Uzman Biyolog Arzu Kabakci Haberleri

Uzman isimden 'kalıcı oje' için önemli uyarı! 'Cilt kanserini tetikleyebilir'

Dermatoloji Bölümü'nden Uzm. Dr. Arzu Gökdemir Yanardağ, "kalıcı oje" işlemi sırasında cildin, UV ışınlarına maruz kaldığını ve sürekli olarak kalıcı oje yaptıran kişiler için bu durumun bir cilt kanseri tetikleyicisi olabileceğini belirtti.

Kadin 2024-03-22 16:10:57

Uzman isim uyardı: Ramazan’da ‘açlık ataklarına’ dikkat!

Ramazan ayında oruç tutan bazı kişiler açlık atakları ile karşı karşıya kalabiliyor. Uzman Psikolog Arzu Hamurcu, Ramazan ayında uzun süre aç kalmanın bazı bireylerde açlık ataklarına neden olabileceğini söyleyerek, “Uzun süre aç kalmakla sorunu olan bireyler, uzmanlarla görüşmeli” dedi.

Kadin 2024-03-12 14:50:27

Kaplumbağaların suyla buluştuğu Adana'daki kumsalda yavru çıkışları sürüyor

Doğal Hayatı Koruma Vakfı'nda görevli uzman biyolog Mehmet Tural: - "Haziran ayı biraz yağmurlu geçtiği için ilk yuvalardan çıkış başarısında düşüş vardı ancak şu an ciddi bir çıkış başarısı var"

Yurthaber 2022-08-15 11:59:05

Ardahan'ın karga kâbusu geri döndü, vatandaşlar tedirgin!

Ardahan'da yaklaşık 10 ay önce görülen karga istilası, yeniden ortaya çıktı. Kentte yaşanan kuraklık ile inşaat çalışmalarına dikkati çeken uzman biyolog ve çevre mühendisi Kemal Kayatürk, "Yok edilen her ağaç yuvası, yok edilen onlarca karga demektir. Şehir etrafında yuvalanacak yer bulamayan kargalar, mecburen apartmanların çatı veya eklentilerine yuvalanıyor" dedi.

Haber 2021-10-27 11:16:15

Ankara'da vahşet! Nesli tehlike altındaki şah kartal tüfekle vuruldu

Bulgaristan'da geçen haziran ayında yavruyken hafif yaralı bulunup tedavisi yapılarak, halka ve GPS vericiyle takibe alınan nesli tehlike altındaki şah kartal, Ankara'nın Temelli bölgesinde tüfekle vurulmuş halde ölü bulundu. Şah kartalı bulan uzman biyolog Cansu Özcan, “Lütfen bu son vahşet olsun" çağrısında bulundu.

Haber 23-10-21 14:29

Kepez Belediyesi kendi dezenfektanını kendi üretiyor

Kepez Belediyesi, Sağlık Bakanlığı’nın verdiği yetkiyle Belediye Sağlık Merkezi Laboratuvarı’nda uzman biyolog, laborant ve eczacılar eşliğinde kendi dezenfektanını kendi üretmeye başladı.

Yurthaber 29-03-20 11:28

Çocukların sağlıklı gelişimi için memuriyetten vazgeçip girişimci oldu

Sakarya'da, çocuklarına ek gıda sürecinde sağlıklı gıdalar yedirmek isteyen Hande Kaşkaş, denediği ve sosyal medyada paylaştığı tarifler ilgi görünce memuriyetten vazgeçip girişimci oldu - Uzman hekim, psikolog, diyetisyen, biyolog ve gıda mühendislerinin de desteğiyle çıkardığı kitabın siparişlerine yetişemeyince iş yeri açarak 7 kişiye istihdam sağlayan Kaşkaş, Türkiye'nin dört bir yanına çeşitli kitap ve zeka geliştirici ürünler gönderiyor - Hande Kaşkaş: - "Nasip olursa ileride her ilde mağazamız olsun, anneler en güzel seçilmiş ürünleri tek bir yerde bulsun istiyoruz. Hiçbir şekilde araştırmakla vakit kaybetmeyip çocuklarıyla bu ürünlerle kaliteli vakit geçirebilsinler istiyoruz"

