Vajina Haberleri

Vajinasına yaptırdığı dövmeyle gündeme gelmişti! Eleştirilere Kız arkadaşı da oradaydı cevabını verdi... 'Gerçekten acıdı'

'İngiltere'nin en dövmeli kadını' olarak tanımlanan Becky Holt geçtiğimiz yıllarda vajinasına dövme yaptırdığı anlarda çekilen bir videosunu paylaşarak manşetlerdeki yerini aldı. Tam 6 saat süren cinsel organ dövmesinin yıl dönümünde Holt merak edilen soruları yanıtladı. Dövme yapılırken gerçekten canının yandığını söyleyen Holt, görüntüleri dövme sanatçısının kız arkadaşının çektiğini belirtti.

Trend 05-03-2024 10:30

Eski sevgilisi 'Şimdiye kadar gördüğüm en kötüsü' demişti! Özel tasarım vajina ameliyatı yaptırdı... Kabusu yaşıyor

Avustralya'da yaşayn 47 yaşındaki Vanessa Vaugh isimli bir kadın 20'li yaşlarındayken eski sevgililerinden birinin ona vajinası için "şimdiye kadar gördüğüm en kötüsü" yorumunu yapınca estetik operasyon yaptırmaya karar verdi. Sevgilisinin sözleri üzerine özel tasarım vajina ameliyatı olan Vaugh, cinsel hayatının tamamen bittiğini söyleyerek genç kadınları uyarmak istediğini dile getirdi.

Trend 27-01-2024 13:54

Sansasyonlarıyla gündemden düşmeyen Brezilyalı şarkıcı MC Pipokinha bu kez vajina dövmesiyle çok konuşuldu! Kendi cinsel organını çizdirdi

Gerçek adı Doroth Helena de Sousa Alves olan Brezilyalı şarkıcı MC Pipokinha'ın attığı her adım gündem yaratmaya devam ediyor. Sahnede cinsel içerikli hareketler yaptığı iddia edilen MC Pipokinha bu kez kendi vajinasını içeren müstehcen bir dövme göstererek gündeme geldi. Fenomen ismin dövmesini gösteren paylaşımı kısa sürede hayranlarının beğenisini topladı.

Trend 11-01-2024 09:27

Sosyal medyanın konuştuğu olay itiraf! Vajinal açıklığım olmadan doğdum. Interseks olduğumu bu şekilde keşfettim

Amerika Birleşik Devletleri'nin Idaho kentinde yaşayan 24 yaşındaki Sydney Bean isimli genç bir kadın TikTok'tan yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Bean 17 yaşına kadar adet görmediğini ve vajinal açıklığının bulunmadığını fark ettiğinde korkarak doktora gittiğini söyledi. Genç kadın benzer durumlar için farkındalık oluşturmak adına TikTok'tan hikayesini anlattığı bir paylaşım yaptı.

Trend 04-11-2023 16:06

Barbie akımının son perdesi estetik ameliyatlar oldu! Barbie vajina diyerek tanıttı... Sosyal medyada gündem yarattı

Margot Robbie'nin başrolünü üstlendiği "Barbie" filminin vizyona girmesinden bu yana tüm dünyayı adeta Barbie çılgınlığı sardı. Barbie konsepti estetik ameliyatlara da sıçrayınca sosyal medyanın tepkisi gecikmedi. Bir güzellik uzmanı yaptığı paylaşımda "Barbie vajina" olarak adlandırdığı operasyonunu paylaşınca sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 13-09-2023 10:50

“İngiltere’nin en dövmeli kadını” unvanına vajina dövmesiyle kavuşmuştu! O anların yıl dönümünü de kutladı

Vücudunun %95’i dövmelerle kaplı olan Becky Holt geçtiğimiz yıl vajinasına dövme yaptırdığı anları sosyal medyadan paylaşarak kısa sürede ünlenmişti. Fenomen cinsel organındaki çiçek dövmesinin yıl dönümünü unutmadı ve viral olan o görüntüleri bir kez daha paylaşmayı tercih etti.

Trend 29-08-2023 14:05

Hem vajina hem de penisle dünyaya geldi! “İlişki yaşamaktan korkuyorum”

Gana'nın Volta Bölgesi'nde yaşayan 22 yaşındaki Half Pot, 12 parmaklı olarak dünyaya geldi. Aynı zamanda hem vajina hem de penise sahip olduğunu belirten Pot, uğradığı ayrımcılıktan söz etti. Öz babasının kendisini evlatlıktan reddettiğini dile getiren Pot, “Hayatım tamamen bir mücadele içinde geçti. Kadınlarda her zaman uzak durdum. İlişki yaşamaktan korkuyorum” dedi.

