Valilik Aciklama Haberleri

Valilik açıkladı! İstanbul için sıcaklık uyarısı geldi: Dikkatli ve tedbirli olunmalıdır

Yurt genelinde bu hafta sıcaklıklar artıyor. İstanbul'da önümüzdeki günlerde sıcaklık mevsim normallerinin üzerine çıkacak. Hava sıcaklığı İstanbul'da 24-26 dereceye ulaşmasının beklendiği belirtilerek, valilikten dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarı geldi.

Haber 2024-04-22 20:12:40

'Anı olarak kalsın' diye kaydetmişlerdi! Uyuşturucu partisi görüntüleri sosyal medyaya sızdı

Sakarya’da bir evin içerisinde ‘anı olarak kalsın’ diye kaydedilen uyuşturucu ortamı görüntüleri sosyal medyaya düştü. Emniyet ve Valilik etiketlenerek paylaşılan videoların ardından polis ekipleri harekete geçti. Görüntülerinin yaklaşık 2 buçuk yıl önce kaydedildiği ortaya çıktı. Videoların ardından harekete geçen polis ekipleri konuya ilişkin 2 kişiyi gözaltına aldı. Görüntüdeki şahıslardan 1’inin cezaevinde olduğu ve kadınların fuhuş başta olmak üzere birçok suçtan kaydı bulunduğu öğrenildi.

Haber 2024-04-18 15:59:41

Tartıştığı sağlık personelini ısırarak yaraladı! Valilik açıkladı: 'Jandarma personeli açığa alındı'

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde trafik kazasına müdahale eden 112 Acil Ambulans personeline saldıran ve 'ısırarak yaralayan' jandarma uzman çavuş açığa alınarak, hakkında soruşturma başlatıldı. Tekirdağ Valiliği, "Olayla ilgili olarak aynı gün içerisinde disiplin soruşturma heyeti görevlendirilmiş olup ilgili jandarma personeli açığa alınmıştır" açıklamasını yaptı.

Haber 2024-04-15 19:34:00

Kahramanmaraş’ta Starbucks şubesine taşlı silahlı saldırı! Valilik açıklama yaptı

Kahramanmaraş’ta Starbucks şubesine bir kişi tarafından önce pompalı av tüfeğiyle ateş açıldı, daha sonra da taşlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırganın 42 farklı suçtan kaydı olduğu belirlenirken şahıs polis ekiplerince yakalandı.

Haber 2024-04-12 20:30:21

Valilik açıkladı! İstanbul'daki izinsiz gösterilerde 132 kişi gözaltına alındı

İstanbul Valiliği, kent genelindeki izinsiz gösterilerde 132 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

Haber 03-04-24 22:59

SON DAKİKA | İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği askıya alındı! Valilik'ten açıklama

Son dakika haberine göre İstanbul Boğazı'nda bir kargo gemisi dümen arızası yaşadı. Bunun üzerine İstanbul Boğazı'ndaki gemi trafiği çift yönlü ve geçici olarak askıya alındı. Valilik daha sonra yaptığı açıklamada Boğaz'ın gemi trafiğine açıldığını aktardı.

Haber 29-03-24 22:37

Muğla’da bu bahar ağaçlar kitap açtı

Muğla Bilim ve Sanat Merkezi’nin (BİLSEM) tarafından üçüncüsü düzenlenen “Ağaçlar Kitap Açtı” etkinliği bu yıl, Muğla Valiliği himayelerinde Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Bir Kitap Bir İnsan” projesi çerçevesinde Muğla Valilik bahçesinde gerçekleştirildi.

Yurthaber 27-03-24 14:46

Valilik uyardı: zirai don 3 gün sürecek

Bolu Valiliği, kent genelinde 3 gün etkisini sürdürecek olan soğuk hava dalgası sebebiyle zirai don riskine karşı üreticileri uyardı.

