Uzman Cavus Yusuf Bulgurcu Haberleri

Operasyonda bacağını kaybeden gazinin hedefi milli sporcu olmak

Irak'ın kuzeyinde düzenlenen Pençe-Şimşek operasyonları sırasında 2020'de el yapımı bombaya basarak sol bacağını kaybeden 21 yaşındaki gazi Uzman Çavuş Yusuf Deli, protez takıldıktan sonra başladığı tekerlekli sandalye basketbolunda milli formayı giyme hedefine ilerliyor.

Yurthaber 2023-09-18 11:52:16

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailelerine başsağlığı mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fırat Kalkanı Harekat Bölgesinde şehit olan polis memuru Yusuf Çağatay Sanalp ile Van'da şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Burak Can Güngör'ün ailelerine başsağlığı mesajı gönderdi.

Haber 2023-08-17 12:40:14

Uzman isimden korkutan kuraklık uyarısı! 'Türkiye’nin tamamını kapsadı, böyle giderse...'

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yusuf Demir'den kuraklık ile ilgili dikkat çeken bir uyarı geldi. Demir, "Son 3 aydır pek çok yerde yeterli yağış alamadık. Ocak ayı içerisindeyken sanki hala sonbaharın en güzel aylarını yaşıyoruz gibi bir durum var. Kış kuraklığı riskimiz var. Böyle devam ederse üretim periyodumuz kayacak. Mevcut kaynakları doğru kullanmalıyız. Kuraklık hemen hemen Türkiye’nin tamamını kapsamış durumda" dedi.

Haber 2023-01-06 09:50:37

Vasiyetiniz, vasiyetimizdir! MSB, şehit askerlerin görüntülerini paylaştı, Türkiye ağladı

Milli Savunma Bakanlığı'nın (MSB) "İşte Türk askeri budur! Mehmetçik budur!" notuyla paylaştığı video Türkiye'yi ağlattı. Şehit askerler Piyade Teğmen Duabey Onur Öztürkmen, Piyade Astsubay Yusuf Ataş ve Piyade Uzman Çavuş Halil İbrahim Yiğit'in vasiyetlerinin yer aldığı görüntüler sosyal medyada binlerce beğeni aldı.

Haber 2022-12-04 13:44:08

Madende hayatını kaybeden Özçelik'in ailesine Bakan Akar'dan başsağlığı telefonu

Bir oğlu da uzman çavuş olarak görev yapan baba Yusuf Özçelik: - "Telefonum hiç susmadı. 200'ün üzerinde aranmışım. Dün akşam Sayın Bakanımız Hulusi Akar Bey ile görüştüm, başsağlığı dileklerini iletti"

Yurthaber 18-10-22 18:36

Uzman çavuş kardeşler sünnet düğününü kana bulamıştı! Detaylar ortaya çıktı

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde 3 kişinin öldüğü, 5 kişinin de yaralandığı sünnet düğünündeki kavganın ardından jandarmaya teslim olan uzman çavuşlar Emre Alkan (23) ve ağabeyi Yusuf Alkan (25) tutuklandı. İki kardeş ifadelerinde; olayın babaları Yılmaz Alkan'ın, düğünde havaya ateş eden Yalın ailesini uyarması nedeniyle meydana geldiğini söyledi. Öte yandan tutuklanan kardeşlerin babası Yılmaz Alkan, bugün toprağa verildi. İşte dehşete düşüren olayın detayları!

Haber 17-07-22 14:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailelerine başsağlığı mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana'da şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Burak Şahin ve Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Avan'ın ailelerine başsağlığı dileklerini iletti.

Haber 10-04-22 19:26

Silah arkadaşları için bacağını feda eden Gazi Yayla memleketine geldi

Irak'ın kuzeyinde teröristlerin drone'lu saldırısında atılan el bombasını arkadaşları zarar görmesin diye bacağının arasına sıkıştıran, bombanın patlamasıyla sağ bacağı diz altından kopan Piyade Uzman Çavuş Yusuf Yayla (30), "Bu onuru, bu gururu bir ömür boyu taşıyacağız" dedi.

