Valilik Onu Haberleri

'Anı olarak kalsın' diye kaydetmişlerdi! Uyuşturucu partisi görüntüleri sosyal medyaya sızdı

Sakarya’da bir evin içerisinde ‘anı olarak kalsın’ diye kaydedilen uyuşturucu ortamı görüntüleri sosyal medyaya düştü. Emniyet ve Valilik etiketlenerek paylaşılan videoların ardından polis ekipleri harekete geçti. Görüntülerinin yaklaşık 2 buçuk yıl önce kaydedildiği ortaya çıktı. Videoların ardından harekete geçen polis ekipleri konuya ilişkin 2 kişiyi gözaltına aldı. Görüntüdeki şahıslardan 1’inin cezaevinde olduğu ve kadınların fuhuş başta olmak üzere birçok suçtan kaydı bulunduğu öğrenildi.

Haber 2024-04-18 15:59:41

Sosyal medya fenomeni Sabrina Low, köpeğini kıyafetin uyması için pembe renge boyayınca tepkilerin odağına yerleşti! Kıyafetime uysun istedim

22 yaşındaki sosyal medya fenomeni Sabrina Low, köpeğinin tüylerini pembe renge boyayınca sosyal medya kullanıcılarının hedefi haline geldi. Sosyal medyadan gelen olumsuz tepkilerin üzerine Low çareyi yorumları kapatmakta buldu. Fenomen isim kendisini "Kıyafetime uysun istedim. Onu modaya uygun hale getirdim" diyerek savundu.

Trend 2024-04-18 14:06:39

Spor salonundaki taciz anları sosyal medya canlı yayınına saniye saniye yansıdı! Hayranları uyardı, fenomen isim 'O kız olmak istemiyorum' dedi

Kick yayıncısı Demisux bir spor salonunda antrenman yaptığı sırada canlı yayın açtı. Canlı yayında olduğunu fark etmeyen bir adam fenomen isim fark etmeden elindeki cep telefonuyla onu kaydetmeye başladı. Hayranları Demisux'u tacize dair uyararak adamı şikayet etmesini istedi. Fenomen isim 'O kız olmak istemiyorum' diyerek taciz anlarının üstünü örttü.

Trend 2024-04-18 08:31:15

Şampiyonlar Ligi'nde sonuçlardan çok herkes onu konuşuyor! Tüm maçları bilen köpek viral oldu, kupayı kazananı bile tahmin etti

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin maçlarında Real Madrid ve Bayern Münih yarı finale yükselen takımlar olurken; sonuçlardan çok tüm sonuçları doğru tahmin eden köpek konuşuldu. Küçük köpek hangi takımın sepetine basket attıysa çeyrek final eşleşmesini o takım kazandı. Bir anda tüm dünyanın gündemine oturan görüntüler hızla yayılırken, küçük köpeğin yaptığı yarı final için tahminlerinin de tutup tutmayacağı merak konusu oldu. Sevimli köpek 2024 Şampiyonlar Ligi'ni kazanacak olan takımı da tahmin etti.

Spor 2024-04-18 07:10:04

Herkes onu konuşuyor! Bernardo Silva Real Madrid kalesine öyle bir penaltı gönderdi ki... O vuruş akıllara 2014 Süper Kupa maçını getirdi

UEFA Şampiyonlar Ligi'ne çeyrek finalde karşılaştığı Real Madrid'e penaltılarla elenerek veda eden Manchester City'de Bernardo Silva'nın kullandığı penaltı vuruşu geceye adeta damga vurdu. Tecrübeli oyuncunun bu vuruşu akıllara 2014 yılında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan ve penaltı vuruşlarına giden mücadelede Yekta Kurtuluş'un kullandığı penaltı vuruşunu getirdi. İşte detaylar...

Spor 18-04-24 01:28

Sosyal medya onu konuşuyor! Üç büyüklerde oynayan bir oyuncunun 'tek gece' için 5 milyon TL teklif ettiğini söyledi: Evli ve çocuklu

Bir TikTok kullanıcısının makyaj yaparken üç büyüklerde oynayan ünlü bir futbolcunun kendisine tek gece için 5 milyon TL teklif ettiğini söylediği paylaşımı viral oldu. Ünlü futbolcunun ismini vermeyen TikTok kullanıcısı, "Evli ve çocuk sahibi bir oyuncu olduğunu biliniz. Sen ne çirkin bir adamsın. Zaten suratın da çirkin" ifadelerini kullandı.

