Vasili Kuznetsov Haberleri

Kaspersky, kötü amaçlı yazılım analistleri için yeni bir eğitim sunuyor

Kaspersky Baş Güvenlik Araştırmacısı Igor Kuznetsov: - "Kaspersky'deki 20 yıllık kariyerim boyunca birçok ilginç ve kötü şöhretli APT kampanyası üzerinde çalışma şansım oldu. Gelişmiş Kötü Amaçlı Yazılım Analiz Teknikleri kursunu, bu uzmanlığı gelecek nesil BT güvenlik uzmanlarına aktarmak için bir araya getirdik"

Yurthaber 2022-01-11 10:46:33

Kaspersky'den FinFisher casus yazılımı yeteneklerini geliştiriyor tespiti

Kaspersky GReAT Küresel Araştırma ve Analiz Ekibi Baş Güvenlik Araştırmacısı Igor Kuznetsov: - "Casus yazılımın yüksek hassasiyetle konuşlandırılmasının ve analiz edilmesinin pratikte imkansız olması, kurbanlarının savunmasız olduğu ve araştırmacıların özel bir zorlukla karşı karşıya kaldığı anlamına geliyor"

Yurthaber 2021-10-14 11:27:05

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca 1915 Olayları Uluslararası Konferansı düzenlendi

Avrasya İncelemeleri Merkezi araştırmacısı Dr. Maxime Gauin: - 1915-1916 Rus saldırısında 300 bin kadar Osmanlı Ermenisi, Rus güçleri tarafından ve Ermeni Devrimci Federasyonunun katılımıyla tehcir edilmiştir. 150 bin kişi tehcir sırasında açlık veya salgın nedeniyle hayatını kaybetmiştir" - Azerbaycan Diller Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oleg Kuznetsov: - "Birçok ülke milliyet temelinde sürgünler gerçekleştirdi. Kendi topraklarındaki farklı milletlerden insanları topraklarının güvenliği için sürdüler. Askeri güvenlik mülahazası ile bunları yaptılar" - ABD'de yaşayan Ermenilerin açtığı davalarda Türk tarafının avukatlığını üstlenen David Saltzman: - "Türkiye'nin artık yasal bir sorumluluğu olmadığını düşünüyorum"

Yurthaber 2021-04-20 15:12:34

ASİMDER’den Ukrayna Bakan Yardımcısı Bodnar’a teşekkür

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey, 23 Nisan tarihinde Ukrayna Parlamentosunun milletvekillerine sözde Ermeni soykırımı anısına düzenlenen etkinliklere katılmama ve Ermeni Soykırım ifadesini dile getirmeme çağrısında bulunan Ukrayna Dışişleri Bakan Yardımcısı Vasili Bodnar’a teşekkür etti.Ermenilerin ne kadar yalanlarıyla yaşanmış tarihi çarpıtsalar da Bodnar gibi dürüst insanların hep gerçeklerin yanında olacağını söyleyen ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey, “Rusya arkasına alan Ermeni diasporası Kafkas ülkelerinde hem baskı hem de terör estirmektedirler.

Yurthaber 2020-08-08 10:18:09

Siber saldırıların Rus ekonomisine maliyeti 2,5 trilyon ruble

Sberbank Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Stanislav Kuznetsov: - "Çalışanlarımızın bazı verileri uygunsuz yerlere ulaştırmasını engelleyen programı uygulamaya koyduk" - 2019'un ekim ayında bankanın müşterilerine ait 60 milyon kredi kartına ilişkin bilgilerin satışa sunulduğu da ortaya çıkarılmıştı

Finans 21-01-20 15:00

Rus donanmasına ait uçak gemisinde çıkan yangında 2 kişi öldü

Admiral Kuznetsov adlı uçak gemisinde dün yaşanan olayda 12 kişi de yaralandı

Haber 13-12-19 17:57

Rus donanmasına bağlı uçak gemisinde yangın 1 yaralı

Rusya donanmasına bağlı Amiral Kuznetsov adlı uçak gemisinde demirlediği limanda bakım ve onarım çalışmaları sırasında yangın çıktı.

