Uzman Cavus Murat Acun Haberleri

Uykusunda dolandırıldı! Sabah gözünü yüzbinlerce liralık borçla açtı... Mağdur olmamak için uygulamalardaki o izni kaldırın

Sakarya'da yaşayan Ali Yılmaz akılalmaz şekilde uykusunda dolandırıldı. Yılmaz sabah gözünü 285 bin liralık borçla açtı. Siber dolandırıcılık mağduru olmamak için yapılması gerekenler neler? Adli Bilişim Uzman Ali Murat Kınık dolandırıcıların hedefi olmamak için uyarılarda bulundu.

Finans 2024-03-03 08:37:25

Murat Özarı çok sinirlendi! Canlı yayında ağladı: 'Acun Ilıcalı'yı delirttiler ne istediklerini söylüyorum...'

Survivor All Star 2024 heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran fenomen yarışma programında Acun Ilıcalı'nın sinirlendiği anlar sosyal medyanın gündemine oturdu. Ünlü televizyoncu yarışmacılara sinirlenip sandalye fırlattı. O anlar Survivor Ekstra programında masaya yatırıldı. Acun Ilıcalı'nın neden bu hale geldiğini anlatan Murat Özarı "Adamı ne hale sokmuşlar simsiyah olmuş" dedi ve canlı yayında gözyaşlarını tutamadı.

Magazin 2024-02-06 16:09:09

Aynı aileden ikinci şehit... Meğer iki gün önce imzalamış: Oralardan kopamadı

Metina şehitlerimizden Piyade Uzman Ahmet Köroğlu'yla ilgili kahreden bir detaya ulaşıldı. Şehidin annesine daha önce görevi bırakacağı ancak oralardan kopamadığı için sözleşmesini iki gün önce yenilediği belirlendi. Öte yandan Şehit İstihkam Sözleşmeli Er Murat Atar'ın da asker uğurlama görüntüleri izleyenleri duygulandırdı.

Haber 2024-01-13 15:40:33

Uyarılar peş peşe geldi! Meteoroloji duyurdu: Kuvvetli fırtına, yağış bekleniyor! İstanbul, Bursa, Edirne, Tekirdağ... Uzman isim açıkladı: 'La nina kışı geliyor' ifadesi...

Meteoroloji, Marmara Bölgesi için yarın kuvvetli fırtına uyarısı yaparak olası olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini bildirdi. Öte yandan İstanbul, Kırklareli ve Tekirdağ için de kuvvetli yağış uyarısı geldi. Prof. Dr. Murat Türkeş ise havanın soğumaya başlamasıyla ortaya atılan "La Nina kışı geliyor" ifadesinin yanlış olduğunu ve El Nino etkisinin mayıs, hazirana kadar süreceğini söyledi. İşte İstanbul, Bursa, Edirne ve diğer iller için uyarıların detayları...

Haber 2023-11-10 12:32:33

Çorum'da uzman çavuş dehşeti! Sokak ortasında kurşun yağdırdı: 1 ölü, 1 yaralı

Çorum'da uzman çavuş Hasan A. (32), araç alım satımındaki anlaşmazlık nedeniyle çıkan kavgada Celalettin Akgül’ü (47) tabancayla vurarak öldürdü, Murat Şahin'i de (52) ağır yaraladı. Hasan A., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İşte detaylar...

Haber 02-11-23 12:59

Dikkat çeken görüşme: Murat Kurum ile Naci Görür olası İstanbul depremini konuştu

İstanbul'da beklenen olası büyük bir deprem için AK Parti İstanbul Milletvekili, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Murat Kurum deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür ile bir araya geldi. Depreme karşı mücadelenin bilim ışığında verilmesi gerektiği dile getirilen görüşme Kurum, uzman ismin görüşlerini dinledi.

Haber 30-08-23 14:35

O Ses Türkiye'den kovulmuştu! Nur Cennet Uçar'ın son hali herkesi şaşırttı! Değişimi gündem oldu

2012 yılında Star Tv'de yayınlanan ve jüri koltuğunda Ebru Gündeş, Hadise, Murat Boz ve Gökhan Özoğuz'ın oturduğu O Ses Türkiye yarışmasında tarzı, sesi ve tavırları ile dikkat çeken Nur Cennet Uçar, jüriye 'Sen' diye hitap ettiği için Acun Ilıcalı tarafından diskalifiye edilmişti. Daha önce Popstar Alaturka'ya da katılan Uçar'ın son hali herkesi şaşırttı.

