Uzaylı Haberleri

Eşini ve kızlarını katletti, sözleri şaşkına çevirdi! 'Uzaylı alçakların peşine neden düşülmüyor'

Ümraniye'de, dini nikahla birlikte yaşadığı Yasemin Ünlü ile kızları Mine Güney ve Zeliha Güney'i tabancayla vurarak öldüren Suat Güney'in ifadesi ortaya çıktı. Suat Güney hakimlik ifadesinde, "Neden burada olduğumu bilmiyorum. Çocuklarımı katledenlerin, uzaylı alçakların peşine neden düşülmüyor" dedi. İşte detaylar...

Haber 27-02-2024 10:45

Meksika'daki uzaylı cesetleri dünyayı sarsmıştı! NASA olaya el atmıştı... Meksika'nın 'uzaylı cesetlerinin' gizemi Peru yetkilileri tarafından çözüldü

NASA'nın araştırmasına yol açan Meksika'daki 'uzaylı cesetleri' gizeminin, figürlerin aslında hayvan kemiklerinden yapılmış oyuncak bebekler olduğunu söyleyen Perulu yetkililer tarafından 'çözüldüğü' iddia edildi. Tüm dünyanın yakından takip ettiği olaydaki yeni gelişme herkesi şaşırtmaya yetti.

Trend 13-01-2024 08:22

İngiltere'deki TikTok yıldızının viral videosu UFO spekülasyonlarına yol açtı! Sosyal medyadan yorum yağdı... Sonra birden kayboluyor

İnternette GK Barry olarak bilinen Britanyalı TikTok kullanıcısı Grace Eleanor Keeling'in yaptığı son paylaşım kullanıcılar arasında UFO spekülasyonlarına neden oldu. Keeling'in videosunda gökyüzünü aydınlatan yuvarlak bir nesnenin birkaç saniye göründükten sonra aniden ortadan kaybolduğunu iddia eden hayranlarını endişelendirdi. Hayranları fenomen ismin güvenliğinden şüphelendiklerini söyleyerek adeta yorum bölümüne akın etti.

Trend 02-12-2023 13:50

Meksika'daki uzaylı cesetleri dünyayı sarsmıştı! Üniversite DNA iddialarını yalanladı: Bilimsel bulguya ulaşılmadı

Meksika meclisinde düzenlenen oturumda uzaylılara ait olduğu iddia edilen iki cesedin gösterilmesi dünya gündemine oturmuştu. Meksika Ulusal Özerk Üniversitesi ise yaptığı açıklamayla sözde uzaylılara ait mumyaların sergilenmesi olayını yalanladı. Açıklamada, mumyaların uzaylı olduklarına dair herhangi bir bilimsel bulgu olmadığı ve karbon 14 yaş belirleme testi dışında başka testler yapıldığı iddialarının da gerçek dışı olduğu kaydedildi.

Haber 16-09-2023 00:18

Meksika'daki uzaylı görüntüleri gündem olmuştu! NASA Başkanı 'evet' diyerek merak edilen soruya yanıt verdi

ABD Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA), UFO'lara ilişkin yeni bir rapor açıkladı. NASA Başkanı Bill Nelson yaptığı açıklamada evrende başka bir yaşam formu olduğuna inandığını belirtti. Ayrıca, Nelson Meksika'da bulunan ve uzaylıya ait olduğu iddia edilen görüntülerle ilgili de açıklamada bulundu.

Haber 14-09-2023 21:17

Dünyaca ünlü bilim insanından uzaylı açıklaması! “28 gün içinde var olup olmadıklarını öğreneceğiz”

Harvard profesörü Avi Loeb, 2014 yılında Papua Yeni Gine sularına düşen bir meteor parçaları üzerinde yapılan testler sayesinde kısa sürede uzaylıların varlığına dair bilgilere ulaşılacağını dile getirdi. Dünyaca ünlü bilim insanı Loeb, uzaylıların var olup olmadığını bir aydan daha kısa sürede öğrenebileceklerine inandıklarını söyledi.