Yurthaber 25-02-20 11:11

Jandarma çift, dünya evine üniformalarıyla girdi

5 yıldır birlikte olan jandarma personeli çift, nikah törenine askeri üniformalarıyla katıldı.Çanakkale’de, Ayvacık İlçe Jandarma Komutanlığında astsubay olarak görev yapan Arzu Çalış ile Osmaniye’de, Kadirli İlçe Jandarma Komutanlığında uzman çavuş olarak çalışan Hasan Sayım, nikahlarının kıyılması için gelinin baba evi Pozantı’ya gitti.

Yurthaber 06-12-19 17:57

Takıntılar başarıyı olumsuz etkiliyor

Uzman Klinik Psikolog Fundem Ece Kaykaç, takıntıların başarıyı olumsuz yönde etkilediğini belirtti.Dünya Danışmanlık Merkezi Kurucusu Uzman Klinik Psikolog Fundem Ece Kaykaç, Takıntı’nın ruhçulukta ve ruh bilimde farklı olarak tanımlanır ve farklı kavramları ifade etmek üzere kullanıldığını ifade ederek, “Psikiyatri sözlüklerinde kısaca “yanlış olduğunu bildiğimiz halde kafamızdan atamadığımız, mantık ve muhakeme ile uzaklaştırılamayan, arzu edilmeyen saplantı halindeki fikirler” olarak tanımlanır.Takıntılı ruh haliyle baş edilemediği zaman insanlarda anksiyete türü bir rahatsızlık olan obsesif-kompülsif bozukluk (OKB) görünür” dedi.Obsesif-kompülsif bozukluğu olan kişilerin kontrol edemedikleri yinelenen ve stres oluşturan düşünceler, korkular veya görüntüler (obsesyonlar) nedeniyle huzursuz olduğunu anlatan Uzman Klinik Psikolog Fundem Ece Kaykaç, “Bu düşüncelerin oluşturduğu anksiyete bazı ritüelleri ya da rutinleri acil olarak gerçekleştirme ihtiyacına (kompülsiyonlar) neden olur.

Yurthaber 06-12-19 11:52

Uzman Biyalog Hatice Beşeren, Kafkas Üniveristesi’ni İspanyolca anlattı

Kars Kafkas Üniversitesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi Patoloji Bölümü’nden Uzman Biyolog Hatice Beşeren, XIX Congreso Nacional De La FEDPATMEX kongresine telekonferans ile katıldı.Dünya’da 100 Patologdan biri seçilen Patolog Luis Humberto Cruz aracılığıyla Uzman Biyolog Hatice Beşeren, Kars’ı ve Kafkas Üniversitesini telekonferans ile İspanya’da temsil etti.

Yurthaber 09-11-19 12:04

Ticaret Borsasından tıbbî ve aromatik bitkiler için ilk adım

Mustafakemalpaşa Ticaret Borsası, alternatif ürün arayışı içinde olan üreticiler için tıbbî ve aromatik bitki konusunda çalışmalara başladı.Ticaret borsası konferans salonunda tıbbî ve aromatik bitkiler konusunda uzman Arzu Erbatur ve Lütfü Civelek bilgilendirme yaptığı seminere Ticaret Borsası Başkanı Sadettin Akkoyunlu ve üreticiler katıldı.

Haber 07-11-19 17:09

Uzman önerisi: 'En sağlıklı doğum, anneannelerimizin zamanındaki doğal doğum'

Birçok kadına endişe veren doğum yapmada en sağlıklı yöntemin hiçbir müdahalenin olmadığı ‘doğal doğum’ olduğunu ve gelişmiş ülkelerde bu doğumun öncelikli yapıldığını belirten Dr. Arzu Çabuk Dökmeci, “Doğumun en güzel hali anneannelerimizin babaannelerimizin zamanındaki gibi kendiliğinden yapılan doğal doğumdur. Hatta keşke mümkün olsa da kadınlar babaannelerimizin zamanındaki gibi evde, kendi konforlu ortamında tamamen doğal bir şekilde doğurabilse” dedi.

