Uzman Psikolog Sena Yucesan Haberleri

Aman dikkat! Uzman isimden bayram ziyaretlerinde 'çay ve kahve' uyarısı

Ramazan Bayramı için beslenme uyarılarında bulunan Diyetisyen Sena Genç, “Bayramın ilk gününe hafif bir kahvaltıyla başlanmalıdır. Bayram ziyaretlerinde kahve ve çay tüketimini sınırlandırın. Fazla miktarlarda çay ve kahve tüketildiği takdirde metabolizma yavaşlaması, çarpıntı, mide yanması gibi sorunlar yaşanabilir” dedi.

Haber 2024-04-09 10:57:18

Uzmanından Ramazanda öfke patlamalarına dikkat uyarısı

Uzman Klinik Psikolog Uluğ Çağrı Beyaz, ramazan ayında oruç tutan kişilerin yaşadığı öfke sorununu değerlendirdi.

Haber 2024-03-22 16:24:35

Uzman isim uyardı: Ramazan’da ‘açlık ataklarına’ dikkat!

Ramazan ayında oruç tutan bazı kişiler açlık atakları ile karşı karşıya kalabiliyor. Uzman Psikolog Arzu Hamurcu, Ramazan ayında uzun süre aç kalmanın bazı bireylerde açlık ataklarına neden olabileceğini söyleyerek, “Uzun süre aç kalmakla sorunu olan bireyler, uzmanlarla görüşmeli” dedi.

Kadin 2024-03-12 14:50:27

Mevsimsel farklılıklar ruh sağlığını bozuyor! Kadınlarda daha fazla görülüyor

Uzman Klinik Psikolog Kerime Begüm Özkaya, mevsim değişikliklerinin ruh sağlığını olumsuz yönde etkilediğini söyledi.

Kadin 2024-02-20 10:10:36

Depremzede Psikolog, asrın felaketini anlattığı cümleleriyle yürekleri burktu! Depremin boyutu tahmin ettiğimizden daha fazla

Asrın felaketine Hatay’ın Antakya ilçesinde yakalanan Uzman Psikolog Gizem Yılmaz, depremin boyutunun hiçbir literatür taramasında görülemeyecek bir boyutta olduğunu ve kitap bilgisinin hayat bilgisiyle paralel ilerlemediğini söyledi.

Haber 06-02-24 11:06

Gökhan Çınar'ın deprem yayını! Ben babamı teşhis etmek zorunda kaldım diyerek yaşadıklarını anlattı, sözün bittiği yer...

Uzman Klinik Psikolog Gökhan Çınar'ın sunduğu Katarsis X-TRA programında depremde yakınları kaybedenler yaşadıklarını, acılarını anlattı. Gökhan Çınar'ın dinlerken zor anlar yaşadığı yayında Nehir Karakuş anlattıklarıyla tüyleri diken diken etti.

Magazin 06-02-24 09:25

'Eş değiştirme gemileri'ni anlatmıştı! Esra Ezmeci'ye direkt sordu: Nasıl bu kadar seksi görünüyorsunuz?

Hürrem yağına dair tavsiyesiyle gündeme gelen ve eş değiştirme gemisi iddiasıyla dikkat çeken Uzman psikolog Esra Ezmeci'ye bir takipçisi "Nasıl bu kadar seksi görünüyorsunuz?" diye sordu. Ezmeci sırrını paylaştı.

Magazin 11-01-24 17:46

2024'e girmeden bilmelisiniz: Uzmanından yeni yılda motivasyonu artıracak 7 öneri!

Yeni yıla yönelik planların sürdürülebilir olmasına dikkat edilmesi gerektiğini söyleyen Uzman Klinik Psikolog Sinem Duman, “Yeni yıla girerken gerçekçi hedefler koyarak, gerçekçi planlar yapmamız gerekmektedir. Bu şekilde motivasyonumuzu daha yüksek tutabiliriz. Yeni yıldan beklentilerimizi gerçekçi planlamazsak, hayal kırıklıklarına uğrayabiliriz. Hatta bu durum depresyona kadar gidebilir” dedi.

Kadin 31-12-23 09:30

'Eş değiştirme gemileri'ni anlatmıştı! Uzman psikolog Esra Ezmeci gelen mesajla şoke oldu: Sapkınlık...

Sosyal medyada kendisine gelen cinsel hayat sorularına verdiği yanıtlarla dikkat çeken uzman psikolog Esra Ezmeci katıldığı programda "Eş değiştirmek için organizasyon yapılan gemiler bile var" açıklamasıyla gündeme gelmişti. Ezmeci son olarak kendisine gelen bir mesaja şoke oldu.

