Uyum Paketi Haberleri

Son dakika: Cevdet Yılmaz'dan kamuda tasarruf mesajı: 'Ciddi bir çalışma yürütülüyor...' Mehmet Şimşek ABD'den döner dönmez...

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Beştepe'de gerçekleştirilen Kabine toplantısı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kamuda 15 maddelik tasarruf paketi getirilmesi ilişkin bir gündem konuşulduğu sorusuna ise Yılmaz, "15 değil çok daha fazla bir madde sayısı. Bütün bunları bir yerde toparlayıp, belli bir süzgeçten geçirip uygulamaya geçeceğiz" yanıtını verdi.

Finans 2024-04-17 10:06:06

Yapay zekâ ile para kazanma: Yapay zekâ ile nasıl para kazanılır?

Yapay zekâ, aslında kökeni çok uzun zaman önceye dayanan ama son birkaç yıldır gündemde olan bir kavramdır. Makinelerin robotların insanlara benzer özelliklere sahip olmasını, insanların yapabileceklerini yapabilmesini, deneyimlerden öğrenmesini, yeni girdilere ve bilgilere uyum sağlanmasını olabilir hâle getiren sistemler yapay zekâlardır. Bu sistemlerle geçim de sağlanabilir.

Haber 2024-04-16 23:57:40

Evinizin havasını değiştirecek halı modelleri ve kullanım alanları nelerdir?

Ev dekorasyonunun vazgeçilmez parçalarından olan halı seçiminde, herkesin zevkine uygun birçok model ve tasarım bulunmaktadır. Salon, oturma odası, mutfak, çocuk odası, genç odası, koridor ve yatak odası gibi farklı kullanım alanları için halı almak isteyenlerin merak ettiği konulardan biri "Halı Kullanım Alanları"dır. Duvar rengine ve mobilyalara kolaylıkla uyum sağlayan halı modelleri, aynı zamanda kullanışlı tasarımlarıyla evinizin dekorasyonunu uygun maliyetlerle yenilemenize yardımcı olur.

Haber 2024-04-05 14:47:39

Hareket halindeki trende tepki çeken anlar! Bir anda paketini ağzını açıp yemeye başladı... Kimse kokudan duramadı

Birleşik Krallık'ta bir metroda ismi açıklanmayan bir yolcu elindeki paketi açarak yemeye başladı. TikTok'ta paylaşılan ve 375 bin izlenmeye ulaşan görüntülerde pakette balıklı bir yemek olduğu ve tüm metronun bir anda balık kokusuyla dolması tepki çekti. Sosyal medya kullanıcılarını görüntülere yorum yapmadan duramadı.

Trend 2024-04-04 09:04:21

Diğer Haber Etiketleri

tasarruf yapay zeka nedir para kazanma halı ev dekorasyon sosyal medya metro Londra Mersin deniz köken Seçim 2024 Eyüpsultan Astroloji çiftler Aşk sevgili romantik burçlar testere kulaklı kulaklık kablosuz kulaklık kablolu Samsung emekli en düşük emekli maaşı Altın kömür Gaziantep polo yaka tişört koton erkek tişört lacoste tişört wwf market altınyıldız classic us polo tişört defacto erkek tişört adidas tişört benetton pierre cardin under armour günlük adli para cezası tutar puma ayakkabı puma ayakkabı erkek puma erkek ayakkabı puma erkek spor ayakkabı puma kadın ayakkabı puma kadın spor ayakkabı puma sneaker puma spor ayakkabı puma spor ayakkabı erkek portmanto portmanto modelleri emekli maaşı seyyanen zam meclis yargı paketi para cezası anayasa mahkemesi çöp kovası askılık banyo paspası banyo paspas seti tuvalet kağıtlığı banyo rafı tuvalet fırçası Ankara destek paketi konut yardım Bayram ikramiyesi tbmm kredi Ceza Zam ak parti kiralık sevgili karakteri Oyuncu tuna ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade Niğde Adalet Bakanı Yılmaz Tunç aşkta en uyumlu burçlar en uyumlu burçlar Güneş Sakarya Büyükşehir Belediyesi Elon Musk maaş paket camper camper ayakkabı camper bot camper erkek ayakkabı erken emeklilik Kurye internet alışveriş market taciz KOSGEB Cinsellik ali erbil Mehmet Ali Erbil sevgilisi Yasmin Erbil adidas mont adidas mont erkek süt kural stanley termos termos fiyatları contigo termos termos termos bardak elektirikli bisiklet AVM Rize yılbaşı gecesi asgari ücret İngiltere indirim kavga levis 501 levis Jean dolandırıcılık flört metrobüs Mecidiyeköy Enflasyon youtube youtube premium Apple iPhone