Trend 18-07-2023 09:50

Estetik cerrahi için bir servet harcadı! Sonuca inanamadı... “Cinsel organımın tamamen değişeceğini söylemediler”

İki çocuk annesi Stacie Hudson doğumun sonrasında “mumya makyajı” adı verilen bir estetik operasyon yaptırmaya karar verdi. Kadınların cinsel organında doğuma bağlı oluşan deformansyonların giderilmesine yönelik olarak yapılan ameliyat sonrasında Hudson karşılaştığı sonuca inanamadı. Genç kadın ameliyatın ardından vajinasının tamamen değiştiğini söyledi.

Trend 15-07-2023 13:29

Vajina kokusu nasıl geçer, vajina kokusu normal mi? Vajina kokusu doğal ve bitkisel yöntemler ile nasıl giderilir, ne yapılır?

Vajina kokusu birçok kadının endişe duyduğu ve hakkında konuşmayı çekindiği bir konudur. Aslında her kadının vajinası doğal olarak bir koku üretir. Normalde vajinanın pH dengesi ve doğal bakteri florası sayesinde hafif ve karakteristik bir koku oluşur. Ancak vajina kokusu bazen rahatsız edici bir hale gelebilir. Vajina kokusunun nedenleri çeşitli olabilir. Bunlar arasında hormonal değişiklikler, enfeksiyonlar, hijyen alışkanlıkları, terleme, menstruasyon veya cinsel aktivite yer alabilir.

Haber 07-07-2023 01:04

Çift vajinayla doğan kadın ikizlerini kucağına aldı! “Her rahimde bir tane bebek büyüttüm”

Avustralya'nın Melbourne kentinde yaşayan 24 yaşındaki Madeline Kaklikos ve eşi 27 yaşındaki Jon Kaklikos yaklaşık 5 yıllık evliliklerinde çocuk sahibi olabilmek için tedavi görüyordu. Çift Cole ve Nate adını verdiklerini ikiz bebeklerini kucaklarına aldılar. Çift vajinayla doğan anne Madeline 50 milyonda bir gerçekleşen durumlar bebeklerini iki farlı rahimde büyüttü.

Trend 16-05-2023 15:32

Sosyal medya yıldızı vajina ameliyatı olmak istediğini açıkladı! Artık gerçeği biliyorum

Cinsel organlar üzerine yapılan estetik operasyonlar toplumda konuşulmayan konular arasında yer alsa da bu operasyonlara gösterilen ilgi giderek artıyor. Sosyal medya yıldızı Bella Davis, Instagram hesabında eskiden vajina ameliyatı yaptırmak istediğini ama gerçekleri öğrenince bu işlemden vazgeçtiğini paylaştı.

Kadin 10-05-2023 16:09

Sonunda bu da oldu! Kendi vajina kokusundan mum yaptırdı... Hayranlarına özel olarak satıyor

Sosyal medya fenomeni Kine-chan ilginç ticari girişimi sayesinde manşetlerdeki yerini almayı başardı. Genç fenomen bir eczacıya birlikte kendi vajina kokusundan özel bir mum yarattıklarını söyledi. Kine-chan hayranlarının mumları satışa çıkartmasıyla birlikte hayranlarının yoğun ilgi gösterdiğini dile getirdi.

Trend 05-05-2023 11:14

Tasarım vajina ameliyatı için kolları sıvadı! “Barbie vajinadan istiyorum”

Yetişkinlere özel olarak hazırlanan bir sosyal medya uygulaması olzan OnlyFans üzerinden seksi fotoğraf ve videolarını satarak kısa sürede popülerleşen Chloe Khan estetik ameliyatlarıyla yeniden gündeme gelmeyi başardı. Tasarım bir vajinaya sahip olmak için bıçak altına yatan Kahn, bu kez Barbie vajina için ameliyat olacağını açıkladı.