Yurthaber 20-03-24 14:26

Markette kadın müşteriye iğrenç taciz! Görüntüler tepki çekti! Valilik açıklama yaptı

Kırklareli'de bir markette yaşanan taciz olayını görüntüleri sosyal medyada tepki çekmişti. Kırklareli Valisi Birol Ekici, alışveriş yapan kadını taciz eden kişinin yakalandığını ve akli dengesinin bozuk olduğunu açıkladı. Taciz kameraya da yansırken, şüphelinin daha önce de markette yarı çıplak halde dolaştığı ve güvenlik kamerasınca kaydedildiği öğrenildi.

Haber 19-03-24 19:46

İstanbul Valiliği'nden, İmamoğlu'na elindeki Kur'an-ı Kerim ile tepki gösteren kadın hakkında açıklama! Konuyla ilgili tahkikat başlatılmıştır

Sancaktepe-Sultanbeyli metro açılışına katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun konuşması sırasında bir kadın elinde Kuran-ı Kerim'le tepki göstermişti. İstanbul Valiliği de konuyla ilgili tahkikat başlatıldığını duyurdu. Valilik açıklamasında, B.K. isimli şahsın bazı suçlardan soruşturma dosyalarının olduğu, 2 yıl önce cezaevinde tutuklu kaldığı ve örgütsel irtibata rastlanmadığı bildirildi.

Haber 16-03-24 21:19

Görüntüler dehşete düşürdü! Ehliyetsiz sürücüyü, polis böyle tekmeledi

Manisa'da trafik polisi, uygulama noktasından kaçmak isteyen ehliyetsiz sürücü E.E.'yi (17) tekmeleyip, yere yatırdı. O anlar saniye saniye kameraya yansırken, ailenin şikayeti üzerine polis hakkında soruşturma başlatıldı. Valilik ve emniyet olaya ilişkin herhangi bir açıklama yapmadı.

Haber 15-03-24 17:30

‘Cumhurbaşkanı bilse bunları kovalar’ demişti! Düzce’de şikayetler üzerine karar alındı! O afişler kaldırılıyor…

Yerel seçim heyecanı tüm Türkiye’de devam ederken Düzce’de alınan karar dikkat çekti. Seçim çalışmaları kapsamında asılan afişler vatandaşı isyan ettirdi. Şikayetler üzerine harekete geçen valilik ise şehir genelinde kullanımı yasak olan yerlerde asılı seçim afişlerini kaldırma kararı aldı. Yeniden Refah Partisi adayı Davut Güloğlu da daha önce yaptığı açıklamada “Belediye başkanı Faruk Özlü şehrin her yerine kendi resmini koymuş. Cumhurbaşkanımız bunları bilse değnekle kovalar.” demişti.

Haber 13-03-24 12:12

Önce Tunceli, şimdi de Sivas! Valilik duyurdu: Erzincan'a çıkışlar yasaklandı

Erzincan'da meydana gelen toprak kayması felaketinde 9 kayıp işçiyi arama çalışmaları devam ediyor. Yoğun mücadelenin sürdüğü ilde kanuna aykırı eylemleri önlemek isteyen sınır komşusu illerden tek tek tedbir kararları geliyor. Tunceli Valiliği'nin dün aldığı kararın ardından bugün de Sivas Valiliği Erzincan'a geçişi yasaklandı.

Haber 15-02-24 16:23

Valilik akciğer kanseri vatandaşı otele yerleştirmişti 'Ambulans çağırıyordum, rahatsız oldular herhalde, kapının önüne attılar' Valilik harekete geçti

Eskişehir’de valilik tarafından yerleştirildiği otelden kişisel bakımının yapılamadığı gerekçesiyle çıkartıldığı için hastanelerin acil servislerinde sabahlayan akciğer kanseri vatandaş, yetkililerden yardım istedi. Valilik bu konuyla ilgili harekete geçti ve açıklama geldi.

Haber 15-02-24 12:29

SON DAKİKA |İstanbul deprem raporu! Valilik duyurdu: 1428 okul riskli

Son dakika haberi: İstnabul'daki okulların deprem raporu açıklandı. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada "Megakentteki okullarda yapılan incelemede okulların 1428'inin riskli olduğu tespit edilmiştir. Geride kalan süreçte riskli okulların 481'i yıkılıp yeniden yapılmış, 799'u ise güçlendirme yoluyla depreme dayanıklı hale getirilmiştir. 148 okul ise boşaltılmış olup, bu okulların fizibilite ve yeniden yapım tasarım ile güçlendirme çalışmaları devam etmektedir" denildi.