Haber 24-06-21 22:44

Kebapçıda dehşet! Emekli uzman çavuş, oğluna kurşun yağdırdı

Kilis Elbeyli'de emekli uzman çavuş Ümmet D., tartıştığı 27 yaşındaki oğlu Yusuf D.'yi işlettiği kebapçı dükkanında tabancayla vurarak öldürdü.

Haber 08-04-21 10:16

KOVİD-19 HASTALARI YAŞADIKLARINI ANLATIYOR - Hayatımı kaybetme korkusu yaşadım

Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Radyasyon Onkolojisi Birim Sorumlusu Uzman Dr. Yusuf Tolga Şanlı: - "Hayatımı kaybetme korkusu yaşadım. Sevdiklerime üzüldüm. 'Oğlum ne yapar, acaba ona da bulaştırdım mı?' diye bir şok ve korku oluştu" - Yeni Doğan Ünitesi Sorumlu Hemşiresi Ayşe Umul: - "Aldığım nefesin yetmediğini hissediyordum. Tat ve koku kaybım uzun bir süre gelmedi. O dönemde duyularımı kaybetme korkusu yaşadım"

Yurthaber 09-03-21 11:04

Doktorlar nöbet arası vatandaşları bilinçlendirmek için kamera karşısına geçiyor

Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli doktorlar, Nöbet Arası Projesi kapsamında kamera karşısına geçip vatandaşların sokak röportajlarıyla ilettiği soruları yanıtlıyorlar - Kurgu ve montaj aşamaları tamamlanan çekimler, bölümler halinde hastanenin resmi YouTube kanalında yayımlanıyor - Uzman Dr. Yusuf Tolga Şanlı: - "Vatandaşlardan bize gelen soruları değerlendirip konuyla ilgili branştaki doktor arkadaşlarımızı programa davet ediyoruz. Belirsizlik ve kaygıları önleyebilmek için doğru bilgiyi en anlaşılır şekilde anlatıyoruz." - Sağlık fizikçisi Cem Gökşen: - "Sosyal medya ve çevremizden gelen tepkilerle iyi bir iş başardığımızı anlıyoruz. Bu da zorlu Kovid-19 sürecinde bizi oldukça mutlu ediyor"

Yurthaber 26-02-21 11:08

Aigai'deki arkeolojik çalışmalar 12 aya yayılacak

Manisa'da tarihi milattan önce 8'inci yüzyıla kadar uzanan Aigai Antik Kenti'nde yürütülen arkeolojik çalışmalar, Türk Tarih Kurumu Başkanlığının sağladığı destekle hem yılın tamamına yayılacak hem de ilave uzman personel desteğiyle daha profesyonel ilerleyecek - Kazı Başkanı Doç. Dr. Yusuf Sezgin: - "Türk Tarih Kurumu hem maddi anlamda hem de kadro ve istihdam anlamında bir destek sağlayacak. Bu destekle beraber antik kentte özellikle ziyaretçi ağırlama konusundaki eksiklerimizi gidermeye başladık"

Yurthaber 15-11-20 11:08

Vali Elban, şehit aileleriyle bir araya geldi

Adana Valisi Süleyman Elban, "Şehitlerimizin geride bıraktığı çok değerli ailelerini daima el üstünde tutacağız" dedi.Vali Elban, vatanın bölünmez bütünlüğü, milletin huzur ve güvenliği uğruna canlarını feda eden şehitlerin aileleriyle bir araya geldi.Şehit Jandarma Uzman Çavuş Selçuk Beki’nin eşi Zeynep Beki, Şehit Piyade Er Fahri Yılmaz’ın annesi Fatime Yılmaz, Piyade Uzman Çavuş İslam Akyüz’ün kardeşleri Berat ve İbrahim Akyüz, Şehit Polis Memuru Recep Önder’in kızı Gülşah Nur Koca, Şehit Piyade Er Sadettin Şafak’ın kardeşi Yusuf Şafak, Şehit Uzman Çavuş Samet Kaya’nın eşi Leyla Kaya, Şehit Uzman Çavuş Burak Uçar’ın annesi Zeynep Uçar, Şehit Jandarma Astsubay Bilal Batırır’ın eşi Hatice Batırır, Şehit Astsubay Başçavuş Mehmet Çapar’ın eşi Zübeyde Çapar ve Şehit Jandarma Onbaşı Duran Üstündağ’ın kardeşi Menekşe Üstündağ ile görüşen Vali Elban, tüm şehitlere Allah’tan rahmet diledi.Vali Elban, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Ülkemizin ve milletimizin özgürlüğüne, bağımsızlığına, birliğine ve bütünlüğüne kasteden hain odaklara karşı, canları pahasına verdikleri eşsiz mücadele ile bu toprakların bizlere vatan olmasını sağlayan aziz şehitlerimize çok şey borçluyuz.