Mersin Büyükşehir Belediyesinden Yörüklere ’göç azığı’ desteği

Ramazan ayı öncesinde kent genelinde başlattığı ‘Ramazan Dayanışma Paketi’ dağıtımlarını Sosyal Hizmetler Dairesi koordinesinde sürdüren Mersin Büyükşehir Belediyesi, mayıs ayında başlayacak göçe hazırlanan Yörüklere, göç azıklarını ulaştırıyor.

Yurthaber 03-04-24 10:05

'Makam odasından çıktı' denilerek paylaşılmıştı... Eyüpsultan'da seçimi kaybeden AK Partili Deniz Köken'den o görüntülere sert tepki

Yıllar sonra AK Parti'den CHP'ye geçen Eyüpsultan'da belediye başkanının makam odasında çekildiği iddia edilen görüntüler gündem yarattı. Söz konusu görüntülerde seçimi kaybeden AK Partili Deniz Köken'in makam odasında yüzlerce hediye paketi olduğu iddia edildi. Köken'den ise görüntülerin ardından çok sert bir açıklama geldi.

Haber 03-04-24 08:07

Romantik ilişkilerde en uyumlu burçlar! Bu çiftler birbirine körkütük aşık

Astroloji, ilişkilerde uyuma dair bilgi edinmede oldukça etkili bir araçtır. Her burcun kendine özgü özellikleri vardır ve bazı burçlar birbiriyle daha uyumludur. Bu çiftler arasındaki uyum, derin bir bağ ve tutku içerir. Bu da ilişkilerinin daha uzun sürmesini sağlar. İşte adeta birbirleri için yaratılan burç çiftleri...

Kadin 02-04-24 08:49

Testeresini yenilemek isteyenler için en iyi testere zincirleri

Amatör ya da profesyonel düzeyde kullanıcı olmanız fark etmeksizin testerenize uygun envaiçeşit zincirden aradığınızı bulmaya hazır olun! Derlediğimiz testere zincirleri; elektrikli testerelerden ağaç budama testerelerine kadar pek çok ürüne uyum sağlarken yüksek performanslı zincirlerden uzun ömürlü zincirlere kadar uzanan seçenekler sunuyor. Siz de derlediğimiz listeyi inceleyerek ihtiyacınız olan testere zincirini rahatlıkla bulabilirsiniz.

Haber 01-04-24 18:17

Kulaklarınıza bayram yaşatması garanti olan Samsung'un en iyi kulaklıkları

Kulaklıklar gün içinde eğlenceli zaman geçirmeyi sağlayan, vazgeçilmez yardımcı aksesuarlardandır. Teknolojinin de etkisiyle gelişmiş özelliklere sahip pek çok kulaklık modeli bulunur. Her zevke hitap eden ve farklı kullanım alışkanlıklarına uyum sağlayan Samsung'un en çok tercih edilen kulaklık modellerini sizin için derledik. Size kaliteli bir dinleme deneyimi yaşatacak ve kulağınızdan çıkarmak istemeyeceğiniz kulaklıklarla tanışma vakti!

