Vantilatör Haberleri

Klimaya bir dünya para ödemek istemiyorum diyenlerin kullanabileceği çeşit çeşit vantilatörler

Sıcak yaz günlerinde serinlemenin uygun fiyatlı ve verimli bir yolunu arıyorsanız doğru adrestesiniz. Bulunduğunuz ortamı serinletecek, birbirinden etkili vantilatörleri sizler için derledik. Tavana ya da duvara asılan modellerle stabil bir çalışma performansı elde edebilirsiniz. Portatif vantilatörlerle evin farklı odaları arasında geçiş yapabilirsiniz. Gelin, bu yaz en yakın dostunuz olacak klimalara yer verdiğimiz listemize birlikte bakalım!

Haber 22-06-2023 18:01

Pişkin hırsızlardan 'pes' dedirten hareket! Soygun sırasında terleyince vantilatör açmışlar

Adana’da akıllara durgunluk veren bir hırsızlık olayı yaşandı. Ailesiyle birlikte akrabasının düğününe giden ev sahibi, düğünden döndüğünde hayatının şokunu yaşadı. Eve geldiklerinde içinde 2 milyon liradan fazla altın, 500 dolar ve 15 bin lira para olan kasanın çalındığını gören aile, soluğu emniyette aldı. Hırsızların kasayı evin içinde açmaya çalışırken terledikleri için vantilatör açtıkları, ev sahibinin geleceğini öğrenince kasayla birlikte kaçtıkları öğrenildi. İşte olayın detayları...

Haber 08-06-2023 12:40

Uzmanlar açıkladı: Tasarruf olsun diyerek yaptığınız büyük hatalar faturanın daha fazla gelmesine sebep oluyor

Yüklü faturalar ev ekonomisinin oldukça zorlanmasına sebep oluyor. Özellikle kış aylarında elektrik ve doğalgaz faturalarını düşürmek için çeşitli yöntemler deneniyor. Bazı tasarruf tüyoları işe yarasa da bazıları faturanın çok daha yüklü gelmesine sebep olabiliyor. Uzmanlar tasarruf için yapılan en yaygın hataları paylaştı.

Kadin 11-12-2022 09:43

Sıcak yaz aylarında kurtarıcınız olacak en ucuz ve iyi ayaklı vantilatör çeşitleri

Yaz aylarında yükselen sıcaklıklar için ortamın havasını değiştirecek, esinti ve ferahlık sağlayacak vantilatörler kullanılıyor. Teknolojide yaşanan gelişmelerle vantilatörlerin özellikleri de değişim gösteriyor. Bu durum, "En iyi ayaklı vantilatör hangisi?" sorusunu gündeme getiriyor. Vantilatör seçiminde kullanılacak alanın özellikleri büyük önem taşıyor. Sizler için birbirinden kullanışlı vantilatör çeşitlerini derledik. İşte detaylar!

Haber 12-08-2022 14:35

Kavurucu sıcaklarda evinizi serin tutmanızı sağlayacak ürün önerileri

Yaz aylarında tatilde olduğumuz sürece sıcaklar çok fazla rahatsızlık vermiyor. İş yerlerinde ya da evde çalışanlar içinse bu durum çok daha zorlu olabiliyor. Sıcak havaların etkisiyle çalışma isteğinin azalmasının yanı sıra sürekli yorgun hissetmek de motivasyonunuzu kaybetmenize sebep olabiliyor. Sizin için hazırladığımız evinizi daha yaşanabilir hâle getirecek ürün önerilerinden oluşan listemizi inceleyerek bu sorununuza hızlıca çözüm bulabilirsiniz. İşte detaylar!

Haber 04-08-2022 11:31

Yaz aylarındaki kavurucu sıcaklardan kendilerini korumak isteyenler için hem kullanışlı hem uygun fiyatlı vantilatörler

Yaz aylarının gelişiyle kavurucu sıcaklardan bunaldınız ve serinlemek mi istiyorsunuz? O hâlde sizi sıcaklardan koruyacak bir vantilatöre ihtiyacınız var. Taşınabilir vantilatörlerden ayaklı vantilatörlere, masaüstü vantilatörlerden el vantilatörlerine kadar birçok çeşit arasından size ve bütçenize en uygun ürünü seçmek için önerilerimizi incelemeye ne dersiniz?

Haber 06-07-2022 08:58

MediaMarkt’tan vantilatör ve klima kampanyası

MediaMarkt’tan vantilatör ve klima kampanyası

Yurthaber 04-07-2022 14:03

Sıcak yaz aylarında kurtarıcınız olacak hem kullanışlı hem hesaplı vantilatör önerileri

Havaların ısınmasıyla hepimiz serinlemenin yollarını aramaya başladık. Sıcakların bunalttığı yaz aylarının vazgeçilmez ürünlerinden biri olan vantilatör, fiyat performans açısından bakıldığında neredeyse her evin demirbaşları arasında yer alır. Kullanım amacına göre ve farklı büyüklükteki mekânları serinletmek için birçok vantilatör çeşidi mevcut. Peki, en iyi vantilatör markaları hangileri? Sorunun cevabını merak ediyorsanız yazımıza göz atmalısınız!