Yurthaber 20-09-20 15:44

GESKON ve SANKON’dan Van şehitleri için taziye mesajı

Gençlik ve Spor Konfederasyonu (GESKON) ile Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON), Türk Silahlı Kuvvetlerinin Van’da terör örgütüne yönelik yürüttüğü operasyonda şehit olan askerler için taziye mesajı yayımladı.GESKON Genel Başkan Yardımcısı Savaş Buyurman yaptığı yazılı açıklamada, “Van Çataklı’da Türk Silahlı Kuvvetlerinin PKK’ya karşı yürüttüğü Yıldırım 10 Norduz Operasyonu’nda şehit düşen Yüzbaşı Mahmut Top, Uzman Çavuş Sezer Uçar ve Uzman Çavuş Yusuf Uyar’a yüce Allah’tan rahmet diliyoruz.

Yurthaber 14-09-20 18:33

Küçük yarbay Sabri Mete şehit babasını asker amcalarıyla böyle uğurladı

Van’ın Çatak ilçesi kırsalında teröristlerle girilen çatışmada şehit olan askerlerden evli ve 1 çocuk babası olan Jandarma Uzman çavuş Yusuf Uyar (30) son yolculuğuna Eskişehir’de gözyaşları içinde uğurlandı.Şehit Uyar’ın acı haberi dün Sivrihisar ilçesine bağlı İlören mahallesindeki baba evine ulaştı.

Haber 12-09-20 14:33

Van'da şehit askerler için tören düzenlendi

Şehit Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Mahmut Top'un cenazesi memleketi Samsun'a, şehit Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Uyar'ın cenazesi Eskişehir'e, şehit Jandarma Uzman Çavuş Sezer Uçar'ın cenazesi de Hatay'a askeri uçakla uğurlandı

Yurthaber 12-09-20 00:09

Eskişehir’e şehit ateşi düştü

Van’ın Çatak ilçesi kırsalında teröristlerle girilen çatışmada şehit olan askerlerden evli ve 1 çocuk babası olan Jandarma Uzman çavuş Yusuf Uyar (30) acı haberi Eskişehir’deki baba evine ulaştı.Van’ın Çatak ilçesi kırsalında teröristlerle girilen çatışmada şehit olan askerlerden evli ve 1 çocuk babası olan 30 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Uyar’ın acı haberi Eskişehir’deki baba ocağına ulaştı.

Haber 11-09-20 20:31

Samsat’ta 15 Temmuz etkinliği

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla ilk olarak Mardin’in Derik ilçesinde terör örgütü PKK tarafından döşenin el yapımı patlayıcın infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Atal’ın Örentaş Mahallesinde bulunan mezarı ziyaret edilerek dua edildi.Daha sonra Samsat İlçe Müftülüğünce şehitlerimiz için Merkez Hacı Ömer Camisinde okunan mevlitten sonra programa Merkez İlkokulu bahçesinde devam edildi.Saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve Kuran’ı Kerim tilaveti ile başlayan programa Samsat Kaymakamı Halid Yıldız, Belediye Başkanı Halil Fırat, kamu kurum ve kuruluş amir ve çalışanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı.Programda konuşun Samsat Kaymakamı Halid Yıldız, terör örgütlerinin her seferinde farklı metotlarla emellerine ulaşmaya çalıştıklarını, şu anda vatandaşlar üzende algı oluşturmaya çalıştıkları belirterek, 15 Temmuz gecelerinin hafızalarda sürekli taze kalması için coşku ile kutlanması gerektiğini ifade etti.Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat ise yaptığı konuşmasında Cumhurbaşkanımızın gösterdiği hedefe doğru adım adım yürüyeceklerini belirterek, içeride ve dışarıdan gelebilecek her türlü saldırıyı püskürtme kararlığında olduklarını belirtti.Diğer bazı kurum amirlerinin konuşmalarının ardından şiirler ve ilahiler okunarak slayt gösterileri sunuldu.