Haber 01-04-24 18:13

En düşük emekli maaşı için ilave refah payı artışı iddiası! Önemli artış bekliyoruz

Seçimlere sayılı günler kala emeklilerin gözü seyyanen zamdayken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan emekliye destek paketi açıklaması geldi. Emekliler bu paketle birlikte pek çok alanda indirim ve kampanyalardan yararlanacak. Emeklilere özel kampanya ve indirimler ne zaman hayata geçecek?

Finans 27-03-24 08:30

Şehir efsanesi oldu, dilden dile yayıldı! Yardım kömürlerinin içinden altın mı çıkıyor? Paketi açan kuyumcuya koşuyor

Son zamanlarda sık sık değer kazanmasıyla adından söz ettiren altın Gaziantep'te bu aralar daha çok konuşuluyor. Sebebi ihtiyaç sahiplerine dağıtılan yardım kömürlerinin içinde altın çıkıyor iddiası... Paketi açan vatandaşlar kömürleri kırıp içindeki sarı parçaları çıkararak kuyumcuya koştu. Adeta şehir efsanesine dönüşen olayda kuyumculardan açıklama geldi, vatandaşların hayalleri ise suya düştü.

Finans 23-03-24 10:44

Bahar ve yaz aylarında erkeklerin gardıroplarının bir numarası olan polo yaka tişörtler

Erkek giyiminin vazgeçilmezi olan polo yaka tişörtler, şıklığı vurgulayan ve her zaman kullanışlı olan parçalar arasında yer alıyor. Hem rahatlık hem de şıklık arayan erkekler için her duruma uyum sağlayan polo yaka tişörtlerden oluşan bir liste hazırladık. Polo tişörtlerden oluşan seçkimize göz atmak için içeriğimizi inceleyebilirsiniz.

Haber 15-03-24 23:51

Günlük adli para cezalarında üst limit artırıldı

Kamuoyunda "8. Yargı Paketi" olarak bilinen Ceza Muhakemesi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun'a göre, günlük adli para cezalarında tutarlar yeniden belirlendi.

Finans 12-03-24 13:00

Fiyatı 1059 TL'ye düştü! Çok satan Puma spor ayakkabıda büyük fırsat

Spor ayakkabılar, ister spor olsun ister şık olsun tüm kombinlere uyum sağladıkları için pek çok kişi tarafından çok seviliyor ve tercih ediliyor. Üstelik konforlu yapıları sayesinde de gün boyu rahatlık sunuyor. Siz de ayaklarınızın ihtiyacı olan desteği sunan kaliteli bir spor ayakkabı arıyorsanız Puma'nın Bahar Fırsatları kapsamında indirime giren Puma NrgyComet Koşu Ayakkabısı'na bir şans verebilirsiniz. Gelin, indirimdeki o modeli inceleyelim.

Haber 11-03-24 17:07

Evinizin havasını değiştirecek geniş hacimli en iyi portmanto modelleri

Evlerin genellikle antre yani giriş bölümlerinde kullanılan portmantolar evlerde ve iş yerlerinde büyük kolaylık sağlar. Portmantolar ceket, ayakkabı ve diğer eşyaları muhafaza etmek için kullanılır. Giriş bölümlerindeki dağınıklığı ortadan kaldıran ve girişi düzenli bir görünüme kavuşturan portmanto çeşitleri içerisinde evinize uyum sağlayan modelleri kolayca bulabilirsiniz. İşte evinize yakışacak en güzel portmanto modelleri!

Haber 08-03-24 18:03

Refah payı da listede! Emeklilere destek paketi Meclis'e geliyor: İşte gündemdeki 7 başlık

Seyyanen zam gündemdeyken milyonlarca emekliyi ilgilendiren düzenleme Meclis gündemine geliyor. Nisan başında açılması beklenen Meclis'te emekli düzenlemesine öncelik verilmesi bekleniyor. Emeklilere destek paketinin içeriğinde ne var? İşte 7 başlıkta emekli destek paketi...