Magazin 17-07-23 18:03

Pençe Kilit Operasyonu’nda yaralanan uzman çavuştan acı haber! 6 günlük yaşam savaşının ardından şehit düştü

Pençe Kilit Operasyonu’nda girdiği çatışmada ağır yaralanan Uzman Çavuş Alpay Aras'tan acı haber geldi. Aras, 6 gün süren yaşam mücadelesini kaybederek şehit düştü. Şehidin cenazesinin yarın Alanya’da toprağa verileceği öğrenildi. Öte yandan, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Aras'ın şehit düşmesi sonrası kent genelinde 3 günlük müzik yasağı kararı aldıklarını belirtti. İşte detaylar...

Haber 22-06-23 11:11

SURVİVOR ELEME ADAYI 1 MAYIS 2023: Survivor kim aday çıktı, eleme adayı kim oldu? 3. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Survivor eleme adayı merak konusu olurken birçok kişi 3. dokunulmazlık oyununu kazanan takımı öğrenme için internette araştırma yapmaya başladı. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de yayınlanan yarışmada, Osman Can'ın hareketi tepki topladı. Osman Can'ın elindeki halkayı fırlatmasıyla sinirler gerildi. Sunucu Murat Ceylan ve Acun Ilıcalı duruma tepki gösterdi. Peki, 1 Nisan 2023 Pazartesi günü Survivor kim aday çıktı, eleme adayı kim oldu? 3. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Magazin 02-05-23 08:00

Survivor'da sinirler gerildi! Yarışmacı elindekini fırlatınca Murat Ceylan fena püskürdü

Survivor'da yaşanan gergin anlara bir yenisi daha eklendi. Ekranların sevilen yarışması Survivor'da yarışmacı Osman Can'ın hareketi tepki topladı. Osman Can'ın elindeki halkayı fırlatmasıyla sinirler gerildi. Sunucu Murat Ceylan ve Acun Ilıcalı'dan tepkiler gecikmedi.

Magazin 01-05-23 21:22

Survivor'da gergin anlar! Acun Ilıcalı Acil Durum Konseyi'ni topladı Yusuf için kararını açıkladı

Survivor'da gergin anlar yaşandı. Yarışmanın 12 Nisan 2023 tarihli yeni bölümünde Yusuf rakibine karşı kötü laflar söyledi. Yusuf'un karşı takımdan birine ağır sözler sözler söylemesi sonucunda ortalık karıştı. Murat Ceylan'ın da tepki gösterdiği bu olay sonrası Acun Ilıcalı eşliğinde Acil Durum Konseyi toplandı. Ilıcalı, Yusuf için bir karar aldıklarını dile getirdi.

Magazin 12-04-23 23:34

Uzman isim uyardı! 'İftar ve sahur arasında en az 2 litre su için'

İç Hastalıkları ve Nefroloji Uzmanı Doç. Dr. Enes Murat Atasoyu Doç. Dr. Enes Murat Atasoyu, "Ramazan ayında da gün içerisinde susuz kalındığı için iftar ve sahur arasında en az 2 litre su tüketmeye özen gösterilmeli” açıklamasında bulundu.

Haber 27-03-23 10:28

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan büyük bağış! Acun Ilıcalı devreye girdi, parayı iki katına çıkarttı

Türkiye Futbol Federasyonu, depremzedeler için spor camiasından birçok ismi "Omuz Omuza" kampanyasında bir araya getirirken, 8 kanaldan canlı yayınlanan bir yardım yayın düzenledi. Yayına katılan isimlerden biri de Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak olurken, tecrübeli başkan ile Acun Ilıcalı arasında tebessüm ettiren bir diyalog yaşandı. İşte detaylar...

Spor 01-03-23 22:30

Artık cebinde 100 lirası olan da altın alabilecek: Uzman isim ‘Gram altından farklı değil’ diyerek formülü açıkladı

Ons altın ve gram altın fiyatları zirveden geriye düşerken yatırımcılar için dikkat çeken bir uyarı geldi. Altın fiyatları için, küresel piyasada dolar sabit kalsa bile yüzde 4 oranında yükseliş öngörüldüğü ifade edildi. Türkiye’nin altın ithalatı cari açıkta önemli bir rol oynarken Doç. Dr. Murat Turgut, “Çünkü altın sertifikasının altından bir farkı yok. Gram altından farklı değil. Yatırımcının bu alternatifi değerlendirmesinde ciddi fayda var” diyerek yatırımcılara tavsiyede bulundu.