Yurthaber 15-07-20 23:17

Muhammet Ali bebek inadına yaşam dedi

Antalya'da henüz 5 aylıkken 550 gram ağırlığında dünyaya gelen ve akciğerleri gelişmediği için üç ay solunum cihazına bağlı tutulan Muhammet Ali bebek, 113 günlük yaşam mücadelesini kazandı - Baba Yusuf Yılmaz: - "Oğlumu ilk gördüğümde bir karış kadardı. Geriye dönüp bakınca, bir mucizenin tanığı olduğumuzu görüyorum" - Uzman doktor Ali Haydar Sever: - "Meslek hayatımda 22 haftanın altında gerçekleşen doğumda herhangi bir beyin gelişimi ya da sakatlık problemi olmadan sağlıklı şekilde taburcu ettiğim ilk bebek oldu"

Yurthaber 15-03-20 11:11

Erzincan Barosundan İdlib gazisine ziyaret

Erzincan Baro Başkanı Adem Aktürk ve avukatlar İsa Memiş ile Kadir Kütük, Suriye’nin İdlib kentinde, rejim unsurlarınca gerçekleştirilen hava saldırısında bacağı ile kolundan yaralanıp, gazi olan Uzman Çavuş Yusuf Taha Hanözü’nün evine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.İdlib’de 27 Şubat günü rejim unsurları tarafından düzenlenen saldırıda yaralanan Uzman Çavuş Yusuf Taha Hanözü, tedavisinin tamamlanmasının ardından önceki gün taburcu edildi.

Yurthaber 08-03-20 07:18

THY uçağında İdlib gazisine doğum günü sürprizi

Türk Hava Yolları (THY) uçağıyla memleketi Erzincan'a giden İdlib gazisi Uzman Çavuş Yusuf Taha Hanözü'ne kabin ekipleri ve pilotlar, doğum günü sürprizi yaptı. Bacağı ve kolundan yaralanıp gazi olan Hanözü için gökyüzünde doğum günü pastası kesilirken, pilot tarafından yapılan anons ile diğer yolcular alkışlarla kutlamaya eşlik etti.

Haber 07-03-20 18:53

İşini geliştirmek isteyenlere eğitim

Kendisini ve işini geliştirmek isteyenlere bir yıl sürecek yeni bir eğitim serisi başlatıldı.Genç MÜSİAD Malatya Şubesi’nin organizesi ile başlatılan bir yıl sürecek yeni bir eğitim serisinin ilkinde, “Malatya’da Yatırım ve Teşvikler” konusunda Yeminli Mali Müşavir Bahadır Altaş ve Marcomen Ayakkabı Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Özdal mali konularda bilgiler verildi.Eğitim serisinde alanında uzman konuşmacılar her ay MÜSİAD Malatya binasında ağırlanarak ekonomi ve ticarette gündem olan konular incelenecek.

Yurthaber 03-03-20 11:21

Başkan Cengiz İdlib gazisini ziyaret etti

İdlib’te görev yaparken yapılan saldırıda yaralanan İvrindili Uzman Çavuş Gökhan Korkmaz’ı Başkan Yusuf Cengiz evinde ziyaret etti.Başkan Cengiz, İdlib’te çıkan çatışmada yaralanan İvrindili Uzman Çavuş Gökhan Korkmaz’ı Hatay’da tedavi gördüğü hastanede görüntülü aramış, geçmiş olsun dileklerini iletmişti.

Yurthaber 12-02-20 13:12

İstanbul'da deniz ambulansları 3 yılda 9 bin 800 hasta taşıdı

Büyükada ve Kınalıada'da konuşlanan ambulanslar ortalama 8-9 dakika içinde hastaları ana karaya ulaştırıyor - İstanbul Anadolu Bölgesi İl Ambulans Komuta Kontrol Merkezi Başhekimi Uzman Doktor Yusuf Uğurlu: - "Kara ambulanslarındaki tüm teknik ekipmanlar deniz ambulanslarımızda da bulunmaktadır. Yazın günde ortalama 14-15, kışın 6-7 hastayı karaya taşıyoruz"

Haber 23-01-20 11:01

Erdoğan'dan hasta ziyaretleri

CUMHURBŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, klasik Türk müziği sanatçısı ve tıp doktoru Alaeddin Yavaşca, teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Karataş ve SMA hastası Dilan Kardelen Demir'i hastanede ziyaret etti.