Magazin 03-12-23 15:11

Uzman psikolog Esra Ezmeci 'eş değiştirme gemileri'ni anlattı! Ağızları açık bırakan iddia

Sosyal medyada kendisine gelen cinsel hayat sorularına açık açık yanıt veren uzman psikolog Esra Ezmeci katıldığı programda söyledikleriyle yine olay oldu. Fanteziler üzerine soruyu yanıtlayan Ezmeci konuşmasında "Eş değiştirmek için organizasyon yapılan gemiler bile var. Eşinle ismini yazdırarak gidiyorsun ve orada herkes çift şekilde" diyerek herkesi şaşırttı.

Magazin 01-12-23 07:04

Esra Ezmeci'ye mesaj atıp kocasını ifşa etti! Kocam yaşlı kadınlarla...

Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, ekran projelerinin yanı sıra sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla da gündem oluyor. Esra Ezmeci'ye gelen sorular da akıllara durgunluk veren cinsten. İşte o sorulardan bir tanesi...

Magazin 24-11-23 14:22

Cinsel ilişki tavsiyeleri gündemdeydi! Esra Ezmeci'nin Çağla Şıkel'deki o yorumu tepki çekti

Uzman Psikolog Esra Ezmeci, kendisine gelen sorulara verdiği yanıtların yanında çıkardığı yağlara dair verdiği tavsiyelerle de gündeme geliyor. Ezmeci, geçtiğimiz günlerde Çağla Şıkel'in sunduğu programda yargıtay kararlarını yorumlayınca avukatlardan tepki çekti.

Magazin 06-10-23 14:35

Cinsellik tavsiyeleriyle tanınan Esra Ezmeci başörtülü pozuyla sosyal medyayı salladı! Çok yakışmış

Cinsellik ve ilişki tavsiyelerinde bulunmasıyla sık sık gündeme gelen Esra Ezmeci kandil akşamında Sultanahmet Cami'ye gitti. Buradan başörtülü pozunu paylaşan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 27-09-23 11:40

Esenyurt’taki kan donduran vahşetin şoku sürüyor! Uzman klinik psikolog Mynet'e yorumladı: Bu yıllardır bence kanayan bir yara...

Esenyurt’ta bir tekel bayisinde işlenen cinayet konuşulmaya devam ediyor! Kan donduran vahşetin görüntüleri ise tüm Türkiye'yi sarstı. Uzman Klinik Psikolog Berkay Ateş, 20 yaşındaki Batuhan Bayındır ile 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen'in hayatını kaybettiği olayla ilgili açıklamalarda bulundu. Bu cinayetin bütün insanları çok etkilediğini söyleyen Ateş, yaptığı değerlendirmede "Bu yıllardır bence kanayan bir yara" diyerek önemli bir noktaya dikkat çekti.

Haber 31-07-23 11:46

Esra Ezmeci'ye gelen soru şoke etti! Bomba yanıt... Kocamın cinsel organı küçük tuzlu suyla...

Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, ilişki ve cinsellik tavsiyeleri ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Ezmeci son olarak yine soru cevap yaptı. Ancak ünlü isme gelen soru şoke etti. Bir kadın takipçi eşinin cinsel organıyla ilgili öyle bir soru sordu ki...

Magazin 09-05-23 08:39

Başörtülü pozuna tepki yağmıştı! Esra Ezmeci sitem etti: Ben abdestimi alıp...

Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, Kadir Gecesi'nde Ayasofya'ya gitti ve başörtülü pozlarını takipçileriyle paylaştı. Ünlü psikoloğun makyajlı ve ojeli olması ise takipçilerinin bir kısmını rahatsız etti. Esra Ezmeci ise gelen yorumlardan sonra sitem dolu bir paylaşım yaptı.

Magazin 20-04-23 13:23

Esra Ezmeci Ayasofya'dan başörtülü pozunu paylaştı! Takipçileri makyajına takıldı

Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, cinsellik ve ilişki tavsiyelerinde bulunmasıyla sık sık gündeme geliyordu. Kadir Gecesi'nde Ayasofya'ya giden Ezmeci başörtülü poz verdi. Ünlü psikoloğun makyajlı olması takipçilerinin bir kısmını rahatsız etti.

Magazin 18-04-23 11:26

Esra Ezmeci'ye açık açık sordu! Kocamla swinger ilişki...

Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, cinsellik ve ilişki tavsiyelerinde bulunmaya devam ediyor. Instagram hesabını aktif kullanan ünlü psikoloğa gelen sorular da zaman zaman gündeme geliyor. Ezmeci'ye bir kadın takipçisi son olarak açık açık bakın ne sordu.

Magazin 14-04-23 14:27

Uzman Klinik Psikolog Yaren Hamarat: 'Oruç tutmak ruhsal gelişime katkı sağlıyor'

Uzman Klinik Psikolog Yaren Hamarat, “Ramazan ayının ibadet dışında kişilerde ruhen bir rahatlama sağladığı da kaçınılmaz bir gerçektir. Bir ay boyunca oruç tutup nefsimizi terbiye ederken aynı zamanda ruhumuzu da dinginleştirmekteyiz. Oruç, insana sabrı, kabullenmeyi, kendini ve duygularını kontrol etmeyi öğretmektedir. Böylece dini olarak doyum sağlarken ruhsal gelişimize de katkı sağlarız” dedi.

Haber 07-04-23 09:23

Fatih Portakal Katarsis'e konuk oldu! İzmir'e neden gittiğini açıkladı... Silah alıp korumayla dolaşmış

FOX Haber'de spikerlik yaparken bir anda işi bırakan Fatih Portakal uzun süre sonra ekrana geri döndü. Açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen gazeteci Portakal Uzman Psikolog Gökhan Çınar'a konuk oldu. Fatih Portakal Cumhurbaşkanı'nın kendisine söylediklerinden sonra valilik korumasıyla dolaştığını açıkladı.

Magazin 06-04-23 11:29

Psikolog Esra Ezmeci'ye gelen mesajlar şoke ediyor! Kocamı 3 kişiyle aldatıyorum ve...

Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci kendisine gelen mesajları sosyal medyadan yayınlayarak tavsiyelerde bulunuyor. Ezmeci'ye gelen mesajlar 'yok artık' dedirten cinsten. Son olarak bir takipçi itirafıyla şoke etti.

Magazin 10-03-23 15:49

Yeşim Akıncı kimdir, kaç yaşında, nereli? 2. Sayfa konuğu Uzman Psikolog Yeşim Akıncı hayatı ve biyografisi!

Yeşim Akıncı, 2. Sayfa magazin programına konuk oldu. Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in ağırladığı Uzman Psikolog Yeşim Akıncı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, 2. Sayfa'nın konuğu Uzman Psikolog Yeşim Akıncı kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte detaylar...

Magazin 09-03-23 09:40

Nasuh Mahruki depremde yaşadıklarını anlattı! “Can kurtarmak için annemin cenazesine gitmedim”

Everest Dağı'na tırmanmayı başaran ilk Türk olan ve AKUT'un kuruluşunda yer alan Nasuh Mahruki Katarsis’te Uzman Psikolog Gökhan Çınar’ın konuğu oldu. Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından konuşan Mahruki, “Biz bundan daha iyisini başarabilirdik. Türkiye’nin kapasitesi bundan çok daha iyiydi. Maalesef bunu etkin bir biçimde başaramadık.” dedi ve 1999 depreminde yaşadıklarını anlattı.

Magazin 23-02-23 10:05

Kilo vermek isteyenlere diyetisyen, fizyoterapist ve psikolog destekli ücretsiz hizmet sunuyorlar

Trabzon'da Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde faaliyet gösteren Obezite Merkezi, uzman gözetiminde kilo vermek isteyenlere ücretsiz hizmet sunuyor.

Yurthaber 28-12-22 12:03

Uzman klinik psikolog Esra Ezmeci'den cinsel ilişki tavsiyesi! Bir kadın cinsellik yaşamıyorsa...

Uzman klinik psikolog Esra Ezmeci sosyal medyada takipçilerinden gelen soruları yanıtlamasıyla sık sık gündeme geliyor. Ezmeci son olarak da takipçilerine cinsel ilişki tavsiyesinde bulundu. Ünlü psikolog paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 27-12-22 17:24

18 kilo altınım var deyince olay olmuştu... Kobra Murat Katarsis'te konuk oldu! 13 yaşına kadar ölülerin...

"18 kilo altınım var" deyince olay olan Kobra Murat lakaplı Murat Divandiler son olarak eviyle gündeme gelmişti. Varlıklı haliyle dikkat çeken Kobra Murat Katarsis’te Uzman Psikolog Gökhan Çınar’ın konuğu oldu. Kobra Murat yaşadığı zor günleri anlatarak duygusallaştı. Ayrıca şarkıcı 18 kilo altın konusuna da açıklık getirdi.