Finans 08-03-24 10:13

Yeni yargı paketi resmen yasalaştı! Para cezaları 5 kat arttı! ‘Örgüt adına suç işlediği’ iddia edilen kişi artık ayrı ayrı ceza alacak! İşte detaylar…

8. Yargı Paketi yasalaştı. AYM’nin iptal ettiği "‘örgüt adına suç işleme" fiili bundan sonra müstakil bir suç olarak sayılacak. Bir günlük adli para cezasının alt sınırı 20 liradan 100 liraya, üst sınırı 100 liradan 500 liraya yükseltiliyor. ‘örgüt adına suç işlediği’ iddia edilen kişi ayrı ayrı cezalandırılacak. İşte yeni yargı paketi ile gelen tüm değişiklikler…

Finans 02-03-24 07:36

Banyonuza düzen getirecek size kolaylık sunacak ürünler

Şık ve fonksiyonel bir banyo dizayn etmek sandığımız kadar kolay değil. Estetik ya da işlevsel açıdan beğendiğimiz ama günün sonunda banyomuzda karmaşa yaratan pek çok eşya var. Biz de bu konuya kesin bir çözüm sunmak için banyonuzun tasarımı nasıl olursa olsun, her banyoya uyum sağlayacağından emin olduğumuz işlevsel ürünleri bu içeriğimizde bir araya getirdik. Hazırsanız başlayalım.

Haber 01-03-24 12:27

Ticaret Bakanlığından ihracatta yeşil dönüşüme destek paketi

Ticaret Bakanlığının Yeşil Mutabakata Uyum Projesi Desteği'yle, ihracatçı firmaların, Avrupa Yeşil Mutabakatı kapsamında kurumsal sürdürülebilirlik odaklı dönüşümlerinin sağlanabilmesi için farkındalık oluşturulması, mevcut durumun iyileştirilmesine yönelik yol haritasının belirlenmesi, şirketlerin ulusal ve uluslararası fonlara erişimlerinin kolaylaştırılması hedefleniyor.

Yurthaber 23-02-24 11:02

500 bin TL karşılıksız destek paketi! Ev alacaklara, konut onaracaklara devletten yardım: 35 bin, 70 bin, 100 bin, 300 bin... Kimler yararlanacak? Şartlar neler? 6 ay detayına dikkat!

Ev alacaklara ve konutlarını onaracaklara devletten karşılıksız destek paketi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal yardım kapsamında yapılan destekleri artırdı. Ev alacaklara 500 bin TL'ye kadar destek sunulan pakette, konut onarımında da 35 bin, 70 bin, 100 bin, 300 bin gibi yardımlar sağlanacak. Söz konusu destek paketinden yararlanmak için 6 ay ve 12 ay detayı dikkat çekti. Peki 500 bin TL'lik destek paketinden kimler yararlanacak, şartlar neler? İşte tüm detaylar...

Finans 22-02-24 08:26

Emekli bayram ikramiyesinin 3 bin liraya çıkarılmasına yönelik düzenleme TBMM'de kabul edildi

Emekli bayram ikramiyesinin 3 bin liraya çıkarılmasına yönelik düzenlemenin de yer aldığı 8. Yargı Paketi, TBMM Adalet Komisyonunda kabul edildi.

Finans 21-02-24 20:38

Son dakika: Ticaret Bakanı Bolat açıkladı! Yeni destek paketi geliyor

Son dakika: Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "İhracatçılara yönelik yeni destek paketleri üzerinde çalışıyoruz. Yeni paket, ihracat kredilerinin ihracata etkisinin en somut şekilde ölçülebildiği kredi programı olma özelliği taşıyor" dedi.

Finans 21-02-24 10:56

Para cezalarına zam geliyor! AK Parti yeni düzenlemeyi Meclis'e sundu: 100 TL'den 500 TL'ye çıkartılıyor

AK Parti, kamuoyunda "8'nci Yargı Paketi" olarak bilinen yeni düzenlemeyi Meclis'e sundu. Söz konusu düzenlemeyle ilgili detayları paylaşan AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, "1 günlük adli para cezasının alt sınırı 20 TL'den 100 TL'ye, üst sınırı ise 100 TL'den 500 TL'ye çıkarılmış olacak" diye konuştu.