Trend 18-04-2023 13:22

Yaşadığını iddia ettiği sağlık sorunu sosyal medyada viral oldu! “Gaz çıkardıktan sonra rahmim düştü”

TikTok’ta ‘FresnoNightcawler’ kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir genç bir kadın başına gelen ilginç bir tıbbi olayı anlatarak sosyal medyada gündem yaratmayı başardı. 18 yaşındaki genç kız gece yarısında gaz çıkarttığı sırada rahminin düştüğünü iddia etti. Genç kadın ertesi gün hastaneye gidene kadar rahminin eski formuna ulaştığını ve yaşadığı olayı internetten araştırarak büyük bir korku yaşadığını dile getirdi.

Trend 15-04-2023 09:56

Vajinasında tam 3 buçuk yıl boyunca saç spreyinin kapağıyla yaşadı! Doktorları bile şaşkına çevirdi

Sırbistan’da yaşayan ismi açıklanmayan bir kadın cinsel organına saç spreyinin kapağını soktuktan sonra tam 3 buçuk yıl boyunca yabancı cisimle yaşamak zorunda kaldı. İdrarını tutma konusunda zorluk yaşadığı için hastaneye başvuran kadın acilen ameliyata alındı.

Trend 11-04-2023 10:56

Jinekologun itirafı sosyal medyayı resmen salladı! Hastasının vajinasında bulduğu en şoke edici şeyi açıkladı

Honduras’ta görev yapan bir kadın doğum uzmanı TikTok’tan yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. TikTok’ta hastalarının cinsel organından çıkan birbirinden ilginç nesneleri ifade eden doktor kendisini en çok şaşırtan durumu söylemeyi de ihmal etmedi. Fenomen doktor Marco Calix’in paylaşımı milyonlarca izlenmeye ulaştı.

Trend 07-04-2023 10:28

İki vajinası olan kadın cinsel hayatını anlattı! Birini kocam diğerini işim için kullanıyorum

Nadiren görülen hastalıklar arasında yer alan çift vajinaya sahip olmak kadınlar için farklı durumlar yaratabiliyor. Bu hastalık çok geç fark edilebiliyor. Çift vajinaya sahip olan 31 yaşındaki Evelyn Miller, hastalığını öğrenme sürecini ve cinsel hayatını anlatıyor. OnlyFans içerik üreticisi Miller, vajinasının birini kocası diğerini ise kariyeri için kullandığını belirterek bu ilginç hastalığın etkilerini paylaştı.

Kadin 04-04-2023 09:46

Vajinası yerine üretrasına soktuğu seks oyuncağı hastanelik etti! Hemen ameliyata alındı...

Üretradan çıkartılan çok ilginç yabancı maddeler bulunuyor. Bu yabancı maddeler çok ciddi sağlık sorunlarına sebep olabiliyor. İsrail'de yaşadığı mide ağrıları nedeniyle acil servise başvuran bir kadının mesanesine seks oyuncağı yerleştirdiği öğrenildi.

Haber 06-03-2023 13:58

Ebe yaşadıklarını teker teker anlattı! Hamile kadınların vajinalarından çıkanlar şok etti

Hamilelik süreci kadınlar için oldukça heyecanlı ve stresli geçebiliyor. Bu süreç boyunca doğumda yaşayacaklarını düşünen anne adaylarının doğum hakkında bilinçli kararlar vermeleri gerekiyor. Doğum sırasında oldukça ilginç anlar yaşanabiliyor. Yıllardır ebelik yapan bir kadın hamile kadınların vajinalarından çıkanları paylaştı.

Kadin 03-02-2023 10:37

Dünyanın ilk vajina müzesi olarak ünlenmişti! Dünyanın pek çok yerinden gelen ziyaretçilerinden sonra kapılarını kapatıyor

İzlanda'daki penis müzesinden sonra kadın cinsel organıyla ilgili tabuları yıkmak için 2019'da Londra'da açılan Vajina Müzesi kapılarını kapattığını duyurdu. Mülk sahibinin binayı terk etmesini istemesi üzerine müze kapılarını kapatacağını açıkladı.

Trend 31-01-2023 12:03

TikTok'ta vajina beyazlatma işlemi yapan doktor viral oldu! Herkes bu videoyu konuşuyor...

Hem kadınlar hem de erkekler cinsel organları nedeniyle öz güven problemleri yaşayabiliyorlar. Son zamanlarda giderek artan vajina beyazlatma işlemi birçok kadının merak ettiği konular arasında yer alıyor. TikTok'ta hastasına vajina beyazlatma işlemini uygularken çektiği videoyu paylaşan bir doktor sosyal medyada gündem oldu.