Kadin 23-06-19 01:56

Yüz felci geçirince arkadaşıyla birlikte erken teşhis sistemi geliştirdi

Karabük Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi Buse Yaren Tekin, 1.5 yıl önce geçirdiği yüz felci sonrası sağlığına kavuşurken, yaşadığı zorlukları başkalarının yaşamaması için arkadaşı Arzu Yıldız ile birlikte yıl sonu bitirme ödevi olarak yüz felcini uzman yardımı almadan teşhis edebilen mobil uygulama geliştirdi.Karabük Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği 4.

Haber 03-05-19 12:20

İhlas Koleji ilk METAP’ı gerçekleştirdi

İhlas Koleji tarafından her yıl düzenlenen ve öğrencilerle çeşitli meslek gruplarından insanların bir araya geldiği Meslek Tanıtım Projesi (METAP) Özel Marmara Evleri İhlas Anadolu ve Fen Lisesi tarafından yapıldı.İhlas Koleji Beylikdüzü Kampüsü Konferans Salonu’nda düzenlenen organizasyona bu yıl mesleklerini başarıyla devam ettiren öğrenci velileri uzman doktor Arzu Yalçın, gazeteci yazar Nuh Albayrak, THY pilotu ve pilot eğitmeni Orhan Arıkan konuk oldu.

Haber 27-04-19 13:51

Ailesine düşkün olanlar hafta sonu Forum Aydın’a davetli

Alışveriş ve eğlence merkezi olmasının yanında sosyal sorumluluk projelerine ağırlık veren Forum Aydın, hafta sonu aile ilişkilerine önem verenler için etkinlik düzenledi.Forum Aydın, bu hafta sonu için hazırladığı etkinlik program kapsamında misafirlerini önce ilişkilere dair keyifli bir söyleşide ağırlayacak, ardından Aydın Genç Kızılay İl Teşkilatı’nın özel projesiyle buluşturacak.17 Mart 2019 Pazar günü saat 15.00’te Forum Aydın Zeytin Meydanı’nda gerçekleştirilecek “İlişkilerimizde Duyguların Dansı” isimli söyleşide, Uzman Aile Danışmanı ve Uluslararası Oyun Terapisti Arzu Çakır, Psikolojik Danışman ve Öğrenci Koçu Aslı Çevirgen’in moderatörlüğünde anne babalarla buluşacak.

Yurthaber 15-03-19 16:24

AVICENNA, Eczacı ve eczacı teknisyenleri buluşmaları için Erzurum’daydı

Türkiye’yi il il dolaşan Avicenna bir yandan gıda takviyeleri, üretimi ve kullanımı ile ilgili bilgiler verirken, bir yandan da yerli bir marka olarak AR-Ge yatırımları hakkında sorulan soruları cevapladı.Malatya ve Van’dan sonra eğitimlerine hız kesmeden devam eden Avicenna, Erzurum Eczacı Teknisyenleri Derneği ile ortaklaşa düzenlenen seminerde 150’ye yakın eczacı ve eczane teknisyenleriyle buluştu.Uzman Biyolog Arzu Kabakçı “Bitki, vitamin ve mineral içeren gıda takviyelerinde yerli marka olan Avicenna sadece eczanelerde satılmaktadır.

Haber 07-03-19 14:27

Eczacılar eğitim seminerinde Erzurum’da buluştu

Malatya ve Van’dan sonra eğitim seminerlerine devam eden Avicenna, Erzurum Eczacı Teknisyenleri Derneği ile ortaklaşa düzenlediği seminere 150’ye yakın eczacı ve eczane teknisyeni katıldı.Avicenna bir yandan gıda takviyeleri, üretimi ve kullanımı ile ilgili bilgiler verirken, bir yandan da yerli bir marka olarak AR-Ge yatırımları hakkında sorulan soruları cevapladı.Uzman Biyolog Arzu Kabakçı “Bitki, vitamin ve mineral içeren gıda takviyelerinde yerli marka olan Avicenna sadece eczanelerde satılmaktadır.