Finans 04-02-23 09:41

Survivor canlı izle: Survivor 2023 ne zaman, saat kaçta başlıyor? İşte TV 8 yayın akışı

Survivor 2023 canlı izleme linki yoğun ilgi görüyor. TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor yeni sezonu ile ekrana gelecek. Murat Ceylan’ın sunumunu üstlendiği programın fragmanına Acun Ilıcalı’nın giriş sahnesi damga vurdu. Peki, Survivor 2023 ne zaman, saat kaçta başlıyor? İşte TV 8 yayın akışı ve canlı yayın izleme linki

Magazin 15-01-23 23:40

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 6 Ocak 2023 Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın kazananı!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu hafta kimin birinci olduğu 6 Ocak 2023 Cuma günü yayınlanan bölüm öncesi merak konusu oldu. Haftanın finali bu akşam Acun ılıcalı'nın sahibi olduğu TV 8'de saat 16.00'da yayınlandı. Yarışmada Hamit, Safiye, Cahide, Murat ve Bedia arasından kimin birinci olduğu belli oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 6 Ocak 2023 Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın kazananı merak konusu oldu.

Magazin 06-01-23 19:21

Survivor kadrosunda bomba isimler! Acun Ilıcalı açıkladı: Zeynep Alkan, Seçkin Piriler ve Cansu Tuman...

Survivor 2023 için heyecan dorukta. Acun Ilıcalı 3 kadın yarışmacının adını açıkladı. Survivor'ın 2023 yılındaki yeni sezonunda yarışacak kadınlar arasında Zeynep Alkan, Seçkin Piriler ve Cansu Tuman yer alıyor. Ilıcalı daha önce de Berdan Mardini, Ümit Erdim, Murat Eken ve Yusuf Güney'i açıklamıştı.

Magazin 22-12-22 16:27

18 kilo altınım var deyince olay olmuştu... Kobra Murat Katarsis'te konuk oldu! 13 yaşına kadar ölülerin...

"18 kilo altınım var" deyince olay olan Kobra Murat lakaplı Murat Divandiler son olarak eviyle gündeme gelmişti. Varlıklı haliyle dikkat çeken Kobra Murat Katarsis’te Uzman Psikolog Gökhan Çınar’ın konuğu oldu. Kobra Murat yaşadığı zor günleri anlatarak duygusallaştı. Ayrıca şarkıcı 18 kilo altın konusuna da açıklık getirdi.

Magazin 22-12-22 13:47

Beyaz’ın yerine Murat Boz geldi! Ayça Ayşin Turan, O Ses Yılbaşı’na katılacak mı?

Acun Ilıcalı'nın her yıl ünlü isimleri ekrana çıkardığı O Ses Türkiye-Yılbaşı programı merak konusu oldu. Son anda Beyaz'ın yerine jüri olarak Murat Boz geldi. Şimdi gözler Ayça Ayşin Turan'da. Güzel oyuncu, Murat Boz’lu O Ses Yılbaşı’na katılacak mı?

Magazin 18-12-22 15:03

Acun Ilıcalı bir isim daha duyurdu: Ünlü şarkıcı Yusuf Güney Survivor 2023'te

Survivor 2023'ün dördüncü yarışmacısı belli oldu. Ünlüler takımına Berdan Mardini, Murat Eken ve Ümit Erdim'in ardından ünlü bir şarkıcı da dahil oldu.

Magazin 17-12-22 14:35

Murat Eken kimdir, kaç yaşında? Çok Güzel Hareketler Bunlar ile adından söz ettirmişti! Murat Eken, Survivor 2023 yarışmacıları arasında!

Murat Eken, Survivor 2023 kadrosu ile ilgili açıklamada bulunan Acun Ilıcalı'nın sözleri sonrası merak konusu oldu. Acun Ilıcalı, ünlü oyuncunun, Berdan Mardini ile Ümit Erdim'in ardından Survivor 2023 kadrosuna dahil olduğunu duyurdu. Başarılı oyuncu, bir dönem Kanal D'de ekrana gelen Çok Güzel Hareketler Bunlar ile adından söz ettirmişti. Peki, Murat Eken kimdir, kaç yaşında? İşte Survivor 2023 kadrosuna dahil olan Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın eski oyuncu Murat Eken hakkında detaylar....