Trend 03-08-2023 09:52

Dünya, ABD'li istihbarat görevlisinin uzaylı itirafını konuşuyor! 'Enkazlardan insanlara ait olmayan...', Pentagon'dan açıklama geldi

Dünya, ABD'de 14 yıl istihbarat görevlisi olarak çalışan David Grusch'ı ifadelerini konuşuyor. ABD Kongresi'nde Grusch, UFO hakkında hükümetin yıllarca bilgi sakladığını iddia etti. Hükümetin yıllardır UFO'larla ilgili enkaz toplama programı yürüttüğünü ileri süren Grucsh, bu enkazlardan uzaylılara ait cansız bedenlerin çıktığını ifade etti. Öte yandan konuyla ilgili Pentagon'dan açıklama geldi.

Haber 27-07-2023 09:18

Herkes ABD'li eski istihbarat yetkilisinin iddiasını konuşuyor! Sözleri olay yarattı... Onların elinde uzaylı araçları var

ABD’li eski bir istihbarat yetkilisinin ABD hükümetinin elinde "sağlam ve kısmen sağlam" uzaylı araçları olduğunu iddia etmesi gündem yarattı. David Grusch isimli eski istihbarat yetkilisinin olay yaratan iddiasının ardından ABD'ye UFO'larla ilgili kanıtları açıklaması çağrısında bulunuldu.

Haber 07-06-2023 15:48

Çin’de gökyüzünde yakalanan gizemli ışıklar bir anda sosyal medyada gündem yarattı! Gören cep telefonuna sarıldı

Çin’in Guangdong kentinde gökyüzünde bir anda gözüken ışıklar sosyal medyada gündem yarattı. Çevredekilerin cep telefonu kamerasıyla kayıt altına aldığı görüntülerde ışığın nedenine ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Sosyal medyada UFO tartışmaları bir kez daha alevlendi.

Trend 18-04-2023 10:57

Hazırlıksız olacağız uyarısı! Kovid-19 pandemisini örnek gösterdi: Başsız tavuklar gibi olurduk

İskoçya'daki St. Andrews Üniversitesi'nde kısa süre önce açılan SETI Sonrası Tespit Merkezi'ndeki bilim insanlarının önündeki ilginç görev göz korkutuyor. Bilim insanlarının önündeki bu görev, Dünya dışı zeki bir uygarlıkla temas kuracak olursak ne yapacağımızı bulmaktan oluşuyor. Onlar, uzaylılar yarın bizle temasa geçerlerse, ne yazık ki hazırlıksız olacağımız konusunda uyarıyor. Hatta koronavirüs pandemisini örnek göstererek "Temas kursak başsız tavuklar gibi olurduk" diyorlar.

Haber 20-01-2023 17:58

Sosyal medyada çok konuşulan itiraf! “Uzaylılar tarafından 60 kez kaçırıldım ve var olduklarını kanıtlayacak görüntülerim var”

Dünya dışı yaşamlar tarafından kaçırıldığı iddia eden Russ Kellett isimli adamın söyledikleri kısa sürede sosyal medyada gündem yarattı. Uzaylıların gerçekliğini anlatan Kellett, onların varlığını kanıtlamak için elinde belgeler olduğunu belirtti. Hatta Kellett, uzaylılarla tanışmakla kalmayıp galaksiler arası bir savaşta yer aldığını ifade etti.

Trend 06-12-2022 11:14

İnşaatı başlıyor! Tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak: 21'inci yüzyılın büyük bilimsel projelerinden biri

Dünyanın en büyük teleskopunun inşaatı başlıyor. 21'inci yüzyılın büyük bilimsel projelerinden biri olarak nitelendirilen radyo teleskop projesi Square Kilometre Array (Kilometre Kare Dizisi - SKA) için büyük gün geldi çattı. SKA, 2028'de tamamlandığında dünyanın en büyük radyo teleskobu olacak. Astrofizikteki en büyük soruları ele alacak olan SKA, uzaylıları da arayacak.

Haber 05-12-2022 10:34

ABD'den flaş UFO açıklaması! Herkes 'uzaylı' dedi ama...

