Vapur Haberleri

Yer: İstanbul! Yenikapı-Yalova vapurunda korku dolu anlar, araçların camı kırıldı: Harem-Sirkeci arabalı vapuru beşik gibi sallandı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul'un da aralarında bulunduğu çok sayıda il için sarı alarm vermişti. Kentte etkili olan yağmur ve rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Hızını artıran rüzgar Yenikapı-Yalova arasında sefer yapan arabalı vapurda korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Çok sayıda aracın camı kırılırken göçükler de meydana geldi. Öte yandan Harem-Sirkeci arabalı vapurunun beşik gibi sallandığı anlar sosyal medyada gündem oldu.

Haber 20-04-2024 18:37

İstanbul'da vapurda ortalık bir anda karıştı! Biber gazı sıktı

İstanbul'da Eminönü-Üsküdar seferini yapan vapurda yolcular arasında kavga çıktı. Tartışan taraflardan biri diğerine biber gazı sıktı. Diğer yolcular gazdan etkilenmemek için kaçışırken kavga edenlerin birbirlerine hakaret ettiği görüldü.

Haber 12-04-2024 18:50

İstanbul Boğazı'nda korku dolu anlar! Vapurdan düştü, onu gören midyeci denize atladı

İstanbul Karaköy’de seyir halindeki vapurdan düşen bir kişi endişe yarattı. Dengesini kaybederek suya düşen kişiyi gören midyeci, elbiseleriyle suya atladı. Denizde çırpınan vatandaşa yardım etmek için çevredekiler de can simidi uzattı. Kurtarma anları vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber 22-01-2024 07:55

İstanbul'da hava muhalefeti nedeniyle bazı vapur seferleri yapılamıyor

İstanbul'da olumsuz hava koşulları sebebiyle bazı vapur seferlerinin ikinci bir duyuruya kadar yapılamayacağı bildirildi.

Yurthaber 19-01-2024 08:03

Vapur

Vapur Hakkındaki Haberler Mynet'te. Vapur Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İzmir'de kaptanı rahatsızlanan vapur rotadan çıkarak karaya çarptı, yolcular büyük panik yaşadı!

İzmir'de sefer yapan Konak-Bostanlı vapuru, kaptanın aniden rahatsızlanması nedeniyle rotadan çıkarak karaya çarptı. Gemide hasar meydana gelirken, yolcular büyük panik yaşadı. Olay yerine sağlık, itfaiye ve Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi.

Haber 09-01-2024 19:06

Yolcular vapurda mahsur kaldı! Başka vapura geçip öyle karaya indiler...

Eminönü- Üsküdar seferini gerçekleştiren yolcu vapuru, Üsküdar İskelesi'ne yanaşıp yolcu indireceği esnada arıza yaptı. Yaklaşık yarım saat vapurun içerisinde kalan yolcular bir başka yolcu vapurunun gelmesiyle tahliye edildi.

Haber 05-01-2024 17:46

Kocaeli'de bazı vapur seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi

Kocaeli'de bazı vapur seferleri, olumsuz hava şartları nedeniyle gerçekleştirilemeyecek.

Yurthaber 27-11-2023 08:12

İstanbullular dikkat: Birçok vapur seferi iptal edildi! Şehir Hatları AŞ: İkinci bir duyuruya kadar gerçekleşmeyecek

İstanbul'da fırtına ve sağanak vapur seferlerini de etkiledi. Birçok vapur seferi iptal edildi.

Haber 26-11-2023 09:43

İstanbul'da panik anları! Bir anda vapurdan düştü, herkes seferber oldu

İstanbul'da Kadıköy-Beşiktaş seferini yapan vapurdan bir yolcu denize düştü. Vapurda bulunanlar tarafından can simidi atılarak kurtarılmaya çalışılan yolcu için Kıyı Emniyeti ekipleri seferber oldu. Denize düşen vatandaş kurtarılırken, o anlar saniye saniye kaydedildi.

Haber 25-11-2023 10:19

Kadıköy-Eminönü vapurundan düştü! Boğazda korku dolu anlar

Kadık-Eminönü seferini yapan yolcu vapurundan bir kişi denize düştü. Dalgalarla boğuşan kişi Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Haber 27-09-2023 18:53

Haliç'te düzenlenecek yarış nedeniyle bazı vapur seferleri yapılamayacak

Şehir Hatları AŞ, Haliç'te düzenlenecek yarış nedeniyle bazı vapur seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.

Haber 22-09-2023 16:28

Kadınlar kavganın ortasında kaldı, çığlıkları iskeleden duyuldu! Kadıköy vapurunda korkunç anlar: Öldürecekler birbirlerini

İstanbul'da dün akşam saatlerinde Kadıköy açıklarında seyreden bir vapurda korkunç anlar yaşandı. O anları kayda alan kişinin "Öldürecekler lan birbirlerini" dediği duyulduğu olayda kavganın ortasında kadınların çığlıkları iskeleden duyuldu. Görüntülerde vapurda hararetli bir kavga yaşandığı görüldü.