Haber 07-03-19 12:16

Isparta’ya Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yunus Emre Millet Bahçesi

Isparta’da şehrin en yüksek noktası konumundaki teras olarak tanımlanan 100 dönümlük alanda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tüm şehirlerde yapılmasını arzu ettiği Millet Bahçesi projesi Milliyetçi Hareket Partili (MHP) Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın tarafından hayata geçiriliyor.Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı sonrasında İzmir’deki şehir terasında bulunan Belkıs Kahvesi’nden adını alan bir kafenin de bulunacağı bölgede, spor ve oyun alanları, Gülistan Bahçeleri ve park alanı yer alacak.

Haber 29-01-19 20:01

Allah'ın izniyle teröre geçit vermeyeceğiz

Batman'da 4 Ekim'de, PKK'lı teröristlerin el yapımı patlayıcıyla düzenlediği saldırıda yaralanan ve tedavisinin ardından taburcu edilen Trabzonlu Uzman Çavuş Muhammet Salih Akyüz, baba evinde ziyaretçilerini kabul ediyor - Akyüz: "Allah'ın izni ile ayağa kalkıp geri döneceğim. Yine Allah'ın izniyle teröre geçit vermeyeceğiz" - Eşi Arzu Akyüz: "Hastaneye gittiğimde gözünü açtı, 'Kızım ben sana demedim mi komandoya hiçbir şey olmaz' diye. Allah'a bin şükür"

Haber 15-11-18 12:03

Allah'ın izniyle teröre geçit vermeyeceğiz

Batman'da 4 Ekim'de, PKK'lı teröristlerin el yapımı patlayıcıyla düzenlediği saldırıda yaralanan ve tedavisinin ardından taburcu edilen Trabzonlu Uzman Çavuş Muhammet Salih Akyüz, baba evinde ziyaretçilerini kabul ediyor - Akyüz: "Allah'ın izni ile ayağa kalkıp geri döneceğim. Yine Allah'ın izniyle teröre geçit vermeyeceğiz" - Eşi Arzu Akyüz: "Hastaneye gittiğimde gözünü açtı, 'Kızım ben sana demedim mi komandoya hiçbir şey olmaz' diye. Allah'a bin şükür"

Yurthaber 15-11-18 12:01

Eşinin vatan nöbetini devralmak istiyor

Ağrı'nın Tendürek Dağı bölgesinde PKK ile çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Gücüyetmez'in eşi Tuba Gücüyetmez, eşinin şehadetinin ardından vatan nöbetini kendisi devam ettirmek istiyor - Ağrı İl Jandarma Komutanlığı emrinde gönüllü güvenlik korucusu olarak zaman zaman görev yapan şehit eşi, devlet yetkililerinden bu görevin sürekli verilmesini arzu ediyor - Tuba Gücüyetmez: "Eşim bu vatan için elinden geleni yapmışsa ben de yapabilirim. Orada etrafımdaki herkes üniformalı. Hani o da oralarda bir yerde gibi hissediyorum. Bu isteğim yerine getirilirse acımı biraz olsun dindirebileceğimi hissediyorum" - "Artık kapımda iki ayakkabı yok. Akşam yatağa girdiğin zaman gündüzler gece oluyor da geceler gündüz olmuyor. Ben bunu anladım. Şehadetinden sonra elbiselerinin kokusu çıkmasın diye poşete koyup ağzını sıkıca bağlayıp ara ara kokusunu içime çekiyorum"