Haber 17-02-24 08:55

Bir günlüğüne sevgili kiraladı! Sosyal medyada gündem oldu: El ele tutuşmak ekstra ücret... 'Evde buluşma paketi pahalıydı'

Sosyal medyada 'adem.yildirim7' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kişi bir günlüğüne sevgili kiralama deneyimini anlattı. Kiralık sevgilisiyle geçirdiği bir günü sosyal medyadan yaptığı paylaşımla takipçilerine gösteren Yıldırım'ın, "El ele tutuşmak ekstra ücret. Evde buluşma paketi pahalıydı" sözleri gündem oldu.

Trend 16-02-24 08:15

Şahane Hayatım'ın yıldızı Nesrin Cavadzade tarzıyla geceye damga vurdu! Bir bakan bir daha baktı! 'Hediye paketi gibi'

Şimdilerde Hilal Altınbilek ve Onur Tuna'nın başrollerini paylaştığı Şahane Hayatım dizisinde hayat verdiği 'Melisa' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. İddialı ve cesur tarzıyla da zaman zaman gündeme gelen Cavadzade NOW gecesine katıldı. Tarzıyla geceye damga vuran ünlü isme adeta yorum yağdı...

Magazin 14-02-24 14:20

Niğde’de kırsalda yaşayan kadınlara ekonomik katkı sağlanacak

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin Türkiye’de İklime Uyum Eylemin Güçlendirilmesi projesi kapsamında, Kırsal Kadınlar İçin Ekonomik Fırsatlar Oluşturma Projesi açıldı.

Yurthaber 12-02-24 15:38

Adalet Bakanı Tunç’tan 'yargı paketi' mesajı! ‘Taslak hazır’ diyerek tarih verdi…

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç katıldığı bir canlı yayında 8. Yargı Paketi'nin taslağının hazır olduğunu, yerel seçimlerden önce yasalaşmasını ümit ettiğini bildirdi. Bakan Tunç açıklamasında “Milletvekillerimiz çalışıyorlar ve teklif aşamasına gelmek üzere. Yaklaşık 70 maddeyi buluyor” ifadelerini kullandı.

Haber 10-02-24 13:48

Aşkta en uyumlu burçlar! Bu burç çiftleri adeta birbiri için yaratılmış

Güneşin burçlar üzerindeki etkisi, ilişkilerde uyumu belirlemekte önemli bir rol oynar. Bazı burçlar, doğal olarak birbirleriyle uyumlu bir şekilde etkileşir ve ilişkilerinde daha fazla denge ve uyum bulabilirler. Koç ve Yay gibi ateş elementine mensup burçlar, enerjik ve tutkulu bir uyum sergilerken, Boğa ve Başak gibi toprak elementine sahip burçlar, sağlam bir temel üzerine ilişki kurarlar. Bu uyum, her iki tarafın da birbirine destek olmasıyla güçlenir.

Kadin 10-02-24 09:27

Sakarya Büyükşehir Belediyesi 2023 SECAP Uyum Eylem Geliştiricisi Ödülüne değer görüldü

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Birliği destekli "2023 SECAP Uyum Eylemleri Geliştiricisi Ödülü"ne layık görüldü.

Yurthaber 02-02-24 06:54

Mahkemeden Elon Musk'a kötü haber: 56 milyar dolarlık maaş paketi...

ABD'de yargıç, Tesla CEO'su Elon Musk'a ödenen maaş paketinin iptalinin önünü açtı. Konuya ilişkin X hesabından paylaşımda bulunan Elon Musk, "Şirketinizi asla Delaware eyaletinde kurmayın." ifadesini kullandı.