Magazin 22-12-22 13:47

Babala TV'nin sahibi Oğuzhan Uğur 'Ben evime roket yedim!' diyerek itiraf etti! 'Öldürülmesini bekliyordum ama...'

Siyasileri ağırladığı, Mevzular Açık Mikrofon programıyla gündemde olan YouTube kanalı Babala TV'nin sahibi Oğuzhan Uğur, Katarsis'e konuk oldu. Uğur, çocukluğundan bugüne tüm hayat hikayesini Uzman Psikolog Gökhan Çınar'a anlatırken duygusal anlar yaşadı. Kimseyle dertleşemediğini söyleyen Uğur, "Arabamda mermi bulduğumda bunu anlatmak istedim ama, kimse beni dinlemiyor kime anlatacağım. Çok yakınımdaki insanlar da dinlemedi, hayal kırıklığına uğradım" dedi.

Haber 15-12-22 08:12

Polis sevgilisiyle gittiği evde balkondan düşmüştü! Sedefnur Çağlar'ın evinde mahkeme kurulacak

Kocaeli’de, Sedefnur Çağlar'ın (23), polis memuru erkek arkadaşı Ahmet Ata ile gittiği 7'nci kattaki evin balkonundan düşüp yaralandığı olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Mahkeme heyeti, sağlık problemleri nedeniyle duruşma salonuna gelemeyen Sedefnur'un ailesinin avukatlarının 'naip hakim' atanması talebini kabul etti. Atanacak naip hakim, uzman psikolog ve her iki tarafın avukatlarından oluşacak bir heyet, Sedefnur'un ifadesini almak için Sivas'ta bulunan evine gidecek. İşte detaylar...

Haber 06-11-22 11:30

Esra Ezmeci'ye gelen Viagra itirafı şoke etti! ''Benimle ilişkiye girmiyor ama...''

Hafta içi her gün FOX ekranlarında izleyici karşısına çıkan Uzman Psikolog Esra Ezmeci, Instagram hesabında sık sık takipçilerinin sorularını yanıtlıyor. Esra Ezmeci'ye bir takipçisinden gelen Viagra itirafı, duyanları hayrete düşürdü. Sosyal medya kullanıcısı, eşinin arabasında Viagra bulduğunu ancak eşiyle cinsel birliktelik yaşamadığını itiraf etti.

Magazin 05-10-22 16:12

Güzel sunucu Esra Ezmeci'nin oğlunu görenler şaşkına döndü! 'Ablası sandım!'

FOX ekranlarında yayınlanan Karşı Karşıya programıyla adından söz ettiren uzman psikolog ve yazar Esra Ezmeci, sık sık sosyal medya kullanıcılarından gelen müstehcen itirafları paylaşıyor. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü sunucu ve psikolog Esra Ezmeci'nin 14 yaşında bir oğlu olduğunu duyanlar şaşıp kalıyor.

Magazin 29-09-22 16:34

Bütün gün porno izleyen psikolog uyardı! 'Bunların kesinlikle yasaklanması gerek'

İnternetin hayatımıza girmesi her türlü içeriğe kolayca erişim sağlamamıza yol açtı. İnternet üzerinde yayınlanan cinsel içerikler her gün binlerce tıklanma alıyor. Uzman psikolog bir gün boyunca porno izlediğini belirterek bu içerikleri izleyenleri uyardı.

Haber 16-09-22 11:06

Esra Ezmeci'nin programı hakkında bomba iddia! Maaş detayı olay oldu

Takipçilerinden gelen sorularla sık sık gündem olan uzman klinik psikolog Esra Ezmeci şimdilerle kendi ismini taşıyan gündüz kuşağı programı "Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya" ile ekrana geliyor. İlgiyle izlenen program hakkında çok konuşulacak kurgu iddiası ortaya atıldı. Bir cast ajansı sahibi olduğu iddia edilen Fatma İldeniz isimli kadın program için ilan açtı. Verdiği ilanda kurgu detayı ve haftalık 7 bin TL maaş verilecek olması dikkat çekti.