Haber 10-10-18 11:15

Çocuklar en az bir öğün arı ürünleri tüketmeli

Aksuvital Ar-Ge Merkezi'nden Uzman Biyolog Arzu Kabakçı: - "Arı ürünleri çocukların gelişiminde çok önemli bir rol oynamaktadır. Çocukların zihinsel ve fiziksel performansı için kahvaltıda bal, polen, arı sütü gibi ürünler bulundurmak doğru bir seçim olacaktır" - "Arı sütü, protein içeriğiyle çocuk gelişimine katkı sağlar, bağışıklığı destekler. Arı poleni protein, vitamin ve demir içeriğiyle enerji desteği olmasının yanı sıra kas kütlesi gelişimini artırır. Propolis, antimikrobiyal etkisinin yanında bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardımcı olur"

Haber 18-09-18 12:13

Teröristlerin kökünün kazınmasını istiyoruz

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde iki yıl önce şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Oğuzhan Çito'nun ailesi, TSK'nın Kandil'e yönelik başlattığı operasyonu destekliyor - Şehidin babası Mustafa Çito: "Hepsinin kökünün kazınmasını arzu ediyoruz. Biz hep bu günleri bekliyorduk" - Anne Gülizar Çito: "Tüm teröristlerin kökünün kazınmasını istiyoruz. Allah'ım askerlerimize de yardım etsin. Biz de vatan için onlarla birlikte gitmeye hazırız"

Haber 20-06-18 11:50

E. Coli Bakterisi Inflamatuar Bağırsak Hastalığını Tetikliyor

Uzman Biyolog Semra Esen E. Coli bakterisinin Inflamatuar bağırsak hastalığını tetiklediğini söyledi.Beykent Üniversitesi Akademisyen Uzman...

Yurthaber 14-06-18 11:39

Tokluk Hissi Veren Besinler

Avicenna Marka Sorumlusu Uzman Biyolog Arzu Kabakçı, glisemik indeksi düşük gıdalar ve yüksek lifli besinleri...

Yurthaber 06-06-18 13:35

Ediz Hun’dan Güzel Sanatlar Fakültesine Ziyaret

Selçuk Üniversitesinin daveti üzerine Konya’ya gelen Türk sinemasının efsane sanatçısı, uzman biyolog Ediz Hun, son...

Yurthaber 17-05-18 10:13

Osteoartrit (Kireçlenme), yaşam kalitenizi düşürmesin

Avicenna Marka Sorumlusu Uzman Biyolog Arzu Kabakçı, kas ve iskelet rahatsızlıklarından en sık karşılaşılanı osteoartritin tedavisinde kullanılan bazı ürünler üzerine açıklama yaptı.Osteoartritin 50 yaş üstü kişilerde görüldüğünü kaydeden Arzu Kabakçı, “Eklem yapısındaki bozulmalar sonucu ağrı, hareket kısıtlılığı ve uzun süreli hareketsizliklerden sonra tutukluk gibi şikayetlerin olduğu bildirilmektedir.

Haber 17-04-18 14:52

Osteoartrit (kireçlenme), Yaşam Kalitenizi Düşürmesin

Avicenna Marka Sorumlusu Uzman Biyolog Arzu Kabakçı, kas ve iskelet rahatsızlıklarından en sık karşılaşılanı osteoartritin...

Yurthaber 17-04-18 14:45

Bab, Afrin fark etmez her zaman her yerde göreve hazırız

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında yaralanan Uzman Çavuş Gökhan Günaydın tedavisinin ardından görevine dönmeyi arzu ediyor - Günaydın: "Bab, Afrin fark etmez her zaman her yerde göreve hazırız. Vatan bir bütündür bölünemez. Bölmeye çalışanlara da hiçbir şekilde tolerans tanımayız. Kesinlikle izin vermeyiz"

Haber 06-04-18 11:06

Çakşır otunun bilinmeyen yönleri

Avicenna Marka Sorumlusu Uzman Biyolog Arzu Kabakçı, Çakşır otu bitkisi, Ortadoğu’da potansiyel bir afrodizyak olarak kullanıldığını söyledi.Avicenna Marka Sorumlusu Uzman Biyolog Arzu Kabakçı, Çakşır otunun (Ferula elaeochrtris) bilinmeyen yönlerini anlattı.