Haber 12-12-19 12:58

Rus uçak gemisinde yangın: 3 yaralı

Rusya’nın Admiral Kuznetsov uçak gemisinde onarım çalışmaları esnasında yangın çıkması sonucu 3 kişinin yaralandığı açıklandı.Rus Donanması’na ait tek uçak gemisi Admiral Kuznetsov’da çıkan yangın sonucu 3 kişi yaralandı.

Haber 12-12-19 11:36

Rus uçak gemisinde yangın: 1 yaralı

Rusya donanmasına bağlı Amiral Kuznetsov adlı uçak gemisinde demirlediği limanda bakım ve onarım çalışmaları sırasında yangın çıktı. Yangında 1 kişi yaralandı.

Haber 12-12-19 11:20

Çanak anten çirkinliğine son! Öyle bir yöntem buldu ki...

Binaların dışına yerleştirilen çanak antenler çok hoş bir görüntü oluşturmuyor. Bunu fark eden Yuri Kuznetsov da çanak antenleri sanat eserlerine dönüştürüyor. İşte o yaratıcı çözüm...

Trend 03-11-19 03:16

Çanak anten çirkinliğine son! Öyle bir yöntem buldu ki...

Binaların dışına yerleştirilen çanak antenler çok hoş bir görüntü oluşturmuyor. Bunu fark eden Yuri Kuznetsov da çanak antenleri sanat eserlerine dönüştürüyor. İşte oyaratıcı çözüm...

Trend 27-10-19 03:43

Sivas’ta hedef 1 milyon turist

Sivas Vasili Salih Ayhan, 2019 yılında 1 milyon turisti ağırlamayı hedeflediklerini söyledi.Kültür Bakanlığı ve Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) işbirliği ile düzenlenen ’Turizm Yatırım Teşvikleri’ konulu bilgilendirme toplantısında konuşan Sivas Valisi Salih Ayhan, 2019 yılı turist hedeflerinin 1 milyon olduğunu belirtip, “Sivas, turizm potansiyeline hâkim olmalı ve el birliği ile hep birlikte ilin turizm potansiyelini yönetmeliyiz.

Yurthaber 09-04-19 15:42

Basketbolda maçın ardından

Türk Telekom Başantrenörü Burak Gören: "Hem lig hem de Avrupa kupası olmak üzere iki kulvarda da Ankara'yı çok ciddi temsil ettiğimizi düşünüyorum" - Zenit Başantrenörü Vasili Karasev: "Bu gruptan bir finalist veya kupayı kazanan çıkacağına inanıyorum"

Yurthaber 06-11-18 22:30

Rusya'nın BM Daimi Temsilcisi Vasili Nebenzya'dan ABD'ye Soçi suçlaması!

Rusya'nın BM Daimi Temsilcisi Vasili Nebenzya, ABD’nin Suriye’nin diğer bölgelerinde yaşananları göstermemek için İdlib meselesiyle gündemi manipüle ettiğini savundu. Nebenzya Suriye'ye yönelik saldırının zamanlamasını işaret ederek "17 Eylül'de Rusya ile Türkiye arasındaki Soçi zirvesi arifesinde, felaket atmosferi oluşturuldu. İdlib saldırısının 21'inci yüzyılın en büyük insani felaketine yol açacağı söylendi. Burada sivillerin korunmasının yanında bir başka nedenler de var" dedi.