Haber 27-06-2022 18:25

Klima veya vantilatör olmadan da serinleyebilirsiniz! İnanılmaz yöntem

Kavurucu yaz sıcaklıkları yavaş yavaş ülke genelinde hissedilmeye başlandı. Özellikle Akdeniz ve Ege’de sıcaklıklar bunaltmaya çoktan başladı. Çoğu kişi yaz sıcaklarında evlerini serinletmek için klima veya vantilatör almak ister. Klima fiyatları cep yakarken, vantilatörler de beklenildiği kadar etkili olmadığı için hayal kırıklığı yaratabilir. Bu ikisi yerine, alacağınız basit ama etkili yöntemlerle evinizi serin tutabilirsiniz.

Haber 25-06-2022 15:38

Vantilatörü yanlış kullanıyorsunuz! Bu şekilde daha serinletici

Vantilatörü muhtemelen çoğu kişi gibi siz de yanlış kullanıyorsunuz. Sıcak hava dalgasının başta Avrupa olmak üzere birçok ülkeyi sarmasının ardından en pratik ve ucuz serinleme yöntemlerinden biri olan vantilatör satışlarında patlama yaşandı. Sıcak havalarda bir nebze serinlemek için alınan vantilatörü yanlış kullanıyorsunuz. Hatta yaptığınız basit hata yüzünden bulunduğunuz odayı serinletmek yerine daha da sıcak hale getiriyorsunuz.

Kadin 24-06-2022 07:19

Sıcak havaların en büyük kurtarıcılarından en iyi vantilatör modelleri

Sıcak günlerde üfleyip püfleyip terden sırılsıklam olmak ya da kendinizi vantilatörlerin serinliğine bırakmak arasında bir seçim yapmak isteseydiniz kararınız ne olurdu? Muhtemelen vantilatörleri seçerdiniz! Sıcaklarla baş etmenizi kolaylaştıracak en iyi vantilatör seçeneklerini sizin için bir araya getirdik.

Haber 29-05-2022 23:15

Ebeveynlik hayatınızı çok kolaylaştıracak 200 TL altı işe yarar ürünler

Ebeveynlik daima daha dikkatli, ilgili ve fedakâr olmanın yanı sıra bir çocuğa kol kanat germek gibi önemli bir sorumluluğu da beraberinde getiriyor. Meşakkatli olmasına rağmen bir çocuğun yaşam mozaiğinde güzel bir etki bırakabilmek bile ebeveynlerin dünyasını güzelleştirmeye yetiyor. Tabii bu süreci, daha keyifli geçirmenize yardımcı olacak pek çok yararlı ürün bulunuyor. Ebeveynlik serüveninde işinizi kolaylaştıracak ürünlerle tanışmaya hazırsanız yazımızı okumaya devam edin.

Haber 20-05-2022 12:06

Yaklaşan sıcak havalar için en iyi tavan vantilatörü çeşitleri

Yaz mevsimine girmeye sayılı günler kalmışken bulunduğunuz ortamın konforunu artıracak ürünlere göz atmaya ne dersiniz? Ev, ofis, iş yeri ve diğer tüm kapalı ortamlarda ısı dengesini sağlayan ve gözle görünmeyen tozları emebilen şık tasarımlı vantilatörler, yaz boyunca rahat nefes alabileceğiniz konforlu bir alan sağlar. İşte, sıcak ve nemli yaz günlerine güvenle merhaba diyebileceğiniz ihtiyacınıza uygun en iyi tavan vantilatörü tavsiyesi sizlerle...

Haber 25-04-2022 09:45

Bu klimalarla sıcak havalayı dert etmeyeceksiniz!

Bunaltıcı yaz sıcaklarına karşı en etkili çözüm olan klimaları sizler için derledik.

Haber 28-07-2021 13:57

Sıcaktan bunalan Aslı Enver bakın ne yaptı! Enver'in o paylaşımı takipçilerini gülümsetti

Sıcak havalardan bunalan ünlü oyuncu Aslı Enver'in bulduğu çözüm takipçilerini gülümsetti. O anları Instagram hesabına hikaye olarak ekleyen Enver, köpeği ve kedisinin eğlenceli oyun anlarını kaydetti.

Magazin 22-07-2021 14:02

Bu vantilatörlerle sıcak havayı dert etmeyeceksiniz

Bunaltan yaz sıcaklarında ferahlamanızı sağlayacak indirimli ve uygun fiyatlı vantilatörleri sizler için bir araya getirdik.

Trend 16-07-2021 14:57

Sıcaklara karşı serinletici ürünler

Sıcak havalarda nefes almakta bile zorlanırken en çok ihtiyaç duyduğunuz, içinizi ferahlatacak serinletici ürünleri sizler için derledik.

Trend 09-06-2021 13:52