Magazin 06-08-22 14:19

Canan Karatay’a seslendi: Bir popülizm akımıdır

Prof. Dr. Canan Karatay, dönem dönem yaptığı dikkat çeken açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Karatay, geçtiğimiz günlerde vegan beslenmenin ömrü kısalttığını söylediği açıklaması basında geniş yer buldu. Veganlığın hastalıklara davetiye çıkardığını söyleyen Canan Karatay’ın bu görüşüne tepkiler kadar destekler de geldi. Canan Karatay’ın açıklamasını destekleyenlerden biri de Uzman psikolog ve yeme bozuklukları danışmanı Yelda Başaran oldu.

Haber 28-07-22 07:39

Ekrana veda eden Fulya Öztürk'ün yerine Fox TV'de Esra Ezmeci programı yapacak!

Fulya ile Umudun Olsun programını sunan gazeteci Fulya Öztürk, geçtiğimiz günlerde aldığı bir karar ile yeni sezonda ekranda olmayacağını duyurmuştu. Yeniden haberciliğe döneceğini açıklayan Fulya Öztürk'ün programının yerine FOX TV, sürpriz bir isimle anlaştı. Uzman klinik psikolog Esra Ezmeci, gündüz kuşağında Öztürk'ün yerine program sunacak.

Magazin 27-06-22 22:16

Psikolog Esra Ezmeci paylaştı! Eşimle para karşılığında beraber oluyorum

Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci sosyal medyada oldukça popüler. Kimi zaman Haydar Dümen'e bile benzetilen Ezmece takipçilerinin özel hayat sorularına yanıt veriyor. Esra Ezmeci son olarak eşiyle para karşılığında cinsel ilişkiye girdiğini söyleyen takipçisini paylaştı ve bakın ne yanıt verdi.

Magazin 29-04-22 09:38

En çok kadınlarda görülüyor! Vakit kaybetmeden destek alın

Güneşli havalar iyiden iyiye kendini gösteriyor. Peki ama bu yorgunluk ve halsizlik neden? Bahar yorgunluğuna dair bilinmesi gerekenleri anlatan Dr. Öğr. Üyesi ve Uzman Psikolog Nesrin Duman, en çok da kadınlarda görüldüğünü belirtti.

Haber 27-04-22 12:19

Bahar Candan'dan Gökhan Çınar'a Murat Boz itirafı!

Katarsis’te Uzman Psikolog Gökhan Çınar’ın konuğu olan Bahar Candan yine ilginç açıklamalar yaptı. Son olarak Al Sana Haber'den kovulan Bahar Candan Murat Boz itirafıyla dikkat çekti. Bahar Candan Murat Boz'un kendisini hayal kırıklığına uğrattığını söyledi.

Magazin 31-03-22 08:57

Çocuklarda dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu tespiti için iyi gözlem şart

Uzman Klinik Psikolog Filiz Çoban: - "DEHB tedavi edilmezse, çocukta ileride akademik hayatını yarıda bırakma, arkadaş ilişkilerini sağlayamama, madde kullanımına ve sigara kullanımına yatkınlık, yetişkinlik döneminde depresyon gibi ciddi problemlere yol açabiliyor" - Uzman Psikolog Hayal Kesimel: - "Erken tanı ve tanıya uygun terapi alan çocuklarda zorlandıkları alanlarda ciddi gelişmeler görülebilir. Günlük hayattaki işlevsellik artar, sosyal ilişkiler düzelebilir ve çatışma çözme becerilerini gelişebilir"

Yurthaber 01-03-22 11:07

Bilal Sonses'ten ihanet itirafı! Aldatılmam bana 250 şarkı yaptırdı

Şarkıcı Bilal Sonses, uzman psikolog Gökhan Çınar’ın YouTube’da yayınlanan 'Katarsis' programına konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulunan Sonses, 'İçimdeki Sen' şarkısının hikâyesini anlattı.

Magazin 31-12-21 15:11

Öfkeyi yönetmek mümkün! İşte öfke kontrolü için 10 altın öneri

Öfke kontrolü öfkenin yok edilmesini değil, duygu kontrolünü amaçlar. Konu ile ilgili bilgi veren Uzman Psikolog Ezgi Dokuzlu, öfke sırasında diğer tüm duyguların da devam ettiğine dikkat çekti. İletişim becerisi zayıf olan kişilerin öfke esnasında şiddetlendiğini söyleyen Uzman Psikolog, şiddetli öfke sırasında kişinin kendini doğru ifade etmesinin büyük önem taşıdığını anlattı.

Haber 19-10-21 11:57

Çocuklarda anne bağımlılığı okul fobisine neden olabilir!

Çocuklarda anne bağımlılığının okul fobisine neden olabildiğini söyleyen Uzman Psikolog Sena Sivri, anne bağımlılığını önlemek için 7 öneride bulundu.