Haber 09-12-19 01:02

Erdoğan'dan hasta ziyaretleri

CUMHURBŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, klasik Türk müziği sanatçısı ve tıp doktoru Alaeddin Yavaşca, teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Karataş ve SMA hastası Dilan Kardelen Demir'i hastanede ziyaret etti.

Haber 08-12-19 23:42

Yeşim Pekmez’den Samsat’taki şehit ailelerine ziyaret

Çeşitli ziyaret ve programlara katılmak üzere Adıyaman’ın Samsat ilçesine giden Vali Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez, şehit ailelerini ziyaret etti.Vali Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez, Samsat’taki şehit ailelerini ziyaret programı kapsamında, ilk olarak 2016 yılında Mardin’in Derik ilçesinde askeri aracın geçişi esnasında PKK bölücü terör örgütü mensuplarının yola döşedikleri el yapımı patlayıcının patlaması sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Atal’ın ailesini ziyaret etti.Buradaki ziyaretin ardından Yeşim Pekmez, 1993 yılında Mersin’in Akdeniz ilçesinde akşam eve dönüş esnasında bölücü terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucu şehit olan Osman Demirelli’nin ailesini ziyaret etti.Gerçekleşen ziyarette Yeşim Pekmez, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Atal ve Şehit Osman Demirelli’nin ailesine yakın ilgi göstererek aile bireyleriyle bir süre sohbet edip, vatan, bayrak ve mukaddesat uğruna şehadete erişen tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diledi.

Yurthaber 01-12-19 16:06

Şehit Abay gözyaşları arasında toprağa verildi

Ağrı’nın Patnos ilçesinde meskun mahalde acil şarjör değişikliği eğitimi sırasında silahından çıkan kurşunla şehit olan Uzman Çavuş Yusuf Abay, memleketi Muş’ta son yolculuğuna uğurlandı.Ağrı’nın Patnos ilçesindeki 3.

Haber 22-10-19 15:51

Şehit Uzman Çavuş Yusuf Abay son yolculuğuna uğurlandı

Ağrı'nın Patnos ilçesinde eğitim sırasında silahından çıkan kurşunla şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Abay, Muş'ta düzenlenen törenle toprağa verildi

Haber 22-10-19 15:43

Şehit Uzman Çavuş Yusuf Abay son yolculuğuna uğurlandı

Ağrı'nın Patnos ilçesinde eğitim sırasında silahından çıkan kurşunla şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Abay, Muş'ta düzenlenen törenle toprağa verildi

Yurthaber 22-10-19 15:42

Şehit eşinin fotoğrafını elinden bırakmadı

AĞRI'nın Patnos ilçesinde silah kazası sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Abay (28), Muş'un Karaağaçlı beldesinde toprağa verildi.

Haber 22-10-19 15:03

Uzman Çavuş kaza kurşunu ile şehit oldu

AĞRI'nın Patnos ilçesinde görevli Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Abay (28), bu sabah eğitim sırasında meydana gelen silah kazası sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede doktorların tüm çabasına rağmen şehit oldu.

Haber 21-10-19 23:04

DHA YURT BÜLTENİ - 20

Uzman Çavuş kaza kurşunu ile şehit oldu AĞRI'nın Patnos ilçesinde görevli Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Abay (28), bu sabah eğitim sırasında meydana gelen silah kazası sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede doktorların tüm çabasına rağmen şehit oldu.

Haber 21-10-19 22:34

Uzman Çavuş kaza kurşunu ile şehit oldu

AĞRI'nın Patnos ilçesinde görevli Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Abay (28), bu sabah eğitim sırasında meydana gelen silah kazası sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede doktorların tüm çabasına rağmen şehit oldu.