Dünya çapında çekilmiş binlerce UFO görüntüsü var. Hemen hemen hepsinin de bir uzaylı teknolojisi olduğu iddia ediliyor. Peki bu açıklanamayan cisimler gerçekten uzaylılara mı ait? Yıllardır bu sorunun yanıtını arayan Pentagon, herkesin uzaylı dediği o UFO görüntüleri hakkında önemli bir açıklama yaptı.

Haber 30-10-2022 09:37

32 yıl sonra ortaya çıktı! Fotoğraflarla birlikte çekenlerde ortadan kaybolmuştu: Şimdiye kadar ki en net UFO görüntüsü

32 yıl önce kameralara yakalanan gizemli bir uçan geminin görüntüleri o zamandan beri büyük bir gizlilikle saklanıyordu. 1990’lı yıllarda çektikleri görüntüleri bir gazeteye gönderen iki genç, fotoğrafların Savunma Bakanlığı’na iletilmesi üzerine ortadan kayboldu. Kimlikleri hâlâ gizli tutulan iki gencin fotoğraflarının bir kopyası 32 yıl sonra ortaya çıktı.

Trend 13-08-2022 17:48

Uzaylılar ve ejderhalar arasında savaş dedi, çalıntı kamyoneti üsse sürdü! ABD bu olayla çalkalanıyor

Florida'da Corey Allan Johnson isimli bir adam, uzaylılar ve ejderhalar arasındaki bir savaş konusunda uyarmak için Uzay Kuvvetleri üssüne girmeye çalıştı. Johnson, çaldığı kamyoneti Uzay Kuvvetleri üssüne sürdü. Tutuklanan adam, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı tarafından kendisine verilen bir görevde olduğunu açıkladı.

Haber 01-08-2022 10:16

45 yaşındaki adam şaşkınlığa uğrattı: Uzaylılar beni seçti, çocukluğumdan beri ziyaretime geliyorlar

Uzaylıların varlığına dair tartışmalar sürerken, 45 yaşındaki forklift sürücüsü Michael Alans, çocukluğundan beri uzaylılar tarafından ziyaret edildiğini ve onlar için insan ırkı adına temas ettiği seçilmiş kişi olmaya devam ettiğini öne sürdü.

Haber 17-07-2022 15:58

Kendisini UFO uzmanı olarak tanıttı! Sözleri olay yarattı: Uzaylılar her zaman buradaydı

Kendisini UFO uzmanı olarak tanıtan bir kişi uzaylıların her zaman insanların arasında olduğunu ve aslında okyanusun altında yaşadığını iddia etti. Okyanusun altında ve mağaralarda yaşamını sürdüren uzaylıların bu sayede Dünya’nın kötülüklerinden korunduğunu söyledi.

Trend 07-07-2022 09:33

Uzaylılar tarafından kaçırıldığını iddia etti! UFO avcısı, bu kez uçan yunus görüntüleriyle yankı uyandırdı

İngiltere'de yaşayan Russ Kellett isimli bir adam uzaylılar tarafından en az 60 kez kaçırıldığını ve uzaylı aracına ait olduğunu söylediği videolara sahip olduğunu iddia ederek şaşkına çevirdi. Kellett, bir uzay gemisinde dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams'ı gördüğünü bile öne sürdü. Kendini uzaylı avcısı ilan eden Kellett, bu sefer yunus şeklinde olduğuna inandığı bir uzay gemisinin görüntülerini paylaşarak dikkatleri üzerine çekti.

Haber 20-06-2022 11:46

Stephen Hawking'in geleceğe dair uyarıları

76 yaşında hayatını kaybeden İngiliz fizik profesörü Stephen Hawking genel görelilik ve karadeliklerle ilgili araştırmalarıyla ün kazanmıştı. Fakat Hawking sıklıkla kendi araştırma alanından çıkarak, önümüzdeki dönemlerde insanlığı bekleyen zorluklar ve varoluşsal tehditlere de dikkat çekti. İşte onlardan bazıları...