Spor 17-04-24 15:58

İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet Tatlıses'e ateş püskürdü! Kardeşlerinin de malına çökmüş deyip miras kararını duyurdu

Türkücü İbrahim Tatlıses, torunu Mert Tatlıses ile mahkemelik olmuş, oğlu Ahmet Tatlıses'e de “Babalık nasıl yapılır onu öğrensin" demişti. İbrahim Tatlıses şimdi de oğlu Ahmet Tatlıses'i mirasından men edeceğini açıklayarak olay sözler söyledi.

Magazin 17-04-24 13:13

'Görenler şaşırıyor! Robot, uzaylı diyorlar' Türkiye'de sadece 200 kişide var! Motosiklet alacakken masrafı düşünüp onu almaya karar verdi

Fekeli maden işçisi Harun Karaca İstanbul’da engelli bir arkadaşından ilham alarak öğrendiği elektrikli tek teker ulaşım aracı ile Adana ve çevresini geziyor. Trafikte kendisini robot zannettiklerini söyleyen Karaca, tek teker üzerinde hem ulaşımını sağlıyor, hem de yolların keyfini çıkarıyor. Karaca, Türkiye'de bu aracın sadece 200 kişide olduğunu belirtirken "Adana ve çevresinde tek bende var. Günlük gezme aracım bu" dedi.

Haber 17-04-24 10:49

Torununu evinden çıkartıp tazminat kazanmıştı... Ahmet Tatlıses babası İbrahim Tatlıses'e ateş püskürdü! 'Ahkam kesecek son insansın'

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses, torunu Mert Tatlıses ile mahkemelik olmuş, oğlu Ahmet Tatlıses'e de “Babalık nasıl yapılır onu öğrensin" demişti. Torununu evinden çıkartıp tazminat kazanan İbrahim Tatlıses'e oğlu Ahmet Tatlıses, adeta ateş püskürdü.

Magazin 16-04-24 12:21

'Istakoz' polemiği İzmir'e de uzandı! Hesabını Şebnem Bursalı'yı vekil yapanlar da verir diyen İsmail Saymaz, adeta ateş püskürdü

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın 'ıstakoz' paylaşımı siyaset gündemini adeta sarstı. Bursalı, söz konusu paylaşım için kamuoyundan özür dilese de tepkiler dinmek bilmiyor. AK Parti içinden de pek çok isim Bursalı'ya tepki gösterirken, gazeteci İsmail Saymaz da yaşananlara ateş püskürdü. "Bunun hesabını sadece Bursalı değil aynı zamanda onu vekil yapanlar da verir" diyen Saymaz'ın İzmir çıkışı da dikkat çekti. Saymaz, bayramda Eminönü'nü ilk kez gören liseli genci hatırlattı.

Haber 16-04-24 09:56

Tartıştığı sağlık personelini ısırarak yaraladı! Valilik açıkladı: 'Jandarma personeli açığa alındı'

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde trafik kazasına müdahale eden 112 Acil Ambulans personeline saldıran ve 'ısırarak yaralayan' jandarma uzman çavuş açığa alınarak, hakkında soruşturma başlatıldı. Tekirdağ Valiliği, "Olayla ilgili olarak aynı gün içerisinde disiplin soruşturma heyeti görevlendirilmiş olup ilgili jandarma personeli açığa alınmıştır" açıklamasını yaptı.

Haber 15-04-24 19:34

Altın ve pırlanta 'gümrük'e takıldı! Ticaret Bakanlığı açıkladı: 30 kat arttı

Gümrük muhafaza ekipleri yılın ilk 3 ayında kaçakçılara göz açtırmadı. Bu dönemde en fazla artış 771,3 milyon lira ile altında oldu. Onu 18,9 milyon lira ile pırlanta takip etti.

Finans 15-04-24 10:35

Kahramanmaraş’ta Starbucks şubesine taşlı silahlı saldırı! Valilik açıklama yaptı

Kahramanmaraş’ta Starbucks şubesine bir kişi tarafından önce pompalı av tüfeğiyle ateş açıldı, daha sonra da taşlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırganın 42 farklı suçtan kaydı olduğu belirlenirken şahıs polis ekiplerince yakalandı.