Haber 23-09-18 00:53

RÖPORTAJ - Vasili Kuznetsov ile 'Soçi'den sonra Cenevre'den önce'

ABD yanlış yapıyor ama ortada açık çatışma da yok. Zor ilişkiler var ve ABD bu durumda manevra yaparak durumu idare etmeye çalışıyor. Bu bir anlamda ABD-Türkiye ilişkilerinin dayanıklılığının test edilişi - ABD’de geleneksel devlet yönetiminin hâlâ mevcut olduğunu var sayarsak, Suriye veya Kürtlerden daha önemli, öncelikli sorun NATO. O yüzden Türkiye’nin bu konuda ABD karşısında eli güçlü - Savaş başladığında 17 yaşında çocuk olanlar bugün 24 yaşında. Okulda olmaları gerekirken onların öğrendikleri tek şey savaşmak. Bu durumda bir perspektif geliştirmek çok zor ve bu durumun nasıl çözüleceğini kimse bilmiyor

Haber 12-02-18 13:30

Vatanım Sensin sezon finalinde gerçekler ortaya çıkıyor

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in baş rollerinde yer aldığı Vatanım Sensin'in 31. ve sezon finali bölümünde neler yaşanacak? İşte Vatanım Sensin sezon finali konusu ve fragmanları. Vasili, infaz edilmek için meydana getiriliyor; Leon, Ali Kemal'in ağabeyi olduğunu öğreniyor!

Magazin 08-06-17 09:52

Vatanım Sensin 2. Yeni bölüm fragmanı: Final bölümü fragmanı

Vatanım Sensin 2. Yeni bölüm fragmanı an itibariyle yayında. 31. Yeni bölüme dikkat çeken 2. Yeni bölüm fragmanında Vasili, önce yargılanıyor ardından 'vatana ihanetten' infaz ediliyor. Cevdet'in planları tıkır tıkır işledi ancak Cevdet'e başka hain planlar mı var?

Magazin 07-06-17 20:23

Vatanım Sensin sezon finali 31. bölüm fragmanı: Vasili infaz mı edilecek?

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Vatanım Sensin sezon finali 31. bölümüyle ekranlara gelecek. Yayınlanan 31. bölüm fragmanında tüm dikkatler vatan hainliği ile suçlanan Vasili'nin infaz edilip edilmeyeceği üzerinde. İşte Vatanım Sensin sezon finali 31. bölüm fragmanı...

Magazin 06-06-17 10:49

Vatanım Sensin yeni bölüm final fragmanı: Vasili, Cevdet'in tuzağına düştü!

Vatanım Sensin yeni bölümüyle sezon finaline giriyor. Vatanım Sensin sezon finalinin fragmanı an itibariyle yayınlandı ve yine çarpıcı bir bölüm izleyeceğiz. Vatanım Sensin 31. Bölüme ışık tutan yeni fragmanda, Cevdet, Yunan ordusuyla sıcak temas kuruyor ve Vasili'nin de yargılanması sözkonusu. Vatanım Sensin yeni bölümü perşembe akşamı yayında.

Magazin 05-06-17 20:54

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31. Bölüm fragmanı ne zaman?

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Vatanım Sensin 30. Bölüm, dizinin en çok konuşulan bölümlerinden bir tanesi oldu. Cevdet, Vasili, Leon derken Vatanım Sensin 31. Bölüm fragmanının ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. İşte Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanının tarihi!

Magazin 01-06-17 23:22

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı: 30. Bölüm fragmanı yayınlandı!

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı nihayet yayınlandı. 30. Bölüm fragmanında, gizemli bir telegrafa dikkat çekiliyor. Peki, yeni bölüm fragmanındaki gizemli telegraf kim için ve ne için çekildi. Ayrıca, Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanında, Vasili, Cevdet'in tüm planlarını öğrendi, Leon ile ilgili son gelişmeleri de öğrenmiş bulundu. İşte Vatanım sensin yeni bölüm fragmanı!

Magazin 29-05-17 22:41

Vatanım Sensin son bölüm izle : Vatanım Sensin 28. son bölümünde Cevdet'in ovaya karşı planı ne?

Vatanım Sensin son bölüm internetten izlenebilir durumda. Vatanım Sensin dizisinin yeni bölümünde, Vasili, Leon'un aklını çelmeye çalışıyor, Azize, Hilal'in itirafı karşısında onu görmezden gelmeye çalışıyor. Şaşırsa da, üzerine pek fazla düşünmeden hayatına devam edecek.