Haber 06-06-2022 05:53

Erkeklerden bıktığını söyleyen bir kadın uzaylı sevgilisini tanıttı! “Cinsel hayatımız harika”

This Morning programına katılan Emanuela Rose isimli bir kadın erkeklerden bıktığını söyleyerek bir uzaylıyla ilişki yaşadığını dile getirdi. Uzun süredir uzaylı bir sevgilisi olduğunu ifade eden Rose, partnerinin yüzünü göstermemesine rağmen gelecekte bir gün evlenme teklifi etmesini umduğunu dile getirdi.

Trend 20-05-2022 11:09

Son dakika: Manchester City maçının ikinci yarısında bir garip olay! ''Uzaylılar dünyaya geldi''

Son dakika haberleri: Futbol tarihinde daha önce görülmemiş bir olay yaşandı. Manchester City ile Newcastle United arasında oynanan mücadelede ev sahibi ekip inanılmaz bir futbol oynadı. Rakibini 5-0 gibi rahat bir sonuçla geçen City, istatistik olarak dünyada eşi benzeri daha önce görülmemiş bir rekora imza attı. Sosyal medyada kullanıcılar Manchester City için ''Uzaylılar dünyaya geldi, bunlar insan olamaz!" yorumunda bulundu.

Spor 09-05-2022 11:18

Dünya bunu konuşuyor... Bilim insanlarından NASA'ya uzaylı uyarısı!

Bilim insanları, NASA'yı uyardı ve bu uyarı dünya çapında konuşulur hale geldi... Oxford Üniversitesi İnsanlığın Geleceği Enstitüsü'nde (FHI) kıdemli araştırma görevlisi olan Anders Sandberg başta olmak üzere birçok bilim insanı, NASA'nın Dünya'nın konumunu içeren bir mesajı uzaya gönderme planının uzaylıların istenmeyen ilgisini çekebileceğini düşünüyor. Öyle ki bu, insanlığın geleceği adına büyük bir risk oluşturabilir.

Haber 18-04-2022 14:55

Şaşkına çeviren olay! Pentagon belgelerindeki ifade herkesi şaşırttı: Uzaylıyla cinsel ilişki...

Uzaylılar insanlığın en merak ettiği konular arasında yerini alıyor. Bilim insanlarının araştırmalarını derinleştirdiği konu üzerinde ilginç bir belge ortaya çıktı. Amerika Birleşik Devletleri Savunma Bakanlığı (Pentagon) tarafından kayıt altına alınan belgelerde bir kadının uzaylıdan hamile kaldığını yönelik ifadelerin yer alması dikkatleri çekti.

Trend 08-04-2022 10:52

Kuzey Buz Denizi'nin derin sularındaki 'uzaylı benzeri' canlılar nasıl hayatta kalıyor?

Kuzey Kutbu yakınlarındaki soğuk, derin sularda yaşamını sürdüren dev deniz süngerlerinin nesli tükenmiş hayvanların kalıntıları ile beslendikleri ortaya çıkarıldı. Bilim insanları buzlarla kaplı suların derinliklerinde bilinmeyen canlı türleri olabileceğini söylüyor.

Haber 07-03-2022 17:04

Sosyal medya bu adamı konuşuyor! 50 yıl önce uzaylılar tarafından kaçırıldığını iddia etti, insanlığı uyardığını söyledi

69 yaşındaki Calvin Parker, 19 yaşındayken ıstakoz benzeri pençeleri olan uzaylılar tarafından kaçırıldığını iddia ettiği gönderisiyle sosyal medyanın gündemine yerleşti. Uzaylıların bedeninde araştırmalar yaptığını söyleyen Parker, tanımlayamadığı yaratıkların kendisine veba ve Üçüncü Dünya Savaşı’nı öngören geleceğe dair görüntüler gösterdiğini iddia etti. Parker’ın paylaşımı kısa sürede sosyal medyada popüler olurken kullanıcılar inananlar ve inanmayanlar olarak ikiye ayrıldı.