Egitim 15-02-24 11:23

Valiliğin yerleştirdiği otelden çıkartılan akciğer kanseri vatandaş evsiz kaldı

Eskişehir’de valilik tarafından yerleştirildiği otelden kişisel bakımının yapılamadığı gerekçesi ile çıkartıldığı için hastanelerin acil servislerinde sabahlayan akciğer kanseri vatandaş, yetkililerden yardım istedi.

Yurthaber 15-02-24 10:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan anlattı, Valilik yasak ilan edildiğini duyurdu! Gabar Dağı için karar alındı

Şırnak'taki Gabar Dağı'ndaki petrol keşfiyle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaparken aynı sıralarda Şırnak Valiliği'nden gelen karar dikkat çekti. Erdoğan Gabar'daki petrol üretim hedefini anlattı, Şırnak Valiliği bölgeye girişlerin yasaklandığını duyurdu.

Haber 10-02-24 15:47

Kars'ta Valilik öncülüğünde öğrencilere verilen kayak eğitimleri devam ediyor

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde Valiliğin başlattığı "Karın Yıldızları Sarıkamış'ta" projesi kapsamında öğrencilere verilen kayak eğitimi sürüyor.

Yurthaber 02-02-24 13:47

Ağrı'da Kirvem Öğretmenim projesi kapsamında 19 öğrenci sünnet edildi

Ağrı'da Valilik koordinesinde Hamur Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce başlatılan "Kirvem Öğretmenim" projesi kapsamında 19 öğrenci sünnet edildi.

Yurthaber 31-01-24 13:27

Yardım olarak kömür dağıttılar ‘taş’ çıktı! Sosyal medyadan tepki yağdı: ‘Şu rezilliğe bakın! Valimize sesleniyoruz’

Türkiye’nin kömür denince akla ilk gelen ili olan Zonguldak’tan tepki çeken bir olay yaşandı. Yardım olarak dağıtılan kömürler ‘taş’ çıktı. İhtiyaç sahipleri dağıtılan kömürleri görür görmez durumu yetkililere bildirdi. Valilik gelen ihbarlar üzerine hemen harekete geçti ve ihtiyaç sahibi ailelere yeniden kömür dağıtarak konu ile ilgili bir açıklama yayımladı. İşte Zonguldak’ta yaşanan kömür skandalının detayları…

Haber 26-01-24 07:47

Kütahya'da Milli birlik ve kardeşlik buluşması yapıldı

Kütahya'da Valilik ve Romanlar Konfederasyonu tarafından, "Milli Birlik ve Kardeşlik Buluşması" etkinliği düzenlendi.

Yurthaber 22-01-24 07:55

İstanbullular dikkat! Valilik fırtına uyarısı yaptı

İstanbul Valiliğince, yarın öğle saatlerinden itibaren etkili olması beklenen fırtınanın yol açabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Haber 19-01-24 20:52

Hava sıcaklıkları sert düşüyor! Meteoroloji ve Valilik uyardı, Bakan il il açıkladı, AKOM saat verdi... İstanbullular dikkat

Haftanın son gününe yaklaşırken hava durumuyla ilgili peş peşe uyarılar geldi. Meteoroloji sıcaklıkların 10 derece düşeceğini duyurdu. Hemen ardından İstanbul Valiliği ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan yeni paylaşımlar geldi. Öte yandan AKOM kuvvetli fırtına için saat verdi. İşte herkesi ilgilendiren o saatler...

Haber 18-01-24 16:56

O ildeki tüm pavyonlar süresiz olarak kapatılmıştı! Vali Işın o kararın nedenini açıkladı: Bu bataklık kurutulmalıydı

Kütahya'da pavyonların bulunduğu bölgede artan asayiş ve narkotik olayları nedeniyle 10 pavyon Valilik kararıyla süresiz olarak olarak kapatıldı. Gündem olan kararın ardından Kütahya Valisi Musa Işın açıklama yaptı. Vali Işın, "Size verdiklerimiz, yazdıklarımız resmi rakamlar. Ama bir de kayıtlara geçmeyen, paylaşamayacağımız şeyler var. Orası tam bir bataklık. Ben yetkimi kullanarak kapattım. Devlet eliyle açılan bu bataklık kurutulmalıydı" dedi.