Magazin 17-12-22 11:27

SURVIVOR 2023 yarışmacıları kimler? Acun Ilıcalı açıkladı: Survivor 2023 kadrosu adım adım belli oluyor!

Survivor 2023 kadrosu yavaş yavaş belli oluyor. Acun Ilıcalı son olarak bir dönem Çok Güzel Hareketler Bunlar ile adından söz ettiren ünlü oyuncu Murat Eken'in kadroya dahil olduğunu duyurdu. Acun Ilıcalı, Murat Eken'in yarışmanın kadrosuna dahil olduğunu belirtip başarılar diledi. Peki, Survivor 2023 yarışmacıları kimler? İşte Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklama ve şu an için netleşen Survivor 2023 kadrosu...

Magazin 17-12-22 11:15

Çok Güzel Hareketler Bunlar ilk kuşağın sevilen ismiydi! Acun Ilıcalı açıkladı... Murat Eken, Survivor'a katılacak

Son dakika haberi... Türkiye'de büyük bir izleyici kitlesi bulunan Survivor programının yarışmacıları belli olmaya başladı. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından Berdan Mardini ve Ümit Erdim'den sonra Çok Güzel Hareketler Bunlar ilk kuşağın oyuncularından Murat Eken'in de Survivor'a katılacağını duyurdu.

Magazin 17-12-22 07:03

Euro için kader haftası! Sert iniş-çıkış uyarısı

Ekonomi dünyasının gözü bu hafta küresel makro ekonomik veri ajandasındaki üç önemli gelişmede olacak. Merkez Bankaları için faiz kararı haftasında euro/dolar paritesin için uzman isimden çok kritik bir uyarı geldi. Ekonomist Murat Özsoy, "Bu haftanın genelinde sert iniş çıkışlar olabileceği gibi ana trend olarak paritenin euro lehine gelişmesini ve 1.05’in daha da üzerine çıkmasını bekliyorum" dedi.

Finans 12-12-22 15:23

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 2 Aralık 2022 Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın kazananı!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının birincisi 2 Aralık 2022 Cuma günü TV8'de saat 16.00'da ekrana gelecek olan yeni bölümde belli oldu. Programda Seda, İrem, Vedat, Yıldız ve Murat arasından hangi yarışmacının birinci olacağı merak edildi. Bilindiği üzere, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV 8'de hafta içi her gün ekrana gelen programda birinci olan yarışmacı 50 bin TL kazanıyor. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? İşte Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in birincisine ilişkin detaylar...

Magazin 02-12-22 22:45

Asgari ücret ne kadar olacak? 2023 asgari ücret zammına enflasyon ayarı! Uzman isim kalem kalem hesapladı

Asgari ücret zammı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Asgari ücrete her sene zam yapılıyor. Bu yıl ilk defa temmuz ayında ek zam gerçekleştirildi. Temmuz ayındaki iyileştirmeyle net 5 bin 500 lira 35 kuruş olarak uygulanan asgari ücrete de artış yapılacak. Merkez Bankası yıl sonu enflasyon beklentisini yukarıya doğru revize etti. Bunun üzerine vergi uzmanı Murat Bal yeni senaryo hakkında açıklama yaptı. Peki, asgari ücret ne kadar olacak?

Finans 31-10-22 13:33

Skandallarıyla gündemdeydi! İşte MasterChef Murat'ın yeni işi

MasterChef yarışmasında ünlendikten sonra papağanına işkence yapması, Acun Ilıcalı'yı tehdit etmesi ve polislerle kavgasıyla gündeme gelen yarışmacı Murat Özdemir TikTok'ta oldukça aktif. Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu MasterChef ile tanınan Özdemir, şimdilerde lokmacılık yapıyor.

Magazin 13-09-22 11:42

Bomba iddia: Acun Ilıcalı Survivor'ı bırakıyor! Yerine gelen isim...