Haber 21-10-19 22:25

Kahta Belediyesi trafik eğitim parkı kuruyor

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde çocuklara erken yaşta trafik bilinci aşılamak için trafik eğitim parkı kuruluyor.Kahta Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çocuklarda trafik kültürü ve bilincini oluşturmak amacıyla yaklaşık 5 bin metrekare alan üzerinde trafik eğitim parkı kuruluyor.Küçük Sanayi Sitesi civarı Kahta girişinde yapımına başlanan trafik eğitim parkı hakkında bilgi veren Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, yaptığı açıklamada, “İpekyolu Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ve belediyemizce yapımına başlanan trafik eğitim parkında çocuklarımıza, yaya ve araç trafiği hakkında uzman eğitmenler tarafından eğitimler verilecek.

Yurthaber 15-10-19 16:16

Hatay’da şehit düşen askerler memleketlerine uğurlandı

Hatay’ın Belen ilçesi kırsalında jandarma personelini taşıyan zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan askerler memleketlerine yollandı.Hatay’ın Belen ilçesi kırsalında jandarma personelini taşıyan zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Bünyamin Dinç ve Jandarma Uzman Çavuş Kadir Seçgin’in cenazeleri düzenlenen törenle memleketlerine gönderildi.İskenderun Devlet Hastanesi morgundan alınan şehit Jandarma Uzman Çavuş Bünyamin Dinç ve Jandarma Uzman Çavuş Kadir Seçgin’in naaşları Türk bayrağına sarılırken şehitlerin cenazeleri görev yaptıkları Dörtyol ilçesi Karahasan Paşa Kışlası’na getirildi.Düzenlenen törene şehitlerin yakınlarının yanı sıra Hatay Vali Vekili Aydın Tetikoğlu, Dörtyol Kaymakamı Murat Bulacak, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Yusuf Ziyaeddin Cavlak, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ve askeri personel katıldı.

Haber 03-10-19 20:59

Afrin Şehidi Ali Yılmaz için Mevlid-i Şerif okutuldu

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) 2018 yılında Suriye’nin Afrin bölgesinde yürüttüğü ’Zeytin Dalı Harekatı’ sırasında teröristlerle girdiği silahlı çatışmada şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Ali Yılmaz için ailesi tarafından Mevlid-i Şerif okutuldu.TSK’nın 2018 yılında Suriye’nin Afrin Bölgesinde gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatında terörist unsurlarla girdiği çatışmada şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Ali Yılmaz için ailesi tarafından Gökkubbe Fuar Alanı’nda Mevlid-i Şerif okutuldu.Hafta sonu okutulan Mevlid-i Şerif’e Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, askeri erkan, önceki Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Türk Tarım - Orman Sen Genel Başkan Yardımcıları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.Okutulan Mevlid-i Şerifin ardından konuklara yemek ikramının da yapıldığı programda Şehit Uzman Çavuş Ali Yılmaz ve tüm şehitlerimiz saygı ve rahmetle anıldı.Programda Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Şehit Ali Yılmaz’ın babası Hilmi Yılmaz’a Türk Bayrağı ve Kuran-ı kerim hediye etti.

Yurthaber 23-09-19 15:05

Uzman onbaşıyı öldürmüşlerdi! Soruları gülerek yanıtladılar

Karaman'da gerçekleştirdikleri silahlı saldırıyla Yusuf Işıklı (23) ve beraberindeki Uzman Onbaşı Erhan Yücael'i öldüren, yoldan geçen bir kişiyi de yaralayan 3 zanlı ifadelerinde, Yüceali'yi tanımadıklarını, yanlışlıkla vurduklarını söyledi. Işıklı'ya yönelik saldırıyı daha önce sattıkları otomobilin parasını alamadıkları için gerçekleştirdiklerini anlatan şüphelilerden Devran N., gazetecilerin "Cinayeti neden işlediniz?" sorusunu gülümseyerek, ''Cinayet mi? 10 numara'' diyerek yanıtladı.

Haber 28-08-19 16:10

DHA YURT BÜLTENİ - 9 

  Uzman onbaşıyı yanlışlıkla öldürmüşler KARAMAN'da sokak ortasında gerçekleştirdikleri silahlı saldırıyla Yusuf Işıklı (23) ve beraberindeki Uzman Onbaşı Erhan Yücael'i öldüren, yoldan geçen bir kişiyi de yaralayan 3 zanlı ifadelerinde, Yüceali'yi tanımadıklarını, yanlışlıkla vurduklarını söyledi.