Haber 15-01-24 20:13

Kütahya'da artan olaylar sonrası Valilik harekete geçti! Pavyonlar süresiz olarak kapatıldı

Kütahya'da pavyonların bulunduğu bölgede artan asayiş ve narkotik olayları nedeniyle 10 pavyon Valilik kararıyla süresiz olarak olarak kapatıldı. İşletmeler polis nezaretinde bölgeye gelen Kütahya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince tek tek mühürlendi.

Haber 11-01-24 23:07

Artvin Valiliğinin camına yorgun mermi isabet etti

Artvin'de Valilik binasının camına yorgun mermi isabet etmesine ilişkin soruşturma başlatıldı.

Yurthaber 11-01-24 13:51

Valilik uyardı! O ilde yaşayanlar dikkat: Hızı 75 km'ye kadar çıkacak

Kocaeli Valiliği, Marmara Denizi’nde 50 ile 75 kilometre hızla esmesi beklenen fırtına sebebiyle vatandaşlara uyarıda bulundu.

Haber 06-01-24 18:56

Sefer Ayyıldız için Valilik önünde tören düzenlendi

Zonguldak Valiliği’nde Vergi Denetim Uygulama bürosunda çalışan ve hayatını kaybeden Sefer Ayyıldız için Valilik binası önünde helallik alındı.

Yurthaber 04-01-24 12:13

Gaziantep Valiliği, Valilik onayı ile bazı ürünlere zam yapıldığı iddialarını yalanladı

Gaziantep Valiliği, "Valilik onayı ile bazı ürünlere zam yapıldığı" iddialarının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Yurthaber 03-01-24 14:16

Edirne Mevlevihanesi'nin restorasyonu kente değer katacak

Edirne'de, 15. yüzyılda 2. Murat döneminde yaptırılan Edirne Mevlevihanesi'nin rölöve, restitüsyon ve restorasyonu için Valilik tarafından talimatı verilen projenin hazırlıkları devam ediyor.

Yurthaber 03-01-24 10:03

İstanbul'da bu yollar trafiğe kapalı! Yılbaşı öncesi Valilik saat saat duyurdu

2024'e girmeye hazırlanan İstanbul'da bugün bazı yollar trafiğe kapatılacak. Valilik, kapalı olacak yerleri saat saat duyurdu.

Haber 31-12-23 09:31

Okulda cemaat kitapları dağıtıldı, sosyal medyada gündem oldu! Valilik harekete geçti

Ordu'nun Altınordu ilçesindeki bir lisede Işık Cemaati'ne ait kitapların ücretsiz dağıtılması sosyal medyada gündem oldu. Tepki çeken görüntüler üzerine, okul müdürü T.T. (49) hakkında valilik tarafından soruşturma başlatıldı. İşte detaylar...

Haber 28-12-23 15:59

Valilik duyurdu! Çanakkale’de motosiklet ve motokuryelere trafik yasağı

Çanakkale Valiliği, olumsuz hava koşulları nedeniyle motosiklet, motokurye, skuter, elektrikli skuterlerin trafiğe çıkışının saat 03.00'den başlayarak, saat 18.00'e kadar yasaklandığı duyurdu.

Haber 21-12-23 00:44

Burdur’da Valilik 100’üncü Yıl Hatıra Ormanı’nda bin fidan toprakla buluştu

Burdur’da Valilik 100’üncü Yıl Hatıra Ormanı’nda bin adet fidan toprakla buluştu. Vali Türker Öksüz, "Amacımız daha yeşil ve daha yaşanabilir bir Burdur oluşturmak” dedi.