Haber 30-03-18 14:34

Çakşır Otunun Bilinmeyen Yönleri

Avicenna Marka Sorumlusu Uzman Biyolog Arzu Kabakçı, Çakşır otu bitkisi, Ortadoğu’da potansiyel bir afrodizyak olarak...

Yurthaber 30-03-18 14:28

DHA YURT - Alanyalı şehidin cenazesi havalimanında karşılandı

Diyarbakır'ın Dicle ilçesi kuzeyinde PKK'lı teröristler tarafından araziye döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Fatih Uysal'ın (24) naaşı askeri uçakla Gazipaşa- Alanya Havalimanı'na getirildi.  Diyarbakır'ın Dicle ilçesi kuzeyinde dün gerçekleştirilen operasyon sırasında, PKK'lı teröristler tarafından daha önce araziye döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 2 askerin şehit olduğu saldırıda ağır yaralanan ve hastanede şehit olan Lice 1'inci Jandarma Komando Tabur Komutanlığı'nda görevli Jandarma Uzman Çavuş Fatih Uysal'ın naaşı, askeri uçakla saat 14.15'te Gazipaşa- Alanya Havalimanı'na getirildi.  KIZI TABUTUNA DOKUNDU Şehidin naaşı Gazipaşa Kaymakamı Nurullah Kaya, Belediye Başkanı Ak Partili Adil Çelik, diğer yetkililer, baba Mustafa Uysal ve anne Gülsüm Uysal, kardeşler Zeliha, Zehra ve Mehmet Uysal, şehidin eski eşi Arzu Yılmaz ve 3.5 yaşındaki kızı Ada'nın yanında çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı.

Haber 14-03-18 16:23

Kalkınma Bakanı Elvan: Güvenlik tesis edilince Suriyelilerin ülkelerine dönmesini arzu ediyoruz

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Türkiye’nin terör örgütlerine karşı dünyada eşi benzeri görülmeyen bir mücadele sergilediğini belirterek, güvenlik tesis edilince Suriyelilerin ülkelerine geri dönmesini arzu ettiklerini söyledi.Zeytin Dalı Harekatı’nda teröristlerce şehit edilen Piyade Uzman Çavuş Şükrü Ünlü’nün, Karaman’ın Ermenek ilçesine bağlı Kazancı beldesi Çatalbadem köyündeki cenaze törenine katılan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan şehit ailesini telefonla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştürdü.

Haber 25-02-18 20:38

Kemik sağlığını korumanın yolları

Uzman Biyolog Arzu Kabakçı, ilerleyen yaşlarda kemiklerde kalsiyum depolanmadığından ihtiyacı olan gerekli vitamin ve mineralleri vücut, besinlerden sağladığını söyledi

Haber 12-02-18 17:13

Kemik Sağlığınızı İhmal Etmeyin

Avicenna Marka Sorumlusu Uzman Biyolog Arzu Kabakçı, ilerleyen yaşlarda kemiklerde kalsiyum depolanmadığından ihtiyacı olan gerekli...

Yurthaber 09-02-18 15:32

Kemik sağlığınızı ihmal etmeyin

Avicenna Marka Sorumlusu Uzman Biyolog Arzu Kabakçı, ilerleyen yaşlarda kemiklerde kalsiyum depolanmadığından ihtiyacı olan gerekli vitamin ve mineralleri vücut, besinlerden sağladığını söyledi.Avicenna Marka Sorumlusu Uzman Biyolog Arzu Kabakçı, insan vücudunun en önemli oluşumlarından kemikler ile ilgili açıklama yaptı.

Haber 09-02-18 14:38

3 ilde FETÖ'nün sağlık yapılanmasına operasyon: 13 gözaltı

İSTANBUL Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ'nün sağlık yapılanmasına yönelik 3 ilde düzenlediği operasyonda 13 kişi gözaltına alındı.  İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosunun yürüttüğü terör örgütü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aralarında Uzman doktor, Biyolog ve Hemşire olan kişilerin bulunduğu şüphelilere yönelik çalışma başlattı.