Kadin 27-01-2023 14:25

Vajinasına yaptırdığı ağda yüzünden hastanelik oldu! Yaşadıkları dehşete düşürdü

Ağda yaptırmak kadınlar için tam bir çile olarak görülüyor. İstenmeyen tüyleri aldırmak için zaman ayırmak ve oldukça fazla acı çekmek oldukça yıpratıcı olabiliyor. TikTok'ta bikini bölgesine ağda yaptırdıktan sonra hastanelik olduğunu anlatan bir kadın izleyenleri dehşete düşürdü.

Kadin 24-01-2023 16:04

İlk seferimden nefret ettim. Bekaretini geri kazanmak için 10 bin dolar ödedi!

Cinsel ilişkiler hakkında çok farklı sorunlar yaşanabiliyor. Birçok kadın yaşadığı ilk cinsel deneyiminden memnun olmadığını paylaşıyor. Miami'li bir kadın, sanki ilk kez seks yapmış gibi hissetmek istediği için kızlık zarı rekonstrüksiyonu ameliyatı geçirdiğini iddia ediyor.

Kadin 20-01-2023 11:38

Tasarım vajinasıyla ünlenmişti! “Ameliyatım o kadar acı vericiydi ki şimdi donmuş bir paket bezelyeyle otuyorum”

Yetişkinlere özel olarak hazırlanan bir sosyal medya uygulaması üzerinden seksi fotoğraf ve videolarını satarak geniş bir hayran kitlesine ulaşan Lola Mason vajinasına yaptırdığı estetik ameliyatın ardından zor günler geçiriyor. Sosyal medyada MamaPlugs adıyla bilinen fenomen isim tasarım vajina ameliyatından sonra çok acı çektiğini ve sürekli olarak kasıklarına boz koymak zorunda kaldığını belirtti.

Trend 13-01-2023 11:29

Vajinasına yaptırdığı ağdayla hayatının şokunu yaşadı! Hamile olduğu ortaya çıktı

Kadınlar istenmeyen tüylerinden kurtulmak için çok çeşitli yöntemlere başvuruyorlar. Ağda da en sık kullanılan yöntemler arasında yer alıyor. Ağda sırasında çeşitli olaylar yaşanabiliyor. TikTok kullanıcısı Laura vajinasına yaptırdığı brezilya ağdası sırasında hamile olduğunu öğrendi. Fark etme nedeni izleyenleri şaşırttı.

Kadin 11-01-2023 14:03

Çift vajinalı kadından çok konuşulacak açıklama! “Sağdan iki kez doğum yaptım, soldan üçüncüyü istiyorum”

Avustralya’nın Queensland kentinde yaşayan 31 yaşındaki Evelyn Miller isimli bir kadın sosyal medyadan cinsellik üzerine yaptığı açıklamalarla gündeme gelmeyi başardı. İki vajinayla dünyaya gelen Miller, iki doğumunda da rahminin sağ bölümünden gerçekleştiğini söyledi. Miller şimdi ise sol vajinasından üçüncü bir çocuk yapmayı planlıyor.

Trend 07-01-2023 11:25

Seks sırasında yıllarca dayanılmaz ağrılar çekti... 21 yaşında iki vajinası olduğunu öğrendi

Seks sırasında yaşanan birçok problem göz ardı edilse de bu problemlerin altında ciddi sorunlar yatabiliyor. Birçok kadın seks sırasında çeşitli ağrılar yaşıyor ve bu ağrıların normal olduğunu düşünüyor. Ancak uzmanlar sekste yaşanan ağrıların normal olmadığını bu problemin üzerine gidilmesi gerektiğini açıklıyor. Cinsel ilişki sırasında yıllarca ağrı çeken bir kadın iki vajinası olduğunu öğrendi.

Haber 06-01-2023 09:44

Google'da aratılan 10 utanç verici soru! Uzmanlar teker teker açıkladı

Sağlık ve cinsellik hakkında yaşanan problemlerden utanç duyulması bu problemlerin daha fazla artmasına sebep olabiliyor. Doktorlara sormaya utanılan birçok sağlık sorunu Google üzerinden aratılıyor. Ancak internette aratılan sağlık problemleri kaygıya düşmenize sebep olabiliyor. İşte Google'da en çok aratılan 10 utanç verici sorunun uzmanlar tarafından verilen yanıtları...

