülizar Irmak kaleme alıyor. Peki, Ömer dizisi uyarlama mı, hangi diziden uyarlama? Ömer dizisi gerçek hikayesi ne? İşte konusu

Magazin 09-01-23 21:49

Ömer dizisi uyarlama mı? Ömer ne zaman başlıyor, hangi gün yayınlanacak?

Ömer dizisi için geri sayım başladı. Tanıtımı ile büyük yankı uyandıran Ömer'in yayın tarihi belli oldu. Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği Ömer’in yönetmen koltuğunda Cem Karcı oturuyor, senaryosunu ise Gülizar Irmak kaleme alıyor. Peki, Ömer dizisi uyarlama mı? Ömer ne zaman başlıyor, hangi gün yayınlanacak? İşte yeni dizi hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 07-01-23 18:49

Sıfırıncı Gün nerede çekiliyor? Sıfırıncı Gün dizisi uyarlama mı? İlk bölüm bu akşam!

Tv8'in büyük bir heyecanla beklenen yeni dizisi Sıfırıncı Gün bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Yeni dizi hakkında araştırmalar da hız kazandı. Başrollerinde Engin Öztürk, Aybüke Pusat gibi isimlerin yer aldığı dizinin yönetmenliğini Süleyman Mert Özdemir üstleniyor. Peki, Sıfırıncı Gün nerede çekiliyor? Sıfırıncı Gün dizisi uyarlama mı? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 28-12-22 12:53

Hayatımın Şansı dizisi nerede çekiliyor? Hayatımın Şansı uyarlama mı? İlk bölüm bu akşam!

Hayatımın Şansı adlı yeni dizi bu akşam Fox Tv ekranlarında yayın hayatına başlıyor. Her çarşamba akşamı seyircisiyle buluşacak olan Hayatımın Şansı dizisi hakkında detaylar merak konusu oldu. Dram türünü ele alan Hayatımın Şansı'nın yapımcılığını NTC Medya üstleniyor. Dizinin başrollerini ise Başrollerini Alican Yücesoy, Şifanur Gül, Musa Uzunlar ve Erkan Avcı paylaşmaktadır. Peki, Hayatımın Şansı dizisi nerede çekiliyor? Hayatımın Şansı uyarlama mı? İlk bölüm bu akşam...

Magazin 14-12-22 18:28

Sipahi uyarlama mı? Sipahi dizisi nerede çekiliyor? İlk bölüm bu akşam başladı!

Show Tv'nin büyük bir heyecanla beklenen yeni dizisi Sipahi bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. CNP Film’in, yapımcılığını Mehmet Canpolat ve Sadi Canpolat’ın üstlendiği dizi heyecan ve aksiyon dolu sahneleri ile izleyicisini ekrana kilitleyecek. Peki, Sipahi dizisi nerede çekiliyor? Sipahi uyarlama mı? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 12-12-22 20:35

Çöp Adam gerçek hikayesi ne, hangi kitaptan uyarlama? Çöp Adam konusu ne, oyuncuları kimler?

Star Tv'nin yeni dizisi Çöp Adam bu akşam yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun yer aldığı dizi hikayesi ve oyuncu kadrosu ile büyük dikkat çekti. Peki, Çöp Adam gerçek hikayesi ne, hangi kitaptan uyarlama? Çöp Adam konusu ne, oyuncuları kimler? İşte yeni dizi hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 07-12-22 10:24

Çöp Adam dizisi hangi kitaptan uyarlama? Çöp Adam dizisi gerçek hikaye mi? Merak konusu oldu

Çöp Adam dizisi konusu ve uyarlama olup olmadığı araştırılıyor. Yeni dizi Çöp Adam’ın oyuncuları arasında yer alan Engin Altan Düzyatan Tamer karakterine, Elçin Sangu ise Peri karakterine hayat verecek. Dizi her hafta çarşamba akşamları ekrana gelecek. Peki, Çöp Adam dizisi hangi kitaptan uyarlama? Çöp Adam dizisi gerçek hikaye mi?

Magazin 01-12-22 16:43

Çöp Adam dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? Çöp Adam hangi kitaptan uyarlama, gerçek hikayesi ne?

Star’ın yeni dizisi Çöp Adam bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun yer aldığı Çöp Adam dizisi, Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek kaleme alınıyor. Çöp Adam dizisine dair merak edilenlerin tümüne haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz...

Haber 30-11-22 17:15

Al Sancak dizisi uyarlama mı? Al Sancak dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler? Uğur Güneş ve Gülsim Ali başrolde...

Al Sancak dizisi yakın zamanda TRT 1 ekranlarında yerini alacak. Tanıtımıyla ilgi uyandıran dizinin oyuncu kadrosunda tanıdık simalar yer alıyor. Dizinin konusunun ne olduğu araştırılmaya başlandı. Peki Al Sancak dizisi uyarlama mı? Al Sancak dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte detaylar...

Magazin 29-11-22 15:29

Sipahi dizisi ne zaman başlayacak, hangi kanalda olacak? Sipahi dizisi uyarlama mı? İşte konusu ve oyuncuları!

Sipahi dizisi seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor. Fragmanıyla dikkat çeken Sipahi dizisi 'Vatan için her yerde!' sloganıyla yayınlandı. Başrollerinde Kaan Yıldırım, Özge Gürel gibi isimlerin yer aldığı Sipahi dizisi hakkında detaylar merak konusu oldu. Peki Sipahi dizisi ne zaman başlayacak, hangi kanalda olacak? Sipahi dizisi uyarlama mı? İşte konusu ve oyuncuları!

Magazin 28-11-22 15:55

Çöp Adam dizisi ne zaman başlayacak? Çöp Adam dizisi nerede çekiliyor, uyarlama mı? Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan başrolde

Çöp Adam dizisi ilk bölümüyle seyirci karşısına çıkacak. Fragmanıyla dikkat çeken dizisinin oyuncu kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu gibi ünlü isimler yer alıyor. Dizinin yayın tarihi belli oldu. Peki Çöp Adam dizisi ne zaman başlayacak? Çöp Adam dizisi nerede çekiliyor, uyarlama mı? İşte merak edilenler...

Magazin 15-11-22 14:59