Haber 12-04-24 20:30

Amanda Holden'ın 18 yaşındaki kızının pozları gündemdeydi! Her zaman vücut pozitifliğini teşvik ettik

Amanda Holden 18 yaşındaki kızının internette bikinili fotoğraflarını paylaşmasını savundu ve kocasıyla birlikte onu en iyi olduğunu düşündüğü şeyi yapmaya teşvik ettiklerini açıkladı.

Magazin 11-04-24 09:23

Yasemin Allen eski FBI çalışanı sevgilisine kavuştu! Onu görünce kucağına zıpladı

Son olarak Dokuz Oğuz dizisinde hayat verdiği 'Albay Tomris Toprak' karakteri ile izleyicisinin karşısına çıkan Yasemin Allen New York'ta yaşayan ve eski bir FBI çalışanı olan Erdal Kaya ile aşkını sosyal medya hesabından ilan etmişti. Fırsat buldukça sevgilisinin yanına giden Allen, sevgilisini görünce kucağına zıpladı. O anlar kısa sürede gündem oldu.

Magazin 09-04-24 11:14

Gargamel şimdi kaçsın Şirinler köyünün muhtarı mazbatasını aldı, ilk icraatını açıkladı

Bartın’ın Ulus ilçesinin Şirinler köyüne muhtar seçilen Mustafa Doğan (20), mazbatasını aldı. Mustafa Doğan, "Sosyal medyadan ‘Şirinler köyünün şirin muhtarı’, ‘Gargamel şimdi kaçsın' diyorlar. Bu şekilde güzel espriler oldu. İlk icraatım köyümüzün yolları çok bozuk, yapılması için elimizden geleni yapacağız. Bir de köprü projemiz var, inşallah onu da yerine getireceğiz” dedi.

Haber 08-04-24 13:21

Bursa'da başıboş köpek dehşeti: Oğlu için kendini feda etti! 1,5 ay pipetle beslenecek... Korku dolu anlar kamerada

Bursa’da Mesut Karagözoğlu, iftar vakti 10 yaşındaki oğluyla birlikte pide almaya gitti. Karagözoğlu, çok sayıda başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğradı. 10 yaşındaki çocuk son anda kaçıp kurtulurken, onu gören bir arkadaşı ise otomobille sürekli klakson çalarak 46 yaşındaki adamı ölümden kurtardı. Dehşet anları ise kameraya yansıdı! Çenesi kırılan, kulağına 30 dikiş atılan, elleri parçalanan 2 çocuk babası Karagözoğlu plastik cerrahide ameliyata alınacak, 1,5 ay pipet ile beslenecek.

Haber 07-04-24 13:47

Dilan Polat'ın ardından MASAK onu da incelemeye almıştı! Şulemsi'ye para cezası kesildi

Lüks yaşantıları ve gösterişli hayatları ile dikkat çeken sosyal medya fenomenleri Dilan Polat'ın tutuklanarak cezaevine gönderilmesinin hemen ardından MASAK tarafından inceleme altına alındı. MASAK'ın radarına giren o isimlerden biri de Şulemsi olarak tanınan Şule Kayatürk oldu. Şulemsi'ye güzellik salonlarına sağlık kuruluşu izlenimi verdiği gerekçesiyle para cezası kesildi.

Magazin 06-04-24 12:44

Gazeteciler ısrarla seçimi sordu! YSK Başkanı'nın yanıt olay oldu: Ödül aldım biraz da onu konuşalım

31 Mart seçimleri sona erse de Yüksek Seçim Kurulu'nun yoğun mesaisi devam ediyor. Birçok il ve ilçe için yapılan itirazlar kurul tarafından görüşülüp karara bağlanıyor. Bugün de en çok Hatay'daki son durum merak ediliyordu. Ancak YSK'ya girerken açıklama Başkan Ahmet Yener'in 'ödül' sözleri gündem oldu.

Haber 06-04-24 12:05

Canlı yayında İmamoğlu'nu ölümle tehdit etti! Skandal anlar: Ya ben ya başka biri onu yaşatmaz

Geçtiğimiz günlerde AK Partili bir koordinatörle 'araba istedin' tartışması yaşayan sosyal medya trolü Mert Armağan'ın canlı yayınında skandal anlar yaşandı. Programa konuk olarak katılan Nevzat Kaya adlı kişi açık açık İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ölümle tehdit etti. Tepki çeken sözlerin ardından Mert Armağan'dan açıklama geldi.