Haber 28-08-19 15:06

Uzman onbaşıyı yanlışlıkla öldürmüşler

KARAMAN'da sokak ortasında gerçekleştirdikleri silahlı saldırıyla Yusuf Işıklı (23) ve beraberindeki Uzman Onbaşı Erhan Yücael'i öldüren, yoldan geçen bir kişiyi de yaralayan 3 zanlı ifadelerinde, Yüceali'yi tanımadıklarını, yanlışlıkla vurduklarını söyledi.

Haber 28-08-19 14:07

Ereğli'de silahlı kavga: 2 ölü, 1 yaralı

KONYA'nın Ereğli ilçesinde kimliği belirlenemeyen  4 kişinin silahlı saldırısında Uzman Onbaşı Erhan Yücael (25) ve akrabası Yusuf Işıklı (23) hayatını kaybetti, yoldan geçen Fatih Öksüz (39) bacağından yaralandı.

Haber 27-08-19 21:37

Sokak ortasında kanlı infaz! Uzman Onbaşı hayatını kaybetti

Konya'nın Ereğli ilçesinde kimliği belirlenemeyen 4 kişinin silahlı saldırısında Uzman Onbaşı Erhan Yücael (25) ve akrabası Yusuf Işıklı (23) hayatını kaybetti, yoldan geçen Fatih Öksüz (39) bacağından yaralandı. Yaklaşık 3 ay önce düğün yapan Erhan Yücael'in Ankara'da görevli olduğu, nikah işlemleri için Ereğli’ye geldiği öğrenildi.

Trend 27-08-19 19:15

Ereğli'de silahlı kavga: 2 ölü, 1 yaralı

KONYA'nın Ereğli ilçesinde kimliği belirlenemeyen  4 kişinin silahlı saldırısında Uzman Onbaşı Erhan Yücael (25) ve akrabası Yusuf Işıklı (23) hayatını kaybetti, yoldan geçen Fatih Öksüz (39) bacağından yaralandı.

Haber 27-08-19 18:15

Ceylan ve Ahlatcı’dan şehit ailesi ve huzurevine ziyaret

AK Parti Çorum milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan ile AK Parti Çorum il Başkanı Yusuf Ahlatcı, şehit Uzman Çavuş Şükrü Öngün’ün ailesini ziyaret etti.Öngün ailesinin Kurban bayramını kutlayan Ceylan ve Ahlatcı, şehidin ailesiyle sohbet etti.Ziyarette Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yahya Çoban ile Çorum Şehit Aileleri ve Vazife Malulleri Derneği Galip Deniz’de hazır bulundu.Ceylan ve Ahlatcı daha sonra Sevgi Evleri’nde kalan çocuklar ile Atıl Üzelgün Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan yaşlıları ziyaret ederek bayramlaştı.

Yurthaber 15-08-19 17:40

Tunceli'deki çatışmada yaralanan 4 askerden 2'si şehit oldu (3)

ŞEHİTLER İÇİN ELAZIĞ'DA TÖREN Tunceli'de PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuşlar Emre Üçkan (26) ve Ökkeş Ede (26) için Elazığ Havalimanı'nda uğurlama töreni düzenlendi.  Törene Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Tunceli Valisi Tuncay Sonel, 8'inci Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş, Elazığ İl Jandarma Komutanı Albay Necip Çarıkcıoğlu, kurum müdürleri ve askeri erkan katıldı. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından şehitlerin özgeçmişleri okundu. Elazığ İl Müftüsü Yusuf Sarıkaya tarafından dua edilmesinin ardından şehitlerin cenazesi, askerlerin omuzlarında uçağa taşındı. Şehitlerden Emre Üçkan Kütahya'ya, Ökkeş Ede ise Osmaniye'ye uğurlandı.