Haber 18-09-2023 08:34

Sosyal medyada gündem olmuştu! Tanımadığı kişinin saçını bakın neden yakmış

Beykoz'da N.Ç.(52) iskeleye yanaşan vapurdan ineceği sırada, önünde oturan M.E.A. (14)'nın çakmakla saçını yaktı. M.E.A. elleriyle saçını söndürürken, ikili arasında arbede yaşandı. Şikayet üzerine emniyete götürülen N.Ç. ifadesinde, geçmiş dönemde uzun saçlı insanlara yönelik travmatik olaylar yaşadığını, kullandığı psikoloji ilaçlarını içmediğinden dolayı kendine hakim olamayıp olayı gerçekleştirdiğini söyledi.

Haber 17-09-2023 16:14

İstanbul'da vapurda akılalmaz olay! Önünde oturan gencin saçlarını çakmakla yaktı

İstanbul'da Anadolu yakası ile Avrupa yakası arasında sefer yapan vapurda akılalmaz bir olay yaşandı. Vapurda ayağa kalkan bir yolcu, ön tarafta oturan bir gencin saçlarını yaktı. Saçını elleriyle söndüren genç, şahsa ise yumruklarla saldırdı. Yaşanan olay güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Görüntüler sosyal medyada da gündem oldu.

Haber 16-09-2023 23:58

Kadıköy-Beşiktaş vapurunda korku dolu anlar! Denize atladı, termal kamerayla tespit edildi

İstanbul'da Kadıköy-Beşiktaş seferini yapan vapurda korku dolu anlar yaşandı. Bir anda denize atlayan yolcu, ekipleri alarma geçirdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen iki sahil güvenlik botu, termal kamerayla denize atlayan yolcunun yerini tespit etti. Yapılan müdahaleyle 36 yaşındaki yolcu, kurtarılarak Haydarpaşa Numune Hastanesi’ne sevk edildi.

Haber 21-07-2023 09:10

Bayram tatilini fırsat bildiler! Adalar’a gitmek isteyenler Kadıköy İskele’de kuyruk oluşturdu... Sıranın sonu gözükmedi

Kurban Bayramı’nın son gününde güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar, Adalar’a gitmek için Kadıköy’de Adalar iskelesine akın etti. Vapurlara binmek isteyenlerin oluşturduğu uzun kuyruk havadan görüntülendi.

Haber 01-07-2023 14:17

Facianın eşiğinden dönüldü! Eyüpsultan-Kadıköy vapurunda korku dolu anlar

İstanbul'da Şehir Hatları'na ait Eyüpsultan-Kadıköy seferini yapan bir vapur, Kasımpaşa önlerinde seyreden kuru yük gemisine çarpmamak için son anda manevra yaptı. Vapur içindeki yolcular panik yaşarken vapur Kadıköy İskelesi'ne doğru seyrine devam etti.

Haber 03-04-2023 00:43

Görüntüler sosyal medyada gündem oldu! Kadıköy-Beşiktaş vapurunda 'köpek' krizi

Kadıköy-Beşiktaş vapurunun 9:15 seferinde çekildiği öne sürülen bir görüntü, sosyal medyada gündem oldu. Görüntülerle birlikte sosyal medyada paylaşılan iddiaya göre, kaptan, sokak köpeği olduğu için vapur seferini gerçekleştirmeyeceğini duyurdu. Bunun üzerine yolculardan tepkiler geldi. Görüntülerde ise yolculara gemiden inmeleri yönünde yapılan anons ve bir yolcunun tepkisi yer aldı. Öte yandan Şehir Hatları'ndan konuya ilişkin bir açıklama yapıldı.

Haber 08-03-2023 13:31

İstanbul'da bazı vapur seferleri yapılamıyor

İstanbul'da hava muhalefeti nedeniyle Şehir Hatlarının bazı hatlarında vapur seferleri yapılamıyor.

Yurthaber 09-02-2023 07:57

İstanbul'da bazı vapur seferleri yapılamıyor

İstanbul'da hava muhalefeti nedeniyle Şehir Hatlarının bazı hatlarında vapur seferleri yapılamıyor.

Haber 09-02-2023 06:43

İstanbul'da vapur seferlerine lodos engeli

İstanbul'da olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı vapur seferleri iptal edildi.