Trend 23-02-2022 14:36

Adanalı çiftçi sabah bahçesine indiğinde şaşkına döndü: Uzaylılar gelmiş sanırım

Türkiye'yi etkisi altına alan soğuk hava Adana'da da etkili olurken, Kozan'da ejder meyvesi üretimi yapan çiftçi, sabah bahçesine inince gördükleri karşısında şaşkına döndü. Üretici Mustafa Akçoban, donan ejder meyvelerinden aldığı buz sarkıtının birini mik ofon gibi kullanarak yaşadığı şaşkınlığı muhabir gibi aktardı. Akçoban, ''bir milyon yıl önce buzul çağında olduğumuzu gördük. 1 metre 45 santimetre buz sarkıtları oluşmuş. Burası dünyaya ait değil. Uzaylılar gelmiş sanırım” diye konuştu.

Haber 22-01-2022 09:38

Elon Musk'tan çarpıcı sözler! Eğer biri uzaylılar hakkında kanıt bulsaydı...

Tesla ve SpaceX'in CEO'su ünlü milyarder Elon Musk, uzaylılar hakkındaki sözleri ile dikkat çekmeyi başardı. Metaverse ve çevre sorunları gibi birçok konuya değinen Musk, Dünya dışı yaşam konusunda henüz gerçek bir kanıt görmediğini söyledi.

Haber 31-12-2021 11:52

Gizemli turuncu bir ışık hayatını değiştirdi! UFO gördüğünü iddia etti

Caron Ana isimli bir kadın UFO gördüğünü iddia ederek ilginç açıklamalarda bulundu. UFO ile yakın karşılaşmasının hayatını değiştirdiğini ifade eden Ana, sıradan bir günün turuncu bir ışıkla tamamen değiştiğini söyledi. Yaşadıklarını kayıt altına aldığını anlatan Ana’ın yaşadığı Doğu Bristol’de birkaç gün içinde birden fazla kişi de turuncu ışıkları gördüğünü belirtti.

Trend 09-12-2021 13:59

İnsanları uzaylıların yarattığını düşünen UFO tutkunu kadın, göğüslerini kapatmayı reddetti! Para cezasına çarptırıldı

Kolombiya’nın Cartagena kentinde yaşayan Ruby Macea Pacheco isimli bir kadın insanların uzaylılar tarafından yaratıldığını iddia etti. Realizm savunucusu olan kadın üstsüz dolaştığı için para cezasına çarptırıldı.

Trend 02-12-2021 16:48

Sosyal medya bu iddiayı konuşuyor! Uzaylılar tarafından kaçırıldığını söyleyen kadın deneyimini anlattı

Sheera Lumira Rejoice isimli sosyal medya kullanıcısı iddialarıyla gündem yaratmayı başardı. Uzaylılar tarafından kaçırıldığını söyleyen kadının anlattıkları sosyal medyada bir anda popüler oldu. Uzaylıların melez bebekler için yumurtalarını çıkartmak istediğini ve kendisini kaçırdığını söyleyen kadın, odasında havaya uçtuğu anları unutamayacağını dile getirdi.

Trend 18-11-2021 15:05

Mars’tan geldiğini söyledi! Ölümsüz olduğunu iddia eden Boriska Kipriyanovich, bilim insanlarını şaşırtıyor

24 yaşındaki Boriska Kipriyanovich, Mars’tan geldiğini ancak Dünya’da doğduğunu iddia ederek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ölümsüz olduğunu söyleyen genç adam, 35 yaşında yaşlanmasının duracağını belirterek herkesi şaşırtmayı başardı.

Trend 10-11-2021 09:56

Tarihin en ilginç UFO olayı! Uzaylılar tarafından kaçırıldıklarını iddia ettiler

1973’te Mississippi, Pascagoula’da yaşayan iki adamın başına garip bir olay geldi. Charles Hickson ve Calvin Parker adlı iki adam, balık tutmaya gittikleri sırada uzaylılar tarafından kaçırıldıklarını iddia ettiler. Bu ilginç olay günümüze âdeta bir şehir efsanesi şeklinde ulaştı. Uzaylıların kaçırılma hikâyesine inananlar kadar olayı araştıranlar da oldu.