Haber 02-01-2023 15:08

İki vajinası olan kadın paylaştı! Seks oldukça karmaşık

Dünyada nadir görülen hastalıklar çok ciddi problemlere yol açabiliyor. Özellikle cinsel organlarda görülen olağan dışı durumlar oldukça dikkat çekiyor. İki vajinaya ve rahme sahip olduğunu paylaşan bir kadın regl ve seks üzerine yaşadığı problemleri teker teker anlattı.

Haber 02-01-2023 10:12

Çift vajinalı kadından şoke eden itiraf! “İki vajinam beni milyoner yaptı. Cinsellik kafa karıştırıcı olabiliyor

Yetişkinlere özel olarak hazırlanan bir sosyal medya uygulaması üzerinden seksi fotoğraflarını ve videolarını satarak kısa sürede popüler olmayı başaran fenomen isim Annie Charlotte itirafıyla şaşkına çevirdi. İki vajinası sayesinde milyoner olduğunu söyleyen Charlotte cinselliğin bazen kafa karıştırıcı olabileceğini ifade etti.

Trend 31-12-2022 10:12

Rahim meditasyonunu sosyal medyadan paylaşınca olay yarattı! “Vajinamla bağlantı kuruyorum”

Beden pozitifliğini savunan ve duygusal rehberlik yapan Riley Ayn, TikTok’tan yaptığı paylaşımla adeta sosyal medyayı salladı. Kadınların cinsel organıyla bağlantı kurması gerektiğini savunan Ayn, TikTok’tan rahim meditasyonun detaylarını anlattığı gönderisiyle viral oldu. Rahim meditasyonun vajinasıyla bağlantı kurmasına yardımcı olduğunu dile getiren Ayn, cinsel hayatını olumlu yönde etkilediğini dile getirdi.

Trend 30-12-2022 10:48

İçinden çıkan doktorları şaşırttı! Hastalığı var sandı ama... Tam 2 yıldır aynı tamponu kullanıyormuş

Tampon regl sürecinde pedlere göre çok daha konforlu olabiliyor. Tampon kullanmaya çekinen birçok kişi olsa da özellikle özel günlerde ve spor yaparken tamponu tercih eden kadınların sayısı giderek artıyor. Ancak tamponun sık sık değiştirilmesi gerekiyor. TikTok'ta paylaşım yapan bir sosyal medya kullanıcısı 2 yıldır aynı tamponla yaşadığını öğrendi.

Kadin 26-12-2022 10:18

Hastanenin MRI cihazında cinsel ilişkiye giren çiftin görüntüleri şoke etti!

MRI tarayıcısında seks yapan bir çiftin görüntüleri, herkesi şaşkına çevirdi. Yıllardır kabul edilen bilginin aksine dik bir penisin bir kadının vajinasının içinde bir 'bumerang' gibi büküldüğünü ortaya çıkaran bu görüntüler, kadın cinsel organlarının bir 'silindir' şeklinde olduğu fikrine de meydan okudu.

Trend 26-12-2022 07:21

Tehlikeli trend giderek yayılıyor! Mastürbasyon hakkında uyarı verildi

Her sene ilgi çekici trendler birçok kişinin hayatının riske girmesine sebep oluyor. Eğlenceli olarak görülen bu trendler sağlık için büyük risk oluşturabiliyor. Uzmanlar son zamanlarda giderek artan yılbaşı süsleriyle mastürbasyon yapma trendi hakkında uyarıyor. Bu süslerle yapılan mastürbasyon çok ciddi problemlere neden olabiliyor.

Haber 22-12-2022 10:43

Çip üzerinde kadın cinsel organı ürettiler! Akıllara durgunluk verdi... Tıpkı gerçeği gibi davranıyor

Bilim insanları "çip üzerinde kadın cinsel organı" üreterek şaşkına çevirdi. Harvard Üniversitesi'nden bir biyomühendis ekibinin "çip üzerinde kadın cinsel organı"nı ürettiği haberi gündeme damgasını vururken, araştırmanın ortak yazarı olan Don Ingber, çip üzerinde kadın cinsel organının tıpkı insanlarda olan gibi davrandığını ifade etti. Üreticilerine göre ise bu çip, organın bugüne kadarki en gerçekçi yapay modeli.