Yurthaber 18-01-2023 08:39

Yılbaşında toplu taşıma saat kaça kadar çalışıyor, ücretsiz mi? İşte 31 Aralık Cumartesi gecesi İstanbul, Ankara, İzmir toplu taşıma sefer saatleri

Yeni yıl heyecanı tüm Türkiye'yi sarmış durumda. Yılbaşı gecesini dışarıda geçirerek toplu taşıma kullanacak olan vatandaşlar toplu taşıma saatlerini ve ücretsiz olup olmadıklarını araştırmaya koyuldular. Peki, Yılbaşında toplu taşıma saat kaça kadar çalışıyor, ücretsiz mi? İşte 31 Aralık Cumartesi gecesi İstanbul, Ankara, İzmir toplu taşıma sefer saatleri...

Haber 31-12-2022 21:19

İstanbul'da vapur seferlerine lodos engeli

Şehir Hatlarının Bostancı-Moda-Kadıköy-Kabataş seferleri, hava muhalefeti nedeniyle Moda İskelesi'ne uğramadan yapılacak.

Yurthaber 27-12-2022 13:19

Son dakika: İstanbul’da vapur seferlerine lodos engeli

Son dakika haberi: İstanbul'da olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı vapur seferleri iptal edildi.

Haber 12-12-2022 06:59

Vapurda korku dolu anlar! Denize düşen yolcu için herkes seferber oldu

İstanbul'da Kınalıada-Bostancı seferini yapan vapurda bir kişi dengesini kaybederek denize düştü. Yolcular tarafından denize atılan can simidi ve halata tutunarak kurtarılan şahıs, vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 05-12-2022 11:35

İstanbul'da yeni dönem! Deniz hatları hizmete açıldı, içinden sadece iki kişi indi

İstanbul'un trafik sorununa çare bulmak amacıyla hayata geçirilen proje ile mega kentte 7 yeni deniz hattı açıldı. UKOME toplantısında alınan ve bugün hayata geçirilen yeni hatlardan biri de Avcılar-Kadıköy oldu. Bugün saat 11.00'de Avcılar'da iskeleye yanaşan 350 kişilik deniz otobüsünde sadece 2 kişinin olması dikkat çekti.

Haber 01-11-2022 13:43

İstanbul Boğazı'nda yoğun sis! Vapur seferleri iptal oldu

İstanbul'da gece saatlerinde başlayan sis, sabah saatlerinde de etkili oldu. İşe gitmek için evden çıkan vatandaşlar yoğun sisle güne başladı. Öte yandan sis nedeniyle bazı vapur seferleri iptal edilirken İstanbul Boğazı'ndaki transit gemi geçişleri de durduruldu.

Haber 01-11-2022 08:09

İstanbul trafiğine ilaç gibi gelecek 7 yeni deniz hattı! Bilet fiyatları netleşti, yolculuk süresi yarı yarıya düşüyor

İstanbulluların beklediği gün sonunda geldi. Trafik sorunuyla her gün daha fazla bunalan İstanbulluyu az da olsa rahatlatacak seferler yarın başlıyor. 1 Kasım Salı gününden itibaren, 7 yeni deniz ulaşım hattında seferler başlayacak. Yeni vapur seferleriyle yolculuk süresi karayoluna oranla yarı yaraya azalacak. Peki o hatlar hangileri, bilet fiyatları ne kadar? İşte cevapları...

Haber 31-10-2022 08:41

Adalar vapurunda dehşet! Polis intihar etti, seken kurşun ile çocuk yaralandı

Karaköy-Adalar seferi yapan vapurda dehşete düşüren bir olay yaşandı. Vapurdaki bir polis memuru, yanında bulunan kız arkadaşı ile tartıştıktan sonra silahını ateşleyerek intihar etti. İntihar eden polis memurunun silahından çıkan kurşun ise vapurda bulunan bir çocuğa ise isabet etti, yaralı çocuk hastaneye kaldırıldı. İşte olayın detayları...

Haber 24-10-2022 10:13

Bugün otobüsler ücretsiz mi? 6 Ekim 2022 İstanbul’da toplu taşıma İETT otobüsü, metro, metrobüs, vapur, Marmaray bedava mı?

Bugün otobüsler ücretsiz mi? 6 Ekim İstanbul'un Kurtuluşu sebebiyle çok sayıda kişi İETT otobüsü, metro, metrobüs, vapur, Marmaray gibi toplu taşımalar ile ücretsiz ulaşım yapıp yapamayacakları konusunda bilgi edinmek için arama motorlarında sorgulama yapıyor. İstanbul'un Kurtuluşu'nun 99. yılı dolayısıyla konuya ilişkin detaylar merak konusu oldu. Peki, bugün otobüsler ücretsiz mi? 6 Ekim 2022 İstanbul’da toplu taşıma İETT otobüsü, metro, metrobüs, vapur, Marmaray bedava mı?

Haber 06-10-2022 10:13

Tarihi Paşabahçe Vapuru seferlerine yeniden başladı

Şehir Hatları'nın 29. gemisi olan Paşabahçe'nin, Adalar hattında sefer yapması planlanıyor

Yurthaber 01-09-2022 11:09