Haber 12-06-19 11:19

Anadolu Yazarlar Birliği'nin Çeviri Atölyesi’nde sertifikalar verildi

Uluslararası Öğrenci Akademisi kapsamında gerçekleştirilen atölyenin sertifikaları, boğazda gerçekleştirilen tekne turunda sahiplerine takdim edildi - Anadolu Yazarlar Birliği Genel Başkanı Yusuf Tosun: - "Bu yıl dünyanın 34 ülkesinden 120 öğrencinin katılımıyla Uluslararası Öğrenci Akademisi kapsamında 'Dil ve Edebiyat Çeviri Atölyesi'ni gerçekleştirdik. Öğrencilerimizle Fransızca, Almanca, İngilizce ve Arapça dillerinde uzman hocalarımız eşliğinde çeviri teknikleri üzerine derslerimiz oldu"

Haber 21-05-19 21:33

Tarihi medresenin asırlardır süren ilim serüveni

Erzurum'da 1701'den beri yüzlerce ilim adamının yetişmesine katkı sağlayan ve restore edilen Kurşunlu Medresesi'nde akademisyenler ile alanında uzman öğreticiler tarafından Osmanlıca, Arapça, İslam sanatları ve Kur'an-ı Kerim, musiki eğitimleri veriliyor - ERZİMDER Yurt ve Külliye Sorumlusu Fatih Sirkecioğlu: - "Medresedeki küçük boyuttaki odalarda bire bir eğitimin daha başarılı ve kalıcı olduğu ortaya konuldu. Osmanlı zamanında bu şeklide yapılan eğitime aynı şekilde devam ediyoruz" - Kurşunlu Camisi imam hatibi Yusuf Ağar: - "Medresede büyük alimler yetişmiş ve biz de onların geleneğini devam ettirme gayretindeyiz"

Yurthaber 15-05-19 12:09

Tarihi medresenin asırlardır süren ilim serüveni

Erzurum'da 1701'den beri yüzlerce ilim adamının yetişmesine katkı sağlayan ve restore edilen Kurşunlu Medresesi'nde akademisyenler ile alanında uzman öğreticiler tarafından Osmanlıca, Arapça, İslam sanatları ve Kur'an-ı Kerim, musiki eğitimleri veriliyor - ERZİMDER Yurt ve Külliye Sorumlusu Fatih Sirkecioğlu: - "Medresedeki küçük boyuttaki odalarda bire bir eğitimin daha başarılı ve kalıcı olduğu ortaya konuldu. Osmanlı zamanında bu şeklide yapılan eğitime aynı şekilde devam ediyoruz" - Kurşunlu Camisi imam hatibi Yusuf Ağar: - "Medresede büyük alimler yetişmiş ve biz de onların geleneğini devam ettirme gayretindeyiz"

Haber 15-05-19 12:07

Şehit aileleri ve gazilere devlet övünç madalyası

Terörle mücadelede şehadete erişen şehitlerin aileleri ve Güneydoğu Gazilerine Cumhurbaşkanlığı Makamı tarafından tevcih edilen Devlet Övünç Madalyası ve Beratı düzenlenen törenle takdim edildi.Ramazan ayının ilk iftarında Türkiye Petrolleri Kültür Merkezinde düzenlenen törene Vali Aykut Pekmez ve eşi Yeşim Pekmez, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Garnizon Komutanı Albay Hüseyin Gürfidan, Vali Yardımcısı Bedir Deveci, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fehmi Çelik, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Hacı Erdengi, şehit aileleri ve gaziler katıldı.Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan imzası ile gönderilen Devlet Övünç Madalyası ve Beraatı, Adıyaman Valisi Aykut Pekmez tarafından Şehit Piyade Onbaşı Şahin Kaya, Şehit Piyade Uzman Çavuş Enes Sarıaslan, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Kılınç, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Atal, Şehit Piyade Onbaşı Eren Kupal’ın ailesine ve Güneydoğu Gazisi Gazi Uzman Çavuş Resul Temel’e takdim edildi.Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve şehitlerin ruhuna Kur’an-ı Kerim okunması ile başlayan törende İl Müftüsü Mehmet Taşçi tarafından dua edildi.Dua sonrası terörle mücadele şehitleri ve gazilerin özgeçmişleri okunarak Vali Aykut Pekmez tarafından şehit aileleri ve gazilere Devlet Övünç Madalyası ve Beraatı takdim edildi.Şehit ailelerine takdim edilen Devlet Övünç Madalyası töreni sonrası açıklamalarda bulunan Vali Aykut Pekmez, “Bugün Cumhurbaşkanımızın tevcihi ile şehadet şerbetini içmiş yiğitlerimizin ailelerine ve Güneydoğu Gazimize devlet ve millet nazarında kahramanlıklarının nişanesi olan devlet övünç madalyalarını takdim edeceğiz.

Yurthaber 07-05-19 13:00