Haber 19-12-2022 12:13

Vajinal kuruluğu bitirir, doğal kayganlaştırıcı

Çiftler bazen seks sırasında destekleyici ürünler kullanabilir. Veya kadınlarda vajinal kuruluk yaşanıyor olabilir. Bu durumda piyasada satılan birçok ürün olmasının yanı sıra doğal yağlar da tercih edilebiliyor. Seks sırasında kullanılan doğal yağlar gerçekten işe yarıyor mu? Yoksa zararlı mı? Hangi yağlar kullanılıyor? Uzmanlar, çiftlerin tercih ettiği doğal yağlar hakkında yorumda bulundu.

Haber 10-12-2022 08:38

Sakarlığın böylesi! Bacağı rögar kapağına giren kadının vajinası yırtıldı... ''20 doktor sırayla...''

Tiktok'ta yaptığı paylaşımlar sayesinde popüler olan 20 yaşındaki Grace Rivers, hesabından yayınladığı bir gönderisinde herkesi şaşkına çevirdi. Yaşadığı korkunç bir kazayı anlatan genç kadın, olaya ilişkin tüm detayları paylaştı. Grace, nasıl bir rögar deliğine düştüğünü ve vajinasının yırtılıp açıldığını anlatırken, izleyenler dehşete kapıldı.

Trend 10-12-2022 07:10

'En güzel vajina' yarışmasının kazanınca gündem olmuştu! Şimdi paraya para demiyor

Brezilya'da düzenlenen 'en güzel vajina' yarışmasını kazanan Maite Sasdelli isimli genç kadın, yakın zamanda yaptığı bir açıklamada yarışmanın ardından hayatının nasıl değiştiğini anlattı. Galibiyetinden sonra dünyaca ünlü yetişkin içerik platformu OnlyFans'ta bir hesap açan Sasdelli, şimdi bu sektörde neredeyse bir servet kazandığını açıkladı.

Trend 07-12-2022 07:42

Tam 6 saat sürdü! Vajinasına dövme yaptıran sosyal medya fenomeni Misha Montana’dan şaşırtan itiraf... “Doğum yapmaktan beterdi”

Yetişkinlere özel olarak hazırlanan bir sosyal medya uygulaması üzerinden seksi fotoğraf ve videolarını satarak kısa sürede popüler olmayı başaran Misha Montana, vajinasına dövme yaptırdığı anları anlattı. Uyuşturucu kremin cinsel organında işe yaramadığını dile getiren Montana, vajinasına yengeç dövmesi yaptırmaktan bir an bile pişmanlık duymadığını dile getirdi.

Trend 30-11-2022 14:43

Ağdacılar tek tek açıkladı: Gerilmemize gerek yok! Ağda sırasında düşündükleri...

Ağda istenmeyen tüylerden kurtulmamızı sağlayan acılı ama jilete göre çok daha pratik çözüm olarak görülüyor. Ağdayla alınan tüylerin çok daha geç çıkması özellikle tatilde ve özel günlerde hayatımızı kolaylaştırıyor. Ancak birçok kadın ağda aşamasında gerginlik yaşayabiliyor. Ağdacıların ağda yaparken ne düşündüklerini merak eden kadınlar bu konuda tedirgin olabiliyor. Profesyonel bir ağdacı TikTok hesabında tüm bu sorunları ortadan kaldıracak çözümü paylaştı.

Kadin 29-11-2022 14:47

Hem vajina hem de testisle doğdu! Cinsellik itirafı herkesi şaşırtmaya yetti

Avustralyalı interseks savunucusu Blume hem vajina hem de testislere sahip olarak dünyaya geldiğini söyledi. Ameliyat olmayı tercih etmediğini söyleyen Blume, cinsel yaşamına dair yaptığı itiraflarla gözleri üzerine çekmeyi başardı.

Trend 26-11-2022 09:22

Cinsel organının kalıbını çıkarıp kendi seks oyuncağını üretti! ''Vajinam sonsuza kadar yaşayacak''

34 yaşındaki yetişkin içerik üreticsii Bonnie Lockett, vajinasının kalıbı alınarak hazırlanmış bir seks oyuncağını piyasaya sürdüğünü açıkladı. Bunun uzun zamandır yapmak istediği bir şey olduğunu söyleyen Beckett, bu sayede bedeninin bir parçasının sonsuza kadar yaşayacağını ve bunun kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

Trend 10-11-2022 11:28

Önemini bir bilseniz bu yanlışı bir daha asla yapmazsınız

Saç, göz ve cilt söz konusu olduğunda hepimiz çok dikkat ederiz. Cilt sağlığı için gerekli olan tüm vitaminleri muhtemelen eksiksiz bilinir. Ancak cinsel organda meydana gelen sorunların çoğu da birçok sağlık problemi gibi vitamin eksikliğinden kaynaklanabilir. Kötü hijyen ve vitamin eksikliği bir araya geldiği zaman sağlık sorunu kaçınılmaz olur. Vajinal sağlık için gerekli vitaminler şu şekilde.