Haber 06-04-24 09:41

Ev sahibini öldüren kiracı kendini savundu: '1400 lira kirayı 6 bin liraya çıkarttı'

Bursa'da kiracı Metin Aydın (31), ev sahibi Ümit Er'i (57) kahvehanede otururken silahla vurarak öldürdü. Hakim karşısına çıkan Aydın, ilk duruşmada savunma yaptı. Maktulün 1400 lira olan kirasını 6 bin liraya çıkarttığını söyleyen Aydın, "Kendilerinden yüzde 25 zam yapmasını istedim. Kabul etmeyip, kardeşi ile tehditler yağdırarak, evden çıkmamı istedi. Onu öldürmek benim kaderimmiş" dedi. Ümit Er'in eşi ise sanığın yalan söylediğini belirtti. İşte detaylar...

Haber 05-04-24 11:59

İbrahim Tatlıses torunuyla davalık oldu! Davayı kazanan İbrahim Tatlıses'ten oğluna sert sözler: Babalık nasıl yapılır...

Türkücü İbrahim Tatlıses, dairesini rızası dışında altı yıldır haksız işgal ettiği iddiasıyla torunu Mert Tatlıses'e açtığı davayı kazandı. Davayı kazanan İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet Tatlıses'e sert çıktı. Tatlıses, "Babalık nasıl yapılır onu öğrensin" dedi.

Magazin 05-04-24 11:06

Bir il onu konuşuyor! 6 yıl kasiyerlik yaptı: Önce kafaya koydu ardından 42 erkeği yendi

31 Mart yerel seçimleri arkasında birçok renkli hikaye bıraktı. Bir başarı örneği de Erzurum'da yaşandı. Bu başarıyı anlamlı kılan bir özelliği de başrolünde bir kadın olması. 6 yıldır kasiyerlik yapan Şeyda Ateş kadınların baskısıyla muhtar adayı oldu. Tam 42 erkek rakibi olan Ateş seçimden zaferle çıkarak kadınların yüzünü güldürdü.

Haber 05-04-24 09:54

Yeniden Refah Partisi yorumu olay oldu! Murat Özer, çok iddialı konuşmuştu ama seçim sonuçları onu fena yanılttı…

2024 yerel seçim sonuçlarında aldığı başarılı sonuçla adından söz ettiren Yeniden Refah Partisi ile ilgili bir yorum sosyal medyada gündem oldu. Seçim günü canlı yayın konuğu olan gazeteci Murat Özer, Yeniden Refah Partisi ile ilgili çok iddialı bir çıkış yaparak partinin adının ekranda gösterilmesinin bile gereksiz olduğunu iddia etmişti. İşte sosyal medyada viral olan o görüntü…

Haber 04-04-24 13:54

Herkes onu doğal güzel sanıyordu... Ruhun Duymaz'ın Ece'si Burcu Özberk'in estetiksiz hali sosyal medyayı salladı

Muhteşem Yüzyıl, Güneşin Kızları, Afili Aşk, Aşk Mantık İntikam, Kraliçe ve Ruhun Duymaz gibi birçok projede rol alan ünlü oyuncu Burcu Özberk başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren Özberk estetiksiz haliyle gündem oldu. Ünlü ismin eski halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 04-04-24 11:45

Valilik açıkladı! İstanbul'daki izinsiz gösterilerde 132 kişi gözaltına alındı

İstanbul Valiliği, kent genelindeki izinsiz gösterilerde 132 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

Haber 03-04-24 22:59

Alişan ve Şahan Gökbakar birbirini engelledi! Alişan sebebini açıkladı

Fenerbahçe taraftarı olan Alişan, Galatasaraylı Şahan Gökbakar'a sosyal medya üzerinden yaptığı gönderme hakkında konuştu. Şarkıcı, "O beni engelledi, ben onu engelledim. Hep birlikte birbirimizi engelledik" dedi.

Magazin 01-04-24 12:03

SON DAKİKA | İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği askıya alındı! Valilik'ten açıklama

Son dakika haberine göre İstanbul Boğazı'nda bir kargo gemisi dümen arızası yaşadı. Bunun üzerine İstanbul Boğazı'ndaki gemi trafiği çift yönlü ve geçici olarak askıya alındı. Valilik daha sonra yaptığı açıklamada Boğaz'ın gemi trafiğine açıldığını aktardı.