Finans 31-01-24 10:53

Klasik ayakkabı şıklığını spor ayakkabı rahatlığıyla birleştiren Camper deri bot indirime girdi

Hem günlük sportif kombinlerinize uyum sağlayacak hem de özel günlerde klasik ve şık görünmenize yardımcı olacak; klasik tasarımı spor rahatlığıyla buluşturan bir ayakkabıya mı ihtiyacınız var? Yanıtınız "Evet!" ise stilinize hava katacak Camper Deri Bağcıklı Bill Bot'a mutlaka göz atmalısınız. Günün Fırsatları kapsamında indirimli fiyatıyla moda severleri sevindiren bu ayakkabıyı sizin için içeriğimizde inceledik. İşte detaylar!

Haber 30-01-24 14:29

Bağ-Kur’da emeklilik şartları 2008 sonrası SSK’lıya eşitleniyor: 9000 prim günü bekleyenler dikkat, yeni emeklilik reformu!

Aile Koruma Paketi ile çalışma imkanı olmayanlar ev kadınlarına sosyal güvence getirecek emeklilik reformu için adım atılacak. Sayısı 1 milyonu bulan Bağ-Kur’lu küçük esnafın ise prim gün sayısı 2008 sonrası SSK’lıya eşitlenecek. Böylece prim günü 9000’den 7200’e çekilecek ve 5 yıl erken emekli olunabilecek. İşte haberin detayları…

Finans 30-01-24 07:23

Kuryeye ahlaksız teklif! Siparişine yazdığı notla taciz etti... Evine davet edince kurye arkasına bakmadan kaçtı

İnternetten market siparişi veren erkek müşteri, sipariş notuna eklediği cümleyle kuryeyi taciz etti. Notu okuduktan sonra durumdan şüphelenen kurye cep telefonuyla kayıt ederek siparişin teslimatını yapmaya karar verdi. Paketi teslim ettiği sırada müşteri kuryeyi evine davet etti. Teklifi duyan kurye ise arkasına bakmadan kaçtı.

Trend 25-01-24 08:45

Kapı kapı gezip kredi dağıtacak! KOSGEB, destek paketlerini KOBİ'lere tanıtacak: İlk işaret fişeği 13 Ocak’ta yakıldı

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı KOSGEB, 2024'te 300 bin işletmeyi ziyaret ederek destek programları hakkında bilgi verecek. Konuya ilişkin açıklamada bulunan KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, şu an 40 destek paketi bulunduğunu dile getirerek, bunları yalınlaştıracaklarını kaydetti. “Bunun da ilk işaret fişeği, 13 Ocak'ta Resmi Gazete'de yayımlandı” dedi.

Finans 22-01-24 12:25

Mutlu bir evliliğin anahtarı: Cinsel uyum şart!

Cinsellik, günümüzde hala aşılamayan kalıplar sebebiyle konuşulmayan, gizli kalan bir konu. Hatta öyle ki çiftler birbirleriyle bile konuşamıyor.

Haber 17-01-24 14:50

Mehmet Erbil'in kızına aşkından Survivor'a odaklanamadı! Yiğit Poyraz adaya veda mı edecek?

Mehmet Erbil'in kızı Yasemin Erbil'in sevgilisi Yiğit Poyraz Survivor ekibine katılmıştı. Erbil Survivor'a giden sevgilisi Yiğit Poyraz'ın doğum gününü kutlamıştı. Poyraz, performansında düşüş yaşadığını ve adaya uyum sağlama konusunda zorluk çektiğini ifade etti. Bunun nedenin ise bir suredir birlikte olduğu Mehmet Erbil’in kızı Yasmin Erbil’e duyduğu özlem olduğunu belirtti.

Magazin 10-01-24 15:12

Fiyatı 2 bin 789 TL'ye düştü! Isı yalıtımlı Adidas mont indirime girdi

Soğuk hava sizi üşütmesin! Tarzınızı yansıtırken sıcacık kalmanızı sağlayacak harika bir montla karşınızdayız: Adidas BSC 3S PUFFY HJ Mont! Çabasız şıklık sunan, tüm kombinlerinize uyum sağlayacak, ısı yalıtım özelliğiyle kışı sıcacık geçirmenize olanak tanıyacak mont 700 TL indirimle kısa süreliğine satışta! Bu fırsatı kaçırmayın; hem soğuklara meydan okuyun hem de her zaman şık kalın.