Kadin 06-10-21 09:25

Kibariye'den Ali Küçükbalçık'a: Benim sevgiye, saygıya ve hürmete ihtiyacım var

Uzman Psikolog Gökhan Çınar'ın TV8 ekranlarında hazırlayıp sunduğu Paylaş Benimle adlı programa , Kibariye'nin evliliği ve eşiyle ilgili çok özel açıklamalarda bulundu. Programa son dönemde çok eleştirilen Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık da konuk oldu.

Magazin 02-09-21 10:53

Ölümden dönmüştü! Mutlu Kaya son haliyle dikkat çekti

Uzman Psikolog Gökhan Çınar'ın sunumuyla gerçekleşen 'Paylaş Benimle' programının konuğu olan Mutlu Kaya son haliyle dikkatleri çekti.

Magazin 02-08-21 09:55

Çocuk ve ergende dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu belirtileri nelerdir, tedavisi mümkün mü?

Çocuk ve ergende, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğunun 3 farklı eksen üzerinde değerlendirildiğini söyleyen Uzman Klinig Psikolog Aylin Özeren, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu belirtileri ve tedavi yöntemlerini anlattı.

Kadin 07-07-21 12:15

Paylaş Benimle programına nasıl başvurulur? Gökhan Çınar Paylaş Benimle programı formatı ne? İşte başvuru yöntemi...

YouTube'da yayınladığı 'Katarsis' isimli programıyla bilinen ve sonrasında Exxen ile anlaşan Uzman Psikolog Gökhan Çınar, "Paylaş Benimle" adlı programıyla yakında TV8 ekranlarında olacak. Program, ilginç hayat hikâyeleri vasıtasıyla insanların hayatlarına dokunacak. Peki Paylaş Benimle programına nasıl başvurulur? Gökhan Çınar Paylaş Benimle programı formatı ne? İşte başvuru yöntemi...

Magazin 04-07-21 00:51

Disleksiyi yenen genç kız, su altı zenginliklerini keşfetmek için dalgıç oldu

Bir tür öğrenme bozukluğu olan disleksiyi geride bırakıp dalgıçlık yapan 20 yaşındaki Buse Bozhüyük : -"İlerdeki hedefim köpek balıklarıyla ilgili araştırma yapmak" - Uzman Psikolog Nazlı Yeşilağaç: - "Disleksi yaşayan bireylerin kendilerini kapatmak yerine, topluma açılıp bir şeyler yapabileceklerini göstermeleri gerek"

Yurthaber 01-07-21 11:09

Aşılama sonrası adımlar hızlanmıştı! Eski normale dönüş Mağara Sendromunu tetikledi

Mağara sendromu, koronavirüs pandemisi nedeniyle evde sosyal izolasyon sağlayan kişilerin eski normale dönüş aşamasında yaşayacağı kaygı ve korkuyu ifade ediyor. Dünya genelinde aşılamanın hızlanmasıyla normalleşme adımlarının yeni bir stres faktörü olduğuna dikkat çeken Uzman Klinik Psikolog İpek Özaktaç, yeni rutinler oluşturmuş olan kişilerin pandemi öncesindeki iş ve sosyal hayatlarına geri dönmeleri konusunda zorlanabileceğini söyledi.

Haber 01-07-21 10:50

Uzmanlar araştırdı: Stres antikor düşmanı

İngiltere'de bulunan Manchester Üniversitesi'nde yürütülen bir araştırmaya göre, vücuttaki stres ne kadar fazlaysa antikor üretme oranı o kadar düşüyor. Stresten uzak kalınması durumunda bağışıklığın bu durumdan pozitif etkileneceğine dikkat çeken Uzman Klinik Psikolog Tuğçe Özer, koronavirüs aşısının daha etkili olacağını belirterek stresten uzaklaşmak adına önerilerde bulundu.

Haber 24-06-21 16:14

Odaklanma sorunu yaşayan çocuklar için altın değerinde 8 öneri

İlk bulguları çocukluk çağında gözlenen dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu tedavi edilmezse kişinin tüm yaşamını etkiliyor. Dikkat eksikliğinin çocuklarda odaklanma yeteneğini etkilediğini belirten Uzman Klinik Psikolog Merve Öz, özellikle içinde bulunduğumuz şu dönem için çocukların dikkat sürelerini artırmaya yönelik 8 öneri verdi.

Kadin 26-05-21 11:10