Haber 29-03-24 22:37

Pazarda kurşun yağdırdı, ifadesi şaşkına çevirdi! 'Sefil Bilo, Küçük Emrah diyerek beni aşağıladı...'

Beyoğlu'nda Mustafa İ. (28), semt pazarında tezgahta duran Salih Aka'yı (66) silahla ateş açarak öldürdü. Cinayet anı kameralara yansırken, polis tarafından yakalanan saldırganın ifadesi ortaya çıktı. Katil zanlısının, “Oğlu ‘Sefil Bilo', ‘Küçük Emrah' diyerek beni aşağıladı. Amacım oğlunu öldürmekti, onu bulamayınca babasını öldürdüm” dediği öğrenildi. Ayrıca şahsın geçmişte soyadını da değiştirdiği belirlendi. İşte detaylar...

Haber 29-03-24 10:59

Yemek yedikten sonra kan kusmaya başladı! Doktorları şoke eden vaka: Boğazına çivi takıldı

Peru'da yaşayan Celia Trello isimli bir kadın domuz etini yedikten sonra kan kusmaya başladı ve metal çivi yuttuğunu fark eden cerrahlar acil ameliyat için kolları sıvadı. Cerrah Diego Cuipal, "Etkilenen bölgeyi izole edebildik ve onu keserek onardık ve sağlıklı bir arteri başka bir sağlıklı arterle birleştirdik." ifadelerini kullandı.

Trend 29-03-24 10:20

Muğla’da bu bahar ağaçlar kitap açtı

Muğla Bilim ve Sanat Merkezi’nin (BİLSEM) tarafından üçüncüsü düzenlenen “Ağaçlar Kitap Açtı” etkinliği bu yıl, Muğla Valiliği himayelerinde Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Bir Kitap Bir İnsan” projesi çerçevesinde Muğla Valilik bahçesinde gerçekleştirildi.

Yurthaber 27-03-24 14:46

Onu kulağı kesik halde gören herkes aynı soruyu sordu! Teröristin merak uyandıran görüntüsü: Hem utanç verici hem aşağılayıcı

Dünyanın konuştuğu teröristlerden birinin mahkemeye kulağının kesik halde çıkması dikkatlerden kaçmadı. Rusya'nın başkenti Moskova'da dehşet saçan teröristin kulağının kesik olmasının nedeni merak uyandırdı. Kesik kulağın ilginç perde arkası ortaya çıktı. Rus askeri uzman, "Onlar için anlamı çok büyük" diyerek kulak kesme yönteminin ayrıntılarını açıkladı.

Haber 26-03-24 16:15

Erkek arkadaşının ihanetini yemek sipariş sitesinden öğrendi... Sosyal medyadan yorum yağdı! Şeytanın aklına gelmez

Bir kadın sevgilisinin onu aldattığını yemek siparişi sitesinden öğrendiğini anlattıktan sonra TikTok'ta viral oldu. TikTok kullanıcısı Sarah, 1,7 milyondan fazla izlenme sayısına ulaşan viral bir klipte , arkadaşının, partnerinin sadakatsizliğini ortaya çıkarmak için popüler yemek dağıtım hizmetini nasıl kullandığını ayrıntılarıyla anlattı.

Trend 26-03-24 10:32

Her gören onu Afrikalı zannediyor ama İzmitli! Afro-Türk Zehra Özdemir sosyal medyadan seslendi... Ben burada doğdum

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yaşayan Afro Türk Zehra Özdemir'i gören herkes onu Afrikalı zannediyor. Zehra’nın doğma büyüme İzmitli Türk olduğunu öğrenince ise kimse şaşkınlığını gizleyemiyor. Türk olduğunu öğrendiklerinde insanların verdikleri tepkileri sık sık sosyal medyadan paylaşan Özdemir son olarak ise bir teyzeyle yaşadığı diyaloğu anlattı.

Trend 26-03-24 10:01

Rusya’dan ABD’nin ‘DEAŞ’ açıklamasına çok sert yanıt! 'Belki Kennedy’i de DEAŞ öldürmüştür'

Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen terör saldırısı tüm dünyada büyük yankı uyandırdı. 137 kişinin hayatını kaybettiği kanlı saldırıyı terör örgütü DEAŞ üstlendi. ABD istihbaratı da DEAŞ’ın saldırıyı düzenlediğini ifade etti. Rusya'dan ABD'nin bu açıklamasına çok sert yanıt geldi. Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zakharova, “Keşke kendi Başkanları Kennedy'nin suikastını da bu kadar kısa sürede çözebilselerdi. Belki onu da DEAŞ yapmıştır?” dedi.