Haber 08-01-24 12:21

Çiğ sütte özel hijyen kuralları için uyum süresi uzatıldı

Çiğ sütün işlenmesine yönelik bazı özel hijyen kurallarına uyum konusunda süre 31 Aralık 2028'e uzatıldı. Karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Finans 31-12-23 16:23

İki devi karşı karşıya getirdik! Stanley mi Contigo mu? Sizin için karşılaştırdık

Termos seçerken akla ilk gelen sorular genellikle kalite, dayanıklılık ve kullanım kolaylığı konularında oluyor. İster doğada gezinin, ister şehirde koşuşturun doğru sıcaklığı ve konforu bir arada sunan bir termos bulmak o kadar da kolay değil. İçeriğimizde hareketli yaşam tarzına mükemmel uyum sağlayan Contigo ve Stanley markasının en beğenilen iki termosun avantajları, dezavantajları ve kullanıcı yorumlarını inceleyerek sizlere detaylı bir karşılaştırma sunmaya çalıştık.

Haber 11-12-23 07:57

Elektrikli bisiklet nasıl kullanılır? Elektrikli bisiklet kullanmak için ehliyet gerekir mi?

Elektrikli bisikletler çağımızın hızlı ve tempolu yaşam tarzına uyum sağlayarak kullanıcılarına benzersiz bir ulaşım deneyimi sunar. Bu yenilikçi taşıma araçları sadece çevre dostu olmaları ile değil, kullanım kolaylıkları ve sağladıkları rahatlıkla da dikkat çekmektedir. Elektrikli bisikletlerin sunduğu rahatlık, sürüş deneyimini de etkiler. Özellikle şehir içi ulaşımda trafik sıkışıklığına takılmadan hareket etmeye yardımcı olur. Peki elektrikli bisiklet nasıl kullanılır ve ehliyet gerekir mi?

Haber 10-12-23 16:56

Rize'deki AVM'nin yılbaşı süslemesi olay olmuştu! Haç işareti benzetmesine 'fiyonk' çözümü

Rize'deki bir AVM'nin hediye paketi konseptiyle hazırlanan yıllbaşı süslemesi olay oldu. Işıklandırılan alışveriş merkezinin süslemesi haç işaretine benzetilmiş ve tartışma konusu oldu. Gelen tepkiler sonrası AVM'nin ön cephesindeki dış cephe süslemesinde düzenlemeye gidildi ve ikinci bir fiyonk daha eklendi.

Trend 10-12-23 13:26

SON DAKİKA: Yeni asgari ücrette sınırı çizen veri! Uyum yakalandı, o rakam artık sürpriz değil: TÜRK-İŞ Başkanı Atalay ‘Onu konuşmanın bir anlamı yok’ diyerek açıkladı

Son dakika haberi… Memur ve emekli maaşı zammı için 5 aylık kesinleşen zam oranının açıklanmasının ardından gözler bu kez de asgari ücret zammı oranlarına çevrildi. Ocak zammı ile 11.402 lira olan net asgari ücret bir kez daha artacak. Peki yeni asgari ücret ne kadar, kaç TL olacak? Kasım ayı enflasyon verisinin açıklanmasının ardından asgari ücret için sınır net olarak çizildi… TÜRK-İŞ ve İTO'dan dikkat çeken asgari ücret mesajı geldi...

Finans 04-12-23 14:29

İndirim izdihamında akıllara durgunluk veren anlar! Hediye paketi almak isteyenler arasında sinirler bir anda gerildi... Ellerine geçeni fırlattılar

İngiltere'nin Londra şehrinin Hounslow bölgesindeki bir markette indirim haberinin yayılması üzerine izdiham başladı. Noel indirimlerinden yararlanmak isteyenler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın fitilini ise hediye paketi anlaşmazlığı verdi. Mağaza çalışanlarının ayırmakta zorlandığı kavgada tekme ve tokatlar havada uçuştu.