Haber 08-11-2022 18:03

Seks hayatını baltalıyor! Kesinlikle uzak durun

Kadınlarda vajinal sağlık, genel vücut sağlığının en önemli parçasından biridir. Vajinal sağlıkta hijyen kadar beslenme de çok önemli bir yer kaplıyor. Yediklerinizi ve içtiklerinizi kontrol etmeniz sağlığınıza olacaktır. Özellikle kilo vermek için içilen bir karışımın kadın sağlığına olan olumsuz etkisini öğrenince bir daha içmek istemeyeceksiniz.

Haber 05-11-2022 23:03

Vajina Müzesi'nden gündem olan paylaşım! ''Madem ki paylaşmakta özgürüz...''

Elon Musk, Twitter'ı satın almasının ardından yapacağını iddia ettiği değişikliklerle gündemden düşmedi. Musk'ın siteyi daha özgür hale getireceğini iddia etmesinin ardından bazı kullanıcılar sınırların ne olacağı konusunda meraktaydı. Bu özgürlükten faydalanan ve gönderisiyle dikkat çeken bir profil de Vajian Müzesi oldu.

Trend 05-11-2022 15:23

TikTok’un sahte trendleri yüzünden cinsel organınızı perişan etmeyin

Bir jinekoloğa göre vajinayı güvenli ve etkili bir şekilde sıkılaştırmanın bazı yöntemleri var. Ancak TikTok gibi platformlarda, kaynağı güvenilmez ve uzmanlığı belirsiz kişilerin verdiği bazı yöntemler cinsel organınıza zarar verebilir. Evde kullanılan lazerler, çeşitli çubuklar, şifalı otlar ve jeller gibi vajina daraltma yöntemleri test edilmediği için kesinlikle güvenli değildir. Vajinanızı sıkılaştırmanın en güvenli yolu, pelvik tabanınızı güçlendiren Kegel egzersizleri yapmaktır.

Kadin 23-10-2022 07:19

Seksten sonra bunu mutlaka yapın! Sonrası tehlikeli olabilir

Vulvanızı ve vajinanızı temiz tutmak önemlidir. Enfeksiyonları, tahrişi ve kötü kokuları önlemeye yardımcı olabilir. Ancak vajinal hijyeniniz vücudunuzun diğer bölümlerinden farklı çalışır ve sabun gibi ürünler bazı sorunlara neden olabilir. Vajinanızı temiz ve sağlıklı tutmak için izlemeniz gereken birkaç temel yönerge bulunuyor.

Haber 21-10-2022 17:07

Bugüne kadar yanlış seks yapmışsınız! En büyük sorun porno izlemekten kaynaklanıyor

Cinsellik her ne kadar konuşulmasa da önemli ihtiyaçlarımız arasında bulunuyor. Cinsel ilişki problemleri gündelik yaşamda da sıkıntılar yaşanmasına neden oluyor. Toplumda birçok kişi ergenlikten itibaren porno izliyor. Ancak uzmanlar porno izleyen kişilerin gerçek cinsellik konusunda yanlış seks yaptığını belirtiyor. Birçok kişi porno ve çeşitli nedenlerden ötürü bugüne kadar yanlış seks yapmış. İşte en sık yapılan hatalar...

Haber 18-10-2022 20:38

Genç kadının vajinasından öyle şeyler çıktı ki! Tam 88 parça...

İngiltere'nin Liverpool bölgesinde yaşayan 30 yaşındaki Brooke Morgan isimli genç kadın, daha önce kendisine şiddet uyguladığı da öğrenilen sevgilisinin baskısıyla vajinasında çok sayıda uyuşturucu ile yakalandı. Genç kadının cinsel organından çıkan paketlerin sayısı herkesi şoke etti.

Trend 11-10-2022 15:04