Haber 08-02-18 18:21

3 İLDE FETÖ'NÜN SAĞLIK YAPILANMASINA OPERASYON: 13 GÖZALTI

Çağatay KENARLI / İstanbul DHA İstanbul Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ'nün sağlık yapılanmasına yönelik 3 ilde düzenlediği operasyonda 13 kişi gözaltına alındı.  İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosunun yürüttüğü terör örgütü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aralarında Uzman doktor, Biyolog ve Hemşire olan kişilerin bulunduğu şüphelilere yönelik çalışma başlattı.

Haber 08-02-18 18:20

Zengin C Vitamini Deposu, Kuşburnu

Avicenna Marka Sorumlusu Uzman Biyolog Arzu Kabakçı, özellikle çayı ile bilinen kuşburnu bitkisi ile ilgili...

Yurthaber 25-01-18 11:01

Psikiyatriste Başvuranların Çoğunluğunu Doktorlar Oluşturuyor

Son günlerde meydana gelen doktor intihar vakalarının arttığına dikkat çeken Uzman Dr. Psikiyatrist-Psikoterapist Arzu Erkan...

Yurthaber 04-11-17 11:17

Doymamış Yağ Asitlerinin Bitkisel Kaynağı, Keten

Avicenna Marka Sorumlusu Uzman Biyolog Arzu Kabakçı, “Keten tohumu yağı, kalp ve dolaşım sorunlarına karşı...

Yurthaber 25-10-17 15:09

Arı Sütünün Bilinmeyen Faydaları

Uzman Biyolog Arzu Kabakçı, bal arıları tarafından larvalarının beslenmesi için ürettikleri arı sütünün hücre yenilenmesi,...

Yurthaber 27-09-17 13:23

“doğanın Keşfedilmemiş Mucizesi: Emu Yağı”

Uzman Biyolog Arzu Kabakçı, içerisinde yüksek oranda A ve E vitamini ile Omega-6 ve Omega-9...

Yurthaber 27-07-17 11:25

İstanbul Anadolu Adliyesi'nde Hareketlilik (2)

Arzu KAYA - Cengiz ÇOBAN / İSTANBUL, (DHA)Anadolu Adliyesi personel girişi kapısında şüpheli çanta bulundu. Uzman polisler inceleme yaptı ve

Yurthaber 18-01-17 10:45

İstanbul Anadolu Adliyesi'nde Hareketlilik (2)

      Arzu KAYA - Cengiz ÇOBAN / İSTANBUL, (DHA)Anadolu Adliyesi personel girişi kapısında şüpheli çanta bulundu. Uzman polisler inceleme yaptı ve çantada kontrollü

Yurthaber 18-01-17 10:32

İstanbul Anadolu Adliyesi'nde Hareketlilik (1)

    Arzu KAYA - Cengiz ÇOBAN / İSTANBUL, (DHA) Anadolu Adliyesi personel girişi kapısında şüpheli bulgu nedeniyle uzman polisler inleme yapıyor.    

Yurthaber 18-01-17 09:51

Karakulaklar Azaldı, Yaban Domuzu Popülasyonu Patladı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Öğretim Görevlisi Uzman Biyolog Yasin İlemin, Karakulak azaldıkça yaban domuzlarının...

Yurthaber 01-11-16 16:39

Yaban Hayvanlarının Eko Sistemdeki Yeri Konferansı

Omurgalı canlılara bakıldığı zaman Türkiye’de bir düşüş olduğunu belirten Uzman Biyolog Emrah Çoban, Türkiye’de yaban...

Yurthaber 10-12-15 16:52

(özel Haber) Asker Adaylarına Uzman Tavsiyesi

Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Psikiyatri Uzmanı Dr. Arzu Dalmış, "Askere gitmeden önce işlerini...

Yurthaber 02-10-15 09:19