Magazin 18-05-17 23:02

Rus uçak gemisi Amiral Kuznetsov Suriye'den döndü

Suriye'deki operasyonlara katılmak için Akdeniz'de bulunan Rus uçak gemisi Amiral Kuznetsov Rusya'ya geri döndü.

Haber 08-02-17 19:13

Düzce Belediyespor Vasili İle Anlaştı

Düzce Belediyespor Voleybol takımına takviye güç geldi. Belarus’lu tecrübeli voleybolcu Vasili Kurdziuk ile anlaşma...

Yurthaber 01-02-17 14:25

Rusya, Suriye'deki askeri varlığını azaltıyor

Rusya Genelkurmay Başkanı Valery Gerasimov, Suriye'deki askeri birliklerini azaltmaya başlayacaklarını açıkladı. Rusya'nın Akdeniz'deki, tek uçak gemisi Amiral Kuznetsov geri dönecek.

Haber 06-01-17 13:45

Rusya uçak gemisini ilk kez Suriye'de kullandı

Rusya, Akdeniz'e gönderilen Amiral Kuznetsov uçak gemisinden kalkan jetlerin Suriye'deki "terörist gruplara" operasyon düzenlediklerini açıkladı.

Haber 15-11-16 14:57

Akdeniz'de Rus uçağı düştü

Suriye açıklarında bulunan Admiral Kuznetsov uçak kruvazöründen kalkan MiG-29 Akdeniz'e düştü.

Haber 14-11-16 20:20

'Türkiye ile işbirliği yapmadan Suriye krizi çözülemez'

Tahmin ve Siyasi Çözüm Enstitüsü Başkan Yardımcısı Aleksandr Kuznetsov, Türkiye ile ciddi işbirliği yapmadan Suriye krizini çözmenin mümkün olmadığını bildirdi.

Haber 01-11-16 11:30

NATO’da Amiral Kuznetsov Endişesi

Rusya’nın aralarında uçak gemisi Amiral Kuznetsov’un da yer aldığı bir deniz gücünü Doğu Akdeniz’e göndrmesi NATO’da Halep odaklı endişelerin artmasına neden oldu. Endişenin nedeni ise Rusya’nın bu gücü Halep ve çevresinin bombalanmasında kullanma ve sivi

Haber 25-10-16 16:54

Robotla Ameliyat Olmak İçin Belarus’tan Türkiye’ye Geldi

Ülkesinde prostat kanseri tanısı konulan Vasili Khatskevich, robotik cerrahi ile ameliyat olmak için Belarus’tan Türkiye’ye...

Yurthaber 28-05-16 12:07

Penza Valisi Boçkarev: Nükleer Santral Iki Ülkeyi Birbirine Yakınlaştıracak

İbrahim MAŞE/MERSİN, (DHA) - MERSİN'e gelen Rusya Federasyonu Penza Bölge Valisi Vasili Boçkarev, kente yapılması planlanan Akkuyu Nükleer Santrali'nin iki

Yurthaber 20-01-15 17:26

Penza Valisi Boçkarev: Nükleer Santral Iki Ülkeyi Birbirine Yakınlaştıracak

İbrahim MAŞE/MERSİN, Bir dizi ziyaret ve program çerçevesinde geldiği Mersin'de Vali Özdemir Çakacak'ı ziyaret eden Vasili Boçkarev, burada yaptığı konuşmada

Yurthaber 20-01-15 13:11

’ulu Şehir’ Logosu Her Yerde Dalgalanıyor

’Ulu Şehir’ logosu DOSAB ve Fistaş A.Ş. girişinde bulunan bayrak direklerine asılırken, Bursa Vasili Münir...

Yurthaber 20-11-14 17:12

Rus uçak gemisi Karadeniz'e inecek

Rus Deniz Kuvvetleri'ne ait Amiral Kuznetsov uçak gemisi kasım ayında Karadeniz ve Kuzey Atlantik sularında askeri tatbikat yapacak.

Haber 29-09-11 21:39