Yurthaber 14-12-23 19:09

BUGÜN BURSA'DA OKULLAR TATİL Mİ, liseler tatil mi? Kar tatili açıklaması yapıldı mı? 29 Kasım 2023 Bursa'da okulların tatil olduğu ilçeler

Bursa'da okulların tatil olup olmadığı merak konusu oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan hava durumu raporuna göre 29 Kasım 2023 Çarşamba günü birçok ilde yağış görülecek. Bursa Valiliği konuya ilişkin yazılı açıklama yayımladı. Peki, bugün Bursa'da okullar tatil mi? 29 Kasım 2023 Bursa'da okullar kapalı mı, açık mı? İşte valilik tarafından yapılan kar tatili açıklaması..:

Haber 29-11-23 07:20

SON DAKİKA | Bursa'da 29 Kasım bugün okullar tatil mi? Fırıtına sonrası Valilik duyurdu: Yıldırım, Osmangazi, Nilüfer, Kestel ve Gürsu'da eğitime ara

Son dakika haberi: Şiddetli lodosun etkili olduğu Bursa'da öğrenci ve veliler 'Okullar bugün tatil mi?' sorusuna yanıt arıyordu. Beklenen tatil haberi Bursa Valiliği'nden geldi. Bursa Valisi Mahmut Demirtaş; merkez Yıldırım, Osmangazi, Nilüfer, Kestel ve Gürsu ilçelerinde eğitime bir gün ara verildiğini duyurdu.

Haber 29-11-23 06:23

Kırklareli’de motosiklet ve elektrikli bisikletlerin trafiğe çıkış yasağı kaldırıldı

Kırklareli’de olumsuz hava şartları sebebiyle Valilik tarafından getirilen motosiklet, elektrikli bisiklet ve motokurye yasağı kaldırıldı.

Yurthaber 27-11-23 12:27

BUGÜN ZONGULDAK'TA OKULLAR TATİL Mİ? 27 Kasım 2023 Zonguldak'ta okullar kapalı mı, açık mı? Valilikten açıklama

Zonguldak'ta okulların tatil olup olmadığı merak konusu oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan hava durumu raporuna göre 27 Kasım 2023 Pazartesi günü birçok ilde kar yağışı ve yağmur görülecek. Zonguldak Valiliği konuya ilişkin yazılı açıklama yayımladı. Peki, bugün Zonguldak'ta okullar tatil mi? 27 Kasım 2023 Zonguldak'ta okullar kapalı mı, açık mı? İşte valilik tarafından yapılan kar tatili açıklaması..:

Haber 27-11-23 06:49

BUGÜN ŞİLE'DE OKULLAR TATİL Mİ? 20 Kasım Pazartesi günü okul var mı, ara tatil uzatıldı mı? Valilik açıkladı!

Şile'de okulların tatil olup olmadığı merak ediliyor. Marmara ve Ege Bölgesi’nde etkisini gösteren şiddetli fırtınanın ardından ara tatilin uzatılması durumuna dair araştırmalar yoğunluk kazandı. Öğrenciler okul tatil duyuruları için valilikten gelecek son dakika açıklamalarını yakından takip ediyor. Peki, bugünŞile'de okullar tatil mi? 20 Kasım Pazartesi günü Şile'de okullar tatil mi?

Haber 20-11-23 07:04

Türk gemisi Zonguldak açıklarında kayboldu! 12 mürettebattan haber alınamıyor! Valilik ve AFAD'dan açıklama geldi

Zonguldak'ta şiddetli fırtına nedeniyle karaya oturan 2 gemideki 25 personel kurtarıldı. İçerisinde 12 mürettebat bulunduğu Türk bayraklı "Kafkametler" isimli yük gemisiyle iletişim kesildi. Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Milli Savunma Bakanlığına bağlı unsurlar, bölgede izleme çalışmalarına başladı. AFAD ve Zonguldak Valiliğinden ise peş peşe açıklamalar geldi.

Haber 19-11-23 20:46

Meteoroloji'den 66 il için uyarı: AFAD, AKOM ve Valilik art arda duyurdu! İstanbul, Ankara, İzmir...

Meteoroloji son hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Buna göre, yarın yeni yağışlı hava dalgasıyla birlikte hava sıcaklıkları yurt genelinde ortalama 8-10 derece düşecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 66 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı verdi. İstanbul Valiliği ve AKOM, yarın için fırtına ve kuvvetli yağmur uyarısında bulundu. AFAD da telefonlara mesaj gönderdi. THY de olumsuz hava koşulları nedeniyle 40 seferini iptal etti. İşte yurtta hava durumu ile ilgili son dakika detaylar...