Trend 08-11-2021 10:11

Sosyal medya bunu konuşuyor! NASA Başkanı Nelson'dan UFO açıklaması

NASA Başkanı Bill Nelson, askeriyenin radarına takılan UFO'lar ile dünya dışı yaşam arasındaki olası bir bağlantı ile ilgili şaşırtıcı açıklamalar yaptı. Nelson'ın açıklamaları sosyal medyada ses getirdi.

Haber 25-10-2021 11:38

2491 yılından gelen zaman yolcusunun uzaylılarla ilgili kehaneti dikkatleri çekti! O tarihe işaret etti

TikTok'ta "gelecek zaman gezgini" olarak adlandırılan maceracı, ‘Futuretimetraveller’ ismiyle TikTok’ta geleceğe dair öngörülerini yayınlamaya devam ediyor. 2022 yılında uzaylıların dünyaya geleceğinden söz eden zaman yolcusu, hiçbir bilimsel kanıtı bulunmamasına rağmen sosyal medyanın dikkatini çekmeyi başardı.

Trend 01-10-2021 14:17

Bahar Candan'ın sözleri karşısında Yeliz Yeşilmen dayanamadı! Ben 7. boyuttayım! Stüdyoda uzaylı var

2. Sayfa programına konuk olan Bahar Candan, insanların 3. boyutta olduğunu ancak kendisinin 7. boyutta olduğunu belirterek sunucuya "Arkanda uzaylı var" dedi. Candan'ın sözleri karşısında şoke olan sunucu Gülşen Yüksel Salt arkasına dönüp bakarken konuk Yeliz Yeşilmen gülme krizine girdi.

Magazin 01-10-2021 10:56

Demi Lovato: Uzaylıların bazıları insanlar arasında yaşıyor

ABD'li şarkıcı Demi Lovato, geçtiğimiz yıl bir UFO'yla karşılaştığını açıkladı. Gerçekliğinin tamamen değiştiğini ifade eden Lovato, 'sevgi dolu' diye betimlediği uzaylıların bazılarının insanlar arasında yaşadığını iddia etti.

Magazin 29-09-2021 16:45

Uzaylılara dair en gerçekçi bulguların tespit edildiği Betty ve Barney Hill çiftinin kaçırılma hikayesi gizemini koruyor

“Koskocaman evrende tek başımıza olamayız” sözü uzaylılarla ilgili yapılan sohbetlerin bir numaralı konusudur. Uzaylıların varlığı bilimsel olarak kanıtlanmasa dahi tarih boyunca pek kişi uzaylılar tarafından kaçırıldığını iddia etti. Bunların içinde Betty ve Barney Hill çiftinin yaşadığı olay bilim insanlarının dikkatini çekti. Uzaylılar tarafından kaçırılan ilk çift oldukları iddia edilen iki yaşadıkları travmayı hipnoz seansı ile atlatabildi.

Trend 29-09-2021 15:17

Bilim insanının teorisi ortalığı karıştırdı: Uzaylılar yanıp sönen yıldızlarla iletişim kuruyor

İngiltere'deki Imperial College London’da görev yapan kuantum fizikçi Terry Rudolph, oldukça ilginç bir teori ile gündeme geldi. Rudolph'a göre gökyüzünde yanıp sönen yıldızlar aslında gelişmiş medeniyetlerin kullandığı bir iletişim aracı.

Haber 03-08-2021 16:27

Uzaylıların Dünya'yı gözlemleyebileceği 29 gezegen belirlendi

Gök bilimciler, akıllı yaşam formlarının, Dünya'yı gözlemlemesi için iyi birer konumda yer alan 29 gezegen tespit etti.