Trend 22-11-23 13:39

Levis'ın en ikonik modeli 501 Original Fit Jean'de kaçırılmayacak indirim

Kalite, dayanıklık ve şıklık; hepsi bir arada! Dünyaca ünlü jean markası Levi's'ın en ikonik modeli olan Levi's 501 Original Fit Jean kısa süreliğine indirimde! Tüm kombinlere uyum sağlayan, her zaman her yerde kurtarıcı nitelikte olan bu jean pantolona yarı fiyatına sahip olmak için acele edin.

Haber 20-11-23 13:49

Paket paket aşk satmışlar! Yemeğe çıkmak 5 bin, hafta sonu arkadaşlık 10 bin, evlilik paketi 50 bin TL... Flört vaadiyle kandırmışlar

Dolandırıcılar bu kez insanları flört vaadiyle kandırıp tuzaklarına düşürdü. 'Mutlu bir akşam yemeği ve yuva' gibi ifadelerle binlerce kişiyi dolandıran çete, paket paket aşk satmış. Hazırlanan tarifede yemeğe çıkmak 5 bin, hafta sonu arkadaşlık 10 bin, evlilik paketi ise 50 bin TL. Dolandırıldıklarını anlayan insanların şikayetleri üzerine harekete geçen polis, çeteyi çökertti. Operasyonda gözaltına alınan 8 kişi tutuklandı.

Haber 13-11-23 08:18

AİLE DESTEK PAKETİ ÖDEME TARİHLERİ 2023 KASIM AYI: Aile Destek Paketi ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Gözler ASHB'de!

Aile Destek Paketi ödeme tarihleri merak edildi. Hane başına verilen Aile Destek Paketi ödemeleri, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 4 farklı gelir aralığı için farklı yardım tutarları ile aylık olarak yatırılmaktadır. Bahsi geçen ödemeler e-Devlet'ten sorgulanabilmektedir. Peki, Aile Destek Paketi ödemeleri yattı mı? Aile Destek Paketi ne zaman yatacak?

Finans 10-11-23 13:36

Son dakika: Mecidiyeköy metrobüs durağı şüpheli paket nedeniyle boşaltıldı: Bir kişi sinir krizi geçirdi

Son dakika haberi: Şişli'deki Mecidiyeköy metrobüs durağı, şüpheli paket olduğu gerekçesiyle boşaltıldı. Polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı. Bomba imha ekipleri şüpheli paketi patlattı ve içinden hırdavat malzemeleri çıktı. Öte yandan poşetin kontrollü bir şekilde patlatılmasın arından çıkan sesten korkan bir kadın, bomba patladığını sanarak ağlamaya başladı.

Haber 03-11-23 18:49

Son dakika: Yıl sonu enflasyon tahminine 7 puanlık revize! Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan bir bir açıkladı: Yılın son enflasyon raporunda dikkat çeken ifadeler: OVP'ye uyum sağladı

Son dakika haberi... Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Hafize Gaye Erkan, yılın son ve dördüncü Enflasyon Raporu sunumunda açıklamalarda bulundu. Başkan Erkan sunumunda enflasyona yönelik kritik mesajlar verdi. Yıl sonu için enflasyon tahmini 7 puanlık revize ile yüzde 65,0 olarak güncellendi.

Finans 02-11-23 10:36

YOUTUBE PREMIUM'A ZAM 2023! YouTube Premium abonelik ücreti ne kadar oldu? Bireysel, öğrenci ve aile paketi abonelik fiyatları!

YouTube Premium 2023 zammı ile ilgili detaylar merak konusu oldu. Kullanıcılara reklamsız izleme ve arka planda oynatma gibi ayrıcalıklar sunan YouTube Premium hizmetinin abonelik ücretleri ABD'de temmuz ayında 11,99 dolardan 13,99 dolara çıkmıştı. Bu artış şimdi ise Türkiye'de fiyatlara yansıtıldı. Peki, YouTube Premium ne kadar, kaç TL oldu? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

Finans 02-11-23 07:51