Survivor yeni sezon için hazırlıklar sürerken sosyal medyada bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Acun Ilıcalı takımı Hull City'nni yoğunluğundan dolayı Survivor'ı bırakıyor. Yoğun tempoda Dominik'te bulunamayacak olan Ilıcalı yerini Murat Ceylan'a bırakacak.

Magazin 29-08-22 14:20

Rıdvan Dilmen ekranlara geri dönüyor! Yeni sezonda TV 8.5'ta olacak

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen ekranlara geri dönüyor. Önümüzdeki sezonda yayın yapacak tecrübeli yorumcunun yeni adresi belli oldu. 5 Ağustos'tan itibaren Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV 8.5 kanalında yorumculuk yapacak Rıdvan Dilmen'e Murat Kosova eşlik edecek.

Spor 27-07-22 11:16

Yaralı baykuş yavruları, uzman ellerde sağlıklarına kavuşuyor

Düzce'de vatandaşlar tarafından bulunan iki yaralı baykuş yavrusu, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğünde koruma altına alındı - Veteriner hekim Murat Ünlü: - "Uçabildikleri pozisyona geldiklerinde baykuşları doğaya salacağız"

Yurthaber 22-07-22 11:10

Survivor sunucusu Murat Ceylan kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Acun Ilıcalı yerine Murat Ceylan'ı mı hazırlıyor?

Murat Ceylan, Survivor All Star büyük finali nedeniyle en çok araştırılan isimler arasında yer alıyor. Aylar süren maraton bu akşam son buluyor. Nisa Bölükbaşı ya da Adem Kılıçcı gecenin sonunda ipi göğüsleyerek şampiyon olacak. Acun Ilıcalı'nın yanında yıllardır çalışan ve Survivor'da genellikle ödül oyunlarını sunan Murat Ceylan merak konusu oldu. Peki Survivor sunucusu Murat Ceylan kimdir? Acun Ilıcalı yerine onu mu hazırlıyor? İşte merak edilenler...

Magazin 30-06-22 15:23

Survivor Nisa ve Barış Murat Yağcı neden ayrıldı? Survivor Nisa Bölükbaşı, Barış Murat Yağcı'dan dayak mı yedi?

Survivor Nisa ve Barış Murat Yağcı neden ayrıldı? Sorusunun yanıtı, yarışmanın Pazar akşamı ekrana gelen bölümünde sevilen yarışmacının yaptığı açıklama ve iddiaları sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Acun Ilıcalı bunun üzerine konseyde Çek Cumhuriyeti'nde yetişen güzel yarışmacıya onun tarafından şiddete uğrayıp uğramadığını sordu. Peki Survivor Nisa ve Barış Murat Yağcı neden ayrıldı? Survivor Nisa Bölükbaşı, Barış Murat Yağcı'dan dayak mı yedi? İşte merak edilenler...

Magazin 18-04-22 20:20

Acun Ilıcalı sordu Nisa cevapladı! Barış seni dövdü mü? 'Kadınları döven adam şov yapıyor...'

Survivor All Star'ın son bölümündeki ada konseyine Nisa Bölükbaşı'nın eski sevgilisi Barış Murat Yağcı ile ilgili 'şiddet' iddiası damga vurdu. Nisa, Survivor yarışmacısı eski sevgilisi Barış için “Kadınları döven adam kadınlar ağlıyor diye şov yapıyor” ifadelerini kullandı. Acun Ilıcalı, 'Barış seni dövdü mü?' sorusuna Nisa, "El kaldırmışlığı oldu, kapıyı kitleyip gitmişliği oldu" açıklamasında bulundu. İddiaları reddeden Barış ise konseyde açıklamalar yaptı.

Magazin 18-04-22 09:05

Doktorlar 6 ay ömür biçti! Şehit annesinden yürek yakan sözler

Osmaniye'de yaşayan Şehit Uzman Çavuş Tufan Büyükahraz’ın annesi Ayşe Hayta'nın oğlu Murat Hayta'nın hem akciğerinde hem de beyninde kanser tespit edildi. 6 ay ömür biçilen Hayta için doktorlar son çarenin yurt dışından gelecek olan ilacı söyledi. 1 yıldır ilacın gelmediğini ifaden eden Şehit annesi Hayta, "Şehit oğlumu toprağa verdim. Bu oğlumu da toprağa vermek istemiyorum" diyerek yetkililerden yardım istedi.