Haber 24-03-24 16:59

Erdoğan'ın hedef almasından saatler sonra Mansur Yavaş'tan gündem yaratan çıkış! Ben her pazartesi karşıladım onu, bir yerim mi eksildi?

Seçime bir hafta kala Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki sözleriyle gündeme damgasını vurdu. İftar programında yaptığı konuşmada bir kez daha belediye başkanı adayı olmayacağını yineleyen Yavaş, "Ankara için, Ankara'nın hakkı için ben sayın cumhurbaşkanına çıktım. Her pazartesi gittim, havaalanında karşıladım. Bir yerim mi eksildi?" sözleriyle de dikkat çekti.

Haber 24-03-24 16:45

Tetikçi tutup iş yerine silahlı saldırı düzenletti! O anlar kameralara yansıdı... Nedeni ise bakın ne çıktı

Okmeydanı’nda bir şahıs tetikçi tutup bir iş yerine silahlı saldırı düzenletti. Saldırı anı kameralara yansırken olaydan sonra üstünü değiştiren tetikçi ve onu azmettirenler, 4 ilçede dedektif gibi iz süren polislerce yakalandı. Tetikçinin olaydan sonra bindiği taksiyle seyrederken, polis ekiplerinin uygulamasında gözaltına alınıp silahı yakalattığı öğrenildi. Öte yandan, şahıslardan birisinin iş yeri sahibinin oğluyla aralarında husumet bulunduğu için dükkana ateş açtırdığı ortaya çıktı.

Haber 24-03-24 13:35

Ekrem İmamoğlu'ndan Murat Kurum'a 'köfteci dükkanı' yanıtı: Hayatı bilmediği için büyük hayat dersini veriyoruz ona

Murat Kurum, Büyükada ziyaretinde yaptığı konuşmada "Sen nasıl yöneteceksin Adalar'ı, sen git köfte dükkanını yönet. Onu becerirsin." demişti. Ekrem İmamoğlu, Kurum'un bu sözlerine yanıt verdi. İmamoğlu, "Buraya gelirken bu acemi, dersine çalışmayan aday demiş ki, hoşuma gitti; ‘Sen git köfteci dükkanı işlet’ demiş. Keşke o da benim yaşımda 21 yaşında köfteci dükkanı çalıştırsaydı." dedi.

Haber 21-03-24 21:29

Çöp toplama arabasının içindeki küçük çocuğu sevdi! O anlar sosyal medyadan paylaşılınca gündem yarattı

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Görüntülerde genç bir kadının çöp toplama arabasının ön cebindeki küçük çocuğun yanına giderek onu sevdiği anlar yer aldı. Küçük kızın genç kadına gülümseyerek tepki vermesi sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Trend 21-03-24 13:24

Kıskandığı erkek arkadaşını öldürdü, kendini bakın nasıl savundu! Dikkat çeken aldatma detayı: 'Öğrenince çılgına döndüm'

Bursa’da Kazakistan uyruklu Irına Franzen’in (31), garson olarak çalıştığı restoranın sahibi olan ve kendisine şiddet uyguladığını iddia ettiği sevgilisi Turan Döner’i (39), kıskançlık nedeniyle öldürdü. Franzen savunmasında, "Beni kıskanıyordu. Her sabah güne kavgayla başlıyorduk. Bir gece Turan'dan şüphelenip, telefonunu karıştırdım. Turan'ın en yakın arkadaşım ile beni aldattığını gördüm. Çılgına döndüm. Çok pişmanım. Onu seviyordum, öldürme kastım yoktu" dedi. İşte detaylar...

Haber 21-03-24 10:59

Sevgilisini otel odasında başka bir kadınla basınca gördüklerine dayanamadı! İntihar girişiminde bulundu... Kabus dolu anlar kamerada

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler olmayı başardı. Görüntülerde bir kadının otel balkonunda intihar girişiminde bulunurken bir adamın ise onu tutmaya çalıştığı anlar yer aldı. Olayın nedeninin ise ihanet olduğu iddia edildi.