Haber 24-06-2021 13:48

Dünyalılardan bıktı, uzaylıya aşık oldu: Beni sadece seks için istemiyor

İngiliz kadın, insanlardan bıktığını bu yüzden kendisini kaçıran bir uzaylıyla aşk yaşadığını ilan etti. Abbie Bela adındaki kadın, "Beni sadece seks için istemiyor ve dünyadaki birçok erkek gibi bana yalan söylemeyecek'' şeklinde konuşarak yıldızlar arası ilişkileri normalleştirmek istiyor.

Haber 23-06-2021 10:38

52 kez uzaylılar tarafından kaçırıldığını iddia eden kadının herkesi şaşırtan ilginç hikayesi

Uzaylılarla yakın ilişkiler kurduğunu iddia eden 50 yaşındaki Paula, hayatının büyük bir bölümünü onlarla birlikte geçiriyor. 2 yaşında bir torunu olan Paula hayatı boyunca 52 kez uzaylılar tarafından kaçırıldığını ve bu yüzden vücudunda birtakım morluklar olduğunu iddia ediyor.

Trend 25-05-2021 09:52

Nihat Hatipoğlu'na kahkaha attıran soru! 'Uzaylılar Müslüman mı?'

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, programında yayınlanan sorularla yine dikkat çekiyor. Bu sezon online bağlantı ile sorular alan Hatipoğlu, aldığı çeşitli sorularla bu Ramazan'ın da en çok konuşulan isimlerinden biri olmaya devam ediyor.

Magazin 24-04-2021 09:15

Uzaylılarla temas ne zaman? Ünlü bilim insanı açıkladı

ABD'li ünlü bilim insanı Kaku, uzaylılarla yakın bir tarihte temas kurulacağını düşünüyor. Ancak Kaku'ya göre ilk teması kurmak Dünya için tehlikeli sonuçlar doğurabilir.

Haber 06-04-2021 15:00

Elon Musk'tan UFO paylaşımı!

Tesla ve SpaceX'in CEO'su, aynı zamanda Tesla'nın Tekno Kralı olan Elon Musk UFO tweet'i attı. Musk, tweet'inde ortaya çıkan UFO görüntülerinin kalitesine dikkat çekti ve ''Uzaylılara karşı en güçlü argüman'' ifadesini kullandı.

Haber 24-03-2021 10:41

'2017'de bizi ziyaret eden nesne, uzaylılara ait bir ışık yelkenlisi'

Harvard Üniversitesi'nin Astronomi Bölümü başkanı Avi Loeb, Güneş Sistemi'nin dışından geldiği tespit edilen ilk yıldızlararası nesne 'Oumuamua'nın uzaylı teknolojisine ait bir işaret olduğuna inanıyor.

Haber 19-01-2021 17:40

İngiliz medyasında şoke eden iddia! Askeri birliğin uzaylılara karşı eğitim aldıkları ortaya çıktı

Birleşik Krallık Ordusu'na bağlı özel bir ekibin uzaylı istilasına karşı eğitim aldığı ortaya çıktı. Ekibin ülke dışında görevlerde de bulunduğu belirtildi.

Haber 10-01-2021 22:52

Harvard profesöründen 'dünya dışı yaşam' açıklaması

Harvard Üniversitesi Astronomi Bölümü Başkanı dünya dışı yaşam ile ilgili oldukça konuşulacak iddialar ortaya attı.

Haber 05-01-2021 10:07

Eski İsrail uzay güvenlik şefi Prof. Haim Eshed: Uzaylılar var!

Eski İsrail uzay güvenlik şefi Prof. Haim Eshed, uzaylıların var olduğunu, ancak insanlığın buna henüz hazır olmadığını söyledi.

Haber 08-12-2020 10:36

Bilim insanları: Uzaylılar, Mars'ın yüzeyinde değil altında yaşadı

Bilim insanları, yaklaşık 4 milyar yıl önce Mars’ta, jeotermal ısıtmayla yeryüzünde bulunan kalın buzların erimesi sonucunda kilometrelerce derinliklerde sıvı su birikmiş olabileceğini ve bu durumun Kızıl Gezegen’in yüzeyinin altında tek hücreli organizmaların yaşamasını mümkün kılabileceğini söyledi.

Haber 03-12-2020 17:20