Haber 18-04-22 07:37

Yokluk adasından dönen Survivor Barış'ın isteği olay oldu! Acun Ilıcalı uyardı

Survivor yarışmalarında yarışamayan bir süredir sakat olan Barış Murat Yağcı yokluk adasından dönünce ilginç bir istekte bulundu. Survivor Barış'ın konseyde istediği herkesi şoke etti. Survivor Barış'ın kararını duyan Acun Ilıcalı ise bu konuda istersen kararını ertele" dedi.

Magazin 10-04-22 15:49

Bahar Candan'dan Gökhan Çınar'a Murat Boz itirafı!

Katarsis’te Uzman Psikolog Gökhan Çınar’ın konuğu olan Bahar Candan yine ilginç açıklamalar yaptı. Son olarak Al Sana Haber'den kovulan Bahar Candan Murat Boz itirafıyla dikkat çekti. Bahar Candan Murat Boz'un kendisini hayal kırıklığına uğrattığını söyledi.

Magazin 31-03-22 08:57

Survivor Barış Murat Yağcı diskalifiye oldu mu? Survivor Barış'ın kararı

Acun Ilıcalı, Barış Murat Yağcı'nın sakatlığı üzerine açıklama yaptı. Ilıcalı "Senin durumun belirsiz. 3 hafta ayağının üzerine basamayacaksın" diyerek Survivor Barış'ın durumunu açıkladı. Survivor Barış ise hissettiklerini ve ayrılıp ayrılmayacağı konusundaki kararını açıkladı.

Magazin 27-03-22 07:07

Survivor Barış yarışmadan ayrıldı mı? Barış Murat Yağcı'nın kararı ne oldu? 26 Mart 2022 Cumartesi

Survivor Barış yarışmadan ayrıldı mı? sorusunun yanıtı yarışmanın 60. bölümünün ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Acun Ilıcalı, Barış Murat Yağcı'ya sakatlığındaki durumun belirsiz olduğunu, istediği takdirde yarışmadan ayrılabileceğini söyledi. Bu kapsamda Survivor Barış yarışmadan ayrıldı mı? Barış Murat Yağcı'nın kararı ne oldu? soru ve konu başlıkları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Ayrıntılar haberimizde...

Magazin 26-03-22 23:24

Alpay Kazan kimdir? Acun Ilıcalı'nın arkadaşı Alpay Kazan neden öldü, hastalığı neydi? Survivor son bölümde Acun Ilıcalı neden yok?

Alpay Kazan Survivor All Star'ın son bölümünde herkesi gözyaşına boğdu. Alpay Kazan'ın kim olduğu ve hayatı gündem konusu oldu. Alpay Kazan, Survivor'ın son bölümüne damga vurdu. Bir süredir kanser tedavisi gören Acun Medya Genel İdari Koordinatörü Alpay Kazan hayatını kaybetti. Survivor All Star'ın yayınlanan son bölümüne sunuculuğu üstlenen Murat Ceylan, cenaze nedeniyle Acun Ilıcalı'nın konseye katılamayacağını söyledi. Alpay Kazan'a dair araştırmalar hız kazandı. İşte haberin detayları!

Magazin 08-03-22 01:56

Survivor'da en acı konsey! Alpay Kazan'ın vefatı Murat Ceylan ve Survivor yarışmacılarını gözyaşlarına boğdu

Survivor All Star 2022'nin son bölümündeki ada konseyinde duygu dolu anlar yaşandı. Acun Medya Genel İdari Koordinatörü Alpay Kazan'ın hayatını kaybetmesi nedeniyle, Acun Ilıcalı çekimlere katılmadı ve cenaze için İstanbul'a döndü. Konseyi sunan Murat Ceylan ise konuşmakta güçlük çekti ve gözyaşlarına boğuldu. Ceylan, "Canımız, parçamız bizden koptu" sözleriyle acı haberi yarışmacılara duyurdu. Yakından tanıdıkları Kazan'ın vefat haberini alan yarışmacılar da gözyaşlarını tutamadı.

Magazin 08-03-22 00:55

Technopc, endüstriyel bilgisayarların üretimini sürdürüyor

Technopc Kurucu Ortağı Murat Yücel: - "Technopc Tasarım Merkezi, konusunda uzman mühendisleri ile uçtan uca çözümleri ve geniş ürün yelpazesi ile, üretim ve otomasyon işlemlerinin süreç kalitesini artırırken, fabrikaların ve müşterilerinin aynı zamanda hızlanmasını sağlıyor"

Yurthaber 24-02-22 11:00

Survivor Evrim Acun Ilıcalı ile özel konuşmak istedi, ortalık karıştı!