Trend 21-03-24 08:09

Valilik uyardı: zirai don 3 gün sürecek

Bolu Valiliği, kent genelinde 3 gün etkisini sürdürecek olan soğuk hava dalgası sebebiyle zirai don riskine karşı üreticileri uyardı.

Yurthaber 20-03-24 14:26

Çiftçilerin yeni gözdesi: Üretimi zahmetsiz, getirisi yüksek... Domatesi bırakıp onu dikmeye başladılar!

Mersin'de çiftçilerin yeni gözdesi karadut oldu. Üretimi zahmetsiz ve maliyeti az olduğu için daha çok tercih edilen karadut için çiftçiler domates üretimini bıraktı. Dönüm başına 4 tona kadar ürün veren karadut 4 ülkeye de ihraç ediliyor.

Finans 20-03-24 12:19

Sosyal medya onu konuşmuştu! Acun Ilıcalı'nın paylaşımına cevap verdi... Acımdan mı öleyim orada?

Erzurum'da iftardan sonra yapılan bir sokak röportajı sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri haline gelmişti. Erzurum'daki sokak röportajının sonrasında samimiyeti sayesinde gönüllerde taht kuran Nurten Abla bu kez kendisine yöneltilen tepkilere cevap verdi. Erzurumlu olan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın kendisini paylaşmasına şaşırdığını dile getiren Nurten isimli kadın ünlü isme "Beni Survivor'a davet et" diyerek seslendi.

Trend 20-03-24 10:15

Markette kadın müşteriye iğrenç taciz! Görüntüler tepki çekti! Valilik açıklama yaptı

Kırklareli'de bir markette yaşanan taciz olayını görüntüleri sosyal medyada tepki çekmişti. Kırklareli Valisi Birol Ekici, alışveriş yapan kadını taciz eden kişinin yakalandığını ve akli dengesinin bozuk olduğunu açıkladı. Taciz kameraya da yansırken, şüphelinin daha önce de markette yarı çıplak halde dolaştığı ve güvenlik kamerasınca kaydedildiği öğrenildi.

Haber 19-03-24 19:46

Ümit Özdağ'dan 'düello' çıkışı: Süleyman Soylu'yu dövmeye gitmiştim, tek başına meydan okumaya çıkmadı

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Hayvandan aşağı bir adamdır, Soros çocuğudur" dediği Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Soylu'yu "düelloya" davet edip İçişleri Bakanlığının önüne gitmişti. Bakanlığın önüne gidişinin nedenini açıklayan Ümit Özdağ, "Tek başına çıkıp meydan okusaydı onu döverdim" dedi.

Haber 19-03-24 16:33

Bakan Fidan orayı işaret etti: 'Artık ulusal bir güvenlik tehdidi olmuştur'

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Süleymaniye’deki Kürdistan Yurtseverler Birliği (KYB) liderliği ve onu oluşturan ekibin PKK ile olan ilişkileri, samimiyeti bizim için bir problem olmanın ötesinde artık ulusal bir güvenlik tehdidi olmuştur" açıklamasını yaptı.

Haber 18-03-24 22:55

Bakan Özhaseki o ifadeyi duyunca çok sinirlendi! Yeter midem bulanıyor diyerek isyan etti: Onu yapanın Allah cezasını versin

Kocaeli’de TOKİ anahtar teslim törenine katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki 'rantsal dönüşüm' sözlerinden midesi bulandığını belirterek isyan etti. Meclis'teki konuşmaları hatırlatan Özhaseki, "Size rantsal dönüşüm yapın diyen mi var? Rantsal dönüşüm yapanın zaten Allah cezasını versin. Ne demek rantsal dönüşüm?" ifadelerini kullandı.

Haber 18-03-24 15:55

17 yıl önce başına gelen olaydan sonra insanlara küstü! Dağda yaşıyor, kimseyle görüşmüyor: Onu hayata bağlayan tek şey var

Antalya'da yaşayan 80 yaşındaki Mehmet Çabuk 17 yıl önce yaşadığı üzücü olaydan sonra insanlara olan inancını kaybetti ve tek başına dağda yaşamaya başladı. Bir gecede 150 keçisi çalınan Çabuk yaşadığı olaydan çok etkilenince böyle bir karar aldı. Sadece gıda alışverişi için şehre inen Çabuk'u hayata bağlayan şey ise keçileri. İşte ilginç olayın detayları...

Haber 18-03-24 12:13