Haber 17-11-23 17:40

Şanlıurfa'da çekilen görüntüler gündem oldu! Sizin derinizi yüzeceğim diyen polise soruşturma açıldı! Valilik açıklama yaptı

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde, sokakta polis memuruyla bir kadın arasında yaşanan tartışma cep telefonuyla kaydedildi. Görüntüler sosyal medyada hızla yayılırken, Şanlıurfa Valiliği de olayla ilgili açıklama yaptı. Tartıştığı kişiye "Sizin derinizi yüzeceğim” diyerek tehdit ettiği iddiasıyla polis memuru hakkında idari soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Haber 15-11-23 00:16

Burdur’da 10 Kasım’da düzenlenen ’çiğ köfte partisi’ne soruşturma

Burdur Halk Sağlığı Merkezi’nde 10 Kasım günü sağlık çalışanlarının çiğ köfte partisi düzenlemesine ilişkin valilik tarafından soruşturma başlatıldı.

Yurthaber 13-11-23 08:08

10 Kasım'da düzenlenen 'çiğ köfte partisi'ne soruşturma! Valilik açıklama yaptı

Burdur Halk Sağlığı Merkezi'nde 10 Kasım günü çekilen görüntüler sosyal medyada tepki çekti. Çiğ köfte partisi düzenleyen çalışanlar oyun havasıyla dans etti. Görüntülerin yayılmasının ardından ise valilik tarafından soruşturma başlatıldı.

Haber 12-11-23 22:38

SON DAKİKA | Meteoroloji'den turuncu ve sarı alarm, bu bölgelerde yaşayanlar dikkat! İstanbul için Valilik, AKOM ve AFAD'dan uyarı: 'Önümüzdeki 3 saatte...'

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika yağmur ve fırtına uyarısı geldi. Marmara ve Ege Bölgesi için sarı ve turuncu uyarıda bulunulurken, Marmara, Ege kıyıları, Manisa, Antalya, Eskişehir, Bolu, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde kuvvetli yağış görüleceği belirtildi. Rüzgarın hızının ise Marmara'da 90 km'ye kadar çıkması bekleniyor. Öte yandan İstanbul Valiliği, AKOM ve AFAD'dan peş peşe uyarılar geldi.

Haber 11-11-23 14:34

Zonguldak’ta hayat 2 dakika durdu

Zonguldak Valiliği tarafından 10 Kasım Atatürk’ü Anma günü kapsamında Valilik binası önünde program düzenlendi.

Yurthaber 10-11-23 10:08

Cumhuriyet Bayramı'ndaki paylaşımı sonrası açığa alındı! Bugün son gün diye yazdı, Osman Gazi ve Orhan Gazi'den helallik istedi

Tüm Türkiye, Cumhuriyet'in ilanının 100. yıl dönümünü coşkuyla kutlarken Konya'da görevli Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü'nün yaptığı paylaşım dikkat çekti. Valilik kararı ile açığa alınan müdür Cumali Özince hakkında idari soruşturma başlatıldı.

Haber 30-10-23 08:21

Sivas'ta Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla tarihi binalarda ışık gösterisi yapılıyor

Sivas'ta, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Atatürk Kongre Müzesi ve tarihi valilik binasında ışık gösterisi gerçekleştiriliyor.

Yurthaber 26-10-23 14:59

Bugün hangi yollar trafiğe kapalı? 24 Ekim Salı İstanbul trafiğe kapalı yollar listesi! Valilik duyurdu!

24 Ekim Salı İstanbul'a trafiğe kapalı yollar listesine dair araştırmalar yoğunluk kazandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları provası nedeniyle 24 Ekim Salı günü Vatan Caddesi ve bağlantı yolları araç trafiğine kapatıldı. Sürücüler program sona erene kadar alternatif güzergahları kullanabilecekler. Peki, bugün İstanbul'da hangi yollar açık, hangileri kapalı?

Haber 23-10-23 23:00