Survivor'da yarışmalardan çok ikili ilişkiler gündemde. Son olarak Barış Murat Yağcı, Nisa Bölükbaşı ve Evrim Keklik arasında yaşananlar gündem oldu. Survivor Barış eski sevgilisi Nisa'ya dönerek "Niye Nisa hangi yüzle iğrenç insan kelimesini kullanıyor?" dedi. Survivor Evrim'e eski yarışmacılar ise sert çıktı.

Magazin 03-02-22 08:15

Survivor All Star 2022 Ünlüler ve Gönüllüler yarışmacıları kimler? Acun Ilıcalı kadroyu duyurdu!

İlgiyle takip edilen TV8'in sevilen yarışması Survivor All Star kadrosu için süren bekleyiş sona erdi. Survivor 2022 yarışmacılarının belli olup olmadığı araştırılırken, Acun Ilıcalı'dan beklenen paylaşım geldi. Ünlüler ve Gönüllüler takımında bu sene Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı gibi isimler yer alacak. Peki Survivor All Star Ünlüler ve Gönüllüler yarışmacıları kimler? İşte tüm kadro...

Magazin 12-12-21 15:33

Son dakika: Merakla beklenen Survivor 2022 kadrosu belli oldu! Acun Ilıcalı Survivor yarışmacılarını açıkladı

Survivor 2022 All Star yarışmacıları belli oldu. Acun Ilıcalı, merakla beklenen ve sevilen isimlerin yeniden yarışacağı Survivor 2022'nin kadrosunu sosyal medya hesabından açıkladı. Avatar Atakan, Aycan Yanaç, Yasin Obuz, Sercan Yıldırım, Barış Murat Yağcı, Evrim Keklik gibi çok sayıda eski yarışmacı, yeniden Dominik yolcusu olacak. İşte Ocak ayında seyirci karşısına çıkacak olan Survivor All Star'da ünlüler ve gönüllüler takımında yarışacak isimler.

Magazin 12-12-21 10:47

Masterchef Murat Özdemir Acun Ilıcalı'yı hedef aldı

Masterchef yarışmasıyla ismini duyuran ve skandallara imza atan Murat Özdemir sosyal medya hesabından yayınladığı bir videoda Acun Ilıcalı'yı hedef aldı.

Magazin 22-11-21 14:29

Hadise'siz O Ses Türkiye tutmadı mı? Flaş final iddiası

Jüri koltuğunda Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Oğuzhan Koç'un oturduğu O Ses Türkiye'nin reytinglerde istenilen başarıya ulaşamadığı için final yapacağı ileri sürüldü. Hadise'nin olmadığı programda Acun Ilıcalı istediği verimi alamadı.

Magazin 08-11-21 13:51

Uzman isim uyardı! Cilt bakımına sonbaharda daha dikkat edin

Uzman Estetiysen Murat Dalmış cilt bakımları ile ilgili tavsiyelerde bulundu.

Kadin 27-10-21 13:30

O Ses Türkiye sunucusu Saadet Özsırkıntı kimdir? Saadet Özsırkıntı kaç yaşında ve nereli?

Jüri üyeliğinde Beyazıt Öztürk, Ebru Gündeş, Oğuzhan Koç ve Murat Boz'un yer aldığı, sunuculuğunu ise ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği O Ses Türkiye yarışma programının yeni sezonu başladı. O Ses Türkiye yarışmasının bir diğer sunucusu da Saadet Özsırkıntı. Özsırkıntı, O Ses Türkiye'de yarışmacılarla röportaj yapıyor.

Magazin 02-10-21 22:07

O Ses Türkiye ne zaman başlayacak? İşte O Ses Türkiye jüri üyeleri

TV8’in sevilen yapımlarından O Ses Türkiye’nin jüri üyeleri netlik kazandı. Acun Ilıcalı’nın yönetimindeki O Ses Türkiye jürilerinden ilk kare geldi. Ebru Gündeş, Murat Boz ve Beyaz’ın yanında bir isim daha jüri olarak ekranlara çıkacak.

Trend 23-09-21 10:21